Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 15:25

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Már működik a 1751, de 6-ai lezárt számla még nincs :?. A panninál zárás napját követő 2. napon fent van a neten. És nem a 172-n, hanem a neten :!:

pén. jan. 20, 2006 20:17
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Nekem van lehetőségem a bojkottra.
Viszont magam is attól tartok, hogy annyit ér, mintha a lónak zongoráznék.

pén. jan. 20, 2006 20:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
eXpesti írta:
Te ugyanaz lennél, mint vizsla1 a Vodafone nagy védelmezője?
Nem talált.
Én vizsla1 vagyok, aki ha kell védi a 3 céget, vagy épp szapulja, ha szükséges.

pén. jan. 20, 2006 16:19
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Létezik olyan, hogy forgalomfigyelési csoport. Remélhetőleg ők nem csak a bruttó 16250 Ft-os hóközi forgalom elérést figyelik.

Te ugyanaz lennél, mint vizsla1 a Vodafone nagy védelmezője?

pén. jan. 20, 2006 15:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Létezik olyan, hogy forgalomfigyelési csoport. Remélhetőleg ők nem csak a bruttó 16250 Ft-os hóközi forgalom elérést figyelik.

pén. jan. 20, 2006 15:40
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Kérdezem a postpaides fórumtagokat, van arra lehetőségetek, hogy legalább 2 hétre bojkottáljátok az előfizetéseiteket?

Szerinted mit ér?

pén. jan. 20, 2006 15:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kérdezem a postpaides fórumtagokat, van arra lehetőségetek, hogy legalább 2 hétre bojkottáljátok az előfizetéseiteket? Mondjuk a hívásfogadás még engedélyezett :D.

pén. jan. 20, 2006 14:51
platina tag

Hozzászólás 
Kiszámlázták az ingyendumát, meg a 2500 lebeszélhető nem volt lebeszélhető. Szépen hozzáadták a hívásdíjakhoz, ahogy illik. :roll:
Ezen felül novemberben kikapcsolták mind a négy előfizetést, előzetes figyelmeztetés nélkül, mert utólag kitalálták, hogy a szeptemberi, halasztó hatályú reklamációm ellenére mégiscsak fizessek. Ja, de ezt már leírtam.

pén. jan. 20, 2006 9:29
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Kiszámlázták az ingyendumát.

Dettó.
Feltűnt, hogy ugyanannyi "fizetős" duma mellett a cirka 4 ezres számlámból 8 lett. :evil:

pén. jan. 20, 2006 8:51
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kiszámlázták az ingyendumát.

csüt. jan. 19, 2006 19:24
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek volt számlaproblémája a Vodafone-nál az elmúlt évben, azt hogyan vette észre? Mi volt a probléma. Mert én most jutottam el oda, hogy lesz rá időm és lehetőségem, hogy az elmúlt év számláit átnézhessem!

Előre is köszönöm a választ!

Soockit

csüt. jan. 19, 2006 19:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nézegettem a Mind-Diák honlapját. 18-án frissültek a diákmunkák - baromi sok a VI. kerületi munka. Pl. CC-s lányokat keresnek 9-17h-ig tartó melóra, szeptember 30-ig. Sok az adminisztratív munka is a VI. ker-ben, pl,. EXCEl, számlák lefűzése stb.. S miért írom ide? Mert a Mind-Diák (is?) közvetíti a diákokat a vodához :wink: .
Tegnap még a 25-ei lezárt számlát sem tudták megmondani, nemhogy a 6-ait. De azért a qrva számhordozási beterhelésüket 13-áig le kellett perkálni!
S e-mailekre valóban luxus válaszolni. Szerintem hamarosan jön majd a levél a mailer daemontól, hogy user quota is exceeded.

csüt. jan. 19, 2006 18:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Így ránézésre ennek az egésznek sosem lesz vége.

És az a baj az egésszel, hogy nem tudsz sehova odamenni, hogy akkor kérem azt az xy személyt, aki az ügyemmel foglalkozik és mondjon vmi konkrétat MOST!

csüt. jan. 19, 2006 17:15
platina tag

Hozzászólás 
Ezt már tényleg nem lehet hova fokozni.

Pár hete jött egy levél, amiben tájékoztattak, hogy a 2005. szept. 17-én kelt számlareklamációmat jogosnak találták, még összeg is szerepelt a tájékoztatóban, hogy mennyit találtak jogosnak.

Mindezek után ma kaptam egy újabb levelet, amiben újból arról tájékoztatnak, hogy ugyanezen, 2005. szept. 17-i számlareklamációm kivizsgálása a vártnál több időt vesz igénybe, emiatt február 17-ig a türelmemet kérik...

Tehát úgy tűnik, egy már kivizsgált, és pozitívan elbírált számlareklamációt vizsgálnak ki újból. Vagy még mindig.
Ez csak azért izgalmas, mert ilyen számlareklamációmból van összesen 3, a négy előfizetésemen.
Az összesen 12 menet x2 =24 kivizsgálás, alsó hangon számolva, ha (!) minden jól megy! :lol:

Így ránézésre ennek az egésznek sosem lesz vége.

csüt. jan. 19, 2006 17:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem 2005 dec. 09-óta javítanak egy k700i-t, amit már előtte is javítottak több alkalommal.
Most viszont már kezdi piszkálni a csőrőm, hogy ennyi ideig **** a telefonnal. Küldtem levelet az ÜSZ-nek, de nem válaszoltak semmit.
Nekem annyi bajom volt már a vodával, hogy fel sem tudnám sorolni.
Hál istennek már csak nekem van itt előfizetésem, még egy ideig, de valszeg viszem innen a fenébe, pedig már ezer éve az ügyfelük vagyok :(

csüt. jan. 19, 2006 14:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
De akkor hogy közöljem velük, ha bajom van?

csüt. jan. 19, 2006 10:24
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Az ugyfelszolgalat@vodafone.hu -ra jelenleg kár írni. Min. 3 hét a reakcióidő és többnyire további 30 napos türelmet kérnek.

csüt. jan. 19, 2006 8:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Küldtem levelet üsziéknek, hogy mia helyzet a swyop lebeszélhetőségével, illetve ha nem lehet lebeszélni kedvezményes díjakon az előfizut (ami ugye valószínű), akkor miért felejtettek el szólni erről?
Erre nem jött visszaigazoló mail, hogy magkapták. Sebaj, alküldtem mégegyszer, hátha elkeveredett. Kb 1,5 hét után kaptam egy sablon rizsát, hogy ha még mindig bajm van velük, akkor küldjem a bizti kódomat. Elküldtem. Erre rá pár nappal küldtek egy újabb sablon mesét, hogy ha még mindig bajom van, akkor küldjem a bizti kódom. De már elküldtem egyszer! :evil:
Már mailezésre sincs kapacitásuk, mert mindenki a számlázó rendszert istápolja? :x

szer. jan. 18, 2006 17:33
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Voda
pedro76 írta:
Sziasztok !!

Nekem voda üzletem van Kérdezzetek bátran!!!!

BÁRMIRŐL!!

Pár sorral feljebbi hsz-emhez lécci szólj hozzá:) pl miért bírál logikátlanul a voda...

szer. jan. 18, 2006 1:23
vas-tag

Hozzászólás 
42

szer. jan. 18, 2006 0:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hányas lábad van? :D
Sry ;)

szer. jan. 18, 2006 0:26
vas-tag

Hozzászólás Voda
Sziasztok !!

Nekem voda üzletem van Kérdezzetek bátran!!!!

BÁRMIRŐL!!

szer. jan. 18, 2006 0:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, sajnos már nincs olyan munkahely, amit beírva 100%-osan megkapná az ügyfél, és már a diákok sem :cry:
És van, hogy a munkanélküli megkapja 0-val, aki 2 éve dolgozik fix helyen, annak meg 20e jön vissza, pont a múlt héten volt ilyen szitum...

szer. jan. 18, 2006 0:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mindenesetre panaszt fogok tenni.

Azért, mert:

- személyre szóló ajánlatot "írnak" levélbe fateromnak, hogy ez és ez van, várnak minket, hogy odaadhassák a szerződést nagy bizalommal... és hogy kössön kedves <vezetéknév keresztnév> 5 szimkártyára szerződést, hogy a kedves családunk is vodafonos legyen, és vigyük át a számunkat stb...

... erre kauciót kérnek. Erről nem írtak nekünk a személyes levelecskébe semmit.

Utálom a vodafont:)

szer. jan. 18, 2006 0:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pedig régebben, amikor a swyopot kötöttük, akkor aki egyetemista volt, annak érdemes volt ezt beírni melóhelynek, mert ott legalább elérhető, ha valami gond lenne a fizetéssel, ergo fix hely (mint másnál a melóhely). Sok dolog változik mostanság a vodánál :?

szer. jan. 18, 2006 0:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát nem tudom, de nálam eddig egyszer fordult elő, hogy meglévő előfizetés esetén (ez 3 havi BEFIZETETT számlát jelent) 20e Ft kauciót kértek volna, akkor felhívtam a hitelbírálati csoportunkat, és megkértem, hogy bírálja újra, mert már van előfizuja az ügyfélnek, csak gondolom nem vették figyelembe (pedig beírtam :) ), 2 perc múlva ott volt 0-val az előfizu, minden más esetben megkapta a már meglévő előfizető :wink:

szer. jan. 18, 2006 0:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van benne logika, de ha valakinek már mondjuk 1 éve van előfizetése és rendesen fizet, akkor miért nem adják oda a 2-at...

Mert elsőnél még megértem a kockázatot, de 2., 3. stb. előfizetésnél nem. (Ismeretségi körben és fórumon is utóbbi időben tapasztalat.)

szer. jan. 18, 2006 0:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
El kell keserítselek Titeket, de egyrészt nem pofára megy (1-2 kivételtől eltekintve, de ott is csak felfelé tudjuk befolyásolni az összeget), másrészt pedig tényleg semmilyen infót nem ad ki senkinek a hitelbírálati csoport, így ha az eladó mondott is valamit, azt Ő találta ki...

kedd jan. 17, 2006 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most úgy látszik éppen elég előfizetőjük van. szerintem ez is egy állandó. (Ügyfelek mennyisége/ kapacitás =1)

kedd jan. 17, 2006 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Nekem 80000-t dobott ki a rendszer 1 hónapja,amikor szerződést akartam kötni :lol: És a csaj még azt se tudta megmondani, hogy miért ennyi. Állítólag a központ nem adja ki az infót senkinek sem, hogy mi alapján számítják ki... Bár gondolom az, hogy diák vagyok már alapból jó kis szorzó-tényezőt jelent.
De végül kb 4 óra ****ás után apám nevére vettük meg a tellát.

:D

Az a durva, hogy tesómnak pár éve pofára odaadták a szerződést, úgy hogy még munkahelye sem volt. Utálom őket. Ez úgy feldühített...

kedd jan. 17, 2006 23:44
arany tag

Hozzászólás 
Nekem 80000-t dobott ki a rendszer 1 hónapja,amikor szerződést akartam kötni :lol: És a csaj még azt se tudta megmondani, hogy miért ennyi. Állítólag a központ nem adja ki az infót senkinek sem, hogy mi alapján számítják ki... Bár gondolom az, hogy diák vagyok már alapból jó kis szorzó-tényezőt jelent.
De végül kb 4 óra **** után apám nevére vettük meg a tellát.

kedd jan. 17, 2006 23:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
MA BEMENTÜNK APUCIVAL A VODAFONHOZ, egy új szerződést szerettünk volna megkötni (egy postán érkezett nem publikus ajánlatra):

- 1 óra sorbanállás
- 6 perc ügyintézés
- majd el küldött a nő minket, hogy fél óra elbírálás kell, hogy meg köthetjük-e a 2 éves szerződést
- 45 perc várakozás az elbírálásra.
- 2 perc beszélgetés, amiben közölték, hogy:

(összesen 1:54perc - Europark)

előre fizessünk ki 20 000 forintot a számlára (aminek havi díja 2ezer párszáz lenne)

- Megkérdeztem hogy ezt a 20 000 -et miből állapították meg?

Válasz:
- Mert a vodafone úgy gondolja hogy 4 főre nem elég a 250 000-es havi fizunk (tesóm már nem lakik itthon, tehát így 3 fő)

Mondtuk viszont látásra és BAX minket az ideg!
Egy nyomorult készüléket szerettünk volna venni valami családi tarifacsomaggal (N 3220)

Utálom a vodafont.

Üdv!

kedd jan. 17, 2006 23:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Keress rá topic címre, ami tartalmazza a hangpostát.
Westel és voda dícsérőbe is be lett írva.
Használd a www.forumkereso.hu-t.

kedd jan. 17, 2006 10:54
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Kano írta:
A pannonnál belesípol legalább amikor hangposta fog bekapcsolni. A másik kettőnél csak kapcs és kész.
:shock: Hol élsz Te :shock: ?
Sohasem hívtál szeptember óta hangpostás westeles és vodás számot :shock: ? Sose olvastad el azokat a HSZ-eket, melyekben jeleztük a fórumon ezek bevezetését? Ápám... :?

Hát Apám bizony nem olvastam. Lehet, hogy lemaradtam róla. :lol:
Ezer bocsánat. De érdekelne. Mondanál egy topic címet? A T dicsérőben nem találtam.

kedd jan. 17, 2006 10:42
arany tag

Hozzászólás 
Ha jól számolom, 5. (ötödik) napja nem működik az egyenleglekérdezés a 1751-en. Vajon meddig lehet ezt büntetlenül csinálni?

kedd jan. 17, 2006 10:27
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Timi? Milyen Timi? Hany eves? Jo csaj? :D

Csak tudnam,mit b*zeralnak a wapon,hogy tegnap ota kommunikacios hiba uzivel leall az egesz. Ma du. 4-bol 3-szor ez lett a vege.
Ha mar "szerelik",igazan megoldhatnak,hogy a nagy rendszerfejlesztes kezdete (2005. juniusa) utan ismet jojjon SMS,ha atlepem a savot. Mert akkor olyan f*szan megoldottak,hogy azota sem mukodik...

hétf. jan. 16, 2006 21:47
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
...és meddig fog tartani?

Ha ők azt tudnák... :D :D :wink:

hétf. jan. 16, 2006 21:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Timi, a 1270 hangja, azt mondja a 71-es menüben, hogy a december 25-ei számlákat, rendszerfejlesztés miatt esetenként később postázzák, és a szíves megértésünket kéri. Mintha ezt úgy 3-4-hónapon át hallgattuk volna, csak épp nem az előbbi dátummal. Vagy rosszul emlékszem :roll: ?
Továbbá, a 7-es menüponton belül született egy olyan, hogy több kártyás előfizetések lezárt számlája. Nos, remémykedtem benne, hogy nem humanoid fogja felvenni. De tévedtem. S miután az automata nem mondta be a várható várakozási időt, csak szólt a zene, 10 mp. után szép nyugodtan letettem.

És természetesen technikai okok miatt a 1751 továbbra sem működik.

Várom az NHH válaszát.

S egy költői kérdés: vajon az ügyfeleket miért nem lehet arról értesíteni, hogy mi zajlik velük, miért, és meddig fog tartani?

hétf. jan. 16, 2006 20:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:

a másik kettőnél mennyi ez a "lenyomhatósági idő"?

Erzesre mindenkepp tobb, de -halistennek- ritkan futok hangpostara, de akkor le is nyomom azonnal. Nincs deklaralva aszf-ben legalabbis par honapja nem lattam. De nekem a pannon cseszte fel az agyam, amikor a elojelzo sip hianya miatt majdnem bebuntizi a tret meg a vodat az NHH akkor ra egy honapra kocsogparaszt modon levisziki aszf-ileg 1 masodpercre /ami az atlagjuzernak, aki nem tudja ezt a lehuzas dolgot, es nincs automatikusan a piros gombon a keze, annak nem eleg a lenyomashoz/. De ez mar a pannongyalazo topikba tartozik :)

hétf. jan. 16, 2006 11:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kano írta:
A pannonnál belesípol legalább amikor hangposta fog bekapcsolni. A másik kettőnél csak kapcs és kész.
:shock: Hol élsz Te :shock: ?
Sohasem hívtál szeptember óta hangpostás westeles és vodás számot :shock: ? Sose olvastad el azokat a HSZ-eket, melyekben jeleztük a fórumon ezek bevezetését? Ápám... :?

hétf. jan. 16, 2006 11:11
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 

hétf. jan. 16, 2006 11:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
Kivéve Pannon GSM (ez a cég biztosan). Számlázási rendszere ugyanis tanusítvánnyal van ellátva.

De hogy ezt hogyan kapták meg, amikor az ügyfélnek leszámláznak MO-on belüli roamingot :shock:

Vagy szinten hogyan kaptak meg, ha a egy megreklamalt prepaidrol megjon a hivasreszletezo /mely ugye csak a szamlazott teteleket tartalmazza/ es ebben szerepel egy 00:00:00-as hivas. Es amikor rakerdezek, akkor jon a valaszlevel, hogy megvizsgaltak, kerekites miatt tortent a geb.sz, es az valojaban 00:00:01-es hivas volt /ezuton is kiss my ass a hangpostara futo hivasoknal 1 masodpercre csokkentett lenyomhatosagi idonek a pannonnal, en amugy ez utobbi miatt filozok egy nhh-s levelen :)/.

hétf. jan. 16, 2006 10:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jaa....

hétf. jan. 16, 2006 9:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Jó nagy a sötétség a 1270 dolgozóinak fejében, ha ilyet mondanak.
De ez a 1220 volt, nem a 1270 :D :D

hétf. jan. 16, 2006 9:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó nagy a sötétség a 1270 dolgozóinak fejében, ha ilyet mondanak.

hétf. jan. 16, 2006 9:29
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Masnal is szrakodik a wap? Atlag 5 kapcsolodasbol 3-szor "kommunikacios hiba" uzi a vegeredmeny. Tegnap de. ota megy ez.

hétf. jan. 16, 2006 6:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
ez egy nagyon jó újítás! Nem tudom mi a bajod vele.... :lol: :lol:

Nekem semmi, a csaj volt kiakadva, nem is kicsit :)
Én csak szimplán kiröhögtem, amikor elmesélte, hogy az üfsz azt mondta Neki, hogy ez jól van így, Ő meg le is hitte :)

hétf. jan. 16, 2006 1:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Az elszámolás egy dolog, ember csinálta a progit, tehát téveszthet is, de hogy Magyar kártyára Magyarországi roamingot felszámolni, ráadásul 50e Ft értékben, és mikor felhívta az üfsz-t elõször még azt mondták Neki, hogy ez így jó, hát...

ez egy nagyon jó újítás! Nem tudom mi a bajod vele.... :lol: :lol:

Tehát bevezetik a szolgáltatók a helyben roamingot, amikor is kedvezményesen az I. díjzónába fogunk tartozni. (a vodások részére pedig lesz local roaming passport, amikor is csak a kapcsolási díjat kell majd fizetni + helyi tarifa)

hétf. jan. 16, 2006 0:10
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jaja, én is a szerb Mobtel hálózatát használtam, mióta megszűnt rájöttem, hogy a voda hálózatát használva sokkal kevesebbet fizetek :)

vas. jan. 15, 2006 23:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Az elszámolás egy dolog, ember csinálta a progit, tehát téveszthet is, de hogy Magyar kártyára Magyarországi roamingot felszámolni, ráadásul 50e Ft értékben, és mikor felhívta az üfsz-t először még azt mondták Neki, hogy ez így jó, hát...
Hát tudod, ott a Sz-.i dombtetőre átnyúlnak a horvát, szerb, román, szlovák, ukrán esetleg lengyel(!) rádióhullámok :D.

vas. jan. 15, 2006 22:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 152  Következő