Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 19:04

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
kinsy

Koszi a linket.

[/quote]

szer. feb. 01, 2006 9:58
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Pedro: kosz szepen ezt az OMAP overclocker-t, nekem nagyon jol mukodik! :) Kiprobaltam en is TCPMP Benchmark-kal, 156 MHz-n 152%-ot teljesit, szemben a 132 MHz-n nyujtott 126%-al. 26%-os javulas! :)
Probakepp kiprobaltam 72 MHz-en is a procit, hat eleg gyer szegeny, TCPMP alatt 62,5%-ot nyujt.
Viszont megnezem, hatha igy az akksi elettartamat meg lehet kimelni, nyaralaskor vagy ha nincs nalam a tolto, jol johet, ha tudom ilyen "safe mode" -ban hasznalni a telot :)

kedd jan. 31, 2006 22:04
ezüst tag

Hozzászólás 
krobi227 írta:
Sziaszok!
A segítségeteket szeretném ismételten kérni. Ma leejtettem a telefonom, küsősérülés semmi, minden tökletesen működik, de nem tudom kinyitott meg becsukott állapotban semmi de a köztes állapotban mintha kicsit lögyögne a kijelzőrész.Most nem tudom ez az esés miatt van vagy pedig alapból ilyen csak idáig nem fogyeltem rá.Ha van egy kis szabadidőtök és megtudjátok nézni a sajátotkat akkor légyszi írjatok egy sort a fórumba...
Segítségeteket előre is ksözönöm!!

Nyugodj meg. Mindig is lötyögött.

kedd jan. 31, 2006 19:30
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziaszok!
A segítségeteket szeretném ismételten kérni. Ma leejtettem a telefonom, küsősérülés semmi, minden tökletesen működik, de nem tudom kinyitott meg becsukott állapotban semmi de a köztes állapotban mintha kicsit lögyögne a kijelzőrész.Most nem tudom ez az esés miatt van vagy pedig alapból ilyen csak idáig nem fogyeltem rá.Ha van egy kis szabadidőtök és megtudjátok nézni a sajátotkat akkor légyszi írjatok egy sort a fórumba...
Segítségeteket előre is ksözönöm!!

kedd jan. 31, 2006 19:19
ezüst tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
lowenhart: Nem tudom, de miért nem a telefonban írod át registry buherálás nélkül?

Na igen, így egyszerűbb. Csak nekem az rémlett, hogy ott nem tudom átírni. :oops:
Kösz szépen!

kedd jan. 31, 2006 18:14
ezüst tag

Hozzászólás 
lowenhart: Nem tudom, de miért nem a telefonban írod át registry buherálás nélkül?

kedd jan. 31, 2006 18:00
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!
A registryben nem találom a PresetMsgs értéket, amiben eredetileg az előre beírt üzenetek vannak mint: yes, no,.. Tud vki segíteni, merre találom?

kedd jan. 31, 2006 16:37
ezüst tag

Hozzászólás 
http://kinsy.uw.hu/Registry_Unlock.zip

innen le tudod szedni.

kedd jan. 31, 2006 11:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A 150. oldalon van egy link a MobilFaq oldalra, ahonnan letoltheto
a WM5-hoz a Registry Unlock.zip.
Sajna azt irja ki allandoan, hogy nincs a serveren a cucc.

Tudtok mas elerhetoseget?

Koszi

kedd jan. 31, 2006 10:20
ezüst tag

Hozzászólás Usb
Csaó Mindenkinek!

A teló mikor rádugom a szgépre, kiírja a gép h. nem ismeri fel az usb eszközt, mert hiba lépett fel a működésében?!
Mi a bánattól lehet?

Előre is Köszi a segítséget...!!!

kedd jan. 31, 2006 1:57
arany tag

Hozzászólás 
nincs ebböl az omap proci húzóból nagyobb változat?
a 730as omap procimat 200mhz-röl le akarná ez a progi huzni 156-ra, és hát az nem nyerő. :D

kedd jan. 31, 2006 0:26
ezüst tag

Hozzászólás 
sszz írta:
pedro írta:
2003 alatt a proci sebessége ténylegesen 133 Mhz. Az op. rendszerben van benne ez a hack.

vágom, de most wm5-ről van szó, aholis ismét 133-at ír ki.

Viszont itt már 144-nél is kifagy, a 156 pedig tök esélytelen...

elnézést, nálam wm5-nél 120MHz-et ír ki és 144-nél már kifagy. Másnál?!?

kedd jan. 31, 2006 0:17
arany tag

Hozzászólás 
Fentebb nem ezt írtad, de lényegtelen WM5-n nem fog menni.

kedd jan. 31, 2006 0:16
ezüst tag

Hozzászólás 
pedro írta:
2003 alatt a proci sebessége ténylegesen 133 Mhz. Az op. rendszerben van benne ez a hack.

vágom, de most wm5-ről van szó, aholis ismét 133-at ír ki.

Viszont itt már 144-nél is kifagy, a 156 pedig tök esélytelen...

kedd jan. 31, 2006 0:09
arany tag

Hozzászólás 

kedd jan. 31, 2006 0:06
ezüst tag

Hozzászólás 
köszönöm, próbálom!

Érdekes dologra lettem figyelmes: míg supermoto2 alatt a "gyorsítóprogi" alapból is 133MHzet írt ki, most, hogy feltettem a WM5-öt, ez már csak 120. Ez másnál is van így?

hétf. jan. 30, 2006 23:51
arany tag

Hozzászólás 
sszz írta:
Szisztok!

Először is gratula a sokmindenhez, ami mostanában történik itt.

Másodszor megkérdezném, hogy a WM5 valakinél fut-e normális, mindennapokban használható sebességgel? Nálam tetűlassú, főleg a szinkronizálás, jelen formájában használhatatlan. Igyekszem majd kipróbálni más kártyával is.

Néhány dolog zavar ezen felül is, hátha Ti tudtok rá megoldást:

1. Oxios ToDo list-nek egy alfa-verziója fut csak wm5-ön, de sehol nem találok hozzá okosságot. :)

2. Külső kijelzőn nem jelenik meg a hívó neve. Várható fejlemény ezügyben, vagy felejtős a dolog?

3. Hogyan lehet vajh az MRU-t (felső ikonsor a homescreenen) fixálni, vagyis hogy ne jegyeze meg, hol tartott kikapcsoláskor?

Kösz előre is!

Nem használtam 2005-t úgyhogy nem vágom igazán, de itt van 1-2 dolog ami segíthet.
1. Oxios To Do: töröld a következő registry key-t,
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{87D26472-B7CC-440B-B22D-C86BE53A20D4}

2. Ez a probléma már felvetődött, probáld meg a telefonszámokat +3630...... stb. formátumban tárolni, talán segít... nem tudom.

3. A registryben keress ra a StartMRU bejegyzésekre, és azokat módosítsd, de mondom én 2003-t használok.

Ja és a legújabb Activesync-et használd(4.1)

hétf. jan. 30, 2006 23:36
ezüst tag

Hozzászólás 
pedro írta:
WM 2003 Supermoto 2-m van, és 156Mhz-n tökéletesen működik. A TCMP benchmark 20%-s sebességnövekedést regisztrált.

mázlista. :) :) Nekem 3x fagyott ki.

másik kérdésemre nem tudsz esetleg valami okosat mondani?

(ne adj' isten a külső kijelző problémára?)

hétf. jan. 30, 2006 23:07
arany tag

Hozzászólás 
WM 2003 Supermoto 2-m van, és 156Mhz-n tökéletesen működik. A TCMP benchmark 20%-s sebességnövekedést regisztrált.

hétf. jan. 30, 2006 22:50
ezüst tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Aki nincs megelégedve az mpx 200-sa teljesítményével, annak itt van egy proci-húzó progi:
http://rapidshare.de/files/12189048/omapclk.rar.html

Nekem tökéletesen megy, érezhetően gyorsabb minden(TCMP Bench. is ezt igazolja :lol: ). Akku teljesítménye érezhetően nem esett viszza. Újraindításnál minden visszaáll az eredtei állapotra.
Mindenki csak saját felelősségre használja!

Milyen teljesítménybeállítással, milyen oprendszerrel hajtod? Nekem kifagyott 156MHz-en, WM2003

Más: Te hogyan lettél úrrá a lassú WM5 szinkronizáció lassúságán?

hétf. jan. 30, 2006 21:53
arany tag

Hozzászólás 
SupaCow írta:
Használta már valaki a skype -ot a telefonján?

Fórum itt

http://forum.skype.com/viewtopic.php?t=25340

Letöltés :

SkypeForSmartphone-Beta(0.0.0.3).exe

[/url]

Én folyamatosan használom! Frankó! :wink:

hétf. jan. 30, 2006 21:45
arany tag

Hozzászólás 
Aki nincs megelégedve az mpx 200-sa teljesítményével, annak itt van egy proci-húzó progi:
http://rapidshare.de/files/12189048/omapclk.rar.html

Nekem tökéletesen megy, érezhetően gyorsabb minden(TCMP Bench. is ezt igazolja :lol: ). Akku teljesítménye érezhetően nem esett viszza. Újraindításnál minden visszaáll az eredtei állapotra.
Mindenki csak saját felelősségre használja!

hétf. jan. 30, 2006 21:36
ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
szaki74 írta:
Igen, egy kicsit felhigult a csapat... de olvasni senki sem szeret az új emberek közül... :evil: Már nem is szólok hozzá a dolgokhoz... nem vagyok én papagáj... :twisted:

:arrow: Ezzel nem teljesen értek egyet, ugyanis aki most vesz ilyen telefont, azt nem kellene kizárni a segítségből.
Igaz, hogy a kérdések kb 95%-a a válaszokkal együtt már elhangzott, de a fórum már olyan hatalmas, hogy könnyű átsiklani bizonyos dolgok felett.

Ha nem válaszolunk a feltett kérdésekre, ez nem egy fórum lesz, hanem egy zártkörű klub, amiben 10-12 törzstag olvasgatja az újak kérdéseit, és dünnyög magában, hogy ezt már én régen tudom, sőt, azt is, hogy ez a 28. oldalon van, de azért sem mondom meg, szenvedjen egy kicsit.

Én sem ma jöttem ide, de még mindig van olyan progi vagy oldal, amivel nem találkoztam, vagy vannak olyan oldalak, amiket még mi használtunk, de ma már nem élnek, így hiába adjuk meg, újakat kell keresni. Akin tudok segítek.
Ezt nem konkrétan Szakinak címeztem, ő páldául sokat segített már másoknak, de ki ha nem az, aki már tapasztalt ilyen téren.
Tolerancia srácok...

tudom hogy régi amire válaszolok de, nemlehet megoldani hogy a fontosabb dolgokat egy moderátor berakja az első oldalra csokorba szedve? akkor egy csomó kérdés és keresgélést meglehetne spórolni mindenkinek.

hétf. jan. 30, 2006 18:31
ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
szaki74 írta:
Igen, egy kicsit felhigult a csapat... de olvasni senki sem szeret az új emberek közül... :evil: Már nem is szólok hozzá a dolgokhoz... nem vagyok én papagáj... :twisted:

:arrow: Ezzel nem teljesen értek egyet, ugyanis aki most vesz ilyen telefont, azt nem kellene kizárni a segítségből.
Igaz, hogy a kérdések kb 95%-a a válaszokkal együtt már elhangzott, de a fórum már olyan hatalmas, hogy könnyű átsiklani bizonyos dolgok felett.

Ha nem válaszolunk a feltett kérdésekre, ez nem egy fórum lesz, hanem egy zártkörű klub, amiben 10-12 törzstag olvasgatja az újak kérdéseit, és dünnyög magában, hogy ezt már én régen tudom, sőt, azt is, hogy ez a 28. oldalon van, de azért sem mondom meg, szenvedjen egy kicsit.

Én sem ma jöttem ide, de még mindig van olyan progi vagy oldal, amivel nem találkoztam, vagy vannak olyan oldalak, amiket még mi használtunk, de ma már nem élnek, így hiába adjuk meg, újakat kell keresni. Akin tudok segítek.
Ezt nem konkrétan Szakinak címeztem, ő páldául sokat segített már másoknak, de ki ha nem az, aki már tapasztalt ilyen téren.
Tolerancia srácok...

tudom hogy régi amire válaszolok de, nemlehet megoldani hogy a fontosabb dolgokat egy moderátor berakja az első oldalra csokorba szedve? akkor egy csomó kérdés és keresgélést meglehetne spórolni mindenkinek.

ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
szaki74 írta:

Tolerancia srácok...

ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
szaki74 írta:

Tolerancia srácok...

tudom hogy régi amire válaszolok de, nemlehet megoldani hogy a fontosabb dolgokat egy moderátor berakja az első oldalra,csokorba szedve? akkor egy csomó kérdés és keresgélést meglehetne spórolni mindenkinek.

hétf. jan. 30, 2006 18:28
ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
szaki74 írta:

tudom hogy régi amire válaszolok de, nemlehet megoldani hogy a fontosabb dolgokat egy moderátor berakja az első oldalra,csokorba szedve? akkor egy csomó kérdés és keresgélést meglehetne spórolni mindenkinek.
Tolerancia srácok...

hétf. jan. 30, 2006 18:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Szisztok!

Először is gratula a sokmindenhez, ami mostanában történik itt.

Másodszor megkérdezném, hogy a WM5 valakinél fut-e normális, mindennapokban használható sebességgel? Nálam tetűlassú, főleg a szinkronizálás, jelen formájában használhatatlan. Igyekszem majd kipróbálni más kártyával is.

Néhány dolog zavar ezen felül is, hátha Ti tudtok rá megoldást:

1. Oxios ToDo list-nek egy alfa-verziója fut csak wm5-ön, de sehol nem találok hozzá okosságot. :)

2. Külső kijelzőn nem jelenik meg a hívó neve. Várható fejlemény ezügyben, vagy felejtős a dolog?

3. Hogyan lehet vajh az MRU-t (felső ikonsor a homescreenen) fixálni, vagyis hogy ne jegyeze meg, hol tartott kikapcsoláskor?

Kösz előre is!

hétf. jan. 30, 2006 17:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
A currentmap.dat -ot kartyaolvasoval sem tudom a telora ramasolni.

Nem a kártyára kell másolni hanem a \storage\my documents\tomtom\ mappába a telón, kábellel. Teló restart után az ikonokat is felrakja a start menübe.

hétf. jan. 30, 2006 16:44
ezüst tag

Hozzászólás 
A currentmap.dat -ot kartyaolvasoval sem tudom a telora ramasolni.

hétf. jan. 30, 2006 15:03
vas-tag

Hozzászólás WM 5.0 Help
Hali!

Megegy eszrevetel: kulso kijelzon nem irja ki ki hiv hanem csak a telefonszamat. Otlet? amugy WM 5.0 van szo

hétf. jan. 30, 2006 15:00
ezüst tag

Hozzászólás Re: Tom Tom
Bobafett írta:
Sorstarsak!

Feltettem a Tom Tom -ot a cuccra. El is indul, de aszongya, hogy nem lat terkepet.

Mit rontottam el? az alapjan csinaltam, amit itt a forumban lattam.

Koszi

Egy picit gondolkodni is kéne. Van az a file, hogy: Currentmap.dat. Szerinted az mire való? Nézd meg mi van benne!! :shock:

hétf. jan. 30, 2006 14:05
ezüst tag

Hozzászólás Tom Tom
Sorstarsak!

Feltettem a Tom Tom -ot a cuccra. El is indul, de aszongya, hogy nem lat terkepet.

Mit rontottam el? az alapjan csinaltam, amit itt a forumban lattam.

Koszi

hétf. jan. 30, 2006 13:52
vas-tag

Hozzászólás WM 5.0 Help
Sziasztok!

WM 5.0 | MPx200

Nem tudjatok veletlenul hogy hol tudom alitani a kulso kijelzo kontraksztjat,
illetve a betutipust mert most ilyen vastag es nagyon sotet a kijelszo.
Koszonom!

hétf. jan. 30, 2006 13:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Használta már valaki a skype -ot a telefonján?

Fórum itt

http://forum.skype.com/viewtopic.php?t=25340

Letöltés :

SkypeForSmartphone-Beta(0.0.0.3).exe

[/url]

hétf. jan. 30, 2006 12:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?

Ha a registry-ben pl. menü parancshoz hozá redelek a memo kártyáról egy hangot mindaddig szuperül működik, míg ki nem kell vennem a kártyát a telóból, de ezt követően miután vissza is tettem, vissza áll az eredeti hangra. Ezt ki lehet küszöbölni valahogy?

Egyébként ha van valkinek registry tweak-je azt megköszönném.

A válaszotokat előre is köszönöm.

hétf. jan. 30, 2006 12:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Teszteredményt közölnék wm05 - mpx200 témában:

ultra noname rs-mmc 512MB-nál nincs esély rá. :cry:

hétf. jan. 30, 2006 11:21
ezüst tag

Hozzászólás 
thx!akkor azthiszem eggy hetes nyúzáspróba lesz ,meglátom melyik jön be:) a lényeg hogy nagyobb különbség akkor ezekszerint a kettő között nincsen.

hétf. jan. 30, 2006 6:09
arany tag

Hozzászólás 
Csak röviden annyit, hogy én 2 dolog miatt maradtam supermoto 2-nél.
Az egyik ami nagyon zavaró volt számomra mpxlandnél, hogy az oldalsó hangerő gomb használatakor a rendszer hangerejét is megváltoztatta a hangszóróéval együtt, ilyenkor volt hogy a hívásokat nem vettem észre holott profile: normal volt :( (erre lehet van már valami reg. buhera)
A másik, ami lehet hogy elég szubjektív, de én lassabbnak éreztem az mpxland romot. A supermoto 2 egy időben "Ultraspeed" fantázianévvel volt ismert :? , mondjuk ez esetben kiváncsi volnék a linuxos smartokat milyen névvel illethetnénk.

vas. jan. 29, 2006 23:47
arany tag

Hozzászólás 
<>jana<> írta:
sziasztok!lenne egy kérdésem,a 2003-as softból melyiket rakjam fel a super moto2-őt vagy az mpx landot?,eljutottam a 60 adik oldalig de nagyon sok van még hátra:) vagy ha van egy link a legujjabbhoz akkor azt megköszönöm.

Hat, nehez megmondani, mert mindenkinek mas jon be. En hasznaltam Supermoto2-t is, de atalltam mpxland-re. A supermoto2 egyebkent ujabb rom, de tobb idegesito hiba is van benne, ami miatt vegul mpxland-re tertem at.

Supermoto2 rommal nalam sok program telepitesekor azt irta, hogy "The program cannot be installed at this location" vagy valami hasonlo, pedig volt hely a kartyan. De telo memoriajaba se mindig engedett telepiteni.
Emellett gyakran elofordult, hogy bekapcsolaskor leallt a telo, csak akksi ki - akksi be utan lehetett elinditani (neha tobbedszeri probalkozasra). Ezek mpxland alatt nincsenek, illetve bekapcsolasi bug nagy ritkan elofordul, de kb. havonta max ha egyszer, mig supermoto2-vel volt, hogy minden 5. bekapcsolasnal csinalta.

Szoval en mpxland parti vagyok, de majd biztos jonnek a supermoto2-sok es megmondjak, hogy az a jobb :)

vas. jan. 29, 2006 22:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Újabb dolog, amin már meg sem lepődöm: xbar-féle copy+paste közben lefagy. Kijelzőn: "Text copied". Sebaj, akku kivesz, berak, bekapcs. Kijelzőn: "Text copied" - ua, mint a hercehurca előtt. Mindegy, újra ki majd bekapcs. Most az xbarnál két db óra jelenik meg a felső ikonsorban..

vas. jan. 29, 2006 22:21
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok!lenne egy kérdésem,a 2003-as softból melyiket rakjam fel a super moto2-őt vagy az mpx landot?,eljutottam a 60 adik oldalig de nagyon sok van még hátra:) vagy ha van egy link a legujjabbhoz akkor azt megköszönöm.

vas. jan. 29, 2006 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
krobi227 írta:
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami használahtó ébresztőórát a telefonra? Most láttam a Samsung i300 tesztjében egy olyat amivel napra be leeht átllítani és nagyon megtetszett...Minden segítséget angyon aköszönök!

Próbáld ki az autoflight-ot ezzel nemcsak az ébresztőt, de a teló flight mode-ját, a silent mode-ot és sok egyéb mást is tudsz naponként beálíítani.

vas. jan. 29, 2006 18:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok !
Ezzel a névnap megjelenítéssel van egy kis problémám.
Leszinkronizáltam a telót az outlook-kal és a telóra fel is kerültek a névnapok. Csak hogy egyik napról a másikra nem jelenik meg az aktuális névnap, csak ha újra indítom a telót. Valaki találkozott már ilyen problémával?

vas. jan. 29, 2006 18:03
arany tag

Hozzászólás 
Ja!
Köszönöm Crime!

vas. jan. 29, 2006 16:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami használahtó ébresztőórát a telefonra? Most láttam a Samsung i300 tesztjében egy olyat amivel napra be leeht átllítani és nagyon megtetszett...Minden segítséget angyon aköszönök!

Akit érdekel jobba az előbb említett telefon itt van hozzá a link:
http://mobilarena.hu/c.php?mod=20&id=970&p=6

vas. jan. 29, 2006 13:22
arany tag

Hozzászólás 
Nekem műxik milliomos, csak hang nincs rajta, hiába kapcsolom be.
De brutál jó! :D

szomb. jan. 28, 2006 21:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, rosszul írtam! DMIDP2 alá feltelepül, csak betöltéskor valami lang nem tetszik neki, JBlend meg installation failed errno=256...

tomash! Tedd fel az ActiveSync 4.1-et!

szomb. jan. 28, 2006 20:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Nekem sem megy a milliomos. A főmenüben kifagy.

szomb. jan. 28, 2006 17:20
arany tag

Hozzászólás 
Hali!
Most telepítettem WM05 Mpx200ra!
De pislogtam mikor az Xp nem talált drájvert!
Mi kell hozzá?Valami Generic RNDIS!

szomb. jan. 28, 2006 16:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 188  Következő