Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 16:22

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Na, akkor folyt. köv. a csajozásos magánnyugdíjpénztárhoz.
Kicsit keresgéltem, szintén a fickó regisztrálta:
Hol lehet bejegyző szerint keresni?

szer. jan. 04, 2006 14:17
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
érdemes tudni, hogy kétszer akkor sebességnél (72km/h) négyszer akkora erő fog hatni ránk, tehát ha valaki ki tud tartani 3,6t-át, annak teljesen felesleges a biztonsági őv...

szer. jan. 04, 2006 13:47
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Raven_ írta:
skynet írta:
mi az istenért nem lehet bekapcsolni azt a k...a övet, ha már ott van az autóban? ilyen alapon nekiállhatna, és kilazíthatná a kerékcsavarokat is, mert úgy még izgalmasabb lenne az utazás. :evil: :evil:

Bizony... Van olyan ismerõsöm, aki csak autópályán kapcsolja be (ott ~180-al halad), az országúti 140-hez már csak a bekészített csatot tolja be, hogy ne jelezzen állandóan a kocsi... :shock:
Nem valószínû, hogy ágyban, párnák közt fog meghalni.
De nem lehet mindenkire ráerõltetni a hosszú életet!

Sorban jönnek azok a hírek, amikben szinte kizárólag a bekötetlen öv miatt halnak az emberek (gondoljuk a kézis csajra, no meg a Lánglovagok is tele van ilyen szomorú hírekkel).
Aki képes gondolkodni, az nem a nemi szerve vagy a szabadsága megkurtításának fogja fel az öv használatának kötelezõségét, és beköti.
Lehet, hogy egy következõ (vétlenként elszenvedett) balesetben õ lesz a túlélõ...

Jó tudni, hogy egy 35-40 km/h-s álló valaminek ütközésnél több, mint 1 tonna erõ nehezedik a lassuló testre, ami ha becsapódik, hasonlatoz ahhoz az érzéshez, mintha tiszte erõbõl, hátra kötött kézzel rohannánk egy betonfal felé és kicsit sem lassitva, arccal elõre belecsapódnánk.
Ha valaki azt állítja, hogy meg tudja támasztani magát egy ütközésnél, az hazudik. Ha valóban megfeszíti úgy a karját, hogy ne hajoljon meg a könyökénél, akkor úgy nyíródnak szét az ízületei, hogy fáj hallani a recsegést. Ha nem törik szanaszét a csontja.
Próbált már valaki megtartani két kézzel mondjuk 1100 kilót a konditeremben? :)

36km/h, az 10m/s. Ennyit kéne lassulnunk félméteren. Számoljuk ki, hogy mekkora ez a gravitációs gyorsuláshoz képest, amit 10m/s/s-re kerekítünk. Azaz szabadeséssel, mikor teljes testtömegünk hat ránk, a 10m/s sebességet 1 másodperc alatt érjük el, miközben 5m-et zuhanunk. Tehát, a félméteren 10x nagyobb erő fog ránk hatni, egy 140kg tömegű testre 1400kg-nak megfelelő 14.000N, de nekem is 900kg-nak megfelelő, azaz 9.000N-al kellene kitartanom.

De másképp is el lehet jutni ugyanerre az eredményre: 0.5m/(10/2m/s), azaz 0.1s alatt fékeződünk le, azaz a gyorsulásunk (10m/s)/0.1s, azaz 100m/s/s, ami pont tizszerese a gravitációs gyorsulásnak, eredmény ugyanaz.

Ezt valamennyivel csökkenti az autó rugalmassága (hogy összetörük), viszont nagyban növeli, ha nem a biztonsági őv adja a félméteres lssulási távot, hanem az arcunkkal tapizzuk ki a szélvédőt, kormányt, esetleg a műszerfalat.

Jó szórakozást hozzá!

szer. jan. 04, 2006 13:41
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
Remélem a forum.terminal.hu -t nem ő jegyezte be. :D :D

Ahogy az ördög, így ő sem alszik. :lol:

szer. jan. 04, 2006 12:56
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
edl írta:
Még egy apróság: rossz nézni a pályán a belsőben >130-al repesztő terepjárókat, amiben a szöszi anyuka és a kisgyerekek nincsenek bekötve. Biztos úgy gondolkodnak, hogy apuci 10 millás luxusjeepje mindentől megvédi őket. Kérdés, hogy vajon ha azok a gyerekek felnőnek, majd ők be fogják-e kötni az övet?
Ebben az autógyárak a hibásak, amelyek szándékosan sugallják azt az alulművelt emberek számára, hogy ezbben az autóban nem lehet baja.

A 11*-os NCAP teszt, a 26 légzsák, mind mind arra viszi az 1bites ember gondolkodását, hogy neki akkor többet szabad, mert az autógyár béreli a fizikát is.

A hajam égnek áll a 150-es tempónál az autóban hátulról a két első ülés között előra hajlongó, az autóban mászkáló kisgyerek láttán.

szer. jan. 04, 2006 12:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
:lol:

Top Ten Chuck Norris Facts

1. Chuck Norris' tears cure cancer. But he is so badass, he has never cried. Ever.

2. Chuck Norris does not sleep. He waits.

3. Chuck Norris is currently suing NBC, claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs.

4. The chief export of Chuck Norris is pain.

5. If you can see Chuck Norris, he can see you. If you can't see Chuck Norris, you may be only seconds away from death.

6. Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

7. Chuck Norris does not hunt because the word hunting infers
the probability of failure. Chuck Norris goes killing.

8. Chuck Norris doesn’t wash his clothes, he disembowels them.

9. Chuck Norris is 1/8th Cherokee. This has nothing to do with ancestry, the man ate a fucking Indian.

10. In fine print on the last page of the Guinness Book of World Records it notes that all world records are held by Chuck Norris, and those listed in the book are simply the closest anyone else has ever gotten.

11. There is no chin behind Chuck Norris' beard. There is only another fist.

Additional Chuck Norris Facts

szer. jan. 04, 2006 12:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Részben megszokás kérdése is a biztiöv.
Én mióta vezetek (ill. mióta egyátalán autóban utazok!), mindig bekapcsolom (még akor is, ha csak a ide megyek bevásárolni párszáz méterre), reflexszerűen, mikor beülök. Ill. csak akkor szállhatnak be a barátaim, családtagjaim, ismerőseim, stb... a kocsiba, ha ők is bekapcsolják.
Néha a biztiöv életet menthet, de az valóban nem igaz, hogy a bekapcsolt biztiöv mindentől megvéd.
Egy rövid, de szomorú sztori:
Volt egy kis zenekar, jazzt játszottak, jól ismertem őket. Négyen voltak tagjai, ebből két huszonéves, akik már eljegyezték egymást, már a közelgő esküvőt is tervezgették. Lassan két éve történt: vidékről jöttek haza a pályán, egy mikrobusszal. Nem volt különleges időjárási viszony, szabályosan közelkedtek. Azonban egyszercsak a belső sávban 110-120-nál defektes lett az egyik hátsó (a gumi egyébként jó állapotban volt, a furgon rendesen karban volt tartva), a kocsi hátulja felemelkedett, és nekicsapodót a szalagkorlátnak, aztán gondolhatjátok mekkorát pörgött, borult... Négyükből egy volt bekötve, a fiatal srác, aki elöl ült az anyósülésen. Ő élte egyedül túl a balesetet, természetesen komoly és maradandó sérülésekkel. Az öv megfogta, nem engedte ide-oda csapódni, kirepülni, ill. némileg tartotta a gerincét.

Néha egyébként több kárt okoz az öv, mint amennyi hasznot: van, hogy jobban jár az utas, ha kierül az ablakon, mintha bent nyomódna össze...

Nehéz ügy ez a biztonságiöves dolog, de a tudomány mai állása szerint általánosságban akkor járunk jobban, ha becsatoljuk. Persze kivételes esetek mindig vannak.

Még egy apróság: rossz nézni a pályán a belsőben >130-al repesztő terepjárókat, amiben a szöszi anyuka és a kisgyerekek nincsenek bekötve. Biztos úgy gondolkodnak, hogy apuci 10 millás luxusjeepje mindentől megvédi őket. Kérdés, hogy vajon ha azok a gyerekek felnőnek, majd ők be fogják-e kötni az övet?

szer. jan. 04, 2006 12:39
platina tag

Hozzászólás 
Remélem a forum.terminal.hu -t nem ő jegyezte be. :D :D

Bronz te a modem ügyében tudnál segíteni vagy hozzászólások alapján inkább a mikornetben? mert rájöttem nem tudom mire értetted a segítséget. :)

szer. jan. 04, 2006 12:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Raven_ írta:
skynet írta:
mi az istenért nem lehet bekapcsolni azt a k...a övet, ha már ott van az autóban? ilyen alapon nekiállhatna, és kilazíthatná a kerékcsavarokat is, mert úgy még izgalmasabb lenne az utazás. :evil: :evil:

Bizony... Van olyan ismerősöm, aki csak autópályán kapcsolja be (ott ~180-al halad), az országúti 140-hez már csak a bekészített csatot tolja be, hogy ne jelezzen állandóan a kocsi... :shock:
Nem valószínű, hogy ágyban, párnák közt fog meghalni.
De nem lehet mindenkire ráerőltetni a hosszú életet!

Sorban jönnek azok a hírek, amikben szinte kizárólag a bekötetlen öv miatt halnak az emberek (gondoljuk a kézis csajra, no meg a Lánglovagok is tele van ilyen szomorú hírekkel).
Aki képes gondolkodni, az nem a nemi szerve vagy a szabadsága megkurtításának fogja fel az öv használatának kötelezőségét, és beköti.
Lehet, hogy egy következő (vétlenként elszenvedett) balesetben ő lesz a túlélő...

Jó tudni, hogy egy 35-40 km/h-s álló valaminek ütközésnél több, mint 1 tonna erő nehezedik a lassuló testre, ami ha becsapódik, hasonlatoz ahhoz az érzéshez, mintha tiszte erőből, hátra kötött kézzel rohannánk egy betonfal felé és kicsit sem lassitva, arccal előre belecsapódnánk.
Ha valaki azt állítja, hogy meg tudja támasztani magát egy ütközésnél, az hazudik. Ha valóban megfeszíti úgy a karját, hogy ne hajoljon meg a könyökénél, akkor úgy nyíródnak szét az ízületei, hogy fáj hallani a recsegést. Ha nem törik szanaszét a csontja.
Próbált már valaki megtartani két kézzel mondjuk 1100 kilót a konditeremben? :)

szer. jan. 04, 2006 12:21
írásjog megvonva

Hozzászólás 
A kérdés csak az, hogy meddig...

szer. jan. 04, 2006 11:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
http://www.feromonparfum.hu/
http://www.ferficsabitas.hu

De szerintem még ez is az övé:
http://www.casanovatitkok.com/
http://www.ferficsabitas.com/

Nagyban játszik...

szer. jan. 04, 2006 11:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
http://www.feromonparfum.hu/
http://www.ferficsabitas.hu

De szerintem még ez is az övé:
http://www.casanovatitkok.com/
http://www.ferficsabitas.com/

szer. jan. 04, 2006 11:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valaki illegálisan működtet "nyugdíjpénztárt"??
Mert valóban a csajozásitanácsok csókája ajánlotta figyelmembe... de valahogy bűzlik...

szer. jan. 04, 2006 10:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:

Bizony... Van olyan ismerősöm, aki csak autópályán kapcsolja be (ott ~180-al halad), az országúti 140-hez már csak a bekészített csatot tolja be, hogy ne jelezzen állandóan a kocsi... :shock:

szer. jan. 04, 2006 10:46
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
http://www.magasnyugdij.hu/
Vajon mennyire legális?

Ha a domain.hu-t nézzük, kb. annyira, mint a csajozási tanács http://www.csajozasitanacsok.hu . Ugyanaz regisztrálta ezt is. :!:

A vélemények:
Szép Mihály, mérnök
Dory Anna, programozó
Burián Dániel, autókereskedő

Tegnap láttam egy másik oldalt, amin kísértetiesen hasonlított a design ehhez a kettőhöz, szerintem az is az övé.

szer. jan. 04, 2006 10:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Vajon mennyire legális?

Beregeltem, majd meglátjuk mi lesz.

szer. jan. 04, 2006 10:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy tűnik, hogy szerencsétlen Ambrus Zoli az öv nem használatára faragott rá...

"...Ambrus Zoltán súlyos autóbalesetet szenvedett. Az Irigy Hónaljmirigy zenekar mókamestere december 27-én délután két óra tájban Mitsubishijével Budapest felé tartott az ítéletidőben, amikor a 2/A úton, Göd és Dunakeszi között autója irányíthatatlanná vált. Bár óvatosan, körülbelül 30 kilométeres sebességgel haladt, a csúszós úton mégis megpördült, és nekikoccant egy arra szabályosan haladó Hondának. A karambol pillanatában ért oda egy Opel Astra is, mely mindkét kocsiba beleütközött. A hármas balesetben egyedül Zoli sérült meg... - ...a zenész nem használta a biztonsági övet, így az ütközés pillanatában a kirobbanó légzsák hatalmas ütést mért a koponyájára. A hírek szerint Zoli súlyos fejsérülést szenvedett..."

Forrás: Ambrus Zoli egyszer már magához tért

szer. jan. 04, 2006 10:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vajon mennyire legális?

szer. jan. 04, 2006 9:46
Moderátor

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
jól működő mikronetre lehet-e előfizetni fehérváron belül is, mert mondják hogy az jó. És más szolgáltatónál.

Hááááát... Baromi sok rossz tapasztalatom van a Fehérvár környéki mikrónetről. Hozzáteszem, hogy a Bronz által említett verziót (Szivárványnet) nem ismerem, mert ők csak Fehérváron szolgáltatnak, úgyhogy az akár lehet jó is.
Viszont a Datatrans-féle verziót 4-5 különböző településen próbáltuk, volt, ahol Datatrans, volt, ahol Fejérnet néven. Technikailag mindkettő ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a Fejérnet nem csak hülye hozzá, hanem még taplók is. Jelenleg is van egy helyen Datatrans-féle rádiós netünk, és bizony elég sok vele a gond. De ami a legdurvább, hogy legutóbb nekem kellett odaautózni (60 km oda-vissza), mert a T. Szolgáltató a helyszínen lévő személyzetnek nem hitte el, hogy nincs net... Én is csak azzal tudtam meggyőzni őket, hogy a helyszínről telefonon elmeséltem nekik, hogy milyen IP-jű hálózati eszközük nem működik... Azért ez kemény...
Amúgy maga a technológia tud működni, volt egy helyen egy egyedi netünk (az adott faluban nem volt akkoriban semmilyen publikus netszolgáltatás a dialup kivételével), azaz nem egy publikus adóra volt irányítva az antennánk, hanem a légvonalban kb. 10 km-re lévő tornyukon volt egy antenna csak felénk. Ezzel gyakorlatilag sosem volt gondunk, viszont amint lett ADSL, azonnal váltottunk, mert fajlagosan és abszolút értékben is k@ drága volt, érthető módon.

szer. jan. 04, 2006 7:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
vagy most már sokan használják és erre nem képes.

Mindjárt bemásolom a bridge status-t.

Nem hinném, bár lehet. Szinte egyik pillanatról a másikra romlott el.

kedd jan. 03, 2006 23:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Nekem is wireless netem van otthon. Kb. 500 méter az adótól a távolság légvonalban. A jelerõsség átlag 70%-os. Fél évig tökéletesen mûködött (max. napi 1x megszakadt fél percre), pár hónapja szakadozik, lassú, stb.
Konklúzió: a technológia van elég jó (mivel jól mûködött elég sokáig), csak vmit elb.sztak a beállításokkal.

vagy most már sokan használják és erre nem képes.

Mindjárt bemásolom a bridge status-t.

kedd jan. 03, 2006 23:25
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
Így van, ez bp.-en van!
Nyilván nem vigasztal a dolog, de ratyi mikrós szolgáltató nálunk is van. A különbség annyi, hogy a miénk bűnöző is, és szándékosan csal.

Üdv!

kedd jan. 03, 2006 22:44
arany tag

Hozzászólás 
http://www.uvegtigris.hu/downloads/t2_forgatokonyv.pdf

Tessék? Komplett forgatókönyv?!? Nem hiszek a szememnek...

kedd jan. 03, 2006 22:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha már wireless: http://www.huwico.hu/node/742
Ez egy új progi, amivel elég sokat ki lehet hozni windóz alatt wlan AP keresgélés, etc... témakörben ;)
Zsolti, sztem ezt próbáld ki, megy-e az otthoni meglelt neteddel (ez ki tudja írni az alapértelmezett átjárót és hasonlókat, szal ha nincs korlátozva, akkor minden adatot megad, hogy dhcp-vel csatlakozz a routerhez).

@kerelyfe: szted hányan olvassák el a lightot? És hányan fogják fel, hogy ez csak erre a verzióra vonatkozik? Persze ez csak költői kérdés volt ;) Amúgy sztem mindegy, light vagy nem, akkor sem egészséges.

kedd jan. 03, 2006 22:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is wireless netem van otthon. Kb. 500 méter az adótól a távolság légvonalban. A jelerősség átlag 70%-os. Fél évig tökéletesen működött (max. napi 1x megszakadt fél percre), pár hónapja szakadozik, lassú, stb.
Konklúzió: a technológia van elég jó (mivel jól működött elég sokáig), csak vmit elb.sztak a beállításokkal.

kedd jan. 03, 2006 22:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
No azért ne ássuk el a wireless-t emberek. Érdemben tudok nyilatkozni, mert internetszolgáltatók vagyunk és ilyen technika az alapja. Azt viszont kigubbatt szemekkel olvasom, amit írtál T68m, bár a technikai részéhez nem értek. Az országban nagyon kevés azon emberek száma, akik valóban értenek ehhez a technikához, mert nagyon nehéz, rengeteg idõt igényel az elsajátítása a dolognak.

én azt hittem, hogy ez egy jól bevált technika, pofonegyszerű és gazdaságos.

Ehhez képest kiderült, hogy megbízhatatlan, drága, szerelésigényes, érzékeny és speciális cuccokat igényel.

kedd jan. 03, 2006 21:24
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
No azért ne ássuk el a wireless-t emberek. Érdemben tudok nyilatkozni, mert internetszolgáltatók vagyunk és ilyen technika az alapja. Azt viszont kigubbatt szemekkel olvasom, amit írtál T68m, bár a technikai részéhez nem értek. Az országban nagyon kevés azon emberek száma, akik valóban értenek ehhez a technikához, mert nagyon nehéz, rengeteg időt igényel az elsajátítása a dolognak.

kedd jan. 03, 2006 20:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
madarasz írta:
T68m írta:
Odo írta:
A mikrohullámú net nagyon rossz, nem ajánlom.

jé, egy dologban egyetértek Odo-val. Ezért Bronz kettéharapja a torkom majd...

Szal, a mikrósnet (ami elvileg lehet jó is), nagyon ratyi. (legalábbis nálam)

A szolgáltatóra közvetlen rálátásom van, az antennájuk nincs száz méterre, 25-ezer forintos, 100mW-os bridge és 15-ezer forintos irányított antennával, a szolgáltató szerverét pingelve 30%-os a veszteség napközben.

Egyszerûen kiforratlan technika.

Nem kiforratlan az, a szerelés ratyi. Hiába vagy 100m-re, ha mondjuk 10 méter ócska koax jön le az antennától. Elviszi az antennanyereség nagyját. A 15Khuf-os antenna meg kb annyira jellemzi a minõségét, mintha azt írnád, hogy pókháló alakú. A 100mW-os bridge meg az alap teljesítmény, mindegyik tud ennyit. Ha meg tényleg olyan jó az antennád, nem is szabadna 100mW-al sugároznia, mert túlléped a limitet...

Szóval a technológia kiforrot, max a szerelõ/szolgáltató nem ért hozzá.

aha, értem, ha te csináltad volna meg, akkor jó lenne!

1méter "ócska" koax jön le az antennáról, 100mW-os bridge pedig Senao, de megnyugtatlak, ez, sok más tipussal ellentétben tudja a 100mW-ot, az antenna tipusát most nem nézem meg a kedvedért, elég legyen annyi, hogy nem a bridge gyári botját, hanem irányítottat használok és a net így is ratyi.

Mint a wireless technika ebben a formában.
Nyilván, ha egyedül lennék rajta (pl. éjszaka), akkor jó. lenne, ahogy jó is. (Biztos olyankor megjavul a koax, a kimenőteljesítmény és az antenna is.)
Tehát, ha valakinek otthon megy egy router és néhány gép közti kommunikáció és ez megy, abból nem szűrhet le semmit. Ha azonban többen is akarják használni, akkor ott halt meg a rendszer.

kedd jan. 03, 2006 20:32
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
T68m írta:
Odo írta:

A szolgáltatóra közvetlen rálátásom van, az antennájuk nincs száz méterre, 25-ezer forintos, 100mW-os bridge és 15-ezer forintos irányított antennával, a szolgáltató szerverét pingelve 30%-os a veszteség napközben.

Egyszerûen kiforratlan technika.
Tedd hozzá, hogy nem fehérváron... ;)

Így van, ez bp.-en van!

kedd jan. 03, 2006 20:21
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nekem attól forog a gyomrom, hogy egyre több est kapban nyomja a hirdetést a ch*o csipsz, miszerint a chips egészséges :shock: És mivel elég sok fiatal olvassa, ez elég veszélyes lehet...

ch*o csipsz lájt! :wink:

kedd jan. 03, 2006 20:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Minden jó, ha a vége jó. De az usb-s vinyókról nem volt szó :P (bár én akkor se tippeltem volna rá :D )

kedd jan. 03, 2006 20:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem attól forog a gyomrom, hogy egyre több est kapban nyomja a hirdetést a ch*o csipsz, miszerint a chips egészséges :shock: És mivel elég sok fiatal olvassa, ez elég veszélyes lehet...

kedd jan. 03, 2006 20:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
„Egérburger”: Azonnal bezáratták a McDonalds-okat!
KOSZOSNAK TALÁLTAK 25 MCDONALD'S-OT NORVÉGIÁBAN A HELYI EGÉSZSÉGÜGYI HATÓSÁGOK.
2006. Január 03., Kedd, 00:13:00

Norvégia 67 McDonald´s-ából, az egy harmadát nem találta megfelelőnek az egészségügyi hatóság, és az újév első munkanapján a gyorséttermek kitehették a zárva táblát.

Új Meki menü!
Az alapvető hygiéniai feltételeknek sem feleltek meg az üzletek az ellenőrök állítása szerint. A hivatalos jelentés szerint a konyháik koszosak voltak és egereket, valamint néhányban patkányok jelenlétére bizonyítékokat találtak. A további vizsgálatok ételmérgezésre utaló jeleket találtak néhány vendég esetében.
Tápláló, és egészséges?
Egy konkrét esetben a Mc Burger miatt korházba is került a gyanútlan fogyasztó. Az üzletlánc tagadta, hogy a mérgezés miattuk lett volna. Ennek ellenére vizsgálatok után a franchise-ot üzemeltető cég vezetője bejelentette, hogy minden szükséges lépést megtesznek, a szabályok betartása érdekében, és a tisztaság 100%os fenntartására. Az eset szinte példátlan a világ összes országában több tízezer gyorsétteremmel rendelkező cégóriás fennállása óta.
Forrás: Aftenposten English Web Desk Norway (2006.Jan.02,11:12)

kedd jan. 03, 2006 19:52
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ezt meg kell nézzétek! Kéééész! Reklám a javából! :lol:

http://www.bronz.hu/video/nissan_maffia.wmv

....háááát , megmondom őszintén, hogy erre nem számítottam! :oops: Nagyon jóóóó! :) :D :wink:

kedd jan. 03, 2006 19:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Hehe, ezt ismerem :) Nagyon jó :D

Üdv!

kedd jan. 03, 2006 18:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Éreztem, hogy ez lesz a vége :D Ötletes.

kedd jan. 03, 2006 18:40
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd jan. 03, 2006 18:36
Hozzászólás 
Bocsánat, kicsit hírdetésszagú a dolog, de nem öncélú:
Van itt olyan diák aki ért az adatbázisokhoz? tudom, kcisit tág fogalom... valszeg SQL, Oracle, vagy valami hasonló adatbázis. Szóval, jól fizető melólehetőség lenne néhány hónapos távra. Ha érdekel a dolog, keress meg PÜ-ben!
holnap reggel 10-ig aktuális a dolog

kedd jan. 03, 2006 17:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Neki nem mind1, kivel beszél? Családon belül marad. Azóta én is "álnéven" mutatkozok be :twisted:

Londelmor írta:
(a Pannonnál meg mondjuk tesznek az előfizető nevére, ha tudod az ügyfélkódot/jelszót, akkor elintézhetsz bármit :) )
Mintha kitalált volna a T-kom (vagyis anno a Fatáv) az 1212-höz egy ún. PIN kódot, ami pont arra jó, hogy bárki eljárhat az ügyekben, aki ismeri a PIN kódot. Tehát az is, akinek nincs a nevén a szolgáltatás. És ezt ők reklámozták így, hogy ha elmondod a PIN-t másnak is, akkor ő is eljárhat. Persze nem biztos, hogy ez vonatkozik a netes szekcióra is, de pl. az 1212-n az 5/3 a hibabejelentés, de utána pont a PIN-t monja következő menüpontnak :)
A UPC pl. idaadta nekem is a konvertert, mert bár anyám nevén van a kábelTV, de egy háztartásban élünk. Nem kötözködtek.
pampika írta:
A netünk céges néven van, ebbe is bele szoktak kötni...
Benyögném, hogy jó, akkor hívom xxyy Kft.-t a telefonhoz :D

Üdv!

kedd jan. 03, 2006 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát eléggé siralmas...nem túl sok fantázia kellett ahhoz, hogy eldöntésk, melyik aloldalon melyik színt használják abból a 4-ből. Meg úgy az egész nem tükrözi azt, amiről szól.
De pl. a képviselőkre kattintva befigyel a jobb felső sarokban, hogy 'dinamikus lap' :lol:

kedd jan. 03, 2006 16:12
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
Van különbség? Gondolom ugyanazt a net csomagokat adják.
Azért kérdeztem, mivel így mindenért a T-Com a felelős.

kedd jan. 03, 2006 15:38
Moderátor

Hozzászólás 
És az időjárás? Elég egy kis eső és elszáll az egész...

kedd jan. 03, 2006 15:34
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Odo írta:

Egyszerűen kiforratlan technika.

Nem kiforratlan az, a szerelés ratyi. Hiába vagy 100m-re, ha mondjuk 10 méter ócska koax jön le az antennától. Elviszi az antennanyereség nagyját. A 15Khuf-os antenna meg kb annyira jellemzi a minőségét, mintha azt írnád, hogy pókháló alakú. A 100mW-os bridge meg az alap teljesítmény, mindegyik tud ennyit. Ha meg tényleg olyan jó az antennád, nem is szabadna 100mW-al sugároznia, mert túlléped a limitet...

Szóval a technológia kiforrot, max a szerelő/szolgáltató nem ért hozzá.

kedd jan. 03, 2006 15:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Odo írta:

Tedd hozzá, hogy nem fehérváron... ;)

kedd jan. 03, 2006 15:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

kedd jan. 03, 2006 14:26
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Tehét közvetlenül a T-Com-tól van az előfizetés? Semmi T-Online?
Van különbség? Gondolom ugyanazt a net csomagokat adják.

kedd jan. 03, 2006 13:52
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
de ha egyszer tudok minden adatot/jelszót, akkor miért nem állnak velem szóba? Sokkal több idő lenne, amíg elmagyarázom faternak, hogy mit mondjon, aztán visszakérdeznek->nem érti->magyarázni neki, de közben megy a telefon számla...szal egyszerűbb, ha én elmondom.

NA IGEN!!! Dettó.

Nem semmi T-online. A szakszervezet hirdette meg nekik, valami nem fehérvári (?) számot kellett felhívni és velük lebeszélni. Így emléxem, mikor 2 hete fater mondta telefonban.

"Ez igy van, nem kell bizonygatnod, hogy te vagy az apád"
Erről eszembejutott a szoc.tám igénylés-es kép (gumicsizmán?), aminek az a vége hogy "magamnak vagyok a nagyapja". Láttátok? :D :D

kedd jan. 03, 2006 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nemtom, mi van a szerződésben, mert azt vki nagy okosan elpakolta otthon és azóta nem találjuk (addig ott volt a gép mellett, ha netán szüksés lenne az adatokra). Nem rémlik ilyen kapcsolattartós dolog, de ha egyszer tudok minden adatot/jelszót, akkor miért nem állnak velem szóba? Sokkal több idő lenne, amíg elmagyarázom faternak, hogy mit mondjon, aztán visszakérdeznek->nem érti->magyarázni neki, de közben megy a telefon számla...szal egyszerűbb, ha én elmondom. De ezt meg nem mindig hagyják :?

kedd jan. 03, 2006 13:31
Moderátor

Hozzászólás 
Tehét közvetlenül a T-Com-tól van az előfizetés? Semmi T-Online?

kedd jan. 03, 2006 13:31
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
gyurxi551 írta:
jól működő mikronetre lehet-e előfizetni fehérváron belül is, mert mondják hogy az jó. És más szolgáltatónál.
Fehérváron tudok segíteni. Keress meg.

Lehet hogy sor kerül rá és nagyon köszi, de 1 óra múlva megyek Szegedre, de lehet holnap írok PÜ-t.
Perrrsze, simmán bemutatkozok én apám helyett, csak az időpontot hogy valakit küldejenek -ahogy írtam is- tényleg nem tudom helyette megbeszélni, ő meg ma sem tudja holnap hova küldik ...és mikor.

A T-com vagy Magyar Telekomm (vagy mi ez) a szolgáltató, tehát nem Enternetes vagy ilyesmi. EZ a január31-ig ingyenes cucc. Végülis ingyé volt, nem szólhatok, legalább neteztünk 4-5 órát ADSL-el ingyen... Az is valami!!! :D

kedd jan. 03, 2006 13:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 785  Következő