Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 20:04

Hozzászólás a témához  [ 1874 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 38  Következő
Nokia 6630 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
csomby írta:
Hali!

Most vásároltam egy osztrák 6630-ast, de senki nem tud segíteni, hogy a vodás kártyám is elfogadja.... Van valakinek valami progija, kód számolója, vagy ismerőse aki meg tudja csinálni???
Válaszokat a mcdoglesz@vodafone.hu címre kérném!
Előre is köszi!

cs

Hát ezt úgy hívják, hogy szívás. Egyenlőre még nem lehet kikódoltatni a Nokiás S60-as telcsiket 6630-tól felfelé. De ha minden igaz, még néhány hónap, és majd lehet. Bár néhány hónappal ezelőtt is ezt mondták...
Szóval csak azzal az osztrák szolgáltató SIM-kártyájával tudod üzemelni rendesen.

pén. dec. 30, 2005 14:44
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Szia!
Tudtommal nem lehet (még) függetleníteni, tehát marad osztrák lock-os.A Vaterán vetted?

pén. dec. 30, 2005 14:42
vas-tag

Hozzászólás 
Hali!

Most vásároltam egy osztrák 6630-ast, de senki nem tud segíteni, hogy a vodás kártyám is elfogadja.... Van valakinek valami progija, kód számolója, vagy ismerőse aki meg tudja csinálni???
Válaszokat a mcdoglesz@vodafone.hu címre kérném!
Előre is köszi!

cs

pén. dec. 30, 2005 14:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Lehet ebben a topicban volt róla szó, de nem találom sehol:
A bluetooth adaptert feltelepítettem a notebookra de nem találja meg az eszközt, mert a Windovs a telepítés végén bekavar és a saját vezérlőjét rakja be a gyári helyett.
Valaki mondta, hogy valahol át lehet állítani a gyári meghajtóra, de sajnos elfelejtettem, hogy hol és miként.
Legyetek kedvesek újra segíteni.

Köszönettel: droetker

csüt. dec. 29, 2005 18:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
köszi!Esetleg vki ismer olyan videó-felvevőt, ami AVI-ba vesz fel, és biztosan működik 6630-on?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára germinator csüt. dec. 29, 2005 20:06-kor.

csüt. dec. 29, 2005 13:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
6630-hoz (és a "zenecsomaghoz") létezik olyan flash file, amiben a MUSIC a főtéma, hasonlóan a korábbi Wayfindereshez.

Ha valaki szeretne a zenecsomagjához zenefirmware-t, kaphat ;)

csüt. dec. 29, 2005 12:11
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
germinator írta:
a "zenecsomagot" honnan lehet a legolcsóbban beszerezni?

Innen:
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.ph ... kovetkezo=

(by Darth Smoke)

szer. dec. 28, 2005 22:10
arany tag

Hozzászólás 
a "zenecsomagot" honnan lehet a legolcsóbban beszerezni?

szer. dec. 28, 2005 21:42
ezüst tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
A kérdéssel semmi baj, csak az a bibis, hogy nem olvasunk utánna a dolgoknak.

Nos, kártyaolvasóval felmásolod a memkarira a kívánt *.sis kiterjesztésü fájlt, majd azután a telefon beépített vagy telepített file managere-be rá kell bökni egyet jobb softkey-el, majd open, illetve megnyitás-ra kell bökni és már kezdődik is a telepítés.

Kösz GazVezir a segítséget, már sikerült. Amúgy elmondom neked, hogy egyszer én ezt a fórumot egyszer már végignyálaztam elejétől a végéig egy másik ügyben, és már nem volt túl sok kedvem mégegyszer végigolvasni. Remélem azért megértesz.

kedd dec. 27, 2005 22:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
gerii írta:
Nálam 3G hálózaton is arra kér a teló hogy bontsam a kapcsolatot....

js és nekem is mozog a kamera fölötti rész.

- az alap beállítással nekem semmi ilyesmit nem kért, se 3G, se GPRS módban.

- kamera fölötti rész mozog, de ez legyen a legnagyobb baj :lol:

kedd dec. 27, 2005 22:09
arany tag

Hozzászólás 
tud valaki ajánlani egy jó OGG kódoló programot? (ingyeneset)

kedd dec. 27, 2005 21:30
ezüst tag

Hozzászólás 
SIKERÜLT.
csak úgy backuráltam a beállítésokat, és van egy olyan hogy egyéb beállítások, ahol a GPRS, EGPRS és az UMTS hálózatok sávszélességét lehet beállítani.
namost itt elég kicsi volt megadva, szóval szerintem hiányolta a sebességet.
nagyon jóóó.
fél éve ezzel carakodtam.

kedd dec. 27, 2005 20:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
A kérdéssel semmi baj, csak az a bibis, hogy nem olvasunk utánna a dolgoknak.

Nos, kártyaolvasóval felmásolod a memkarira a kívánt *.sis kiterjesztésü fájlt, majd azután a telefon beépített vagy telepített file managere-be rá kell bökni egyet jobb softkey-el, majd open, illetve megnyitás-ra kell bökni és már kezdődik is a telepítés.

kedd dec. 27, 2005 20:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom, hogy hülye kérdés, de valaki légyszives mondja már meg, hogy hogyan lehet kártyaolvasóval .sis kiterjesztésű fájlokat feltelepítneni? :oops:

kedd dec. 27, 2005 19:36
arany tag

Hozzászólás 
A RealPlayer alap kapcs. pontja (nálam) a "T-Mobile Streaming".Nálam azért nem működött elsőre, mert rosszul volt beállítva a felh. név, és a jelszó.Próbáld meg a beállításoknál, a "hozzáférési pontoknál" beállítani a streaming-et, vagy a realplayer beálltásainál válaszd ki azt a hozzáférési pontot, amin pl. wap-olsz.

kedd dec. 27, 2005 18:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam 3G hálózaton is arra kér a teló hogy bontsam a kapcsolatot.
nemtom miért.
és miután bontottam, a real player elkezdene csatlakozni, de kiírja hogy a hálózat nem elérhető, vagy ilyesmi, nem emlékszem. vagy rossz hozzáférési pont, nemtom.
szerintem a real player proxy beállításainál rossz valami cím, vagy szám.
ötlet?

js és nekem is mozog a kamera fölötti rész.

kedd dec. 27, 2005 16:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Emberek, már nem számolom hányadszorra illesztem be, te a következő linkeken részletesen foglalkoznak az N-Gage játékok más telefonokon való futtatásával.

nokiaprogramok.hu
6600sector.field.hu

kedd dec. 27, 2005 13:26
arany tag

Hozzászólás 
Azonkívül hogy felmásolom a játékokat, kell még valamit csinálni velük hogy elinduljanak?(N-GAGE játékokra godoltam).Mert nálam nem akarnak elindulni.

kedd dec. 27, 2005 12:31
arany tag

Hozzászólás 
Egy kis észrevétel:
Ha "sima" GPRS-en próbálok onlány videót nézni, akkor előbb bontanom kell a "meglévő" kapcsolatot, de ha 3G-n próbálok vodeót/TV-t nézni, akkor problémamentesen megjeleníti.
Amúgy hogy lehet megnézni (esetleg valamilyen programmal), hogy elérhető/használom-e az EDGE-t, és valamilyen letöltés-sebbességmérő (tesztekő) is jó lenne.Köszi.

hétf. dec. 26, 2005 21:38
arany tag

Hozzászólás 
OK. Én is tök váletlenül vettem észre.

hétf. dec. 26, 2005 21:34
ezüst tag

Hozzászólás 
germinator írta:
Ha leveszem a hátlapot, a kamera-modul melletti, "nokia" feliratos rész picit mozog.Nálatok is?Mennyire "hiba"?Vagy ne foglalkozzak vele?

Nálam is mozog. Szerintem nem "hiba". Nagyon jól van összerakva így is a teló. Szerintem nem kell foglalkozni vele, abszolút nem zavaró.

hétf. dec. 26, 2005 19:31
arany tag

Hozzászólás 
Ha leveszem a hátlapot, a kamera-modul melletti, "nokia" feliratos rész picit mozog.Nálatok is?Mennyire "hiba"?Vagy ne foglalkozzak vele?

hétf. dec. 26, 2005 19:17
ezüst tag

Hozzászólás 
OPi írta:
balazsnba írta:
Alaposan kivizsgáltam a dolgot, és rájöttem, hogy egyetlen egy "ő" betű 90 betűegységet foglal!

ez tetszik :lol:

:lol: :oops:

hétf. dec. 26, 2005 12:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
Alaposan kivizsgáltam a dolgot, és rájöttem, hogy egyetlen egy "ő" betű 90 betűegységet foglal!

ez tetszik :lol:

hétf. dec. 26, 2005 12:16
arany tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Akoska írta:
Feltaláltad az UNICODE SMS szépségeit ;)

De miért nem lehet ezt a Symbianban kikapcsolni??? :evil:

(by Darth Smoke)

Biztos tul sok lenne a memoriájának az ékezetes és az ékezet nélküli T9-et tárolni. :?
S55-ben az ékezet nélküli ha jól emlékszem 32K volt....

vas. dec. 25, 2005 21:55
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:

De miért nem lehet ezt a Symbianban kikapcsolni??? :evil:

(by Darth Smoke)

vas. dec. 25, 2005 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
...És ma felfedeztem egy elég súlyos hibát....rájöttem, hogy egyetlen egy "ő" betű 90 betűegységet foglal! Ki lehet ezt valahogy javítani?...

Amit találtál, az nem hiba, hanem egy, már 1000x tárgyalt dolog: a gsmábécé karaktereit használva 160 jel egy SMS hossza, az első UNCODE jel beütésekor viszont azonnal UNICODE módba vált a telefon, innentől 70 karakter/sms a hossz, cserébe bármilyen ékezetes vagy extra karakter is használható.
Szó sincs arról, hogy egyetlen (pl. ő) betű 90 egységet elvenne, csak amint beírtad, másképp számlálódnak a betűk.

vas. dec. 25, 2005 21:38
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
balazsnba írta:
Köszi minden segítséget! Valszeg tényleg kártyaolvasó lesz a vége. Kártyaolvasóval melyik mappába kell tenni a progikat, és a témákat, hogy utána fel tudjam telepíteni az alkalmazáskezelővel?

És ma felfedeztem egy elég súlyos hibát. Mikor elkezdtem írni egy SMS-t meglepődve láttam, hogy még alig írtam valamit, de már 4 darabban akarná elküldeni. Alaposan kivizsgáltam a dolgot, és rájöttem, hogy egyetlen egy "ő" betű 90 betűegységet foglal! Ki lehet ezt valahogy javítani? A soft. száma: V 5.03.08

Egyszerű... Bevitel nyelvét állítsd át angolra, és csak KICSI, BALRA DŐLŐ ékezetes karaktereket használj, kivéve az "é"-t!

Köszi, így már tényleg jól müxik, csak az a baj, hogy így meg sokat kell totojázni, hogy bármilyen ékezetes betűt leírjak. Más orvoslási lehetőség nincsen? Soft friss. vagy valami?

vas. dec. 25, 2005 17:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
Köszi minden segítséget! Valszeg tényleg kártyaolvasó lesz a vége. Kártyaolvasóval melyik mappába kell tenni a progikat, és a témákat, hogy utána fel tudjam telepíteni az alkalmazáskezelővel?

És ma felfedeztem egy elég súlyos hibát. Mikor elkezdtem írni egy SMS-t meglepődve láttam, hogy még alig írtam valamit, de már 4 darabban akarná elküldeni. Alaposan kivizsgáltam a dolgot, és rájöttem, hogy egyetlen egy "ő" betű 90 betűegységet foglal! Ki lehet ezt valahogy javítani? A soft. száma: V 5.03.08

Egyszerű... Bevitel nyelvét állítsd át angolra, és csak KICSI, BALRA DŐLŐ ékezetes karaktereket használj, kivéve az "é"-t!

vas. dec. 25, 2005 16:00
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. dec. 25, 2005 14:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Úgy is megpróbálhatod hogy bemész a sajátgép-be és ott az egyéb eszközöknél kint kéne legyen a PC suite ikonja. én ott szoktam belépni a telóba. néha a kábelt meg kell moccantani, mert **** az illesztés.
az asphalt meg úgy működik hogy kell hozzá egy színjavító kis fájl, amit a
symbianx.atw.hu -ról letölthetsz

szomb. dec. 24, 2005 14:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kártyaolvasó lesz a legtutibb választás, amihez már 3-5e-től hozzá lehet jutni.

6600sector.field.hu-n tárgyalják nagyon a fórumban, hogy miként működnek az N-Gage platformra írt játékok más Symbian alapú telefonon.

szomb. dec. 24, 2005 12:50
ezüst tag

Hozzászólás 
gerii írta:
...

Kössz a segítséget, de sajna így se müxik. De még csak az Asphalt Urban GT-t próbáltam.

Lenne itt még valami: Én PC Suite-ot használok, de most valamiért beszart. Nem ismeri fel a telót, és amikor a "kapcsolódásra" kattintok, majd a "továbbra", ki írja hogy "Nem áll rendelkezésre kapcsolattípus, ezért nem lehet a telefonhoz kapcsolódni. A varázsló megszakítja a műveletet." Aztán meg azt tanácsolja, hogy installáljam újra a PC Suite-ot. De hiába installálokm újra, csak így marad. Most mi a francot lehet csinálni?

Ha nem érdemes a PC Suite-tal vesződni, akkor hogyan oldjam meg a kapcsolatot a teló és a PC közt? Van egy 1.2-es BT adapterem, de kártyaolvasóm nincs. Vagyis van egy 3300-ám, amit wincsiként kezel a PC. Azzal csak az a baj, hogy összekutyulja a kártya mappáit.
Szóval mit tanécsoltok, mit tegyek? Help please!

szomb. dec. 24, 2005 12:47
ezüst tag

Hozzászólás 
egy N-gage játék ezekből a mappákból épül fel jó esetben:
van egy System nevezetű mappa, ebben található egy Apps, és egy Libs nevezetű almappa.
ahhoz hogy fel tudd telepíteni a játékot ezt kell csinálni:
a játék system mappáját megfogod, és a PS Suite-tal a memóriakártyára bemásolod.
csak annyit kell csinálni hogy a PC suittal megnyitod a 6630-at, majd a telefon memory, és az MMC közül az MMC-be belépsz és oda bemásolod a system mappát.
sehova nem kell belépni a memkariban,csak úgy oda leteszed az Images, Videos, Pictures stb mappák mellé.
ugyanis a teló innen automatikusan a memkari system mappájába teszi a játékot, és ott is az Apps mappába teszi a játék Apps mappáját, és a Libs-el is uezt csinálja.

pén. dec. 23, 2005 12:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Van egy gondom: ngage játékokat telepítenék, és fájlokat kell másolgatni az E/System-be, ám a PC Suite nem látja a System könyvtárat.
Megpróbáltam SymbianCommanderrel bemásolni, de sajnos tapasztalnom kellett, hogy ez a progi valamiért abszulút nem akar semmit sem másolni sehova. Hogyan tudnám ezt a problémát megoldani? Help!

pén. dec. 23, 2005 9:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bdavis: Nem árt néha egy kicsit visszaolvasni a fórumon. Az N-Gageteam-ről letöltött játékokhoz a jelszó nem mindig megegyező. Olvass el mindent, s megtudod a helyes jelszavakat a védett állományokhoz. Ezenkívűl fáradj ide: IRC
szerver: effnet random
csatorna: #mobizone, #mediaplace

Itt lehet "beszélgetni" és letölteni azt a bizonyos N-Gage Bibliát. Valamint egyéb linkek következzenek, ahol minden kérdésedre megtalálod a választ: 6600sector.field.hu
nokiaprogramok.hu

Jó szórakozást!

csüt. dec. 22, 2005 0:25
ezüst tag

Hozzászólás 
A memókártya gondom megoldódott.
Ngage játékokat szeretnék rakni a telóra, az ngageteam-ről töltöttem le néhányat, ám nem bírom kicsomagolni, mert az oldalon megadott jelszó nem mükszik. Mi lehet a probléma? Tudtok más oldalt, ahonnan lehet ngage játékokat leszedni?
A másik meg az, hogy tudtok nekem szerezni valahonnan részletes leírást az ngage játékok telepítéséről?
Köszi előre is!

szer. dec. 21, 2005 23:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönet Ákoskának a szoftupdateért, roppant jól mükődik a jószág :lol:

szer. dec. 21, 2005 21:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Na hál'istennek sikerült megvenni a telót! Nagyon állat! Még sosem volt symbis telcsim.
A progik is mükszenek jól, pár óra alatt sikerült is teleraknom az egész telót szeméttel. :) Most formázom (*#7370#), de amikor a memókártyát akarom formázni, azt írja ki hibaüzivel, hogy Memóriakártya: Már használatban van. És nem csinál semmit. Most akkor hogyan formázzam?

szer. dec. 21, 2005 20:41
Moderátor

Hozzászólás 
OPi írta:
Illetve mindkettőtöknek igaza van:
- Guninak a kettes számrendszer alapján
- Macikának pedig az alapján, hogy a mindent leegyszerüsítő Marketing kvázi 1000-el hajlandó számolni, neki az 1024 kissé bonyolult.
Két programozó beszélget:

- Te, kimennék kajálni, nem tudsz kölcsönadni holnapig egy ezrest?
- Tudod mit? Adok 1024-et, hogy kerek legyen!

szer. dec. 21, 2005 14:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Köszi a pontosítást, teljesen igazad van.

A dolog szempontjából viszont közömbös :)

Illetve mindkettőtöknek igaza van:
- Guninak a kettes számrendszer alapján
- Macikának pedig az alapján, hogy a mindent leegyszerüsítő Marketing kvázi 1000-el hajlandó számolni, neki az 1024 kissé bonyolult.

szer. dec. 21, 2005 8:27
arany tag

Hozzászólás 
germinator írta:
Ha van elég memo a 6630-on (a C:/-n) akkor tud futni egyszerre több progi, de ha nincs elég memo, akkor egyszerűen "kilövi" a háttérben futó taskokat amikor egy újat elindítasz.

A C:/ szerintem egy sima háttértár. A RAM-nak ahhoz nincs köze.

szer. dec. 21, 2005 8:17
Moderátor

Hozzászólás 
guni. írta:
Macika írta:
Tessék már megtanulni, hogy az Mb az a MegaBIT, a MB pedig a MegaBÁJT jelölése és NYOLCSZOROS különbséget jelent!
Köszönöm!

Illetve valamivel többet, mivel ugye 1Mb=1000*1000bit=1000000bit, míg az 1024-es szorzó miatt 1MB=1024*1024byte=1048576Byte=8388608bit. :mrgreen: :potyog:

Én kérek elnézést... :D

Guni
Köszi a pontosítást, teljesen igazad van.

A dolog szempontjából viszont közömbös :)

szer. dec. 21, 2005 0:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tessék már megtanulni, hogy az Mb az a MegaBIT, a MB pedig a MegaBÁJT jelölése és NYOLCSZOROS különbséget jelent!
Köszönöm!

Illetve valamivel többet, mivel ugye 1Mb=1000*1000bit=1000000bit, míg az 1024-es szorzó miatt 1MB=1024*1024byte=1048576Byte=8388608bit. :mrgreen: :potyog:

Én kérek elnézést... :D

Guni

szer. dec. 21, 2005 0:04
Moderátor

Hozzászólás 
germinator írta:
Ha van elég memo a 6630-on (a C:/-n) akkor tud futni egyszerre több progi, de ha nincs elég memo, akkor egyszerűen "kilövi" a háttérben futó taskokat amikor egy újat elindítasz.
Az végülis elég kulturált, nem?

kedd dec. 20, 2005 23:43
arany tag

Hozzászólás 

kedd dec. 20, 2005 21:09
Moderátor

Hozzászólás 
gerii írta:
...N70 meg elég sokáig nem fog még belassulni a 30Mb RAM-jával :D ...
Köszönöm!

kedd dec. 20, 2005 15:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem nem szokott beszaggatni, pedig van rajta vagy 100 MP3, 150 kép, 30 videó+ vagy 20 alkalmazás,játék.
MP3 közben a legjobb dolog a Fighters nevű repülő szimulációs játékkal játszani, iszonyat jó ha van zenei aláfestés.
vagy mondjuk lehet office-t is nézegetni.
és szerintem ha felteszitek az új Mp3 lejátszóját a nokiának, ami asszem az N70-en is van akkor az jobban is szól mint a real player.
N70 meg elég sokáig nem fog még belassulni a 30Mb RAM-jával :D

a 3G hálózatkeresést meg ki lehet kapcsolni, ha vidéki vagy, mert fölösleges, így több ideig bírja az akksi is.

kedd dec. 20, 2005 15:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
daveed69 írta:
De azert neha beszaggat az mp3, ha valami komolyabb dolgot csinalsz kozben...

Ez érdekes. Az N70-ben ugyanolyan proci van, mégse akad meg sohasem az mp3. :?:

kedd dec. 20, 2005 14:49
Moderátor

Hozzászólás 
daveed69 írta:
De azert neha beszaggat az mp3, ha valami komolyabb dolgot csinalsz kozben...
Pedig ha egy HT P4 lenne benne, talán nem szaggatna.
De jó is lenne.
Persze, biztosan lennének, akiknek az sem lenne elég. Mert ők az örök elégedetlenek, akik nem hajlandók elfogadni, hogy valaminek van határa...

kedd dec. 20, 2005 14:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1874 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 38  Következő