Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 15:56

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hányas lábad van? :D
Sry ;)

szer. jan. 18, 2006 0:26
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás Voda
Sziasztok !!

Nekem voda üzletem van Kérdezzetek bátran!!!!

BÁRMIRŐL!!

szer. jan. 18, 2006 0:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, sajnos már nincs olyan munkahely, amit beírva 100%-osan megkapná az ügyfél, és már a diákok sem :cry:
És van, hogy a munkanélküli megkapja 0-val, aki 2 éve dolgozik fix helyen, annak meg 20e jön vissza, pont a múlt héten volt ilyen szitum...

szer. jan. 18, 2006 0:13
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mindenesetre panaszt fogok tenni.

Azért, mert:

- személyre szóló ajánlatot "írnak" levélbe fateromnak, hogy ez és ez van, várnak minket, hogy odaadhassák a szerződést nagy bizalommal... és hogy kössön kedves <vezetéknév keresztnév> 5 szimkártyára szerződést, hogy a kedves családunk is vodafonos legyen, és vigyük át a számunkat stb...

... erre kauciót kérnek. Erről nem írtak nekünk a személyes levelecskébe semmit.

Utálom a vodafont:)

szer. jan. 18, 2006 0:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pedig régebben, amikor a swyopot kötöttük, akkor aki egyetemista volt, annak érdemes volt ezt beírni melóhelynek, mert ott legalább elérhető, ha valami gond lenne a fizetéssel, ergo fix hely (mint másnál a melóhely). Sok dolog változik mostanság a vodánál :?

szer. jan. 18, 2006 0:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát nem tudom, de nálam eddig egyszer fordult elő, hogy meglévő előfizetés esetén (ez 3 havi BEFIZETETT számlát jelent) 20e Ft kauciót kértek volna, akkor felhívtam a hitelbírálati csoportunkat, és megkértem, hogy bírálja újra, mert már van előfizuja az ügyfélnek, csak gondolom nem vették figyelembe (pedig beírtam :) ), 2 perc múlva ott volt 0-val az előfizu, minden más esetben megkapta a már meglévő előfizető :wink:

szer. jan. 18, 2006 0:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van benne logika, de ha valakinek már mondjuk 1 éve van előfizetése és rendesen fizet, akkor miért nem adják oda a 2-at...

Mert elsőnél még megértem a kockázatot, de 2., 3. stb. előfizetésnél nem. (Ismeretségi körben és fórumon is utóbbi időben tapasztalat.)

szer. jan. 18, 2006 0:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
El kell keserítselek Titeket, de egyrészt nem pofára megy (1-2 kivételtől eltekintve, de ott is csak felfelé tudjuk befolyásolni az összeget), másrészt pedig tényleg semmilyen infót nem ad ki senkinek a hitelbírálati csoport, így ha az eladó mondott is valamit, azt Ő találta ki...

kedd jan. 17, 2006 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most úgy látszik éppen elég előfizetőjük van. szerintem ez is egy állandó. (Ügyfelek mennyisége/ kapacitás =1)

kedd jan. 17, 2006 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Nekem 80000-t dobott ki a rendszer 1 hónapja,amikor szerződést akartam kötni :lol: És a csaj még azt se tudta megmondani, hogy miért ennyi. Állítólag a központ nem adja ki az infót senkinek sem, hogy mi alapján számítják ki... Bár gondolom az, hogy diák vagyok már alapból jó kis szorzó-tényezőt jelent.
De végül kb 4 óra ****ás után apám nevére vettük meg a tellát.

:D

Az a durva, hogy tesómnak pár éve pofára odaadták a szerződést, úgy hogy még munkahelye sem volt. Utálom őket. Ez úgy feldühített...

kedd jan. 17, 2006 23:44
arany tag

Hozzászólás 
Nekem 80000-t dobott ki a rendszer 1 hónapja,amikor szerződést akartam kötni :lol: És a csaj még azt se tudta megmondani, hogy miért ennyi. Állítólag a központ nem adja ki az infót senkinek sem, hogy mi alapján számítják ki... Bár gondolom az, hogy diák vagyok már alapból jó kis szorzó-tényezőt jelent.
De végül kb 4 óra **** után apám nevére vettük meg a tellát.

kedd jan. 17, 2006 23:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
MA BEMENTÜNK APUCIVAL A VODAFONHOZ, egy új szerződést szerettünk volna megkötni (egy postán érkezett nem publikus ajánlatra):

- 1 óra sorbanállás
- 6 perc ügyintézés
- majd el küldött a nő minket, hogy fél óra elbírálás kell, hogy meg köthetjük-e a 2 éves szerződést
- 45 perc várakozás az elbírálásra.
- 2 perc beszélgetés, amiben közölték, hogy:

(összesen 1:54perc - Europark)

előre fizessünk ki 20 000 forintot a számlára (aminek havi díja 2ezer párszáz lenne)

- Megkérdeztem hogy ezt a 20 000 -et miből állapították meg?

Válasz:
- Mert a vodafone úgy gondolja hogy 4 főre nem elég a 250 000-es havi fizunk (tesóm már nem lakik itthon, tehát így 3 fő)

Mondtuk viszont látásra és BAX minket az ideg!
Egy nyomorult készüléket szerettünk volna venni valami családi tarifacsomaggal (N 3220)

Utálom a vodafont.

Üdv!

kedd jan. 17, 2006 23:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Keress rá topic címre, ami tartalmazza a hangpostát.
Westel és voda dícsérőbe is be lett írva.
Használd a www.forumkereso.hu-t.

kedd jan. 17, 2006 10:54
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Kano írta:
A pannonnál belesípol legalább amikor hangposta fog bekapcsolni. A másik kettőnél csak kapcs és kész.
:shock: Hol élsz Te :shock: ?
Sohasem hívtál szeptember óta hangpostás westeles és vodás számot :shock: ? Sose olvastad el azokat a HSZ-eket, melyekben jeleztük a fórumon ezek bevezetését? Ápám... :?

Hát Apám bizony nem olvastam. Lehet, hogy lemaradtam róla. :lol:
Ezer bocsánat. De érdekelne. Mondanál egy topic címet? A T dicsérőben nem találtam.

kedd jan. 17, 2006 10:42
arany tag

Hozzászólás 
Ha jól számolom, 5. (ötödik) napja nem működik az egyenleglekérdezés a 1751-en. Vajon meddig lehet ezt büntetlenül csinálni?

kedd jan. 17, 2006 10:27
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Timi? Milyen Timi? Hany eves? Jo csaj? :D

Csak tudnam,mit b*zeralnak a wapon,hogy tegnap ota kommunikacios hiba uzivel leall az egesz. Ma du. 4-bol 3-szor ez lett a vege.
Ha mar "szerelik",igazan megoldhatnak,hogy a nagy rendszerfejlesztes kezdete (2005. juniusa) utan ismet jojjon SMS,ha atlepem a savot. Mert akkor olyan f*szan megoldottak,hogy azota sem mukodik...

hétf. jan. 16, 2006 21:47
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
...és meddig fog tartani?

Ha ők azt tudnák... :D :D :wink:

hétf. jan. 16, 2006 21:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Timi, a 1270 hangja, azt mondja a 71-es menüben, hogy a december 25-ei számlákat, rendszerfejlesztés miatt esetenként később postázzák, és a szíves megértésünket kéri. Mintha ezt úgy 3-4-hónapon át hallgattuk volna, csak épp nem az előbbi dátummal. Vagy rosszul emlékszem :roll: ?
Továbbá, a 7-es menüponton belül született egy olyan, hogy több kártyás előfizetések lezárt számlája. Nos, remémykedtem benne, hogy nem humanoid fogja felvenni. De tévedtem. S miután az automata nem mondta be a várható várakozási időt, csak szólt a zene, 10 mp. után szép nyugodtan letettem.

És természetesen technikai okok miatt a 1751 továbbra sem működik.

Várom az NHH válaszát.

S egy költői kérdés: vajon az ügyfeleket miért nem lehet arról értesíteni, hogy mi zajlik velük, miért, és meddig fog tartani?

hétf. jan. 16, 2006 20:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:

a másik kettőnél mennyi ez a "lenyomhatósági idő"?

Erzesre mindenkepp tobb, de -halistennek- ritkan futok hangpostara, de akkor le is nyomom azonnal. Nincs deklaralva aszf-ben legalabbis par honapja nem lattam. De nekem a pannon cseszte fel az agyam, amikor a elojelzo sip hianya miatt majdnem bebuntizi a tret meg a vodat az NHH akkor ra egy honapra kocsogparaszt modon levisziki aszf-ileg 1 masodpercre /ami az atlagjuzernak, aki nem tudja ezt a lehuzas dolgot, es nincs automatikusan a piros gombon a keze, annak nem eleg a lenyomashoz/. De ez mar a pannongyalazo topikba tartozik :)

hétf. jan. 16, 2006 11:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kano írta:
A pannonnál belesípol legalább amikor hangposta fog bekapcsolni. A másik kettőnél csak kapcs és kész.
:shock: Hol élsz Te :shock: ?
Sohasem hívtál szeptember óta hangpostás westeles és vodás számot :shock: ? Sose olvastad el azokat a HSZ-eket, melyekben jeleztük a fórumon ezek bevezetését? Ápám... :?

hétf. jan. 16, 2006 11:11
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 

hétf. jan. 16, 2006 11:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
Kivéve Pannon GSM (ez a cég biztosan). Számlázási rendszere ugyanis tanusítvánnyal van ellátva.

De hogy ezt hogyan kapták meg, amikor az ügyfélnek leszámláznak MO-on belüli roamingot :shock:

Vagy szinten hogyan kaptak meg, ha a egy megreklamalt prepaidrol megjon a hivasreszletezo /mely ugye csak a szamlazott teteleket tartalmazza/ es ebben szerepel egy 00:00:00-as hivas. Es amikor rakerdezek, akkor jon a valaszlevel, hogy megvizsgaltak, kerekites miatt tortent a geb.sz, es az valojaban 00:00:01-es hivas volt /ezuton is kiss my ass a hangpostara futo hivasoknal 1 masodpercre csokkentett lenyomhatosagi idonek a pannonnal, en amugy ez utobbi miatt filozok egy nhh-s levelen :)/.

hétf. jan. 16, 2006 10:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jaa....

hétf. jan. 16, 2006 9:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Jó nagy a sötétség a 1270 dolgozóinak fejében, ha ilyet mondanak.
De ez a 1220 volt, nem a 1270 :D :D

hétf. jan. 16, 2006 9:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó nagy a sötétség a 1270 dolgozóinak fejében, ha ilyet mondanak.

hétf. jan. 16, 2006 9:29
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Masnal is szrakodik a wap? Atlag 5 kapcsolodasbol 3-szor "kommunikacios hiba" uzi a vegeredmeny. Tegnap de. ota megy ez.

hétf. jan. 16, 2006 6:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
ez egy nagyon jó újítás! Nem tudom mi a bajod vele.... :lol: :lol:

Nekem semmi, a csaj volt kiakadva, nem is kicsit :)
Én csak szimplán kiröhögtem, amikor elmesélte, hogy az üfsz azt mondta Neki, hogy ez jól van így, Ő meg le is hitte :)

hétf. jan. 16, 2006 1:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Az elszámolás egy dolog, ember csinálta a progit, tehát téveszthet is, de hogy Magyar kártyára Magyarországi roamingot felszámolni, ráadásul 50e Ft értékben, és mikor felhívta az üfsz-t elõször még azt mondták Neki, hogy ez így jó, hát...

ez egy nagyon jó újítás! Nem tudom mi a bajod vele.... :lol: :lol:

Tehát bevezetik a szolgáltatók a helyben roamingot, amikor is kedvezményesen az I. díjzónába fogunk tartozni. (a vodások részére pedig lesz local roaming passport, amikor is csak a kapcsolási díjat kell majd fizetni + helyi tarifa)

hétf. jan. 16, 2006 0:10
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jaja, én is a szerb Mobtel hálózatát használtam, mióta megszűnt rájöttem, hogy a voda hálózatát használva sokkal kevesebbet fizetek :)

vas. jan. 15, 2006 23:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Az elszámolás egy dolog, ember csinálta a progit, tehát téveszthet is, de hogy Magyar kártyára Magyarországi roamingot felszámolni, ráadásul 50e Ft értékben, és mikor felhívta az üfsz-t először még azt mondták Neki, hogy ez így jó, hát...
Hát tudod, ott a Sz-.i dombtetőre átnyúlnak a horvát, szerb, román, szlovák, ukrán esetleg lengyel(!) rádióhullámok :D.

vas. jan. 15, 2006 22:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az elszámolás egy dolog, ember csinálta a progit, tehát téveszthet is, de hogy Magyar kártyára Magyarországi roamingot felszámolni, ráadásul 50e Ft értékben, és mikor felhívta az üfsz-t először még azt mondták Neki, hogy ez így jó, hát...

vas. jan. 15, 2006 22:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
De hogy ezt hogyan kapták meg, amikor az ügyfélnek leszámláznak MO-on belüli roamingot :shock:
Nálam is szépen elszámoltak dolgokat, tavaly nyáron.
Ez a dolog tehát csak arra jó, hogy ne legyen halasztó hatályú a számlakrelamáció :?.

vas. jan. 15, 2006 22:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Határ közelében könnyen összejön ha automatikus a hálózatválasztás. :twisted:

Csak tudod ez a "szomszédom" volt, és a határtól 100 km-re lakom (Ő is :) ).

vas. jan. 15, 2006 22:38
Hozzászólás 
Határ közelében könnyen összejön ha automatikus a hálózatválasztás. :twisted:

vas. jan. 15, 2006 22:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Kivéve Pannon GSM (ez a cég biztosan). Számlázási rendszere ugyanis tanusítvánnyal van ellátva.

vas. jan. 15, 2006 22:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
Vizsla! Légy szíves linkeld be, hogy mely topicban is volt erről szó! köszi
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=600409#600409 (nem igazán emlékeztem a topicra Én se, különben beírtam volna. De ha már ilyen szépen megkértél... :D)

vas. jan. 15, 2006 22:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Landsmann írta:
Szerintem a Vodafone ÁSZF-ben is benne van (Pannonéban és a Hungarotelében igen) hogy számlapanasztól függetlenül a kiállított számlát ki kell fizetni. Amennyiben jogos a számlapanmasz, jóváírják.

Nem kell kifizetni. Lehet halasztott hatályú fizetést kérni, ami a számlareklamáció megoldásáig tarthat.

az EHT alapján, amira Crick hívta fel a figyelmem, az összeg tekintetében a szolgáltatókra vagyunk bízva.

Vizsla! Légy szíves linkeld be, hogy mely topicban is volt erről szó! köszi

vas. jan. 15, 2006 22:01
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nem kell kifizetni. Lehet halasztott hatályú fizetést kérni, ami a számlareklamáció megoldásáig tarthat.

vas. jan. 15, 2006 20:44
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Elobanyasztam a vodas leveleket + holnap kinyomtatom az e-mailen tortent levelezeseket es unnepelyes keretek kozott kedden megy az ujabb level az NHH-nak + csak most gratiskent a GVH-nak is elkuldom az egyenleg lenyulas problemat,mert most elhetek igazan! :-D

vas. jan. 15, 2006 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Szerintem a Vodafone ÁSZF-ben is benne van (Pannonéban és a Hungarotelében igen) hogy számlapanasztól függetlenül a kiállított számlát ki kell fizetni. Amennyiben jogos a számlapanmasz, jóváírják.

vas. jan. 15, 2006 20:32
Hozzászólás 

vas. jan. 15, 2006 19:32
arany tag

Hozzászólás 
Nekem más probémám van mint az utolsó pár hozzászólás. 1 önkormányzatnál kormányzati csomagban vagyok (kb. +160-an rajtam kívül).Még 2005.09.25-én lezárt számlában a zárt felhasználó csoportban lévő hívásokat is kiszámlázták rendes percdíjjal :!: (ami miatt br.375 ft-ot fizetünk), ami persze ingyenes lenne. A számlát a kapcsolattaró megreklamálta és nem lett kifizetve. A Voda az ügyintézés helyett fenyegetőzik. Nem értem ha jogos a reklámáció akkor miért kellene kifizetni a rossz :!: számlát hogy utána jóvá irják majd valamelyik számlán. Azóta is előfordult hogy zárt csoportban lévő számot egyszer-kétszer ingyen és más alkalommal rendes percdíjért tudtam hívni. Ezek szintén reklamációra kerültek (ezek ki lettek fizetve). Hát kiváncsi vagyok hogy mikor lesz ebből valami rendes elszámolás. A "normál" előfizetéses számlámra (VODAFONE 90) nincs semmi panasz. :lol:

vas. jan. 15, 2006 19:23
írásjog megvonva

Hozzászólás 
kapasz írta:
A Tesco gazdaságos jobban fedné tevékenységük lényegét.

Ebben minden benne van! Sajnos már akkor elkezdték a bénázást, amikor elindultak, s azóta egyre mélyebben csúsznak be a béka se*ge alá.

vas. jan. 15, 2006 11:28
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Másnak is technikai okokra hivatkozva nem kérhető le az egyenleg- és lezárt számlai nformáció a 1751-en (és állítólag a 1270-en sem) már több, mint 24 órája?

Igen, nekem is azt mondja napok óta, hogy techinkai okok miatt...

szomb. jan. 14, 2006 17:20
arany tag

Hozzászólás 
Igen.

Azt nem tudom, a vodafone logoját meddig jogosultak még használni. A Tesco gazdaságos jobban fedné tevékenységük lényegét. És legalább nem reklamálnának az emberek sem, mert mindenki tudná, mit vett.

szomb. jan. 14, 2006 15:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Másnak is technikai okokra hivatkozva nem kérhető le az egyenleg- és lezárt számlai nformáció a 1751-en (és állítólag a 1270-en sem) már több, mint 24 órája?

szomb. jan. 14, 2006 15:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akko' reklamalj :) Bar gondolom kemeny 500 ft koruli osszegrol van szo, azert meg nem igazan erdemes, esetleg csak siman jelezd elegedetlensegedet ;)

kedd jan. 10, 2006 21:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Hát, ha októberben fizetted ki, akkor bizony reklamálhatsz, ha most fizettél, akkor nem :wink:
Akkor kifizettem, s arról volt szó, hogy a januári első számlában a modem árát jóváírják. A nettó része jóvá is lett írva.

kedd jan. 10, 2006 16:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Akkor most reklamáljak az Interwarenél, hogy az októberben megvett modem árát a januári számlában csak 20%-os ÁFÁ-val írták jóvá a 25% helyett :roll: ?

Hát, ha októberben fizetted ki, akkor bizony reklamálhatsz, ha most fizettél, akkor nem :wink:

kedd jan. 10, 2006 16:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Vizsla:

lehet félreérthető voltam!

A teljesítés alatt Ők is azt értik,hogy amikor beterhelődőtt, azaz mult évben,akkor milyen szabályok votlak érvényben!Ez kb olyan,hogy a decemberi szamladat mar 20%-os afaval akarnad fizetni,mivel januarban keszul el,de ez ninsc igy,mivel a december az meg tavaly volt...!
Nem velem kell vitázni,hanem az APEH-hel!
MOndom,én felhivtam őket,s ezt a választ kaptam! :evil:
Akkor most reklamáljak az Interwarenél, hogy az októberben megvett modem árát a januári számlában csak 20%-os ÁFÁ-val írták jóvá a 25% helyett :roll: ?

kedd jan. 10, 2006 16:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 152  Következő