Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 11:24

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Nálam a memóriakártya fő szerepe egyébkén zeneszámok tárolása lesz és nem valamiféle háttértár, amire menthetek.
Nemrég fogadtam meg, hogy PC Suite soha többet nem lesz a gépemen. Biztonsági mentésre kiváló az MMC, ha nem akarod azt a néhány Mb-ot rajta tárolni, pc-n is megteheted.
Alexfux írta:
Arra legyen jó a pc-suite, vagy valami jobb, talán az Oxygen
Hát ez eléggé úgy hangzik, hogy minek csináljuk egyszerűen, amikor bonyolultan is lehet? :c)

hétf. dec. 19, 2005 9:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
Az N80 -r valóban azért nem érdeme várni mert az új symian program nem eléggé elterjedt és nem lesz anyirra használható

Ezt Te honnét veszed, hogy nem lesz annyira használható? Alighanem pár régi program nem fog rajta elindulni, de a többség várhatóan igen, aztán majd jönnek az új symbianra írt programok is. De majd ha megjelenik, minden világossá válik. Az árával kapcsolatban meg én bízok benne, hogy kb. az N70 mostani árszintjére fogják pozícionálni.

Én most már mindenképp megvárom az N80-at (kellett nekem elolvasnom a várható tulajdonságait), aztán ha élőben mégsem jön be, akkor beruházok egy N70-re.

hétf. dec. 19, 2005 9:53
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Alexfux írta:
Tapasztalatok...
Más tulajokkal együtt sok mindent nem értek abból, amit írtál, leginkább azt, hogy nem sikerült mentést csinálnod a telóról. Szabad kérdeznem, hogy próbáltad? Ugyanis a memóriakártyára az utolsó bájtig mindent el lehet menteni, ami a teló memóriájában volt.

Mit nem értesz? Talán nem fogalmazok jól?

A biztonsági mentés a Pc-suite egy lehetősége, amit a Nokia Contact Copier alprogram csinál. Ilyenkor csinál egy backup-ot, ha lehet így hívni, a pc-dre. Nekem még egyszer sem sikerült ezt megcsinálnom. Először is nem engedi, hogy az útvonalat meghatározhassam. Ha meg elindítom, akkor vagy végigfut és a végén kiírja, hogy nem sikerül elmentenie a fájlt, vagy végig sem megy, és kiírja, hogy Súlyos hiba.

A többi hiba, hogy egyszer kifagyott a teló, egyszer meg a Galérát nem lehetett megnyitni, szerintem egész érthető kell legyen. Már a leírása, merthogy miért csinálja a masina, az számomra sem világos. A video meg szaggat és kész.

Talán az új sw verzió megoldja ezeket a gondokat.

Nálam a memóriakártya fő szerepe egyébkén zeneszámok tárolása lesz és nem valamiféle háttértár, amire menthetek. Arra legyen jó a pc-suite, vagy valami jobb, talán az Oxygen.

hétf. dec. 19, 2005 9:37
platina tag

Hozzászólás 
Hello Mindenkinek!

Ezekben a Symbian-os telókban nincs mód a predektív szótár bővítésére saját szavakkal? Olcsóbb, régebbi telefonokban szövegbevitel közben felajánlja a beírt szó mentését. Ez hiányzik nekem.
7610-esem van. Tudom, hogy nem az a topic, de ott olyan sok nokia-guru van...

Köszi!

hétf. dec. 19, 2005 9:34
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Tegnap voltam a pécsi MM-ban és megtapiztam a telót. Sajna be nem kapcsolták nekem, de maga a teló nagyon tetszett. A gombjai tényleg kicsinek tűnnek de nem nehéz kezelni őket, igaz az én ujjaim sem vastagok. :lol:

hétf. dec. 19, 2005 8:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bdavis írta:
OFF: Micsoda? A 6630-ban nincs EDGE??? A UK nokia oldal mindgyárt ezzel kezdi a teló leírását: "3G Speed with Series 60: WCDMA+EDGE broadband access"
ON :)

Igen, EDGE van. De PTT nincs :)

Macika írta:
...a korábbi symbianosokkal ellentétben itt minden törlődik flasheléskor...

Tegyük hozzá, hogy ez az akkori flasherek slendriánsága volt. A Phoenix világ életében simára gyalulta a telefont (ez a Nokia előírása szerintem és a mai aktuális flasherek (JAF, HWK, Universal, MT-Box, stb.) is így tesznek, korábbi telefonokkal is), más kérdés, hogy saját maga képes tökéletesen menteni/visszaállítani.

vas. dec. 18, 2005 23:01
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Persze, ha esetleg Macika biztosít, hogy semmilyen adatom sem veszik el... :D
Na, Macika biztosan nem fog biztosítani, mert a korábbi symbianosokkal ellentétben itt minden törlődik flasheléskor, gyári alapra áll vissza a készülék.
Viszont nekem eddig még minden esetben sikerült memóriamentést csinálni az MMC-re, majd visszaírni a flashelés után.

vas. dec. 18, 2005 19:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Én is így vagyok ezzel. A 6630 annyira jól sikerült (az apróbb hülye hiányosságaival, pl. EDGE, HSCSD, 2. kamera hiánya), hogy az N70 nem jelent akkora kívánalmat.
Majd az N80 talán... az a WIFI nagyon fog kelleni...

OFF: Micsoda? A 6630-ban nincs EDGE??? A UK nokia oldal mindgyárt ezzel kezdi a teló leírását: "3G Speed with Series 60: WCDMA+EDGE broadband access"
Amúgy nekem rohadtul nem hiányzik(hiányozna) az elülső kamera, mivel egyrészt Szegeden lakom, és nincs lefedettség, másrészt egy ismerősömmel sem tudnám kipróbálni, mert nincs 3G-s telefonjuk, harmadrészt meg 2006-ban már elég költésges lesz, és feleslegesnek tartom komolyan használni a videóhívást. Na, ezért nem érdekel az a 2. kamera.
Nekem sem jönne rosszul a Wifi a notebookhoz, és mondhatni az N80 tudás szempontjából szinte tökéletes, csak nekem nagyon nem jön be slide-forma, és drága is lesz majd eléggé (gondolom). Ja, meg mint Al Bundy írta, a jó öreg progik nem lesznek kompatíbilisek, és legalább 1 évet kell várni, mire írnak eleget rá, de még akkor se biztos, hogy jó lesz a védelmi rendszerek miatt. Így megmaradok a 6630-nál. Talán január 2.-án meg is fogom venni.

ON :)

vas. dec. 18, 2005 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Azért egy kicsit vígasztal, hogy nem csak én kaptam hibás telót... :oops:
Hát emiatt nem mondanám hibásnak a telót.

vas. dec. 18, 2005 18:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is így vagyok ezzel. A 6630 annyira jól sikerült (az apróbb hülye hiányosságaival, pl. EDGE, HSCSD, 2. kamera hiánya), hogy az N70 nem jelent akkora kívánalmat.
Majd az N80 talán... az a WIFI nagyon fog kelleni...

vas. dec. 18, 2005 18:13
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Lenne egy kérdésem: Mennyi az N70-nek a memóriája? Az a fajta memóriája, mint a PC-knél a RAM.

Amúgy már szinte biztos, hogy meg fogok maradni a 6630-nál, és nem N70-et veszek. Ez a sok kis **** hiba nagyon rontja az összképet. Egy ilyen árú telefonnál nem szabadna megengedni az ilyeneket. Nem olyan minőségi termék, mint a 6630.

vas. dec. 18, 2005 18:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Na, most már én is látom, de annyira nem zavar, persze nem is tetszik.

Azért egy kicsit vígasztal, hogy nem csak én kaptam hibás telót... :oops:

vas. dec. 18, 2005 16:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, most már én is látom, de annyira nem zavar, persze nem is tetszik.

vas. dec. 18, 2005 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jééé, a Moto E398 pont ugyanezt csinálta, de még durvábban...

vas. dec. 18, 2005 16:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
gabriel401 írta:
Al Bundy írta:
...bal oldali pixelek jóval világosabbak, mint az alatta és a felette lévők...
Semmi ilyesmit nem látok.

Én sem.

Itt egy példa, csak hogy értsétek, mire gondolok:
Kép
Ezen annyira nem látszik jól, de jobbat nem tudtam csinálni. Ez igen sok helyen jelentkezik, főleg ha sok sötét pixel van a sorban. Elvileg ez egy súlyos TFT hiba, nem tudom, hogy egy 100 rongyos telóban, hogy lehetett ezt bennehagyni.
Nézzétek meg Ti is, ez pl. a Rádióban lett fotózva!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Al Bundy vas. dec. 18, 2005 16:24-kor.

vas. dec. 18, 2005 16:19
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Al Bundy írta:

Én sem.

vas. dec. 18, 2005 15:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:

vas. dec. 18, 2005 14:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Tapasztalatok...
Más tulajokkal együtt sok mindent nem értek abból, amit írtál, leginkább azt, hogy nem sikerült mentést csinálnod a telóról. Szabad kérdeznem, hogy próbáltad? Ugyanis a memóriakártyára az utolsó bájtig mindent el lehet menteni, ami a teló memóriájában volt.

vas. dec. 18, 2005 14:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
...

Milyen videó szaggat?
Amiket leírtál, nekem szinte minden tökéletesen működik, a T-Zones-os cukkokat leszámítva.

Kérdés: Több helyen olvastam, hogy pl. az Ashen nevű N-gage játék simán fut egyeseknek. Na, nekem nagyon nem akar. Egyből visszadob a menübe, vagyis ugyanaz a jelenség, amikor elfelejti az ember a libs-be bemásolni a cuccokat. Nektek? Egyéb N-gage játékok?

Ja, és a csíkos kijelzőről még mindig nem írt nekem senki... A jelenség pl. az alap szkinnél, a zenelejátszóban is megfigyelhető az alsó fekete csíknál, ahol a bal oldali pixelek jóval világosabbak, mint az alatta és a felette lévők...

vas. dec. 18, 2005 14:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Tapasztalatok...

Sajnos a videó szaggat. Nyomkodhatok a Beállításokban mindenfélét, de csak szaggat.

Sikerült kétszer kifagyasztani a telót, illetve csak egyszer azt is félszer, mert a Task Managere működött, csak onnan semerre sem lehetett menni a menüben. Másodszor pedig a Galéria szeme üvegesedett meg, a telefon többi alkalmazása működött, de bárhonnan akartam bejutni a Galériába, az nem sikerült.

E-mailozni még most sem megy, bár ez lehet, hogy más miatt van. Ugyanis a régi westeles postafiókot át szeretném migráltatni az új t-email-osra, de mivel a cégem intézi, és én dögrováson vagyok már lassan egy hete, ezért nem tudom, hogy hol tart.

És még nem sikerült a telóval olyan spirituális kapcsolatba jutnom, mint a 7650-vel, ezért nem tölt el hihetetlen boldogság, hogy az enyém lehet.

Töröm a fejem a sw upgrade-n, de mivel még egyszer sem sikerült biztonsági mentést csinálni a telóról, ezért nem hiszem, hogy belevágok. Persze, ha esetleg Macika biztosít, hogy semmilyen adatom sem veszik el... :D

Ja, és a t-zones múködik, csak a TV adásokat nem tudom letölteni sem online, sem máshogy. Az a furcsa jelenség, hogy elmondása szerint nem tud csatlakozni, mert az összes kapcsolat foglalt, majd ekbontatja velem a kapcsolatot, majd közli, hogy nincs kapcsolat. Persze elötte kifizettei a lóvét. Ja és a csengőhangok és más letölthető dolgok között pedig "Nincs erre a telefonra letölthető tartalom"

Érdekes nemkem nem szaggat a videó és még egyszersem fagyott e és a letöltés is megy de azért én is tapasztalok valami lassulást lehet hogy nekem is kéne a SW 3.***** csak a megszerzése lenne körülményes :D talán majd ha valaki segítene ebben talán :idea: Macika :idea:

vas. dec. 18, 2005 13:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Az N80 -r valóban azért nem érdeme várni mert az új symian program nem eléggé elterjedt és nem lesz anyirra használható .Én is sokáig ezen gondolkoztam hogy N80 vs. N70 de én az N70-et választottam mert annak könyebb a kezelhetQség és mert én nem anyira csipázom a szétcsúsztatható mobilokat :roll: :roll: Nah meg persze én minden év decemerében veszek eg új telefont :wink:

vas. dec. 18, 2005 13:03
platina tag

Hozzászólás 
Tapasztalatok...

Sajnos a videó szaggat. Nyomkodhatok a Beállításokban mindenfélét, de csak szaggat.

Sikerült kétszer kifagyasztani a telót, illetve csak egyszer azt is félszer, mert a Task Managere működött, csak onnan semerre sem lehetett menni a menüben. Másodszor pedig a Galéria szeme üvegesedett meg, a telefon többi alkalmazása működött, de bárhonnan akartam bejutni a Galériába, az nem sikerült.

E-mailozni még most sem megy, bár ez lehet, hogy más miatt van. Ugyanis a régi westeles postafiókot át szeretném migráltatni az új t-email-osra, de mivel a cégem intézi, és én dögrováson vagyok már lassan egy hete, ezért nem tudom, hogy hol tart.

És még nem sikerült a telóval olyan spirituális kapcsolatba jutnom, mint a 7650-vel, ezért nem tölt el hihetetlen boldogság, hogy az enyém lehet.

Töröm a fejem a sw upgrade-n, de mivel még egyszer sem sikerült biztonsági mentést csinálni a telóról, ezért nem hiszem, hogy belevágok. Persze, ha esetleg Macika biztosít, hogy semmilyen adatom sem veszik el... :D

Ja, és a t-zones múködik, csak a TV adásokat nem tudom letölteni sem online, sem máshogy. Az a furcsa jelenség, hogy elmondása szerint nem tud csatlakozni, mert az összes kapcsolat foglalt, majd ekbontatja velem a kapcsolatot, majd közli, hogy nincs kapcsolat. Persze elötte kifizettei a lóvét. Ja és a csengőhangok és más letölthető dolgok között pedig "Nincs erre a telefonra letölthető tartalom"

vas. dec. 18, 2005 12:55
platina tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Alexfux írta:
Sajnos neves márkák (Sandisk. Lexar)valamiért nem gyártanak ilyen dv-rs-mmc-t, persze minisd-t meg sűrű tömegekben, így megint az jutott az eszembe, hogy miért nem vártam az N80-ra. :)

Mér', a Kingston Neked nem elég neves? :lol:

Én még nem döntöttem el, hogy N70 vagy N80. És az az igazság, hogy nem is tudom egyelőre eldönteni. Bár az utóbbitól visszatart az új Symbian, állítólag komoly védelmek lesznek benne a warez cuccok miatt, bár lehet hogy ez csak UL. No meg állítólag a WiFi-je sem teljes értékű.

Nincs bajom a Kingston-val, de valamelyik topic-ban az egyik hozzászóló nagyon szídta. Azt mondta, hogy a Kingston profi a pc memóriák gyártásában, de ezeket a flash memóriákat nem nagyon tudja gyártani. Őszintén szólva nekem egy pc-s Kingston memóriám volt és az nem akart működni egy rendkívül minőségi Compaq alaplapban és van egy 1G-s hasonló gyártmányú Pendrive-m, aminek a háza rommá van törve és nem azért mert ugrálok rajta, hanem mert (****) anyagből van gyártva és nem lehetett visszacserélni. Tehát ebből a két esetből semmi jót nem várok! :)

vas. dec. 18, 2005 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
aGERG írta:
AZ N70 van equvalazer mert én nem ismerem fel??,
Ez magyarul volt?
Tényleg ennyire szükségtelen a magyar nyelvben a ragozás, az írásjelek? Vagy netalán nem magyar az anyanyelved?
Szegény biztos zaklatott lelkiállapotban volt, amikor ezt írta, mert nem találta az N70-ben az equalizert.

szomb. dec. 17, 2005 18:04
Moderátor

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
T-nél vett telefont lehet vinni a Nokiához garanciális szoftvert frissítésre?
Igen, természetesen. Legfeljebb elhajtanak, embere válogatja.
Hivatalosan kellene foglalkozzanak Veled. De csak akkor, ha hiba van. A T-nél meg mindenképpen megcsinálják.
Nem hajtanak el, ha benyögsz annyit, hogy "izé... hát sokat lefagy".
A Nyugatvégen előttem hajtottak el még a 6310i-s időkben két srácot is, mert fagyós trükkel próbálkoztak szoftvert frissíteni (papírok rendben voltak).
Ezért írtam, hogy helye/embere válogatja.

szomb. dec. 17, 2005 17:14
Moderátor

Hozzászólás 
aGERG írta:
Ez magyarul volt?
Tényleg ennyire szükségtelen a magyar nyelvben a ragozás, az írásjelek? Vagy netalán nem magyar az anyanyelved?

szomb. dec. 17, 2005 17:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Hivatalosan kellene foglalkozzanak Veled. De csak akkor, ha hiba van. A T-nél meg mindenképpen megcsinálják.

Nem hajtanak el, ha benyögsz annyit, hogy "izé... hát sokat lefagy".

szomb. dec. 17, 2005 16:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
Alapból nincs, de van olyan mp3-lejátszó, amelyikben benne van.

szomb. dec. 17, 2005 16:23
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 17, 2005 15:24
Moderátor

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:

szomb. dec. 17, 2005 14:18
arany tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 17, 2005 13:10
arany tag

Hozzászólás 
laci48 írta:
Al Bundy írta:
laci48 írta:
Keresek egy tökéletesen működő Full Screen Caller progit, ami híváskor és fogadáskor is mutatja a hívott fél képét.
Elvileg az FSCaller3.04 jó lenne, de előbb összekuszálja majd eltünteti a bal és a jobb választógomb feliratait.
Van valakinek tippje ???
Köszi !!

A Nokiaprogramokon van egy 6630-ra írt verzió, az tökéletesen működik, azt hiszem 3.02-es. A 3.04-es 6600-ás verzió nekem egyáltalán nem ment.
Ha nem találod meg, szívesen elküldöm…

Köszi próbáltam már és ez csinálja a szöveg eltüntetését.
lehet, hogy maradt valami szemét az előző próbálkozásokból? Vagy összeakadt valamivel??
Lehet hogy csinálok egy formattálást.

Nálam olyan volt hogy akkor csinálta ezt ha futott már és kikapcs-bekapcs volt a telefonon, akkor ugye magától fut ha kikapcs előtt már aktiváltad. No akkor elkezdett bugzani összekavarta a képernyőt. Ha egyszer kiléptem belőle és újra elinditottam (deactivate/activate), akkor jó volt.

szomb. dec. 17, 2005 12:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
laci48 írta:
Keresek egy tökéletesen mûködõ Full Screen Caller progit, ami híváskor és fogadáskor is mutatja a hívott fél képét.
Elvileg az FSCaller3.04 jó lenne, de elõbb összekuszálja majd eltünteti a bal és a jobb választógomb feliratait.
Van valakinek tippje ???
Köszi !!

A Nokiaprogramokon van egy 6630-ra írt verzió, az tökéletesen mûködik, azt hiszem 3.02-es. A 3.04-es 6600-ás verzió nekem egyáltalán nem ment.

Köszi próbáltam már és ez csinálja a szöveg eltüntetését.
lehet, hogy maradt valami szemét az előző próbálkozásokból? Vagy összeakadt valamivel??
Lehet hogy csinálok egy formattálást.

szomb. dec. 17, 2005 7:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
laci48 írta:
Keresek egy tökéletesen működő Full Screen Caller progit, ami híváskor és fogadáskor is mutatja a hívott fél képét.
Elvileg az FSCaller3.04 jó lenne, de előbb összekuszálja majd eltünteti a bal és a jobb választógomb feliratait.
Van valakinek tippje ???
Köszi !!

A Nokiaprogramokon van egy 6630-ra írt verzió, az tökéletesen működik, azt hiszem 3.02-es. A 3.04-es 6600-ás verzió nekem egyáltalán nem ment.

szomb. dec. 17, 2005 1:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Van valakinek tippje ???
Köszi !!

szomb. dec. 17, 2005 1:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Én is megvettem a telefont, de még csak most kezdem majd meg a testreszabását :)

Hallottatok valamit arról, hogy a magyarországi telefonokkal valami probléma van, ezért a T-Mobile felfüggesztette az árusítását?
Na, ezt honnan, kitől hallottad? Hiszen a T-mobile mindösszesen csak 4 napja forgalmazza ezen modellt! Máris felfüggesztette volna, pedig van még ahová oda sem ért az első szállítmány?
És miért pont a magyar piacrea szánt készülékekkel lenne probléma?

Én megvettem tegnap előtt. Nekem semmi (szoftveres) problémám vele, pedig szinte már mindennel kínoztam. Peccsel még csörög is rendesen...

Kérdés: A kijelző nektek is "szellemvonalas"? Nem tudom szakkifejezéssel mondani. A lényeg az, hogy ha pl. egy fél sorban fekete pixelek vannak, ugyanannak a sornak a másik felében megváltozik a pixelek színárnyalata a felette lévő sorokhoz képest. Nem tudom, hogy mennyire volt érthető, majd töltök fel képet. :oops: Szerintem, egy ilyen kategóriájú telóba nem szabad lett volna ilyen defektes TFT-t tenni, főleg, hogy pl. a 6600-val nem volt ilyen baj. Hasonló probléma a kedves N70 tulajoknak? Ja, és a vibra nektek is "furcsa"?

pén. dec. 16, 2005 23:31
Moderátor

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
Én is megvettem a telefont, de még csak most kezdem majd meg a testreszabását :)

Hallottatok valamit arról, hogy a magyarországi telefonokkal valami probléma van, ezért a T-Mobile felfüggesztette az árusítását?
Na, ezt honnan, kitől hallottad? Hiszen a T-mobile mindösszesen csak 4 napja forgalmazza ezen modellt! Máris felfüggesztette volna, pedig van még ahová oda sem ért az első szállítmány?
És miért pont a magyar piacrea szánt készülékekkel lenne probléma?

pén. dec. 16, 2005 22:07
arany tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:

Hüha. ha ez igaz akkor nem félnek attól hogy akik már vettek náluk azok elkezdenek intenziven érdeklődni hogy "ugyan mi a probléma"? :)

pén. dec. 16, 2005 20:37
arany tag

Hozzászólás 

pén. dec. 16, 2005 20:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
Halisztok én csak azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legjobb T-mobiles elQfizetéses díjcsomag (tdom hogy nem tartozik a topichoz )de fontos lenne tudnom mert én az N70-emet a Társalgóba vettem és még válthatok hatudtok jobbat mondani :?: :oops: nah és persze sok havidjat sem szeretnék fizetni :idea:

Szerintem valamelyik relax-ot válaszd, vagy nézz körül a családban, vagy a barátok között, hogy nem jogosult-e valamelyikük véletlenül egy nem publikus díjcsomagra...

pén. dec. 16, 2005 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
BNM írta:
Hogy kötötted rá a hifire?

AD-15-ös Nokia Audio Adapterrel
Így néz ki: http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekek/alpha/ad15.jpg

Erről beszéltem jó pár oldallal ezelőtt nyuszó-muszó! :)

pén. dec. 16, 2005 15:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Halisztok én csak azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legjobb T-mobiles elQfizetéses díjcsomag (tdom hogy nem tartozik a topichoz )de fontos lenne tudnom mert én az N70-emet a Társalgóba vettem és még válthatok hatudtok jobbat mondani :?: :oops: nah és persze sok havidjat sem szeretnék fizetni :idea:

pén. dec. 16, 2005 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok !!
Milyen progi van PC-re, amivel a teló lelkébe bele lehet nézni, mint a 6600-nál a FileManagerrel ??
A MobiMB-t olvastam valahol, hogy jó hozzá, de én valahogy nem tudom összehozni.
Előre is köszi a segítséget !!!

pén. dec. 16, 2005 6:50
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:
"házi frissítés" nokiánál nincs. Csak amit a szerviz végez az van. Minden software frissítés amit nem a szerviz végez az illegális, garanciavesztéssel jár, mert nem a gyári nokia eszközökkel történik. Megkérdeztem :)

(haver megkérdezte a westelben hogy tudnának-e N90-et frissíteni ha odaadja hozzá a soft packot, azt mondták igen megcsinálják, de ugrik a garancia, pedig westel szerviz volt)
Ekkora baromságot, már bocsi.
Hát mit mondjanak szerinted??? Hogy hozzad, szívesen dolgoznak hozott anyagból is? Vagy hogy rakd rá nyugodtan otthon, és visszakapsz 1073 Ft-ot a készülék vételárából, mert nem az ő gépük kopott és nem az ő áramuk fogyott vele?

Következő a helyzet.

NEM LÁTNAK SEMMIT abból, hogy mivel, hogyan került fel a firmware a készülékre. Mivel pontosan ugyanazt használják/juk az outsiderek is.
Ahonnan megláthatják (HA!) az az, hogy vezetve van, hogy melyik telefon milyen FW-vel rendelkezik. Amennyiben garanciálisan frissítették a szoftverét, akkor az azt végző szerviz csak akkor kap pénzt utána, ha lejelenti, hogy frissítette az XXXXXXXXXXX IMEI számú készüléket, mégpedig 6.29-re. És akkor jön a lé a frissítésért.

NADE!
A Nokia Hungáriának megvan az a jó tulajdonsága, hogy havonta egy IMEI-re csak egyszer fizet garanciális bármit.
Tehát ha Te bevitted nov. 12-én a 3.0-s, ősrégi szoftú készülékedet, az aktuális (bár már elég régi) szoft pedig 4.0, akkor rárakják gariban, majd lejelentik és meg is van a pénz belőle. Igenám, de nov 28-án megjelenik az 5.0 FW és Te 29-én megjelensz, hogy jöttél az új szoftért.
Na, ekkor már egy fillért sem kapnak érte (dec. 13-ig), és két lehetőség van: a) elhajtanak, hogy nem tudod megindokolni, miért kellene az az új FW rá, b) felrakják abszolút grátisz, mert sem pénzt nem kapnak érte, se lejelenteni nem tudják.
Innentől a nyilvántartás szerint Neked 4.0-s szoftod van a készüléken, valójában meg 5.0-s.
Hát ennyit a nyilvántartásról, Te is nyugodtan felrakhatod magadnak otthon ennyi erővel.

Remélem érthető volt.

pén. dec. 16, 2005 1:51
arany tag

Hozzászólás 
"házi frissítés" nokiánál nincs. Csak amit a szerviz végez az van. Minden software frissítés amit nem a szerviz végez az illegális, garanciavesztéssel jár, mert nem a gyári nokia eszközökkel történik. Megkérdeztem :)

(haver megkérdezte a westelben hogy tudnának-e N90-et frissíteni ha odaadja hozzá a soft packot, azt mondták igen megcsinálják, de ugrik a garancia, pedig westel szerviz volt)

pén. dec. 16, 2005 1:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak csöndben kérdem, hogy Te milyen "tiltott szoftveres beavatkozást" ismersz N70-re (vagy bármely BB5-re), amit a szerviz észrevesz?
Ha ez a para tárgya, máris megnyugodhatsz, hogy a házi soft frissítés, feltéve, hogy jól csináltad (pl. nem akartál downgradélni), mivel a gyári cucc protokollja szerint történik, nem tartozik azok közé...

pén. dec. 16, 2005 0:30
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Smith írta:
...
A saját véleményem az, hogy most már abba lehetne hagyni.
Nem vagy hajlandó elhozni az ASK-tól a telót, de itt gyalázod folyamatosan. Elolvastunk már mindent a tolladból, szerintem már csak akkor írj, ha valami újat tudsz.

A röhej, hogy Te magad meg tudnád otthon flashelni, még a szoftot is elküldtem Neked, de nem, ehellyett itt savazod a Nokiát.
Ennyi időd van???

Jólvan értem :(

(ha elhozom azzal gyk. elismerem hogy ez ilyen, és elfogadottnak tekinthetik a szakvéleményt...)

Az történt hogy telefonon megkérdeztem hogy mikor várhatok valami válaszfélét, erre mondták hogy várjak egy picit telefonálnak BP-re. Közölték hogy ott az új soft.
Tehát ma visszament a telóm BP-re, és hétfőre visszaküldik ide. Ha ők is felteszik nem kinlodok vele én, és ha utána is ennyire szörnyen fog müködni, akkor nem szeretném ha mikor beanyáznék azt mondanák hogy "tiltott software beavatkozás történt".

Másrészt egyáltalán nincs sok időm, annyi se volt a nokia szervizbe elmenjek személyesen pedig az a melóhelyemtől 3 sarokra van, és kb. 10 perc gyalog. Még ezt az esélyt megadom nekik.

csüt. dec. 15, 2005 20:47
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:
...
A saját véleményem az, hogy most már abba lehetne hagyni.
Nem vagy hajlandó elhozni az ASK-tól a telót, de itt gyalázod folyamatosan. Elolvastunk már mindent a tolladból, szerintem már csak akkor írj, ha valami újat tudsz.

A röhej, hogy Te magad meg tudnád otthon flashelni, még a szoftot is elküldtem Neked, de nem, ehellyett itt savazod a Nokiát.
Ennyi időd van???

csüt. dec. 15, 2005 19:30
arany tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
Smith írta:

Ezt a patchet egyáltalán a nokia csinálta?

Kérdés hogy a 3.xxxx-es softtal megoldódik-e a probléma? Vagy az is csak tüneti kezelés? :roll:

Izé... Bocs mindenkitől, akit már idegesít a "nem csörgés" problémája, de eszembe jutott valami.
A patch valószínűleg jól működik, de engem akkor is idegesít a Nokia Tune.

Szóval:
'Menü' :arrow: 'Saját' :arrow: 'Napló' :arrow: 'Jobbra' :arrow: 'Opciók' :arrow: 'Napló törlése' elméletileg segít a problémán.
Viszont van itt egy opció, a 'Beállítások' :arrow: 'Napló időtartama'. Az alapbeállítása 30 nap.
Szerintem ha ezt, mondjuk 10 napra csökkentem (Smith-nek 1 nap :) ), akkor kisebb lesz a napló mérete. Átlagosan az 1/3-a.
Ha a korábbi fejtegetésem igaz, akkor ezzel minimálisra csökkentem a "nem csörgés"+Nokia Tune esélyét...
Ez természetesen nem menti fel a Nokiát, mert egy ilyen árfekvésű telefonnál ilyen hibákat nem szabadna megengedni! :(

1. Nem megoldás hogy mindig a naplót kell törölgetni, mert a napló azért van hogy naplózzon.
2. Pont azért teszem 30 napra mert sokszor kell visszakeresnem számokat, emléxem hogy mikor hivtak melyik napon és akkor vissza tudom keresni.
3. Engem is idegesit a nokia tune, és ez is hibának tekinthető, ha nem az a cs.hang szólal meg amit beállítottál.

csüt. dec. 15, 2005 18:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Smith írta:

Ezt a patchet egyáltalán a nokia csinálta?

Kérdés hogy a 3.xxxx-es softtal megoldódik-e a probléma? Vagy az is csak tüneti kezelés? :roll:

Izé... Bocs mindenkitől, akit már idegesít a "nem csörgés" problémája, de eszembe jutott valami.
A patch valószínűleg jól működik, de engem akkor is idegesít a Nokia Tune.

Szóval:
'Menü' :arrow: 'Saját' :arrow: 'Napló' :arrow: 'Jobbra' :arrow: 'Opciók' :arrow: 'Napló törlése' elméletileg segít a problémán.
Viszont van itt egy opció, a 'Beállítások' :arrow: 'Napló időtartama'. Az alapbeállítása 30 nap.
Szerintem ha ezt, mondjuk 10 napra csökkentem (Smith-nek 1 nap :) ), akkor kisebb lesz a napló mérete. Átlagosan az 1/3-a.
Ha a korábbi fejtegetésem igaz, akkor ezzel minimálisra csökkentem a "nem csörgés"+Nokia Tune esélyét...
Ez természetesen nem menti fel a Nokiát, mert egy ilyen árfekvésű telefonnál ilyen hibákat nem szabadna megengedni! :(

csüt. dec. 15, 2005 18:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 73  Következő