Szerző |
Üzenet |
adamsx
ezüst tag
|
Nekem megy. A javabland-et felraktam utána explorer-el megnyítottam a java-t. utána már telepítette is.
|
szomb. jan. 28, 2006 16:30 |
|
|
Crime
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 05, 2005 11:46 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Szeged
|
jblend
Megy valakinek wm05 a milliomos? Sem JBlend alá, sem a DMIDP2 alá nem tudom feltelepíteni...
|
szomb. jan. 28, 2006 15:57 |
|
|
foobared
vas-tag
|
Re: WM 5.0 Help
[watta] írta: foobared írta: Probaltam a windows konyvtarba es a \ gyokerbe se semmi .. a kartya gyokere az siman \ lett nem mivel se storage card nincs se mounted volume Próbáld ide tenni: \Application Data\Sounds\
Koszonom .... Mukodik!!! Orok hallam do)
|
szomb. jan. 28, 2006 12:53 |
|
|
[watta]
ezüst tag
|
foobared írta: Probaltam a windows konyvtarba es a \ gyokerbe se semmi .. a kartya gyokere az siman \ lett nem mivel se storage card nincs se mounted volume
Próbáld ide tenni: \Application Data\Sounds\
|
szomb. jan. 28, 2006 12:10 |
|
|
foobared
vas-tag
|
Big P. írta: foobared írta: Sziasztok!
vegso elkeseredesemben irok, mert felraktam a WM 5.0 az MPx200 telomra de nem talalom sehol hol lehetne mp3, vagy wma csengohangot bealitani. A settings>sounds ba csak midit enged .. nem ertem , kerlek segitsetek. Koszonom! Tedd a kártya gyökerébe a wma-t pl és látja......Nem?
Probaltam a windows konyvtarba es a \ gyokerbe se semmi ..
a kartya gyokere az siman \ lett nem mivel se storage card nincs se mounted volume
|
szomb. jan. 28, 2006 11:18 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
foobared írta: Sziasztok!
vegso elkeseredesemben irok, mert felraktam a WM 5.0 az MPx200 telomra de nem talalom sehol hol lehetne mp3, vagy wma csengohangot bealitani. A settings>sounds ba csak midit enged .. nem ertem , kerlek segitsetek. Koszonom!
Tedd a kártya gyökerébe a wma-t pl és látja......Nem?
|
szomb. jan. 28, 2006 11:11 |
|
|
foobared
vas-tag
|
WM 5.0 Help
Sziasztok!
vegso elkeseredesemben irok, mert felraktam a WM 5.0 az MPx200 telomra de nem talalom sehol hol lehetne mp3, vagy wma csengohangot bealitani. A settings>sounds ba csak midit enged .. nem ertem , kerlek segitsetek. Koszonom!
|
szomb. jan. 28, 2006 10:43 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
Raven_ írta: _Metatron_ írta: Raven_ írta: Mpx-userek! Mennyit bírna az aksi, ha egy szövegfájlt olvasgatok a telón? 5-6 órára van esély? Nem merem biztosra mondani, csak tipp, de a kijelző háttérvilágítás alaposan belekóstol az akksi készenléti idejébe, tehát szerintem nem, csak akkor ha kinyomod a háttérvilágítást, de akkor gond nélkül. Normál fényviszonyok között mennyire olvasható úgy? Nem kell erőltetni a szemet? Bekapcsolt háttérvilágítással szerinted mennyit bírna?
Sztem olyan 3-4 óra.....
|
szomb. jan. 28, 2006 10:39 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
Aki unja már a Nina betűtípust, annak tudom ajánlani a TempusSansITC -t. A Modaco-ról leszedett WinVistaDark themével teljesen új kinézetet kapott az egész telefon!
SZERK:
Raven_: Bekapcsolt háttérvilágítással bármikor tökéletesen olvasható, szerintem nem olyan megeröltető. Az időről fogalmam sincs, attól is függ hogy milyen idős az aksid.... na ja...és még sok mástól....de tényleg nem tudom
|
pén. jan. 27, 2006 22:50 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
_Metatron_ írta: Raven_ írta: Mpx-userek! Mennyit bírna az aksi, ha egy szövegfájlt olvasgatok a telón? 5-6 órára van esély? Nem merem biztosra mondani, csak tipp, de a kijelző háttérvilágítás alaposan belekóstol az akksi készenléti idejébe, tehát szerintem nem, csak akkor ha kinyomod a háttérvilágítást, de akkor gond nélkül.
Normál fényviszonyok között mennyire olvasható úgy? Nem kell erőltetni a szemet?
Bekapcsolt háttérvilágítással szerinted mennyit bírna?
|
pén. jan. 27, 2006 22:47 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
Raven_ írta: Mpx-userek! Mennyit bírna az aksi, ha egy szövegfájlt olvasgatok a telón? 5-6 órára van esély?
Nem merem biztosra mondani, csak tipp, de a kijelző háttérvilágítás alaposan belekóstol az akksi készenléti idejébe, tehát szerintem nem, csak akkor ha kinyomod a háttérvilágítást, de akkor gond nélkül.
|
pén. jan. 27, 2006 22:38 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Mpx-userek!
Mennyit bírna az aksi, ha egy szövegfájlt olvasgatok a telón? 5-6 órára van esély?
|
pén. jan. 27, 2006 22:26 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
Létre kell hozni egy LogoPath és egy Default nevű keyt itt:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\ExternalLCD\
És erre az értékre állítani:
\Storage\Windows\Logo.bmp
A Fliplogo-t meg 0-ról 1-re kell állítani! Majd egy restart, és működik is.
A kép 80x48 pixeles, b&w. És invertálva fog megjelenni, tehát szerkesztésnél erre is érdemes figyelni. A Storage\windows könyvtárba bemásolod és kész is vagy.
|
pén. jan. 27, 2006 22:17 |
|
|
SupaCow
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. jan. 19, 2006 8:52 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
_Metatron_ írta: SupaCow írta: Your SMS message has not been send. Verify That you have a network coverage and the try sending the message again.
Nekem ezt akkor írja ha már nincs rajta pénz, és nem tudok küldeni (vodánál valami 120 Ft alatt nem enged, és ezt írja.. a törpi szolgáltatót nem tudom mikor nem enged, de szerintem ez nem telefon hiba) !
Ugy néz ki hogy az volt a baj. Hogy a telefonszámok elöl valamiért lemaradt a + jel
igy néztek ki hogy 3630telefonszám nem pedig +3630teefonszám. Szinkronizálás soráán valami kehe lépett fel. mert csomó szám elöl eltünt a + karakter.
mindegy okosabb lettem ma is. Meg örögebb pár évvel.
Engem érdekelne a Külső kijelzős dolog ha jól emlékszem nem olvastam még róla.
|
pén. jan. 27, 2006 22:06 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
SupaCow írta: Your SMS message has not been send. Verify That you have a network coverage and the try sending the message again.
Nekem ezt akkor írja ha már nincs rajta pénz, és nem tudok küldeni (vodánál valami 120 Ft alatt nem enged, és ezt írja.. a törpi szolgáltatót nem tudom mikor nem enged, de szerintem ez nem telefon hiba)
Más: Nem tudom volt-e már, de most találtam külföldi telefontársak mit alkottak... a külső kijelzőre bármilyen b&w logót ki lehet rakni, ami akkor jelenik meg, ha ki van nyitva a telefon... és működik! Ha nem volt még, akkor szóljatok, és beírom a szükséges módosításokat!
|
pén. jan. 27, 2006 21:56 |
|
|
SupaCow
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. jan. 19, 2006 8:52 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
köszönöm. szépen Müködik ,
erről le van a gond.
de az sms be még mindig nem sikerüt életet lehelnem.
Azt irja ki error :
Your SMS message has not been send. Verify That you have a network coverage and the try sending the message again.
Hívni engem tudnak.
Én is tudok mást hívni .
Az sms amit nekem küldenek megérkezik
Küldeni nem tudok
|
pén. jan. 27, 2006 21:50 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
Itt van ha regelve vagy spsectoron: http://spsector.uw.hu/download.php?view.221
Ha nincs meg akkor vegyél fel msnre és átküldöm
|
pén. jan. 27, 2006 21:18 |
|
|
SupaCow
ezüst tag
|
_Metatron_ írta: SupaCow írta: felraktam a 2003 mpxland romot. van vele problémám. 1. Nem akarja törölni a cleartype bejegyzést a registrybe. Ezért tök homály mindegyik betü 2. nem küld sms.t Fogadni tudok. Küldeni nem. 1órája tornázok rajta de sehogyse jövök rá egyik megoldásra se. Megköszönném a segíítséget mert most nagyon elment a kedvem. Unlockoltad a registryt? Ha nem, akkor spsectoron van hozzá progi
nem találom sehol ezt a progit. modacon is keresem. Valaki megdobna vele?
köszönöm.
|
pén. jan. 27, 2006 21:13 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
SupaCow írta: felraktam a 2003 mpxland romot. van vele problémám. 1. Nem akarja törölni a cleartype bejegyzést a registrybe. Ezért tök homály mindegyik betü 2. nem küld sms.t Fogadni tudok. Küldeni nem. 1órája tornázok rajta de sehogyse jövök rá egyik megoldásra se. Megköszönném a segíítséget mert most nagyon elment a kedvem.
Unlockoltad a registryt?
Ha nem, akkor spsectoron van hozzá progi
|
pén. jan. 27, 2006 20:21 |
|
|
SupaCow
ezüst tag
|
felraktam a 2003 mpxland romot. van vele problémám.
1. Nem akarja törölni a cleartype bejegyzést a registrybe. Ezért tök homály mindegyik betü
2. nem küld sms.t Fogadni tudok. Küldeni nem.
1órája tornázok rajta de sehogyse jövök rá egyik megoldásra se.
Megköszönném a segíítséget mert most nagyon elment a kedvem.
|
pén. jan. 27, 2006 20:02 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
hali
Megmondaná valaki hogy TomTom térképhez mekkora kártya kell?
Én is elkezdem nézegetni a magyarosítás lehetőségét, csak összehozunk már valamit így közösen!
|
pén. jan. 27, 2006 19:44 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pityorka írta: hello! 2006-ra van valahol névnap progi outlookra? tényleg király a TomTom--- köszi pedro
Névnap outlookhoz:
http://rapidshare.de/files/11958354/NameDays.zip.html
|
pén. jan. 27, 2006 19:00 |
|
|
pityorka
ezüst tag
|
hello!
2006-ra van valahol névnap progi outlookra?
tényleg király a TomTom--- köszi pedro
|
pén. jan. 27, 2006 17:31 |
|
|
SupaCow
ezüst tag
|
szevasztok
Valami nem ok a telefonnal.
Este rajta hagytam a hálózati töltőn. Reggel mikor felkeltem , lehúztam a telefont róla. A telefon szinte forró volt. Nagyon felmelegedett. A hőmérő szerint 45 fokra. Az aku töltöttsége 85% on.
Feltöltöttem rendesen.
Ez volt reggel 10 kor. Mostanra teljesen lemerült az aku.
Tönkrement volna?
Segít rajta valami?
köszönöm
|
pén. jan. 27, 2006 16:32 |
|
|
[watta]
ezüst tag
|
NeoXon írta: Ha valakinek wm2003 mpxland romja van, megnezne, hogy a JBlend java kornyezetben megy neki a Legyen on is milliomos meg a Mini Opera? Ugy tunik a JBlend + mpxland komboval van a problema...
Én mpxland-ra váltottam vissza wm5-ről, nekem megy opera is, milliomos is. De operánál nem tud kapcsolódni semmihez (gprs-re csatlakozik, de más egyéb nem történik), pedig a beállításaim egyébként jók. a milliomossal sikerült játszani, megy gond nélkül. Ami a környezetet illeti az télleg bugos, van hogy a jobb sofkey-es menüre megfagy a progi, legtöbbször ki lehet kapcsolni a telt de van hogy csak a akksilevétel segít. Este felteszem sm2-t, megnézem azzal mi a helyzet...
|
pén. jan. 27, 2006 16:08 |
|
|
Hungaroplan
vas-tag
|
Lenne még egy kérdésem: hogyan lehetne megnyitni/módosítani a kibontott mxip_lang.vol-t, úgy mint a Smartione-ban. Ha hexeditorral nyitom meg, mindenféle krikszkraksz jön elő, nincs összefüggő szöveg benne.
|
pén. jan. 27, 2006 13:56 |
|
|
Big P.
arany tag
|
email írta: Üdv! Pár napja már én is a népes Mpx200-as táborba tartozom. Eddig minden ment simán, de a Motorola Mobile Upgrade Wizard (-dal semmilyen frissítés sem megy, felismeri a telefont, majd a "Next" után kis idő múlva hibaüzenetet dob ki: Nem sikerült... Amúgy 2003-as szoft van a telón. Valamilyen ötlet? (Próbálom végigolvasni a topicot, de nehéz titeket beérni...)
Pc suite nincs fenn véletlen?
|
pén. jan. 27, 2006 13:41 |
|
|
Hungaroplan
vas-tag
|
lgeza írta: Többeket érdekelt a 2003 ROM szétszedése, az lgeza.tk (vagy lgeza.uw.hu) címről elérhető. Sok sikert az átalakításhoz, meg az összecsomagoláshoz??. (csak nehogy káosz legyen a sok magyar verzióból )
Köszi a segítséget, működik minden
|
pén. jan. 27, 2006 13:32 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Ha valakinek wm2003 mpxland romja van, megnezne, hogy a JBlend java kornyezetben megy neki a Legyen on is milliomos meg a Mini Opera? Ugy tunik a JBlend + mpxland komboval van a problema, nem a Mini Operaval. Konkretan a Legyen on is milliomos fomenuje bejon, utana moccanni sem lehet, semmilyen gombra nem reagal, de meg a kikapcsolora sem: csak akksi kiszedese segitett. Mini Operanal hasonlo a helyzet, szovegbevitelnel ugyanezt produkalja, de legalabb a kikapcsologomb ott mukodott. Csak emiatt nem szeretnek SM2-re atallni, mert azzal meg mas gondjaim voltak, lehet, hogy akkor valami mas JRE utan kell neznem...
|
pén. jan. 27, 2006 13:31 |
|
|
lgeza
arany tag
|
Többeket érdekelt a 2003 ROM szétszedése, az lgeza.tk (vagy lgeza.uw.hu) címről elérhető. Sok sikert az átalakításhoz, meg az összecsomagoláshoz??.
(csak nehogy káosz legyen a sok magyar verzióból )
Tegnap írtam, hogy kicsit meghalt a WM5.0. Nos nem kicsit. Semmit elindítani nem lehetett, még a contacts-ra is aláírásokat hiányolt. Most működik pedig csak bepróbáltam a régi kártyát, aztán visszatettem ezt a korábbi behalt benntlévő kártyát. Minden telepítési információ, registry beállítás eltűnt, de a kártyáról semmit nem törölt. Email fiók beállítások megmaradtak, de msn, gprs, beállítások stb törlődtek.
|
pén. jan. 27, 2006 13:07 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
pén. jan. 27, 2006 9:42 |
|
|
pedro
arany tag
|
Soltee írta: Tényleg ez az eddigi legjobb!!! De nincs english version??? (esetleg magyar)
Sztem ez orosz fejlesztés, nem vszínű hogy van angol, de kitudja .
|
pén. jan. 27, 2006 7:09 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
srácok egy kis ajándék, össze ollóztam egy javat:
Legyen ön is milliomos, magyar , java blenddel tökéletesen megy:
http://kremo.uw.hu/egyeb/milliomos_sp.zip
enjoy!
|
pén. jan. 27, 2006 0:38 |
|
|
Soltee
arany tag
|
Tényleg ez az eddigi legjobb!!!
De nincs english version??? (esetleg magyar)
|
csüt. jan. 26, 2006 22:57 |
|
|
pedro
arany tag
|
NeoXon írta: Hat, ez az Opera Mini valoban eleg bugos. Vagy lehet, hogy a JBlend csinalja. Mindenesetre szovegbevitelkor fekete alapon feherrel egymasra irodott betuk latszanak, raadasul nem lehet kilepni a szovegbevitelbol sehogyan sem - se vissza gombbal, se torlessel, sehogy. Nemhogy visszalepni nem lehet, de kilepni sem lehet a Java futtato kornyezetbol xbarral, vagyis csak az telo ujrainditasa marad. Amig nem lesz ebbol egy rendesen mukodo verzio, en inkabb hanyagalom. Kulonben sem bongeszek olyan surun, ha megis elofordul, akkor arra az Opera (de meg az IE is) megbizhatobb.
2003SM2-vel, egyedül a szövegbevitel fekete alapon okoz problémát, de már ehhez is hozzászoktam(bookmark készítése). A többi amit írsz, nálam nem jelentkezik. Böngészésre nagyságrendekkel jobb a hagyományos Operánál. Valamint az sem utolsó szempont, hogy sokkal kisebb méretű adatot tölt le az oldalak megjelenítésekor, ui. a müködési elve az, hogy egy közponi szerveren keresztül tömörítve kapja az adatmennyiséget.
Nekem mind a kettő fenn lesz a telón.
|
csüt. jan. 26, 2006 22:30 |
|
|
Soltee
arany tag
|
tattooart írta: [quote="tattooart"]Üdv mindenkinek.Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni.Magyar nyelvet szeretnék varázsolni a telómra.De ehez szükségem lenne az mpx220 szotverre.Tud valaki segíteni ??![/quote][/quote]
Nincs elérhető magyar szoft a 220-ashoz! A telóról meg még nem lehet lementeni!
|
csüt. jan. 26, 2006 21:58 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
Hat, ez az Opera Mini valoban eleg bugos. Vagy lehet, hogy a JBlend csinalja. Mindenesetre szovegbevitelkor fekete alapon feherrel egymasra irodott betuk latszanak, raadasul nem lehet kilepni a szovegbevitelbol sehogyan sem - se vissza gombbal, se torlessel, sehogy. Nemhogy visszalepni nem lehet, de kilepni sem lehet a Java futtato kornyezetbol xbarral, vagyis csak az telo ujrainditasa marad.
Amig nem lesz ebbol egy rendesen mukodo verzio, en inkabb hanyagalom. Kulonben sem bongeszek olyan surun, ha megis elofordul, akkor arra az Opera (de meg az IE is) megbizhatobb.
|
csüt. jan. 26, 2006 21:49 |
|
|
pedro
arany tag
|
Kinsy: a java blend az eddigi legjobb java app. amit eddig láttam.
Innen töltsd le:
http://rapidshare.de/files/11895993/JBl ... a.rar.html
Az Opera Mini ami mpx 220-ra van eredetileg azt innen:
http://www.opera.com/products/mobile/op ... ola_mpx220
A javablend.cab-t telepítsd fel, az opera mini.jad és jar-t másold a kártyára. Explorerben nyitsd meg a jad fájlt, ekkor feltelepíti magának a blend(itt 2X nyomj Da-t) és elindul az opera mini.
Caution: a TomTom-on belül menj a "Térkép Böngészése" menüpontra, ott tudod megnézni a térképet.
|
csüt. jan. 26, 2006 21:04 |
|
|
caution
vas-tag
|
Sziasztok!
A TomTom-al kapcsolatban lenne egy kis problémám.
Simán betöltődik, csak nem látok térképet... Vagy csak én vagyok a balga és ez a progi csak útvonaltervezésre és nem helymeghatározásra használható mpx200-on..?
|
csüt. jan. 26, 2006 20:42 |
|
|
Crime
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 05, 2005 11:46 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Szeged
|
Hungaroplan írta: Üdvözletem!
Lenne egy kérdésem, méghozzá az, hogy hogyan tudnám kibontani a rom fájlt? Jelen esetben wm2003 supermoto2-ről lenne szó, ugyanis elkezdeném magyarosítani. Végigolvastam az utolsó 30 oldalt (1 hete látogatom rendszeresen ezt a topicot), de nem találtam még erre választ, csak azt, hogy az mxip_lang-ot kell módosítani, és hogy a romból kell kiszedni. Egyelőre ott tartok, hogy a külső kijelzőt magyarosítottam, így tehát elkezdeném az egészet is.
Válaszotokat előre is köszönöm, Hungaroplan
Üdvözletem!
Én már egy kicsit régebbóta "látogatom ezt a topicot", a magyarosítás ettől még nem megy nekem sem jobban, nem ezen múlik... Ezzel szenvedek(ünk) egy ideje. A mxip_lang-ot nem kell módosítani, egyszerűen be kell rakni mellé egy magyart, és registryben megadni neki az elérhetőséget... Viszont ettől még csak nagy vonalakban lesz magyar a soft (kb30%). A nehezebb része ezután jön, mert ún. mui fájlokat kellene módosítani, amire egyenlőre sem lehetőséget, sem módot nem találtunk. De sokat segíthet, ha perfekt vagy oroszul, és a www.mpx-land.com -on megtalálod, hogy az oroszok hogyan csinálták... Ebben az esetben viszont nekünk is mondd el!
Crime
|
csüt. jan. 26, 2006 19:47 |
|
|
haruspex
vas-tag
|
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan tudnék egy smartphone.inf-et letolteni?
|
csüt. jan. 26, 2006 19:37 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
Hali
mekkora ez a tomtom térkép progi + térkép... szóval hogy menjen rendesen?
Egyébként a speedshopban árult átalakító tökéletesen szól sztereóban, bár a hangminősége a telefonnak nem valami nagyon jó (beta player 0.5)
|
csüt. jan. 26, 2006 17:35 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
pedro írta: Más: kiprobáltam az Opera Mini-t javaBlenddel, szövegbevitel káosz, de a sebesség elképesztő. Sztem próbáljátok ki.
Az opera mini ismerős, de ezt a javaBlend-et honnan is lehet szermányolni? És mi is ez pontosan?
Amúgy mindent értettem...
|
csüt. jan. 26, 2006 17:29 |
|
|
Hungaroplan
vas-tag
|
Üdvözletem!
Lenne egy kérdésem, méghozzá az, hogy hogyan tudnám kibontani a rom fájlt? Jelen esetben wm2003 supermoto2-ről lenne szó, ugyanis elkezdeném magyarosítani. Végigolvastam az utolsó 30 oldalt (1 hete látogatom rendszeresen ezt a topicot), de nem találtam még erre választ, csak azt, hogy az mxip_lang-ot kell módosítani, és hogy a romból kell kiszedni. Egyelőre ott tartok, hogy a külső kijelzőt magyarosítottam, így tehát elkezdeném az egészet is.
Válaszotokat előre is köszönöm,
Hungaroplan
|
csüt. jan. 26, 2006 17:29 |
|
|
pedro
arany tag
|
Kipróbáltam a Tomtom-ot az eredeti Benelux térkép csomaggal. Hát igen ez így egész más, házszámszintű navigáció, marika végig nyomja a sódert, mi merre, meddig, sztem gyorsabb az útvonal keresés is. Nagyon pöpec, csak hát nem Mo.
Amit Igeza tapasztalt a készenléti idő csökkenéssel kapcsolatban, én is tapasztaltam.
Más: kiprobáltam az Opera Mini-t javaBlenddel, szövegbevitel káosz, de a sebesség elképesztő. Sztem próbáljátok ki.
|
csüt. jan. 26, 2006 16:01 |
|
|
pedro
arany tag
|
tattooart írta: [quote="tattooart"]Üdv mindenkinek.Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni.Magyar nyelvet szeretnék varázsolni a telómra.De ehez szükségem lenne az mpx220 szotverre.Tud valaki segíteni ??![/quote]
1. Varázsolni...?? ?!... Harry Totter...
2. A napi Diazepam adagodat mér' nem vetted be???
|
csüt. jan. 26, 2006 15:51 |
|
|
email
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 239 Tartózkodási hely: Budapest
|
Üdv! Pár napja már én is a népes Mpx200-as táborba tartozom.
Eddig minden ment simán, de a Motorola Mobile Upgrade Wizard (-dal semmilyen frissítés sem megy, felismeri a telefont, majd a "Next" után kis idő múlva hibaüzenetet dob ki: Nem sikerült... Amúgy 2003-as szoft van a telón. Valamilyen ötlet? (Próbálom végigolvasni a topicot, de nehéz titeket beérni...)
|
csüt. jan. 26, 2006 15:28 |
|
|
zsééééé
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 15, 2004 11:27 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
kinsy írta: ... Úgy emléxem megy 2002-n. A free pedig azt jelenti, hogy a rapidshare szolgáltatását használod ingyen, Sz'al lehet hogy várnod kell 30-60 sec-et, míg letöltheted az adott file-t....
Köszönöm, már lent van, ha lesz egy kis időm, kipróbálom.
|
csüt. jan. 26, 2006 15:06 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
tattooart csak finomabban! talán ha elárulnád hogy milyen telód van lehet mondanánk rá magyar nyelvü softot és nem kéne a 220as szoftja.
Amugy meg várd meg, vmeik 220as tulaj biztos tud linket a szofthoz.
|
csüt. jan. 26, 2006 14:15 |
|
|
tattooart
vas-tag
|
[quote="tattooart"]Üdv mindenkinek.Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni.Magyar nyelvet szeretnék varázsolni a telómra.De ehez szükségem lenne az mpx220 szotverre.Tud valaki segíteni ??![/quote]
|
csüt. jan. 26, 2006 13:47 |
|
|