Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 15:26

Hozzászólás a témához  [ 577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő
Nokia 6270: szuper mobil miniSD kártyával 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha támogatja, sem biztos, hogy menni fog ;) (Nem csak a 6270 esetében.)
Érdekes programozók vannak a Nokiánál.

Üdv!

pén. dec. 23, 2005 1:10
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
----Lac---- írta:
Sziasztok!
Nekem nem nagyon megy az új nokia pc suite-el a telefon. Felismeri, de aprogramok nem nagyon tudják hasznáni. Ez másnak is fenn áll. Megjegyzem annyira nem nagy baj, mert az adat tároló funkció müködik.
Üdv.: BLC

Mikor töltötted le? Mert a 6.7-es PC Suite-nak már megjelent egy javított változata is. Nézd meg a PC Suite névjegyét, ha 6.70.21, akkor régi, ebben az esetben szedd le a javított, 6.70.22-es változatot, és próbáld meg azzal!

(by Darth Smoke)

Azt már próbáltam!(új pc suite sw) Utána néztem, és még a javított sem tartalmazza ezt a telefont. Az-az nem támogatja, de annyira nem baj.

csüt. dec. 22, 2005 22:27
platina tag

Hozzászólás 
----Lac---- írta:
Sziasztok!
Nekem nem nagyon megy az új nokia pc suite-el a telefon. Felismeri, de aprogramok nem nagyon tudják hasznáni. Ez másnak is fenn áll. Megjegyzem annyira nem nagy baj, mert az adat tároló funkció müködik.

Mikor töltötted le? Mert a 6.7-es PC Suite-nak már megjelent egy javított változata is. Nézd meg a PC Suite névjegyét, ha 6.70.21, akkor régi, ebben az esetben szedd le a javított, 6.70.22-es változatot, és próbáld meg azzal!

(by Darth Smoke)

csüt. dec. 22, 2005 21:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

csüt. dec. 22, 2005 18:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bibby írta:
Szerintem nincs igazad...
Fene tudja... Én inkább választanám a kompromisszumot egy ideig, mintsem állandóan bosszankodjak.

Gombkeresés: úgyis ránézel a telefonra, hogy ki hív. Kb. ennyi időt vesz igénybe a keresés. Szóval én a kevésbé bosszantó megoldást választanám, de ez én vagyok. Az, hogy igazam van-e, vagy nincs, nem kérdés, ugyanis nem óhajtottam azt bizonygatni, hogy nekem igazam van és másnak nincs, hanem a meglátásomat írtam le. (Nem értem, a XXI. században miért kell ez utóbbi mondatot még mindig leírni, miért nem egyértelmű? Vagy csak én gondolkodok így?)

Üdv!

szer. dec. 21, 2005 21:54
arany tag

Hozzászólás 
----Lac---- írta:
Igazából, akkor megnyugottam. Ha nem hívjátok fel a figyelmem erre a lötyögős dologra fel sem tűnik.
Más: Tud valaki magyar használatit pdf-be? Mert nekem Német egységcsomagban van.
Jut eszembe nekem is Made in Germany!
Még egy: A bal oldali gomb ami az adóvevő. Az mire jó. Hogy lehet kiiktatni?

használatit töltsd le pdf.ben a nokia.com-ról Nekem is onnan van...
az adóvevő sztem a PushToTalk rendszer, tudomásom szerint a T-nél működik és azonnali, egyirányú kommunkációt biztosít (mint az adóvevők, vagy pl. ha nézed a discovery-n az Amcsi Motorokat azok is sokat hablatyolnak a mobiljukon így :lol: )
kiiktatni sztem nem lehet, de miért zavar (azonkívül hogy 1-2 naponta automatikusan megkérdezi nem akarod-e bekapcsolni ...)
B

szer. dec. 21, 2005 21:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Igazából, akkor megnyugottam. Ha nem hívjátok fel a figyelmem erre a lötyögős dologra fel sem tűnik.
Más: Tud valaki magyar használatit pdf-be? Mert nekem Német egységcsomagban van.
Jut eszembe nekem is Made in Germany!
Még egy: A bal oldali gomb ami az adóvevő. Az mire jó. Hogy lehet kiiktatni?

szer. dec. 21, 2005 21:40
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Egyelőre :)
De amíg hibás a szoft, addig talán úgy kellene használni a telefont, ahogy jól működik, és nem anyázni, nem? ;)
Arról senki sem akar meggyőzni, hogy ne szétcsúsztatva szeresd (szíved joga :)), de ez a mozdulat kb. annyira felesleges, mintha e-mail érkezésekor elindítanád a gépeden a szövegszerkesztőt.

Üdv!

Szerintem nincs igazad, és tényleg tökéletesen szíve joga így felvenni a telefont.És abban sincs igazad hogy a mozdulat felesleges.Előfordulhat hogy sokkal egyszerűbb mint egy gombot keresgetni.

szer. dec. 21, 2005 21:37
arany tag

Hozzászólás 
"Tulajok: magyar a telefon?"

magyar is van benne

szer. dec. 21, 2005 21:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Madclown írta:
meg1x PEACE!
Nyugi! Tele volt a HSZ-em a megfelelő smileykkal, remélem, nem értetted félre :)
Az meg, hogy amíg ilyen, addig úgy kell használni, hogy jól működjön, miért probléma? Inkább működjön rosszul? Nem tudsz mit csinálni, vagy manuálisan lezárod folyton, vagy nem ncsúsztatod szét. Egy szoftfrissítés, és szerintem megoldódik. Viszont mivel itthon nem akarja forgalmazni a Nokia, lehet, nem is lesz egyszerű a szoftfrissítés.
Tulajok: magyar a telefon?

Lötyögés: tökéletes, szoros, holtjátékmentes mechanikát kizárólag gördülőcsapágyakkal, illetve görgőkkel lehet csinálni. Bármilyen hihetetlen, ez nem az az árkategória, amiben ilyen precíz tervezés indokolt lenne.
A Siemens SL55 is kotyogott korábban.

Üdv!

szer. dec. 21, 2005 21:26
arany tag

Hozzászólás 
----Lac---- írta:
Sziasztok!

Én is elmondhatom magamról, hogy egy ilyen kütyünek a tulajdonosa vagyok.
NA most nem sok közül lehetett választani. EGY darab volt. A boltban is átnyálaztam, és itthon is. Nekem is mozog, azaz van egy holt játéka nyitva.
Összegezve, vagy széria hivba, vagy ilyen gyárilag.

ahol Én vettem havernál ott volt több darab is :lol:
felejtsétek már el ezt a lötyögés problémát, van egy nagyon minimális játéka de egyáltalán nem zavaró és kifejezetten nem lötyög/kotyog (az enyém legalábbis 2 heti intenzív használat után sem)
hogy ki kell-e nyitni hívásfogadáskor ez szubjektív, Én pl. 2 napig így használtam csattogtatva azután már engem is zavart :D mindenestre a gyorsgombokkal ill. aktív desktop jó konfigurálásával gyakorlatilag 60-70%ban összecsukva használom (pl. a hangpostát kitettem a desktopra és onnan tudom joy segítségével indítani...)
amit én használok abba Made in Germany van írva, nem hiszem hogy dummi :twisted:

üdv B

szer. dec. 21, 2005 21:03
platina tag

Hozzászólás 
----Lac---- írta:
Sziasztok!
NA most nem sok közül lehetett választani. EGY darab volt. A boltban is átnyálaztam, és itthon is. Nekem is mozog, azaz van egy holt játéka nyitva.

Gratulálok, hamarosan követem a példád, ha minden igaz! 8)
Sajnos ez a lötyögés minden darabnak sajátja, de ez "nem bug, hanem feature"... :twisted:
A szoftverhibákról meg annyit, hogy ha jól emlékszem, nincsen olyan gyártó, amelyiknek ne lenne az első szoftver bugos. Ahogy a Samsung topicban olvastam, a D600 is beállt a sorba, pedig a Samsung telók nem igazán erről híresek... Az a kérdés, hogy milyen hibák vannak. Az N70 tulajdonosok pl. őrjöngenek, mert a telefon nem csörög és nem rezeg. Ehhez képest a billentyűzár nem is tűnik olyan nagy hibának... :wink:
Én már mindenesetre nagyon várom, és bár én sem vagyok már kiskamasz, de kicsit azért szórakozom majd híváskor a telefon szétcsapásával... Azért az mégis gizda! 8)

(by Darth Smoke)

szer. dec. 21, 2005 21:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Ugy latom nem ment at a lenyeg:-(
En nem anyaztam,hanem probaltam ravilagitani a soft -telefon hianyossagaira,ugy gondolom ezert van a forum ha tevednek nyugodtan mondjatok meg.Arra a felvetesre pedig hogy addig ugy kellene hasznalni a telefont ahogy jol mukodik,haaaaaaaat..............le sem reagalom :-)
Megis lereagalom :-)
Nezd ez 1 szetcsusztathatos telefon,nem is olcso nekem legalabbis.
Nem vaganykodas celjabol csusztatom ki, en is elmultam 30,tehat nem kispocsu hulyegyerek modjara jarok -kelek az uton es csattogtatom a telefont.Egyszeruen nekem igy kenyelmesebb feltolni a telefont mint gombot nyomni,hangsulyozom nekem kenyelmesebb, igy masnak meg ugy.Ha a bill zar nem zar vissza es amiatt nem tudom kihasznalni egy szetcsusztathato telefon ama funkciojat hogy szetcsuszik akkor en vagyok a sz*r?
meg1x PEACE!

szer. dec. 21, 2005 20:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

szer. dec. 21, 2005 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó'vanna :)
De nekem a telefon eszköz, én már kinőttem abból a korból, amikor vagizás tárgyát képezte ;)

Üdv!

szer. dec. 21, 2005 20:34
Hozzászólás 
azért valljuk csak be, elég nagy flash csattanósan felvenni a telefont... :) imádtam a 7110-ben is ezt. gombbal csak hívásfogadás miatt nyitottam ki, ha másra kellett kézzel húztam ki, ne kopjon ki :)

szer. dec. 21, 2005 20:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyelőre :)
De amíg hibás a szoft, addig talán úgy kellene használni a telefont, ahogy jól működik, és nem anyázni, nem? ;)
Arról senki sem akar meggyőzni, hogy ne szétcsúsztatva szeresd (szíved joga :)), de ez a mozdulat kb. annyira felesleges, mintha e-mail érkezésekor elindítanád a gépeden a szövegszerkesztőt.

Üdv!

szer. dec. 21, 2005 19:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Ok,az a kerdes minek bill zar meg lett valaszolva:-)
Masik kerdes miszerint minek kinyitni a telefon hivasfogadashoz:mert en igy szeretem, a telefon pedig tudja ezt a funkciot, akkor ha en igy szeretem azert ne hasznaljam igy mert meg **** a soft?na mind1 nem akarok veszekedni de a hiba nem bennem van hanem egyenlore a softban :-)

Peace!!!! :rulez:

szer. dec. 21, 2005 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A hívásindíó gomb nem kerül fedésbe, és mint tudjuk, Nokiáéknál arra a gombra az utoljára tárcsázott híváslista jön elő.

van olyan telefon, aminél nem az jön elő :?:

szer. dec. 21, 2005 19:16
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Jah, teljesen jogos. Mindegyik felvetés. :)

szer. dec. 21, 2005 13:17
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Elfér az azért... A hívásindíó gomb nem kerül fedésbe, és mint tudjuk, Nokiáéknál arra a gombra az utoljára tárcsázott híváslista jön elő. Ezzel pedig már okozhat gondot.
Sőt, még a hívásindító gomb sem kell, Nokiánál lehet menüből (pl. Hívásinfó) opciógombbal is hívást indítani, szóval elfér a billentyűzár, de én meg azt nem értem, egy ekkora telefont minek a hívás fogadásához szétcsúsztatni?

Üdv!

szer. dec. 21, 2005 12:55
platina tag

Hozzászólás 
Mondjuk el nem tudom képzelni, minek egy slide-os telefonra billentyűzár. Segítsen valaki, legyen szíves, hogy melyik az a konkrét élethelyzet, ahol ez elengedhetetlen. Van, aki nyitva tartja a zsebében, vagy mi?

szer. dec. 21, 2005 8:11
ezüst tag

Hozzászólás 
----Lac---- írta:
Emberek!:shock:

Ne csináljátok ezt nekem. Lassan teljesen lebeszéltek erről a kütyüről! :cry:
Ennyire nem lehet gagyi :?:
Én semmi olyat nem olvastam eddig, ami miatt le kéne mondanod a vásárlásról, hasonló kisebb-nagyobb hibák mindig is voltak, vannak, lesznek, tökéletes telefon nincs.
Amúgy a gagyit most kérdezed? ;)

Üdv![/quote]

Nem, félre értettél. Nem szándékozom ledegradálni a telefont, főleg, hogy nekem ez az első Nokia ami megfogott. Csak az utobbi időben túl sok hiba vetődött fel.
Amúgy van tökéletes mobil. NOKIA 2110 :lol:

szer. dec. 21, 2005 7:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Persze, hogy lehet, de melyik gyártó lépné meg olcsóbban? :D
Vagy ha még magnézium ötvözet, vagy legalább eloxált alumíniumházak lennének... De mostanában már a notebookoknak sincs ilyen.

Üdv!

szer. dec. 21, 2005 0:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A2-es (rozsdamentes) acél. 200 ezres felett. Lötyögés sincs, mert gördülőcsapágyas, azt meg lehet jó szorosra csinálni.

Nem mintha mindezt nem lehetne 200ezernél olcsóbban kihozni... :-)

Guni

szer. dec. 21, 2005 0:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lötyögés: aki kinyitható, vagy szétcsúsztatható telefont akart, szokjon hozzá. Ami mozog, az ha új korában nem is lötyög, de hamarosan fog. Ha mozog, akkor kopik, lazul, tágul. Ez van.
Egyébként darabja válogatja, hogyan van összerakva. Azonos szériában sincs két egyforma, ez a kéregöntött műanyag átka. Méghogy fém... :D a 8800 az fém - A2-es (rozsdamentes) acél. 200 ezres felett. Lötyögés sincs, mert gördülőcsapágyas, azt meg lehet jó szorosra csinálni.

Madclown írta:
Ismet hiba a soft-ban :-(
Automatikus bill zarnal,ha hivnak feltolom a csuszkat,amivel fogadom a hivast ez ok,pofazok majd csuszka vissza tol,bill zar viszont **** visszakapcsolni,d500-asom volt elotte az tudta ezt a "bonyolult" funkciot.
Minek tolod fel?
A Nokia telefonoknak igen kis kivételtől eltekintve az alján van a mikrofon. Tudtommal pediglen összecsukva is lehetséges a hívás fogadása a hívásfogadó gombbal. A telefon mérete pedig elégséges ahhoz, hogy összecsukott állapotban is lehessen vele kényelmesen beszélni, ráadásul mechanikailag sem terheljük, így később kopik, tágul ki.
Apropó "bonyolult" funkció: azért a Samsungokban hasonlóan "bonyolult" funkciók, mint csengés és rezgés egyszerre, hívóprofilok (esetleg időzíthetően kapcsolhatóak) ugyanúgy nincsenek benne. A különbség csak az, hogy míg a Nokia ezt a billentyűzár problémát - előbb, vagy utóbb - kijavítja az újabb szoftverzióiban, a Samsung nem fogja, mivel ez nála nem hiba, hanem szándékos.
Megszokhattátok volna már, hogy a Nokia telefonok a legtöbbször félkész szoftverrel látnak napvilágot, és hónapok kellenek egy kiforrott szofthoz, de nem ritkán még 1,5 év múlva is jelenik meg hozzá frissebb verzió.

----Lac---- írta:

Ennyire nem lehet gagyi :?:
Én semmi olyat nem olvastam eddig, ami miatt le kéne mondanod a vásárlásról, hasonló kisebb-nagyobb hibák mindig is voltak, vannak, lesznek, tökéletes telefon nincs.
Amúgy a gagyit most kérdezed? ;)

Üdv!

szer. dec. 21, 2005 0:18
arany tag

Hozzászólás 
Én nem igazán vagyok kompetens a témában de szerintem ez a telefon, és azok a példányok amik már a gsm boltokban kaphatóak még nem biztos, hogy a legkiforrottabb szériából valók.

Talán még az Európai szolgáltatóknál sem lehet kapni, legalább is a német vagy angol voda oldalon én nem találtam.

Nyugalom! A kezdeti szoftok legtöbb esetben némi módosítást igényelnek Nokiaéknál.

Én az összeszerelés minőségét is annak tudom be, hogy bizonytalan forrásból származnak/származhatnak. Ki tudja milyen példányokra tettetek szert??!!

Többek közt ezért nem adtam a fejem ezen telefon megvásárlására. Majd ha jön a 6280, és hivatalos Nokia garanciával meg lehet venni, akkor beruházok. Addig semmi! Egy 80-100E telefon esetében jó az ha van rá hivatalos garancia, főleg ha 2 év :D

kedd dec. 20, 2005 20:40
ezüst tag

Hozzászólás 

Ennyire nem lehet gagyi :?: Most akkor nem fém a háza? Vagy a soft az nem atom biztos? Más hol, mást olvastam.

kedd dec. 20, 2005 20:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Ismet hiba a soft-ban :-(
Automatikus bill zarnal,ha hivnak feltolom a csuszkat,amivel fogadom a hivast ez ok,pofazok majd csuszka vissza tol,bill zar viszont **** visszakapcsolni,d500-asom volt elotte az tudta ezt a "bonyolult" funkciot.

kedd dec. 20, 2005 19:58
bugvadász

Hozzászólás 
Valamelyest igazak...

kedd dec. 20, 2005 19:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szerenék, egy másik fórumról bevágni egy hozzászólást. Ha esetleg aki írta, és felismeri remélem nem haragszik meg érte.

Hát én most jól megmondom a véleményemet! Utálom, ha egy telefonnál lötyög valami, ha ropog valami, ha az akkumulátor fedele **** van feltéve, stb... Egy 80+ telefonnál nem számítottam ilyen jellegû hibára, de a telefon alsó és felsõ része közel sincs annyira precízen összerakva, mint amennyira akár egy fele ilyen árú telefonnál kellene. Összecsukott állapotban is már picit zavar a 'billegés', de nyitott állapotban egyszerûen nevetésges, hogy ha a kijelzõ alatti gombokat megnyomom, akkor billeg az egész felsõ rész... Nem tudom, hogy csak én voltam ilyen szerencsés, vagy minden 6270-es hasonló a helyzet. Szóval most gondolkodom rajta, hogy fenébe lecseérlni másra...

Ezek a vádak mennyire igazak? :roll: :?:

kedd dec. 20, 2005 19:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha van a környéken EDGE háló, akkor lehetséges. De az is lehet, hogy az Error rövidítése :D

A szoftveren biztosan fognak még csiszolni, most olyan, amivel éppen működik minden funkciója, az már más kérdés, hogyan...
Nokiáéknál ez így szokott menni. Majd 1-1,5 év múlva lesz hozzá olyan szoft, amilyennel meg kellett volna jelennie.

Üdv!

kedd dec. 20, 2005 16:10
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Nem hiszem, hogy ez 'hiba' lenne :)
Egyszerűen így csinálták meg. Úgy gondolták, ennyi pénzért elég lesz ez is. Olvasni (a hívó nevét) meg elvégre mindenki tud, nem? :D

Üdv!

az viszont érdekes hogy az outlook alatt felvett contactokhoz ott hozzárendelt képet a symbi és MS biztosan, de talán még a "régi" S40 (pl. 6230) is hozzátette a telefonban automatikusan.
ebben a softban mindent egyenként manuálisan kell hozzárendelni...
azért a T. fejlesztők hegeszthetnének valami mini engine-t arra hogy a FSC progihoz hasonlóan itt is lehessen teljes képernyőn látni a hívófelet...
valaki kérdezte: igen, a böngészőben a teljes képernyő valóban teljes képernyőn megy , eltekintve az opciók és vissza gomboktól.
lehet hogy csak Nekem meglepetés de mennek rajta a www. oldalak is :!: pl. index.hu stb (mindez nagy E betű kíséretében a képernyő felső részén, gondolom EDGE, ugye :?:

B

kedd dec. 20, 2005 14:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem hiszem, hogy ez 'hiba' lenne :)
Egyszerűen így csinálták meg. Úgy gondolták, ennyi pénzért elég lesz ez is. Olvasni (a hívó nevét) meg elvégre mindenki tud, nem? :D

Üdv!

kedd dec. 20, 2005 13:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Annak nagyon orulnenk,es halas koszonet elore is!

kedd dec. 20, 2005 9:43
platina tag

Hozzászólás 
Tekintve, hogy hamarosan (remélhetőleg még az ünnep előtt) belépek a 6270-est használók táborába, minden nap megnézem a kedvenc külföldi fórumomban, hogy van-e új szoftver és ha igen, melyik az, és mik az újdonságok. Tehát nem kell aggódni, első kézből jönnek az infók... 8)

(by Darth Smoke)

kedd dec. 20, 2005 8:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Koszi a valaszokat,hat boldogabb esetleg attol lettem ,hogy nem en qrtam el semmit hanem a soft ****:-(
Sajnos a bejovo hivasnal is legypiszoknyi a kep.
remelem soft frissites meg tudja majd oldani problemat,mondjuk nem tudom hol fogom frissittetni :-)azt sem tudom van -e az enyemnel ujabb ,ha van mit javitottak benne.van ra esely ,hogy ezeket tudjak javitani ujabb soft-ban?

kedd dec. 20, 2005 8:43
platina tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
- a hívóképet csak bolhaf...sznyi nagyságban teszi ki sajnos :?

Bejövő hívásnál is? Én láttam egy 7370 tesztet a Mobile-review-n, és ott a képek tanúsága szerint bejövőnél majdnem fullscreen és a háttérben van, kimenő esetén pedig az általad említett méretben... 8)
KépKép
Ez a 6270-en nem így van? :cry:

(by Darth Smoke)

hétf. dec. 19, 2005 23:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az SMS-ek közé bekerül elvileg a jelentés. A felvillanó jelentésnél pedig sípolnia kellene egyet. Ha nem teszi, akkor ismét a félkész szoftver esetébe ütköztünk :)

Üdv!

hétf. dec. 19, 2005 22:51
arany tag

Hozzászólás 
Madclown írta:
udv!

Feltettem itt egy kerdest,de nem jott valasz ezert ujra felteszem ,mert nagyon bosszant a dolog,elnezest ha ezt valaki nehezmenyezi nem a topikot akarom terhelni a kerdezoskodesemmel csak nagyon erdekel,valamint kibovitenem a kerdest azzal,hogy a hivo-hoz rendelt kepet tudja-e nagyban mutatni a telefon mert jelen allapotaban kb akkora a kep a hivasnal mint a legy sz*r :-(

Talalkozott valaki azzal a jelenseggel a telefonnal ,hogy az sms kezbesitesi jelentes nem sms-ben jon meg ,hanem egy kb 3mp-re felvillano info formajaban ami eltunik kijelzorol?utolag mondjuk megkeresheto jelentes de menuben kell navigalni erte.Ez nagyon bosszant mert pld ha a fogado fel ki van kapcsolva akkor 10 percenkent nezegethetm menuben hogy megkapta -e mar a cuccot:-(
Valaszokat koszonom!
ps:Masik forumon is irtam problemamrol ott egy tag azt mondta neki viszont rendes sms formaban jon vissza jelentes,ezert nem ertem a dolgot,talan en qrtam el valamit?

- a hívóképet csak bolhaf...sznyi nagyságban teszi ki sajnos :?
- a kézbesítési jelentés csak felvillan a képernyőn
Kézbesítve:XY felirat és eltűnik

take it easy.. :P

Üdv B

hétf. dec. 19, 2005 20:53
platina tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Babarnew írta:
Babar: N6270 34x44mm !

Valami 3:4 arányú adat hihetőbb lenne.

Most nem kötekedni akarok de nem mind1 hogy 34 v 33 v értitek látszik, hogy jó nagy szép kijelzője van és nem az a lényeg hogy 34v 35 v bármennyi.

hétf. dec. 19, 2005 18:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Vásárolt, már valaki ilyet? Mit adnak házzá gyárilag? pl.: gyári nokia garlevél?

hétf. dec. 19, 2005 17:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Olvass vissza!

Üdv!

hétf. dec. 19, 2005 12:56
ezüst tag

Hozzászólás 
udv!

Feltettem itt egy kerdest,de nem jott valasz ezert ujra felteszem ,mert nagyon bosszant a dolog,elnezest ha ezt valaki nehezmenyezi nem a topikot akarom terhelni a kerdezoskodesemmel csak nagyon erdekel,valamint kibovitenem a kerdest azzal,hogy a hivo-hoz rendelt kepet tudja-e nagyban mutatni a telefon mert jelen allapotaban kb akkora a kep a hivasnal mint a legy sz*r :-(

Talalkozott valaki azzal a jelenseggel a telefonnal ,hogy az sms kezbesitesi jelentes nem sms-ben jon meg ,hanem egy kb 3mp-re felvillano info formajaban ami eltunik kijelzorol?utolag mondjuk megkeresheto jelentes de menuben kell navigalni erte.Ez nagyon bosszant mert pld ha a fogado fel ki van kapcsolva akkor 10 percenkent nezegethetm menuben hogy megkapta -e mar a cuccot:-(
Valaszokat koszonom!
ps:Masik forumon is irtam problemamrol ott egy tag azt mondta neki viszont rendes sms formaban jon vissza jelentes,ezert nem ertem a dolgot,talan en qrtam el valamit?

hétf. dec. 19, 2005 12:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
A nők általában nem szeretik a szögletes telefonokat. Jó sok clam-shell telefon van női kezekben :), főleg Samsung.

Üdv!

hétf. dec. 19, 2005 12:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet majd kapni ezüsben is. Azt el lehet képzelni női kézben is..

vas. dec. 18, 2005 22:40
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tényleg csak fiúknak való ez a telefon? Több helyről is azt hallottam, hogy milyen férfias, pedig a nagynénémnek milyen jó lenne. Nem szereti a symbianos telokat. Most esedékes neki a telefonvásárlás és tetszik neki kivűl belül ez a telefon.

vas. dec. 18, 2005 21:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Fejlődnek azért azok is :)
A Nokiáknál egy ideje a jelentés nem úgy jön, mint egy SMS, bár az SMS-ek közé menti elvileg. Csak egy rövid, halk sípszó követi, bár telefonja válogatja.
Az, hogy 5mp-ig menti a képet, az nem érdekes, nem nevezhető lassúnak (elvégre telefon, nincs benne olyan képfeldolgozó célproci, mint a digit fényképezőkben). Az lenne gáz, ha 5mp lenne, míg eljutsz odáig, hogy megnyomhasd a gombot, vagy gombnyomás után 5mp-cel kezdené csak el menteni az anyagot.
A mobilos fényképezéshez meg annyit: jó fényképhez méretes (nagyobb mélységű) optika kell. A fél centis az nem igazán nyerő, főleg torzítás szempontjából. De a telefonokat így lehet eladni a jelek szerint. Fejlesztik egyébként az akksit is, nézz meg egy 3310-est meg egy 6230i-t akku terén, utóbbié kb. feleakkora, de nem feleannyit megy vele (3/4 annyit :), de a színes kijelző eleve sokat fogyaszt).

Üdv!

vas. dec. 18, 2005 17:43
ezüst tag

Hozzászólás 
OPi írta:
----Lac---- írta:
Akkor marad az igazi fényképezőgép :roll:

Jaj, ez az "így járás" tipikus esete :lol:

ij ahogy szokták mondani. De egy kicsit ezt a mobilos fényképezős dolgot parasztvakításanak tartom. Nem értem annyi minden más lenne amit lehetne fejleszteni. pl.: a készenléti idő(akksi) vagy a hangfelismerés meg stb. :roll:

vas. dec. 18, 2005 15:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
----Lac---- írta:
Akkor marad az igazi fényképezőgép :roll:

Jaj, ez az "így járás" tipikus esete :lol:

vas. dec. 18, 2005 15:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő