Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 21:34

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
az i-mate-nél is lehet házilag op. rendszert cserélni?Tehát, akkor a hardware-hibán kívül mindent lehet orvosolni otthon, jól gondolom?Erre is lehet telepíteni pl. PDF olvasót?Szoftvereket hol tudok nézni hozzá?

vas. jan. 01, 2006 15:17
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Elkezdtem a sima 2003 alapján és két adatmódosítás után jöttem rá, hogy mpxlandra másképp kell feltenni. És az mpxland eredeti adatai kellettek volna.

szomb. dec. 31, 2005 16:02
arany tag

Hozzászólás 
Ha csak ez a kivansagod, am legyen :)
HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]
SystemPath =
\Release\
\Storage\Windows\
\Storage\T9

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409]
Layout Text =
PHONE IME

Ime File =
\Storage\T9\T9Ime.dll

Ahol tobb konyvtar van egymas alatt (elso registry bejegyzes), ott sortoressel kell elvalasztani oket egymastol. De igazabol ezek nem tudom mire kellenek, en hozza sem nyultam ezekhez, es mukodtek. Application unlockoltam a telot, feltettem a cseh t9-et, az elobb linkelt leiras alapjan hozzatettem a magyar t9 dll-t, atirtam a szukseges registry bejegyzeseket, ujrainditottam a telot, es voila, ment!

szomb. dec. 31, 2005 16:00
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
_quqa_ írta:
Már le is cserélted? Mesélj, mi a lényegi különbség a használatban? Érdekel, mert én is tervezem a váltást, de nem tudom érdemes-e. Szóval?

Bar nem tolem kerdezted, leirom mi a velemenyem egy ilyen valtasrol:
atlag user nem hasznalja ki az mpx200-as tudasanak sem a toredeket. Sp3-nak gyorsabb a procija, igy pl. tobb alkalmazas tud egymas mellett futni akadasmentesen. Ha surun elofordul, hogy egyszerre tobb dolgot kell intezned, es zavar, hogy nem eleg gyors az mpx200, na akkor megeri gondolkodni a valtason. Nekem ez az esetek alig 1-2%-aban fordul elo, ugyhogy csak emiatt nem eri meg nekem valtani. Egyebkent a 64 megas ROM es a 32 megas RAM is elosegiti a progik gyorsabb futasat (nem megy el annyi processzorido a memoriamenedzsmentre).

Van sp3-ban kamera is, de az szamomra megint csak nem letfontossagu, ugyis van rendes, kismeretu, jo felbontasu, szep kepu digitalis kameram, fotozasra mindig is azt hasznaltam, ha meg veletlen kell a kep a teloba is, csak beteszem az SD kartyat, es meg is van. Sp3-as miniSD-s, ugyhogy nem mukodik egyutt a legtobb fenykepezogeppel (visszafele ugyan kompatibilis, mert miniSD->SD atalakito van, de az sp3-ba nem fogod tudni begyurni a fenykepezoben levo SD kartyat)

Ha szukseged van az infra mellett bluetoothra is, es sehogy mashogy nem tudod megoldani a csatlakozast, akkor megint csak azt mondom, megeri valtani. En meg az irDA-t sem hasznalom ki, mindig mindenhova kabel nalam van, notebookra, PC-re tudok csatlakozni, activesync guest mode-ban pedig barhol tudok adatot menteni, aztan felpakolni netre, letolteni dolgokat, stb.

Igazabol csak nehany emulator progi (super nintendo, scummVM, meg ilyenek) igenylik a 200 MHz-es procit, a felhasznaloi programok es a legtobb jelenleg piacon levo jatek szepen megy mpx200-al is. Szoval egy sp3-al annyit nem fogsz nyerni, mint amire szamitasz ebben a tekintetben. Valtas tehat proci, memoria miatt eri meg, ha ez jelenleg akadalyoz a dolgaid akadalymentes elvegzeseben, illetve ha szukseged van Bluetoothra / fenykepezore a telefonban.
En megvarom amig az i-mate sp5 olcsobb lesz (mondjuk brutto 50 korul kaphato lesz, lehet, hogy ez beletelik meg 1 evbe is), mert az mar inkabb erdekel :) Most 96+AFA -t azert nem fizetnek erte. De abban van 802.11 -es vezeteknelkuli halozat is, amire nekem idovel majd szuksegem lesz a munkamhoz. Ha a 3G-s telok jobban elterjednek, ugyis lemegy majd az ara, mert az viszont nem 3G-s.
De az is lehet, hogy mpx200-al megvarom meg amig lesz egy i-mate sp5 3g edition :) Na az aztan majd mindent ver! :D Viszont arra jottem ra, hogy igazabol nekem ez az mpx200 mar mindent nyujt, amire szuksegem van. Akksi lehetne jobb is, de amugy teljesen elegedett vagyok vele.

Es szivesen varom Big P. irasat, vagy mas olyanet, aki mar valtott. Igy teljesebb kepet kap az ember, hogy megeri-e valtani. En abbol a szemszogbol vizsgaltam a kerdest, hogy mi az, amiben most nem vagyok elegedett a teloval, es azt az sp3 megoldana. Vegulis az akksi kerdest oldana meg csak jobban, de + 20-30 K-t nem er meg nekem, hogy egy-ket nappal tovabb tudjam hasznalni. Az sp3-ban egyebkent a beepitett fenyszenzor is hasznos (csokkenti a kijelzo fenyerejet, ha sotetebb van, hiszen akkor amugy is jobban latni, mint napfenyben), ezaltal csokkenti a fogyasztast, ami noveli a keszenleti idot.

A lényeg,h jó áron kaptam az SP3i-t,igazából ez volt a fő szempont..Mondjuk a bt nekem fontos,meg az se gond,h nagyobb a memó és gyorsabb a teló és az akksi is tovább bírja...Eladtam az mpx-et és plusz 30ezerért sztem megérte(az Sphez kaptam 1 512es minisd-t is...

szomb. dec. 31, 2005 15:59
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
Keresot is tessen szives hasznalni, kollega :)
Direkt a hsz temajanak is Magyar T9 mpxland2003-on cimet adtam, hogy a kereso biztos ratalaljon. De tessek, itt a link, igy talan egyszerubb: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=567058&highlight=mpx200#567058

Nekem az adatok kellenének:az eredetiek.

szomb. dec. 31, 2005 15:15
arany tag

Hozzászólás 
Nos, úgy néz ki, énis inkább megvárom, míg lejjebb megy az sp5 ára.Köszi a segítséget!

szomb. dec. 31, 2005 14:40
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
Bar nem tolem kerdezted, leirom mi a velemenyem egy ilyen valtasrol: ...

Köszönöm a véleményed! Nem váltok. Azt is megmondom miért. Mert ez most így nekem kielégítő. Ha ugyanezt kapnám sokkal vékonyabba és háromszor több aksiidővelel, akkor váltanék. Jelenleg azonban kagylósba, olvasható-nagyméretű betűkkel ezen a bolygón csak ezaz egy tella található, az enyém és örülgetek neki. 8)

Mint mondtam, búcsúzom tőletek, lejárt a szabim, mennem kell! Minden jót, boldog új évet nektek!

:rulez:

szomb. dec. 31, 2005 14:33
arany tag

Hozzászólás 
_quqa_ írta:
Már le is cserélted? Mesélj, mi a lényegi különbség a használatban? Érdekel, mert én is tervezem a váltást, de nem tudom érdemes-e. Szóval?

Bar nem tolem kerdezted, leirom mi a velemenyem egy ilyen valtasrol:
atlag user nem hasznalja ki az mpx200-as tudasanak sem a toredeket. Sp3-nak gyorsabb a procija, igy pl. tobb alkalmazas tud egymas mellett futni akadasmentesen. Ha surun elofordul, hogy egyszerre tobb dolgot kell intezned, es zavar, hogy nem eleg gyors az mpx200, na akkor megeri gondolkodni a valtason. Nekem ez az esetek alig 1-2%-aban fordul elo, ugyhogy csak emiatt nem eri meg nekem valtani. Egyebkent a 64 megas ROM es a 32 megas RAM is elosegiti a progik gyorsabb futasat (nem megy el annyi processzorido a memoriamenedzsmentre).

Van sp3-ban kamera is, de az szamomra megint csak nem letfontossagu, ugyis van rendes, kismeretu, jo felbontasu, szep kepu digitalis kameram, fotozasra mindig is azt hasznaltam, ha meg veletlen kell a kep a teloba is, csak beteszem az SD kartyat, es meg is van. Sp3-as miniSD-s, ugyhogy nem mukodik egyutt a legtobb fenykepezogeppel (visszafele ugyan kompatibilis, mert miniSD->SD atalakito van, de az sp3-ba nem fogod tudni begyurni a fenykepezoben levo SD kartyat)

Ha szukseged van az infra mellett bluetoothra is, es sehogy mashogy nem tudod megoldani a csatlakozast, akkor megint csak azt mondom, megeri valtani. En meg az irDA-t sem hasznalom ki, mindig mindenhova kabel nalam van, notebookra, PC-re tudok csatlakozni, activesync guest mode-ban pedig barhol tudok adatot menteni, aztan felpakolni netre, letolteni dolgokat, stb.

Igazabol csak nehany emulator progi (super nintendo, scummVM, meg ilyenek) igenylik a 200 MHz-es procit, a felhasznaloi programok es a legtobb jelenleg piacon levo jatek szepen megy mpx200-al is. Szoval egy sp3-al annyit nem fogsz nyerni, mint amire szamitasz ebben a tekintetben. Valtas tehat proci, memoria miatt eri meg, ha ez jelenleg akadalyoz a dolgaid akadalymentes elvegzeseben, illetve ha szukseged van Bluetoothra / fenykepezore a telefonban.
En megvarom amig az i-mate sp5 olcsobb lesz (mondjuk brutto 50 korul kaphato lesz, lehet, hogy ez beletelik meg 1 evbe is), mert az mar inkabb erdekel :) Most 96+AFA -t azert nem fizetnek erte. De abban van 802.11 -es vezeteknelkuli halozat is, amire nekem idovel majd szuksegem lesz a munkamhoz. Ha a 3G-s telok jobban elterjednek, ugyis lemegy majd az ara, mert az viszont nem 3G-s.
De az is lehet, hogy mpx200-al megvarom meg amig lesz egy i-mate sp5 3g edition :) Na az aztan majd mindent ver! :D Viszont arra jottem ra, hogy igazabol nekem ez az mpx200 mar mindent nyujt, amire szuksegem van. Akksi lehetne jobb is, de amugy teljesen elegedett vagyok vele.

Es szivesen varom Big P. irasat, vagy mas olyanet, aki mar valtott. Igy teljesebb kepet kap az ember, hogy megeri-e valtani. En abbol a szemszogbol vizsgaltam a kerdest, hogy mi az, amiben most nem vagyok elegedett a teloval, es azt az sp3 megoldana. Vegulis az akksi kerdest oldana meg csak jobban, de + 20-30 K-t nem er meg nekem, hogy egy-ket nappal tovabb tudjam hasznalni. Az sp3-ban egyebkent a beepitett fenyszenzor is hasznos (csokkenti a kijelzo fenyerejet, ha sotetebb van, hiszen akkor amugy is jobban latni, mint napfenyben), ezaltal csokkenti a fogyasztast, ami noveli a keszenleti idot.

szomb. dec. 31, 2005 14:07
arany tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
Megvan, végre sikerült feltennem az mpxlandot.
Próbáltam nekikezdeni a t9 szótár felrakásdának, de láttam, hogy néhány dolog nem stimmelt, mivel a leírás a 2003-hoz volt.
Elküldene nekem valaki egy leírást, hogy hogy kell feltenni a t9-et mpxlandra.

Keresot is tessen szives hasznalni, kollega :)
Direkt a hsz temajanak is Magyar T9 mpxland2003-on cimet adtam, hogy a kereso biztos ratalaljon. De tessek, itt a link, igy talan egyszerubb: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=567058&highlight=mpx200#567058

szomb. dec. 31, 2005 13:54
arany tag

Hozzászólás 
Megvan, végre sikerült feltennem az mpxlandot.
Próbáltam nekikezdeni a t9 szótár felrakásdának, de láttam, hogy néhány dolog nem stimmelt, mivel a leírás a 2003-hoz volt.
Elküldene nekem valaki egy leírást, hogy hogy kell feltenni a t9-et mpxlandra.
Vagy légyszi mondjátok meg alapból milyen adatok vannak beírva ide:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]
SystemPath =
és ide:
Layout Text=
és ide:
Ime File=
Előre is köszönöm.

szomb. dec. 31, 2005 13:44
arany tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
Először erre szerettem volna lecserélni az mpx200am,de inkább SP3i lett belőle...

szomb. dec. 31, 2005 13:35
arany tag

Hozzászólás 
germinator írta:
NeoXon írta:
Nezd, attol fugg mennyit szansz ra. Mpx220-ban van kamera is, viszont dragabb. Nekem kulonben nem tetszik, hogy nagyobb lett a 220-as modell, de ez izles kerdese.
Kulonben ha nem fontos a szethajthato kivitel, akkor szerintem egy i-mate sp3 is szoba johet. Mar 55+AFA -ert lattam vhol, ugyanugy 200 MHz-es proci, 64 mb ROM, kamera, WM2003SE, bluetooth, miniSD. Viszont a kameraja ennek csak 640x480-as, mig mpx220-e 1,2 megapixeles.
Ennel az mpx200 lenyegesen olcsobb viszont, szoval a dontes inkabb azon all, hogy mennyi penz van ra.

Most nem annyira az ár a lényeg( mondjuk 55-60e+áfa még belefér), hanem hogy melyik jobb.akkor moro mpx200 vagy i-mate sp3?

Elolvastam itt a fórumon az mpx220as topicot és valahogy sok a negatív reakció...Először erre szerettem volna lecserélni az mpx200am,de inkább SP3i lett belőle...

szomb. dec. 31, 2005 13:19
arany tag

Hozzászólás 
germinator írta:
Még annyi, hogy ha lehet, újjonnan venném meg.Van rá esély, hogy ezeket még megkapjam újonnan?

http://www.pdaplaza.hu/shop.php?id=388&subcatid=9

szomb. dec. 31, 2005 13:16
arany tag

Hozzászólás 
Még annyi, hogy ha lehet, újjonnan venném meg.Van rá esély, hogy ezeket még megkapjam újonnan?

szomb. dec. 31, 2005 12:33
arany tag

Hozzászólás 
A kamera nem létfontosságú.

szomb. dec. 31, 2005 12:31
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
Nezd, attol fugg mennyit szansz ra. Mpx220-ban van kamera is, viszont dragabb. Nekem kulonben nem tetszik, hogy nagyobb lett a 220-as modell, de ez izles kerdese.
Kulonben ha nem fontos a szethajthato kivitel, akkor szerintem egy i-mate sp3 is szoba johet. Mar 55+AFA -ert lattam vhol, ugyanugy 200 MHz-es proci, 64 mb ROM, kamera, WM2003SE, bluetooth, miniSD. Viszont a kameraja ennek csak 640x480-as, mig mpx220-e 1,2 megapixeles.
Ennel az mpx200 lenyegesen olcsobb viszont, szoval a dontes inkabb azon all, hogy mennyi penz van ra.

Most nem annyira az ár a lényeg( mondjuk 55-60e+áfa még belefér), hanem hogy melyik jobb.akkor moro mpx200 vagy i-mate sp3?

szomb. dec. 31, 2005 12:29
ezüst tag

Hozzászólás 
ez viszont igy elég gáz, mert hiába állitom be, hogy 30 percenként töltse le a maileket, ha nem bontja automatikusan a kapcsolatot, akkor le fogja szivni az akksit rövid idö alatt...

szomb. dec. 31, 2005 11:50
ezüst tag

Hozzászólás Re: email kártyára
dr.zsoo írta:
Az mit jelent hogy nem bontja? Fennmarad a G betü a térerő jelek felett? Mert nekem se tünik el, ha befejezte a letöltést. Lehet hogy ez az op rendszer hibája?!
dr.zsoo

A G betü fekete keretben ottmarad a térerö ikon felett (tehát meg kell nyomni a hivásmegszakitó gombot, és akkor az antenna jel jelenik meg, vagy a külsö kijelzön egy karcsú G betü)

szomb. dec. 31, 2005 11:48
arany tag

Hozzászólás Re: email kártyára
lpepe írta:
Jumboo írta:
Profimail: Azért lassú mert a kártyán van. Ha átteszed a telefonra egyből gyorsabban fut mint a beépített! :) Mindjárt nézek a kártyára való mentéshez kulcsot.

Jumboo, sikerült vmi találni e-mail ügyben?
Áttúrtam a netet, de semmi...

Profimailbol feltettem a frissitést, igy már jobb, de még mindig kell neki vagy 5 mp, mire kilép...

Nektek csinál olyat a telefon, hogy ha letöltötte a maileket (akár a profi, akár a beépitett kliens, utána nem bontja a kapcsolatot). Pedig beálltottam a setting/data and connections-be az optionsnal az idöt, de de csak nem szakad meg a kapcsolat (profimailba is beállitottam, de ott se bontja).
Ez alapbol ilyen, vagy csak az enyém csinálja?!

Az mit jelent hogy nem bontja? Fennmarad a G betü a térerő jelek felett? Mert nekem se tünik el, ha befejezte a letöltést. Lehet hogy ez az op rendszer hibája?!
dr.zsoo

szomb. dec. 31, 2005 11:44
arany tag

Hozzászólás 
germinator írta:
Úgy néz ki, én is kedvet kapok egy Windowsos tella megvételéhez.Ezt vagy az mpx-220-at érdemesebb megvenni?

Egyelőre elég nagy az árkülönbség. Az MPX 220 hátrányai: kisebb a kijelző mérete, nekem kicsit túl élénk a kijelző, nem mini USB a rendszercsatlakozó, mini SD-t használ.

dr.zsoo

szomb. dec. 31, 2005 11:42
ezüst tag

Hozzászólás email kártyára
Jumboo írta:
Profimail: Azért lassú mert a kártyán van. Ha átteszed a telefonra egyből gyorsabban fut mint a beépített! :) Mindjárt nézek a kártyára való mentéshez kulcsot.

Jumboo, sikerült vmi találni e-mail ügyben?
Áttúrtam a netet, de semmi...

Profimailbol feltettem a frissitést, igy már jobb, de még mindig kell neki vagy 5 mp, mire kilép...

Nektek csinál olyat a telefon, hogy ha letöltötte a maileket (akár a profi, akár a beépitett kliens, utána nem bontja a kapcsolatot). Pedig beálltottam a setting/data and connections-be az optionsnal az idöt, de de csak nem szakad meg a kapcsolat (profimailba is beállitottam, de ott se bontja).
Ez alapbol ilyen, vagy csak az enyém csinálja?!

szomb. dec. 31, 2005 10:42
arany tag

Hozzászólás 
Most itt hol a billenytyűzet? Érintőképernyős?

Kép

szomb. dec. 31, 2005 10:10
ezüst tag

Hozzászólás 
germinator írta:
Úgy néz ki, én is kedvet kapok egy Windowsos tella megvételéhez.Ezt vagy az mpx-220-at érdemesebb megvenni?

Egyiket se. :) Inkább HTC,I-mate,Qtek!

szomb. dec. 31, 2005 10:06
arany tag

Hozzászólás 
Látott valaki ehhez övön hordható kemány tokot?

Kép

szomb. dec. 31, 2005 10:04
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:

Igen, a telefon nagyobb, a kijelző kisebb lett. Fordítva jobb lett volna. :lol:
NeoXon írta:
Kulonben ha nem fontos a szethajthato kivitel, akkor ...

Nekem például fontos. nem szeretem, ha a zsebemben a kulcscsomó összekarcolgatja a kijelzőt és nyomkodja a gombokat.

Szerintem az MPX200 olcsósága miatt kezdésre egy tökéletes választás. Viszont én is szeretnék már tovább lépni, de ha nem összecsukható lesz, akkor nem hordhatom zsebben. Valami övön hordható bőrtokon gondolkodom, de nem akarok úgy kinézni mint a LukSzkájvóker. :oops:

Ez meg már bazinagy:

Kép

szomb. dec. 31, 2005 10:00
arany tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 31, 2005 9:15
arany tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 31, 2005 0:02
arany tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
Segítenétek, mert nem találtam meg az mpxlandot a neten. Kinsy ajánlotta az spsector.uw.hu-n lévőt, de az elindításkor katasztrofális hibát jelez.

Egyelore feltettem ide: http://rapidshare.de/files/10117105/mpxland2003.img.html
Kinsy majd javitja gondolom az spsector -on az mpxland-et, en ugy vettem eszre, hogy nem lett vegig feltoltve a zip (25 meganal elakadhatott, egyebkent 30 mega korul kene lennie, az image file legalabbis annyi tomoritetlenul)

Egyebkent nem tudja valaki veletlen, hogy az spklub -ot ki uzemelteti? Megprobaltam oda feltenni az mpxland-et a ROM konyvtarba, de 70 kbyte-nal leallt, mert betelt a tarhely. Torolni termeszetesen nem tudok, mert nincs jogosultsag (meg az a javas ftp kliens amugy sem engedi), ugyhogy most ott maradt egy file szemetnek. Idovel jol tele lesz a szerver ilyen szemetekkel, ha senki sem tudja feltenni a file-t, az elrontottat meg torolni sem tudja... Mondjuk mindig ez van az ilyen kozos tarhelyekkel, pillanatok alatt atlathatatlan nagy kaosz lesz az egesz. Moderatori felugyelet mindenkepp kell, de a legjobb, ha van egy szerkeszto, aki valami rendszer szerint teszi fel a file-okat. Az spsector ebbol a szempontbol jobb.

pén. dec. 30, 2005 20:59
arany tag

Hozzászólás 
Segítenétek, mert nem találtam meg az mpxlandot a neten. Kinsy ajánlotta az spsector.uw.hu-n lévőt, de az elindításkor katasztrofális hibát jelez.

pén. dec. 30, 2005 17:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinet!Énis fejest ugrottam és megpróbélkoztam feltenni a WM2005-öt a telómra de nem sok sikerrel...minden szépen m1 az utolsó hard resetig.Az eddíg ismeretlen kijelzőn kijelölöm h. Clear regsitry hive meg Clear Storage és utána fehér képernyő akár órákig is...néztem de az SD kártya üres maradt semmit sem pakolt rá így visszaraktam az MPxLnad féle 2003at.Nem tudjátok mi lehet a hiba?előre is köccy!üdv és B.U.É.K! by Riccio

pén. dec. 30, 2005 17:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Húúú-azanját, egy hiba! :twisted:

Visszahívott egy ismerős és panaszkodott, hogy majd megsüketült amikor befejeztük a beszélgetést, akkorát sípolt a telefonom a fülébe. Kipróbáltam, hát igen, bazi-nagyot sípol, mikor becsukom. Szerintetek ez most hardverhiba, vagy ilyen a többi is?

Egyébként azóta gombnyomással fejezem be a beszélgetést, nem összecsukással. Akkor nem csinálja...

pén. dec. 30, 2005 17:14
arany tag

Hozzászólás 
Vagy inkább ezt vegyem?

http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=160&prod_id=23940

pén. dec. 30, 2005 16:40
arany tag

Hozzászólás 
Egyébként kedvet kaptam ezekhez a telefonokhoz. lehet kicsit fejlesztni fogok. Mit szóltok például ehhez? Érdemes megvenni? Most nem az árára gondolok, hanem a tudására:

http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=30000&prod_id=24600

Mennyivel lennék előbbre szerintetek abban amivel itt erőlködök?

pén. dec. 30, 2005 16:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jogtiszta, csak nem hivatalos :)

pén. dec. 30, 2005 16:32
arany tag

Hozzászólás 
germinator írta:
Ennél a telefonnál az op. rendszer cseréhez csak egy kábel kell, meg program?Kb. mekkora kiadás azoknak a cuccoknak a megvétele, ami a ehez kell?

Szia!

Én most csináltam ezt végig. Vettem egy használt tellát. Egy töltő és egy USB-kábel volt hozzá, semmi más. Mindent az Interneten találtam meg és az itteni 'irányítással' csináltam végig. Néhány nap volt az egész. Mondhatom elégedett vagyok! Persze azért van olyan program most a tellámon aminek a jogtisztaságára nem esküdnék meg. Például nem tudom, hogy a 2003-as oprendszer jogtiszta-e így? Ha ilyesmi is érdekel, javaslom mielőtt belekezdenél nézz utánna ennek is.

pén. dec. 30, 2005 16:26
arany tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Visszább már le lett írva.

Itt a link:
http://www.kingstalk.com/mpx200/2005.zip

A bin-t át kell alakítani image erre van egy program(backup_mpx), de a linkről letöltött 3 db img már eleve át van alakítva.

a 144. oldalon Neoxon kollega írt egy korrekt leírást a telepítésről kövessétek azt.

Köszi! A leírás már megvolt angolul.

pén. dec. 30, 2005 16:14
arany tag

Hozzászólás 
germinator írta:
köszi.Igazából nekem az a lényeg, hogy jobban bele lehet "nyúlni" mint a Symbianba, legalábbis "alapból", és otthon meg lehet csinálni a sof up-ot.(tehát nem kell 100e ft-os boxokat megvenni)

Ahogy írták a többiek: egy darab USB kábel kell a művelethez. A többi változtatáshoz csak megfelelő szoftver kell.

pén. dec. 30, 2005 16:12
arany tag

Hozzászólás 
germinator:
semmi + internet

pén. dec. 30, 2005 15:11
arany tag

Hozzászólás 
köszi.Igazából nekem az a lényeg, hogy jobban bele lehet "nyúlni" mint a Symbianba, legalábbis "alapból", és otthon meg lehet csinálni a sof up-ot.(tehát nem kell 100e ft-os boxokat megvenni)

pén. dec. 30, 2005 15:05
arany tag

Hozzászólás 
Kb. semekkora, mivel minden hozzá kellő dolgot megkapsz az alapcsomagban.

pén. dec. 30, 2005 15:01
arany tag

Hozzászólás 
Ennél a telefonnál az op. rendszer cseréhez csak egy kábel kell, meg program?Kb. mekkora kiadás azoknak a cuccoknak a megvétele, ami a ehez kell?

pén. dec. 30, 2005 13:30
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
... fokepernyon hosszan megnyomod a 2-est, betolti a sound recordert, aztan a bal menugombbal mar indulhat is a felvetel.

Pontosan eddig jutottam én is. (Le is írtam az imént.) Csak ezt telefonálás közben bekapcsolni rendkívül hosszú idő. Gyakorlatilag pofátlanság lenne ennyi plusz idővel terhelni a partner telefonszámláját. A sajátomat is.

NeoXon írta:
Ha surun keszitesz felvetelt, akkor erdemes betenni a Startupba a recordert, hogy bent legyen mindig a memoriaban a progi, igy a 2-es gyorshivoval mar gyorsabban be fog jonni, mintha akkor kellene elinditania.

Ezt is próbáltam. Úgyhagytam éjszakára és reggelre leszívta majdnem az aksi felét. Szóval ez nem a legjobb ötlet. Egyébként még így is nagyon hosszan indul. Nekem az lenne az optimális működés, ha a telefonálással egyidőben automatikusan indulna a program és ha kell a rec, akkor indulna/megállna a tekerőgomb megnyomására. Aztán a telefonálás befejeztével automatikusan kilőné a tascot is a telefonkagyló lerak gomb. Tudom sokat akarok, de-hát -mint felhasználónak- ez lenne az ígényem...

Egyébként pedig a beépített task-manager egy sz*r. Record működése közben bementem és nem mutatta hogy lenne működő tasc. Nem semmi hiba. Az X3-at meg nem tudom használni az icuri-picuri betüi-ábrácskái miatt. Talán valami képernyőn sétálló hangya szeméhez méretezhették, de tény, hogy nem az enyémhez. :oops: Tudtok másikat ami nagybetűs és ki lehet vele lőni a nem kívánatos futó tascokat?

pén. dec. 30, 2005 13:15
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
... esetleg ujra teszed a T9 szotarat ...

Ezt fogom tenni. Köszi!

pén. dec. 30, 2005 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ilyet még nem tapasztaltam. Megnézem a telefont, erre kiírja, hogy nem találja a sim kártyát. Rendben, kikapcsoltam, majd ezt követően vissza. Megtalálta a hálózatot. Ezután hívnak és próbálom felvenni, de bármit nyomtam, nem reagált. Tapasztalt már valaki ilyet? :)

szerk: Durvul a helyzet, ugyanis nézem, hogy nincs hívás, becsukom a telefont, erre a külső kijelző hívást jelez nekem, de nem tudok csinálni semmit. Kezdek ideges lenni..... :x

pén. dec. 30, 2005 12:46
arany tag

Hozzászólás 
RJV Sound Recorderhez a Start Menu -> Menu -> Add Speed Dial -el adj meg egy gyorshivo gombot. Pl. a 2-est. Ha a fokepernyon hosszan megnyomod a 2-est, betolti a sound recordert, aztan a bal menugombbal mar indulhat is a felvetel. Ha surun keszitesz felvetelt, akkor erdemes betenni a Startupba a recordert, hogy bent legyen mindig a memoriaban a progi, igy a 2-es gyorshivoval mar gyorsabban be fog jonni, mintha akkor kellene elinditania.

Alternativ megoldaskent Start Menu -> Menu -> Add Voice Tag -el adj meg egy hangparancsot az RJV Sound Recordernek, ezutan pedig a hangeroszabalyzo hosszu benyomasa utan be lehet mondani a hangparancsot, amire elindul a program.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NeoXon pén. dec. 30, 2005 12:47-kor.

pén. dec. 30, 2005 12:46
arany tag

Hozzászólás 
_quqa_ írta:
Szereintem félreérted. Két ablak van. Egy nagy és fölötte egy egysoros kicsi. Valószínűleg abban a kicsiben csak a telefonszámot kellene megadni, de nekem onnan nem megy sehová sem. Csak abban tudok prüntyögni. Már sajnálom, hogy a telefon eredeti 2002-es szoftverével anno nem próbáltam SMS-t írni, mert akkor most el tudnám dönteni, hogy ez valamiféle hiba, vagy csak a szoftver sajátossága. Ha megtennéd, hogy lépésről-lépésre leírod te hogyan írsz SMS-t, akkor az sokat segítene...

Valszeg nalad valami gond lehet a ROM-mal. Elvileg megnyitod az Inboxot, kivalasztod az sms-t, felul megadod a telefonszamot (vagy Menu->Insert Contact -al kivalasztasz egyet a telefonkonyvbol), utana lefele nyillal lemesz a nagy szovegmezore, beirod az sms-t, es Send-el elkuldod. A Send addig nem mukodik, amig nincs megadva a To mezoben telefonszam.

Nem lehetseges, hogy a T9 szotaraddal van valami gaz? Ugy emlekszem nekem akkor csinalt ilyet, hogy nem lehetett lemenni a szovegbeviteli mezore, ha a T9 szotar nem jol lett felteve, esetleg fel lett teve, de nem lett application unlockolva a telefon, es igy a T9HungarianLdb.dll -t nem engedte hasznalni. Probald ki, hogy leszeded es futtatod a telon az application unlock-ot, esetleg ujra teszed a T9 szotarat (itt a forumban leirtam mar tobbek kozt en is, hogy pontosan hogyan kell), es ugy mar mennie kell.

pén. dec. 30, 2005 12:35
arany tag

Hozzászólás 
_quqa_ írta:
Ha megtennéd, hogy lépésről-lépésre leírod te hogyan írsz SMS-t, akkor az sokat segítene...

Közben letöltöttem egy pdf-ismertetőt. Abban ezt írja:

---------------------------------
1. A kezdőképernyőn nyomja le a Programs funkciógombot, válassza a Inbox
pontot, majd nyomja le a művelet gombot.
2. Nyomja meg a New funkciógombot, a To mezőbe írja be a megfelelő email
címet vagy SMS-számot, vagy a Menu és a Insert Contact
funkciógomb megnyomása után jelölje ki a kívánt nevet a
névjegyalbumból, majd nyomja meg a művelet gombot.
3.Nyomja meg a le gombot kétszer, és írja be az üzenet témáját.
4.Nyomja meg a le gombot, írja be az üzenetet, majd nyomja meg a Send
funkciógombot.

Megjegyzések:
• Ha e-mail cím beírása közben @ karaktert szeretne beszúrni, akkor - több
gombnyomásos szövegbevitel használatakor - nyomja meg az 1-es
gombot. Ha pontot kell beszúrnia az e-mail címbe, akkor újra nyomja meg
az 1-es gombot.
• Ha több címzettet szeretne megadni, akkor nevüket pontosvesszővel
elválasztva sorolja fel. Pontosvesszőt - több gombnyomásos beviteli mód
használatakor - az 1-es gombbal tud beírni.

Kézbesítési értesítő kérése SMS üzenethez megírás közben
1. Mielőtt elküldené az SMS-t, nyomja meg a Menu funkciógombot, jelölje ki
a Message Options parancsot, majd nyomja meg a művelet gombot.
2. Jelölje be a Request SMS text message delivery notification jelölőnégyzetet,
majd nyomja meg a kész funkciógombot.
---------------------------------------------

Nna, hát nekem így nem működik. Akkor hiba. Kérdés hogyan lehet kijavítani?

pén. dec. 30, 2005 12:33
arany tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Az a helyzet, hogy sms írásra nincs tippem. Nem tudom, szerintem van elég hely megírni az sms-t, nem kicsi az a bizonyos ablak.

Szereintem félreérted. Két ablak van. Egy nagy és fölötte egy egysoros kicsi. Valószínűleg abban a kicsiben csak a telefonszámot kellene megadni, de nekem onnan nem megy sehová sem. Csak abban tudok prüntyögni. Már sajnálom, hogy a telefon eredeti 2002-es szoftverével anno nem próbáltam SMS-t írni, mert akkor most el tudnám dönteni, hogy ez valamiféle hiba, vagy csak a szoftver sajátossága. Ha megtennéd, hogy lépésről-lépésre leírod te hogyan írsz SMS-t, akkor az sokat segítene...

pén. dec. 30, 2005 12:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az a helyzet, hogy sms írásra nincs tippem. Nem tudom, szerintem van elég hely megírni az sms-t, nem kicsi az a bizonyos ablak. Csak azt tudom tanácsolni, hogy gugli a barátod. Lehet, hogy találsz olyan programot, aminek van gyorsgombfunkciója is.

pén. dec. 30, 2005 12:03
arany tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Azért ne add fel szerintem!

Mivel foglalkozol, hogy ennyire nincsen napi 10-15 perced fórumozni?

Élek. Ahhoz pedig manapság iparkodni kell. :oops:

GazVezir írta:
Olvastam a fórum valamely eldugott, elfeledett oldalán, hogy az Echo Voice Recorder helyett van egy tuti kis hangrögzítő program, de sajnos nem akar eszembe jutni a neve. Esetleg próbálkozz meg itt, hátha találsz: http://spsector.uw.hu

Semmi bajom az RVJ-vel. Ingyenes. Tök jól működik és a hangminősége is kiválló. Csak kellene hozzá "egygombos" gyorsgomb. Van is ilyen a telefonon. Az oldalsó tekerő megnyomható és arra indulhat a telefon saját hangrögzítője. Nnna, arra kellene valahogyan rávarázsoni. Vagy ha arra nem lehet, akkor a baloldali szoftgombra. Vagy ilyesmi. Most úgy működik, hogy telefonálás közben kimegy hoom, gyorsgomb hosszan benyom, vár-vár-, nagyon-nagyon hosszan vár, még mindig vár, majd bal szoftgomb, és máris indul a felvétel. Csak ez nyűgös és olyan nagyon hosszú idő, amivel a telefonbeszélgetés közben, 'papír-ceruza-keresés' címszó alatt nem ildomos a hívó telefonszámláját terhelni. Pláne a sajátomat! Mindegy, már sajnos nincs kísérletezni való időm. Talán ti meg tudjátok oldani. Az SMS-írásra nincs tipped?

És mondom, időnként benézek, ha tudok segíteni, akkor írok is...

Csá!

pén. dec. 30, 2005 11:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 188  Következő