Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 4:15

Hozzászólás a témához  [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 91  Következő
OFF topic 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akinek 95 és 99 közötti Audi A4 1.6-osa van (vagy a családban van valakinek: papa, mama gyerekek), ide tudná vésni, hogy mennyit fogyaszt városban? Jöhet PÜ is! (Esetleg klímával/anélkül is)
Köszi!

pén. feb. 03, 2006 8:56
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Illene.
NOD biztosan ismeri (pár hete bevéstem a mobil OFF-ba, akkor rá sem bagózott senki, és már akkor is egyértelművé tették, hogy nem hoax).
A Kávézóba épp az előbb írtam be, de akkor ide már nem :), fenti linkeken minden megtalálható.

Üdv!

csüt. feb. 02, 2006 22:27
platina tag

Hozzászólás 
Avast-nak elvileg ismernie kell, nem?

csüt. feb. 02, 2006 20:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsivaagoo írta:
Hallott már valaki közületek a rettenetes Káma Szútra vírusról, ami a zindex szerint holnap fog tombolni ?

Hoax vagy nem hoax?

www.virushirado.hu :
Kód:
Egy veszélyes, vagy több kevésbé veszélyes kártevõ terjed

2-es szint ami rlég magasnak mondható!
Nem Hoax, "becsületes" neve nyxem:

http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=776

És a symantec szerint sem egyszerű eset:
http://securityresponse.symantec.com/av ... .e@mm.html

csüt. feb. 02, 2006 19:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Hallott már valaki közületek a rettenetes Káma Szútra vírusról, ami a zindex szerint holnap fog tombolni ?

Hoax vagy nem hoax?

csüt. feb. 02, 2006 19:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
a logban volt egyátalán támadásra utaló jel??
Azt sajnos nem tudom, mert fél óra alatt betelik a lehetséges 1024 sor (rengeteg pingelés és egyéb huncutság miatt), utána a legrégebbit írja felül.
De azért olyan nagyon nem félek tőle :)

Üdv!

szer. feb. 01, 2006 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
sutszi írta:
Ohh, köszönöm, még képet is adtál. :oops:

Ketten mentünk fel Pestre, a legjobb barátommal. Mivel neki pont a Sun felé húzott a szíve így tök jól megoldottuk a dolgot.
Esetleg valami jó JAVA-s könyvet, vagy netes anyagot nem tudsz ajánlani :?:

Könyvként a JAVA in a nutshell -re keress rá (ha megy az angol), de valszeg létezik magyar verzió is!
Fejlesztőkörnyezetnek pedig egyértelműen az Eclipse -et tudom ajánlani!
(http://www.eclipse.org/downloads/)

McLaca:
Betörésre az esélye egyenlő a nullával!
Ha meg ilyen AS.VA-s csóka, akkor esetleg van mitől f.sni, de nem hinném, hogy megkezdődött volna a magánemberek elleni invázió!

szer. feb. 01, 2006 18:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
a logban volt egyátalán támadásra utaló jel??

szer. feb. 01, 2006 15:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Windóz a legfrissebb, router van, tűzfal csak az XP-é (meg a routeré, de felteszek egy outpostot :)), és én is tudom az ő IP-jét :), meg az abuse@t-online.hu címet is ismerem. (A routerem statisztikáját elnévze viszont azon kívül, amit eleve kér a gépem, minden mást megtagad a router.)

Üdv!

szer. feb. 01, 2006 14:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca: ADSL-es vagy? Ha igen, ebben az esetben lelépsz fellépsz a netre azt csá. Ő sem varázsló. Ha netán a t-online-nál dolgozik esetleg tudhatja kivagy(ESETLEG!). DE ha rendes (legalább 12 karakteres) jelszavakat használsz és van normális tűzfalad, windozt frissíted, sőt ha van routered, elég kevés az esély rá, hogy bárhova is bemenjen....
Ha mondjuk AS.vA-s az illető, és tudja az IP-det és azt hogy mikor voltál fent, az már gáz lehet....

szer. feb. 01, 2006 10:20
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Ehh Salvatore, engem tanított a Big Pityu... Annyit mondanék csak inkább, hogy a könyv tényleg jól használható, és örüljön mindenki, akinek a tanárhoz nem volt köze Laughing

Régi szép idők :roll: ...engem is tanított.

szer. feb. 01, 2006 10:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Érdekes eset történt ma DC-n.
Egy - nem is tudom, minek nevezzem - ember osztotta az észt, magát hatalmas, mindentudó, világot megváltó szakembernek titulálva (persze konkrétumot nem mondott, csak titokzatoskodott), állítása szerint 20 percenként IP-t és nevet cserél. Páran közöltük vele, hogy hasznos infókat osztogasson, ne csak sejtelmeskedjen, meg okoskodjon, erre privátban megfenyegetett párunkat (engem is) :), kétféle nickkel két ablakban, de azonos (sima T-online-os) IP-ről, majd visszaszámolt és közölte, kilép, mert a támadáshoz álcáznia kell magát (nyilván bosszúból :)).
Szerintetek mekkora a valóságalapja, hogy "sikerrel jár"? (Állítólag 45 éves fazon, de hetet-havat összehordott.)

Üdv!

szer. feb. 01, 2006 0:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sy írta:
Ehh Salvatore, engem tanított a Big Pityu... Annyit mondanék csak inkább, hogy a könyv tényleg jól használható, és örüljön mindenki, akinek a tanárhoz nem volt köze :lol:

csak könyvről volt szó!:)

kedd jan. 31, 2006 23:21
Site Admin

Hozzászólás 
Ehh Salvatore, engem tanított a Big Pityu... Annyit mondanék csak inkább, hogy a könyv tényleg jól használható, és örüljön mindenki, akinek a tanárhoz nem volt köze :lol:

kedd jan. 31, 2006 21:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha,már OFF legyen off!
Megejtettem az utolsó fejlesztést a "honi" gépeken(NF-7 SL lapok 3,2 Athlon -egyik egy kicsit büfizve-a játékokoz-gyerek-(ek),a.másik dolgozós 4 op-al füsszintve) X1300 Ge-cube 256-Ram, 2*19" moncsival*lapos-TFT moncsival 180 "házi" beszerzéssel-mit mondjak beleizzaddtam és nem jobb mint a 9600XT-k.128-al....Kép
A moncsik jobbakk mint a TV...-m(nk) : :wink:
Köv.fejlesztés 3év múva X2 komplett gép...Kép

kedd jan. 31, 2006 21:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem JAVA-zok.
JDevelopert letudod szedni az oracle honlapjáról, full ingyenes, a másik aJbuilder ami nagyon jó fejlesztőeszköz.
Oreilly, Addison Wesley ,McGraw-Hill, prencente hall,Sams, Skillsoft, Sybex, Wrox könyvek nagyon jók.
DC-n rengeteg doksi van.

kedd jan. 31, 2006 20:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
ISO-8859-2 pontosabban. A középeurópai karakterkészet.
Tehát táblanevekbe, oszlopnevekbe, eljárás, trigger nevekbe lazán beleraktak áéíóöúüű bötveket. Ez azért durva! Pláne hogy hangsúlyozzák, hogy ezt nem érdemes.... :pislog: :pislog: :pislog:
Én meg azt mondom életveszélyes ilyen karaktereket használni, pláne í ő és ű. na mindegy. a könyv:
Kép

kedd jan. 31, 2006 17:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csak a rendszermeghajtódra vonatkozik a helyhiány, vagy a többin is vannak furcsaságok? (Illetve van több logikai meghajtód? :))
Egyszerű törlést (és utána megint chkdsk /f) nem próbáltad?

Üdv!

kedd jan. 31, 2006 17:01
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca: Félig sikerrel járt a dolog.... De kb a fele hely még mindig nincs meg..... Pedig ha már nincsenek meg a cuccaim, legalább helyem legyen...:)

kedd jan. 31, 2006 16:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
bgabor írta:
...mivel lehetne megoldani ezt a problémát?

Start/Futtatás ->beírni: cmd -> enter ->beírni: chkdsk /f -> enter.
Ha sikít, hogy a kötetet másik folyamat használja, akkor nyomj igent a legközelebbi újraindításkori vizsgálatra és indítsd újra az XP-t.

Aztán vagy rendbeteszi a bejegyzéseket, vagy nem :), de a fájljaid valószínűleg már nem lesznek meg, csak a logikai hibák tűnnek el.

Üdv!

kedd jan. 31, 2006 15:38
platina tag

Hozzászólás 
http://winhistory.de/more/386/xpmini_eng.htm

No comment. Köszönöm Hannibal kollegának.

kedd jan. 31, 2006 15:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
A következő sajátos dolog történt a legutóbbi windows installálásomnál: az utóbbi két hónapban használt dokumentumok megmaradtak ugyan eredeti méretükben, de , ha megnyitom értelmetlen (legalábbis számomra :) ) jeleket találok benne.....
Az utóbbi két hónapban telepített programok és felmásol adatok (pl képek) mappái helyett egy-egy 16 kb-os fájl van..... Kiterjesztés nuku....
Gondoltam elszálltak ezek a dolgok, mert tele volt vírussal a gép és az egyik búcsúüzenetként ezt hagyta....
Azonban ha megnézem a felhasznált területet a meghajtón, akkor pont annyi a foglalt, mint a windows re-install előtt, tehát valahol mégiscsak megvannak ezek a cuccok..... :shock:
Ha rákerestem az nem hozott eredményt......Nincs valakinek valamilyen ötlete, hogy mivel lehetne megoldani ezt a problémát?

kedd jan. 31, 2006 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
sutszi írta:
Kösz, a kimerítő leírást, habár még a téma 0.00001-én állok. :P
Te mivel foglalkozol? Csak nem adatbáziskezeléssel?!

Igen azt sejtem, csak próbáltam a triggert minél érthetőbben leírni (remélem sikerült) :oops:
Én sajnos nagyon sokmindennel foglalkozok (mint sokan mások akik meg akarnak élni) :( !
De a kedvenc területem a SW fejlesztés, főleg amiben DB kezelés is van ;)

kedd jan. 31, 2006 12:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dester írta:
A makró nem is olyan rossz elnevezés, van némi köze hozzá. Annyi a trigger lényege, hogy bizonyos eseményekkor hívódik meg (asszem 3 esemény van: hozzáadás, törlés, szerkesztés, de pl. lekérdezésnél (select) nem). Ilyenkor egy adott művelet(sor) hajtódik végre. Nálam a legutolsó - még fejlesztés alatt álló - progimban az autoincrement (azonosító generálása) az interbase adatbázisban triggerrel van megoldva.

Oracle-ben kicsit több esemény van mint csak a DML-ek!:) pléne ha foem buildert használsz...,
Oracle-be az autoincrementet nem trigger csinálja hanem seguence, szépen magyarosan SZÍÍKVENSZ.

Sutszi: "Oracle Példatár oracle 9i, 10G" ezt ved meg nem bánod meg! Nagyon jó kis könyv, egy dolgot kivéve, hogy iso-2-es karaktereket használnak sémákban! :pislog:

UP: juj , megelőztek..

kedd jan. 31, 2006 12:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sutszi és a triggerek :):

Oracle adatbázisban (lehet máshol is) létezik egy SEQUENCE nevű ojjektum. Ez nagyjából olyan mint az autoincrement mező a MySQL-ben vagyis mindig növekszik az értéke (amikor akarod), valamint létezik egy DUAL nevű tábla, ami egy olyan tábla ami nem létezik (na ehhez mit szólsz :), ez tulképpen arra van, hogy lehessen select utasítást írni a SEQUENCE-re), vagyis:

SELECT sequence1.CURRVAL FROM DUAL;
SELECT sequence1.NEXTVAL FROM DUAL;

Az 1.utasítás visszaadja a sequence1 jelenlegi értékét, a második pedig növeli 1-el és azt adja vissza, vagyis a következő értéket.

Amikor létrehozol egy triggert meg kell adni, hogy melyik tábla milyen eseményére és mikor történjen meg pl. mielőtt behelyeznél egy új sort (insert) azelőtt (before) fusson le a trigger.

Így amikor kiadsz egy INSERT INTO táblanév ...... utasítás, akkor mielőtt a sor konkrétan bekerülne a táblába lefut a triggered, melyben a fentebb ismertetett sequnce értékét lekérheted és beírhatod a tábla valamilyen ID mezőjébe!
Így megvalósítottál Oracle-ben egy autoincrementet (ami mellesleg MySQL-ben is így történik, csak ott nem látsz a mélyére, valamint nem te írod :) ).

Gyönyörű dolog az adatbáziskezelés Oracle-ben, de mérhetetlen sokat kell tudni, hogy jól eladhasd magad! (Igaz akkor nagyon komoly pénzekért!!)

Ezért az én szerény véleményem az, hogy a JAVA-val (SUN) jobban jársz, ugyanis JAVA-s állást akkor is kaphatsz viszonylag könnyedén, ha nem vagy annyira überguru!

kedd jan. 31, 2006 8:47
Moderátor

Hozzászólás 
A makró nem is olyan rossz elnevezés, van némi köze hozzá. Annyi a trigger lényege, hogy bizonyos eseményekkor hívódik meg (asszem 3 esemény van: hozzáadás, törlés, szerkesztés, de pl. lekérdezésnél (select) nem). Ilyenkor egy adott művelet(sor) hajtódik végre. Nálam a legutolsó - még fejlesztés alatt álló - progimban az autoincrement (azonosító generálása) az interbase adatbázisban triggerrel van megoldva.

hétf. jan. 30, 2006 23:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
hát félre! :twisted:
A trigger egy olyan speciális eljárás ami esemény hatására magától következik be.
http://oracle.lap.hu/
nagyon sok jó infó van itt.
DE először mezei sql-lel kezd, mert egyszerre triggerezni kicsit bonyolult!:)
van egy k jó könyv ha eszembe jut megírom a címét.

hétf. jan. 30, 2006 23:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mivel az oracle-nél az sql és pl/sql mellett a JAVA a következő, és szerintem az oracle jóval erősebb lábakon áll, szerintem őket célozd meg jobban.

hétf. jan. 30, 2006 22:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
A nőknek is van joguk programozni. Vegyünk nekik mosógépet!

Pardon...! 8)

Üdv!

hétf. jan. 30, 2006 21:56
Site Admin

Hozzászólás 
Úgy legyen!

hétf. jan. 30, 2006 21:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
sutszi írta:
Üdv!

Holnap Pestre utazok. A tanárom összehozott egy találkozót, az Oracle-nél és a Sun-nál. Szakdolgozati témát ajánlanak. Kicsit félek attól, hogy valami überbrutál feladatot adnak és nem tudjuk vállalni.
Aki tud szurkoljon. :wink:
köszi. :D

Ha oda betudsz kerülni, megfogdoztad az Isten lábát! :wink:

hétf. jan. 30, 2006 11:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szegeny gyerek mit elhetett at mikor hallotta hogy levagjak a labait.
Meg belegondolni is rossz.

szomb. jan. 28, 2006 2:19
platina tag

Hozzászólás 
Nézem az NGC-t.
A friscói földrengés, mentés.....
Autóra rázuhant a felüljáró. Első két ülésen az utasoknak annyi.
Hátulról kiszedik a kislányt.
Mellette az öccse, de mindkét lába beszorult az első ülés alá. Erősen sérült, igyekezni kell.
Cibálják, de nem jön ki. Egy megoldás van. Amputálni kell mindkét lábát.
Egyiket térdből, másikat csípőből. Az orvos aggódik, mert elvérezhet.
Előkészítik az amputációt.
Aztán az orvosnak egy ötlete támad: vágják szét inkább az első ülést.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

pén. jan. 27, 2006 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az élet matematikus szemmel. :lol:
Analízis

--------------------------------------------------------------------------------

Analízis Alapdefiníció: A nő olyan pontok halmaza, amelyek fölállítanak egy egyenest. A nőkre használatos, szokványos matematikai jelölés: P. A továbbiakban jelölje P a nők, F pedig a férfiak halmazát!

Állítás: Bármely A (eleme F-nek) férfi idealista elképzelése, hogy létezik B (eleme N-nek) nő, hogy belőlük (a,b) rendezett pár alkotható.

Elnevezés: Bármely n nő topologikus vizsgálatánál nagy élményt nyújthat bizonyos belső pontjainak mélyreható analízise.

Alapdefiníció: Bármely n nőnek pontosan egy G belső pontja létezik. Ennek szokásos elnevezése G-pont.
Megjegyzés: A fenti állítás leginkább csak egzisztencia-tételként érvényesül, mert a G-pontot igen nehéz megtalálni.

Definíció: A nők fehérneműjét tartóhalmaznak nevezzük. Ha a nő sehogyan sem akar megszabadulni a tartóhalmaztól, akkor azt mondjuk, hogy a nő kompakt tartójú.

Állítás: A nő nem konvex halmaz.

Állítás: A nő nyílt halmaz.

Állítás: A P halmaz fölülről erősen korlátolt.

Elnevezés: A férfi bizonyos szervét fölfoghatjuk f függvényként, a nő bizonyos szervét pedig p függvényként. Az analízis izgalmas témaköre az f és p függvények pof (p kompozíció f) összetételének vizsgálata.

Állítás: f és p egymás inverzei.

Állítás: Az f függvény a p függvény közelében éri el maximumát.

Állítás: Legyen z(t) a zsebpénzünk időfüggvénye. Ekkor a nők hatására z(t) szigorúan monoton csökkenő lesz.

Állítás: Bármely n nőt intenzíven érdekli, hogy egy m férfi miféle sorozatokra képes.

Állítás: Legyen a férfi egy előjel. Ekkor nagyon sok nő Leibniz-típusú sorként viselkedik, mert gyakran előjelet vált.

Sejtés: Még nem bizonyított hipotézis, hogy bármely a férfi esetén létezik b nő, aki egyenletesen konvergál a-hoz.

Állítás: Ha n nő légzése szakaszonként folytonos, az valami egészen jót szokott jelenteni.

Állítás: Legyen n egy nő. Az n konvergenciakörében található férfiak között heves vita tárgyát képezi, hogy végül is ki legyen n érintője. Annak a férfinak jelölése, aki megszerzi magának ezt a jogot: Őr.

Elnevezés: Fogjuk fel a nőket függvényként, és legyen most n egy ilyen függvény. Érdekes feladat, hogy egy éjszaka alatt ki hányszor tudja n-t differenciálni. Vannak ugyanis egyszeresen differenciálható, kétszeresen differenciálható, és - a fene egye meg – végtelen sokszor differenciálható függvények is.

Állítás: Két nőt nem lehet egyidejűleg differenciálni.
Bizonyítás: Jelöljük a g és h nők együttes jelenlétét g*h-val. Ekkor (g*h)' = g'*h + g*h', ami pontosan azt jelenti, hogy először az egyiket differenciáljuk és a másikat békén hagyjuk, majd fordítva.

Állítás: Legyen n nő egy függvény. Ekkor n gyakran elég primitív függvény.
Megjegyzés: Legyenek m és n halmazok. Szerencsés esetben az m és n halmazok egymásba nyúlók. A nők esetében leggyakrabban megoldásra váró feltételes szélsőérték feladat: jussunk el a nőnél bizonyos szempontból vett extrém szélsőségekig!
Feltétel: eközben költségeink minimálisak maradjanak. Élvezetes feladat kiszámítani a nő felületi integrálját, csupán a felületre mindig merőleges egységvektort kell a férfinak biztosítania. Nőkkel való ismerkedésünk folyamán gyakran akaratlanul de megmásíthatatlanul alkalmazzuk az eltolás műveletét.

Állítás: Bármely nő kíváncsi nem csak Dirichlet, Fejér, hanem bármely férfi magfüggvényére is.

pén. jan. 27, 2006 13:52
platina tag

Hozzászólás 
sutszi írta:
Én tudom!
De nem mondom meg. :twisted:

Ááá, pedig ugy gondoltam, hogy majd te adod a pénzt :twisted:
És én veszem meg :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pén. jan. 27, 2006 9:35
platina tag

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
ha mindenképpen P4 kellene, 925X vagy 955X esetleg ha nem lesz csillagászati ára, akkor 975X-es EPOX-ot.

Mikor van a szülinapod ? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

pén. jan. 27, 2006 9:06
platina tag

Hozzászólás 
Unable to upload file

DEBUG MODE

Line : 249
File : usercp_avatar.php
:?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :evil:

pén. jan. 27, 2006 8:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egy korábbi kérdésre megvan a válsz.
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=17515

erre meg nagyon kiváncsi lennék, mennyi az igazság tartalma, sting korábban is írt marhaságokat.:
http://pcforum.hu/hirek/10053/Bugok+tuc ... zorai.html

szer. jan. 25, 2006 18:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyik kedvenc sorozatom, adjak a TV3-on mint a Simpson csaladot:
http://timstvshowcase.com/magnum.html

Nem gyenge oldal: fegyverek,nok,kedvenc sorozatom, Magnum fagyi es egy rakas belremegteto kep.
http://magnum.ultraweb.hu/ribizli.htm

Jo Munkasemberek?
http://magnum.ultraweb.hu/images/zeuojjektum.jpg
http://magnum.ultraweb.hu/images/Peter%20Pan.jpg
http://magnum.ultraweb.hu/images/eu.jpg
Medgyessy szava!
http://magnum.ultraweb.hu/images/m1si.bmp :lol: :lol:

kedd jan. 24, 2006 15:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kicsit másképpen ismerem, de a lényeg ugyanaz: !-]

Üdv!

kedd jan. 24, 2006 14:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kertásás

--------------------------------------------------------------------------------

Egy idős ember egyedül élt Idaho-ban. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült. Az öreg ember leült és megírta neki problémáját.

"Kedves Bubba,
sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka már ez számomra. Bárcsak itt lennél, tudom, hogy nem lenne ez promléma, mert megcsinálnád helyettem.
Csókol: Apád."

Pár nappal később levelet kapott a fiától:

"Kedves Apa,
nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!
Bubba"

A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még az nap kapott egy újabb levelet a fiától.

"Kedves Apa,
a jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Menj, és ültesd el a paradicsomokat.
Bubba."
Csak pozitivan. :D

kedd jan. 24, 2006 13:56
Moderátor

Hozzászólás 
!-D

A végefelé már van szó a gépek fogyasztásáról is... Másikat én sem találtam. :(

kedd jan. 24, 2006 13:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
f.... y....
:D
Én olyanra emlékeztem, ami konkrétan a gép fogyasztásáról szól, de jó lesz ez is!
Köszi!

kedd jan. 24, 2006 12:10
Moderátor

Hozzászólás 
Ja, Te bénázol. !-D !-D !-D (Bocs, de ziccer volt... !-B)

kedd jan. 24, 2006 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha jól emlékszem régebben volt valahol egy topic, hogy mennyit fogyaszt a szgép vagy valami hasonló, de nem találom a keresőben!
Én bénázok?

Más: Ez mekkora :lol: :lol: :lol:
Kép

kedd jan. 24, 2006 8:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudhatod, nem szakította-e meg maga alatt a sokrétegű alaplapon a vékony vezetőszálat.

Üdv!

hétf. jan. 23, 2006 18:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pl. a csatlakozó forrasztásainak kilazulását :)

Üdv!

hétf. jan. 23, 2006 18:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehet kapni USB->PS2 átalakítót 1500 körül, olyat is, ami egyszerre egérkét és billentyűzetet is átalakít.
Kevés USB porthoz meg van USB HUB :)

Üdv!

hétf. jan. 23, 2006 16:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha kivezeted az antennáját, akkor igen.

Üdv!

hétf. jan. 23, 2006 14:27
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Akkor külső antenna.
Nézz át valamelyik WLAN-os topicba! (Mondjuk a Router+WLANnevűbe)

Üdv!

De ez a cucc megfelelne e célra ASUS WiFi-G Add-On Card for Home Networking ?

hétf. jan. 23, 2006 13:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 91  Következő