A szoni még mindig "nyomatja" ezt a 16R-s "turbo" megoldást?
Nekem nagyon régen volt egy ilyenem (azt hiszem akkor jelent meg az első ilyen kivitelű fülhalgatójuk) Qrva drágán vettem (4000-ért 86-87 környékén) még egy bizományiban (talán a filmmúzeumnál) és tulajdonképpen csak azért mert nagyon pökhendi volt az eladó nem akarta hagyni, hogy kipróbáljam... Na mindegy szóval azt hittem, hogy tanult belőle valamelyik szoni "főokos" , hogy ez nem gyere be kategória. Általában a "vókmen" kategóriában a 32R-hoz tervezik a végfokokat, így persze lehet hangosabb fülhalgatót csinálni csak éppen nem ideális, torzítás freki menet stb...
Ja és amúgy ez a mondatod elég bicskanyitogató
Idézet:
Vettem egy Sony-t (10e Ft-ért,szóval nem gagyi)
Sajnos fejhalagatóban a szoni az, akármennyiért is vetted. Én 4000 forintosom esetében az átlagbér volt talán ennyi akkoriban, de etől függetlenül nagyon csapnivalóan szólt. Egy hónapra rá sikerült vennem egy Sennheiser HD30-at na az valami isten volt ja és kb.: fele annyiért sikerült hozzájutni... A papiron leírt paraméterek szerint persze a szoni volt a jobb 20Hz-22Khz, dB hegyek satöbbi a Sennheiser 60Hz-18KHz-éhez képest de hát a hangja...
Na elnézést a mellnézésért kicsit elmerengtem a tini éveimen. Szóval én inkább valami Sennheiser, AKG, Koss vonalon néznék körbe. Tutira nem fogsz bennük csalódni. Maximum "kénytelen" leszel valami igényeseb zeneforrás után nézni mert nem lesz elég jó a telefon erre a célra