Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 0:35

Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ] 
stream-es asztali dvd 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is stream-es DVD-lejátszót akarok...
Igazából évekkel ezelőtt akartam egy jó minőségű, legalább 54MHz-es videóchippes LAN lejátszót, akkor nem nagyon volt, így vettem egy X-cardot, odaraktam a TV mellé egy PC-t.

A Sigma Designs egyébként csinál olyan cuccokat, csak hol lehetne venni?
pl.: http://www.sigmadesigns.com/pdf_docs/En ... 20L_br.pdf
Ez már a H.264-et is tudja. Be lehet-e ilyet vhol szerezni?

hétf. jan. 16, 2006 11:45
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
vinyó helyett 1gigás cf kártya tökéletesen megteszi! Kicsit lassú, de ha egyszer felbootol... :) Az élettartama mondjuk véges, de ha read-only módban lehetne bootoltatni akkor elég sokáig bírná! (olvasni jobban szeret, mint írni :) )
egyébként léteznek spec linux disztrók, amik gyorsan fel is bootolnak és pendriveről is tudnak futni. Flonix, movix stb. Csak ugye én pont ezt nem akartam...

hétf. jan. 16, 2006 8:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha tudna USB-portról bootolni, akkor egy PenDrive is elég lenne, egy Win98 felfér egy 512-esre kényelmesen.
Készenlétben a proci teljesítményét visszaveszi a gép a beállított értékre (nálunk a PC-ben ez 12,5%), illetve a RAM-on kívül mindent kikapcsol, VGA-t, bővítőkártyákat is.

Üdv!

hétf. jan. 16, 2006 0:18
platina tag

Hozzászólás 
djsms írta:
Gabor2 írta:
djsms írta:
www.grx.hu 10 papír

Lehet megint figyelmetlen vagyok, de én itt nem találtam 10e-ért, csak 30-ért ezt: Trust 1620W Wireless TeleViewer. Hol keressem? Mi a neve?

Az egyebek alatt, van több is!

Köszi, megvan! Tényleg nem rossz: a távirányító jelét is közvetíti, és max 100m távolságra továbbítja a képet és a hangot, azaz lakáson belül biztos nincs gond. Komolyan elgondolkoztam egy ilyen vételén, már sokszor jól jött volna, és nem vészes az ára.

Thomas írta:
Az a mogyorós gép sokaknak tetszik, köztük nekem is. Én is gondolkodtam már egynek a megvételén, hasonló célokbol.
Viszont a hangnál még ott vannak a vinyók is, a régebbi vinyóknak ugyanis gondolom nem kell bemutatni a hangját. Seek-elés közben elég durva kattogást tudnak művelni.

Engem nem a seekelés hangja zavar a régi vinyóknál, hanem a csapágyzaj, ami állandóan hallható. Tegnap keresgéltem vmit, és beindítottam a régi 3 gigás Quantum vinyót. Mint egy fűrész... :twisted:

A MiniPE egy XP alapú op. rendszer, nem kell hozzá vinyó. Ramdrive-on dolgozik, ezért ram viszont nem árt neki :) (nem tudom mennyi a minimum). Ha a gyorsítótárba kerülnek a dolgok, akkor a CD-romot sem használja (legalábbis azt hiszem), így mozgó alkatrész nélkül üzemelhet a gép. Alulhajtva egy procit tényleg meg lehet úszni a ventillátort (én azért megelégednék egy hangtalan 1000-1200 rpm-en forgóval), a tápba is lehet lassabbat tenni, ha nincs terhelve, vga-ból vannak passzív hűtésűek. Így már tényleg keveset fogyaszt a gép (alulhajtott proci + ram + vga 2D módban), készenléti módban meg szinte semmit (így nem kell várni a Win indulására). Bár mérget nem vennék rá, hogy készenléti módban miket állít le a Win (a ramokat biztos nem, vga-t talán, procit is talán).
Jobban meggondolva a vinyónélküliség talán már túlzás (és fölösleges). A jó vinyónak úgysincs hangja. 8)

hétf. jan. 16, 2006 0:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Vastag gumiszálból (2-3mm) csinálsz neki egy rögzítést (X alakban a vinyó alatt és felett, ha van hely, 5,25"-os helyre megoldható), és akkor csöndesebb :)

Üdv!

Ez nem rossz ötlet. És gondolom a gépben 5400-as vinyó van, nem is melegszik talán annyira.

vas. jan. 15, 2006 23:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vastag gumiszálból (2-3mm) csinálsz neki egy rögzítést (X alakban a vinyó alatt és felett, ha van hely, 5,25"-os helyre megoldható), és akkor csöndesebb :)

Üdv!

vas. jan. 15, 2006 22:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az a mogyorós gép sokaknak tetszik, köztük nekem is. Én is gondolkodtam már egynek a megvételén, hasonló célokbol.
Viszont a hangnál még ott vannak a vinyók is, a régebbi vinyóknak ugyanis gondolom nem kell bemutatni a hangját. Seek-elés közben elég durva kattogást tudnak művelni.

vas. jan. 15, 2006 21:49
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Jó, csak akkor már nagyon öszvér lesz a megoldás :)
A számítógép csak akkor kell ehhez a lejátszóhoz, ha internetes streamet akarsz nézni/hallgatni (engem utóbbi érdekelne), de a gép zaja nélkül. Már arra is gondoltam, hogy veszek a PII 350-es (nem celeron) Compaq MiniPC-ből a Mogyorónál 6k-ért, berakom az erősítő mögé, hogy ne is látszon :), rakok rá egy WinME-t, és bekapcsoláskor automatikusan elindítaná a 98%-ban hallgatott online rádiót. Egy ilyen masina kicsi és a hangja sem nagy. Lehet, ez lesz a megoldás :)

Üdv!

Hasonlón gondolkodom én is, mert olcsón nem igazán találni fapados streames lejátszót...
A procit könnyű lesz hűteni, mert megnövelt méretű hűtőt kap, plusz alulhúzom, de táp tekintetében nem tudom mit lehetne tenni. Azon gondolkodom, hogy megnövelem a táp hűtőfelületeit és hőfokfüggően hűtöm ventivel. Kondikat kicserélem 105 fokosra. VGA-nak 8 megás ati rage elég lesz passzív hűtésével, mert 3d-t úgyse kell produkálnia. Ezt részben kiselejtezett cuccokból össze lehet hozni, így nem kerül olyan sokba. A teljesen néma üzemmódot viszont pláne nyáron nem tudom meddig bírja majd...

vas. jan. 15, 2006 18:55
Moderátor

Hozzászólás 
Gabor2 írta:
djsms írta:
www.grx.hu 10 papír

Lehet megint figyelmetlen vagyok, de én itt nem találtam 10e-ért, csak 30-ért ezt: Trust 1620W Wireless TeleViewer. Hol keressem? Mi a neve?

Az egyebek alatt, van több is!

vas. jan. 15, 2006 18:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó, csak akkor már nagyon öszvér lesz a megoldás :)
A számítógép csak akkor kell ehhez a lejátszóhoz, ha internetes streamet akarsz nézni/hallgatni (engem utóbbi érdekelne), de a gép zaja nélkül. Már arra is gondoltam, hogy veszek a PII 350-es (nem celeron) Compaq MiniPC-ből a Mogyorónál 6k-ért, berakom az erősítő mögé, hogy ne is látszon :), rakok rá egy WinME-t, és bekapcsoláskor automatikusan elindítaná a 98%-ban hallgatott online rádiót. Egy ilyen masina kicsi és a hangja sem nagy. Lehet, ez lesz a megoldás :)

Üdv!

vas. jan. 15, 2006 2:08
platina tag

Hozzászólás 
djsms írta:
www.grx.hu 10 papír

McLaca írta:
Kicsit pongyolán fogalmaztam, a PC távirányíthatósága némi plusz kiadás, mert egy infra vevőre is szükség van (az nem jó, amivel a telefonokat lehet a géphez kötni), illetve talán TV-tunerek távirányítóival )és vevőjével) is meg lehet oldani, de ez utóbbi nem biztos, és még szoftver is kell hozzá. Régebben voltak kísérletek, de nem terjedt el túlzottan.
Szóval a távirányítóból az infra jelet egy ilyen jeltovábbítónak vagy egy pc-re kötött infra vevőbe, vagy tv-tuner vevőjére kell irányítani, de ez már itt OFF.

Üdv!

PC-re kötve most is van távirányítóm (a tvtuneré), ezt szoktam használni videózáskor is. Csak ehhez gép is kell. Egy megoldás lehet még a mobiltelefon bluetooth-on keresztüli használata, mint távirányító (ehhez minden adott itthon, de csak 10m-en belül működik).

vas. jan. 15, 2006 1:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kicsit pongyolán fogalmaztam, a PC távirányíthatósága némi plusz kiadás, mert egy infra vevőre is szükség van (az nem jó, amivel a telefonokat lehet a géphez kötni), illetve talán TV-tunerek távirányítóival )és vevőjével) is meg lehet oldani, de ez utóbbi nem biztos, és még szoftver is kell hozzá. Régebben voltak kísérletek, de nem terjedt el túlzottan.
Szóval a távirányítóból az infra jelet egy ilyen jeltovábbítónak vagy egy pc-re kötött infra vevőbe, vagy tv-tuner vevőjére kell irányítani, de ez már itt OFF.

Üdv!

szomb. jan. 14, 2006 20:57
Moderátor

Hozzászólás 
Gabor2 írta:
McLaca írta:
Gabor2 írta:
djsms írta:
Határozottan szebb képe volt, mint mikor a laptop 9600-as radeonját néztem.
Csak a Radeon védelmében: te a laptop képernyőjét nézted! :wink:
Szerintem inkább a laptop S-Video kimenetét nézte TV-n ;), és igaza van, az asztali lejátszók jobb képdinamikát nyújtanak.
A másik szobában lévő gép megtoldására valóban alkalmas, de akkor már inkább veszek egy 13 ezres körüli AV-RF-AV vezetéknélküli jeltovábbítót, az visz hangot, képet, egyes modellek infrát is, tehát még a távirányíthatóság is megoldható valamilyen távirányítót kezelő progival, és olcsó.
Nálam egyébként a processzor a gyenge pont, hangos a hűtője (a PC-ben, mert a notebookom film és zenelejátszás közben gyakorlatilag néma, hűtés nélkül jár), a tápomban 12cm-es ventilátor van, az hangtalan.

Üdv!

Csak ennyibe kerülne? 8) Ezek milyen távolságra képesek közvetíteni a képet és a hangot? Ha még a távirányítás is megoldott, akkor lehet, hogy komolyabban elgondolkozok egy ilyen vételén. Nem kéne hurcolászni a gépet, ha valaki másik szobában filmet akar nézni.
Tudsz valami linket írni, ahol kapni lehet?

www.grx.hu 10 papír

szomb. jan. 14, 2006 20:08
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Szerintem inkább a laptop S-Video kimenetét nézte TV-n ;), és igaza van, az asztali lejátszók jobb képdinamikát nyújtanak.

legalább van, aki figyelmesen olvas! :)

szomb. jan. 14, 2006 20:08
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Gabor2 írta:
djsms írta:
A másik szobában lévő gép megtoldására valóban alkalmas, de akkor már inkább veszek egy 13 ezres körüli AV-RF-AV vezetéknélküli jeltovábbítót, az visz hangot, képet, egyes modellek infrát is, tehát még a távirányíthatóság is megoldható valamilyen távirányítót kezelő progival, és olcsó.
Nálam egyébként a processzor a gyenge pont, hangos a hűtője (a PC-ben, mert a notebookom film és zenelejátszás közben gyakorlatilag néma, hűtés nélkül jár), a tápomban 12cm-es ventilátor van, az hangtalan.

Üdv!

Csak ennyibe kerülne? 8) Ezek milyen távolságra képesek közvetíteni a képet és a hangot? Ha még a távirányítás is megoldott, akkor lehet, hogy komolyabban elgondolkozok egy ilyen vételén. Nem kéne hurcolászni a gépet, ha valaki másik szobában filmet akar nézni.
Tudsz valami linket írni, ahol kapni lehet?

szomb. jan. 14, 2006 19:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Gabor2 írta:
djsms írta:

Üdv!

szomb. jan. 14, 2006 16:55
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Mindkét belinkelt, UTP csatlakozóval rendelkező készülékkel van egy apró probléma, ha jól értelmezem: számítógép nélkül nem mennek ezek sem. Így viszont nem sok értelme, mert poén akkor lenne, ha pl. routerhez lehetne kötni, és mint egy normál PC, simán ki tudna menni a netre. Ha esetleg ezt mégis tudja, csak én néztem el, akkor javítsatok :)
(Stream rádió miatt engem is érdekelne egy ilyen kütyü.)

En erre a celra mar rendszeresitettem egy iPAQ-et (marmint iPAQ Desktop-ot, ilyet ni, ez olyan korai barebone-szeruseg), ennek ellenere engem is erdekelne egy olyan stuff, amirol te beszelsz.

szomb. jan. 14, 2006 16:01
platina tag

Hozzászólás 
djsms írta:

És ez most nem fölösleges beszólás akart lenni, csak arra akartam utalni, hogy a magasabb felbontás miatt több részletet jelenít meg a laptop képernyője. Persze ha kis (mondjuk 384x288 képpontnak megfelelő) téglalapban lejátszva (és közelhajolva) is rosszabbnak látod, akkor tényleg jobb az asztali lejátszó. Bár gyanítom, hogy megfelelő szoftverrel (szűrőkkel) a laptopon is el lehet érni azt a minőséget.

McLaca írta:
Mindkét belinkelt, UTP csatlakozóval rendelkező készülékkel van egy apró probléma, ha jól értelmezem: számítógép nélkül nem mennek ezek sem. Így viszont nem sok értelme, mert poén akkor lenne, ha pl. routerhez lehetne kötni, és mint egy normál PC, simán ki tudna menni a netre. Ha esetleg ezt mégis tudja, csak én néztem el, akkor javítsatok :)

Üdv!

Infó innen:
http://www.tigerdirect.ca/applications/ ... 0&NoMapp=0

Minimum System Requirements
Connection to 802.11g wireless or Ethernet network

Windows 98SE, Me, 2000 or XP

500MHz processor

128MB memory

20MB available hard disk space

Broadband Internet Service (cable or DSL modem)

Annyi előnye van a dolognak, hogy ha másik szobában van a sz.gép, akkor a "zajt" meg lehet úszni. Bár szerintem egyszerűbb (és olcsóbb) a sz.gépet tökéletesen csendessé tenni. Az enyémnek is alig van hangja (a tápnak mindenképp kell a ventillátor, a procinak nem feltétlenül, a vga-nál is meg lehet úszni a zajt; egy csendes 1600 rpm-en forgó tápventinek eléggé minimális a hangja). Ügyeskedéssel (hőm. függő venti) a tápnál is meg lehet úszni a venti hangját.

szomb. jan. 14, 2006 14:38
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

szomb. jan. 14, 2006 12:27
Moderátor

Hozzászólás 
Hannibal írta:
Aha.

Véleményem illetve jelenlegi tudásom szerint szerint:

Vanni biztos van ilyen készülék, linkeltél is egyet (bár nekem nem működött a link :? ), de szerintem még 20000 környékén nincs. Ha lenne, már szeritem DVD témakrben jártassabb emberkék biztos írtak volna a fórumon, mert tényleg hasznos lehet.

Menj a dlink.hu-ra majd ott a bal oldali menüben a digitális otthon menüt keresd.
Vagy a bal oldali menü alján keresésnél digitális otthon és ott a három dsm készülék.
Amúgy náluk több nyugati országhozt képest lassú elérések miatt nem terjedt még el az internet alapú video stream technológia. Rádióból van sok, de nyugati társaink ebben is bőven vernek minket :) Ebből gondolom, hogy ott biztosan van kereslet is ezekre a termékekre. Ha tudnék valami típust lőhetnék pl az e-bayen is, csak tudni kellene egy típust :)

pén. jan. 13, 2006 20:23
Moderátor

Hozzászólás 
Aha.

Véleményem illetve jelenlegi tudásom szerint szerint:

Vanni biztos van ilyen készülék, linkeltél is egyet (bár nekem nem működött a link :? ), de szerintem még 20000 környékén nincs. Ha lenne, már szeritem DVD témakrben jártassabb emberkék biztos írtak volna a fórumon, mert tényleg hasznos lehet.

pén. jan. 13, 2006 19:15
Moderátor

Hozzászólás 
Hannibal írta:
Egyébként ilyen lejátszót csak otthonra keresel úgymond "szórakozásra" vagy inkább "céges" célra?

otthonra. Cégnek nem lenne nagy gond az 50 papír, de nekem az :)
Továbbá ha jónak ítélem akár üzlet is lehet belőle! (digitális tv az ügyfelekne stb)

Tegnap elég sokat kísérleteztem. Laptopról hajtottam tv-t, azon néztem az adást. Éjjel a laptop csöpp halk ventije is zavaróan hangos volt!
Továbbá kispróbáltam azt is, hogy a streamet lementettem, majd kiírtam dvd-re és asztali lejátszóval megnéztem. Határozottan szebb képe volt, mint mikor a laptop 9600-as radeonját néztem.

pén. jan. 13, 2006 18:07
Moderátor

Hozzászólás 
Egyébként ilyen lejátszót csak otthonra keresel úgymond "szórakozásra" vagy inkább "céges" célra?

pén. jan. 13, 2006 17:08
Moderátor

Hozzászólás 
Takibaa írta:
a belinteklt masina (buffalo) 250EUr körül mozog, tehát a dlink nem is olyan drága traktor, meg kúúl is 8)

Persze, egy fullextrás kombájnhoz képest az mtz nem drága, de továbbra is csak az olcsó autóra van szükség... :)

csüt. jan. 12, 2006 22:23
platina tag

Hozzászólás 
a belinteklt masina (buffalo) 250EUr körül mozog, tehát a dlink nem is olyan drága traktor, meg kúúl is 8)

csüt. jan. 12, 2006 21:40
Moderátor

Hozzászólás 
Takibaa írta:
NEM NÉZLEK HÜLYÉNEK, MERT AZONNAL KITILTASZ ÉRTE és itt van szmájli :oops: :oops: :oops:
nem ismerek olyan lejátszót ami az általad támasztott követelményeknek megfelelne és még bele is fér az árkategóriába
korábban láttam már olyan lejáccót, aminek van hálózati csatlakozója, de hogy ismeri e a stream formátumokat, már igen kérdéses
anélkül, hjogy hülyének néznélek azért el szeretnlém mondani, hogy a streaming video-hoz nem elég a hálózati csatoló, de ezt te is tudod
a dlink megoldáse egyébként igen jó megoldásnak tűnik, és szerintem ennyi pénzért talán meg is éri, tekintve, hogy vezeték nélküli hálózatot is kínál
szerk:
http://www.mpeg4-players.info/

1, Kitiltani csak Sy tud :) Egyébként nem azért szankcionálok valakit, mert velem szemben követ el a szabályzatba ütköző dolgot, hanem mert elkövette.
2, persze, még szoftvert is kell írni hozzá :)
3, a dlink megoldása jó, csak a számomra felesleges funkciói miatt drága. Minek vegyek traktort, ha sosem megyek vele szántóföldre és jóval olcsóbb csak közútra való autót is kapni? :)
(t'om azé', me' menő! :P )

csüt. jan. 12, 2006 21:14
Moderátor

Hozzászólás 
dbali írta:
Bakker! Azért ennyire még nem fejlett a technika (és főleg nem ilyen olcsó)! Talán egy nullával többért már lehet barbone-t kapni, de az sem hiszem, hogy 10-30W-ot enne. De azért ez látszik lehetséges célpontnak.

Ekkora butaságot azért ne állíts!

csüt. jan. 12, 2006 21:08
platina tag

Hozzászólás 
emitt egy hasonló alternatíva:

Buffalo Link Theater PC-P3LWG/DVD és egy német teszt
http://www.movie-player.de/modules.php? ... le&sid=177

csüt. jan. 12, 2006 20:44
platina tag

Hozzászólás 
NEM NÉZLEK HÜLYÉNEK, MERT AZONNAL KITILTASZ ÉRTE és itt van szmájli :oops: :oops: :oops:

nem ismerek olyan lejátszót ami az általad támasztott követelményeknek megfelelne és még bele is fér az árkategóriába

korábban láttam már olyan lejáccót, aminek van hálózati csatlakozója, de hogy ismeri e a stream formátumokat, már igen kérdéses

anélkül, hjogy hülyének néznélek azért el szeretnlém mondani, hogy a streaming video-hoz nem elég a hálózati csatoló, de ezt te is tudod

a dlink megoldáse egyébként igen jó megoldásnak tűnik, és szerintem ennyi pénzért talán meg is éri, tekintve, hogy vezeték nélküli hálózatot is kínál

szerk:
http://www.mpeg4-players.info/

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Takibaa csüt. jan. 12, 2006 20:47-kor.

csüt. jan. 12, 2006 20:35
Moderátor

Hozzászólás 
Nem értem miért erőlteti mindenki a pc-t...
Mint már írtam, LÉTEZIK ASZTALI NEM PC ALAPÚ STREAM KÉPES LEJÁTSZÓ! Nem kell odabiggyeszteni még egy nullát sem az árához...
A gyengébb képességűek kedvéért itt a linkje.
A még gyengébb képességűek kedvéért idézem a fenti linken olvasható szöveg lényegét:
Idézet:
Minden mai nyelven beszél:

A lejátszó támogat minden mai streaming és audio szabványt (MP3, JPEG, MPEG, Xvid és QuickTime).

A problémám ezzel a készülékkel az, hogy viszonylag drága (cca 45000Ft, tehát nem 200000-250000Ft!!! pl itt)
Egy jóval kevesebb szolgáltatással rendelkező kistestvérét keresem, amiben pl nincs kártyaolvasó és wifi, ezáltal olcsóbb.

Még mindig olyan lehetetlent kérek amit csak pc-vel lehet megoldani?

csüt. jan. 12, 2006 19:58
arany tag

Hozzászólás 
Bakker! Azért ennyire még nem fejlett a technika (és főleg nem ilyen olcsó)! Talán egy nullával többért már lehet barbone-t kapni, de az sem hiszem, hogy 10-30W-ot enne. De azért ez látszik lehetséges célpontnak.

csüt. jan. 12, 2006 19:10
Moderátor

Hozzászólás 
Takibaa írta:
A személyi számítógép hihetetlen képességekkel rendelkezik ám!
:lol: :lol: :lol:

Felőlem lehet számítógép is, de ne kerüljön többe 20000-25000Ft-nál; csendes legyen; kb 10-30W-ot fogyasszon, standby állapotban pedig max 1-10W-ot; kicsi legyen; (az olvasó és lemezbehúzó mechanikán kívül) ne legyen benne mozgó, pörgő, zúgó alkatrész; igen csendesen üzemeljen; 5.1-es hangja legyen; tűéles képet produkáljon a tv-n (ez a legfontosabb); legyen hozzá távirányító; ne kelljen hozzá billentyűzet és egér; néhány mp alatt bootoljon fel; ne faggyon le naponta 5x; ne kelljen lemezt cserélni az oprendszer felbootolása után (a'la live linux disztrók).
Első körben csak ennyit várok el. Vállalod a leszállítását? (nincs szmájli, mert utálom, ha hülyének néznek)

csüt. jan. 12, 2006 18:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem ismerek ilyet...

csüt. jan. 12, 2006 17:16
platina tag

Hozzászólás 
A személyi számítógép hihetetlen képességekkel rendelkezik ám!
:lol: :lol: :lol:

csüt. jan. 12, 2006 14:10
platina tag

Hozzászólás 
djsms:

javaslom a XXI. század egyik legnagyobb vívmányát

csüt. jan. 12, 2006 14:09
Moderátor

Hozzászólás stream-es asztali dvd
Nem tudom, hogy ez most hardver vagy inkább dvd témakör :) Szóval olyan asztali dvd lejátszót keresek, ami képes az internetes tv-ket és rádiókat is lejátszani. Nem kell wifis, elég az utp-s is és minél olcsóbb legyen. Tud valaki ilyet? Dlinket találtam, de az elég húzós áron van

csüt. jan. 12, 2006 10:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 36 hozzászólás ]