Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 20:26

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Köszi GazVezir, de átolvastam már a leírásokat és megy is a szinkron (ahogy írtam is), de csak a telefon RAM-jában lévő telefon bejegyzéseket szinkronizálja. Nekem meg (új MPX200 tulajdonos lévén) még a SIM-kártyán vannak a bejegyzések. Az összes. Azokat próbálom bevarázsolni a PC-be, de nem megy. Többszáz telefonszámot és nevet mégsem akarnék már szégyenszemre kézzel bepötyögni. Ebben kellene segítség.

Segííítség! :oops:

Az oldalhoz nincsen valami más linked, (mert nekem nem működik)?

pén. dec. 23, 2005 15:21
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
_quqa_ írta:
Kezdek rájönni mi a baj a szinkronizálással kapcsolatban. Ha létrehozok a telefon contactjában egy új bejegyzést, akkor az a memóriába kerül és akkor azt a szinkronizáció szépen átviszi a PC-be. Viszont a SIM-en lévőket nem. Miért? És az MPX-ben egyáltalán hogy lehet egy bejegyzést a SIM és a memória között mozgatni? Mert szerintem sehogyan. Furcsa, hogy minden **** tud ez a telefon amire semmi szükség, (még filmet is lehet vele játszani, de mi a fenének?) ami viszont igazán fontos azt nem csinálták meg rendesen. Tudja valaki, hogy ezen a dolgon segít-e a 2003-as szoftver, vagy sem? És ha igen, akkor melyik a sok közül? ORIG2003? PCXLAND? Super2? Melyik? És akkor nem vesztem-e el a nagybetűs módot? (Mármint ezt: Settings/Accessibility/System font size/Large)

Segítsetek légyszives!!!

A sim managert próbáld ki, mert azzal lehet ilyen dolgokat véghez vinni.

pén. dec. 23, 2005 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
A következő oldalon találsz egy tippek-trukkok.html-t, amiben le van írva pontról-pontra a teljes szinkronizációja a telefonnak. ->http://spklub.dox.hu

Ezenkívűl a telefon kézikönyvében szinte mindent leírnak a szinkronizációval kapcsolatban.

pén. dec. 23, 2005 15:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
:oops: Szépen elvagyok itt magamban. Mindenki karácsonyi nagybevásárláson van? Én már túlvagyok rajta. :wink:

pén. dec. 23, 2005 14:28
arany tag

Hozzászólás 
Kezdek rájönni mi a baj a szinkronizálással kapcsolatban. Ha létrehozok a telefon contactjában egy új bejegyzést, akkor az a memóriába kerül és akkor azt a szinkronizáció szépen átviszi a PC-be. Viszont a SIM-en lévőket nem. Miért? És az MPX-ben egyáltalán hogy lehet egy bejegyzést a SIM és a memória között mozgatni? Mert szerintem sehogyan. Furcsa, hogy minden **** tud ez a telefon amire semmi szükség, (még filmet is lehet vele játszani, de mi a fenének?) ami viszont igazán fontos azt nem csinálták meg rendesen. Tudja valaki, hogy ezen a dolgon segít-e a 2003-as szoftver, vagy sem? És ha igen, akkor melyik a sok közül? ORIG2003? PCXLAND? Super2? Melyik? És akkor nem vesztem-e el a nagybetűs módot? (Mármint ezt: Settings/Accessibility/System font size/Large)

Segítsetek légyszives!!!

pén. dec. 23, 2005 11:41
arany tag

Hozzászólás 
_quqa_ írta:
Köszi hungazsi, de a 4.1 magyar van fönt. Annál is újabra gondolsz?

Annál nincs újabb.Akkor passz

pén. dec. 23, 2005 11:00
arany tag

Hozzászólás 
Köszi hungazsi, de a 4.1 magyar van fönt. Annál is újabra gondolsz?

pén. dec. 23, 2005 10:51
arany tag

Hozzászólás 
_quqa_ írta:
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2003-as szoftvernél a nagybetűs mód szintén létezik? Mert azt nem szeretném elveszíteni.

Még mindig nem tudok szinkronizálni. Illetve a PC-ről átmegy a telefonba, de nekem a SIM-ről kellene letárolni a telefonszámaimat. Hiába állítom át, hogy a PC-n változzon, nem töténik meg a szinkronizáció. Nem értem miért. Tudtok ebben segíteni?

Nem tudok segíteni, de nekem is problémáim voltak a régi activesyncel, ajánlom telepítsd fel a legújabbat.

pén. dec. 23, 2005 10:47
arany tag

Hozzászólás 
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2003-as szoftvernél a nagybetűs mód szintén létezik? Mert azt nem szeretném elveszíteni.

Még mindig nem tudok szinkronizálni. Illetve a PC-ről átmegy a telefonba, de nekem a SIM-ről kellene letárolni a telefonszámaimat. Hiába állítom át, hogy a PC-n változzon, nem töténik meg a szinkronizáció. Nem értem miért. Tudtok ebben segíteni?

pén. dec. 23, 2005 10:36
arany tag

Hozzászólás 
Valami pointer eszközre gondoltam.
Onnan kiindulva vagyok ilyen merész, hogy már elég sok dolgot hallottam a telefonról, amit el se mertem hinni.

pén. dec. 23, 2005 9:58
arany tag

Hozzászólás 
Hahó!

Vettem én is egy használt MPX200-ast. Most szeretnék bűvészkedni vele, de vannak problémáim. Nem tudok például rendesen szinkronizálni az OUTLOOK-al. A SIM-en vannak a nevek és hiába tettem át a memóriába is, mert így sem kapja meg az OUTLOOK névjegyzéke. Mit rontok el?

A másik, hogy olvasom a fórumot és bizonytalan vagyok. Sok az egymásnak ellentmondó információ. Például van aki azt mondja gyorsabb, és van aki azt, hogy lassabb lesz a telefon működése a 2003-tól. Meg ugye most melyiket lenne érdemes leginkább feltenni? Nem egyértelmű, hogy az a bizonyos "nem jelzi a telefon a hívást" hiba melyiknél jön elő és melyiknél nem. Tudom, ezek nem hivatalos verziók, de mód van rá, hasznos lenne a tisztánlátás.

Segítsetek légyszi, mert nem tudom kihámozni a lényeget a sok részlet közül.

csüt. dec. 22, 2005 23:07
ezüst tag

Hozzászólás 
mire gondolsz?

csüt. dec. 22, 2005 23:01
arany tag

Hozzászólás 
Ugye ez a toll nem arra való amire gondolok?
http://www.oreillynet.com/wireless/2004 ... _fig01.jpg
Múltkor találtam egy progit, ami alacsony frekvenviájú hangot bocsájt ki és ezzel elijeszti a szúnyogokat. /mellow mosquito/
Ja és az a távkapcsolós dolog engem is érdekelne.

csüt. dec. 22, 2005 22:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösszi szépen a választ s lenne még egy kérdésem ha berakom a kártyát s kikapcsol a telefon s ha bekapcsolom akkor lassan tölti be vagy nem is tölti be csak a hello moto feliírtnál megál az gondolom nem normális, mi lehet a baj? rossz a kártya?

csüt. dec. 22, 2005 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy hülye kérdés, de a Windows for Smartphone 2003 kompatibilis visszafele a 2002-vel? Tehát amilyen programot 2002-re írtak, az futni fog 2003-on is? Mert amiket nem engedett a fentebb felvázolt okok miatt telepíteni, azokat 2002-re írtak.

Tegnap éjszaka böngésztem a fórumot, rengeteg linkel találkoztam, azonban nagyrésze már nem él, kivéve a magyar oldalakat. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen oldalakat ismertek, ahova általában friss cuccok kerülnek?

Hogy ne csak kérdezzek, hanem segítsek is egy kicsit kedves fórumtársaim. Én ezt ismerem a magyaron kívül.
IRC

szerver: effnet random....tehát csak effnetes legyen a szerver
szoba: pocketwarez, mobizone, mediaplace

Ezek a csatornák Symbian csatornák is. Ami kijön, az ide kerül fel ismereteim szerint először.

csüt. dec. 22, 2005 13:25
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
Az lenne a kérdésem hogy ha 2003 windowsnál memórkártyát rakok be akkor az milyen formában jelenik meg a telón ? új mappa lesz ? vagy hogy? s hogyan tudok a kártyára instalálni dolgokat? vagy pl. a kártyáról nem lehet csengőhangot berakni?

2003 alatt a Mem kari Mounted Volume néven fog megjelenni, a csengőhangot pedig, ha főkönyvtárba rakod a mem kártyára, akkor látni fogja a telefon, csak egyedi csengőhangnak nem tudod kiválasztani.

dr.zsoo

csüt. dec. 22, 2005 13:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Az lenne a kérdésem hogy ha 2003 windowsnál memórkártyát rakok be akkor az milyen formában jelenik meg a telón ? új mappa lesz ? vagy hogy? s hogyan tudok a kártyára instalálni dolgokat? vagy pl. a kártyáról nem lehet csengőhangot berakni?

csüt. dec. 22, 2005 9:23
vas-tag

Hozzászólás Re: Távkapcsoló
Normogo írta:
Sziasztok!

Hallottam, hogy van a telefonhoz egy program, amivel távkapcsolóként használhatjuk az infrát TV-hez, videohoz. Valaki próbálta már ezt a progit? Honnan lehet letölteni, és mi a neve ennek a szoftvernek?
Köszönöm a segítséget!

Senki nem tud erről semmit? Ünnepekre jól jönne, mert a régi távkapcsolóm összetört.

csüt. dec. 22, 2005 8:09
arany tag

Hozzászólás 
tudtok valami progit a telóra, amivel le lehet játszani az Atrac3 és Atrac3plus tipusú zenéket? előre is köszi

szer. dec. 21, 2005 22:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Soltee:
Köszi, megcsináltam, de nem működik. Beleásom magam jobban. Az a baj, hogy a voda nem forgalmazta a telót, így ha beviszem se tudnak vele mit csinálni.

szer. dec. 21, 2005 19:37
arany tag

Hozzászólás 
Copyright T-Mobile Magyarország Rt. Minden jog fenntartva.
Motorola MPX200
Beállítások
Az alábbiakban vastag betűvel, nyilakkal elválasztva leírtuk a beállításokhoz vezető menüpontok sorozatát. A beállítások
ellenőrzéséhez, illetve módosításához először nyomja le a „Programs” gombot (Bal Soft Key). Ezután válassza a nyíl után
következő menüpontot, lépjen be és így haladjon tovább. Az útvonal végén írja be a dőlt betűkkel szedett paramétereket,
vagy válassza ki a leírt opciót.
A beállítások ellenőrzéséhez illetve elvégzéséhez tudnia kell, hogy milyen adatátviteli szolgáltatás került Önnek
aktiválásra. Ha nem biztos benne, kérjük forduljon az ügyfélszolgálathoz.
Adatfiókok beállítása
Vonalkapcsolt adatfiókok (GSM adat)
Az első adatfiókot mindig állítsa be. A második és a harmadik adatfiókra akkor van szükség, ha külföldi hálózat
használata során -GPRS roaming szerződés hiányában- GSM adat kapcsolaton (CSD) kívánja szolgáltatásainkat igénybe
venni.
Figyelem! Az MMS üzenetek vonalkapcsolt módon való letöltése nem díjtalan.
Gyárilag tárolt Nem Nem Igen
Programs (Bal Soft Key) Settings Data Connections Menu (Jobb Soft Key) Edit Connections Dial
Up Connections: T-Mobile WAP vagy T-Mobile NET vagy T-Mobile MMS( Menu Edit vagy új fiók esetén
Menu Add)
T-Mobile Magyarország Rt.
H-1117 Budapest, Kaposvár u. 5-7.
T-Mobile WAP T-Mobile NET T-Mobile MMS
Connects to: WAP Network The Internet MMS Connection
Country code: 36 36 36
Dialling code: 30 30 30
Phone number: 9301301 309301307 9301309
User name: wap felhasználói_név mms
Password: Wap Jelszó mms
Domain: Kérjük üresen hagyni Kérjük üresen hagyni Kérjük üresen hagyni
Felhasználói névért és jelszóért kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot.
Proxy kapcsolat
Gyárilag
Automatically detect
MMS beállítások

Csak ezt tudtam betenni. Helyetesítsd be vodafone adatokkal.

szer. dec. 21, 2005 19:08
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo:

Az Xbar3 sztem már jó.

lowenhart:

Bocs. Azt hittem tmobilos vagy. Ha rendesen CSD beállítod, ahogy le van írva, működnie kell.
Én is használtam így 1 darabig.

szer. dec. 21, 2005 18:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Soltee írta:
lowenhart írta:
Soltee írta:
lowenhart írta:
Sziasztok!
A kérdésem még mindig nyitott: hogyan lehet a wapot beállítani (előfizetéses vodafone) nem GPRS-en keresztül?? Így nem használja senki? Havi 375 Ft lenne egy szimpla GPRS wap megrendelése. Néhány mms-ért és e-mailért igazán nem éri meg.

A moto oldláról le tudod tölteni.
http://direct.motorola.com/hun/National ... ectedtab=1
jobb sarok.

Köszönöm szépen. Én voltam láma, hogy nem jutott eszembe ez, pedig még tavasszal, amikor új volt a teló pannon beállításokkal megcsináltam.
Sajnos az mms-eket még mindig GPRS-en keresztül akarja letölteni. Úgyhogy a problémám még mindig nem oldódott meg teljesen. :roll:

Az adatkapcsolatoknál a telefonos kapcsolat opciót válaszd és írd be a telszámot.
Ha keresgéltél, biztos megtaláltad a CSD beállítások:
36309301390; mms; mms
utána mms csatlakozás CSD
menni fog! :wink:

A 36309301390 számot nem értem. Nekem voda beállítás kéne... Beállítottam így 707000927 számmal, 36 nélkül, de nem működik. Amúgy azért kösz szépen.

szer. dec. 21, 2005 18:09
arany tag

Hozzászólás 
Jam. írta:
Segítsetek légyszi!

Ismét akadt egy elég nagy problémám a telóval, mégpedig: nem tudok se hívást kezdeményezni, se fogadni. Amikor hívni próbálok mindig a következő hibaüzenetet kapom: "Error! Unable to complete to call as dialed.Verify the number and try again."
Hard resetet már csináltam, nem változott semmi.
Egyébként a jobb felső sarokban azt mutatja mindig, hogy van 3-4-es térerőm, de eközben ahol a szolgáltató nevét kéne kiírnia a telefonnak, állandó jelleggel a "Searching..." felirat látható.
Próbáltam másik SIM-el is, de akkor is ugyan ez volt a jelenség.
Egyébként Pannonos vagyok és 2003se van a telón.

Szóval találkozott már valaki ilyen problémával

Bocs de az MPX 200 on nem fog rendesen futni a 2003SE( vagy sehogy se?). Azonkívül nekem szokott ilyen hibaüzenetet dobni, rejtélyes módon jön elő. Ilyenkor a 1220-as pannon üfélszolg hívása, majd a szám ismételt tárcsázása segíteni szokott.

dr.zsoo

szer. dec. 21, 2005 17:08
ezüst tag

Hozzászólás Re: Error!
Jam. írta:
Jam. írta:
Segítsetek légyszi!

Ismét akadt egy elég nagy problémám a telóval, mégpedig: nem tudok se hívást kezdeményezni, se fogadni. Amikor hívni próbálok mindig a következő hibaüzenetet kapom: "Error! Unable to complete to call as dialed.Verify the number and try again."
Egyébként a jobb felső sarokban azt mutatja mindig, hogy van 3-4-es térerőm, de eközben ahol a szolgáltató nevét kéne kiírnia a telefonnak, állandó jelleggel a "Searching..." felirat látható.

Szóval találkozott már valaki ilyen problémával?

Valaki??? :roll:

Úgy rémlik mintha egy külföldi fórumon láttam volna hogy valakinek hasonló problémája volt, azthiszem a SIM kártya érintkezésénél volt valami gond (azthiszem elvolt pattanva valami érintkező/forrasztás). Akinek ez a próblémája volt neki ment egy darabig jól a mobil (volt amikor pár percig, de volt amikor pár óráig) és utánna jelentkezett hasonló probléma.

szer. dec. 21, 2005 15:05
ezüst tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
...Leírom a garanciális feltételeket holnap a garijegyről.

Előre is köszönöm!

szer. dec. 21, 2005 14:41
ezüst tag

Hozzászólás Re: Error!
Jam. írta:
Segítsetek légyszi!

Valaki??? :roll:

szer. dec. 21, 2005 12:44
arany tag

Hozzászólás 
Az összes fellelhető verzióját próbáltam az xbarnak de egyiknél se működött a copy paste funkció!

dr.zsoo

szer. dec. 21, 2005 12:25
ezüst tag

Hozzászólás 
krobi227 írta:
Sziasztok!
Meg kell hogy mondjam teljesen kivagyok ábrándulva...
Most telepítettem fel a wm2003-at 2 verzíót supermoto 2 és mpxlan-ot próbáltam....az mpxlan nem negedi kitörölni a cleartypet a supermoto nem engedi telepíteni a gprs traffic monitort....
Adjatok tanácsot...mit tegyek?
Erősen fontolom hogy visszanyergelek a jókis gagyisp2002-re...

Hi'

Az mpxland rom alatt gond nélkül sikerült "kikapcsolni" a cleartype-ot.
Bár nemtudom miért baj ha normális, szép, nem pixeles betűk vannak a kijelzőn, lehet hogy rossz a szemem de nekem egyáltalán nem tűnik homályosnak :( (persze ez csak a saját véleményem).

Kitöröltem a HKLM/system/gdi-ben a Cleartype kulcsot.
Ezt is töröltem: /HKEY_LOCAL_MACHINE/System/GDI/SYSFNT/Qt = 5

A többi maradt ahogy volt eredetileg,"gyári" szoftos MPX220-ban is így van, és működik.

Ja egyébként én kb 1 éves használat után azt mondom hogy a Supermoto rom jobb mint az mpxland-os. Először nekem is jobbnak tünt az mpxland, de nekem elég nehézkesen sikerült az SMS-ekben ékezetet varázsolnom (a supermoto alatt alapból ugyanúgy lehet mint a legtöbb mobilban, csak át kell állítani német nyelvre az sms-t, de ezt csak 1 szer kell), az mpxland rommal elég sokszor volt olyan gondom hogy csörgött a telefon, mikor felvettem közölte hogy nem tudta fogadni a hívást.

Supermoto alatt nekem úgy tűnik mintha gyorsabban reagálna a rendszer, pl nézek egy filmet vagy játszok és jön egy hívás akkor szinte pillanatok alatt átvált a hívásra, míg az mpxlandos elég sokat ****.

szer. dec. 21, 2005 12:22
arany tag

Hozzászólás 
yogee írta:
yogee írta:
Sziasztok!
Valaki aki a Medi*M*rktban vette az MPX200-át tavaly január fele, be tudná scannelni a gari papírt és el tudná küldeni nekem? (logiker szöveg van rajta keresztben)
Előre is köszi!
Üdv:
G.

Mielött bárki félreérteni nem okoskodni akarok a garijeggyel, csak az érdekel, hogy mi van rajta a garis feltételek között...
Szóval nekem az is jó, ha valaki begépelné az idevonatkozó részt... ;-)
Előre is kösz:
G.

Nekem van ilyen garijegyem, épp most készültem bevinni a telefont vele, mert egyszer csak elsárgult a képernyője. Az a röhej hogy ez az MPX csak tartalék, a Mediamarktban vettem amikor hegyekben ált ott az MPX. Gyakorlatilag nem is használtam. Azért vettem hogy ha elromlik, elöregszik a régi (immár majd 2 éves) akkor se maradjak telefon nélkül. Kölcsönadtam az öcsémnek, 1 hét alatt kijött rajta ez a hiba (szerencsére, mert még garanciális) Leírom a garanciális feltételeket holnap a garijegyről. Egy biztos, hogy a garijegyen nincs rajta az hogy a softnak eredetinek kell lenni. A soft szerintem nem a telefon része, ez olyan mint a számítógép. Ha másik softot teszel rá, (pl 2000 helyett XP-t) és hardverhiba van, akkor attól még garanciális marad a számítógéped.

dr.zsoo

szer. dec. 21, 2005 9:59
arany tag

Hozzászólás 
krobi227 írta:
Sziasztok!
Most telepítettem fel a wm2003-at 2 verzíót supermoto 2 és mpxlan-ot próbáltam....az mpxlan nem negedi kitörölni a cleartypet a supermoto nem engedi telepíteni a gprs traffic monitort....

A GPRS Traffic monitornál van jobb adatszámláló is, csak emiatt nem kell száműzni a supermoto-t. Én ezt használom, immár 1 éve, és elégedett vagyok vele. A GSM fix-et nem tettem fel. Pedig lehet hogy jó lett volna, mert néha csinál olyat hogy elindítok 1 hívást és mintha tárcsázna, de nem csinál semmit. Ilyenkor csak egy airplane mod on majd off segít. A registry edit a supermotonál tökéletesen ok, ill a többi eddig telepített pogi is tökéletesen müködik.
Leírom melyik programokat használom jelenleg:
Betaplayer, Code Vallet Pro 4.0 ( ha kell valakinek, mailben el tudom küldeni: címem med.vet@freemail.hu ), CPTools (copy paste funkció amely müködik is nem úgy mint az xbar hasonló funkciója) Clearvue suite, Opera(ez valoban csak akkor engedi telepíteni magát ha a storage-ból 3 megát felszabadítok), Papyrus naptárprogi, PHM Reg Editor, Repli Go, RJV Sound Recorder (ez jól müködik és nem fagyasztja a telót, mint pl az Echo Voice Recorder) SmartFilter (hívásszűrő, ezt is el tudom küldeni), SmartphoneNotes, SP Task Manager (szerintem jobb mint az Xbar, az Xbar sok programmal összeakadt), Sprite Backup (ez nagyon jól müködik 2002-ről 2003-ra viszont nem tud adatokat helyreállítani), Neohand Weather Center (nekem tökéletesen tölti le az időjárást), Orneta Calculator.
Amivel problémám volt az az echo és az xbar. Az echo szemmel láthatóan lassította a telefont, sokkal töbször akadt az op rendszer, a task managerrel pl nem is tudtam kilőni. A xbar is többször összakadt az action gomb használatában más programokkal, a copy-paste nem müködött, az akkut is leszívta).

dr.zsoo

szer. dec. 21, 2005 9:50
vas-tag

Hozzászólás Távkapcsoló
Sziasztok!

Hallottam, hogy van a telefonhoz egy program, amivel távkapcsolóként használhatjuk az infrát TV-hez, videohoz. Valaki próbálta már ezt a progit? Honnan lehet letölteni, és mi a neve ennek a szoftvernek?
Köszönöm a segítséget!

szer. dec. 21, 2005 8:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

szer. dec. 21, 2005 0:25
ezüst tag

Hozzászólás 
topikot tévesztettem, elnézést :) :oops:

kedd dec. 20, 2005 13:13
ezüst tag

Hozzászólás Error!
Segítsetek légyszi!

hétf. dec. 19, 2005 23:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Találtam néhány, szerintem hasznos linket:
http://www.pdateam.ru
-Orosz oldal, de fordítása nem probléma: http://babelfish.altavista.com

http://forum.pocketz.ru
-Szintén egy orosz oldal, azt azonban nem tudom, hogy Smartphone szekció hol rejtőzik benne.

Lehet, hogy hülye kérdés, de a Windows for Smartphone 2003 kompatibilis visszafele a 2002-vel? Tehát amilyen programot 2002-re írtak, az futni fog 2003-on is? Mert amiket nem engedett a fentebb felvázolt okok miatt telepíteni, azokat 2002-re írtak. Előre is köszönöm a válaszokat!

hétf. dec. 19, 2005 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
zsééééé: Az a helyzet, hogy nem tudom. Elküldenéd a doomk@freemail.hu-ra az említett játékokat? Majd eztán minden kiderül. Előre is köszönöm!

Tegnap éjszaka böngésztem a fórumot, rengeteg linkel találkoztam, azonban nagyrésze már nem él, kivéve a magyar oldalakat. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen oldalakat ismertek, ahova általában friss cuccok kerülnek?

Hogy ne csak kérdezzek, hanem segítsek is egy kicsit kedves fórumtársaim. Én ezt ismerem a magyaron kívül.
IRC

szerver: effnet random....tehát csak effnetes legyen a szerver
szoba: pocketwarez, mobizone, mediaplace

Ezek a csatornák Symbian csatornák is. Ami kijön, az ide kerül fel ismereteim szerint először.

hétf. dec. 19, 2005 15:33
arany tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Az este folyamán érdekes dologra lettem figyelmes. Gondoltam, hogy feldobom némi tartalommal a telefonomat, így letöltöttem néhány játékot. Pontosan a Digital Concepts-től a Motocross Stunt Racer-t és szintén ugyanettől a gyártótól a RocketElite-t. Azonban egyiket sem engedte telepíteni valamiért a telefon arra hivatkozva, hogy egyszerűen nem tudja őket telepíteni. Esetleg van valakinek tapasztalata ezügyben?
Valamint még a Pocket Minigolf-ot raktam fel, ami lefagyott állandóan.
Várom a tapasztalatokat, köszönöm!

Valamit rosszul csináltál, vagy hibás a file, nekem mindkettő gond nélkül települt és fut...

hétf. dec. 19, 2005 14:42
ezüst tag

Hozzászólás 
yogee írta:
Sziasztok!
Valaki aki a Medi*M*rktban vette az MPX200-át tavaly január fele, be tudná scannelni a gari papírt és el tudná küldeni nekem? (logiker szöveg van rajta keresztben)
Előre is köszi!
Üdv:
G.

Mielött bárki félreérteni nem okoskodni akarok a garijeggyel, csak az érdekel, hogy mi van rajta a garis feltételek között...
Szóval nekem az is jó, ha valaki begépelné az idevonatkozó részt... ;-)
Előre is kösz:
G.

hétf. dec. 19, 2005 12:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az este folyamán érdekes dologra lettem figyelmes. Gondoltam, hogy feldobom némi tartalommal a telefonomat, így letöltöttem néhány játékot. Pontosan a Digital Concepts-től a Motocross Stunt Racer-t és szintén ugyanettől a gyártótól a RocketElite-t. Azonban egyiket sem engedte telepíteni valamiért a telefon arra hivatkozva, hogy egyszerűen nem tudja őket telepíteni. Esetleg van valakinek tapasztalata ezügyben?
Valamint még a Pocket Minigolf-ot raktam fel, ami lefagyott állandóan.
Várom a tapasztalatokat, köszönöm!

hétf. dec. 19, 2005 0:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy a wm2003-ban az üzeneteknél nem volt hajlandó felszinkronizálni az emaileket csak a az activ sync könyvtárba oda is a szgépről a telóra.Az email fogadáshoz pedig ekellett csinálni egy külön ponott a az üznetek mappában...erre a problémára mi lehet a megoldás? Még egy kérdés melyik wm2003 verziótajánljátok?(supermoto2 vs. mpxland)érdekelne a véleményetek!Köszi szépen!

hétf. dec. 19, 2005 0:12
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok !!

érdeklődnék hogy hogyan tudok ill melyik programmal tudok berakni mp3-at csengőhangnak mert az egyik haveromnak ugy van de nem tudja hogy melyik progi volt! ˙MPX200 Win2003

vas. dec. 18, 2005 19:58
arany tag

Hozzászólás 
lowenhart írta:
Soltee írta:
lowenhart írta:
Sziasztok!
A kérdésem még mindig nyitott: hogyan lehet a wapot beállítani (előfizetéses vodafone) nem GPRS-en keresztül?? Így nem használja senki? Havi 375 Ft lenne egy szimpla GPRS wap megrendelése. Néhány mms-ért és e-mailért igazán nem éri meg.

jobb sarok.

Köszönöm szépen. Én voltam láma, hogy nem jutott eszembe ez, pedig még tavasszal, amikor új volt a teló pannon beállításokkal megcsináltam.
Sajnos az mms-eket még mindig GPRS-en keresztül akarja letölteni. Úgyhogy a problémám még mindig nem oldódott meg teljesen. :roll:

Az adatkapcsolatoknál a telefonos kapcsolat opciót válaszd és írd be a telszámot.
Ha keresgéltél, biztos megtaláltad a CSD beállítások:
36309301390; mms; mms
utána mms csatlakozás CSD
menni fog! :wink:

vas. dec. 18, 2005 12:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Előre is köszi!
Üdv:
G.

vas. dec. 18, 2005 1:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Soltee írta:
lowenhart írta:
Sziasztok!

jobb sarok.

szomb. dec. 17, 2005 20:29
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
kremo írta:
boti20 írta:
Van-e olyan progi, amivel, ha a telón netezek tudok letölteni?

Igen. úgy hívják internet explorer. biztos nem hallotál még róla.

Ami alapbol a telon van internet explorer nem tud letolteni file-okat, mar en is tapasztaltam. Valami letolto progi kene, olyasmi mint FlashGet a PC-n. Ilyenrol tud valaki?

Hi!
én találtam egy progit, az volt a neve, hogy download manager
Sok sikert a kereséshez!
:wink:
Egy másikat is találtam ami nem biztos, hogy jó, de egy próbát megér:
http://nukerclan.atw.hu/pie.zip

szomb. dec. 17, 2005 20:05
arany tag

Hozzászólás 
lowenhart írta:
Sziasztok!

jobb sarok.

szomb. dec. 17, 2005 19:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

szomb. dec. 17, 2005 13:59
arany tag

Hozzászólás 
Steini írta:
Én megcsináltam a regben a dolgokat amiket találtam, automatán az után hogy az exefile-ba beirtam a key-t beirta az összes többibe is de nem ettől még nem tölt le semmit.
Más. Nektek megy az Opera Mini? Nekem Qtek 8010em van WinM 2003SE-vel, telepiti, elinditja de semmit nem lehet kezdeni vele, nem reagál semmilyen menü gombra, pedig az Opera honlapján azt irják hogy megy ezen a telón is.

akkor próbáld meg ugy hogy a smartexben kipipalod a filel asszociacional az IE-vel való letöltés engedélyezését. az ugyanezeket a reg beallitasokat csinálja meg csak egyszerűbben.
8010en a low verza perfektül megy, az opera honlapjan tevesen van fent hogy a hi verzat kell használni.

szomb. dec. 17, 2005 13:43
arany tag

Hozzászólás 
Én megcsináltam a regben a dolgokat amiket találtam, automatán az után hogy az exefile-ba beirtam a key-t beirta az összes többibe is de nem ettől még nem tölt le semmit.
Más. Nektek megy az Opera Mini? Nekem Qtek 8010em van WinM 2003SE-vel, telepiti, elinditja de semmit nem lehet kezdeni vele, nem reagál semmilyen menü gombra, pedig az Opera honlapján azt irják hogy megy ezen a telón is.

szomb. dec. 17, 2005 13:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 188  Következő