Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 22:23

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Kezed a biliben. Senki nem fogja az allasat kockaztatni azert,hogy elaruljon neked par (meg) nem publikus infot.
Voltak regen,akik itt csepegtettek infokat joval a "debutalas" elott (pl. Vitamax City Plusz, Vitamax Jokerrel kapcsolatban),de ez regen volt. Ok vagy lebuktak vagy nem. Ha utobbi,akkor ossze tehetik a kezuket,hogy megusztak kovetkezmenyek nelkul.

csüt. jan. 12, 2006 21:17
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Kezed a biliben. Senki nem fogja az allasat kockaztatni azert,hogy elaruljon neked par (meg) nem publikus infot.
Voltak regen,akik itt csepegtettek infokat joval a "debutalas" elott (pl. Vitamax City Plusz, Vitamax Jokerrel kapcsolatban),de ez regen volt. Ok vagy lebuktak vagy nem. Ha utobbi,akkor ossze tehetik a kezuket,hogy megusztak kovetkezmenyek nelkul.

csüt. jan. 12, 2006 21:17
platina tag

Hozzászólás 
ezért is írtam, hogy esetleg "CSÖKKENI FOGNAK". A Voda tett arra utalást, hogy más csomagokban is lesz árcsökkentés, de nem fejtette ki, hogy mely csomagoknál. Gondoltam hátha van itt egy insider, aki tud bővebbet, pletykát.

csüt. jan. 12, 2006 17:25
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
phonefreak írta:
Tudja esetleg valaki, hogy a Vodafone nem publikus csomagjaiban (pl. ügyészség) is csökkeni fognak a tarifák?
Tudsz olyan tarifát mondani, ahol csökkentek a nettó árak? Leszámítva a VitaMAX Cityt, VitaMAX Regulart és a V200-at meg a V300-at.

Ott a pont! :D

csüt. jan. 12, 2006 16:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
phonefreak írta:
Tudja esetleg valaki, hogy a Vodafone nem publikus csomagjaiban (pl. ügyészség) is csökkeni fognak a tarifák?
Tudsz olyan tarifát mondani, ahol csökkentek a nettó árak? Leszámítva a VitaMAX Cityt, VitaMAX Regulart és a V200-at meg a V300-at.

csüt. jan. 12, 2006 15:20
platina tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 12, 2006 15:01
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Január óta semmit sem kell várni ügyintézőre! Ez is jó dolog ám!

Mert mi történt? Mindenki vitt magával még egy embert? :lol:

Na, a CIB24 a tuti! Ott aztán tényleg nem kell várni, igazi forródrót. 8)

csüt. jan. 12, 2006 13:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Január óta semmit sem kell várni ügyintézőre! Ez is jó dolog ám!

csüt. jan. 12, 2006 12:48
arany tag

Hozzászólás 
December végén feltöltöttem ATM-nél a kártyámat (2-szer) és januárban kértem róla számlát, de csak az egyik jött meg. Mivel számítottam valami ilyesmire, felírtam a pontos időpontot és az ügyintéző nevét. Reklamáltam tegnapelőtt, megadtam az adatokat és tényleg visszahívtak 48 órán belül, hogy elhangzott a beszélgetés közben és küldik a számlát! Jó volt!

csüt. jan. 12, 2006 12:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
eXpesti írta:
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a net50-es csomag esetében is van az a trükk, hogy ha 3 napra rendelem meg akkor 3 napra számlázzák ki, és az 50 mega akár a 3 nap alatt is felhasználható, mint a többi netes csomagnál?
Több, mint valószínű. Még nem kaptam meg a számlát.

vas. jan. 08, 2006 14:07
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a net50-es csomag esetében is van az a trükk, hogy ha 3 napra rendelem meg akkor 3 napra számlázzák ki, és az 50 mega akár a 3 nap alatt is felhasználható, mint a többi netes csomagnál?

vas. jan. 08, 2006 13:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Itthon szilvesztereztél?
Hoztál a finnektől jófajta háztáji mobilt? :)

csüt. jan. 05, 2006 13:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Hozzászólnék én is a szilveszteri témához:

Vodáról hívtam vezetékest és más vodás mobilokat. Mind elsőre ment! Telefonáltam Spanyolországba, Franciaországba, Észtországba és mind azonnal, hibátlanul kapcsolt!

Megpróbáltam felhívni 2 T-mobile-os barátomat.... Na ez volt a szinte lehetetlen feladat!

Steve

csüt. jan. 05, 2006 13:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Kimaradt abból sokminden más is, ami ennél jóval fontosabb lenne... :wink:
Pl.?
Vagy inkább a gyalázóba illenne :D?

hétf. jan. 02, 2006 20:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Ez a rész a voda ÁSZF-éből kimaradt :D.

Kimaradt abból sokminden más is, ami ennél jóval fontosabb lenne... :wink:

hétf. jan. 02, 2006 19:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jelentős árcsökkentés a Vodafone-nál

A Vodafone bejelentése összhangban áll a mobiszolgáltató hosszú távú stratégiájával, melynek értelmében ügyfelei számára a legkedvezőbb ár-érték arányt kívánja nyújtani.

A Vodafone lépése, mely szerint kettő, igen népszerű tarifa árait csökkenti, megerősíti a cég stratégiáját a tekintetben, hogy ügyfelei számára folyamatosan a lehető legkedvezőbb ár-érték arányú szolgáltatásokat nyújtsa. ˝Legújabb lépésünk is azt bizonyítja, hogy a Vodafone folyamatosan az ÁFA csökkenést meghaladó mértékű megtakarítások biztosítására koncentrál˝ - mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

˝2005 folyamán a Vodafone a magyar piacon egyedülálló árazási struktúrákat vezetett be. Ilyen volt többek között a roaming szolgáltatásokra épülő, tervezhető költségeket biztosító Vodafone Passport, a Házimobil, amely a vonalas előfizetőknek kínál alternatívát, illetve a Vodafone Select, amely az előfizetők számára biztosítja, hogy a telefonálási szokásaiknak leginkább megfelelő tarifa opciókat válasszák˝ - tette hozzá Vitai.

A ma bejelentett árcsökkenés a már korábban életbe lépett, az ÁFA csökkentéshez kapcsolódó tarifa módosításokat követő újabb lépés. Január 1-től az utólag fizető ügyfelek tarifacsomag elemei az ÁFA változással egyidőben az esetek közel 60 százalékban csökkennek (mind a havidíjaknál, mind pedig a percdíjaknál).

A közeljövőben a Vodafone az előfizetéses tarifák esetében is hasonló csökkentést tervez.

˝A 2006-os üzleti év lehetőséget nyújt számunkra arra is, hogy legfontosabb tarifáinkat újrastruktúráljuk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára az ÁFA csökkentést meghaladó mértékű megtakarítást biztosítsunk. Ezt a folyamatot 2006. januárban a VitaMAX Regular és a VitaMAX City árainak 20 százalékos csökkentésével indítottuk el és további módosításokkal folytatjuk az év további hónapjaiban˝ mondta Vitai.

Az árcsökkentés részletetei:
VitaMAX Regular
    -A csúcsidejű percdíj minden irányban 66 forintról 60 forintra csökkent.
    -A csúcsidőn kívűli percdíj minden irányban 30 forintról 24 forintra csökkent.

VitaMAX City
    -A csúcsidőn kívüli percdíj minden mobilos irányba 19 forintról 15 forintra csökkent.

hétf. jan. 02, 2006 18:51
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Sverige írta:
Pontosítanék.

Előfordul az ilyen... :D

hétf. jan. 02, 2006 17:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sverige írta:
Pontosítanék.

hétf. jan. 02, 2006 16:54
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
...Abban az esetben nem köteles bejelenteni (s ezt sem Én találtam ki, ezt csatolod nap, mint nap a szerződések mellé), ha az a már meglévő szolgáltatásokban nem okoz módosulást. Ilyen például a Messenger, Hívódallam, Hívásértesítő bevezetése.
Így már érthetőbben foglamztma, mint eddig :)?

Pontosítanék. A [url=http://fn.opten.hu/cgi-bin/fnofs.cgi?st=t&ttext=hírközlés&twhere=0&ttmwhole=&ttmneg=&ttmsame=&tyear=2003&tnum=100&temitter=&ttype=&tabbrevnum=&tarea=&tvalid1=&tvalid2=&tvalid3=&tvalid4=&tvalid5=&tvalid6=&tedate1=&tedate2=&tedate3=&tedate4=&tedate5=&tedate6=&tstep=20]törvény[/url] (2003. évi C. törvény, 132. §, (6) pont) azt mondja, hogy
"(6) A szolgáltató nem köteles a (4) és (5) bekezdésben foglalt értesítési határidőket az általános szerződési feltételek azon módosításaira alkalmazni, amikor az általános szerződési feltételek módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó általános szerződéses feltételeket nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely előfizetői díj csökken."

hétf. jan. 02, 2006 16:25
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Az ÁSZF és díjszabás esetén nem az van, hogy ha 30 nappal előtte megtörténik a tájékoztatás, akkor abba már nem módosíthatnak bele?!
A voda átírkálta a City és a Vitamax csúcsidőn kívüli tarifáját.

hétf. jan. 02, 2006 16:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
A ma megjelent T-Com hirdetményben az áll, hogy tegnaptól Vodafonera is lehet SMS-t küldeni T-Comról. Gondolom visszafelé is működik :wink: .

hétf. jan. 02, 2006 10:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
hol van a sok vodagyalázó elbandi és tsai?

Itt. Gratulálok a vodának, bár nem tudom, hogy ez miért olyan nagy dolog. Nekem éjfél után 5 perccel 3.-ra kapcsolt a T-s teló (T-t hívtam), pedig Miskolc egyik legsűrűbben lakott lakótelepén élek. SMS-ek szépen jöttek sorban, bár nem néztem, hogy hány percet késtek, de nem lehetett sok. (Én nem írtam SMS-t.)
Nálunk a Pannonosoknak voltak problémáik már délután is, a párom 4-5 körült írt egy SMS-t szintén Pannonra, arról ma reggel 11-kor érkezett meg a jelentés. Persze este nem sikerült éjféltől 1-ig egy darabot sem elküldeni.

vas. jan. 01, 2006 22:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A pre- és postSIM-ek mindegyikén rajta van már a PIN/PUK-kód? Postosokat még DVD-tokban adják?

Nem, még néha kapunk régit is, de 90%-ban már új van.
A tokok nem változtak...

vas. jan. 01, 2006 17:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
A pre- és postSIM-ek mindegyikén rajta van már a PIN/PUK-kód? Postosokat még DVD-tokban adják?

vas. jan. 01, 2006 15:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
De ne firtassuk tovább. Ilyen hibát máskor is elnézünk :D.

Ugye-ugye, inkább örülni kellene neki :)

vas. jan. 01, 2006 15:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
..

Várjunk csak. Arról nem volt szó, hogy ajándék.
Ha ajándék, és a neve továbbra is Vodafone 150, illetve Vodafone 250 marad, akkor oké :). A bejelentés viszont a Cityre, VitaMAXra továbbra is vonatkozna :wink: .
De ne firtassuk tovább. Ilyen hibát máskor is elnézünk :D.

vas. jan. 01, 2006 15:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Abban az esetben nem köteles bejelenteni (s ezt sem Én találtam ki, ezt csatolod nap, mint nap a szerződések mellé), ha az a már meglévő szolgáltatásokban nem okoz módosulást. Ilyen például a Messenger, Hívódallam, Hívásértesítő bevezetése.

Na akkor megpróbálok érthető lenni én is :wink:
Szóval a meglévő szolgáltatásokban az ajándék 50 perc nem okoz módosulást, ugyanis eddig fizettél 4350-et, és ezért beszélhettél 150 percet, ezután szintén fizetsz 4350-et, és szintén lebeszélhetsz 150 percet, tehát ssemmiben nem változott a szolgáltatás :idea:
Az, hogy utána még kapsz 50 percet ajándékba, mert éppen ezt találták ki, semmiben nem módosítja az eddigi szolgáltatást...

Ha a szolgáltató ajándékba akar neked adni ingyen havi 50 percet, miért kellene szólnia előre?
De mindegy, inkább örüljetek a dolognak :twisted:

vas. jan. 01, 2006 15:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
:oops:

vas. jan. 01, 2006 11:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarifak/vitamax_tarifak_2_2.html

Fent van az új díjszabás.

Marad az 1 perces egység és 15 Ft lesz a City csúcson kívül. :D

W.O.-mód, már Nálad is :D?

vas. jan. 01, 2006 11:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... k_2_2.html

Fent van az új díjszabás.

Marad az 1 perces egység és 15 Ft lesz a City csúcson kívül. :D

vas. jan. 01, 2006 11:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az új árak (pl. City, GPRS) már fent vannak a honlap oldalain.

vas. jan. 01, 2006 10:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Duvi írta:
Aludjatok már, ne ezen gondolkodjatok ilyenkor! (:
Az ucccsó HSZ 2:38-kor íródott. Erre beírod reggel 6-kor: aludjunk :D!

vas. jan. 01, 2006 10:06
arany tag

Hozzászólás 
Ma en is tesztelgettem kicsit a hálozatokat éjfélkor és hajnalban. Nos Vodarol T-re 10bol 1szer csongott ki a szám,nagyon rossz arany, állandoan foglalt volt. T-rol Pannonra ejfel korul 1-2-3-dik alkalomra elsore csongott, utana elkezdte a foglaltságot ő is. Vodárol vodára pont a T ellentéte ment.Ejfelkor es kozvetlen utana szinte mindig kicsengett, 10 bol talán 1szer volt olyan hogy foglaltot jelzet...!
Szoval le a kalappal a Voda előtt, a Pannon szégyelje magát, a T-mobile meg jobb,ha inkább elsüllyed...!
Kivancsian várom mikor jön az a nagy T-Pannon rajongó hozzaszolas,ami azzal kezdodik hogy: de a Vodának csak másfél millió előfizuja van,míg a T-nek közel 4 millio,es a Pannonnak meg közel három millió... :roll: :roll: :roll: :roll:

vas. jan. 01, 2006 9:53
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Felénk (Kiskőrös) az SMS küldés nem ment vodáról cirka fél 1-ig, hívni is csak kb. az 5. próbálkozás után tudtam.
Viszont most már értem, hogy a Pannonos számokról miért jöttek "érdekes" SMS-ek. Az összes PGSM számról kapott SMS tartalma kb. ez volt: @X!#@X!#@X!#@X!#@@!#@X!#@X!#@X!# + mindenféle értelmezhetetlen karakter.

vas. jan. 01, 2006 9:36
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Bár a pannon majd kiad egy közleményt

Az semmi, de most már betelt a pohár, a szó többféle értelmében is :wink: , úgyhogy sajnos én is fogok kiadni egy közleményt a pannon felé, amihez másnap nem lesz helyesbítő közlemény.

Most nem azért, csak innen lemérve is a pannon sms-bénázása országos jellegű. Ezt meglovagolhatná a voda mondjuk egy sms-küldő ember filmecskével, alatta fehér alapon piros felirattal: nálunk az 5 másodperc Szilveszterkor is 5 másodperc - vagy valami ilyesmi. Ha pü-ben megkeresnek, megadom a számot, amire lehet rátölteni az ötletért járó apanázst.

vas. jan. 01, 2006 7:34
arany tag

Hozzászólás 
Aludjatok már, ne ezen gondolkodjatok ilyenkor! (:

vas. jan. 01, 2006 5:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
már csak az ügyviteli rendszerüket kell gatyába rázni (megbíznak engem vele) és be fog pirosodni az egész ország.

vas. jan. 01, 2006 2:38
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
reaxol írta:
Óriási grats a Vodának!

Szilveszter után 2 perccel és azóta is kiválóan, hibátlanul mûködik az SMS küldés/fogadás, beszédhívás. Itt Gyõrben. Ez még a T-t is túlszárnyalta, ott azért voltak elakadások, visszautasított hívások/SMSek. A Pannon, na az hulla, ott kb. egy körül kezdegetett el mûködni az SMS és a hívás, azelõtt állandóan visszadobálta.

Ja és a vezetékes SMS is hulla, elmennek róla/rá az SMSek csak épp nem érkeznek meg...

hol van a sok vodagyalázó elbandi és tsai? És hol a sok panivédő, Crick, Tarby, stb.?

Az olcsó voda elver mindenkit?

Bár a pannon majd kiad egy közleményt, miszerint az ászf x.y. pontja alapján szilveszterkor épp az évi karbantartás volt, ezért nem ment a hálója, de ez amúgyis jelentéktelen ahhoz a tényhez képest, hogy mennyire isteni érzés az élvonalba tartozni és résztvenni pl. a csodálatos partnerprogramban.

vas. jan. 01, 2006 2:37
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Óriási grats a Vodának!

Szilveszter után 2 perccel és azóta is kiválóan, hibátlanul működik az SMS küldés/fogadás, beszédhívás. Itt Győrben. Ez még a T-t is túlszárnyalta, ott azért voltak elakadások, visszautasított hívások/SMSek. A Pannon, na az hulla, ott kb. egy körül kezdegetett el működni az SMS és a hívás, azelőtt állandóan visszadobálta.

Ja és a vezetékes SMS is hulla, elmennek róla/rá az SMSek csak épp nem érkeznek meg...

vas. jan. 01, 2006 1:54
arany tag

Hozzászólás 
Még abban a pillanatban megjön az sms, ahogy a küldésre kattintok a készüléken.
A pannon az nagyon pending.

vas. jan. 01, 2006 0:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Sms küldés megy! Vodáról-vodára! 8)

T-re, Pannonra Pending.....

vas. jan. 01, 2006 0:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
És még a Messenger is működik! Tavaly órákat késtek az SMS-ek. Kíváncsi vagyok mi lesz éjféltől...
Meg hogy mit mond majd Somlyai Dóra...

szomb. dec. 31, 2005 23:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Akkor kéne előre bejelenteni, ha valakit hátrányosan érinthet az ármódosítás, tehát pl. áremelés lesz, de ebben az esetben erről szó sincs, csak csökkentek a percdíjak, és megváltozott a csomag neve...

De tudtommal soha egyik cég sem jelentette be a csökkentész 30 nappal előbb. :wink:

Gyakorlatban Én is ezzel (a meghagyott idézet) értek egyet, de ami le van írva, az alapján megszegte az ÁSZF-et: akár emelésről, akár csökkentésről van szó, az igénybe vett szolgáltatások egyoldalú módosítását jelenti. Ezt ő köteles - az alapján, amit az Előfizetőkkel aláirat, tehát nem Én találtam ki - 30 nappal korábban bejelenteni, s megküldeni az NHH-nak is.
Abban az esetben nem köteles bejelenteni (s ezt sem Én találtam ki, ezt csatolod nap, mint nap a szerződések mellé), ha az a már meglévő szolgáltatásokban nem okoz módosulást. Ilyen például a Messenger, Hívódallam, Hívásértesítő bevezetése.

szomb. dec. 31, 2005 23:30
arany tag

Hozzászólás 
a vode tényleg megszegte a saját szabályzatát sajnos ez jellemző manapság hogy a szolgáltatók nem szeretik betartani ezeket. ezzel együtt korrekt lépés és nagyon ütős csomagok lesznek ezek. 300 perc 20 forintos percdíjjal szerintem nagyon rendben van.

szomb. dec. 31, 2005 22:49
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 31, 2005 22:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miután ez nem csomag módosításnak felel meg, hanem árcsökkentésnek, azt meg nem kell bejelenteni, így szvsz semmi gond nincs ezzel.
Akkor kéne előre bejelenteni, ha valakit hátrányosan érinthet az ármódosítás, tehát pl. áremelés lesz, de ebben az esetben erről szó sincs, csak csökkentek a percdíjak, és megváltozott a csomag neve...

De tudtommal soha egyik cég sem jelentette be a csökkentész 30 nappal előbb. :wink:

szomb. dec. 31, 2005 21:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ezzel nem, az árcsökkentést nem kötelező 30 nappal előre bejelenteni :wink:

Ha az a meglévő szolgáltatásokat nem befolyásolja. Idéztem az ÁSZF-ből, kiemelve a lényeget, s ezek alapján a következtetést.
Mégegyszer tehát: akkor nem kell 30 nappal korábban bejelenteni, ha új tarifaként hozza forgalomba (pl. Domino Aktív sem volt bejelentve 30 nappal korábban, a Joker Plusz és az Uno Plusz sem stb.) :wink:

szomb. dec. 31, 2005 21:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Köszönjük az infot. Akkor ezzel is megszegték a saját ÁSZF-üket, de ilyen tekintetben lehetünk elnézőek :D.

Ezzel nem, az árcsökkentést nem kötelező 30 nappal előre bejelenteni :wink:

szomb. dec. 31, 2005 21:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Bizony, és igaz is :wink:
(ászf-em még nincs, azért nem válaszoltam...)

De IS-es leveled csak van :D, valahogy értesültél róla, nem? El ne küdd :)!
Köszönjük az infot. Akkor ezzel is megszegték a saját ÁSZF-üket, de ilyen tekintetben lehetünk elnézőek :D.

szomb. dec. 31, 2005 7:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
A MF-on az a hír járja, hogy a VF 150-ből 200, a 250-ből 300 lesz, a régi havi díj mellett.

Bizony, és igaz is :wink:
(ászf-em még nincs, azért nem válaszoltam...)

pén. dec. 30, 2005 23:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 40  Következő