|
Szerző |
Üzenet |
lgeza
arany tag
|
Hogyan lehet a windows alá internet kapcsolatot létrehozni, hogy a telefon gprs internetjét használja?
Ha valaki hasunálja kérem írja le, mert nem sikerül beállítani, csak betárcsázós kapcsolatot tudok létrehozni. A telefonn modemként működik, teszt is hibátlan, a kapcsolatvarázsló lépéseire lennék kiváncsi
Kösz!
|
pén. feb. 10, 2006 12:55 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
Van neki...A milyen teló kérdésre pedig: moto mpx220 topic-itt olvashatsz róla....Én mostanában nézegettem,sztem nem annyira rossz,min amilyennek írták/mondták páran.....
|
pén. feb. 10, 2006 12:52 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
Van neki...A milyen teló kérdésre pedig: moto mpx220 topic-itt olvashatsz róla....Én mostanában nézegettem,sztem nem annyira rossz,min amilyennek írták/mondták páran.....
|
pén. feb. 10, 2006 12:50 |
|
|
corebonts
ezüst tag
|
Valamikor felvetődött a kérdés mennyivel olvashat a MPX200 kártyainterfésze. én a követezőt csináltam:
Készítettem egy WAV filet (jó nagyot) és lefuttattam a benchmarkot
eredmény: 3.2 Mbps (400kB/s)
lehet hogy ennél többet is tud, a TCPMP ennyit hozott ki belőle (WM5.0, 144Mhz)
|
csüt. feb. 09, 2006 22:46 |
|
|
Manhunt
ezüst tag
|
|
csüt. feb. 09, 2006 17:14 |
|
|
Manhunt
ezüst tag
|
|
csüt. feb. 09, 2006 17:13 |
|
|
sszz
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 13:22 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
lgeza írta: sszz: feltettem az lgeza.tk vagy lgeza.uw.hu-ra (nem igeza, hanem LGEZA). Feltettem egy magyar t9-t is, ha valakinek van kedve kipróbálhatná, baj nincs belőle, de én most nem tudom megpróbálni.
Köszönöm, leszedtem, kipróbálom, hátha...
|
csüt. feb. 09, 2006 11:36 |
|
|
lgeza
arany tag
|
sszz: feltettem az lgeza.tk vagy lgeza.uw.hu-ra (nem igeza, hanem LGEZA).
Feltettem egy magyar t9-t is, ha valakinek van kedve kipróbálhatná, baj nincs belőle, de én most nem tudom megpróbálni.
|
csüt. feb. 09, 2006 10:34 |
|
|
lgeza
arany tag
|
Pillanatnyilag 232 db, de elég nagy adatbázis lehet, mivel outlook adatbázisban sok adat szerepel, nemcsak név telefonszám, hanem több szám, személyes adatok, email, kép,..stb. Nem sok esélyét látom, hogy ilyen oka lenne, inkább lehet oka a pótlólagosan typhon-image-hez kapcsolt külső kijelző kezelés. Nekem most is olyan halovány, hogy rendes fényben.
Közben lejött belenézni ezen a gépen nem tudok, de dátum szerint ez az első kiadás. A by arc féle part2.img-t feltöltöm, ha fennt van írok, kb 1 óra.
|
csüt. feb. 09, 2006 9:25 |
|
|
lgeza
arany tag
|
Pillanatnyilag 232 db, de elég nagy adatbázis lehet, mivel outlook adatbázisban sok adat szerepel, nemcsak név telefonszám, hanem több szám, személyes adatok, email, kép,..stb. Nem sok esélyét látom, hogy ilyen oka lenne, inkább lehet oka a pótlólagosan typhon-image-hez kapcsolt külső kijelző kezelés. Nekem most is olyan halovány, hogy rendes fényben.
Közben lejött belenézni ezen a gépen nem tudok, de dátum szerint ez az első kiadás. A by arc féle part2.img-t feltöltöm, ha fennt van írok.
|
csüt. feb. 09, 2006 9:24 |
|
|
sszz
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 13:22 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
lgeza:
Nekem az van meg, amit a mobilfaq-rol le lehetett tölteni, "http://www.kingstalk.com/mpx200/2005.zip".
Bármi, ami ettől eltér jöhet, köszönöm szépen!
Tegnap olvastam kicsit a névkijelzés témában és még korábban többen panaszkodtak, hogy ha sok név van a telefonkönyvben, akkor nagyon lassan keresi meg (és teszi ki a külső kijelzőre). Ez a WM5-nél fokozottan érvényes lehet - gondoltam - mivel itt a Contacts az eleve is lassabb memóriakártyán van...
(Erre egy kivételével kitöröltem minden nevet, majd felhívattam magamat. Persze hogy semmi változás.)
Nálam 222 darab név van momentán. Te mennyivel működsz?
|
csüt. feb. 09, 2006 8:39 |
|
|
lgeza
arany tag
|
sszz: Melyik ROM file kellene? az első verzió és a by arc féle csak a part2.img-ben tér el. Abban sincs semmi lényeges eltérés, de ha kéred felteszem.
Egyébként megint nincs kontraszt a külső kijelzőn, egyre kevésbé értem, bár nem nagyon szoktam használni.
A profilokat sem tudom állítani, csak registry-ből, az automatikus meg nem is működik.
A T9-t is újraraktam, de most manuálisan. Az első újraindításig jó, utána megint nem töröl a felajánló menüben, kilépni sem tudok a menüből, csak beillesztve lehet kilépni, utána meg törölni kell.
Valami nagyon elkutyulódott.
|
csüt. feb. 09, 2006 8:09 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
sorry a sok beírásért de én szerkeszt és előnézet gombokat nyomtam
|
szer. feb. 08, 2006 23:03 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
az mms végre működik csak két leírásból kellett összevágni hogy jó legyen, a lényeg hogy mms beállításnál az acess point nem wap.vodafone.hu hanem mms.vodafone.hu.szal ez a megfejtés nálam
|
szer. feb. 08, 2006 22:37 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
szerk
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára <>jana<> csüt. feb. 09, 2006 7:22-kor.
|
szer. feb. 08, 2006 22:36 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
szerk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára <>jana<> csüt. feb. 09, 2006 7:22-kor.
|
szer. feb. 08, 2006 22:32 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
megint egy kis segítséget kérnék nemtom mit műveltem de a telefonom registryjét nemtudom gépről átírni,fájlokat sem tudok törölni telefonról.nemtudjátok véletlenül mit állítottam el? regystrihez a mobile registry editort használom. a telefon már nem lockos. t9 nemmegy semmilyen beállítással,úgysznintén az mms sem:( már próbáltam igeza registry buheráját is az sem segített sajnos. vodkafonos vagyok ,előfizuval. a wap tökéletesen megy. próbáltam supermotoval és mpxlandal is. lassan feladom:)
|
szer. feb. 08, 2006 19:35 |
|
|
lgeza
arany tag
|
text massage service:+36309888000 t-mobile-nél. Mindegyik code üres. Language us english, Locale hungarian.
|
szer. feb. 08, 2006 9:13 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza:
Lenne néhány kérdésem, kérlek írd meg, hogy nálad mik a következő beállítások:
- Start menu -> Settings -> Phone -> Call options
Itt a "Text message service", a "Country code" és az "Area code" értéke érdekelne.
Ezen kívül kíváncsi lennék még a:
- Start menu -> Settings -> Regional settings alatt a "Language" és a "Locale" beállításaidra.
Megtennéd (vagy más, akinél helyesen működik a külső kijelző), hogy leírod a kért beállításokat?
|
szer. feb. 08, 2006 8:56 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza írta: Akkor most mi van??
Na azt én is szeretném tudni... Valahova fel tudnád esetleg tenni azt a rom imaget, amivel te flashelted a telefonod?
(az arc félét nem tudtam pl letölteni sehonnan)
|
kedd feb. 07, 2006 12:22 |
|
|
lgeza
arany tag
|
Akkor bocs. Nekem ilyet nem tett. Nálam amikor nem írt nevet, akkor mindig szám volt, behajtva , kinyitva, felvéve, letéve. Most rendesen korrektül név megjelenik bejövő híváskor, vagy tárcsázáskor, hívás végén visszajön az óra, vagy a szolgáltató, amire állítva van, ahogy működni szokott 2002,2003 alatt. Egyedül a hangerő szabályzást nem jelzi egyáltalán.
Épp volt egy hívásom, nyitva volt a telefon, külső kijelzőn csak szám, belsőn rendesen név is szám is megjelent, a hívó szám +36 3055... Utána felhívtam magam más számról, akkor meg a csengetés alatt is megjelent a név akülső kijelzőn, a szám itt is +36 3029... Akkor most mi van??
|
kedd feb. 07, 2006 11:34 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza írta: sszz: És mért nem jó neked az 1-2-3, főleg, ha műkszik rendesen, és hivatalosan is csak ezek a beállítások léteznek??
Lehet, hogy én fogalmaztam pontatlanul, de csak félig műkszik. Épp ez a baj. Frissíteni frissít, de csak a számot írja ki, a nevet nem, egész addig, amíg ki nem nyitom a telót (fel nem veszem). Akkor ugyanis egyből megjelenik a hívó neve a szám helyén a külső kijelzőn.
Ez a bajom.
|
kedd feb. 07, 2006 11:14 |
|
|
lgeza
arany tag
|
sszz: És mért nem jó neked az 1-2-3, főleg, ha műkszik rendesen, és hivatalosan is csak ezek a beállítások léteznek??
|
kedd feb. 07, 2006 9:51 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza írta: Tényleg semmit nem csináltam azon kívül, hogy a registry-ben átírogattam egyesével felfelé 9-ig, aztán hexa 10-re, de nem változott semmi. Mindig üres képernyő, aztán bejövő hívásra kiírta a hívó fél nevét, és úgy is maradt. (Ez megy nálad?).
Nem, nálam (az 1-3-ig kivételével, mert az műxik rendesen) a sim locked felirat marad a kijelzőn egészen a bejövő hívásig, amit azonban számként jelez ki, nem névként. Ez utána ott is marad a következő eseményig, vagyis nem frissít.
Mivel kinyitás után egyből a név jelenik meg (XY Talking), ezért tuti, hogy ki tudja írni, csak éppen miért nem teszi ezt azelőtt, hogy felvenném?!?!? Hrrrrrrrrrrrrr.
Másnak nem volt ilyen tapasztalata WM5 alatt???
|
kedd feb. 07, 2006 9:26 |
|
|
lgeza
arany tag
|
sszz:
Tényleg semmit nem csináltam azon kívül, hogy a registry-ben átírogattam egyesével felfelé 9-ig, aztán hexa 10-re, de nem változott semmi. Mindig üres képernyő, aztán bejövő hívásra kiírta a hívó fél nevét, és úgy is maradt. (Ez megy nálad?). Aztán kipróbáltam a 0-val. Persze mindig újraindítás, és néz. Van amikor nagyokat, mert nem akart elindulni, még töltést sem felvenni. Először nagyon megijed RIP? , de kitartóan vártam akku nélkül, aztán csak-csak elindult. Igaz a boot most már majd 2 percig tart, előtte gyorsabb volt, hogy mitől??, nem tudom.
No aztán az 1-et próbáltam, aztán a 2-őt, aztán a 3-at és mindre működik. Kiírja a nevet, aztán hívás végén visszajön az analóg óra (most 1). A hangerő változtatást azonban nem jelzi ki, csak a belsőn. Közben a halovány kontraszt is megjavult.
Nálam a hívószámok amiket tárolok vagy outlook-os +36 (körzet) tel.szám, vagy a telefonos +36körzettelszám formátumú, de a lényeg csak a +36 kezdő, a 06 nem jó.
Az, hogy a hívó készülékben a saját szám hogyan van eltárolva, nem tudom, de próbáltam többel is, aki szerepel a készülék memóriában lévő contacts-ban és hívott eddig annak kiírta a nevét.
Kísérletezz! Nem tudok jobbat. Ha tényleg valami külső kijelző készülék WM5-je van átírva, könnyen lehet ilyen bug-os.
A kulcs ami a stílust változtaja:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\ExternalLCD\Style , csak, hogy biztos ugyanarról beszéljünk.
|
kedd feb. 07, 2006 8:08 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
sszz írta: Hát sorry. Gondoltam, hogy valami ilyen advanced megoldást vársz, de bevallom én ennyire nem mélyedtem el e témában...
Semmi gond, csak ahogy elsöre leírtad megcsillant a szemem hogy esetleg egy nálam nagyobb tudású személyhez van szerencsém akitől van mit tanulni...
|
hétf. feb. 06, 2006 22:49 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
kremo írta: sszz: ja csak ennyi. pedig már kedztem örülni hogy ismered az alaplapi JTAG fless csatlakozási pontokat stb...
Hát sorry. Gondoltam, hogy valami ilyen advanced megoldást vársz, de bevallom én ennyire nem mélyedtem el e témában...
|
hétf. feb. 06, 2006 22:40 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza írta: Végigpróbáltam hexa 10 -ig az összes stílust, már 1,2,3 típusnál is kiírja a hívófél nevét a küls? kijelz?n. Nem tudom mit?l javult meg.
+36 xx, vagy 06 xx formátumú számmal csörgetted meg a telefonodat, amikor kiírta a neveket? Magyarul: a hívó oldali telefonban hogyan van eltárolva a saját telefonszáma?
Illetve másik kérdésem, hogy a telefonkönyvedben a telszámok +36 (70)xxxxxxx formában vannak elmentve, vagy esetleg +3670xxxxxxx, netán 0670xxxxxxx.
|
hétf. feb. 06, 2006 22:36 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
sszz: ja csak ennyi. pedig már kedztem örülni hogy ismered az alaplapi JTAG fless csatlakozási pontokat stb...
De sajnos ki lehet nyírni. az én telóm 2x járt angliában a high tech corp szerviz részlegén mert ugy kinyírtam a telefont, hogy azon egy vmi segített csak: alaplapcsere.
Azért kössz.
|
hétf. feb. 06, 2006 22:35 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza: hát nem tudom, ezek szerint neked sem volt jó korábban, majd "egyszer csak" megjavult? Kérlek próbálj meg visszaemlékezni, mit változtattál még ezen felül! Köszi!
Kremo: Semmi különös. Szétszedés-összerakás után se kép, se hang. Nagy para. Isteni sugallat. (Beugrik, hogy a flasht is megvillantottam az íróasztali lámpával szétszedés közben, ami hiba volt -> sebaj!) Bal navigomb, rádug, és láss csodát! Felismerte a Motorola Mobile Upgrade Wizard. Innentől minden ment a régiben. Szerencsém volt.
Mondjuk megcsináltam 3x és mindháromszor szerencsém volt...
Vagy lehet, hogy ezt a telefont nem lehet kinyírni?!?
|
hétf. feb. 06, 2006 22:31 |
|
|
kremo
arany tag
|
sszz írta: Szerencsére beugrott tanulmányaimból, hogy flash ROM és fény nem feltélen barátok, és még nagyobb szerencse, hogy újra tudtam flashelni...
khm... ezt az ujrafless dolgot ki tudnad bövebben, ha lehet sokkal sokakl bövebben fejteni? Igencsak érdekelne. Akár mailcimemre is. igen hálás lennék! / kremo@pannongsm.hu /
köszike elöre is.
|
hétf. feb. 06, 2006 22:04 |
|
|
lgeza
arany tag
|
144mhz-n kb 30 órát bírt, de 138mhz-n is kifagyott. Marad a már bevált 132 mhz.
Végigpróbáltam hexa 10 -ig az összes stílust, már 1,2,3 típusnál is kiírja a hívófél nevét a küls? kijelz?n. Nem tudom mit?l javult meg.
Egyébként 4- t?l felfelé mind ugyanaz volt, üres lcd, aztán els? névt?l a következ? hívásig ugyanaz a név, nem telefonszám.
sszz:ne kínlódj a 4-gyel, az els? három stílus is kiírja a neveket.
A kontraszt is megjavult. A t9 meg elcsész?dött, ebben a lenyíló menüben nem töröl.
|
hétf. feb. 06, 2006 22:02 |
|
|
kinsy
ezüst tag
|
sszz írta: Más: tuning ügyben kentem az OMAP procira kerámiaszemcsés szilikont. ezt nem ajánlom senkinek, ugyanis szétszedéskor a flash memória tartalma törlődik, vélhetően a fény hatására és az mondjuk igen kellemetlen, hogy összerakás után se kép, se hang... Én legalábbis igen rosszul éreztem magam... ...
Remélem sszz, a sectoron a "Kremo-kategóriás power júzer vagyok. "-ra szavaztál.
Minden szinten kiérdemelted. Riszpekt.
|
hétf. feb. 06, 2006 20:52 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza írta: M2:WM5.0 alatt a külső kijelző 4-es módja kiírja a hívó nevét, csak ez kinn is marad a következő hívásig.
Lassan megüt a guta. Nálam 4-es módban kb odáig jut, hogy sim locked...
Utána ha hívnak, akkor is csak a számot írja ki, az viszon valóban ott marad. Akármit csinálok. Ahogy kinyitom a flipet, egyből megjelenik a hívó neve is a külső kijelzőn.
Akinek van ezzel ellentétes tapasztalata, vagy megoldási ötlete, kérem ossza meg velem!!! Kösz előre is.
|
hétf. feb. 06, 2006 20:00 |
|
|
kremo
arany tag
|
Egy kis linux... :)
Nos mit is lehet mondani! A változatosság gyönyörködtet! Gondolom senki nem most hallja elöször hogy linux lehet telefonon. Na de hogy windowsos telefonon? Pocket Pc-n már régóta dolgoznak, de nem csak azon. Egyenlöre kizárólag HTC typhoon telefonra történik a fejlsztés, de gondolom ha egyszer azon rendesen futni fog a dolog onnan már nem lesz nagy dolog a többin is mûködésre birni. Azért mondom hogy egyszer mert még sajna nem mûködöképes a dolog, hogy az használható legyen. Javarészt a bootolás és a kernel betöltése van csak meg.
DE érdekességképp csináltam 2 képet a telefonomról hogy is bootlol a linux...
|
hétf. feb. 06, 2006 16:31 |
|
|
lgeza
arany tag
|
sszz: neked a külső kijelző elég kontrasztos? vagy nem tudsz-e valamit a kontraszt állításához. Telepítés után homályos volt, de aztán normális állapotú lett, de nem tudom mitől. Hogy volt ez a registry újragenerálása megint homályos, és töltés után sem lett jó.
WM5 van rajta.
Esetleg egy 2002 tulaj megnézné-e, hogy ott mit is állít a külső kijelző kontrasztja vagy mi van a registryben erre utaló (HKCU\ControlPanel\ExternalLCD kulcs kb), mert ha jól emlékszem ott lehetett állítani?? Vagy 2003-ban??
|
hétf. feb. 06, 2006 12:42 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
Korábban kérdeztem már, (pedro válaszolt is rá, de az nem működött), hogy Oxios ToDo listet hogyan lehet kiokosítani WM5 alatt? WM5 alá egy alfa verziót (6.0a5) lehet letölteni az Oxios oldaláról, ez azonban le fog járni kód híján.
Sajnos a pedro féle megoldás (bizonyos reg kulcs törlése) nem segített, mert WM5 alatt nincs olyan kulcs.
Valakinek van működő megoldása?!?
Más: tuning ügyben kentem az OMAP procira kerámiaszemcsés szilikont. ezt nem ajánlom senkinek, ugyanis szétszedéskor a flash memória tartalma törlődik, vélhetően a fény hatására és az mondjuk igen kellemetlen, hogy összerakás után se kép, se hang... Én legalábbis igen rosszul éreztem magam...
Szerencsére beugrott tanulmányaimból, hogy flash ROM és fény nem feltélen barátok, és még nagyobb szerencse, hogy újra tudtam flashelni...
Viszont a szilikon paszta annyit segített csak, hogy most a burkolaton keresztül is érezni, hogy hol is van a proci, jobban vezeti a hőt... Ellenben a sebességet nem tudom feljebb húzni, max annyit érek el, hogy pár másodperccel később fagy ki 144MHz-n.
138-on továbbra is stabil.
|
hétf. feb. 06, 2006 12:19 |
|
|
lgeza
arany tag
|
sszz:
Ha jól emlékszem a WM5 alap, nem az arc féle van fenn, de tök mindegy, valahol régebben írtam azt a 6-8 byte különbséget, ami van a kettő között. Állítólag valami lock-kal kapcsolatos, egyéb különbség meg nincs. Hogy melyik telo mennyit tud frekiben, az hardver kérdése. Az op rendszer csak annyiban befolyásolhatja, ha esetleg jobban terheli a procit alapból, akkor jobban melegedhet, a hőmérséklettel meg fordítottan arányos a stabilitás. Viszont nagy különbség nem lehet, mivel 2003 alatt sem bírta nekem jóval tovább, mint WM5 alatt, igaz 2003 alatt 132 MHz-n ment a proci, WM5 alatt eddig 120MHz-n, most próbálom 144 MHz mellett meddig bírja.
|
hétf. feb. 06, 2006 9:50 |
|
|
sszz
ezüst tag
|
lgeza írta: M2:WM5.0 alatt a külső kijelző 4-es módja kiírja a hívó nevét, csak ez kinn is marad a következő hívásig.
Ez érdekes. Milyen WM5 romot használsz?
Nekem 4-re állítva csak a "sim locked..." feliratig jut el, majd az kinn is marad örökre... +-as, 1-es működik hibátlanul, bár azt nem tudtam még tesztelni, hogy a hívó nevével mit csinál, másik teló híján...
Más: a 144-et WM5 alatt mérted? Ha igen, az teljesen normális (nálam 138 a max, ha ez megnyugtat). Ha jól figyeltem eddig, akkor ennél magasabb értékeket (150, 156MHz) csak a 2003-assal rendelkező kollégák tudtak elérni...
|
hétf. feb. 06, 2006 9:12 |
|
|
lgeza
arany tag
|
V1:Többen írták, hogy a névnap progi nem működik. Nálam megy WM5.0 alatt, eddig hibátlan. Korábban egy "apróságról" megfeledkeztem, ami a helyes működést még okozhatja, ez a naptár Papyrus helyettesítője is lehet. Szerintem egy próbát megér, egyébként is sokkal kultúráltabb mint a naptár. 2003 alatt nekem mpxland-dal tűnt a negbízhatóbbnak a váltás, de lehet, hogy nem az op.rendszeren múlik.
M1:Sajna az én procim is csak 144 MHz-ig bírja, de komolyabb terhelés mellett itt is kifagyott (Chessgenius 6-8. lépés környékén).
M2:WM5.0 alatt a külső kijelző 4-es módja kiírja a hívó nevét, csak ez kinn is marad a következő hívásig.
K1:A külső kijelzőm tök halovány, volt ez már jó is WM5.0 alatt, de semmit sem találok, tud-e valaki valami okosságot??
K2:WM5.0 email kliensben hogyan lehet a levelek mellé kép és hangüzeneten kívül más file-t is csatolni???
|
hétf. feb. 06, 2006 8:07 |
|
|
Big P.
arany tag
|
kremo írta: pedro bár nekem nem mpx200al de ennyit sikerült elérnem:
Én óvatos vagyok,mint Jenő.....
Majd 1-2 hét múlva érdeklődöm ezügyben....
|
vas. feb. 05, 2006 22:21 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem hiába power júzer . Aztán vigyázz, el ne száljon a cucc !
|
vas. feb. 05, 2006 14:25 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
|
vas. feb. 05, 2006 12:54 |
|
|
kremo
arany tag
|
|
vas. feb. 05, 2006 12:12 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
<>jana<> írta: pedro onnan próbálom,de sajnos nemengedi
jó ötletet adtál,smart explorerrel viszont lehet telefonról:)
|
vas. feb. 05, 2006 12:00 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
pedro onnan próbálom,de sajnos nemengedi
|
vas. feb. 05, 2006 11:49 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gratula Kremo, de ehhez az értékhez már egy mini venti is dukál .
Mpx 220-n 264Mhz a felső határ, azt írják, érdemes nekik is probálkozni.
Jana: próbáld pc-ről átírni.
|
vas. feb. 05, 2006 11:44 |
|
|
kremo
arany tag
|
pedro bár nekem nem mpx200al de ennyit sikerült elérnem:
|
vas. feb. 05, 2006 10:48 |
|
|
<>jana<>
ezüst tag
|
pedro thx! megvan:) a röhej hogy tegnap végig nyomkodtam még az asszonyt is de nemjött elő
lenne még egy kérdésem a supermotóban mindent menüpontot átlehet nevezni,ebben nemengedi,nemlehet ezt kikapcsolni valahol? látom hogy a system bevan pipálva amikor megnézem a parancsikon tulajdonságait,de szürke nemlehet változtatni rajta.
|
vas. feb. 05, 2006 10:45 |
|
|
pedro
arany tag
|
Snakeman: ezt rosszul tudod. A WM 2003 SE PE ugyanaz az oprendszer mint a sima ppc változat, kiegészítve gsm modullal és ehhez még néhány plusz programmal. Tehát elvileg mindennek kell mennie. Az igaz hogy a kijelző az újabb modelleknél valami hülye oknál fogva 240X240(Moto Q,HP hw sorozat) ez tényleg okozhat problémát, de a nagyobb szoftverfejlesztők ezt is orvosolták erre a felbontásra írt programokkal.
Jana: a "#" gombot probáltad?
Krobi227: ilyennel én még nem találkoztam tomtomnál, de nálam az xbar szokott hasonlót produkálni ha nemírtam be reg kódot.
Az Omapclk hogyan működik másnál? Nekem a felső határ a 156Mhz .
|
szomb. feb. 04, 2006 23:26 |
|
|