|
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
T68m írta: Macika írta: TZsolt írta: Az első sms-t már a gyári softverrel is küldte, ha hiszed, ha nem. Azért mert nem ismerünk valamit, attól még létezhet, legfeljebb bővíteni kell az ismeretszintünket....szerintem. Közben - Tőled függetlenül - én is erre jutottam, mert az összes (hozzáférhető) FW fájljában ott van 070-nel kezdődő szám, Zozo-val meg is beszéltük priviben). Csak azt nem tudom, hogy attóól hogyan fog elmenni külföldre. Nálunk a 0 után csak 0 vagy 6-os jöhet (egyelőre, aztán majd mi is átállunk az EU-s normára, emiatt kellett megszüntetni a 0-val kezdődő segélyhívó számokat), egyéb számmal nem csinál semmit. lehet, hogy benyom egy pluszjelet. Az keveske. Ki kell szedje a 0-t, be kell szúrja a + -t és az országkódot.
|
szer. ápr. 12, 2006 10:20 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Macika írta: TZsolt írta: Az elsõ sms-t már a gyári softverrel is küldte, ha hiszed, ha nem. Azért mert nem ismerünk valamit, attól még létezhet, legfeljebb bõvíteni kell az ismeretszintünket....szerintem. Közben - Tõled függetlenül - én is erre jutottam, mert az összes (hozzáférhetõ) FW fájljában ott van 070-nel kezdõdõ szám, Zozo-val meg is beszéltük priviben). Csak azt nem tudom, hogy attóól hogyan fog elmenni külföldre. Nálunk a 0 után csak 0 vagy 6-os jöhet (egyelõre, aztán majd mi is átállunk az EU-s normára, emiatt kellett megszüntetni a 0-val kezdõdõ segélyhívó számokat), egyéb számmal nem csinál semmit.
lehet, hogy benyom egy pluszjelet.
|
szer. ápr. 12, 2006 10:12 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
TZsolt írta: Az első sms-t már a gyári softverrel is küldte, ha hiszed, ha nem. Azért mert nem ismerünk valamit, attól még létezhet, legfeljebb bővíteni kell az ismeretszintünket....szerintem. Közben - Tőled függetlenül - én is erre jutottam, mert az összes (hozzáférhető) FW fájljában ott van 070-nel kezdődő szám, Zozo-val meg is beszéltük priviben).
Csak azt nem tudom, hogy attóól hogyan fog elmenni külföldre. Nálunk a 0 után csak 0 vagy 6-os jöhet (egyelőre, aztán majd mi is átállunk az EU-s normára, emiatt kellett megszüntetni a 0-val kezdődő segélyhívó számokat), egyéb számmal nem csinál semmit.
|
szer. ápr. 12, 2006 2:45 |
|
|
Zozo
arany tag
|
Akkor javítom: SE-nél nem jár gari vesztéssel a SEUSsal felrakott soft
|
kedd ápr. 11, 2006 21:59 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Meg azt is tegyük hozzá, hogy egy Siemenset akárhogyan flasheletsz és moddolhatsz, nem veszti el a garanciát, legfeljebb visszarakod az eredeti mentést javítás előtt, de az se igazán fontos.
A Motorolánál már ugyan nem hivatalos, de ott se nagyon érekli őket, főleg, ha visszarakod a mentést.
Guni
|
kedd ápr. 11, 2006 21:37 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Zozo írta: Tévedsz! A SE egyedüli amelynél lehet szoftot cserélni, gari vesztés nélkül. Az már más téma, hogy ha nem gyári szoftot raksz fel.
Tévedsz!
Siemensnél is teljesen hivatalos a dolog (tegyük hozzá: messze nem is ennyire macerás a gyári, pl. DCA510 kábellel).
SE esetében persze a garivesztés nélküliség KIZÁRÓLAG a SEUSsal felrakott softra vonatkozik, minden más mód (még ha eredeti SE soft kerül is fel) elvben megszünteti a garanciát, mivel a beavatkozás nem "gyári módon" történik.
|
kedd ápr. 11, 2006 21:31 |
|
|
Zozo
arany tag
|
erz írta: De ha vásárlás után a szoft cserélve volt akkor ugyebár ugrott a gari. Az új szoftverért pedig az felel aki feltette
Tévedsz!
A SE egyedüli amelynél lehet szoftot cserélni, gari vesztés nélkül.
Az már más téma, hogy ha nem gyári szoftot raksz fel.
|
kedd ápr. 11, 2006 21:16 |
|
|
erz
arany tag
|
TZsolt írta: Az első sms-t már a gyári softverrel is küldte, ha hiszed, ha nem.
Hát akkor vissza kell vinni az üzletbe, feltéve, ha garanciában van.
De ha vásárlás után a szoft cserélve volt akkor ugyebár ugrott a gari.
Az új szoftverért pedig az felel aki feltette
Szerintem sem történhet ilyen SMS küldözgetés gyári szofttal
|
kedd ápr. 11, 2006 19:03 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Jaja, biztos Zuleával vannak szerződésben
|
kedd ápr. 11, 2006 17:55 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Már a gyárban hekkelték a szoftot, és mindenki olyat kapott?
|
kedd ápr. 11, 2006 17:28 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 12:07 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Macika írta: Zozo írta: Sikerült valamit csinálni a telefonal, mert amint látom nem egyedi esetről van szó. Az enyémen év elejétől szívja, a havi pannon bónusz feltöltéseket, most derült ki miután megreklamáltam, és kijött a részletezés, egy svéd köcsögnek ment el az összes feltöltés sms formájában. Macika te mit tudsz erről? A topic kezdetétől fogva nem hittem, hogy GYÁRI EREDETI szoftver került a telóra. Arra nem kaptunk választ (vagy csak én nem látom?), hogy honnan származik a frissített szoft, ill. hogy ki rakta fel, milyen módszerrel. Egy hivatalos gyári eredeti szoft KIZÁRT DOLOG, hogy ilyet csináljon!!!Egészen biztos vagyok benne, hogy ha ráraknék egy gyári eredeti GDFS-t és egy gyári eredeti szoftot, akkor megszűnne a dolog. Végérvényesen.
Az első sms-t már a gyári softverrel is küldte, ha hiszed, ha nem. Azért mert nem ismerünk valamit, attól még létezhet, legfeljebb bővíteni kell az ismeretszintünket....szerintem.
|
kedd ápr. 11, 2006 17:04 |
|
|
Zozo
arany tag
|
Macika írta: Zozo írta: Sikerült valamit csinálni a telefonal, mert amint látom nem egyedi esetről van szó. Az enyémen év elejétől szívja, a havi pannon bónusz feltöltéseket, most derült ki miután megreklamáltam, és kijött a részletezés, egy svéd köcsögnek ment el az összes feltöltés sms formájában. Macika te mit tudsz erről? A topic kezdetétől fogva nem hittem, hogy GYÁRI EREDETI szoftver került a telóra. Arra nem kaptunk választ (vagy csak én nem látom?), hogy honnan származik a frissített szoft, ill. hogy ki rakta fel, milyen módszerrel. Egy hivatalos gyári eredeti szoft KIZÁRT DOLOG, hogy ilyet csináljon!!!Egészen biztos vagyok benne, hogy ha ráraknék egy gyári eredeti GDFS-t és egy gyári eredeti szoftot, akkor megszűnne a dolog. Végérvényesen.
Macika, tudod miért kérdeztem
Mert az enyémre te raktál mindent, t-mobilos volt
|
kedd ápr. 11, 2006 13:46 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Zozo írta: Sikerült valamit csinálni a telefonal, mert amint látom nem egyedi esetről van szó. Az enyémen év elejétől szívja, a havi pannon bónusz feltöltéseket, most derült ki miután megreklamáltam, és kijött a részletezés, egy svéd köcsögnek ment el az összes feltöltés sms formájában. Macika te mit tudsz erről? A topic kezdetétől fogva nem hittem, hogy GYÁRI EREDETI szoftver került a telóra.
Arra nem kaptunk választ (vagy csak én nem látom?), hogy honnan származik a frissített szoft, ill. hogy ki rakta fel, milyen módszerrel.
Egy hivatalos gyári eredeti szoft KIZÁRT DOLOG, hogy ilyet csináljon!!!
Egészen biztos vagyok benne, hogy ha ráraknék egy gyári eredeti GDFS-t és egy gyári eredeti szoftot, akkor megszűnne a dolog. Végérvényesen.
|
kedd ápr. 11, 2006 13:41 |
|
|
Zozo
arany tag
|
Sikerült valamit csinálni a telefonal, mert amint látom nem egyedi esetről van szó. Az enyémen év elejétől szívja, a havi pannon bónusz feltöltéseket, most derült ki miután megreklamáltam, és kijött a részletezés, egy svéd köcsögnek ment el az összes feltöltés sms formájában.
Macika te mit tudsz erről?
|
kedd ápr. 11, 2006 13:27 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
-guru- írta: @ írta: egy k300-on aligha járt le... De mivel már a kis jószág ment itt mindenféle kártyával, szerintem elég egyértelmű miért is került pénzbe Pont erre gondoltam. Nem hiszem, hogy lenne alapja bárkinek is arra panaszkodni, hogy fizetős a szoftup, ha egyszer a függetlenítéssel ezt is "elfogadta".
Na ha már 3man gondolunk ugyanarra, akkor csak igaz!
(mondjuk a siemens telefonok esetében nincs ilyen probléma, de ott meg van más... )
|
kedd jan. 24, 2006 8:42 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
@ írta: egy k300-on aligha járt le... De mivel már a kis jószág ment itt mindenféle kártyával, szerintem elég egyértelmű miért is került pénzbe
Pont erre gondoltam. Nem hiszem, hogy lenne alapja bárkinek is arra panaszkodni, hogy fizetős a szoftup, ha egyszer a függetlenítéssel ezt is "elfogadta".
|
kedd jan. 24, 2006 8:23 |
|
|
Vendég
|
egy k300-on aligha járt le...
De mivel már a kis jószág ment itt mindenféle kártyával, szerintem elég egyértelmű miért is került pénzbe
|
hétf. jan. 23, 2006 22:28 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
-guru- írta: Miért is került pénzbe a szoftverfrissítés?
Talán lejárt már a garancia rajta...
Steve
|
hétf. jan. 23, 2006 17:25 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
-guru- írta: Miért is került pénzbe a szoftverfrissítés?
Lehet nem a SE-hez vitte a függetlenítés miatt, hanem valami sufnigsmbe, ahol pedig nem ingyér dolgoznak. (aztán lehet, hogy nem)
|
hétf. jan. 23, 2006 17:21 |
|
|
Cycy
platina tag
|
Nekem úgy tűnik, szoftverfejlesztő, de hogy lehet olyan hülye, hogy az egyik programjával naponta küldet egy smst a saját mobiljára? Van pár fórum, ahol a munkáit bántják(themecreator), meg van oldala is www.christersson.org , de az meg már 2004 óta nem frissült.
Még jó, hogy vannak ilyen esetek, különben itt unatkoznék a hülye bináris fa meg láncolt lista (c) fölött
|
hétf. jan. 23, 2006 17:18 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
Miért is került pénzbe a szoftverfrissítés?
|
hétf. jan. 23, 2006 16:40 |
|
|
Adam_batyam
arany tag
|
Mikael Christersson
Mobil: 070-8605522 (Sonyericsson Mobile Com AB)
Adress
Nya Vattentornet
22183 LUND
Innen:
http://www.hitta.se/
A "Vad söker du?" után beírod a számot a +-szal együtt
Ez lesz belőle
Na most már azt is tudjuk ki a nagy testvér
És még térképen is bejelöli !
A Google is érdekes találatokat dob ki a nevére. Mi is ő ? Fejlesztő az SE-nél ? Hacker ?
Szerintem mégiscsak egyik letöltött dolog miatt történnek a paranormális jelenségek.
|
hétf. jan. 23, 2006 16:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
TZsolt írta: Bírom, hogy aki alig alig írogat, azt mindjárt lámának nézitek. [...] Talán a ráutaló magatartás miatt
Ha visszaállítod a telefon óráját mondjuk 12 órával, akkor lehet, hogy nem éjjel, hanem napközben fogja küldeni és esetleg rajta is kaphatod. Elég izgalmas szoftverhiba lehet egyébként , meg különben is, honnan került bele az a svéd szám? (Telefonkönyvében nem rejtőzik véletlenül?)
X-akta lesz ebből is?
Üdv!
|
hétf. jan. 23, 2006 15:43 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Esetleg nem lehetne felhívni azt a számot, hogy jó nagyot kívánok, ugyan olvassa már be, hogy mikor és mit küldtem magának sms-ben? (persze mindezt svédül )
|
hétf. jan. 23, 2006 15:03 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
még jó, hogy MH nem olvassa ezt a topicot, különben itt hallelujázna, hogy mégiscsak lehallgat a nagy tesó!
|
hétf. jan. 23, 2006 1:34 |
|
|
djsigma
ezüst tag
|
.
tuti hogy sw baj.
én még aztis elképzelem hogy a sw frissitést csak "mondták" hogy megcsinálták, valojában nemis. 1-2 ilyen kollégárol tudok, aki a gyári beállitásokat vissza nevezetü opciot sw frissitésnek értelmezi...
|
vas. jan. 22, 2006 22:05 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 12:07 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Persze, hogy nem a t-mobilnál vettem... Vodánál volt a legolcsóbb akkor.
|
vas. jan. 22, 2006 21:18 |
|
|
djsms
Moderátor
|
TZsolt írta: Közben én is kinyomoztam, hogy svéd a szám. Nem 36, biztos 46... A sonyericsson telefont talán még mindig ök gyártják, vagy a szoftvert. Lehet, hogy maga a SE cégnek megy az sms? Jött 1 sms visszaigazolás a voda kártyára, mert azzal is próbáltam, így derült ki a szám. 55 ft körül vett le az egyenlegböl. Pontosan sajnos nem tudom, mert nem akkor vonja le, mikor elküldi, hanem kb fél nap múlva. A t-mobil csak híváslistával tudna segíteni. 1125-ért. Hogyne...
Ha panasszal élsz akkor nem feltétlen. Ha bebizonyosodik, hogy jogos a panaszod akkor minden ez ügyben felmerült költségedet jóvá kell, hogy írják. Az sms-t is! Persze csak ha tőlük vetted a telót! Ha nem, akkor az eladónál lehet panasszal élni
|
vas. jan. 22, 2006 16:28 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
Közben én is kinyomoztam, hogy svéd a szám. Nem 36, biztos 46... A sonyericsson telefont talán még mindig ök gyártják, vagy a szoftvert. Lehet, hogy maga a SE cégnek megy az sms? Jött 1 sms visszaigazolás a voda kártyára, mert azzal is próbáltam, így derült ki a szám. 55 ft körül vett le az egyenlegböl. Pontosan sajnos nem tudom, mert nem akkor vonja le, mikor elküldi, hanem kb fél nap múlva. A t-mobil csak híváslistával tudna segíteni. 1125-ért. Hogyne...
|
vas. jan. 22, 2006 15:59 |
|
|
evbalazs
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 28, 2004 15:20 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Győr
|
A Pannon roaming oldala alapján szabályos svéd Vodafonos szám.
De a külföldi sms, az elég drága a T-nél, mindig levonja a külföldi sms árát? Illetve mi alapján írtad, hogy pont 2 sms-nyi hiányzik?
Nekem is volt olyan, hogy SE-ról jött üres sms és a tulaj nem tudott róla.
Egyébként a T-mobile-t nem kérdezted meg, hogy mit tudnának ez ellen tenni?
|
vas. jan. 22, 2006 15:45 |
|
|
Macika
Moderátor
|
TZsolt írta: Megvan a telefonszám, ahova a telefon az smst küldi: +46708605522 Melyik ország ez? Hogy lehet kideríteni, hogy ki vagy mi az elöfizetöje? Hogyan sikerült megszerezni a számot?
|
vas. jan. 22, 2006 15:13 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Nem lehet hogy az a 4-es inkább 3-as
(+36...)
|
vas. jan. 22, 2006 13:27 |
|
|
Vendég
|
de ha svéd a szám, miért magyar SMS árát vonta le? mennyit vont is le?
|
vas. jan. 22, 2006 13:21 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Gugli mondja, hogy svéd szám, bár erre a számra nincs találat, vagyis valszeg nem vmi (neten) nyilvános szolgáltatás száma.
|
vas. jan. 22, 2006 11:44 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
Megvan a telefonszám, ahova a telefon az smst küldi: +46708605522 Melyik ország ez? Hogy lehet kideríteni, hogy ki vagy mi az elöfizetöje?
|
vas. jan. 22, 2006 11:40 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
TZsolt írta: Jelenleg: R2AT003
Ok, közben már láttam a másik forumon
(én is ezt használom, de nincs vele gondom...)
|
szomb. jan. 21, 2006 21:18 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
Jelenleg: R2AT003
|
szomb. jan. 21, 2006 13:14 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Elárulhatnád, hogy hányas soft van a telón...
|
szomb. jan. 21, 2006 0:38 |
|
|
New-man
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 281 Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
|
Hi!
Én már hallottam ilyent. Az egyik ismerősőm faterja rendszeresen küldött üres sms-t az ismerősömnek. Mikor kérdőre vonta azt állította, hogy ő nem sms-ezett. Csak telefonálásra használja a telefont...
Siemens A55 a készülék, ha jól emlékszem
domino kártyával
Majd megérdeklődöm, hogyan szünt meg a jelenség
New-man
|
pén. jan. 20, 2006 21:03 |
|
|
korfuresz
ezüst tag
|
SE-khez van developer firmware, ami idonkent sms-t kuld a fejlesztoknek. Bar nem hiszem, hogy errol van szo.
|
pén. jan. 20, 2006 16:37 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
@:
Az sms érvényesség 1 napra van állítva, amióta a teló megvan.
Simán lehet küldeni smst bárhová...
vizsla:
köszönöm, ez jó tipp, megpróbálom.
|
pén. jan. 20, 2006 16:22 |
|
|
Vendég
|
djsigma írta: sztem a gyerek nembir aludni, és csjozik éccaka.
hazudosak a büdös kölkök . de nagyon.
Lehet felkerül rá Gazvezir szerelmes SMS progija, és az küldözgeti az SMS-eket a barátnőjének randomra?
amúgy szinte egyértelmű volt hogy a telefon hibája, mert SIM kártya nem végezhetne ilyen műveletet magától, közbeavatkozás nélkül!
Amúgy SW frissítés után nem tölti fel vissza azokat az adatokat amik rajta voltak? tehát még utólag lehet belekerült valami :S
Illetve egy olyat tudok még elképzelni, hogy küldött róla egy SMS-t a lányod, amit valami miatt a szolgáltató úgy küldött vissza mint státuszt a telónak, hogy nem küldte el. az SMS érvényesség viszont maximumra van állítva, és ezért ő 24 óránként újraküldi? bár ez a SW frissítés után kiesne, hacsak nem a szolgáltató küldi el újra, de akkor a telefonon nem lenne nyom...
Szerintem azt kéne csinálni, hogy ügyfélszolgálatról kideríteni hova küldi az SMS-t, és majd ha kiderül hogy a szám az ismerős, akkor az alapján nyomozni tovább.
Amúgy elég alap kérdés, de ezek mellett az SMS simán megy a telóról kifele???
|
pén. jan. 20, 2006 16:18 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Próbáltad már olyan kártyával, amin nincs elég összeg az SMS elküldésére, majd megnézni az elküldetlen üzeneteknél, hogy milyen tartalmú üzenet ment volna el, milyen számra?
|
pén. jan. 20, 2006 14:55 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
A szolgáltatóhoz kéne bevinni, hogy teszteljék ők is, mert ha a hiba mindig előfordul, akkor ők is látni fogják.
|
pén. jan. 20, 2006 13:43 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
Javás csak a teló, azon még nem hallottam vírust, de semmit nem tettem fel rá, át is néztem. Softver frissítés után pedig abszlut semmi nem lett rátéve. Sms időzítő nincs rajta.... Éjjelre nálunk a teló, nem a lányomnál.
Este átcseréltem a kártyákat. A kis K300i a voda kártyával is küldött az éjjel 1 smst. A 6600 a dominóval nem.
Tehát a gond a K300i-nél van. Érdekes a dolog, mert az elsö ilyen alkalom után új szoftvert kapott. És mégis küldi a rejtélyes smst. De ez hogy a francba lehet? Gyári hibás lenne? Meg egyáltalán: milyen olyan része van a telónak, ami új szoftver után is képes ilyenre? Semmilyen program nem lett felrakva frissítés után, pont ezért. Úthengerrel frissítsem ezután?
|
pén. jan. 20, 2006 9:11 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
TZsolt írta: A másik szolg kártyáját meg fogom próbálni, de csak hétvégén lesz lehetőségem rá...az sok mindent elmond majd. Éjjel küldi az smst, ami biztos, éjfél és reggel 5 között. Ha erre az időszakra ki van kapcsolva, akkor abban a 24 órában nem megy sms. De mivel a gyerekemé a teló, nem bírom energiával, mivel 3 is van, mármint gyerkőc, hogy minden nap este az alsó szobából felhozassam a telóját, és kikapcsoljam. Persze éjszaka nemigen leszel fent hogy az időpontot behatárold.
Mindenesetre nekem mindezek alapján úgy tűnik, hogy maga a készülék lesz a hunyó, csak rákerült valami szoftver (vírus?), ami küldözget. Nem ismerem ezt a telót, de a leírtak szerintem erre utalnak. Valamiért a szoftver frissítés bennehagyta ezt a csodát. Meg kellene kérdezni hozzáértőktől, hogy ilyen Javas telefonoknál hogyan lehet garantáltan mindentől megszabadulni (ha egyáltalán lehet).
Mit lehet tudni: magyar számra megy az sms? Esetleg nincs rá lehetőség ezt a számot akár az ügyfélszolgálaton keresztül megtudni? Egyes telefonokban mintha már olvastam voln, hogy lehet időzített SMS-t küldeni. Ebben nincs ilyen, és "véletlenül" be lenne kapcsolva?
Mindenesetre teljesen off-ként hagy mondjam meg azt, hogy gyerkőc kezébe én biztosan nem adnék olyan telefont amire bármiféle program letölthető. A haverok "szívatják" egymást, és beugratják hogy milyen f.sza program, töltsd le, és máris bekap egy olyan trójait, mint akár ez is az lehet. Ha majd önálló, vesz magának telefont a saját pénzéből amilyet akar, és magának okoz problémát, de amíg heccelhető mások által, addig csak ez az elővigyázatosság lehetséges. Bocsi, de ez a véleményem.
|
pén. jan. 20, 2006 8:29 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Akkor nem EGY sms lenne elküldve...
|
csüt. jan. 19, 2006 22:48 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
De napi 1 sms-ben elég nehéz csajozni
|
csüt. jan. 19, 2006 22:48 |
|
|
djsigma
ezüst tag
|
sztem a gyerek nembir aludni, és csjozik éccaka.
hazudosak a büdös kölkök . de nagyon.
|
csüt. jan. 19, 2006 22:46 |
|
|
TZsolt
ezüst tag
|
joc: (sajna nem tudok idézetet beszúrni, mint feljebb látszik...)
A másik szolg kártyáját meg fogom próbálni, de csak hétvégén lesz lehetőségem rá...az sok mindent elmond majd.
Éjjel küldi az smst, ami biztos, éjfél és reggel 5 között. Ha erre az időszakra ki van kapcsolva, akkor abban a 24 órában nem megy sms. De mivel a gyerekemé a teló, nem bírom energiával, mivel 3 is van, mármint gyerkőc, hogy minden nap este az alsó szobából felhozassam a telóját, és kikapcsoljam.
Köszönöm a kérdéseid, legalább érdemben volt.... ))
|
csüt. jan. 19, 2006 19:27 |
|
|