Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 21:29

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Következő
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Beadnám a derekamat, és hajlandó lennék még a hívószámkijelzésért is fizetni :D, de oldja már meg a 3 cég közül valamelyik, hogy legyen egy jó tarifájú, postpaid előfizetéses csomag, amihez nem vehető készülék, vagy csak irdatlan áron. Ne csak a közbeszerzési díjcsomagnál tudjanak normális percdíjakat adni, ha valaki utólag fizető szeretne lenni, és nem kell neki készülék.

Nem a percdíjakkal akarom megfizetni az egyébként igénybe nem vett ártámogatást.

Ugye ismered a Bundle Simon promót? :wink:
Vagy már olyan régen dolgoztál a boltban, hogy el is felejtetted :?: :twisted:

hétf. feb. 27, 2006 23:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
Vizsla meg túlzásba viszi ezt a dolgot. Különben is hívja fel a droidközpontot, neki legalább ingyen van trémobil kártyáról (ha van neki). :P
Szerintem abban semmi túlzás nincs, hogy ne csak közbeszerézési djcsomagnál biztosítsanak olyan tarifát, ami postpaid, és nem azzal fizetem meg a készülékes ártámogatást, amit igénybe sem veszek.

A feltett kérdésekre a válasz továbbra is érdekel, még akkor is ha, a 1230 ingyen van. Jó helyen van. Őket nem szavad hívni, mert közben más meg várni fog, s ez nem a 1270 :D.

hétf. feb. 27, 2006 21:55
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla mindig túlzásba viszi - ez a szokása! :D

(kéne neki egy saját telefontársaság. Nem érti, hogy a mobilcégeknek így is megvan a maguk haszna, nincsenek rászorítva a piackonform megoldásokra)

hétf. feb. 27, 2006 11:59
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
nem értelek!

ha mindenkinek hóvégén van zárása, mint ahogy tudomásom szerint a trénél van, akkor vagy egyben nyomsz, postázol, stb. vagy elosztva, de akkor később kapod meg a zsét. Nem? Márpedig egy vesztel szintű cégnél ez nem két forint.

Nem értem mit nem értesz, illetve hogy amit te írtál, az hogyan jön az én írásomhoz :) Én azt világosítottam meg, hogy nem kell több számlazárási napot csinálni csak azért, mert valaki nem bírná egyben fizikailag kinyomni az összes ügyfele számláját. Ami egyébként sem olyan nagy gond pár tízmilliókba kerülő modern nyomtató+borítékoló gép használata esetén. Később kapja meg a pénzt, ha nem egyszerre nyomja ki az ügyfeleknek a számlákat? És? Az elosztott, (valamilyen szinten) egyenletesen jövő pénz sok esetben kedvezőbb, mint a ritkábban egyben beeső. Másrészt a másik két szolgáltatónak nem okoz ez gondot, mint láthatod :)

Vizsla meg túlzásba viszi ezt a dolgot. Különben is hívja fel a droidközpontot, neki legalább ingyen van trémobil kártyáról (ha van neki). :P

hétf. feb. 27, 2006 11:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Arra lennék kíváncsi, hogy miből áll a westeles hitelbírálat?
Ezt a domino kártyát mennyiért adták?

A legfőbb gondom az, hogy a Domino Aktívot szeretném postpaid konstrukcióban használni, és hajlandó lennék lemondani arról, hogy valaha is készüléket vehessek 2 éves hűséggel, míg ezt a csomagot használom, vagy legfeljebb dominos áron. De az Istenért sem képes bevezetni a Westel postpaid konstrukcióban ezt a tarifát. Amik meg vannak, azok jellemzése meg nem ebbe a topicba illő 8) .

Utálok töltögetni, ugyanakkor kellene a részletető, meg jó pár értéknövelt szolgáltatás.

Beadnám a derekamat, és hajlandó lennék még a hívószámkijelzésért is fizetni :D, de oldja már meg a 3 cég közül valamelyik, hogy legyen egy jó tarifájú, postpaid előfizetéses csomag, amihez nem vehető készülék, vagy csak irdatlan áron. Ne csak a közbeszerzési díjcsomagnál tudjanak normális percdíjakat adni, ha valaki utólag fizető szeretne lenni, és nem kell neki készülék.

Nem a percdíjakkal akarom megfizetni az egyébként igénybe nem vett ártámogatást.

vas. feb. 26, 2006 23:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Drága Pötty!
...........
Mindenesetre kösönööm a választ.
Esetemben nem volt igaz a dominóról történő MobilOtthonra váltáskor bármiféle letét kérése. Vásárolhattam kedvezményesen egy 12-szer 10 perc beszélgetést biztosító dominókártyát és még egy évig havonta kapok 500 Ft jóváirást, persze csak akkor ha a forgalmam azt meghaladja.

vas. feb. 26, 2006 22:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Drága Pötty!
Ebben, vagy a gyalázós topicban volt olvasható a Mobilotthon bevezetése után pár héttel, hogy valaki migrálni szeretett volna, nem is olyan friss dominoról, és egy 40 ezres depot kapott.
Mindenesetre kösönööm a választ.

vas. feb. 26, 2006 21:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Azt is hallottam, hogy még MobilOtthonnál is szívóznak.

Ötlet, vélemény?
Egyszerű javaslatom van Önnek: egy dominó karival térjen be amit át kíván váltani és nem lesz semmi probléma.

vas. feb. 26, 2006 20:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha valaki előfizut köt a Westelnél, és esetleg részletre is venne telefont, mindenképp elvárják Tőle (=vagyis depomentesen köthenet szerződést) a bejelentett munkahelyet?
Ha csak SIM kéne, akkor is elvárják?
A hitelbírálat során pozitívan hat, ha bemutatok több darab, nevemre szóló, időben befizetett, pannonos és vodafoneos postpaid előfizetést?
Diákként nehezen lenne bejelentett melóm.

Azt is hallottam, hogy még MobilOtthonnál is szívóznak.

Ötlet, vélemény?

vas. feb. 26, 2006 8:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
joc_ írta:
Viszont a számlák kinyomtatásának, postázásának, befizetések érkeztetésének logisztikája egyenletesebben eloszlik ha havi több zárási idõpont van. (Ha jól tudom, ilyen nagy postázó szolgáltatók ha ütmesen adják a postára a küldeményeiket, ott is számíthatnak kedvezményekre.)

Ez mind szép és jó, de attól még a számlazárás lehet a hónap utolsó napján. Attól még lehet meghatározott ütem szerint adagokban nyomtatni és postázni a számlákat. Látod, a trémobilnak is megy, meg a gázmûnek, elmûnek, vízmûnek, stb... Egyébként egy modern számlanyomtató és borítékoló gép ne tudd meg mennyi számlát képes egy másodperc alatt kinyomni és borítékolni... (persze nem is egy-két millióba kerül csak). Szóval a logikai számlazárásnak szerintem semmi köze nem kell hogy legyen a fizikai számlakészítéshez és postázáshoz.

nem értelek!

ha mindenkinek hóvégén van zárása, mint ahogy tudomásom szerint a trénél van, akkor vagy egyben nyomsz, postázol, stb. vagy elosztva, de akkor később kapod meg a zsét. Nem? Márpedig egy vesztel szintű cégnél ez nem két forint.

szomb. feb. 25, 2006 21:59
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Viszont a számlák kinyomtatásának, postázásának, befizetések érkeztetésének logisztikája egyenletesebben eloszlik ha havi több zárási időpont van. (Ha jól tudom, ilyen nagy postázó szolgáltatók ha ütmesen adják a postára a küldeményeiket, ott is számíthatnak kedvezményekre.)

Ez mind szép és jó, de attól még a számlazárás lehet a hónap utolsó napján. Attól még lehet meghatározott ütem szerint adagokban nyomtatni és postázni a számlákat. Látod, a trémobilnak is megy, meg a gázműnek, elműnek, vízműnek, stb... Egyébként egy modern számlanyomtató és borítékoló gép ne tudd meg mennyi számlát képes egy másodperc alatt kinyomni és borítékolni... (persze nem is egy-két millióba kerül csak). Szóval a logikai számlazárásnak szerintem semmi köze nem kell hogy legyen a fizikai számlakészítéshez és postázáshoz.

szomb. feb. 25, 2006 21:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elvilega számlazárási nap a szerződéskötésed után generálódik. T-Com-nál egyszer megkérdeztem, hogy miért nem egységes, ugyanis a kedvezmények egy hónapra érvényesek, a számlazárás meg mondjuk hónap közepén van, és nincs szinkronban a kettő. Válasz az volt, hogy ezt egyszer kitalálták, és azóta e za programban nem módosítható. :) Nagy munka lenne az ügyfeleket szinkronizálni hónap elejére.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli62 szomb. feb. 25, 2006 21:27-kor.

szomb. feb. 25, 2006 15:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sok cégnél maga a posta állítja elő a számlát és a borítékot, s így hamarabb eljut a címzetthez.
Bővebb info itt: http://www.posta.hu/object.262c8ead-1b0 ... 86b52e.ivy

szomb. feb. 25, 2006 13:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Nem is értem az ilyen számlazárós dolgokat a másik két szolgáltató topikjában. Vagy valamit súlyosan félreértek a kérdést illetően?
Szerintem ésszerű oka is lehet a havi több számlazárási időpontnak: a teljes számlázás/postázás gyakorlatilag folyamatosan működik, egyenletes terheléssel. Sokkal kisebb (cserében viszont állandóan rendelkezésre álló) apparátust igényel, mint mondjuk a havi egyszeri zárás.
Nyilván nem a számla számítását végző szoftver futásáról van szó, mert az valószínűleg havi 1 zárás esetén is gondolom néhány óra alatt lefut. Viszont a számlák kinyomtatásának, postázásának, befizetések érkeztetésének logisztikája egyenletesebben eloszlik ha havi több zárási időpont van. (Ha jól tudom, ilyen nagy postázó szolgáltatók ha ütmesen adják a postára a küldeményeiket, ott is számíthatnak kedvezményekre.)

szomb. feb. 25, 2006 13:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehet, hogy a Pannonnál azért van ennyi zárás, hogy mindig legyen elég likvid lóvéja :D.
A Westel meg biztos beéri, ha egyetlen napon töltődik fel a bankszámlája :D.

szomb. feb. 25, 2006 12:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
1. Milyen számlazárási napok vannak?

Tudtommal a trémobilnál a hónap utolsó napja. Azaz mindenkinek a számlája adott hónap 1-től 28/30/31-ig vonatkozik. Én legalábbis még soha nem láttam egyetlen helyen, egyetlen embernél se ettől eltérő számlát (ami persze nem zár ki semmit). Nem is értem az ilyen számlazárós dolgokat a másik két szolgáltató topikjában. Vagy valamit súlyosan félreértek a kérdést illetően?

szomb. feb. 25, 2006 12:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
1. Milyen számlazárási napok vannak?
2. A számlazárás napjától mennyi idő a fizetési határidő?
3. Utólag módosítható-e a számlazárás napja, s mennyi ennek az átfutási ideje egy frissen kötött előfizetésnél?
4. A szerződés megkötése után mennyi idővel lehet megtudni, hogy milyen számlazárási napot kaptam?

Egy-két példa, hogy miről is beszélek:

A számlazárási napok a vodánál: 6, 13, 19, 25.
Fizetési határidő: a számla keltétől számított 16. nap. A számla keltének napja 2005. júnusa óta meghatározhatatlan, hála az AMDOCS-nak. Addig a számlazárás napjától számított 3-8. nap volt. Jelen pillanatban a számla kelte eléri a zárástól számított akár 30. napot is! S attól számítva a 16. nap a fizetési határidő. Ám érdekes módon, a számla végösszegét csak a fizetési határidő előtti 1 hétben képesek csak megmondani.
A zárás napja a vásárlás utáni 3. naptól egyből módosítható, de csak a következő utáni záráskor fog érvényesülni.

Pannon:
számlazárási napok: 2, 4, 6, 8, 11, 14, 18, 21, 23, 25, 27.
Fizetési határidő: a zárás napjától számított 17-20. nap.
A zárás napja az első 2 zárás után módosítható.

szomb. feb. 25, 2006 11:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
pgsm írta:
"Nekem 1000 db SMS-em van freebe, pannonra"

ez kissé pontatlan - flottán belül:)
Nem, az ténylegesen hálóra vonatkozik :D. Sőt, tegnap egy vodára elküldött SMS-t is freeben számolták el, pedig nem hordozott szám, s még 70-es előhívójú. Holott a havi 20 már elfogyott :D.

csüt. feb. 02, 2006 16:05
arany tag

Hozzászólás 
"Nekem 1000 db SMS-em van freebe, pannonra"

ez kissé pontatlan - flottán belül:)

csüt. feb. 02, 2006 13:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
A voda messengert látom nem ismered. Nem fogom kifejteni, ha akarod, olvasd el a topicját. 5 személyre meg tudod oldani, hogy úgy működjön, mint egy sima SMS-küldés, így tényleg 6 Ft-ért küldesz SMS-t.
Nekem 1000 db SMS-em van freebe, pannonra. Nem használom ki, nem kell.

Akkor volna jó, ha ezt nem úgy adnák, hogy egyszerre kell megvennem.
Mellesleg jobb ajánlat a havi 150 Ft-ért 15 Ft-os SMS, bárhova. Az tényleg baba.
De azt sem mondtam, hogy a 700 Ft 100 SMS rossz lenne. Sőt, az is jó.
Egyszerűen csak Al Bundy írása fogott meg.

szer. feb. 01, 2006 22:00
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Al Bundy írta:
Ember! Hol küldesz te ingyen hálón belül SMS-t? Ez még mindig Magyarország, könyörgöm!
Persze, egy adott rétegnek jó. De miért ne? Tudsz olyan akciót mondani azon kívül, hogy mindig mindenhova minden ingyenes, ami mindenkinek jó?
Nincs ingyen, de már korábban be lett vezetve:
djuice Nonstop - 3070Ft/10500 SMS, amiből 500 hálón kívül küldhető
Vodafone Messenger: 6Ft/üzenet, korlátlanul, havi díj nélkül (2005-ben csak 5 Ft volt. De hát tudjátok: csökkent az ÁFA 5%-kal, ami a vodás matek tanár szerint 6 Ft-ot jelent (apropó: matek tanár: nem szeretné meglovagolni a Westel, hogy most vissza felé süljön el a vodára? Csak a voda nem érvényesítette az ÁFA-csökkentést)).
djuice nightlife: havi 490Ft-ért 9Ft/perc beszélgetés és 9Ft/SMS,MMS 21-6 óráig.
Bulizóna opció Selecthez (február 24-étől): havi 480Ft-ért 9Ft/perc beszélgetés és 9Ft/SMS,MMS 21-8 óráig

Al Bundy: légy objektív, mint megannyiszor kértem :wink:...

vizsla akkor legyünk tényleg objektívek :)
a djuice nonstop tényleg csak azoknak van akik nagyon sokat smseznek. nekem pl. hiába van benne 10 ezer sms hálón belül soha nem küldenék annyit. nagyjából 50-120 között szokott mozogni. ezért nem fizetnék több ezer forintos havi díjat.
a voda messengert soha nem használnám ahogy nem használom a tmobos wapos smst sem pedig ingyen van. de ha üzenni akarok nem szoktam vacakolni ilyesmikkel. megírom az smst és kész.
djuice nightlife és a voda bulizóna pedig tök szép de ott plusz havidíjat fizetsz érte! azért az nem ugyanaz mintha egyben veszel smst. no meg aztán az sem elhanyagolható hogy időben erősen korlátozva van és a pannonnál szintén csak hálózaton belül érvényes a voda bulizónát nem tudom. nekem pl az sms 100 teljesen jó és ki is tudom használni és ha átváltok dominóra akkor is használni fogom. szerintem objektivitás az is ha nem hasonlítunk össze körtét az almával. egy djuice nonstopot és a bulizónát és az sms 100 csomagot pl. mert tökre nem ugyanazoknak szólnak.

szer. feb. 01, 2006 19:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Ja, és még annyit a témához, hogy az tényleg hatalmas csoda lenne, ha a T kezdene el először valamit olcsóbban adni, mint a másik kettő. :?
Nem az árat firtattam. Csak a HSZ-edet.
Ez a egész, együtt, ami miatt írtam, amit írtam:

And_Or írta:
Al Bundy írta:
The Voice írta:
...

Hát, a sokat SMS-ezőknek ez nem is rossz! Sőt! 7 Ft, az 7 Ft...

Hálón belül... ??? Kapják be! Hálón belül ingyenesnek kellene lenni. Ez inkább mehetett volna szerintem a fikázóba. Jah, és fizessem ki elöre... vicces...
Persze ez jó valakinek, egy adott rétegnek.

A lényeg And Or hsz-ének első részben van.

szer. feb. 01, 2006 19:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, és még annyit a témához, hogy az tényleg hatalmas csoda lenne, ha a T kezdene el először valamit olcsóbban adni, mint a másik kettő. :?

szer. feb. 01, 2006 18:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Ne haragudj, de tényleg üldözési mániád van. Mondtam én most bármit is, amivel nem voltam objektív? Egy dolgot jelentettem ki, az előttem írtakra reagálva: "Magyarországon (reméljük csak egyelőre) nincs olyan, hogy ingyen tudsz hálózaton belülre SMS-t küldeni".
Nagyon jól tudom, hogy létezik djuice Nonstop, djuice Nightlife, ezek természetesen mind olyan szolgáltatások, amik sajnos nincsenek a T-nél, ezért minden elismerésem a Pannonnak. DE: Egyrészt ugye ezek is csak egy rétegnek szólnak (erről volt szó az előbbi hsz-ekben is), másrészt nincsenek ingyen, ezért nem említette egyikük sem őket, vagyis nem kapcsolódtak a témához.
Nagyon megköszönném, ha nem feltételeznél minden egyes hozzászólásom mögött feltétlen rosszindulatot és teljes elfogultságot. Itt ezekről tényleg szó se volt. A Pannon-nal meg végképp semmi bajom nem volt sohasem, szerintem a 3G hálójuk minőségének firtatásán kívül egy rossz szavam nem volt róluk, ha hiszed, ha nem, ismerem (és elismerem) a szolgáltatásaikat.

szer. feb. 01, 2006 18:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Ember! Hol küldesz te ingyen hálón belül SMS-t? Ez még mindig Magyarország, könyörgöm!
Persze, egy adott rétegnek jó. De miért ne? Tudsz olyan akciót mondani azon kívül, hogy mindig mindenhova minden ingyenes, ami mindenkinek jó?
Nincs ingyen, de már korábban be lett vezetve:
djuice Nonstop - 3070Ft/10500 SMS, amiből 500 hálón kívül küldhető
Vodafone Messenger: 6Ft/üzenet, korlátlanul, havi díj nélkül (2005-ben csak 5 Ft volt. De hát tudjátok: csökkent az ÁFA 5%-kal, ami a vodás matek tanár szerint 6 Ft-ot jelent (apropó: matek tanár: nem szeretné meglovagolni a Westel, hogy most vissza felé süljön el a vodára? Csak a voda nem érvényesítette az ÁFA-csökkentést)).
djuice nightlife: havi 490Ft-ért 9Ft/perc beszélgetés és 9Ft/SMS,MMS 21-6 óráig.
Bulizóna opció Selecthez (február 24-étől): havi 480Ft-ért 9Ft/perc beszélgetés és 9Ft/SMS,MMS 21-8 óráig

szer. feb. 01, 2006 18:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Al Bundy írta:
The Voice írta:
...

Hálón belül... ??? Kapják be! Hálón belül ingyenesnek kellene lenni. Ez inkább mehetett volna szerintem a fikázóba. Jah, és fizessem ki elöre... vicces...

szer. feb. 01, 2006 16:02
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
The Voice írta:
...

szer. feb. 01, 2006 12:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
The Voice írta:
...

szer. feb. 01, 2006 11:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Százszor jobb lesz Neked! Rendeld meg Te is a T‑Mobile új SMS 100 csomagját!
Küldd a +SMS100 kódot a 1230-as számra (díjmentesen), hogy 100 db kedvező árú SMS-t küldhess kedvedre bármely belföldi T‑Mobile előfizetőnek. Hiszen így egy üzenet mindössze 7 forintba kerül a T‑Mobile hálózatán belül.
A szolgáltatás díja most előfizetőknek és Dominósoknak is mindössze 700 Ft**. SMS-ezz többet, kedvezőbb áron!

Az SMS 100 csomag megrendelése esetén a csomagban foglalt SMS-ek felhasználására az alábbi szabályok érvényesek:

Domino előfizetőként az aktiválás időrendi sorrendjében veheted igénybe az SMS kedvezményeket, azaz amennyiben az SMS 15 csomag bekapcsolása megelőzte az SMS 100 csomag bekapcsolását, úgy először az SMS 15 csomag kedvezményes SMS-eit használhatod fel.

Előfizetéses ügyfeleknél az SMS 100 csomag kedvezmény felhasználása megelőzi az SMS-csomag 25 és SMS-csomag 80 kedvezményeit (természetesen hálózaton belüli SMS-ek esetén).

Az SMS 100 csomag az alábbi előfizetéses és Domino díjcsomagokkal vehető igénybe:

Előfizetéses díjcsomagok:
Relax 100, Relax 250, Relax 500, Relax 1000
Aranytárskártya Relax 50, Aranytárskártya Relax 125, Aranytárskártya Relax 250, Aranytárskártya Relax 500
Társalgó; Szervusz; Zöldzóna; Egyenlítő; Partner 1, Partner 2, Partner 3, Partner 4 és ezek társkártyás változatai
Partner 3 Csoport Plusz kedvezménnyel
Mobil Otthon
Mobil Internet 50, Mobil Internet 300, Mobil Internet 1000

Lezárt előfizetéses díjcsomagok:
Partner 5, Partner 6, Partner 7, MobilMester és a február 1-től lezárt M díjcsomagok

Domino:
Domino; Domino Egyenlítő; Domino7; Domino Nap, Domino SMS, Domino Aktív

*Az SMS 100 csomag teljes felhasználása esetén.
** Előfizetőknek egy naptári hónapra, Dominósoknak 30 napra.
Kizárólag a T‑Mobile Magyarország Rt. díjszabásaiban szereplő díjcsomagokhoz vehető igénybe. Az ajánlat érvényessége:
2006. február 1– 2006. április 30., illetve visszavonásig. További feltételek, információ: 1230 (a T‑Mobile Magyarország Rt. hálózatából díjmentesen hívható), 06-1/265-9210.

szer. feb. 01, 2006 11:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pedig nem lenne szabad!
54 Ft-ba kell kerülnie! Bizony ám! Tessék csak megreklamálni! :D

vas. jan. 29, 2006 14:26
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Idézet:
A Hívásforgalmi Tájékoztató a My T-Mobile oldalán (www.t-mobile.hu) díjmentesen megtekinthetô. A díjmentesen megtekinthetô információ a bejelenkezett telefonszám aktuális egyenlege illetve elôzô havi lezárt egyenlege. Hatálybalépés dátuma: 2006. március 1.

Ez már most is él. Díjmentesen.

vas. jan. 29, 2006 13:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
A Hívásforgalmi Tájékoztató a My T-Mobile oldalán (www.t-mobile.hu) díjmentesen megtekinthetô. A díjmentesen megtekinthetô információ a bejelenkezett telefonszám aktuális egyenlege illetve elôzô havi lezárt egyenlege. Hatálybalépés dátuma: 2006. március 1.

vas. jan. 29, 2006 13:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
egész jó akció vannak a trének, múltkor 10-ért 1600-ás, most 17-ért t630-as. Csak így tovább!

MÁS: mi van azzal a megkötéssel, hogy évente csak egy dominót lehet venni? Érvényes? Vagy inkább csak ijesztegetés?

kedd jan. 17, 2006 13:48
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kösz.
Khmm, közben a T-Mobilenál is megtaláltam a neten :oops: . Csak nem gondoltam volna, hogy mindenféle reg nélkül is működik az egész (gyűlnek a pontok).

vas. jan. 15, 2006 13:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
EFi írta:
Én is töltöttem egy 5000-t, és 5700 jött. Ez úgy jött össze, hogy 5000+200(ÁFA miatt)+500(10% kedvezmény Domino Aranykártyásoknak)
Na most a kellemes bökkenő az, hogy nem tudok róla, hogy Domino Aranykártyás lennék.
Hogyan lehet valaki egyáltalán Dominoban Aranykártyás?
Hívd fel a 1230-at, majd válaszdd a magyar nyelvet, aztán 8-as gombot, aztán a Személyes információkat! Itt megtudhatod a jelenlegi kártyaszínedet, az előző hónap összegyűjtött pontjainak számát (általában adott hó 12-13-án már fent van az előző hónap pontjainak száma, Nálam legalábbis ez tapasztalható), az utolsó 6 hónap pontjainak számát, milyen kedvezményeid (ne gondolj semmi egyedire!) vannak, meg hogy mennyi kell a következő szintig.

vas. jan. 15, 2006 13:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
New-man írta:
megint él az ingyen percek és infó sms regisztrálási lehetőség a (1777-en 3/9) domino feltöltéshez jan. 20-ig...

azt hittem az új bónuszok miatt elfelejtik idén, mégsem... :)

Én is töltöttem egy 5000-t, és 5700 jött. Ez úgy jött össze, hogy 5000+200(ÁFA miatt)+500(10% kedvezmény Domino Aranykártyásoknak)
Na most a kellemes bökkenő az, hogy nem tudok róla, hogy Domino Aranykártyás lennék.
Hogyan lehet valaki egyáltalán Dominoban Aranykártyás?

vas. jan. 15, 2006 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nem az automata, hanem élő hang mondta volna be :wink:.

Tudom. De direkt automatát mondtam, hátha így nem parázik be annyira. De tévedtem... Nem kezdem el neki magyarázni.

szomb. jan. 14, 2006 16:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem az automata, hanem élő hang mondta volna be :wink:.

szomb. jan. 14, 2006 16:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Al Bundy írta:
Ja, igaz. Erre nem gondoltam. :oops:
Na, mit mondtak?

Áh, fateromnak mondtam, hogy felhívom és bemondja az automata. Erre azt mondta, hogy "inkább ne bolygassuk". Fél, hogy elszedik a „bonusz pénzért”. :) Így hát, ennyiben maradt...

...ja, és még kapott 20 percet... :D

szomb. jan. 14, 2006 15:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Na, mit mondtak?

szomb. jan. 14, 2006 15:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
A második esetben van a szolgáltatónak olyan lehetősége, hogy visszavonja az összeget?
Lehetősége van, de hogy él-e vele...? Igaz, nem T, hanem Pannon, de amikor 2001-ben volt 10.000Ft lebeszélhetőséggel 3310-es, abból vettem, eredményeként 3200Ft-tal gazdagított pluszban a Pannon. A feltétel az volt, hogy fél éven belül kétszer fel kell töltenem a kártyámat és akkor erre az első két feltöltésre feltöltésenként 3200Ft-ot kapok. Meg is kaptam. A második feltöltés után kétszer is :D, azóta sem szóltak érte...

Üdv!

szomb. jan. 14, 2006 13:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
De nem a technikusokkal fogsz beszélni, hanem a versmondóval.

szomb. jan. 14, 2006 13:14
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Ne Nekem köszönd :wink:

No mindegy! :D

szomb. jan. 14, 2006 12:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
De nem a technikusokkal fogsz beszélni, hanem a versmondóval. És az Neked csak azt fogja elmondani, hol és mikor, milyen összegben történt feltöltés. Szerined Ő hol tud ebből bármilyen bugot megállapítani?

Amúgy meg ha a Westelnél volt a bug, és ez később kiderül, teljesen jogosan emelheti le a kártyáról az összeget. Éppúgy, mintha valaki tévesen tölt rá a kártyádra. De utóbbival nem foglalkoznak a szolgáltatók.

szomb. jan. 14, 2006 11:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Al Bundy írta:
Fateromnak most érkezett csak úgy egy 3500 Ft-os feltöltés a Domino kártyájára.
Két eset lehetséges:
1. Valaki elgépelte a telefonszámot a PinPad-on (bár nem tudom, hogy lehet valaki annyira béna, hogy 2-szer rossz számot üssön be)
2. Bug-os a T rendszere, mert 2 napja töltötte fel a faterom ugyanezt a kártyát, ugyanezzel az összeggel.
Szerintetek melyik valószínű? ÁSZF tudósok! A második esetben van a szolgáltatónak olyan lehetősége, hogy visszavonja az összeget?
Mit szólnál egy 1230-hoz, ahol utánakérdezel, hogy mikor volt a legutolsó 2 feltöltés, milyen csatornán keresztül, hol, milyen összegben? Nem muszáj megmondani, hogy miért kérdezed :wink: .

Én is gondoltam rá. Csak ha meglátja, hogy hopp, itt egy bug, akkor kezdeményezhet-e bármilyen kivizsgálást és visszavonhatják-e az összeget. Ezért akartam előbb megkérdezni, hogy tartalmaz-e az ASZF valami erre vonatkozó dolgot, mert ha igen, akkor jobb nem bolygatni.

szomb. jan. 14, 2006 11:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Két eset lehetséges:
1. Valaki elgépelte a telefonszámot a PinPad-on (bár nem tudom, hogy lehet valaki annyira béna, hogy 2-szer rossz számot üssön be)
2. Bug-os a T rendszere, mert 2 napja töltötte fel a faterom ugyanezt a kártyát, ugyanezzel az összeggel.
Szerintetek melyik valószínű? ÁSZF tudósok! A második esetben van a szolgáltatónak olyan lehetősége, hogy visszavonja az összeget?
Mit szólnál egy 1230-hoz, ahol utánakérdezel, hogy mikor volt a legutolsó 2 feltöltés, milyen csatornán keresztül, hol, milyen összegben? Nem muszáj megmondani, hogy miért kérdezed :wink: .

szomb. jan. 14, 2006 11:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Köszi! :wink:
Már azt hittem, hogy az újfajta dominós feltöltési kedvezmény miatt nem lesz több ilyen!
Ne Nekem köszönd :wink: . New-man 6 hsz-szel előttem már beírta. S akkor a szokásos link még nem élt!

szomb. jan. 14, 2006 11:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Két eset lehetséges:

szomb. jan. 14, 2006 11:07
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
És mi ez a weboldal :)?
A link újra él: http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... kcio.shtml

Köszi! :wink:
Már azt hittem, hogy az újfajta dominós feltöltési kedvezmény miatt nem lesz több ilyen!

szomb. jan. 14, 2006 10:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kereesem a MobilOtthon reklámzenéjét!

szomb. jan. 14, 2006 9:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Következő