Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 8:04

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
kinsy írta:
Bárgyúnak tűnhet a kérdés, de a Microsoft Windows Mobile 2003 Second
Edition for Pocket PC Phone Edition-re a ppc programok felkúsznak? :oops:

Vagy arra vannak SP/PPC hibridek?

nem fog futni, vagy ha mégis akkor a kijelzőméret miatt nem látsz belőle semmit

szomb. feb. 04, 2006 22:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Neoxon super moto2 volt. a supermotoval nekem soxor elvesztette a hálózatot,amikor hívtak két csörgés után szétkapcsolt és nagyon sok figyelmeztetést kaptam,nemakartak feltelpülni rá a programok. megpróbátam most az mpxlandot nekem ez nagyságrendekkel gyorsabb és jobb,eddig minden szépen felment rá,olyan is amit a supermotora nemtudtam felrakni. viszont egy nagy problémába ütköztem,írtam be a wap,mms beállításokat és nemtalálom a symbolokat,van abc nagy abc és kétféle t9 no meg a számok.de symbol nincsen:( nemtudjátok hol találom?itt nincsen előugró ablak csak a jobb felsősarokban látszik ha váltok
légyszi segítsetek mert nekem ez az op jobban műxik mint a supermoto.

szomb. feb. 04, 2006 20:54
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Bárgyúnak tűnhet a kérdés, de a Microsoft Windows Mobile 2003 Second
Edition for Pocket PC Phone Edition-re a ppc programok felkúsznak? :oops:

Vagy arra vannak SP/PPC hibridek?

szomb. feb. 04, 2006 19:54
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
krobi227 írta:
Sziasztok!
Érdekes problémám van, ilyennel még nem találkoztam. Az után kezdődött miután leszedtem a tomtom térképprogit. Belassult és olyan mintha egyik pillanatról a másikre akiment volna a közpső kék gomb. Volt olyna hogy a menüben a "more"re akttintva nem történt semmi, vagy a file kezelőben a 2-3 mappa mélyre alig akart belépni. Csináltam egyhard resetet fel tettem mindent újra de nem sokat változozz most is van olyan hogy többször kell nyomkodnom a kiválasztógombot hogy valami történjen, mindezt addig amíg beindul az xbar, de a menüben semmi sem történi...Tudtok valmi tanácsot adni?
Minden segítséget köszönök!
Még egy kérdés, milyen progival lehet telcsiről formázni a memória kártyát?

ez érdekes...nemtom mi lehet a baj
formázni az SP Task Manager-el tudsz

szomb. feb. 04, 2006 18:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Érdekes problémám van, ilyennel még nem találkoztam. Az után kezdődött miután leszedtem a tomtom térképprogit. Belassult és olyan mintha egyik pillanatról a másikre akiment volna a közpső kék gomb. Volt olyna hogy a menüben a "more"re akttintva nem történt semmi, vagy a file kezelőben a 2-3 mappa mélyre alig akart belépni. Csináltam egyhard resetet fel tettem mindent újra de nem sokat változozz most is van olyan hogy többször kell nyomkodnom a kiválasztógombot hogy valami történjen, mindezt addig amíg beindul az xbar, de a menüben semmi sem történi...Tudtok valmi tanácsot adni?

szomb. feb. 04, 2006 18:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

szomb. feb. 04, 2006 18:02
arany tag

Hozzászólás 
egy hét van hátra a garanciámból. ha most feltolom a 2003-at és a maradék egy hétben elromlik a telefon, akkor megcsinálják, vagy az új soft miatt veszik a garancia? már nagyon fel akarom rakni, és jövő hét csütörtök meg olyan soká van még :D

szomb. feb. 04, 2006 17:40
arany tag

Hozzászólás 
Akit érdekel, megjelent az Omapclock v0.2.
Letöltés:
http://rapidshare.de/files/12527184/OmapClock.rar.html

szomb. feb. 04, 2006 13:19
arany tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
a fliplogo értéke 1, tehát engedélyezve.
A LogoPath az meg \Storage\Windows\Logo.bmp, és a default is ugyan ez, bár nekem ment default Value nélkül is. A restartot és a reg unlockot(elég egyszer is és csak akkor ha nem SM2-d van) nem felejtetted el ugye?

mindjárt megpróbálom. egyébként 2002-m van

szomb. feb. 04, 2006 13:08
ezüst tag

Hozzászólás 
a fliplogo értéke 1, tehát engedélyezve.
A LogoPath az meg \Storage\Windows\Logo.bmp, és a default is ugyan ez, bár nekem ment default Value nélkül is. A restartot és a reg unlockot(elég egyszer is és csak akkor ha nem SM2-d van) nem felejtetted el ugye?

szomb. feb. 04, 2006 12:58
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
mekkora a logod?
638byte kell legyen

szomb. feb. 04, 2006 12:34
arany tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
Mpxland-nél is nálam ugyan úgy működött a T9, csak kellett egy registry unlock! Annélkül tényleg csak számok vannak. Viszont a leírás is hibás, mivel a helyes érték ez:
040E=\Storage\Program Files\T9\T9HungLdb.dll (új sztring)

A flip logó az csak kinyitva látszik, és a fliplogo az decimal,a másik kettő meg szimpla string. A kép rendesen meg van formázva? tehát csak b&w sötöbö?

a kép 2 színből áll (b&w) azt tudom hogy csak kinyitva látszik. a fliplogo decimal-ra van állítva de milyen másik kettő? :shock: létrehoztam egy Value-t Stringre a névnek beírtam, hogy LogoPath és beírtam alá hogy mi az elérési út. akkor mi lehet a baj?

szomb. feb. 04, 2006 11:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Mpxland-nél is nálam ugyan úgy működött a T9, csak kellett egy registry unlock! Annélkül tényleg csak számok vannak. Viszont a leírás is hibás, mivel a helyes érték ez:
040E=\Storage\Program Files\T9\T9HungLdb.dll (új sztring)

A flip logó az csak kinyitva látszik, és a fliplogo az decimal,a másik kettő meg szimpla string. A kép rendesen meg van formázva? tehát csak b&w sötöbö?

szomb. feb. 04, 2006 11:15
arany tag

Hozzászólás 
corebonts írta:
Létre kell hozni egy LogoPath (string) és egy FlipLogo (DWORD, bár ez asszem van) nevű bejegyzést itt:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\ExternalLCD\
A logopath-ba beírod logo elérési útját, pl. \Storage\Windows\Logo.bmp

A Fliplogo-t meg 0-ról 1-re kell állítani! Majd egy restart, és működik is.

A kép 80x48 pixeles, b&w. És invertálva fog megjelenni, tehát szerkesztésnél erre is érdemes figyelni.

,
köszi ez már teljesen érthető volt, de így sem működik :(

szomb. feb. 04, 2006 10:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Létre kell hozni egy LogoPath (string) és egy FlipLogo (DWORD, bár ez asszem van) nevű bejegyzést itt:
A logopath-ba beírod logo elérési útját, pl. \Storage\Windows\Logo.bmp

A kép 80x48 pixeles, b&w. És invertálva fog megjelenni, tehát szerkesztésnél erre is érdemes figyelni.

szomb. feb. 04, 2006 10:02
arany tag

Hozzászólás 
<>jana<> írta:
ujratelepítettem a cseh t9 et most már vannak betűim :)

Gondolom mpxland-ed van, irtam ehhez egy pontos leirast itt a topikban, hogy hogyan megy a telepites, hogy ne legyenek csak szamjegyek...
"mpxland t9", szerzo: NeoXon, ezekkel a keresokifejezesekkel biztosan megtalalod.
Most ezt nem csak neked irom, mert latom sikerult mar megoldani, hanem masnak is aki ebbe a problemaba utkozik. Szoval tessek hasznalni a keresot! :)

pén. feb. 03, 2006 23:28
ezüst tag

Hozzászólás 
ujratelepítettem a cseh t9 et most már vannak betűim :)

pén. feb. 03, 2006 22:33
arany tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
Létre kell hozni egy LogoPath és egy Default nevű keyt itt:
És erre az értékre állítani:
\Storage\Windows\Logo.bmp

A kép 80x48 pixeles, b&w. És invertálva fog megjelenni, tehát szerkesztésnél erre is érdemes figyelni. A Storage\windows könyvtárba bemásolod és kész is vagy.

akkor most melyik a kulcs és milyen értéket kell létrehozni melyik bejegyzésnél? légyszi írd már le érthetően

pén. feb. 03, 2006 22:25
ezüst tag

Hozzászólás 
csináltam egy hüleséget,megpróbáltam a t9 et felrakni,minden bejegyzés stimmel minden a leírás szerint van. azóta eltüntek a betűk a telefonból ,csak számokat tudok írni. a leírás szerint nekik is ilyen lett ,de átírtak néhány dolgot és ott műxik rendesen.salnos nekem nem:( van valami ötletetek hogyan állítsam vissza? nincsen kedvem legyakni megint mindent a telóról :oops: természetesen mentést nemcsináltam :(
vagy egy szaki nézze már meg a leírást mi lehet a baj. a telefonra telepítettem a cseh t9 et.

A cseh T9-et fel kell telepíteni a telcsire (én a memóriába tettem, arra nem emlékszem, hogy a kártyáról működött-e, de memóriából biztos, hogy gyorsabb, és nem olyan nagy…). Ekkor a \Storage\Program Files\T9\ könytárban meglesz minden szükséges file, oda kell még másolni a „T9HungLdb.dll”-t, és a „T9Ime.dll.040E.mui”-t.

Most jönnek a registry buherálások. A következő kulcsokat kell átírni (csak azt írom le, amit módosítani kell):"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]

SystemPath =

\Release\

\Storage\Windows\

\Storage\Program Files\T9\

(Ez gyakorlatilag a „path”)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409]

Ime File=\Storage\Program Files\T9\T9Ime.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method]

Current IME=0400

Current LDB=040E

Default Alpha LDB=040E

(a 040E a magyar nyelv kódja)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\IME]

0400=\Storage\Program Files\T9\t9aw.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\IME Order]

0409=0400

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs]

040E=\Storage\Program Files\T9\T9EnglishLdb.dll (új sztring)

ha kell az angol T9 is, akkor még módosítani kell a következőt is, de ez nem minden esetben működik (bajt sosem okoz):

0409=\Storage\Program Files\T9\T9EnglishLdb.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\MUI\Languages] //itt a Languages keyt is létre kell hozni

Available=0409,040E

Ezzel az utolsó key-vel lehetnek bajok. Az én, és egy kollégám készülékén is teszteltük, mindkettőnknél az lett az eredmény, hogy semmilyen input method nem működött, csak számokat lehetett a telefonon pötyögni.

Ezt a problémát úgy sikerült megoldani, hogy a fentebb látható default-okat 040E-re írtam át, és az available keyt meg egyszerűen kitöröltem.

Az eredmény : hagyományos pötyögős (magyar ékezetes) bevitel, magyar T9-es bevitel, és numerikus bevitel közül lehet válogatni. Nekem ez teljes siker, és teljesen használható megoldás, mivel mindig magyarul írok a telefonomon. :)

pén. feb. 03, 2006 22:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Visszajött a szervízből a telcsim, rögtön fel is nyomtam rá a WM05-öt. :-) Így hogy szinte semmi nincs rajta télleg gyorsnak tűnik, és olyan cca 1 hetes használat után elég stabilnak mondható (3x fagyott, ebböl 1 az volt amikor kipróbáltam, hogy a főképernyőn a home gomb hosszú nyomvatartása mellett télleg lefagy-e... ;-) )
Szóval lenne 1-2 kérdésem.
Az autoflipp kikapcsolását hol találom?
a WM03-as fontok feltöltésével nagyobbak lesznek a betük, vagy csak jobban olvashatóbbak?
Az proci nálam 144 mhz-en ment rendesen, de olyan fél óra múlva megfagyott a főképernyőn...
Hasonlóan a többiekhez a névnapokat rosszul rakja ki nekem is...
Irta valaki, hogy ő használja a skype-ot.
Nálam a connecting... felíratig jut el (az activesynces neten keresztül)
a 0.0.0.3 verzióval.
Hmm. Észrevettétek már azt, hogy a kihangosítást nem jelzi a belső kijelző?

Egyenlőre ennyi.
Üdv:
G.

pén. feb. 03, 2006 16:09
vas-tag

Hozzászólás OmapClock
156Mhz elnéztem...

pén. feb. 03, 2006 15:42
vas-tag

Hozzászólás OmapClock
Üdv!

Én is felhúztam a processzort 144mhz majd 154MHz-re és működött is rendesen tényleg gyorsabb lett a teló, de az MMS program nem indult el valami digitális aláírás nem stimmelt (ezt eddig még soha nem csinálta) majd újraindítottam a telót és egy hosszabb boot-olás után az alapbeállítások fogadtak!!! Szóval volt mentésem(spritebackup), de ez akkor is durva.

Ennyi.

Üdv!

Hansto

pén. feb. 03, 2006 15:40
ezüst tag

Hozzászólás 
kinsy írta:
Köröznek a tetem fölött a keselyűk... :lol: :lol: :lol:

Keselyűk, mi?!? :)

pén. feb. 03, 2006 0:55
ezüst tag

Hozzászólás 
sszz írta:
DonDragonka írta:
R.I.P
Sajnálattal értesítelek benneteket, hogy sokat próbált Mpx200-asom beadta a kulcsot.

mennyiért válnál meg tőle jelen állapotában?!? :)

Köröznek a tetem fölött a keselyűk... :lol: :lol: :lol:

csüt. feb. 02, 2006 22:34
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Valaki nem találkozott ezzel a problémával már?
huede írta:
Üdv!

Lenne egy kérdésem méghozzá a tomtommal kapcsolatban. Nekem 2002-es op van a telefonomon és felraktam rá el is jut a zöld képernyőig, ott felirad ok, és kilép a program.
Ezt vajon mér csinálja? Lehet h 2002-n nem műxik?
Előre is köszi

huede :(

csüt. feb. 02, 2006 19:22
arany tag

Hozzászólás 
koszonom a gyors valaszodat! es a 2005-nel mi a helyzet? most vacillalok, hogy a 2005-ou vagy a 2003-at rakjam fel...

csüt. feb. 02, 2006 19:15
arany tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
légyszi mondjátok már meg, hogy azok a progik amik futnak 2002-n azok futni fognak-e a 2003-os is?

A legtöbb igen. Hirtelen nem is tudnék olyat mondani, ami nem megy 2003 alatt.

csüt. feb. 02, 2006 18:18
arany tag

Hozzászólás 
így már én is jártam, de rajtahagytam a töltőn hiába nem töltötte és egy óra múlva meg megpróbáltam a hard reset-et. és utánna repült tovább a kicsike. azóta se volt gondom vele.

légyszi mondjátok már meg, hogy azok a progik amik futnak 2002-n azok futni fognak-e a 2003-os is?

csüt. feb. 02, 2006 15:48
arany tag

Hozzászólás 
DonDragonka írta:
R.I.P

(Volt)Eszköztársak!

Sajnálattal értesítelek benneteket, hogy sokat próbált Mpx200-asom beadta a kulcsot...

:cry: Én azért bevinném a szervizbe, ha csak a töltőáramkörbe ment ki valami azt biztos helyre lehet hozni.
A te akksiddal ment a másik készülék?

csüt. feb. 02, 2006 14:35
ezüst tag

Hozzászólás 
DonDragonka írta:
R.I.P

(Volt)Eszköztársak!

Sajnálattal értesítelek benneteket, hogy sokat próbált Mpx200-asom beadta a kulcsot.
...
...
iyen fórum. Büszkeség volt közétek tartoznom.

Őszinte tisztelettel:
DonDragonka

Dragonka, flashelni próbáltad? Hátha... Ha rádugod kikapcsolva az USB-re, akkor sem jelzi a számítógép, hogy érzékeli?

csüt. feb. 02, 2006 14:32
ezüst tag

Hozzászólás 
DonDragonka írta:
R.I.P

mennyiért válnál meg tőle jelen állapotában?!? :)

csüt. feb. 02, 2006 12:39
ezüst tag

Hozzászólás 
R.I.P

(Volt)Eszköztársak!

A jelenség:
Úgy kezdődött, hogy hiába volt töltőn, nem töltődött pedig azt jelezte, megy a töltés, sőt agresszívan merülni kezdett, majd végül lemerült teljesen. És azóta se kép se hang, hiába próbálom meg rádugni bármilyen töltőre (USB-sre, elektromosra).
Próbáltam a biztosítékos dolgot. Leellenőriztem és teljesen jónak bizonyult a biztosíték (megvolt mindkét végén a delej…). A halál beálltának megállapításában nagy szerepe volt egy másik telesen jól működő Mp200-asnak. Annak aksijával sem tudott mit kezdeni, de mivel az fel volt töltve megpróbáltam bekapcsolni azzal, sikertelenül.
Természetesen már nem garis, ráadásul szét is kaptam, amit bármelyik szervizben biztos kiszúrnának.

Szóval mély fájdalommal de lemondok a kicsikéről.
Valóban sajnálom, hiszen jó kis masina volt.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Sok sikert a további eszközhasználathoz, kívánom ne járjatok úgy mint én.

Köszönök mindent! A LEGHASZNOSABB fórum amit valaha olvastam ez volt. Köszönet minden közvetett vagy közvetlen segítségért. Sajnálatos dolog, hogy nincs minden eszközömhöz egy ilyen fórum. Büszkeség volt közétek tartoznom.

Őszinte tisztelettel:
DonDragonka

csüt. feb. 02, 2006 11:35
vas-tag

Hozzászólás mpx200
Hella ismét.....már megtaláltam.....

csüt. feb. 02, 2006 10:40
vas-tag

Hozzászólás mpx200
Hella. valaki segitene? mpx200-ra wm2003-at keresem.....de már az összes linket megnéztem és egyiken sincs.....valaki küldje el nekem....nagyon kéne.... köcike.....

csibike@velvet.hu -ra küldje az aki biztos letölltést tud......

csüt. feb. 02, 2006 10:37
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

Lenne egy kérdésem méghozzá a tomtommal kapcsolatban. Nekem 2002-es op van a telefonomon és felraktam rá el is jut a zöld képernyőig, ott felirad ok, és kilép a program.
Ezt vajon mér csinálja? Lehet h 2002-n nem műxik?
Előre is köszi

huede :(

szer. feb. 01, 2006 22:24
arany tag

Hozzászólás 
boti20 írta:
Sziasztok !
Ezzel a névnap megjelenítéssel van egy kis problémám.
Leszinkronizáltam a telót az outlook-kal és a telóra fel is kerültek a névnapok. Csak hogy egyik napról a másikra nem jelenik meg az aktuális névnap, csak ha újra indítom a telót. Valaki találkozott már ilyen problémával?

Akkor szokott ilyen probléma lenni, mikor kártyára van telepítve a progi és közbe kiveszed a kártyát.

szer. feb. 01, 2006 21:32
arany tag

Hozzászólás 
Hali! Én azt szeretném kérdezni, hogy azok a progik amik futottak 2002-n futni fognak 2003-on is? mert ezen múlik, hogy lecserélem-e. előre is köszönöm a választ!

szer. feb. 01, 2006 21:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Most regeltél az spsectoron. nézd meg ott

http://spsector.uw.hu/download.php?list.21

szer. feb. 01, 2006 21:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Sziasztok !
Mondjuk lehet hogy nem a 2006-os verziót töltöttem le?

jujj.... :shock: :lol: :lol: :lol:

Szerk: sake: spsector.uw.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _Metatron_ szer. feb. 01, 2006 21:03-kor.

szer. feb. 01, 2006 21:01
ezüst tag

Hozzászólás WM2003
Üdv mindenkinek!

Valaki segitsen!
Szükségem lenne 2003-as oprendszerre, de már egy link sem él ahonnan le lehetne tölteni. Ja és a motola update wizardot sem találom!:)
Valaki küldjön nekem ha tud emilben linkeket...

küszi!!!!
sake@freemail.hu

szer. feb. 01, 2006 20:56
ezüst tag

Hozzászólás Re: java
lester írta:
Valaki legyenszíves egy-egy részletes leírással elküldeni nekem a Delta MIDP 2 és JBlend JAVA progikat!

Valaki legyenszives nekem is vagy ha nemis leírással de la. a progikat

köszi

corebonts [ coreprivate@freemail.hu ]

szer. feb. 01, 2006 19:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikerült az eltávoltás:)
Ha valakinek problémái vannak vele, akkor a következő linken segítséget találl: URL http://www.kalmstrom.nu/Demonstrations/ ... moving.zip

szer. feb. 01, 2006 19:24
arany tag

Hozzászólás 
a névnap probléma a naptár hibája. nekem mpxland alatt t?nt a legjobbnak. WM5 alatt eddig hibátlan, pedig a tavalyi file-t használom.

szer. feb. 01, 2006 19:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Én is ezzel a névnapprogival szenvedek. Nem tudtok segíteni hogy lehetne letörölni ezeket a telefonról + a számítógépről?

szer. feb. 01, 2006 19:05
ezüst tag

Hozzászólás 
boti20 írta:
Sziasztok !

Nekem is gázos, valami keveredés van, mert néha egy-két nap eltolódással vannak a névnapok. Mondjuk lehet hogy nem a 2006-os verziót töltöttem le? Pedig az volt ráírva :roll:
Megkérdezhetem te melyik oldalról szedted? Jó lenne egy pontosabb verzió :wink:

szer. feb. 01, 2006 17:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok !
Leszinkronizáltam a telót az outlook-kal és a telóra fel is kerültek a névnapok. Csak hogy egyik napról a másikra nem jelenik meg az aktuális névnap, csak ha újra indítom a telót. Valaki találkozott már ilyen problémával?

szer. feb. 01, 2006 16:02
ezüst tag

Hozzászólás Re: java
lester írta:
Valaki legyenszíves egy-egy részletes leírással elküldeni nekem a Delta MIDP 2 és JBlend JAVA progikat!
lester@tvn.hu
Köszönöm!

Bár a JBlend megvan, de mindig valami VM hibát ír ki.
Memkarira telepítetem supermoto2-m van a telón.

A JBlend már megy telóra telepítve, de így nem sok helyem maradt. :cry:
Nem lehet valahogy megoldani, hogy kariról menjen?

szer. feb. 01, 2006 15:18
ezüst tag

Hozzászólás java
lester@tvn.hu
Köszönöm!

Bár a JBlend megvan, de mindig valami VM hibát ír ki.
Memkarira telepítetem supermoto2-m van a telón.

szer. feb. 01, 2006 14:36
arany tag

Hozzászólás 
bfeco:
Általános eljárás nincs, mivel mindenki mást szokott szeretni. Gépről legegyszerűbb total commanderrel, megnézni, hogy melyik könyvtár mekkora, amelyik nagy azt megnézni, hogy mi van benne. Amiről tudod, hogy mi, azt könnyedén törölheted, ha nem kell. Alapból szokott benne lenni vagy 700 K motorla kép és csengőhang, ha jól emlékszem az application data-ban. Hibás telepítések esetén az appmgr\installban is hagy szemetet. Ezenkívül minden helyet fogyaszt, contact, email, sms, mms, t9 szavak stb... ezeket az adott alkalmazással zsugoríthatod. Sok kártyára települő program használja a belső memóriát is, egy részük kártyára átmásolva, hivatkozások, registry átszerkesztésével működtethetőek teljesen kártyáról, másoknál kevesebb belső memórián tárolt file-lal is működnek. Kb. ennyi. Tedd fel a wm5.0-t, amíg a kártyád bírja ilyen gondod nem lesz, annak vannak más gyengéi.
Nekem például tegnap fordult elő először, hogy nem volt minden nap töltésen,- maj 2 napot kihúzott. régebbi op.rendszerek mellett nekem a 2 nap biztosan meg volt.
Ezenkívül nekem az wm5.0-ban az alábbiak nem tetszenek:
2. külső kijelzőn nincs hívó név kijelzés
3. SMS magyarT9 ékezetes betűk másik félnél "?"-ként jelennek meg, ugyanez van ebben a fórumban is, de msn-nél érdekes módon jó.
4. Egyszer újra rakta a registry-t egy későn indított újratöltés utáni betöltődéskor (bár többeknek régebbi opok alatt is voltak stabilitási gonjai, én eddig szerencsés voltam)
5. Nincs mms
6. Egy kicsit gyors a billentyűzet (nagyon röviden szabad csak lenyomni egy-egy betűt), T9 beírás szétszakadozik.
7. Néha kicsit belassul, bár ez nekem nem zavaró
Egyébként minden másban jobban tetszik.

szer. feb. 01, 2006 13:40
arany tag

Hozzászólás 
Amikor a Device Storage zéróra csökken mi a teendő (WM2003SM2)??
Szinte minden programot SD kártyára telepítek és sms-ből sincs olyan vészesen sok a telón..nem tudom mi a fene zabálja azt a 8MB-ot!?
Tudna valaki segíteni, hogyan szabadíthatnék fel helyet,mert a teló nyöszörög, hogy kevés neki a nulla? :)
Előre is köszi..

szer. feb. 01, 2006 11:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 188  Következő