Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 13:57

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az elszámolás egy dolog, ember csinálta a progit, tehát téveszthet is, de hogy Magyar kártyára Magyarországi roamingot felszámolni, ráadásul 50e Ft értékben, és mikor felhívta az üfsz-t először még azt mondták Neki, hogy ez így jó, hát...

vas. jan. 15, 2006 22:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
De hogy ezt hogyan kapták meg, amikor az ügyfélnek leszámláznak MO-on belüli roamingot :shock:
Nálam is szépen elszámoltak dolgokat, tavaly nyáron.
Ez a dolog tehát csak arra jó, hogy ne legyen halasztó hatályú a számlakrelamáció :?.

vas. jan. 15, 2006 22:39
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Határ közelében könnyen összejön ha automatikus a hálózatválasztás. :twisted:

Csak tudod ez a "szomszédom" volt, és a határtól 100 km-re lakom (Ő is :) ).

vas. jan. 15, 2006 22:38
Hozzászólás 
Határ közelében könnyen összejön ha automatikus a hálózatválasztás. :twisted:

vas. jan. 15, 2006 22:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Kivéve Pannon GSM (ez a cég biztosan). Számlázási rendszere ugyanis tanusítvánnyal van ellátva.

De hogy ezt hogyan kapták meg, amikor az ügyfélnek leszámláznak MO-on belüli roamingot :shock:

vas. jan. 15, 2006 22:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
Vizsla! Légy szíves linkeld be, hogy mely topicban is volt erről szó! köszi
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=600409#600409 (nem igazán emlékeztem a topicra Én se, különben beírtam volna. De ha már ilyen szépen megkértél... :D)

vas. jan. 15, 2006 22:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Landsmann írta:
Szerintem a Vodafone ÁSZF-ben is benne van (Pannonéban és a Hungarotelében igen) hogy számlapanasztól függetlenül a kiállított számlát ki kell fizetni. Amennyiben jogos a számlapanmasz, jóváírják.

Nem kell kifizetni. Lehet halasztott hatályú fizetést kérni, ami a számlareklamáció megoldásáig tarthat.

az EHT alapján, amira Crick hívta fel a figyelmem, az összeg tekintetében a szolgáltatókra vagyunk bízva.

Vizsla! Légy szíves linkeld be, hogy mely topicban is volt erről szó! köszi

vas. jan. 15, 2006 22:01
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nem kell kifizetni. Lehet halasztott hatályú fizetést kérni, ami a számlareklamáció megoldásáig tarthat.
Kivéve Pannon GSM (ez a cég biztosan). Számlázási rendszere ugyanis tanusítvánnyal van ellátva.

vas. jan. 15, 2006 20:44
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Elobanyasztam a vodas leveleket + holnap kinyomtatom az e-mailen tortent levelezeseket es unnepelyes keretek kozott kedden megy az ujabb level az NHH-nak + csak most gratiskent a GVH-nak is elkuldom az egyenleg lenyulas problemat,mert most elhetek igazan! :-D

vas. jan. 15, 2006 20:41
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Szerintem a Vodafone ÁSZF-ben is benne van (Pannonéban és a Hungarotelében igen) hogy számlapanasztól függetlenül a kiállított számlát ki kell fizetni. Amennyiben jogos a számlapanmasz, jóváírják.

vas. jan. 15, 2006 20:32
Hozzászólás 

vas. jan. 15, 2006 19:32
arany tag

Hozzászólás 
Nekem más probémám van mint az utolsó pár hozzászólás. 1 önkormányzatnál kormányzati csomagban vagyok (kb. +160-an rajtam kívül).Még 2005.09.25-én lezárt számlában a zárt felhasználó csoportban lévő hívásokat is kiszámlázták rendes percdíjjal :!: (ami miatt br.375 ft-ot fizetünk), ami persze ingyenes lenne. A számlát a kapcsolattaró megreklamálta és nem lett kifizetve. A Voda az ügyintézés helyett fenyegetőzik. Nem értem ha jogos a reklámáció akkor miért kellene kifizetni a rossz :!: számlát hogy utána jóvá irják majd valamelyik számlán. Azóta is előfordult hogy zárt csoportban lévő számot egyszer-kétszer ingyen és más alkalommal rendes percdíjért tudtam hívni. Ezek szintén reklamációra kerültek (ezek ki lettek fizetve). Hát kiváncsi vagyok hogy mikor lesz ebből valami rendes elszámolás. A "normál" előfizetéses számlámra (VODAFONE 90) nincs semmi panasz. :lol:

vas. jan. 15, 2006 19:23
írásjog megvonva

Hozzászólás 
kapasz írta:
A Tesco gazdaságos jobban fedné tevékenységük lényegét.

Ebben minden benne van! Sajnos már akkor elkezdték a bénázást, amikor elindultak, s azóta egyre mélyebben csúsznak be a béka se*ge alá.

vas. jan. 15, 2006 11:28
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Másnak is technikai okokra hivatkozva nem kérhető le az egyenleg- és lezárt számlai nformáció a 1751-en (és állítólag a 1270-en sem) már több, mint 24 órája?

Igen, nekem is azt mondja napok óta, hogy techinkai okok miatt...

szomb. jan. 14, 2006 17:20
arany tag

Hozzászólás 
Igen.

Azt nem tudom, a vodafone logoját meddig jogosultak még használni. A Tesco gazdaságos jobban fedné tevékenységük lényegét. És legalább nem reklamálnának az emberek sem, mert mindenki tudná, mit vett.

szomb. jan. 14, 2006 15:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Másnak is technikai okokra hivatkozva nem kérhető le az egyenleg- és lezárt számlai nformáció a 1751-en (és állítólag a 1270-en sem) már több, mint 24 órája?

szomb. jan. 14, 2006 15:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akko' reklamalj :) Bar gondolom kemeny 500 ft koruli osszegrol van szo, azert meg nem igazan erdemes, esetleg csak siman jelezd elegedetlensegedet ;)

kedd jan. 10, 2006 21:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Hát, ha októberben fizetted ki, akkor bizony reklamálhatsz, ha most fizettél, akkor nem :wink:
Akkor kifizettem, s arról volt szó, hogy a januári első számlában a modem árát jóváírják. A nettó része jóvá is lett írva.

kedd jan. 10, 2006 16:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Akkor most reklamáljak az Interwarenél, hogy az októberben megvett modem árát a januári számlában csak 20%-os ÁFÁ-val írták jóvá a 25% helyett :roll: ?

Hát, ha októberben fizetted ki, akkor bizony reklamálhatsz, ha most fizettél, akkor nem :wink:

kedd jan. 10, 2006 16:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Vizsla:

lehet félreérthető voltam!

A teljesítés alatt Ők is azt értik,hogy amikor beterhelődőtt, azaz mult évben,akkor milyen szabályok votlak érvényben!Ez kb olyan,hogy a decemberi szamladat mar 20%-os afaval akarnad fizetni,mivel januarban keszul el,de ez ninsc igy,mivel a december az meg tavaly volt...!
Nem velem kell vitázni,hanem az APEH-hel!
MOndom,én felhivtam őket,s ezt a választ kaptam! :evil:
Akkor most reklamáljak az Interwarenél, hogy az októberben megvett modem árát a januári számlában csak 20%-os ÁFÁ-val írták jóvá a 25% helyett :roll: ?

kedd jan. 10, 2006 16:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
A havidíjat mindig előre fizeti az ember...

kedd jan. 10, 2006 15:57
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla:

lehet félreérthető voltam!

A teljesítés alatt Ők is azt értik,hogy amikor beterhelődőtt, azaz mult évben,akkor milyen szabályok votlak érvényben!Ez kb olyan,hogy a decemberi szamladat mar 20%-os afaval akarnad fizetni,mivel januarban keszul el,de ez ninsc igy,mivel a december az meg tavaly volt...!
Nem velem kell vitázni,hanem az APEH-hel!
MOndom,én felhivtam őket,s ezt a választ kaptam! :evil:

kedd jan. 10, 2006 15:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Na, akkor ezt most már baromira nem értem. Nálunk a pénzügyes csaj erőlködik, hogy ez márpedig így van, ahogy írtam is. Fent van ez valahol a neten?

kedd jan. 10, 2006 15:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
nos rossz hírem van. Beszéltem az APEH-hel és azt mondták,hogy a teljesítés időpontja számít,azaz ez esetben mivel ez tavaly volt,ezert jol van ez igy a 25%-os áfával.Tehát jol csinálták sajna...! :evil:
Ma megkaptam. Magyarázat nélkül.
Mutassál már rájta légyszíves 2005-ös teljesítési dátumot? Az van rajta: Fizetési határidő/Teljesítés dátuma: 2006.01.13.
Tehát a ÁFA 20%, nem 25%.

kedd jan. 10, 2006 14:56
arany tag

Hozzászólás 
nos rossz hírem van. Beszéltem az APEH-hel és azt mondták,hogy a teljesítés időpontja számít,azaz ez esetben mivel ez tavaly volt,ezert jol van ez igy a 25%-os áfával.Tehát jol csinálták sajna...! :evil:

kedd jan. 10, 2006 13:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Az igaz,hogy meg csinalhatsz 2005-ben kiallitott szamlakat ugy,hogy a teljesitesi hatarido atcsuszik januarra. De ha a szamla kelte mar januari (!),akkor mar csak 20%-kal szabad szamolnod,fuggetlenul attol,hogy 2005-os dologrol van-e szo vagy sem. Ha elfelejtettel valamit leszamlazni 2005-ben,akkor az mar a te bajod,az APEH-et ez baromira nem fogja erdekelni. Szamlat 25%-kal csak max. dec. 31-i datummal lehet(ett) kiallitani, ha mar jan. 1. a kiallitas datuma,akkor mar tilos 25%-kal szamolni!
Sajnos vagy nem sajnos, de te tévedsz. A teljesítés dátuma számít, nem a számla kiállítási dátuma. Sőt, ha olyan szolgáltatásról állítasz ki számlát amiben van 2005-ös és 2006-os teljesítésű szolgáltatás, de valamiért nem tudod külön bontani a két tételt, akkor a teljes tételre 25% áfát kell számítani. (Áfa tv, átmeneti rendelkezések.)
Az másik kérdés, hogy mindenféle kétségek elkerülésére én is azt látom hogy célszerű ha 2005-ös tevékenységet külön kiszámlázod 25%-kal és ha lehetett akkor már 2005-ben elment a számla is, és 2006. tiszta lappal indul. De ez néha a dolgok természete miatt nem lehetséges.

kedd jan. 10, 2006 8:58
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Az igaz,hogy meg csinalhatsz 2005-ben kiallitott szamlakat ugy,hogy a teljesitesi hatarido atcsuszik januarra. De ha a szamla kelte mar januari (!),akkor mar csak 20%-kal szabad szamolnod,fuggetlenul attol,hogy 2005-os dologrol van-e szo vagy sem. Ha elfelejtettel valamit leszamlazni 2005-ben,akkor az mar a te bajod,az APEH-et ez baromira nem fogja erdekelni. Szamlat 25%-kal csak max. dec. 31-i datummal lehet(ett) kiallitani, ha mar jan. 1. a kiallitas datuma,akkor mar tilos 25%-kal szamolni!

kedd jan. 10, 2006 5:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
még mielőtt teljesen elterjed a hülyeség, az áfa vonakozásában a TELJESÍTÉS dátuma a mérvadó! Én is állítok még ki tavalyi teljesítésű számlákat 25%-os kulccsal.

Tehát, mivel ez tavalyi teljesítésű dolog, ezért teljesen jogos a 25%-os kulcs alkalmazása.

Más kérdés, hogy ilyen tételt:
"Nyilvános mobil telefonszolgáltatás 1 db 40.000 Ft"

Senkinek sem kell elfogadnia. Részletezni kell, hogy itt miről van szó.

hétf. jan. 09, 2006 23:51
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Nincs mit!
2006. jan. 1-ei vagy ez utani datummal csak 20%-os AFA-val allithatnak ki szamlat. Ha meg 25 van rajta,meg kell reklamalni. Igaz,igy kapasbol X*30 nap,mire lesz eredmeny. Ha nekem kuldtek volna egy ilyet, en biz' Isten,hogy megszivatnam oket az APEH-nal.

hétf. jan. 09, 2006 21:01
arany tag

Hozzászólás 
mz: Köszike.Kicsit utánajártam,s törvénytelen!

Ugyhogy FIGYELEM: MINDENKI AKIT FELSZÓLÍTÁSRA KÖTELEZTEK,TEGYEN PANASZT AZ APEHNÉL ÉS A FOGYASZTÓVÉDELEMNÉL A VODAFONE-NAL SZEMBEN!!!!!!

hétf. jan. 09, 2006 20:08
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ha a szamla kelte jan. 3.,akkor ez esetben meg kell reklamalni,mert 20%-kal kellett volna szamolniuk!
Ha meg akarod szivatni oket,akkor figyelmedbe ajanlanam az APEH-et,erre tuti,hogy raharapnak! :-)

hétf. jan. 09, 2006 19:36
arany tag

Hozzászólás 
nos nem tudom mikor keszult,de az biztos,hogy az összes dátumot figyelembe véve január 3.-a a legkorábbi dátum, "számla kelte" dátummal,tehát az a kiállítás napja,uygebár?!?

hétf. jan. 09, 2006 19:22
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ha jan. 1. elott allitottak ki (fuggetlenul a befizetesi hataridotol),akkor 25%-os AFA-val szamolj!

hétf. jan. 09, 2006 19:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én nem kaptam meg :twisted:.

hétf. jan. 09, 2006 17:39
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom hogy ti milyen levelet kaptatok,de az enyémen 25%-os áfával van megszorozva a 16000ft. Namár most,ez jelenleg 20%,tehat elvileg a 19200 ft-ot követelhetnék tőlünk,nemde?!?
ki mit gondol ez ugyben?!?

hétf. jan. 09, 2006 17:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Ennyi van a számlán: Nyilvános mobil telefonszolgáltatás 1 db 40.000 Ft.

Írj nekik, hogy nincs 1 db 40.000 ft-osod :D

hétf. jan. 09, 2006 16:57
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
McLaca írta:
...
Aham, értem.

Igazság szeritn nem tudom mihez kezdjek. Azt csak úgy túl egyszerűnek tartanám, ha megúsznák annyival, hogy befizetem a 13 ezret. Itt azért fel kéne hozni az ügyintézés milyenségét is.
Kíváncsian várom a magyarázó levelüket is. Remélem nem csak egy nyamvadt csekket küdenek. Az mindennek a teteje lenne.

Na nekem megjőtt a 40000 Ft-os csekk, pedig átutalással fizetem a számlát. Egyébként nincs semmi magyarázó levél, hogy elrontotuk a számhordozási kedvezmény számlázását vagy valami.
Ennyi van a számlán: Nyilvános mobil telefonszolgáltatás 1 db 40.000 Ft.

hétf. jan. 09, 2006 15:45
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Az a helyzet, hogy az ELTE progmatot a főiskolai szintig csináltam meg, aztán átmentem informatikatanárnak, a programozást egyáltalán nem űzöm profi szinten, ezért a szakmai kérdésekbe nem szívesen kontárkodom bele.
Viszont mivel már magam is csináltam ASP.NET-es webes adatbázis-kezelő alkalmazást, üzenem a PannOnline fejlesztőinek, hogy kicsit még tesztelgessék a szoftvert... :twisted:
(by Darth Smoke)

OFF:
Te szegény... Nincs eleged a sok IQ huszárból? Én is infotanár vagyok(Szegeden végeztem) és inkább mentem volna info mérnöknek. Hihetetlenül utálok tanítani. Gondolkodtam a szegedi progmaton de rájöttem, hogy a programozás nem az én világom.
T68m írta:
öcsisajt!
anyádat zsidózad, jó?

Pontosan!!! Gyökér!
Vizsla írta:
A követelésük jogos (de nem Nálam Very Happy)!
Amiatt kéne hagyni a fenébe a befizetést, mert nem szóltak előre, hogy mi fog történni, nem hívtak fel, nem volt részletfizetés.
De várjuk meg, mi lesz a levélben.

Követelésük akkor lenne jogos, ha nem ők hibáztak volna és nem ilyen hozzáállással akarnák beszedni az általuk helytelenül kiutalt jóváírást.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kano hétf. jan. 09, 2006 9:30-kor.

hétf. jan. 09, 2006 9:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
T68m írta:
nem is tudtam, hogy az vagy!
Miért nem szoktál hozzászólni a szakmai kérdésekhez?

Pedig de! 8)
Az a helyzet, hogy az ELTE progmatot a fõiskolai szintig csináltam meg, aztán átmentem informatikatanárnak, a programozást egyáltalán nem ûzöm profi szinten, ezért a szakmai kérdésekbe nem szívesen kontárkodom bele.
Viszont mivel már magam is csináltam ASP.NET-es webes adatbázis-kezelõ alkalmazást, üzenem a PannOnline fejlesztõinek, hogy kicsit még tesztelgessék a szoftvert... :twisted:

(by Darth Smoke)

maradjunk a vodánál!

Mennyiért dobjuk (mármint a fórum) össze nekik egy jó számlázási rendszert?

1. ingyenduma non-stop vodán belül, beleértve az összes, a nemzetközi vodafone-t, roaming, nemzetközihívás, stb.

2. igény szerint, akár havonta új teló, amíg a mi rendszerünket használják.

3. kiszámlázott és/vagy elszámolt összeg 1%-a. 8)

+1 honlapon és one magazinban el CsigaCsapat hirdetése.

hétf. jan. 09, 2006 1:47
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Pedig de! 8)
Az a helyzet, hogy az ELTE progmatot a főiskolai szintig csináltam meg, aztán átmentem informatikatanárnak, a programozást egyáltalán nem űzöm profi szinten, ezért a szakmai kérdésekbe nem szívesen kontárkodom bele.
Viszont mivel már magam is csináltam ASP.NET-es webes adatbázis-kezelő alkalmazást, üzenem a PannOnline fejlesztőinek, hogy kicsit még tesztelgessék a szoftvert... :twisted:

(by Darth Smoke)

hétf. jan. 09, 2006 1:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
zoolee01 írta:
Hali okosok!
Csak azt nem vágom, hogy ha ennyi bajotok van a Vodával akkor miért nem fogjátok a számotokat és viszitek máshová. Valamint miért hajtottok a Bónuszra. Miért nem mentek a Tré mobilhoz és vesztek ott pl V3at. Ott csak 9990+ 12 havi részlet. Ja hogy az drággább mint 29990. Vagy nincs annyi pénzetek hogy kifizessétek a hûségdíjat ami a Vodánál a lagolcsóbb. 1. évbe 37500, 2. évbe 25000. A trénél meg az utólsó pillanatig a telo listaárának és a vételárnak a különbsége. Vagy mert a Pannonnál ha nem fizeted idõbe a szla.-t akkor késedelmi kamat van, vagy ha kikapcsolták a kimenõdet akkor visszakapcsolási díj van. Azt sem értem ha bemegyek vmelyik bevársálóközpontba akkor miért a Vodától látok kijönni embereket elõfizus telóva, a másik két szolgáltatónál meg alig vannak ügyfelek is. Szóval ennyi zsidót még sehol nem láttam.

öcsisajt!

anyádat zsidózad, jó?

hétf. jan. 09, 2006 0:41
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
T68m írta:
Sztem, ha most beíratnának valakit prog-mat szakra, elvégezné az egyetemet, elsõ munkájaként írna egy progit a voda számára, akkor is
1. elõbb lenne használható.
2. kevesebb hiba, hiányosság lenne benne!

Végzett programozó matematikusként csak helyeselni tudok!!! 8) :twisted:

(by Darth Smoke)

hétf. jan. 09, 2006 0:33
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sz.rják össze magukat, visszamondtam az átutalást :twisted: !

vas. jan. 08, 2006 22:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:
Elméletileg nálam nem 8400 Ft jőváírás jár, hanem 4200 Ft * 5, mivel 5 előfizetést váltottam ki júniusban, de gondolom csak az elmult három számlát mutatja.

Az lenne a kérdésem, hogy mivel egy ügyfélszámon van az 5 előfizetésem, így teljesen mindegy, hogy melyik számról kéred le a 1751-et? Ugyanazt mondja a 1751/2 mindegy, hogy melyik számon kéred le?
Jaaa, emlékszem, akkor Neked jött 10 db boríték, igaz? Ezesetben 40e-5*4200=19000-et kell befizetned. Mit mondtak a 1270-en?

Próbáld ki, a maradék 5-ből 1-en, 42,9 Ft-ért :).

vas. jan. 08, 2006 20:26
arany tag

Hozzászólás 
A 4200 Ft az a jóváírás, de akkor nem értem, hogy a számlainfo az nem minuszos előjellel mondja?[/quote]Nálam sem mínuszos tétel. Számíts rá, hogx akkor csak 8400-at írnak jóvá. Tehát jeleng - ha az előző számláidat befizetted- 31600 Ft tartozásod van feléjük. Hívd fel a 1270-et, és mondd be nyogodtan: szeretnéd megtudni, van-e tartozásod. S ha mondja a 31600-at, kérdezd meg, mikor van a hátáridő, miért nem szóltak, miért nincs részletfizetés bla-bla.[/quote]

Elméletileg nálam nem 8400 Ft jőváírás jár, hanem 4200 Ft * 5, mivel 5 előfizetést váltottam ki júniusban, de gondolom csak az elmult három számlát mutatja.

Az lenne a kérdésem, hogy mivel egy ügyfélszámon van az 5 előfizetésem, így teljesen mindegy, hogy melyik számról kéred le a 1751-et? Ugyanazt mondja a 1751/2 mindegy, hogy melyik számon kéred le?

vas. jan. 08, 2006 19:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Az tuti,hogy ha nem lenne a kormi,mint maganszemely, 100%,hogy nem kotnek elofizut ennel a sz*rhazi bandanal.
Kesz az NHH level,holnap feladom es remelhetoleg kapnak majd egy szep osszegrol szolo buntetest,amiert tovabbra is nagy ivben tojnak egy jogeros NHH hatarozatra.

vas. jan. 08, 2006 19:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kano írta:
Szerintem sem! Én senki helyében nem fizetnék. Aki elbaltázta az fizesse ki. Hajtsa be a pénzét a Voda a saját hibázó dolgozóikon, rendszerükön, stb.
A Voda hibázott amikor többször adta a kedvezményt nem az aki kapta. Vizsla ráadásul még rendes is volt és szólt nekik. Nem foglalkoztak vele. Én tuti, hogy nem fizetnék nekik egy vasat sem. Az a minimum ilyenkor, hogy felhívják az embert és bocsánatot kérnek ill. megkérdezik, hogy mikor és hány részletben akarom kifizetni akit ŐK el*sesztek.
A követelésük jogos (de nem Nálam :D)!
Amiatt kéne hagyni a fenébe a befizetést, mert nem szóltak előre, hogy mi fog történni, nem hívtak fel, nem volt részletfizetés.

De várjuk meg, mi lesz a levélben.

vas. jan. 08, 2006 18:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:
Mára megjavult a 1751/2, miután beszóltam, ahogy mondtad. 40000 Ft-os számlát mond, tehát azokat számlázták vissza amelyeket duplán fizettem. Az elmúlt három havi lezárt számlám visszamenőleges sorrendben 42000 Ft, 4200 Ft, 4200 Ft.

A 4200 Ft az a jóváírás, de akkor nem értem, hogy a számlainfo az nem minuszos előjellel mondja?
Nálam sem mínuszos tétel. Számíts rá, hogx akkor csak 8400-at írnak jóvá. Tehát jeleng - ha az előző számláidat befizetted- 31600 Ft tartozásod van feléjük. Hívd fel a 1270-et, és mondd be nyogodtan: szeretnéd megtudni, van-e tartozásod. S ha mondja a 31600-at, kérdezd meg, mikor van a hátáridő, miért nem szóltak, miért nincs részletfizetés bla-bla.

vas. jan. 08, 2006 18:32
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
cbf írta:
Az ****, akkor én 50 ezret fizethetek vissza :cry:
Még mindig nem kérted le a 1571-en?!
Miért, Nálad hány szám lett hordozva, s azon egyenként hányszor írták jóvá?

Mára megjavult a 1751/2, miután beszóltam, ahogy mondtad. 40000 Ft-os számlát mond, tehát azokat számlázták vissza amelyeket duplán fizettem. Az elmúlt három havi lezárt számlám visszamenőleges sorrendben 40000 Ft, 4200 Ft, 4200 Ft.

A 4200 Ft az a jóváírás, de akkor nem értem, hogy a számlainfo az nem minuszos előjellel mondja?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cbf vas. jan. 08, 2006 19:35-kor.

vas. jan. 08, 2006 18:23
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Úgyhogy nem jogos a követelésük!

Szerintem sem! Én senki helyében nem fizetnék. Aki elbaltázta az fizesse ki. Hajtsa be a pénzét a Voda a saját hibázó dolgozóikon, rendszerükön, stb.
A Voda hibázott amikor többször adta a kedvezményt nem az aki kapta. Vizsla ráadásul még rendes is volt és szólt nekik. Nem foglalkoztak vele. Én tuti, hogy nem fizetnék nekik egy vasat sem. Az a minimum ilyenkor, hogy felhívják az embert és bocsánatot kérnek ill. megkérdezik, hogy mikor és hány részletben akarom kifizetni akit ŐK el*sesztek.

vas. jan. 08, 2006 18:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 152  Következő