|
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Trabi TM írta: Vizsla írta: A 1270-en már megkérdezted, hogy postára lett-e adva, mi lett a végösszege, meddig kell(ett volna) befizetni? Ha kérdezte volna, akkor itt nem kérdezne ilyeneket Tudtommal a 19-ei számlák még nincs enek lezárva, így nem valószínű, hogy postán lennének Na de várj, nem 3 zárással dolgoznak Vodáék 1 hónapban?
|
hétf. feb. 20, 2006 1:59 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Vizsla írta: A 1270-en már megkérdezted, hogy postára lett-e adva, mi lett a végösszege, meddig kell(ett volna) befizetni?
Ha kérdezte volna, akkor itt nem kérdezne ilyeneket
Tudtommal a 19-ei számlák még nincs enek lezárva, így nem valószínű, hogy postán lennének
|
hétf. feb. 20, 2006 0:32 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
A 1270-en már megkérdezted, hogy postára lett-e adva, mi lett a végösszege, meddig kell(ett volna) befizetni?
|
vas. feb. 19, 2006 22:30 |
|
|
kapasz
arany tag
|
Van más is rajtam kívül, aki még nem kapta meg a jan. 19-én lezárt számláját?
|
vas. feb. 19, 2006 22:01 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ez biztos technikai gubanc, javaslom, jelezd. Még az e-mailekről is jön SMS.
|
vas. feb. 19, 2006 20:42 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Azt már tapasztaltátok, hogy a hangposta nem küld sms-t az üzenetről? Én most vesztettem el emiatt egy ügyfelet, mert nem hívtam vissza és ő keresett mást. Sajnos számkijelzés nélkül hívott.
|
vas. feb. 19, 2006 16:04 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Nem baj. Egy másik ügyben még 1 hónapig ne csináljanak semmit és megkapják a megérdemelt "jutalmukat".
|
szomb. feb. 18, 2006 17:25 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Hülye ez a voda, annyi szent! Ámen!
|
szomb. feb. 18, 2006 13:58 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
CineDOG írta: Nagy baba, hogy a voda még mindig nem tudta lezárni a nyáron megreklamált számláimat... mi tart ilyen rohadt sokáig kideríteni, hogy az ingyendumát számlázták ki??? Ekkora blamázst!
Én a júniusi, júliusi, augusztusi és szeptemberi számla reklamációkra várok. Közben a héten kaptam egy levelet, melyben egy novemberi időpontban benyújtott panaszomra hivatkozva kérik a türelmem és február végéig megküldik a kivizsgálás eredményét. Ezzel csak az a gáz, hogy novemberben én nem írtam nekik egy betűt sem.
|
szomb. feb. 18, 2006 11:11 |
|
|
And_Or
arany tag
|
Vizsla írta: Március 13-ától a 2005-ös 5, a 2006. január 1-jétől érvényes 6 Ft (I love voda ÁFA-csökkentés ) helyett, 15 Ft-ba fog kerülni az üzenetküldés a Vodafone Messengerrel. Az ár továbbra is a kapcsolatoknak küldött SMS-ekre vonatkozik, a parancsokra nem. Lásd: http://www.vodafone.hu/segithetunk/aszf ... 3_13_2.pdf
De milyen jó lesz, hogy az MSN-böl (nem)fogok küldeni 15 forintért esemest vodára...
|
pén. feb. 17, 2006 23:42 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
CineDOG írta: Nagy baba, hogy a voda még mindig nem tudta lezárni a nyáron megreklamált számláimat... mi tart ilyen rohadt sokáig kideríteni, hogy az ingyendumát számlázták ki??? Ekkora blamázst!
En is augusztus 3-a ota erre varok...
Azota persze megkeresett a behajtasi osztaly is...
|
pén. feb. 17, 2006 22:40 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nagy baba, hogy a voda még mindig nem tudta lezárni a nyáron megreklamált számláimat... mi tart ilyen rohadt sokáig kideríteni, hogy az ingyendumát számlázták ki???
Ekkora blamázst!
|
pén. feb. 17, 2006 19:55 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Azok, akik használják a Hálózaton belüli opciót, akár HáziMobillal, akár Selecttel, és kérnek a számlához Hívásrészletezőt, a felsorolásban a vodafoneos, bruttó 60 Ft-os hívások időtartama megjelenik, vagy csak egy vonás van a helyén?
Mégegyszer tehát: nem az összesítőről beszélek (ott amúgy is perc alapon összesítik pl. a más hálójú, fizetős hívásokat), hanem a Hívásrészletezőről (ahol a más hálójú, fizetős hívások másodperc alapon kerülnek feltüntetésre).
|
szomb. feb. 11, 2006 14:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Március 13-ától a 2005-ös 5, a 2006. január 1-jétől érvényes 6 Ft (I love voda ÁFA-csökkentés ) helyett, 15 Ft-ba fog kerülni az üzenetküldés a Vodafone Messengerrel. Az ár továbbra is a kapcsolatoknak küldött SMS-ekre vonatkozik, a parancsokra nem. Lásd: http://www.vodafone.hu/segithetunk/aszf ... 3_13_2.pdf
|
szomb. feb. 11, 2006 13:58 |
|
|
meoboss
ezüst tag
|
Szerintem csupán a nagyonnemtisztelt Döbrösy Gábor "nagyarcvantudásnincs" műszaki igazgató urat kellene lecserélni a francba, de minél előbb, aztán megoldódna az összes probléma. Ez már szégyen nemcsak a magyar de a nemzetközi Vodára nézve is...
|
szomb. feb. 04, 2006 13:19 |
|
|
And_Or
arany tag
|
Silver írta: Most jövök a Westendből, ahol a meglévő 3 Bónuszos előfizetésem mellé szerettem volna még kettőt venni. Évek óta rendesen fizető partner vagyok, blabla, készülék nélkül akartam csak két SIM-et. Egy óra várakozás után 2x40.000.- Ft kauciót kértek, szegény hölgy is csak nézett ki a fejéből
**** van a voda a sok elrontott és késön kiküldött számla miatt, kell neki a pénz...
|
pén. feb. 03, 2006 22:47 |
|
|
Chevanton
arany tag
|
.gúnár. írta: MÁS: nekem eddig a hívószámokat eleinte 06...-tal küldte a Voda. Aztán rapszódikusan hol 06, hol +36. Aztán a minap az asszony panaszkodott, hogy nem látja a nevemet, csak a számomat. 06-tal voltam mentve nála, de ezek szerint most már véglegesen átálltak a +36 -ra. Másnál ez hogy van? Bocs, ha volt, most nem nyálaztam végig a topikokat.
Váltakozva küldi, mobil és vezetékes számnál is. Sőt, előfordult, hogy ugyanannál a számnál, kb. 1 perc különbséggel 06-os és +36-os formulát írt ki. Mi ennek az oka, mitől függ?
|
pén. feb. 03, 2006 21:30 |
|
|
Vendég
|
Most jövök a Westendből, ahol a meglévő 3 Bónuszos előfizetésem mellé szerettem volna még kettőt venni. Évek óta rendesen fizető partner vagyok, blabla, készülék nélkül akartam csak két SIM-et.
Egy óra várakozás után 2x40.000.- Ft kauciót kértek, szegény hölgy is csak nézett ki a fejéből
|
pén. feb. 03, 2006 21:21 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Ebydr írta: Már megint sz.rakodik a Vodamail. Inkább legyen fizetős a szolgáltatás, de működjön rendesen! Azért az nem állapot, hogy eltűnnek levelek! A küldéssel semmi baj, de az üzenetek hol megérkeznek, hol nem!
Én pont ma szüntettem meg. Amíg nem képesek egy kibszott SPAM szűrőt belőni rá, nem fogom használni ezt a "minőségi" szolgáltatást.
|
csüt. feb. 02, 2006 16:53 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
A 1270-re már felkerült, hogy a 19-ei számlák is késnek.
Fent van a 6-ai zárású számlák fizetési határideje: 14-e. Mondom oké, rátok szánok még egyszer 43 Ft-ot, csak tudnám mire. Válasz: még nincs meg ennek a végösszege. Jó, hát akkor megkérdezem a humanoidot: háát, őő, izéé, még nem töltődtek be a számlák, még nem kerültek postára adásra.
Mondom, az előbb hallgattam meg a tájékoztatót, amiben elhangzott, hogy 14-e lesz a határidő. Azt mondja, igen, de végösszeg még nincs, majd hívjam fel hétfő tájékában őket.
Ehhez már hozzászlni sem tudok...
"Fizess, paraszt, 14-éig!"
"Mit?"
"Azt még nem tudjuk, de fizess, és kész. Ha meg tudni akarod, majd hívj vissza 4 nap múlva!"
|
csüt. feb. 02, 2006 16:17 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
Már megint sz.rakodik a Vodamail. Inkább legyen fizetős a szolgáltatás, de működjön rendesen! Azért az nem állapot, hogy eltűnnek levelek!
A küldéssel semmi baj, de az üzenetek hol megérkeznek, hol nem!
|
csüt. feb. 02, 2006 14:41 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
T68m írta: sztem is hol 06-asl, hol +36-al küldi. Keresett ma a 1270-en egy olyan előfizun, amit nem nagyon használok: értsd select. Visszahívtam őket, de nem tudták megmondani, hogy miért hívtak. Engem is hívtak pénteken a nem használt Selecten. Felvettem, jelztem, hogy mindjárt lemerülök (hála a hálózat jó adottságainak lokális területen). Mondtam, hívjon 2-3 perc múlva, addig megkeresem a töltőt. Annyit még értettem, hogy "nem szeretném, ha lemerülne..." és a 3310-es nokiás pittyegés volt hallható.
Utána bekapcsoltam, vártam pár percet, és betettem egy másik kártyát. Este vissza. Hívásértesítő szerint 13:08-kor újra próbálták. Mondom magmaba: sorry, ez nem a megbeszélt 2-3 perccel későbbi időpont.
Se szombaton, se vasárnap, se hétfőn nem hívtak. Erre tegnap, 13:10-kor, meg ma 12:55-kor megint csörgött a telefon. De nem voltam itthon, ez meg a fiókban hever, semmire sem használom. SMS-t nem küldtek, hogy mirét hívtak, esetleg hívjam-e őket, s későbbi időpontban meg nem próbltak meg elérni; illetve más számon sem hívtak.
Lehet, azért hívtak, hogy megkérdezzék, miért nincs forgalom. A választ a fantáziájukra bízom .
|
szer. feb. 01, 2006 18:39 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
guni. írta: Ez elég érdekes, mivel a telefonok álalában az utolsó 7 jegy alapján azonosítanak.
Guni
A telefonok lehet, de hogy T68m szavaival éljek, ezek szerint a Nokia 3100 kivétel. Mellesleg az én T29-esem is ugyanezt csinálja. Ha csak körzetszám nélkül az utolsó 7 számjegyet mentem le, akkor tényleg tökmind1 neki, mit küld a hálózat és kiírja a nevet, de ezek szerint a +36 - 06 különbségre mégis érzékenyek.
|
szer. feb. 01, 2006 6:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
sztem is hol 06-asl, hol +36-al küldi. Keresett ma a 1270-en egy olyan előfizun, amit nem nagyon használok: értsd select. Visszahívtam őket, de nem tudták megmondani, hogy miért hívtak.
|
szer. feb. 01, 2006 2:15 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Ez elég érdekes, mivel a telefonok álalában az utolsó 7 jegy alapján azonosítanak.
Guni
|
szer. feb. 01, 2006 2:12 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
T68m írta: .gúnár. írta: kapasz írta: Remélem, ezeket a hibákat bejelentettétek, hogy dolgozzanak rajta, mert ez így nagyon nem normális. Engem a rendelkezésre állás hiánya is idegesítene. Én nem jelentettem. Lassan naponta telefonálhatnék az ügyfélszolgálatra és friss előfizus lévén nincs kedvem órákat várni humanoidra, miközben hatszor megszakad az 1 óra miatt. Húzok tőlük el az első adandó alkalommal. Amíg Westeles voltam, a 8 év alatt nem hívtam ennyiszer az ügyfélszolgálatukat, mint most 3 hónap alatt a Vodáét. nem kell a süket duma, gedeon, előtte is vodás voltál: extra.
Igen, 9 után telefonálgattam róla. De te is tudod, hogy nem ez volt a főkártyám.
MÁS: nekem eddig a hívószámokat eleinte 06...-tal küldte a Voda. Aztán rapszódikusan hol 06, hol +36. Aztán a minap az asszony panaszkodott, hogy nem látja a nevemet, csak a számomat. 06-tal voltam mentve nála, de ezek szerint most már véglegesen átálltak a +36 -ra. Másnál ez hogy van? Bocs, ha volt, most nem nyálaztam végig a topikokat.
|
kedd jan. 31, 2006 21:55 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Én augusztus 3-án adtam be a reklamációt.
Azóta vizsgálják.
Ráadásul akkor még nem kellett befizetni a megreklamált számlát, amely eljárás azóta megváltozott, így a behajtási csoport vadászik rám. Legutóbb le is korlátozták a kimenő hívásaimat (pedig a kérdéses számla előtt 1999 óta és a kérdéses számla után is, mindig határidő előtt kiegyenlítem a számláim). Nos, egy kicsit ordítoztam velük aztán visszakapcsolták...
Persze ilyenkor csak egy hónapra vesznek ki (amit nem értek) a behajtási eljárásból, úgyhogy február első felében ismét jön a felszólítás és ismét nekem kell utánamennem, hogy ne korlátozzanak le a saját f*szságuk miatt...
|
kedd jan. 31, 2006 8:22 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Nocsak,kivizsgaltak a szeptemberi reklamaciod?
Meg a vegen eljon a nap,amikor meglesz a juniusi, juliusi, augusztusi es szeptemberi kormi reklamacio eredmenye.
Bonuszt at lehet valtani huseg alatt Hazimobilra? Mivel mindketto elofizus csomag,igy elmeletileg igen,nemde?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz kedd jan. 31, 2006 8:37-kor.
|
kedd jan. 31, 2006 5:32 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
kerelyfe írta: Vizsla írta: És nem csodálatos? Csütörtökig kell befizetned! Jah.
ne aggódj, aggódjon az, akinek nem jött meg!
|
kedd jan. 31, 2006 0:08 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
.gúnár. írta: kapasz írta: Remélem, ezeket a hibákat bejelentettétek, hogy dolgozzanak rajta, mert ez így nagyon nem normális. Engem a rendelkezésre állás hiánya is idegesítene. Én nem jelentettem. Lassan naponta telefonálhatnék az ügyfélszolgálatra és friss elõfizus lévén nincs kedvem órákat várni humanoidra, miközben hatszor megszakad az 1 óra miatt. Húzok tõlük el az elsõ adandó alkalommal. Amíg Westeles voltam, a 8 év alatt nem hívtam ennyiszer az ügyfélszolgálatukat, mint most 3 hónap alatt a Vodáét.
nem kell a süket duma, gedeon, előtte is vodás voltál: extra.
|
kedd jan. 31, 2006 0:06 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Tuttti írta: Tuttti írta: ...Még 2005.09.25-én lezárt számlában a zárt felhasználó csoportban lévő hívásokat is kiszámlázták rendes percdíjjal (ami miatt br.375 ft-ot fizetünk), ami persze ingyenes lenne. A számlát a kapcsolattaró megreklamálta és nem lett kifizetve. A Voda az ügyintézés helyett fenyegetőzik. Nem értem ha jogos a reklámáció akkor miért kellene kifizetni a rossz számlát hogy utána jóvá irják majd valamelyik számlán. Azóta is előfordult hogy zárt csoportban lévő számot egyszer-kétszer ingyen és más alkalommal rendes percdíjért tudtam hívni. Ezek szintén reklamációra kerültek (ezek ki lettek fizetve)... Fejlemények vannak az ügyben! Már külön ügyintéző van a vodánál aki ezt az ügyet rendezi (ezt mondták). Még számlajóváirás nem történt, majd februári számlán valami történik. Hát szeptember nem most volt az biztos! Sosem írtam ekkora rendszerhez számlázóprogramot, de mást azért már igen. Viszont ha azt a feladatot kapnám, hogy pl. az ingyenes hívásokat hol kiszámlázzam hol nem, hát azt külön meg kellene oldani, és biztos hogy bonyolultabb lenne, mint nem kiszámlázni őket sosem. Nem tudom elképzelni hogy ilyen "véletlen hiba" miből eredhet, hogy adódhat akarat nélkül.
A másik dolog, ami hónapok óta jár a fejemben, mióta annak idején a T meghirdette a Relax csomagjait, amik "100%-ban" lebeszélhetők, csak magasabb percdíjon, mint amit felette számolnak. Most ugyanezeket olvasom itt nyár óta a Bónusz meg társai kapcsán. Értem én hogy ez egy marketing szöveg, de aki egy kicsit is figyel a percdíjakra nem hiszem el hogy épeszű ember ne venné észre, hogy ezáltal valójában nem beszélheti le az alapdíjat.
Ez a percdíj-váltás ugyanis egyáltalán nem ugyanaz mintha a forgalmad egy bizonyos határáig x forintos percdíjjal beszélnél utána pedig ennél kisebbel.
Az a baj, hogy mindkettő nem más, mint az emberek szándékos h*lyének nézése.
Még az a szerencse, hogy nem vagyok Voda által érintett, mindezek egy kívülálló szemlélő véleménye.
|
hétf. jan. 30, 2006 20:57 |
|
|
Tuttti
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 139 Tartózkodási hely: Itt is, ott is!
|
Tuttti írta: ...Még 2005.09.25-én lezárt számlában a zárt felhasználó csoportban lévő hívásokat is kiszámlázták rendes percdíjjal (ami miatt br.375 ft-ot fizetünk), ami persze ingyenes lenne. A számlát a kapcsolattaró megreklamálta és nem lett kifizetve. A Voda az ügyintézés helyett fenyegetőzik. Nem értem ha jogos a reklámáció akkor miért kellene kifizetni a rossz számlát hogy utána jóvá irják majd valamelyik számlán. Azóta is előfordult hogy zárt csoportban lévő számot egyszer-kétszer ingyen és más alkalommal rendes percdíjért tudtam hívni. Ezek szintén reklamációra kerültek (ezek ki lettek fizetve)...
Fejlemények vannak az ügyben! Már külön ügyintéző van a vodánál aki ezt az ügyet rendezi (ezt mondták). Még számlajóváirás nem történt, majd februári számlán valami történik. Hát szeptember nem most volt az biztos!
|
hétf. jan. 30, 2006 18:54 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Vizsla írta: És nem csodálatos? Csütörtökig kell befizetned!
Jah.
|
hétf. jan. 30, 2006 16:02 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
milestone írta: Meddig lehet ezt még büntetlenül halogatni?
A Vitamax részletezőmmel ugyanez a helyzet, immáron 5 hónapja képtelenk megoldani. Most már az NHH előtt van az ügy. Csak ajánlani tudom őket!
Más:
Karácsony előtt, valamit a szilveszterkor írt levelemre még mindig nem válaszoltak. Még ilyen "elnézést kérünk, de olyan balfszok vagyunk, hogy kérünk még 30 napot" c. dolog sem jött.
Az ugyfelszolgalat@vodafone.hu manapság csak dísznek szolgál, hogy lássa a kedves ügyfél, hogy létezik ilyen e-mail címük is.
|
hétf. jan. 30, 2006 15:33 |
|
|
milestone
arany tag
|
Megérkezett a negyedik levél, melyben arról tájékoztatnak, hogy az első, szept. 28-án benyújtott panaszom kivizsgálása a vártnál hosszabb időt vesz igénybe és egyébként is a szíves türelmem kérik... Sorban jönnek a halasztó levelek... És hol van még a többi, azt követő számlapanasz kivizsgálása?
Meddig lehet ezt még büntetlenül halogatni? Nincs rögzítve az ÁSZF-ben, hogy legfeljebb 30 nap alatt kötelesek kivizsgálni és döntést hozni? Nem sértik meg ezzel folyamatosan a saját ÁSZF-üket?
|
hétf. jan. 30, 2006 15:01 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
És nem csodálatos?
Csütörtökig kell befizetned!
|
hétf. jan. 30, 2006 14:37 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Megjött a 25-i zárású számla! (december 25.)
|
hétf. jan. 30, 2006 12:43 |
|
|
And_Or
arany tag
|
A minap számlapanaszt tettem a vodánál (mer ugye szokott lenni mostanában náluk), amit helyben jogosnak ítéltek. Ezek után természetesen közölte velem az úriember, hogy ezt bizony számlapanasznak veszi fel, de ez esetben legyel oly szíves és fizessem be a kiküldött hibás csekket (ilyenkor a számlapanasz rendezéséig nem kellene befizetni), és hogy majd a következő számlámon jóváírják azt. És a végén mégegyszer rákérdezett hogy akkor leszek oly szíves befizetni?
Szóval levonható e történetből a tanulság...
Csak érdekességképpen írtam le ezeket.
|
hétf. jan. 30, 2006 11:20 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
kapasz írta: Remélem, ezeket a hibákat bejelentettétek, hogy dolgozzanak rajta, mert ez így nagyon nem normális. Engem a rendelkezésre állás hiánya is idegesítene.
Én nem jelentettem. Lassan naponta telefonálhatnék az ügyfélszolgálatra és friss előfizus lévén nincs kedvem órákat várni humanoidra, miközben hatszor megszakad az 1 óra miatt. Húzok tőlük el az első adandó alkalommal. Amíg Westeles voltam, a 8 év alatt nem hívtam ennyiszer az ügyfélszolgálatukat, mint most 3 hónap alatt a Vodáét.
|
hétf. jan. 30, 2006 10:16 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Vizsla írta: Amúgy jó tanács a frissen regisztrált Úrnak
Hölgy
Amúgy tényleg nem hosszú a kérdőív, 2 perc alatt lehet vele végezni.
|
vas. jan. 29, 2006 21:59 |
|
|
Vendég
|
Vizsla írta: Landsmann írta: A T-Mobile gyalázóba is tedd be az írásodat. Fő az egyenjogúság. Tényleg? Akkor miért a vodagyalázó HSZ-számát szaporítod? A pannongyalázós le van maradva . Amúgy jó tanács a frissen regisztrált Úrnak: tanuljon meg helyesen írni! De tényleg!
Mert ezt olvastam utóbb.
|
vas. jan. 29, 2006 17:20 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Landsmann írta: A T-Mobile gyalázóba is tedd be az írásodat. Fő az egyenjogúság. Tényleg? Akkor miért a vodagyalázó HSZ-számát szaporítod? A pannongyalázós le van maradva .
Amúgy jó tanács a frissen regisztrált Úrnak: tanuljon meg helyesen írni! De tényleg!
|
vas. jan. 29, 2006 17:16 |
|
|
Vendég
|
A T-Mobile gyalázóba is tedd be az írásodat. Fő az egyenjogúság.
|
vas. jan. 29, 2006 16:05 |
|
|
Magikads
vas-tag
|
Segitséég
Ciao
A segitségeteket kérem!
Idén fogok diplomálni és el kell végeznem egy kérdőives lekérdezést! Kérek mindenkit, hogy legyen segitségemre és töltsön/töltessen ki nekem egy vagy több kérdőivet. Természetesen aki igényli elküldöm neki a diploma végleges változatát, de csak miután leadtam az az április végén. Aki ugygondolja, hogy segitségemre lesz, kérem küldjön egy üres mailt, amire én elküldöm a kérdőivet. Ime a mail cimem: magikads@yahoo.com
Minden segitséget előre is köszönök!
|
vas. jan. 29, 2006 15:51 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Vizsla írta: Kérdezném a 6-ai zárásúakat: van már lezárt egyenlegetek?
Passz. Még a decemberi számla sem jött meg, így ha hozzájön a januári, be lehet csengetni egyszerre 2 hónapot.
|
vas. jan. 29, 2006 14:36 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Kérdezném a 6-ai zárásúakat: van már lezárt egyenlegetek?
|
vas. jan. 29, 2006 13:21 |
|
|
kapasz
arany tag
|
Remélem, ezeket a hibákat bejelentettétek, hogy dolgozzanak rajta, mert ez így nagyon nem normális. Engem a rendelkezésre állás hiánya is idegesítene.
|
vas. jan. 29, 2006 12:52 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ez szép. Így lehetnek jó árai, amikor telefonálni kell akkor szívod a fogad, mert nem megy.
|
vas. jan. 29, 2006 12:39 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ez szép. Így lehetnek jó árai, amikor telefonálni kell akkor szívod a fogad, mert nem megy.
|
vas. jan. 29, 2006 12:39 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
And_Or írta: .gúnár. írta: Aki nemzetközi irányokból vár hívásokat Vodafone-os mobilra, az ne lepődjön meg, ha nem tudják felhívni. Voip irányokból szeret egyirányú lenni, azaz a hívott vodás telefon hallható, de ő a hívót nem hallja, nem voip irányból hívva meg szeret foglalt lenni, holott nem is az. Ezt én is észrevettem, bécsbe járok sokat. Nembírtam felhívni a céges telefonról (t-mobil), meg az ottani vezetékesröl a feleségem vodáját. De a privát vodás telómmal simán ment. Ez persze nem mindig fordul elő, de ha igen, akkor tartósan.
Amcsi haveromnál ez napok óta fennáll, de fordítva is, tehát az ő ottani számait se lehet felhívni vodáról. Minden mással megy.
|
vas. jan. 29, 2006 11:05 |
|
|