Szerző |
Üzenet |
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
guni. írta: Bronz, ez a csd nem is rossz ötlet! Le tudnád írni milyen beállításokat használsz? Természetesen. Én azért ezt használom, mert nekem még a "régi" átalánydíjas 400 Ft-os WAP elérésem van, és az bőven elég az aktuális híreket böngészni, meg E-Mailt küldeni és olvasni.
Tehát akkor V3-ra a beállítások:
Menü -> Üzenetek -> (Menü gomb középen) -> E-Mail beállítások
ISP Beállítások -> Módosít
Kapcsolattípus: CSD
Betárcsázási szám: +36209000340
Felhaszn. név: (üres)
Jelszó: (üres)
DNS IP: 0.0.0.0
Vissza (E-Mail üzenet beállításhoz)
E-mail szolgáltató: Egyéni
Protokoll POP3 (illetve amit használsz)
Felh. azonosító: a Te login neved a mailboxodhoz
Jelszó: értelem szerint...
Küldő HOST: smtp.pannongsm.hu
Küldő port: 25
Fogadó HOST: a mailboxod POP3 szerverének neve, vagy IP címe
Fogadó port: 110
Válasz cím: tetszóleges...
Név: amit akarsz, pl. guni.
Törlés: nincs (ekkor marad a kiszolgálón is a levélből)
Mentés szerverre: nincs
Értesítés: be
Új üz.-k lekérdezése: amit akarsz...
Mezők rejtése: üres
Autom aláírás: amit akarsz...
Biztonság
Méretkorlátozás: 65535
Röviden ennyi...
|
hétf. jan. 30, 2006 17:44 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Bronz, ez a csd nem is rossz ötlet! Le tudnád írni milyen beállításokat használsz?
Guni
|
hétf. jan. 30, 2006 13:44 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Na még egy kérdés... Milyen BT full duplexes autós kihangosítót keressek a V3-hoz?
|
hétf. jan. 30, 2006 10:12 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Zsuzsi írta: john30 írta: Szerintetek megéri 14.990Huf-ért Moto 850es BT fülest,amely tartalmazza az USB BT adaptert is? Akciósan láttam a PhotoHall-ban,és szeretnék venni vmi jó BT-t. Megvegyem? Szerintem jó választás, csak a PhotoHall nem a kedvező árairól híres, esetleg nézz utánna, hogy máshol mennyi az ára!
http://www.motoker.hu/index.php?page=sh ... &Itemid=34
Szal,itten ez a füles 21.900Huf...
Tom,hogy a PhotoHall nem az olcsóságáról híres,de a Motobolt sem?
|
hétf. jan. 30, 2006 9:11 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Ne bántson! Eszedbe ne jusson! Ha a kártyám egy másik telóvel ment akkor ezzel is mennie kell... Átmentem kopóba, és elővettem réges-régi noteszeimet, amelyekbe a fontos infóim vannak és kiderült, hogy nemes egyszerűséggel nem a GPRS átvitelt kell erőszakolni, -azzal az S55 sem ment,- hanem az ISP jellemzőnek CSD-t (kapcsolt hívást) kell beállítani a hozzá tartozó hívószámmal, és megy mint a parancsolat! Még a "pannonidegen" külső mailboxom olvasása is.
Most már kezd "helyreállni" a rend köztem és Motorola között, de még sok okosságot sejtek benne, amit majd megismerek csak nem tudok egyelőre rászánni napokat csak a telefonra. De nem bántam meg! Kicsit féltem az elején, de most már biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk szeretni egymást!
De mindenesetre köszönöm a segítségeket. Majd jól feltuningolom magam, és talán nekilátok a V3-ba is beleturkálni, mint anno az S55-be.
|
hétf. jan. 30, 2006 8:29 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
|
vas. jan. 29, 2006 20:34 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Na! Hogy a fene essen bele! Megoldottam az E-Mail-es kérdést. Úgyhogy mostantól full extrás a motorolám
|
vas. jan. 29, 2006 18:39 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Új mobiltelefon-eladási rekord született
"...2005-ben is a Nokia volt a legnagyobb mobiltelefon-gyártó, a vállalat piaci részesedése 32,7 százalékot tett ki, ez 2004-hez képest több mint 2 pontos növekedést jelent. Szintén jól szerepelt a piacon a Motorola, amely a RAZR V3 sikerének köszönhetően 15,4 százalékról közel 19 százalékra tornázta fel részesedését..."
|
vas. jan. 29, 2006 13:19 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Nos... Köszönet mindenkinek, guninak pláne! Az általa feltett phone tools működik. Bár azonnal elindult a LiveUpdate, le is töltötte, de installálni már nem tudta "Internal Error" miatt, de tojok rá. Az "eredeti" működik, és bár kézzel kellett konfigurálni a telefont, minden jó lett.
Egyetlen problémám maradt, ez a francos E-Mail... Hogy ezt hogyan kellene beállítani? Pedig volna rá egy üveg "barrique" technológiájú villányi borom
|
szomb. jan. 28, 2006 18:57 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
BrOnZ írta: Zsuzsi írta: BrOnZ írta: Köszönöm Zsuzsi, de ahogy megqkkoltam az "useguidét" ez kábelen csak COM porton megy, az meg nekem foglalt, felszabadíthatatlanul... Nekem USB-s felületű kommunikáció kellene, ez meg mintha olyat nem tudna, csak USB-IRDA csatolót... Más ötlet? ...én simán kapcsolódtam a gyári kábellel juesbén! Hümmm... Nocsak. Mellik verziót használod?
...csak használtam a MobilEdit-et telkönyv szerkesztésre, de már a franc sem tudja, hogy melyik verziója volt akkor a nyerő!
|
szomb. jan. 28, 2006 17:50 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Köszi! Így már jön lefele
|
szomb. jan. 28, 2006 17:41 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Jogos, a Moto nagy betűvel kezdődik! Most már jó.
Guni
|
szomb. jan. 28, 2006 14:51 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Háááát... guni. akármit csinálok: 404 a linkedre...
|
szomb. jan. 28, 2006 14:32 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Zsuzsi írta: BrOnZ írta: Köszönöm Zsuzsi, de ahogy megqkkoltam az "useguidét" ez kábelen csak COM porton megy, az meg nekem foglalt, felszabadíthatatlanul... Nekem USB-s felületű kommunikáció kellene, ez meg mintha olyat nem tudna, csak USB-IRDA csatolót... Más ötlet? ...én simán kapcsolódtam a gyári kábellel juesbén! Hümmm... Nocsak. Mellik verziót használod?
|
szomb. jan. 28, 2006 14:30 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
BrOnZ írta: Köszönöm Zsuzsi, de ahogy megqkkoltam az "useguidét" ez kábelen csak COM porton megy, az meg nekem foglalt, felszabadíthatatlanul... Nekem USB-s felületű kommunikáció kellene, ez meg mintha olyat nem tudna, csak USB-IRDA csatolót... Más ötlet?
...én simán kapcsolódtam a gyári kábellel juesbén!
|
szomb. jan. 28, 2006 14:24 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
@guni.: köszönöm szépen a segítséged, rárepültem a "szerre", majd küzdök
Még egy kérdés... Nem tudnád direktbe elküldeni? A tvnet-es link nem jó... Ha jobbklikk-->mentésre meg csak néhány 100 byte-os html jön le... Hüjén fogok meghalni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szomb. jan. 28, 2006 14:28-kor.
|
szomb. jan. 28, 2006 14:23 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Húúú, grácia fejemre, de pont azt tettem fel, ami nem volt jó. Ami rendesen működik, az mégrégebbi:
http://guni.tvn.hu/Moto_3.23.rar
Idézet: Jujujj... Ne keseríts el! Mi jön még?
Hát én vcf-ből importáltam a progiba amkor megvettem a telcsit, és egy csomó számot rossz helyre tett, illetve a születésnapokat egyáltalán nem ismerte fel, viszont akihez volt valami írva eredetileg, oda benyomta az aznapi dátumot.
Én nem szeretek szórakozni kereszt- és vezetéknévvel, az egészet a vezetéknévhez írom. De a moto valami idióta korlátozás révén csak 12 karakterig kezeli a neveket, így ha ennél hosszabb, a túllogó szót átrakja a keresznévbe, önhatalmulag. /bár mint megtudtam, ez már hatalmas fejlesztés, a régebbi verziók egyszerűen levágták... /
Aztán ezen a ponton rájöttem, hogy Te nem is akarsz címjegyzéket kezelni. Ha csak a simet használod akkor erre is, meg az sms mentegetésre is szerintem a legalkalmasabb progi a P2Ktools. Nem kell telepíteni, csak futtatod és megy. Leszedheted a www.motomodders.net oldalról, reg után.
Más: Szerintem tanulmányozgasd a motoportal.dox.hu oldalon a leírások között a sw upgrade-es cikk elején a P2K driverek teleptését. Az hogy P2K módban is tudj kapcsolódni, szükséges mindennemű "nem hivatalos" beavatkozáshoz.
Guni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. szomb. jan. 28, 2006 14:50-kor.
|
szomb. jan. 28, 2006 13:17 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Köszönöm Zsuzsi, de ahogy megqkkoltam az "useguidét" ez kábelen csak COM porton megy, az meg nekem foglalt, felszabadíthatatlanul... Nekem USB-s felületű kommunikáció kellene, ez meg mintha olyat nem tudna, csak USB-IRDA csatolót... Más ötlet?
|
szomb. jan. 28, 2006 12:24 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
BrOnZ írta: Neaggyisten' a PC-n megírni a telefonkönyvet, mert 300 név, az 300 név... És én mocskos lusta vagyok.
A telefonkönyv szerkesztéshez szerintem a MoilEdit is nagyon jó:
www.mobiledit.com
...igaz hogy csak időkorlátozással használható ingyen! Tájékotató a progiról:
http://www.indexkelet.hu/nyomtato.php?cikk=15866
Nekem működik a mobilePhoneTools is, igaz, hogy néha megmakacsolja magát és olyankor mindenféle varázslattal lehet rábírni, hogy dolgozzon: újraindítás, kábel ki/be dugás, telefon ki/be kapcsolás...
|
szomb. jan. 28, 2006 11:14 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Helló! Nincs itt valaki zseni (pl. Placc ) aki tudná a varázslatot E-Mail ügyben?
|
szomb. jan. 28, 2006 9:46 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
guni. írta: Na erről beszéltem korábban. És ez még csak a szívás kezdte. Jujujj... Ne keseríts el! Mi jön még?
A szoftot köszönöm, kipróbálom. Az én CD-men Motorola Phone Tools v4.0 van, de installálhatatlan. Megpróbáltam külön-külön is de nem jó. Kíváncsi leszek a Tiedre, remélem megy. Tulképpen semmi extrát nem akarok, nem kell USB modem, nem kell Outlook szinkron, GPRS, semmi, mindössze a telefonkönyvet, SMS-t , képeket szeretném oda-vissza töltögetni. Neaggyisten' a PC-n megírni a telefonkönyvet, mert 300 név, az 300 név... És én mocskos lusta vagyok.
Szerk.: Baj van! A Tőled letöltött zip-re azt mondja: "Hibás a csomagolt fájl!" ??? Felnyomnád mégegyszer? Légyszíves...
|
szomb. jan. 28, 2006 9:01 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Na erről beszéltem korábban. És ez még csak a szívás kezdte. Használd ezt, ez működik, de előtte már nekem is volt egy, ami nem működött rendesen. Egyszercsak nem volt hajlandó rendesen szinkronozni.Aztán utána már a telót se találta, hiaba a reinstall. /aztán rájöttem, hogy van backup-restore mód is, az úgy néz ki, hogy működik/
BrOnZ írta: Jah! Az megy. El nem tudtam képzelni, milyen madár fészkelte be magát hozzánk... Hát kicsit szokatlan, de működik.
Ja, először én se értettem, hogy mi a franc csipog egyfolytában...
Guni
|
szomb. jan. 28, 2006 2:57 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
De a hozzá adott SW-t nem lehet telepíteni... A setup végén valami pbksetup.dll-t nem talál, ami jogos, mert nincs is... A telepített program, illetve a Live Update pedig elindíthatatlan, mert valamilyen "conv" akármit nem tud elindítani Van ehhez valami normális SW ami letölthető? (A CD-n levő *cab file-okat sem tudom megnyitni, mert azt mondja, hogy hibás...)
|
pén. jan. 27, 2006 20:00 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Jah! Az megy. El nem tudtam képzelni, milyen madár fészkelte be magát hozzánk... Hát kicsit szokatlan, de működik.
|
pén. jan. 27, 2006 19:46 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: Hümmm... NemTom. Ez a bejövö, de nem fogadott hívásokat jelezné? Milyen hanggal, és milyen időközönként?
Illetve üzeneteket és emlékeztetőket is. Asszem tíz perc és egy csippanás és/vagy rezgés.
Guni
|
pén. jan. 27, 2006 19:27 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
BrOnZ írta: ... Küldeni szeretnék a telefonról, ez lenne a nagyon fontos.
Egyébiránt minden lényeges kényelmi szempontot tudok pótolni, ami az S55-ben megszokott volt. De azt a nem fogadott hívás ismétlődő jelzését nem találom. Azt hol kell beállítani/engedélyezni?
...hááááát a Mail, passz!
A nem fogadott hívást jelző ismétlődő pittyegés "alapból" benne van, kb. 8 percenként szól!
...ha mégsem, - bár ilyet még nem hallottam - akkor esetleg a szevízhangok-nál lehet bekapcsolni!
|
pén. jan. 27, 2006 19:09 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Hümmm... NemTom. Ez a bejövö, de nem fogadott hívásokat jelezné? Milyen hanggal, és milyen időközönként?
|
pén. jan. 27, 2006 19:02 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Hát elvileg az olyan alapból. Nem kell és nem is lehet állítani semmit. Miért, nem jelez újra?
Guni
|
pén. jan. 27, 2006 18:52 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Zsuzsi írta: ...fog az menni, csak kitartás kérdése, nekem anno, 3 különböző Pannon üzletben, több órás küzdelem után sikerült az MMS beállítás!...tudom, hogy ez sovány vigasz! Hát nem tudom... Ott tartok, hogy nem tudok mit lépni. Átteszem a kártyámat az S55-be, és csont nélkül megy. Leklónoztam az összes beállítást a V3-ba, és az meg nem Zsuzsi írta: Szerk: Rákérdeztem, a beállítás leírójára, hogy Neki múködik-e a mail és azt válaszolta, hogy Neki is (freemail) és a barátjának is (gmail) tökéletesen megy! Te, freemail...???? Nem, nekem "saját" domain-em van egy hozzám "közelálló" ISP-nél De tulajdonképpen én nem is fogadni szeretnék E-Mailt a telefonnal, mert azt meg tudom tenni a wap-on keresztül is. Küldeni szeretnék a telefonról, ez lenne a nagyon fontos.
Egyébiránt minden lényeges kényelmi szempontot tudok pótolni, ami az S55-ben megszokott volt. De azt a nem fogadott hívás ismétlődő jelzését nem találom. Azt hol kell beállítani/engedélyezni?
|
pén. jan. 27, 2006 18:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
john30 írta: Szerintetek megéri 14.990Huf-ért Moto 850es BT fülest,amely tartalmazza az USB BT adaptert is?
Sztem inkább vegyél egy Logitech Freedom fülest 5k-ba MM-ben, meg egy usb BT-t 4-5k körül szinte bárhol. A logitechet sokan dícsérik a BT headset topicban, havernak is bejött
|
pén. jan. 27, 2006 18:03 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
BrOnZ írta: ... Nem tudom mi tévő legyek, emlékszem, hogy az S55-el is egy órát telefonáltam egy fószerral, mire összejött... De ez nem akar küldeni az úristennek se
...fog az menni, csak kitartás kérdése, nekem anno, 3 különböző Pannon üzletben, több órás küzdelem után sikerült az MMS beállítás!...tudom, hogy ez sovány vigasz!
Szerk: Rákérdeztem, a beállítás leírójára, hogy Neki múködik-e a mail és azt válaszolta, hogy Neki is (freemail) és a barátjának is (gmail) tökéletesen megy!
Te, freemail...????
|
pén. jan. 27, 2006 14:54 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
john30 írta: Szerintetek megéri 14.990Huf-ért Moto 850es BT fülest,amely tartalmazza az USB BT adaptert is? Akciósan láttam a PhotoHall-ban,és szeretnék venni vmi jó BT-t. Megvegyem?
Szerintem jó választás, csak a PhotoHall nem a kedvező árairól híres, esetleg nézz utánna, hogy máshol mennyi az ára!
|
pén. jan. 27, 2006 14:38 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintetek megéri 14.990Huf-ért
Moto 850es BT fülest,amely tartalmazza az USB BT adaptert is?
Akciósan láttam a PhotoHall-ban,és szeretnék venni vmi jó BT-t.
Megvegyem?
|
pén. jan. 27, 2006 13:11 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Ma ha minden igaz kezbe szorongathatom en is!!
|
pén. jan. 27, 2006 12:59 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Zsuzsika! Nagyon köszönöm, így van beállítva, és a PGSM-nél egy szervizes másfél órát szórakozott vele, de csak odáig jutottunk el, hogy kapcsolódás a kiszolgálóhoz, majd homokóra és végül a kapcsolat sikertelen, próbálja később... Nem tudom mi tévő legyek, emlékszem, hogy az S55-el is egy órát telefonáltam egy fószerral, mire összejött... De ez nem akar küldeni az úristennek se
|
pén. jan. 27, 2006 12:37 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
BrOnZ írta: De egy pannonos E-Mail beállítást továbbra is szívesen vennék...
Sajnos én ebben nem tudok segíteni! A másik fórunban van egy leírás, igaz, hogy gmail-es, de azt hiszem, hogy kiindulásnak jó:
"...megprobalok egy gmail-es beallitast leirni neked, hatha mukodik:
- ISP-beallitasok: GPRS
- Kapcsolattipus: GPRS
-APN-cim:net
- Felhasznalo nev: <gprs felhaszanlo neved>
- Jelszo: <jelszavad>
- DNS IP: 0.0.0.0
- Email szolgaltato: Egyeni
- Protokoll: POP3
- Felhasznalo azonosito: <gmail-es login>
- Jelszo: <gmail jelszo>
- Kuldo hoszt: smtp.pannongsm.hu
- Kuldo port: 25
- Fogado hoszt: pop.gmail.com
- Fogado port: 995
- Valasz cim: gmail-es emailcimed
- Nev: Viki
...
- Biztonsag
SSL Hasznalata a kuldeshez: Nincs
SSL hasznalata fogadashoz: IGEN"
Ez alapján talán sikerül!
|
pén. jan. 27, 2006 10:36 |
|
|
Dr.Brain
ezüst tag
|
BrOnZ írta: Na mostan van itten a gondoknak az ő ideje... SIM kártyán rajta a szám. Leírtak szerint "gyorsszám" szerkesztve, Üzenet: elmentve, módosítva "gyorsszám9" Ezután 9-es gomb hosszan nyomva: 9gyorsszám üres... ???
Hát.. A V3 hasonlóképpen mint pár SE teló nem szereti a SIM-es kontaktokat. Másold telóra őket..
|
pén. jan. 27, 2006 9:37 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Dr.Brain írta: BrOnZ írta: Azt hiszem félre lettem értve. Jaaa OK, azt pedig úgy, hogy ha szerkeszted a telefonkönyvben az adott bejegyzést, a gyorsszámhoz azt a számot írod be, amelyik gombbal szeretnéd gyorshívni. Az 1-est is fel lehet szabadítani a hangposta alól egy kis seem edittel.. Na mostan van itten a gondoknak az ő ideje... SIM kártyán rajta a szám. Leírtak szerint "gyorsszám" szerkesztve, Üzenet: elmentve, módosítva "gyorsszám9" Ezután 9-es gomb hosszan nyomva: 9gyorsszám üres... ???
Affenébe! Megvan... Ha SIM-en van a tárolt szám, akkor a gyorsszám nem "9", hanem "1009". Mán nem hallllok mek hüjjjén..
De egy pannonos E-Mail beállítást továbbra is szívesen vennék...
|
pén. jan. 27, 2006 9:31 |
|
|
Dr.Brain
ezüst tag
|
BrOnZ írta: Azt hiszem félre lettem értve.
Jaaa
OK, azt pedig úgy, hogy ha szerkeszted a telefonkönyvben az adott bejegyzést, a gyorsszámhoz azt a számot írod be, amelyik gombbal szeretnéd gyorshívni. Az 1-est is fel lehet szabadítani a hangposta alól egy kis seem edittel..
|
pén. jan. 27, 2006 9:17 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Dr.Brain írta: BrOnZ írta: Másik: 2-9 számú gombokhoz hogy a fenébe rendelek hozzá "gyorshívási számot"? Előre is köszönettel... Állj rá arra a menüre amit be szeretnél rakni gyorsgombra, nyomd hosszan a legfelső-középső gombot. Azt hiszem félre lettem értve. Szóval azt szeretném, hogy ha pl. hosszan lenyomva tartom a "2"-es számú gombot, akkor máris tárcsázza kedvenc feleségem számát... A siemensnél ez egyszerűbb volt... Vagy én vagyok a béna. Az 1-es a hangposta, de a 2-9-ig nekem kellene hozzárendelni telefonszámokat. Na ez nem megy. Többek között
|
pén. jan. 27, 2006 9:13 |
|
|
Dr.Brain
ezüst tag
|
BrOnZ írta: Másik: 2-9 számú gombokhoz hogy a fenébe rendelek hozzá "gyorshívási számot"? Előre is köszönettel...
Állj rá arra a menüre amit be szeretnél rakni gyorsgombra, nyomd hosszan a legfelső-középső gombot.
|
pén. jan. 27, 2006 9:04 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Hümmm... Elkelne egy kis segítség. Mit és hogyan állítok be ahhoz, hogy E-Mail-t tudjak küldeni? A WAP megy. Másik: 2-9 számú gombokhoz hogy a fenébe rendelek hozzá "gyorshívási számot"? Előre is köszönettel...
|
pén. jan. 27, 2006 8:44 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Zsuzsi írta: BrOnZ írta: Na megszületett! Nem volt egyszerű mutatvány, de összejött. Majd megírom, de most meló hegyek... Gratulálok!!! Nagyon kiváncsi vagyok a véleményedre! Köszönöm. Tapasztalat még nincs, de egy biztos: QRVA SZÉP ez a telefon...
|
csüt. jan. 26, 2006 23:58 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
BrOnZ írta: Na megszületett! Nem volt egyszerű mutatvány, de összejött. Majd megírom, de most meló hegyek...
Gratulálok!!! Nagyon kiváncsi vagyok a véleményedre!
|
csüt. jan. 26, 2006 15:26 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Na megszületett! Nem volt egyszerű mutatvány, de összejött. Majd megírom, de most meló hegyek...
|
csüt. jan. 26, 2006 14:34 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Gondolom igen. A HBH-nemtomhányas SE head-settel királyul ment, és hát a telefon szempontjából a t kihangosító is csak egy head-set.
Ja, Stuhlweissenburgban! Most esik le.
Guni
|
csüt. jan. 26, 2006 10:17 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Na, ma délre ígértek bronzinak itt Stuhlweissenburgban fekete moto3-at. Kíváncsacsi vagyok, hogy lesz-e ma új telefonom...
Ja!!! Még valami: kell nekem hozzá kihangosító is. De olyan kékfogú, ami nem csak ehhez a telefonhoz jó. Ez a megoldás szabvány, kereshetek egy olyan kékfogú kihangosítót, ami minden ilyen telefonhoz jó?
|
csüt. jan. 26, 2006 8:31 |
|
|
JackAss
arany tag
|
guni. írta: Persze. A némítás csak egy gombnyomás és csak az aktuális hívásra vonatkozik.
Guni
Akkor ez nem gaz!!!
|
szer. jan. 25, 2006 22:09 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Persze. A némítás csak egy gombnyomás és csak az aktuális hívásra vonatkozik.
Guni
|
szer. jan. 25, 2006 21:57 |
|
|
JackAss
arany tag
|
Zsuzsi írta: JackAss írta: guni. írta: Hát erre sajnos semmi... Guni Ez viszont szemembe k***a nagy hiba!! ....ez is megszokható, mert ha nem akarod fogadni a hívást, egyszerűen lenémíthatod, majd abbahagyja!
De hivas kozben fullra letudom nemitani aztan ha ujra hivnak akkor mar hangos?
|
szer. jan. 25, 2006 21:45 |
|
|