Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 11:32

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valaki tudja, hogy milyen kiterjesztésű állományokat lehet MMS-ben küldeni? Mert MP3, AAC, MID, WAV az nem... (köszönhetően az idióta DRM-nek) :evil:

vas. jan. 29, 2006 18:08
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Vett valaki a http://www.partnerogsm.shp.hu/ bolttól N70-et? Csak mert 98ért igencsak megéri, ha igaz a pletyka, hogy itt 2 év magyar nokia garis a telefon (forrás: nokiaprogramok.hu). Írtam persze nekik, de nem hiszem, hogy hétfőig válaszolnak, én meg csak akkor tudok köv. héten Pestre menni telefont venni. Szóval, aki megerősíteni, vagy cáfolni tudja a hírt, az kérem írjon!
(Amúgy az XXLGsmben terveztem eddig venni 110ért ceteris paribus)

szomb. jan. 28, 2006 21:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még egy dolog: valaki írta, hogy megoldódik a recsegős hátlap probléma, ha az aksi és a fedlap közé teszünk valamit. Háát, jelentem nem oldódik meg. Ellenben a kamera ki-bekapcsolgat... :wink:

szomb. jan. 28, 2006 8:27
ezüst tag

Hozzászólás 
WestEndben frisítettem gariban a softot, 3/4 óra volt, nem 15 perc. Nem kérdezték, miért frissítem, viszont mikor meglátták a jó öreg 2G kártyámat, rácsodálkoztak, hogy nem volt különösebb problámám a telóval eddig. Mondtam, néha a PC suite nem akarja az igazat, ők meg aszonták, kérjek kártyacserét 3G Dinamikusra. Mentem T-Mobilba, ott ---INGYEN!--csajszi kérdez, miért cserélek, mondom a teló miatt!!! Kérdés: miért nem náluk vettem? Mondom, mert kicsit késtek a forgalmazással, meg ez független.
Úgy tűnik, gyorsabb lett a kicsike, a rádió végre nem pattog, talán érzékenysége is nőtt!

szomb. jan. 28, 2006 7:09
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Hat en baromira nem orulnek annak sem, ha csak 2-3 napig nem tudnam, mi van a telommal.
Félre ne érts, én sem rajonganék az ötletért.
De azért mégiscsak ők a magyarországi Nokia szerviz, ha valakinek a kezébe lehet adni a Nokiát, akkor csak ők azok!

szomb. jan. 28, 2006 3:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hat en baromira nem orulnek annak sem, ha csak 2-3 napig nem tudnam, mi van a telommal.

szomb. jan. 28, 2006 2:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Macika írta:
Miért kell szitani a hangulatot?
Nem szitok semmifele hangulatot. Lehet, hogy nehany napot kellett volna irnom, a lenyegen nem valtoztat.
De, mert 7x-es a szorzó. :)
Míg 2-3 napot csak-csak kibír az ember a jó kis telója nélkül (esetleg régi v. kölcsöntelóval), 7x-ennyi időt, 2-3 hetet aligha, már ha vérbeli mobilos...

szomb. jan. 28, 2006 1:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Miért kell szitani a hangulatot?
Nem szitok semmifele hangulatot. Lehet, hogy nehany napot kellett volna irnom, a lenyegen nem valtoztat.

szomb. jan. 28, 2006 1:13
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
... inkább hetekre elvette volna a tulajtól a telót. ...
Miért kell szítani a hangulatot?
Szó nincs hetekről, 3-4 nap a maximum, amennyi idő alatt meg kell legyen. Ha már a 48 órát nem tudják vidékről (sem) tartani.

Mellesleg csináltam már tucatnyi N70-et, soha nem jelentkezett ilyen 'meghalás', úgy látszik, csak a gyári eredeti FLS-4-re érzékeny a cucc, a warez boxok viszik simán. :)

szomb. jan. 28, 2006 0:33
Moderátor

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Csak azt írtam, hogy ha esetleg leesik, akkor az alu keret deformálódhat.
Tudod, azért ha 1,5 méterről betonra esve behorpad, hááát, becsületésre legyen mondva!!!!!
Más teló kijelzőtöréssel vagy egyéb nem visszafordítható károsodással reagálna, főleg ekkora kijelző esetén!

Szóval én sem hiszem, hogy helytálló volna a megállapítás, hogy könnyen horpad a kijelző aluminiumkerete. És ezt nem gonoszkodásból teszem.

Először azt hittem, hogy viccből írod, hogy könnyen horpad, csak aztán a reagálásodból láttam, hogy véresen komolyan gondolod.

szomb. jan. 28, 2006 0:27
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
pjana írta:
Azért megpróbálhatna a srtác mindent, mielőtt megszinezteti velem a gatyeszomat.

Vagy csak gondolta, hogy most be***ratom az ingyen frissítgetőt. :lol:

pén. jan. 27, 2006 22:51
arany tag

Hozzászólás 
Azért megpróbálhatna a srtác mindent, mielőtt megszinezteti velem a gatyeszomat.

pén. jan. 27, 2006 21:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet, de én feltételeztem hogy ez volt a probléma. Ezt már csak az emberünk tudná megmondani hogy valójában mi volt. Igaz, hogy én a végeredményt néztem ,hogy sikerült a helyszínen megoldani a dolgot.

pén. jan. 27, 2006 20:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
...Tehát nem volt semmi probléma.
Dehogynem. Az, hogy első próba után lusta volt újraindítani a flashelést, inkább hetekre elvette volna a tulajtól a telót. Csak akkor próbálta még1x, amikor a halott telót kellett volna visszaadni.

pén. jan. 27, 2006 20:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Az első SW közben telepít néhány dolgot a rendszer és ha nem vagyunk figyelmesek akkor "meghal" a készülék, ilyen esetben vagy újraindítjuk az SW frissítést és ha jó a készülék akkor rámegy egyébként Központi Szervizbe kell küldeni. Tehát nem volt semmi probléma.

pén. jan. 27, 2006 20:22
arany tag

Hozzászólás 
Hali! Érdekes dolg történt velem. Az N70-esen 2....-os soft volt. Semmi problémám nincs vele. Simán megy a Bt headszett, a Pc suite, csengőhangokkal sincs bajom. Hétvégén elutazok külföldre
3 hétre, gondoltam frissíttetem a softot 3...-asra. Garis a teló. A Kkméti Nokiához mentem. Kérdezték miért akarom frissíttetni, mire rávágtam, hogy nem mindig csörög. Srác hátramegy, majd 10-perc múlva visszajön, hogy tényleg ****, de nem tudja megcsinálni, hanem fel kell küldeni Bp-re. Először nem hittem el, hogy hozzám beszél, majd mondtam neki, hogy adja vissza a telcsit úgy, ahogy van. Megint hátrament, s 15 perc múlva megjelent a telefonnal, s közölte, hogy mégis sikerült megjavítania. Megnéztem, s tényleg az új soft volt rajta. Nem tudom hová tenni ezt a dolgot, mi lehetett a célja. Szerintetek?

pén. jan. 27, 2006 20:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
...Tehát kell egy nagyobbat venni, amit viszont a készülék mérete nem indokol, hiszen a telefon elfér a tokban.
Nem is ez a jó megoldás, hanem a fekvő tok. A dunakeszi EW-ben vettem nemrég passzentos, NOKIA feliratos bőrtokot emberi áron.

pén. jan. 27, 2006 19:32
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem a készülék igencsak csúszik, ezért hullott ki a kezeből az eséskor. A másik bajom a konstrukcióval, hogy egy kicsit passzentos álló tokban tartom és lecsúszik a lencsevédő fedél, amikor kiveszem. Tehát kell egy nagyobbat venni, amit viszont a készülék mérete nem indokol, hiszen a telefon elfér a tokban.

De egyre jobban tetszik. Amióta a MMC-re filmezek, azóta a felvétel nem szaggat. Csináltam vezetés közben néhány éjszakai videót, az is élvezhető lett, ha elfogadjuk, hogy ez csak egy telefon.

Vezetés közben én a tükörre lógatom fel a telefont, így nagyon kényelmes kezelni a BT headset-vel használva. Ez jött be, sajnos kölcsönzős autóval járkálok szerte az országban, minden héten mással

pén. jan. 27, 2006 18:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bdavis írta:
...Nekem a 6630-asom már sokszor esett másfél méterről...
Tőled se veszek mostanában telót! :c))

pén. jan. 27, 2006 17:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bdavis írta:
Nekem a 6630-asom már sokszor esett másfél méterről, de semmi nyoma nincs rajta.

akkor neked valószínüleg a military kivitelü 6630-ad van, az ényimé az normál polgári kivitel és másfél méteres leejtés már igencsak meglátszik a puhányon :lol:

pén. jan. 27, 2006 17:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Az én véleményem szerint ha egy teló 1,5m esés után maradandó sérülést szenved, nem tartozik a "nagyon jól összerakott telefon" kategóriába. Nekem a 6630-asom már sokszor esett másfél méterről, de semmi nyoma nincs rajta.
És ilyen szempontból szerintem értékes Alexfux hozzászólása, mert szerintem igazán megengedhette volna magának a Nokia, hogy egy ilyen kaliberű telefont kicsit jobb anyagból rak össze. Vagy ha már az anyag gyengébb, akkor legalább jól összerakja. Vagy nem?

pén. jan. 27, 2006 15:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát a készülékházzal nincs szerencséd, a gyorsboltban nemrég lehetett kapni 47xx HUF-ért, jelenleg beszerzés alatt van, 7490 HUF-ért. :c(

pén. jan. 27, 2006 15:09
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Alexfux írta:
A kijelzőt körbeölelő alu keret nagyon sérülékeny, nekem két helyen is behorpadt. Valószínüleg akkor, amikor hirtelen akartam felkapni és kicsúszott a kezemből és közel másfél méterről fejjel előre a betonra esett.
Háááát... némelyik teló ezt túl se élte volna. BT-füles-ügyben semmi ilyesmit nem tapasztaltam, tökmindegy, milyen sorrendben csatlakoztatom (3.x sw, HS-36W).

Nekem valami csoda Platronics fülesem van, már a 6230-as is haragban volt vele, de ingyen volt, a cég adta. Egyébként nem rossz, ha müxik. Valamikor szerét ejtem a sw cserének, de még nem volt érkezésem hozzá. Vajon van a T-Mobile-nál már új sw? Meg is kérdezem!

pén. jan. 27, 2006 14:46
platina tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Talán szoftot kellene cserélni és utána mesélgetni a BT problémát...
:twisted:

Sőt, ha leejtem a 24.emeletről, akkor meg összetörik a piszok. Húú de vacak teló... :twisted:

Te nagyon kötözködő tudsz lenni!

Senki nem mondta, hogy a telefon rossz lenne, már kezdem megszeretni. Csak azt írtam, hogy ha esetleg leesik, akkor az alu keret deformálódhat. És nem panaszkodtam a BT-re csak leírtam, hogy mit tapasztaltam, és mi vált be. De ha nem kell a tapasztalatom, akkor nem írom le.

Egyébként az Általad használt emotion kifejező Rád nézve!

pén. jan. 27, 2006 14:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
mi a különbség a DKU-2 és eközött?

DKU-2-vel lehet flash-elni is...

pén. jan. 27, 2006 14:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyébbként az lehet a különbség, hogy a régebbi még USB 1.1 kompatible, az új meg 2.0...

pén. jan. 27, 2006 14:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Talán szoftot kellene cserélni és utána mesélgetni a BT problémát...
:twisted:

Sőt, ha leejtem a 24.emeletről, akkor meg összetörik a piszok. Húú de vacak teló... :twisted:

pén. jan. 27, 2006 14:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
A kijelzőt körbeölelő alu keret nagyon sérülékeny, nekem két helyen is behorpadt. Valószínüleg akkor, amikor hirtelen akartam felkapni és kicsúszott a kezemből és közel másfél méterről fejjel előre a betonra esett.
Háááát... némelyik teló ezt túl se élte volna. BT-füles-ügyben semmi ilyesmit nem tapasztaltam, tökmindegy, milyen sorrendben csatlakoztatom (3.x sw, HS-36W).

pén. jan. 27, 2006 13:54
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Pop-port:
...

:P

Köszönöm!

pén. jan. 27, 2006 12:49
platina tag

Hozzászólás 
Kedves Uraim!

Néhány új tapasztalat:

A BT füles használatánál néhányszor kifagyott a teló. Némi kisérletezés után rájöttem, hogy érdemes bizonyos sorrendet betartani a fel és lecsatlakozásnál. Én először bekapcsolom a BT fülest. Majd bekapcsolom a telón is a BT-t és utána létesítek kapcsolatot a két eszköz között. Lecsatlakozáskor fordított a sorrend. Azóta egyszer sem fagyott ki a teló.

Nagy lelkesen megpróbáltam egy biztonsági mentést csinálni a PC-Suite megfelelő menüpontjában. A telefon a dobozban található CA-53 típusú kábellel (mi a különbség a DKU-2 és eközött?) csatlakozik a pc-mhez, amin SP2-s XP dudorászik. A Content Copier-ben kiválasztom a "A telefon tartalmának biztonsági mentése a számítógépre" menüpontot, majd a Tovább gomb lenyomása után cslatkoztatom a telefont. Még egy Tovább után inicializálja a telefont, és kiválaszthatom, hogy hova és mit szeretnék menteni. Majd Tovább-ot nyomok. Ekkor elkezdődik a procedúra, ami kb. három perc futás után a "Súlyos hiba történt az adatátvitel közben. A művelet nem fejezhető be. Próbálja újra." Miközben a fenti sorokat írtam, csináltam is párhuzamosan a mentést és most lement. :D Murphy!

A kijelzőt körbeölelő alu keret nagyon sérülékeny, nekem két helyen is behorpadt. Valószínüleg akkor, amikor hirtelen akartam felkapni és kicsúszott a kezemből és közel másfél méterről fejjel előre a betonra esett. Más baja nem lett. De még a kislányom is nekicsaphatta valaminek. Nagyon imádja a N70-et, főleg a Galériában a Diavetítés opciót szoktuk nézegetni.

Nekem még a 2.XX sw van rajta.

pén. jan. 27, 2006 12:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pop-port:

(left) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 (right)
Screen facing up

1 Charge (V Charge)
2 GND (Charge GND)
3 ACI (ACI - Insertion & removal detection)
4 VOUT (DC out)
5 NC (Not connected)
6 FBUS RX
7 FBUS TX
8 GND (Data GND)
9 XMIC N (Audio in - Ext. Mic input)
10 XMIC P (Audio in - Ext. Mic input)
11 HSEAR N (Audio out - Ext. Audio out - left)
12 HSEAR P (Audio out - Ext. Audio out - left)
13 HSEAR R N (Audio out - Ext. audio out - right)
14 HSEAR R P (Audio out - Ext. audio out - right)

Ez a soros porté, de gondolom az audio része az USB-é ugyanaz, különben nem mennének a régebbi fülesek.

pén. jan. 27, 2006 10:11
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
A fejhallgatóról: kell hozzá egy Nokia HDS-3 füles...

Ezt a módszert ismertem, de azért köszönöm!
Egy hordozható notebook hangszórót csatlakoztatnék, és itt nem kell a mikrofon. Ezen felül a pop port lelkivilága is érdekelne, de csak elvétve van róla infó és az sem látszik pontosnak (pl.: pinouts.ru)

Még 1x THX

pén. jan. 27, 2006 8:34
ezüst tag

Hozzászólás 
hali.
nemtudom feltünt-e valakinek,akinek volt ezelőtt 6680-a,hogy abban ugye az mp3-akat a realplayer játszotta le,ami kiírta az active desktopra az éppen futó szám címét,és ott lehetett hallkítani is rajta. ez most nem tudja már az n70 vagycsak én nem találom nagybénán?

csüt. jan. 26, 2006 22:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Invader írta:
Tudom, hogy volt már téma, vissza is olvastam 4 oldalnyit, de nem találtam:
Van rá megoldás, hogy a rádió ne reccsenjen be időnként?
3.xx szofttal nem teszi?

Ismeri valaki a pop port csati kiosztását? Le lehet venni a sztereo jelet egyszerűen (némi sikertelen kínlódás után feladtam)?
A speedshopos utángyártott pop->3,5 jack átalakító csak mono, egy sztereoként forgalmazott headset szintén mono, így nem tudtam lekottázni a sémát. A gyári fülest nem volt szívem szétszedni.
Van ötletetek?

Tudja valaki, hogy olyan progit hogyan tudok a kedvencekhez adni, aminek az opciói között nem szerepel ez a lehetőség? Régen ment az AppMan-al (6630-on), de az új formátummal nem kompatibilis. Ötlet?

A fejhallgatóról: kell hozzá egy Nokia HDS-3 füles (csavaros), meg egy 3,5-ös ajzat. Csavar ki, a fejhallgatók helyére a 3,5-ös ajzat (némi kábellel) be. Összecsavar, egy fülest az ajzatba beledug, AZTÁN a telóba, majd örül. Előnyei: mikrofonom is van, sztereo, rádió is müxik. Sőt a rádióm vételi érzékenysége mintha megnőtt volna, mert igy sztereo, a gyári fülessel meg csak monóban szól (gyenge nálunk vidéken a térerő).

csüt. jan. 26, 2006 18:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom, hogy volt már téma, vissza is olvastam 4 oldalnyit, de nem találtam:
Van rá megoldás, hogy a rádió ne reccsenjen be időnként?
3.xx szofttal nem teszi?

Ismeri valaki a pop port csati kiosztását? Le lehet venni a sztereo jelet egyszerűen (némi sikertelen kínlódás után feladtam)?
A speedshopos utángyártott pop->3,5 jack átalakító csak mono, egy sztereoként forgalmazott headset szintén mono, így nem tudtam lekottázni a sémát. A gyári fülest nem volt szívem szétszedni.
Van ötletetek?

Tudja valaki, hogy olyan progit hogyan tudok a kedvencekhez adni, aminek az opciói között nem szerepel ez a lehetőség? Régen ment az AppMan-al (6630-on), de az új formátummal nem kompatibilis. Ötlet?

csüt. jan. 26, 2006 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Palko írta:
Apróság igaz, de mindemképp vártam az újabb soft-tól. Most már tudom, hiába! A Galériában a képek 1-es és 3-as billentyűvel való forgatása. Képet teljes kijelzőre rakni csak nagyítás után lehet, nem egyből. Ezek miért nincsenek megoldva? A régebbi Symbianos Nokiák mind tudják...

Ajánlott feltelepíteni a következő progit: RescoViewer v4.31
Beépül a galériába, gyors és sokat tud, minden problémád egyből megoldódik vele...

csüt. jan. 26, 2006 15:52
ezüst tag

Hozzászólás 
A headset kérdéshez annyit, hogy amióta először a telón aktiválom a BT-t, utánna kapcsolom a headsetet be, mindig néhány mp-en belül létrejött a kapcsolat. Amikor fordítva próbáltam, sokszor nem sikerült nekem sem.

csüt. jan. 26, 2006 14:24
ezüst tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
silco írta:
Tegnap nálam a 3-as szoftverrel is sikerült előidézni az eltorzult csengőhangot...
Hogyan is?
silco írta:
A HS-26W BT-s headset-em továbbra sem működik teljesen jól a mobillal...
HS-36W-t használok, semmi baj vele. Mi lehet a különbség?

A torzulás szerintem akkor jött, amikor az utcán elérhető 3G-s hálóról bementem egy lépcsőházba, ahol már csak GSM volt. A két halózat közötti váltáskor adódik a jelenség. A csengetés egy ideig jó volt, aztán torzzá vált.

A 26-os headset azt hiszem, hogy Bluetooth 2.0-ás. Az a problémám vele, hogy van úgy, hogy bekapcsoláskor nem kapcsolódik össze a mobillal.

csüt. jan. 26, 2006 11:37
vas-tag

Hozzászólás Segitsééég!
Ciao
A segitségeteket kérem!
Idén fogok diplomálni és el kell végeznem egy kérdőives lekérdezést! Kérek mindenkit, hogy legyen segitségemre és töltsön/töltessen ki nekem egy vagy több kérdőivet. Természetesen aki igényli elküldöm neki a diploma végleges változatát, de csak miután leadtam az az április végén. Aki ugygondolja, hogy segitségemre lesz, kérem küldjön egy üres mailt, amire én elküldöm a kérdőivet. Ime a mail cimem: magikads@yahoo.com
Minden segitséget előre is köszönök!
:lol:

szer. jan. 25, 2006 23:03
vas-tag

Hozzászólás 
Nyekergö hátlap probléma megoldására a következö megoldást javasolom.A hátlap és az akku közé beszoritottam egy sim kártyát!A csuszka recsegése megszünt!Probáljátok ki!

szer. jan. 25, 2006 21:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Apróság igaz, de mindemképp vártam az újabb soft-tól. Most már tudom, hiába! A Galériában a képek 1-es és 3-as billentyűvel való forgatása. Képet teljes kijelzőre rakni csak nagyítás után lehet, nem egyből. Ezek miért nincsenek megoldva? A régebbi Symbianos Nokiák mind tudják...

szer. jan. 25, 2006 18:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
silco írta:
Tegnap nálam a 3-as szoftverrel is sikerült előidézni az eltorzult csengőhangot...
Hogyan is?
silco írta:
A HS-26W BT-s headset-em továbbra sem működik teljesen jól a mobillal...
HS-36W-t használok, semmi baj vele. Mi lehet a különbség?

szer. jan. 25, 2006 17:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Tegnap nálam a 3-as szoftverrel is sikerült előidézni az eltorzult csengőhangot, szóval ezt nem sikerült kijavítani ebben a verzióban. Egyébként ahol frissítettem, mondta is az illető, hogy továbbra is jelentkezni fog ez, csak nem olyan gyakran. A HS-26W BT-s headset-em továbbra sem működik teljesen jól a mobillal, pedig valami audio routing-ot javítottak.

szer. jan. 25, 2006 17:14
arany tag

Hozzászólás 
Köszi, megnézem!

kedd jan. 24, 2006 20:45
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.fullmaza.com/
http://6600sector.field.hu/
http://www.nokiaprogramok.hu/

A második és harmadik reges!

kedd jan. 24, 2006 20:30
arany tag

Hozzászólás 
Köszi!
Nagyon jó kis oldal!
Esetleg van olyan oldal is ahonnan ingyenesen lehet letölteni programokat?

kedd jan. 24, 2006 20:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
www.handango.com

kedd jan. 24, 2006 19:57
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Tudnátok ajánlani oldalakt ahonan érdemes letölteni Simbyan programokat?
Előre is köszi!

kedd jan. 24, 2006 19:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Foxlalának! Kösz a tippet, ez a törlés dolog bevált!!!

kedd jan. 24, 2006 17:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
A PC Suite nemhogy nem rakja vissza, de még csak LE SEM MENTI a telefonkönyvet, de egyrészt ezt már többször említettük (sőt kitárgyaltuk itt is), másrészt erre a program is figyelmeztet lementéskor. Egyszerűen vissza lehetett volna úgy állítani, hogy ha formázás előtt átmásolod az MMC-je a névjegyeket, majd vissza. Vagy ha nem csak a névjegyzéket szeretnéd, akkor teljes belső memória másolást, majd visszaállítást csinálsz.

Én teljes belső és külső memória mentést végeztem és utána próbáltam meg ezt az új szoftverre visszaállítani és úgy nem sikerült neki a névjegyzéket visszatenni. A névjegyzéket éppen azért tudtam "megmenteni", mert teljes mentést végeztem. Szóval elég furcsa dolog ez.

kedd jan. 24, 2006 10:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Következő