|
Pannon E-mail Studio (ex-MobilPosta)
Szerző |
Üzenet |
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
zoli62 írta: Köszi, megnyugtató. Egyébként üfsz. szerint pedig nyugodtan lehet az egyikből a másikba váltani.
Ez így van.
Sőőőt, ha imail szintről átváltasz PMP-re (korábbi SMS alapú) alapú, és hamar visszaváltasz, akkor még a leveleid sem vesznek el (de azért jobb nem kipróbálni ).
Szvsz, manapság a korábbi SMS alapú szolgáltatásnak nincs nagy létjogosultsága, viszont a 40M tárhelyes imail elég jó szvsz.
|
kedd márc. 07, 2006 19:07 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Köszi, megnyugtató. Egyébként üfsz. szerint pedig nyugodtan lehet az egyikből a másikba váltani.
|
kedd márc. 07, 2006 17:31 |
|
|
Vendég
|
zoli62 írta: club írta: zoli62 írta: Két kérdésem van ami az üfsz. szerint egyértelmű. Az egyik, ha átállítom teljes szintre, vissza lehet-e állítani, (nekem még szám@sms.pgsm.hu végződésű címem van), illetve ilyenkor, ha SMS értesítőt kérek mondjuk 4 darbban, akkor a teljes levelet elküldi (rövid txt-s levélnél előfordul), vagy csak az értesítőt, hogy levelem jött, és megnézhetem. A leírás szerint hagyomás használat esetén, ahogy én megszoktam, nincs valódi értelemben vett postafiók. 1., Innen oda, onnan ide lehet váltogatni. 2., Teljes körű levelező szolgáltatásnál is 4 sms-t küldenek, amit kérhetsz összefűzve is. Akkor a levél teste is bent lehet a 4 SMS-ben? Vagy csak a fejléc?
Az SMS tartalma a levél szövege az első betűtől addig, amennyi belefér a beállított mennyiségű SMS-be. Tehát a tárgy, majd maga a levél szövege.
|
kedd márc. 07, 2006 17:27 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
club írta: zoli62 írta: Két kérdésem van ami az üfsz. szerint egyértelmű. Az egyik, ha átállítom teljes szintre, vissza lehet-e állítani, (nekem még szám@sms.pgsm.hu végződésű címem van), illetve ilyenkor, ha SMS értesítőt kérek mondjuk 4 darbban, akkor a teljes levelet elküldi (rövid txt-s levélnél előfordul), vagy csak az értesítőt, hogy levelem jött, és megnézhetem. A leírás szerint hagyomás használat esetén, ahogy én megszoktam, nincs valódi értelemben vett postafiók. 1., Innen oda, onnan ide lehet váltogatni. 2., Teljes körű levelező szolgáltatásnál is 4 sms-t küldenek, amit kérhetsz összefűzve is.
Akkor a levél teste is bent lehet a 4 SMS-ben? Vagy csak a fejléc?
|
kedd márc. 07, 2006 14:24 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
zoli62 írta: Két kérdésem van ami az üfsz. szerint egyértelmű. Az egyik, ha átállítom teljes szintre, vissza lehet-e állítani, (nekem még szám@sms.pgsm.hu végződésű címem van), illetve ilyenkor, ha SMS értesítőt kérek mondjuk 4 darbban, akkor a teljes levelet elküldi (rövid txt-s levélnél előfordul), vagy csak az értesítőt, hogy levelem jött, és megnézhetem. A leírás szerint hagyomás használat esetén, ahogy én megszoktam, nincs valódi értelemben vett postafiók.
1., Innen oda, onnan ide lehet váltogatni.
2., Teljes körű levelező szolgáltatásnál is 4 sms-t küldenek, amit kérhetsz összefűzve is.
|
kedd márc. 07, 2006 13:46 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Én a SMS szintet használtam eddig, régebben csak az volt. Végülis megfelelt, úgyis csak egy postafiókot irányítottam át ide.
Két kérdésem van ami az üfsz. szerint egyértelmű. Az egyik, ha átállítom teljes szintre, vissza lehet-e állítani, (nekem még szám@sms.pgsm.hu végződésű címem van), illetve ilyenkor, ha SMS értesítőt kérek mondjuk 4 darbban, akkor a teljes levelet elküldi (rövid txt-s levélnél előfordul), vagy csak az értesítőt, hogy levelem jött, és megnézhetem.
A leírás szerint hagyomás használat esetén, ahogy én megszoktam, nincs valódi értelemben vett postafiók.
|
kedd márc. 07, 2006 12:59 |
|
|
Vendég
|
Lehet hogy velem van a baj, de elég nehezen fogom fel a tömörített írásodat. Az SMS alapú szint miért is volt jó eddig? Szinte semmit sem nyújt. Igaz hogy alapból az van aktiválva, de én egyből löktem át a teljesre. Azt legalább wapon, weben, pop3-al is lehet használni. Akár a telefon mail kliensével. Azt meg be tudod állítani hogy kérsz-e értesítést a levelekről. Ha igen, mennyit és összefűzve vagy külön-külön.
|
kedd márc. 07, 2006 12:33 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Azóta megkérdzetm üfsz-en, Szerintük a kint szint mindegyikéhez tartozik tárhely, és wapon megnézhető. MOst én beléptem, ha mobilposta van beállítva , akkor wapon csak a felület kinézetét, SMS-ek számát lehet módosítani, Valamint az ügyfélszolgálatos szerint ha átállítom a szontet, akkor uis vissza lehet váltani, de abbaan az estben csak SMS értesítőket kapok a levelekről. Nos én az egyik e-mail címemet irányitottam át a mobilposta címemre, és így max. 4 SMS-ben megkaotam egy rövid, főleg txt-s levelet.
Most akkor mi az igazság? Nem, akarom úgy beállítani, hogy utána vissza már ne lehessen.
|
hétf. márc. 06, 2006 23:48 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Kérdés. Én még mindig a régi Mobil Posta szintet használom. Ha megváltoztatom a szintet webesre, akkor már nem tudok visszaváltani? A 40 Mbyte csak a webesre vonatkozik?
|
hétf. márc. 06, 2006 20:14 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Éljen a megfontoltság és a következetesség.
A MobilPostában 3 alias lehetséges. Nekem most 5 van, olyan módon, hogy megvannak a mindegymi kukac pannongsm.hu domaines címeim, de emellé keletkezett egy ugyanaz de pannonmail.hu domaines is. Ez nem lenne baj, de szerintem soha nem jöttem volna rá, ha nem akartam volna egy ilyen aliasomról levelet írni, és akkor láttam. Logikus egyébként, de mondjuk ha tudna róla a felhasználó, az is logikus lenne.
|
szomb. feb. 18, 2006 8:25 |
|
|
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
nyuszy írta: Placc írta: Ha kérhetnék egy Mod-ot, akkor legyen szíves esetleg a címet átírni, Mobilposta - E-mail Studio-ra Köszönöm! Így jó?
Sosevoltilyenjó! sokkot kaptam...
Köszönöm!
|
szer. feb. 15, 2006 18:01 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Aha, innen fúj a szél. A kritikát nem bírjuk, hát igen.
A terminal is kiállította a sajátját, rögtön a pannon után.
|
szer. feb. 15, 2006 14:48 |
|
|
Petyuszka
ezüst tag
|
VonBraun írta: Hová lett a másik pannonos topic?
Eltűnt. Én is kerestem. És így ismét vas-tag vagyok mert csak oda irogattam.
|
szer. feb. 15, 2006 14:42 |
|
|
VonBraun
arany tag
|
Hová lett a másik pannonos topic?
|
szer. feb. 15, 2006 14:32 |
|
|
Petyuszka
ezüst tag
|
VonBraun írta: Nekem se működik, tavaly nyáron próbáltam, nem ment. Télen próbáltam, nem ment, most sem megy.
Szia! Nekem sem ment. De kértem SMS-ben új jelszót és azzal megy.
|
szer. feb. 15, 2006 14:02 |
|
|
Vendég
|
Nem akarok kukacoskodni, de elmagyarázná valaki miért jobb név az E-mail Studio mint a Mobilposta? Miért magyarabb ez az elnevezés? Már ha a szolgáltatásneveket magyarosították. Ezt sikerült piszkosul elbaltázni. Ezek a Studio-s nevek nagyon gázosak. Szerintem.
(Ez a szolgáltatásnevekre vonatkozik, nem a topic címére)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég szer. feb. 15, 2006 15:30-kor.
|
szer. feb. 15, 2006 8:28 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Placc írta: Ha kérhetnék egy Mod-ot, akkor legyen szíves esetleg a címet átírni, Mobilposta - E-mail Studio-ra Köszönöm!
Így jó?
|
szer. feb. 15, 2006 0:35 |
|
|
Placc
arany tag
|
Ha kérhetnék egy Mod-ot, akkor legyen szíves esetleg a címet átírni, Mobilposta - E-mail Studio-ra
Köszönöm!
|
kedd feb. 14, 2006 14:56 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
én pár honapja állitottam be vipmailes és freemailes fiokokra a pop3 leszedést és akkor ment.
|
csüt. jan. 19, 2006 22:20 |
|
|
VonBraun
arany tag
|
Nekem se működik, tavaly nyáron próbáltam, nem ment. Télen próbáltam, nem ment, most sem megy.
|
csüt. jan. 19, 2006 19:55 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
Nektek működik a "postafiók" rész a beállításokon belül (pop3-on keresztüli lekérés más postafiókokból)?
Én beállítottam mindent két idegen fiókra is, és egyik sem működik. Telnetelve az idegen fiókokra és megadva ugyanazokat az adatokat, amit itt is megadtam (fully qualified domain name, user, pass) fullra látom a leveleimet az idegen fiókokban, ez a retek meg képtelen letölteni onnan őket. Tipp???
|
csüt. jan. 19, 2006 12:35 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Placc írta: tibuu írta: vizsla1 írta: Próbálom regisztrálni Magam a MobilPostában, de miután kitöltöm az adatlapot, s rámegyek a Továbbra, az a válasz jön be, hogy "Mobilposta rendszerhiba". Itt irtam pár napja (közben meg néztem, szeptember óta nem voltak képesek megcsinálni) : http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... start=1750 tibuu írta: Valamikor osszel is ez volt a hiba... Azota nem sikerult nekik meghegeszteni? Akkor irtam is nekik egy e-mailt, hogy csinaljnak mar valamit, mert unalmas, hogy kethete probalkozok mar a regisztracioval Ket levelvaltas utan irtak, hogy atmeneti hiba miatt nem mukodik, de az adott telefonszamra aktivaltak a mobilposta szolgaltatast. Egy alap e-mail cimmel, a jelszot meg elkuldtek sms-ben. PÜ-ben dobj lécci vmi elérhetőséeget (amire regisztrálni akarod), megnézem... Ez a probléma többnyire a prepaid (MP-s) előfizuk 1-2%-ánál jön elő, elég hamar orvosolható.
Ne viccelj. Két elöfizus karira is próbáltam regizni, de rendszerhiba-üzivel kidobott. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az asszony díszhúszával is, de az prepaid. Eddigi próbálkozásaimból (4 alkalom) minden alkalommal rendszerhiba-üzit kaptam, ami nem 1-2%, hanem esetemben 100%.
|
szer. jan. 18, 2006 8:00 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
kösz, elküldtem a lánynak ezeket az infokat, aztán vagy be tudja állitani vagy jövök még érdeklödni
|
csüt. jan. 05, 2006 14:57 |
|
|
Stee
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. júl. 10, 2004 11:10 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Itt a faágon.
|
arnyekxxx írta: Valaki le tudná irni egy szöke nö számára is érthetöen, hogy kell egy rxon t630-on az email klienst beállitani 400as wappal mobilpostás emilcimhez? Én nem ismerem a telefont és emailben kéne segitséget nyujtanom ez ügyben, ami egy nem ismert telefonnal nehéz ügy. A másik kérdés az lenne, hogy kell ugyanezt a telefont infrával modemnek telepiteni? (tudom, valahol már biztos voltak ezek a kérdések, de keresésben béna vagyok. Szánjon meg valaki )
E-mail beállítás itt: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1_1_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10117
Modem telepítés: Infra bekapcs a telcsin, és a számítógépen, telcsit odatenni a pc infrájához, telepítőcd-t betenni, és a többi nagyjából megy magától.
|
csüt. jan. 05, 2006 9:41 |
|
|
Infected
ezüst tag
|
HI! Nekem mailt is küldetek a változásról.
" Tisztelt Mobil Posta fehasználó!
Örömmel értesítjük, hogy postafiókjának tárhelyét 40 MB-ra növeltük.
Üdvözlettel,
Pannon GSM "
Valami viszont érdekes: a mail elküldev: 2012.01.22. 16:48 ez hogy csinálták?
Na Üdv
|
csüt. jan. 05, 2006 9:22 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
Valaki le tudná irni egy szöke nö számára is érthetöen, hogy kell egy rxon t630-on az email klienst beállitani 400as wappal mobilpostás emilcimhez? Én nem ismerem a telefont és emailben kéne segitséget nyujtanom ez ügyben, ami egy nem ismert telefonnal nehéz ügy. A másik kérdés az lenne, hogy kell ugyanezt a telefont infrával modemnek telepiteni? (tudom, valahol már biztos voltak ezek a kérdések, de keresésben béna vagyok. Szánjon meg valaki :) )
|
szer. jan. 04, 2006 23:51 |
|
|
Vendég
|
Eddig is tudtam, de nem nekem kellett a regisztráció. Mondtam a többieknek, hogy 1220. Ha megvan, aztán segítek személyesíteni. Így is volt. Csak bosszantó, hogy lassan fél éve nem lehet regizni.
|
csüt. dec. 29, 2005 19:20 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
De mostmár tudod kihez fordulj .
Nekem megoldotta, köszi
|
csüt. dec. 29, 2005 19:07 |
|
|
Vendég
|
A mobilposta regisztráció egyébként már nyár óta nem megy. Én legalább 12-15 számmal próbáltam, a végeredmény mindig ugyanaz, Mobilposta rendszerhiba. Háromszor jeleztem a problémát az ügyfélszolgálatnak, ezek szerint azóta sem lett javítva a hiba. Egyébként nem csak nekem nem sikerült a regisztráció, hanem senkinek. Legalább is én nem olvastam se itt, se más fórumon, hogy nyár óta sikerült volna valakinek a regisztráció. Július közepén még működött a regisztráció. Utána kb 1 hónappal próbáltam, és azóta folyamatosdan nem sikerül regizni semmilyen telefonszámmal. Nagyon sokkal próbáltam, mert egy wapos fórumról nagyon soknak kellett volna csinálni regisztrációt, de senkinek sem sikerült.
|
csüt. dec. 29, 2005 17:38 |
|
|
Placc
arany tag
|
vizsla1 írta: Placc írta: Ez a probléma többnyire a prepaid előfizuk 2-3%-ánál jön elő, elég hamar orvosolható. Potpaid vagyok. Én küldtem az üszinek 1 órája mailt, amiben kértem, hogy SMS-ben jelezzék, ha elhárult a hiba. Erre most jött egy SMS, hogy a mobilposta regisztráció sikeresen befejeződött, de nem azt a felhasználónevet adták, amit kértem, hanem 36x01234567 formátumot.
Igen, mert ez az alap alias amit adhatnak. Ha bejelentkezel a weben, akkor tetszőleg 2-t hozzávehetsz, és még ezt ki is törölheted...
|
csüt. dec. 29, 2005 15:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Placc írta: Ez a probléma többnyire a prepaid előfizuk 2-3%-ánál jön elő, elég hamar orvosolható.
Potpaid vagyok.
Én küldtem az üszinek 1 órája mailt, amiben kértem, hogy SMS-ben jelezzék, ha elhárult a hiba. Erre most jött egy SMS, hogy a mobilposta regisztráció sikeresen befejeződött, de nem azt a felhasználónevet adták, amit kértem, hanem 36x01234567 formátumot.
|
csüt. dec. 29, 2005 15:16 |
|
|
Placc
arany tag
|
"40 Mbyte tárhely a Mobil Postában A Mobil Posta szolgáltatás tárhelyét karácsonyi ajándékként a szolgáltatás minden előfizetőjének 40 Mbyte-ra növeltük." PGSM
|
csüt. dec. 29, 2005 14:47 |
|
|
Placc
arany tag
|
tibuu írta: vizsla1 írta: Próbálom regisztrálni Magam a MobilPostában, de miután kitöltöm az adatlapot, s rámegyek a Továbbra, az a válasz jön be, hogy "Mobilposta rendszerhiba". Itt irtam pár napja (közben meg néztem, szeptember óta nem voltak képesek megcsinálni) : http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... start=1750 tibuu írta: Valamikor osszel is ez volt a hiba... Azota nem sikerult nekik meghegeszteni? Akkor irtam is nekik egy e-mailt, hogy csinaljnak mar valamit, mert unalmas, hogy kethete probalkozok mar a regisztracioval Ket levelvaltas utan irtak, hogy atmeneti hiba miatt nem mukodik, de az adott telefonszamra aktivaltak a mobilposta szolgaltatast. Egy alap e-mail cimmel, a jelszot meg elkuldtek sms-ben.
PÜ-ben dobj lécci vmi elérhetőséeget (amire regisztrálni akarod), megnézem...
Ez a probléma többnyire a prepaid (MP-s) előfizuk 1-2%-ánál jön elő, elég hamar orvosolható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Placc csüt. dec. 29, 2005 15:14-kor.
|
csüt. dec. 29, 2005 14:45 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
vizsla1 írta: Próbálom regisztrálni Magam a MobilPostában, de miután kitöltöm az adatlapot, s rámegyek a Továbbra, az a válasz jön be, hogy "Mobilposta rendszerhiba". Itt irtam pár napja (közben meg néztem, szeptember óta nem voltak képesek megcsinálni) : http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... start=1750 tibuu írta: Valamikor osszel is ez volt a hiba... Azota nem sikerult nekik meghegeszteni? Akkor irtam is nekik egy e-mailt, hogy csinaljnak mar valamit, mert unalmas, hogy kethete probalkozok mar a regisztracioval Ket levelvaltas utan irtak, hogy atmeneti hiba miatt nem mukodik, de az adott telefonszamra aktivaltak a mobilposta szolgaltatast. Egy alap e-mail cimmel, a jelszot meg elkuldtek sms-ben.
|
csüt. dec. 29, 2005 13:29 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Nem szigoruan ide tartozik, de olyan problémám lenne, hogy gprs -en szeretnék wapozni és pocket pc-vel internetezni is.
Megy mindkettő, de mivel egy profil van, mindig állitani (hol net-re, hogy wap-ra) kell az apn-n.
Meg lehet azt csinálni k700-on, hogy waphoz egyik profilt használja, nethez meg a másikat? Hogyan?
Lehet profilt másolni?
|
csüt. dec. 29, 2005 13:26 |
|
|
VonBraun
arany tag
|
arnyekxxx írta: VonBraun, a telefonod butasága lehet a másolat mezö kitöltése /tippelek, RXonod van? azzal volt olyan gond, hogy minden mezöt kötelezöen kitöltet/ Nekem pl siemensselel és winwappal nincs ilyen gondom.
Az idő eltelt, de válaszolok, hogy mások esetleg okuljanak belőle: igen, T65.
|
csüt. dec. 29, 2005 13:25 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Próbálom regisztrálni Magam a MobilPostában, de miután kitöltöm az adatlapot, s rámegyek a Továbbra, az a válasz jön be, hogy "Mobilposta rendszerhiba".
|
csüt. dec. 29, 2005 13:20 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
Probléma: Továbbra se lehet a wapos Mobilpostára belépni a Winwap 3.2.1.25-el csak a régebbi/bénább/ 3.1.6.192 verzióval. Lehetne erre megoldást találni?
|
pén. júl. 15, 2005 14:40 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
scorpeeon, waprol nem tudod átállitani, neten kell belépned hozzá. Nekem pl a vipmailes cimemet tölti le oránként a pannon. Postafiokot nem tudsz váltani.
|
pén. júl. 15, 2005 14:37 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
VonBraun, a telefonod butasága lehet a másolat mezö kitöltése /tippelek, RXonod van? azzal volt olyan gond, hogy minden mezöt kötelezöen kitöltet/ Nekem pl siemensselel és winwappal nincs ilyen gondom.
|
pén. júl. 15, 2005 14:35 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
Landsmann írta: scorpeeon írta: Landsmann írta: Tudtatok róla hogy a Mobilposta alkalmas arra, hogy egy másik mail szolgáltató szerveréről automatikusan letöltse a leveleket? A letöltés ideje beállítható. (belépéskor, óránként, vagy egy meghatározott időpontban naponta egyszer) Nem rossz dolog! igen? és hogyan lehet ilyet csinálni? Beállítások/Postafiókok/Új Postafiók Aztán például: freemail.hu azonosító jelszó Mikor töltse le, maradjopn-e a szerveren, vagy törölje a levelet onnan.
és ez telóról is működik? telón hogy lehet a postafiókok között váltani?
|
pén. júl. 15, 2005 13:05 |
|
|
Vendég
|
scorpeeon írta: Landsmann írta: Tudtatok róla hogy a Mobilposta alkalmas arra, hogy egy másik mail szolgáltató szerveréről automatikusan letöltse a leveleket? A letöltés ideje beállítható. (belépéskor, óránként, vagy egy meghatározott időpontban naponta egyszer) Nem rossz dolog! igen? és hogyan lehet ilyet csinálni?
Beállítások/Postafiókok/Új Postafiók
Aztán például:
freemail.hu
azonosító
jelszó
Mikor töltse le, maradjopn-e a szerveren, vagy törölje a levelet onnan.
|
pén. júl. 15, 2005 8:39 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
Landsmann írta: Tudtatok róla hogy a Mobilposta alkalmas arra, hogy egy másik mail szolgáltató szerveréről automatikusan letöltse a leveleket? A letöltés ideje beállítható. (belépéskor, óránként, vagy egy meghatározott időpontban naponta egyszer) Nem rossz dolog!
igen? és hogyan lehet ilyet csinálni?
|
csüt. júl. 14, 2005 21:41 |
|
|
Vendég
|
Egy offtopic, de fontos kérdésem lenne:
kaptam egy céges Pannon-kártyát és be kellene kapcsolnom a hangpostát, de nem találom, milyen számra kell átírányítanom a hívásokat. Tudtok segíteni?
|
csüt. júl. 14, 2005 21:28 |
|
|
VonBraun
arany tag
|
Én is már évek óta használom a MobilPostát. Néhány dolog között az zavar a legjobban benne, hogy wapos felületen mindenképpen meg kell adni copy to emailcímet, ha akarok másolatot küldeni, ha nem. Ez egyrészt jóval megnöveli a levélírás idejét, másrészt meg tök felesleges, minek?
Az Ezt a mezőt ki kell tölteni feliratot adja állandóan, ha nem írok be semmit. Kizárt dolog, hogy ezt ne lehetne megoldani valahogy.
A másik, ami "kissé" zavart, hogy voltak olyan levelek, amelyek pontosan az első ékezetes betűig tartottak, mindegy, hogy milyen méretű volt a levél, az első ékezetes betűnél megszűnt folytatódni. Ez különösen az olyan küldeményeknél volt idegesítő, ami úgy kezdődött, mint a mostani hozzászólásom, azaz ékezetes betűkkel. Ez mostanában kezd már megszűnni, csak talán kinövi ezt a gyermekbetegséget a rendszer.
Írtam nekik e-mailt a tárgyban, de azt válaszolták, hogy bocs, de ezt nem ők fejlesztették, továbbítják a problémát a fejlesztőhöz, addig levelezzek így...
|
csüt. júl. 14, 2005 20:44 |
|
|
Vendég
|
Engem sosem dobott még ki, pedig sokat használom.
|
csüt. júl. 14, 2005 15:52 |
|
|
viktorio
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: RétesFehérVár
|
Én pár napja aktiváltam a Pannon Mobilpostát,
Jól néz ki, a naptár nagyon jó funkció, csak nem elsöre, hanem kb. 5. vagy 7-re enged be, utána közben folyton kidob, azaz kidobna, mert bár bejelentkezést kér (user+jelszó), de ha megnyomom a frissítés gombot, akkor visszatér, csak hát ez idegesítö.
Hordozott (30-as) telefonszámom van, lehet, hogy emiatt van csak gubanc? Freemail, Mailbox, stb sose csinál ilyet, csak a Mobilposta.
ja és 1K-s adsl vonalról netezek, ha kikapcsolom a tüzfalat, akkor is kidob, ha semmi védelem nem megy, akkor is.
Van valami titka, hogy ne dobjon ki egyfolytában, vagy ez ilyen?
|
csüt. júl. 14, 2005 13:38 |
|
|
Crick
arany tag
|
Ha felhívod az ügyfélszolgálatot, és megmondod a régi, valamint az új számot, akkor át tudják tenni a mail szolgáltatásodat.
Üdv,
C.
|
kedd jún. 21, 2005 23:23 |
|
|
NickE
platina tag
|
Azóta használom a pannonmailt, mióta lehet prepaidel is használni.
Van 1 jól megszokott mailcímem, viszont a telszámom változni fog. (szintén pgsm)
Az a kérdésem, hogy van arra lehetőség, hogy szám változzon, mailcím nem?
Nem látok ilyen váltási lehetőséget a beállítások között.
|
kedd jún. 21, 2005 22:38 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
Kiprobáltam, tényleg jo:) remélem igy is marad:)
|
kedd jún. 21, 2005 11:42 |
|
|