Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 9:51

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az enyémben TakeMS van. Jól müxik.

csüt. feb. 16, 2006 19:34
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
OPi írta:
viszont már 1Gb MMC kártya figyel a gépben, de lassan ezt is telerakom :-)

Gyorsboltos egygigás? És milyen?

csüt. feb. 16, 2006 11:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
viszont már 1Gb MMC kártya figyel a gépben, de lassan ezt is telerakom :-)

szer. feb. 15, 2006 19:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lecsúsztunk...

szer. feb. 15, 2006 16:44
Moderátor

Hozzászólás 
suhandu írta:
... én a telo biztonsági kódját felejtettem el, ...
Bocsi, félrenéztem. Azt csak box-szal lehetett volna kiolvasni...

hétf. feb. 13, 2006 2:29
vas-tag

Hozzászólás 
thx a gyors válaszért

én a telo biztonsági kódját felejtettem el, de szerencsére az emlékezet kiesés csak időszakos volt. :)

az mp3 eddig jó volt, hirtelen behülyült a drága

közben megvolt a reset, eddig jó

még azt vettem észre, hogy a saját beállított üzemmódból átállt általánosba csak ugy magától.

vas. feb. 12, 2006 23:37
Moderátor

Hozzászólás 
suhandu írta:
Üdv

A hibák a SW frissités után keletkeztek. Semmilyen progit nem telepitettem, csak visszatettem az mmc kártyát és a mentést róla visszaállítottam.

1. Bezavarhatnak a kártyán telepített cuccosok?

2. Más: elfelejtettem a bizt. kódot, mit tudok ezzel kezdeni? Kellene a resethez. (megvan a számla és a garjegy is)

Más:

3. tudtok olyan progit amivel a sz.gépen keresztül meg tudom nézni , másolni az mmc kártyát?

4. és még a hiba: dupla sebességen játsza le az mp3-akat.

thx
1. Igen, nagyon is!!!
2. A C:-n megtalálod az mmcstore nevű fájlt, abban benne van a biztonsági kód.
3. Igen, kártyaolvasónak hívják.
4. Biztos, hogy olyan formátumú az mp3, ami a preferáltak között van?

vas. feb. 12, 2006 22:48
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv

A hibák a SW frissités után keletkeztek. Semmilyen progit nem telepitettem, csak visszatettem az mmc kártyát és a mentést róla visszaállítottam.

Bezavarhatnak a kártyán telepített cuccosok?

Más: elfelejtettem a bizt. kódot, mit tudok ezzel kezdeni? Kellene a resethez. (megvan a számla és a garjegy is)

Más:

tudtok olyan progit amivel a sz.gépen keresztül meg tudom nézni , másolni az mmc kártyát?

és még a hiba: dupla sebességen játsza le az mp3-akat.

thx

vas. feb. 12, 2006 22:44
vas-tag

Hozzászólás n70
a 6600 ra írt programok hibátlanul futnak a telefonon?

vas. feb. 12, 2006 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem olyan egyszű,
1. mert egyrészt meg kell adni, hogy C:-re, vagy E:-re másolja.
2. Ezek után aktiválni kell azt a témát, amelyiket használni akarjuk.
Szóval nem olyan egyszerű... :wink:

vas. feb. 12, 2006 17:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
1, Nem kell mindent végigolvasni, van kereső is, ajánlom a figyelmedbe

2, Például EZ

3, Próbáld ki, meglátod

vas. feb. 12, 2006 16:22
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás Hello
Biztosan volt már róla szó a topicban ,de nem volt időm elolvasni az egészet..Szeretnék olyan linket kapni amelyiken találok a telefonhoz témákat,játékokat,programokat.
Köszi előre is.

És még annyi h. ezeket elég ha egyszerüen csak felmásolom a telefonra és kész is? (bluetooth)

vas. feb. 12, 2006 15:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
gabriel401 írta:
Ugy van. Az en modszerem az, hogy van egy mentesem MMC-n a gyari allapot+100% mukodo progikrol, gaz eseten nehany perc alatt helyreall a telo.

Na, nekem ilyen most nincs, szóval kellene egy formázás, mert a BT nem talál senkit és csak 100kb-os MMS-t tudok küldeni...
DE: A újabb PC Suite-okkal nem lehet normális visszaállítást csinálni, vagyis nekem olyan kellene, hogy csak a telefonkönyvet, az üziket, a jegyzeteket és a naptárat állítja vissza, ne az egész, bug-os registry-t (az ini-ket)... Ha valaki rendelkezik egy olyan PC Suite-al, ami ezt még tudta, akkor legyen szíves segítsem rajtam, mert nem tudom megcsinálni a formázást. :( Köszönöm!

a. Az üzik mentését lásd fentebb.
b. Az összes többit meg úgy hívják, hogy szinkronizálás...

vas. feb. 12, 2006 10:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
AndrySoft írta:
A problem az, hogy ha beleteszek egy nem gyári témát, akkor jelentkezik. De csak a névjegyzék gyorskeresőjében.
A problem leírása:
1. Gyári alap téma rátesz, újraindit.
2. A gyorskereső ok.
3. Másik téma rátesz.
4. Gyorskereső még mindig ok.
5. Valami egyébb gyári progit futtat.
6. Gyorskereső NEM ok.
:?:

UI: a többi proginál miért tudja, hogy fehér alapra fekete betükkel írunk, itt viszont néha ezt "elfelejti".
Na, most pontról pontra végigcsináltam, amit leírtál, és - ahogy sejtettem - nálam nincs ilyen gond. Tehát nyilván Macikának van igaza, mint ahogy én is azt mondom, hogy a "bugok" 90 %-ért a nem 100%-ig kompatibilis progik (a Te esetedben valószínűleg témák) a felelősek.

a. Ezt én is tudom.
b. Pont ezért (is), direkt az N70 (N90)-re írt témákat használom. Másrészt a régebbi témákon az aktiv desktop bejegyzései olvashatatlanok.
c. Már megcsináltam. Le kellett cserélnem egy témát egy másikra. (az előző jobban tetszett, a Nokia témaszerkesztője meg nem megy nálam).
Egyébbként köszi a válaszokat.

vas. feb. 12, 2006 10:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Ugy van. Az en modszerem az, hogy van egy mentesem MMC-n a gyari allapot+100% mukodo progikrol, gaz eseten nehany perc alatt helyreall a telo.

Na, nekem ilyen most nincs, szóval kellene egy formázás, mert a BT nem talál senkit és csak 100kb-os MMS-t tudok küldeni...
DE: A újabb PC Suite-okkal nem lehet normális visszaállítást csinálni, vagyis nekem olyan kellene, hogy csak a telefonkönyvet, az üziket, a jegyzeteket és a naptárat állítja vissza, ne az egész, bug-os registry-t (az ini-ket)... Ha valaki rendelkezik egy olyan PC Suite-al, ami ezt még tudta, akkor legyen szíves segítsem rajtam, mert nem tudom megcsinálni a formázást. :( Köszönöm!

szomb. feb. 11, 2006 16:51
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. feb. 11, 2006 16:27
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem is véletlen, hogy a programok neve mellett Symbianos cuccoknál elég egyértelműen ott van mindig pl.:

S60 SymbianOS6 (3650) vagy 6.1 (6600) vagy 7 (6630) vagy 8 (N70)

Ha nem az OS8-ra kifejezetten tesztelt programot (ráadásul jó mélyre a rendszerbe nyúlót) használtok, azt jelen esetben csak a saját felelősségetekre tehetitek, vagy keresni kell kifejezetten a kívánt modellhez ajánlott verziót.

szomb. feb. 11, 2006 15:30
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem "vagy", hanem is! :c)

szomb. feb. 11, 2006 14:39
vas-tag

Hozzászólás 
suhandu írta:
sziasztok

megvettem én is már 2 hónapja ezt a csoda telót

addig amig a régi szoft volt rajta minden oké volt egy két kisebb hiba kivételével

rákerült 1 hete az új szoft:3.0546.2.6

azóta a hibák:
csengőhang mindig az alap nokia , mikor hivnak elkezd világitani aztán kb 2 mp. múlva az szólal meg. Hiába próbáltam bármi más gyári hangot akkor is ez szólalt meg

bekapcsolásnál mindig egy új üzenetet jelez. Ezt csak úgy tudom megszüntetni ha egy régi sms-t kitörlök

kivettem a kártyát, letöröltem a progikat mégis.

mi lehet az oka?

thx

Nálam is az a gond hogy a nokia tones csörög pedig nem az van beallitva. Az sms problema nalam nem jelentkezett.
Régi szoft van rajta 2.0xxx .
Beszeltem telefonon egy nokia boltossal azt mondta lehet hogy azért nem csörög a kivalasztott csengohanggal mert nem a telefonmemoriaba van az a hang hanem a mem.kartyan. Atmasoltam a telefonba de így is ugyan az. Ja és a poen hogy nem mindig nokia tunes csorog neha a rendes beallitott csengohang csorog. NEM ÉRTEM!!! :?
Lehet hogy nálam is a témák lennének a hibásak? vagy szoftver frissítés kéne?

szomb. feb. 11, 2006 12:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
...én is azt mondom, hogy a "bugok" 90 %-ért a nem 100%-ig kompatibilis progik (a Te esetedben valószínűleg témák) a felelősek.
Pontosan ez vonatkozik Rád is. Sokszor a programok "letörlése" nem segít, csak a formázás (*#7370#).

szomb. feb. 11, 2006 9:57
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok

megvettem én is már 2 hónapja ezt a csoda telót

addig amig a régi szoft volt rajta minden oké volt egy két kisebb hiba kivételével

rákerült 1 hete az új szoft:3.0546.2.6

azóta a hibák:
csengőhang mindig az alap nokia , mikor hivnak elkezd világitani aztán kb 2 mp. múlva az szólal meg. Hiába próbáltam bármi más gyári hangot akkor is ez szólalt meg

bekapcsolásnál mindig egy új üzenetet jelez. Ezt csak úgy tudom megszüntetni ha egy régi sms-t kitörlök

kivettem a kártyát, letöröltem a progikat mégis.

mi lehet az oka?

thx

szomb. feb. 11, 2006 8:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
A problem az, hogy ha beleteszek egy nem gyári témát, akkor jelentkezik. De csak a névjegyzék gyorskeresőjében.
A problem leírása:
2. A gyorskereső ok.
3. Másik téma rátesz.
6. Gyorskereső NEM ok.

UI: a többi proginál miért tudja, hogy fehér alapra fekete betükkel írunk, itt viszont néha ezt "elfelejti".
Na, most pontról pontra végigcsináltam, amit leírtál, és - ahogy sejtettem - nálam nincs ilyen gond. Tehát nyilván Macikának van igaza, mint ahogy én is azt mondom, hogy a "bugok" 90 %-ért a nem 100%-ig kompatibilis progik (a Te esetedben valószínűleg témák) a felelősek.

pén. feb. 10, 2006 12:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyébbként, ha valaki nem akarja mind a x száz képét és csengőhangját látni pl. MMS írás közben, akkor a főkönyvtárba tegyen egy alkönyvtárat, ezekbe az állományokat. Az alkönyvtárat meg lássa el egy System attributummal. :idea:

pén. feb. 10, 2006 8:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
AndrySoft írta:
Egy érdekes hibára bukkantam az új 3.05-ös szoftban. Bizonyos helyeken, ahol fehér háttérre kell írni, ott néha fehér betüket használ. Igen bosszantó tud lenni pl. a telefonkönyv gyorskeresőjében. Ha vissza teszem az alap témát, akkor is csinálja. Az Extended Profiles Pro és a Callrecorder rezidens prgikat használom. Hogy ezek közül valamelyik kavarna be? Néha visszavált fekete betüre, ha más progikat használok, de ha mégegyszer ugyanazt használom már nem váltja át... :evil:
Ezt igazán csak akkor mondhatod (mármint, hogy bugos a szoft), ha gyári alaphelyzetben csinálja.
Azt sose lehet tudni, hogy egy-két külső progi milyen egymásra- ill. visszahatással van az oprendszerre.

A problem leírása:
2. A gyorskereső ok.
3. Másik téma rátesz.
6. Gyorskereső NEM ok.

pén. feb. 10, 2006 8:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
levike7 írta:
Al Bundy írta:
6630-ról SMS-ek & MMS-ek átmásolása N70-re röviden by me...

Komolyan mondom le vagyok nyűgözve!

és a legszebb az egészben az, hogy müködik is :-)

csüt. feb. 09, 2006 19:56
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Egy érdekes hibára bukkantam az új 3.05-ös szoftban. Bizonyos helyeken, ahol fehér háttérre kell írni, ott néha fehér betüket használ. Igen bosszantó tud lenni pl. a telefonkönyv gyorskeresőjében. Ha vissza teszem az alap témát, akkor is csinálja. Az Extended Profiles Pro és a Callrecorder rezidens prgikat használom. Hogy ezek közül valamelyik kavarna be? Néha visszavált fekete betüre, ha más progikat használok, de ha mégegyszer ugyanazt használom már nem váltja át... :evil:
Ezt igazán csak akkor mondhatod (mármint, hogy bugos a szoft), ha gyári alaphelyzetben csinálja.
Azt sose lehet tudni, hogy egy-két külső progi milyen egymásra- ill. visszahatással van az oprendszerre.

csüt. feb. 09, 2006 16:25
platina tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
6630-ról SMS-ek & MMS-ek átmásolása N70-re röviden by me...

Komolyan mondom le vagyok nyűgözve!
Az egyik legnagyonn problémám eddig az volt, hogy ha megveszem az N70-et ,akkor vajon hogy fogom megoldani, hogy a 6600-ám SMS-eit átvarázsoljam az új kicsikébe! S Te ezt megoldottad! :rulez:
Hatalmas gratulációm van hozzá! :wink:
Azt nem írtad, hogy a dolog menne-e 6600-án, de az ötlet nagyon egyszerűen kivitelezhetőnek látszik, így biztos vagyok a sikerben! :D

csüt. feb. 09, 2006 13:12
platina tag

Hozzászólás 
ikone írta:
...

Nem akarok a lelki világodba gázolni, de az N80-nak már elég hosszú ideje saját topicja van, ahol bizony sok minden el lett máro mondva róla, meg lett beszélve szinte minden, ami csak eszünkben juthatott, így nem értem ,hogy ezt miért pont az N70 topicjában írtad!? :oops:

Remélem nem sértettelek meg, ha mégis: elnézést, nem állt szándékomban! :wink:

A link hozzá:

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=28762

csüt. feb. 09, 2006 13:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tomla írta:
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet kikapcsolni az indítási Nokia-hangot? Elég zavaró, és minden beállításnál elhangzik. Ha lenne rá valami trükk...
Nem hiszem, hogy trükközni kéne hozzá, a létező összes Nokiánál ki lehet kapcsolni menüből az indítóhangot, kötve hiszem, hogy pont az N70-nél ne lehetne.

Lehet, hogy bennem van a hiba (sőt, biztos :D ), de a menüben lévő 3 lehetőség közül (alapértelmezés, szöveg, kép) egyiknél sem hallgat el az a rohadt hang. T-s 2.x szoft.

csüt. feb. 09, 2006 12:54
vas-tag

Hozzászólás 
Emlékeztek még az első Symbianos Nokia telefonra? Igen a 7650-re gondolok… Az volt az első igaz szerelmem nekem is… Fantasztikusan jó forma, kicsit nehéz, de korszakalkotó. Engem a 7110-esemre emlékeztetett, és ezt a formát hiányoltam… Eddig!

Van szerencsém bemutatni a Nokia legújabb csodafegyvereinek egyikét amire sajnos áprilisig egészen biztosan várni kell…

Íme a Nokia N80!!!

tovább is van >> Mobil örület

csüt. feb. 09, 2006 11:48
platina tag

Hozzászólás 
3xor bukkantál erre az érdekes hibára :?: :wink: Amúgy nemtudja valaki, hogy hol lehet legolcsobban venni csontszínü előlapot hozzá :idea: (v esetleg itt vki nem akr cserélni mert nekem ezust van foliás 8) )

csüt. feb. 09, 2006 11:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tomla írta:
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet kikapcsolni az indítási Nokia-hangot? Elég zavaró, és minden beállításnál elhangzik. Ha lenne rá valami trükk...
Nem hiszem, hogy trükközni kéne hozzá, a létező összes Nokiánál ki lehet kapcsolni menüből az indítóhangot, kötve hiszem, hogy pont az N70-nél ne lehetne.

1. Itt pont nem lehet (tudomásom szerint).
2. Légyszi töröld ki a fenti 3-ból 2-t.
3. Szólni kellene, hogy gyorsítsanak valamelyest. (ideje lenne a 9600bps modemeket lecserélni) :wink:

csüt. feb. 09, 2006 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. feb. 09, 2006 10:50
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. feb. 09, 2006 10:50
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. feb. 09, 2006 10:48
Moderátor

Hozzászólás 
Tomla írta:

csüt. feb. 09, 2006 10:47
ezüst tag

Hozzászólás 

N70-en is működő autostart programja van valakinek?

Ezer köszönet.

csüt. feb. 09, 2006 8:58
arany tag

Hozzászólás 
A letöltött e-maileket, fejléceket el lehet valahogyan tüntetni, törölni?

Köszi szépen.

csüt. feb. 09, 2006 8:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
6630-ról SMS-ek & MMS-ek átmásolása N70-re röviden by me:

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legközelebbi Talin jövök Neked egy komolyabb adag sörrel (esetleg Becherovkára átváltható, most megyek a csehekhez, lehet hozok pár üveggel) ! :lol:

Mostmárcsak Macika vagy Ákoska jön egy szoftupdatevel, aztán már használható is lesz lassan a teló :-)

thx again:

OPi,

hétf. feb. 06, 2006 19:00
Moderátor

Hozzászólás Re: vennék
edeskert írta:
Sziasztok. N70et szeretnék venni korrekt áton,aki megválna tőle attól esetleg megvenném(elsősorban nem újat keresek)és cserealapnak lenne egy samsung d500am+kp.
Na, akkor ezt az ADOK-VESZEKBE légyszi!
Köszi!

hétf. feb. 06, 2006 6:08
vas-tag

Hozzászólás vennék
Sziasztok. N70et szeretnék venni korrekt áton,aki megválna tőle attól esetleg megvenném(elsősorban nem újat keresek)és cserealapnak lenne egy samsung d500am+kp.

vas. feb. 05, 2006 21:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
2. Csinálj egy PC Suite-os mentést (régebbi PC Suite-al), a kulcsfájlból keresd ki az index nevű fájlod számát, keresd meg a fájt és nevezd át! Majd ezt másod be az előbb leszedett Mail mappába.

Nu, itt megakadtam sajnos. Régebbi PC Suite megvan 6.4.8 verzió. Kulcsfájl az .nfb kiterjesztésü ? Mert index karaktersorozat mint tenger, annyi van benne. Merre tova ?

köszi!

vas. feb. 05, 2006 18:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
Lenne egy nagyon láma kérdésem sokszor azt irja ki a telefonom 1 2 helyen hogy hálozat foglalt v iesmi ez a telefon v a vodafone miatt lehet :?: (más telefonnál nagoyn nme irt ki iet)

Nekem ilyet egyszer irt ki N70 a Pannon hálózaton, ill. a 6630-al 2-3szor Westelen.

vas. feb. 05, 2006 15:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Hálózat miatt. Nem lehet, hogy 3Gn vagy, amikor ez történik?

Hát, annak meg aztán tényleg nem szabadna túlterheltnek lennie, nem sok embert ismerek, aki voda 3G-t használ. :?

vas. feb. 05, 2006 14:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hálózat miatt. Nem lehet, hogy 3Gn vagy, amikor ez történik?

vas. feb. 05, 2006 13:56
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Lenne egy nagyon láma kérdésem sokszor azt irja ki a telefonom 1 2 helyen hogy hálozat foglalt v iesmi ez a telefon v a vodafone miatt lehet :?: (más telefonnál nagoyn nme irt ki iet)

vas. feb. 05, 2006 13:40
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
AndrySoft írta:
Én egy Samsung unlockot (amit egy kicsit is hozzáértő emberke ki tud nyitni egy gyári adatkábellel,) nem hasonlítanám az új Nokiák lockjához (amit a legügyesebb, legprofibb hacker sem tud kinyitni). Ez főleg azért van, mivel egy spéci SMS-el lehet nyitni, és nem szoft frissítéssel... :wink:
És tegyük hozzá rögtön, hogy nem is tudunk olyan telefonról, aminél a FW területen lenne a hálózati zár. Magyarul lehet BÁRMIT ráflashelni, attól a hálózati zár nem fog megváltozni. Kivéve a partial flasheket, amikkel vagy 4-5 éve nyitották LÁTSZÓLAGOSAN a DCT3-as Nokiákat, ameddig az emulált eepromba nem tudtak belenyúlni, mert elmászott a FAID.
De gyári flasheknél SOHA sem volt ilyen.

Ezért nincs külön független vagy Pannon/Voda/T-mobile függő firmware. Mivel nem a firmware határozza meg a függőséget.

Nah! Most már ezt is tudom! Hála nektek! :lol:

vas. feb. 05, 2006 10:20
platina tag

Hozzászólás 
Palko írta:
Én megszánlak, de akkor nekem köszönd, ne Al Bundy-nak! :D Nem tudom, hogy futni fog-e 7610-en a Glimmerati, de azért próbálkozz! http://www.sitesled.com/members/howsthat/ngage1/ngage.htm

Hát akkor neked köszönöm meg Palko! KÖSZI!!!
De most nemigen fogom kipróbálni, mivel csak egy 64MB-s MMC-m van, és hát a játék igen méretes...

szomb. feb. 04, 2006 22:44
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Én egy Samsung unlockot (amit egy kicsit is hozzáértő emberke ki tud nyitni egy gyári adatkábellel,) nem hasonlítanám az új Nokiák lockjához (amit a legügyesebb, legprofibb hacker sem tud kinyitni). Ez főleg azért van, mivel egy spéci SMS-el lehet nyitni, és nem szoft frissítéssel... :wink:
És tegyük hozzá rögtön, hogy nem is tudunk olyan telefonról, aminél a FW területen lenne a hálózati zár. Magyarul lehet BÁRMIT ráflashelni, attól a hálózati zár nem fog megváltozni. Kivéve a partial flasheket, amikkel vagy 4-5 éve nyitották LÁTSZÓLAGOSAN a DCT3-as Nokiákat, ameddig az emulált eepromba nem tudtak belenyúlni, mert elmászott a FAID.
De gyári flasheknél SOHA sem volt ilyen.

Ezért nincs külön független vagy Pannon/Voda/T-mobile függő firmware. Mivel nem a firmware határozza meg a függőséget.

szomb. feb. 04, 2006 18:23
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
james008bond írta:
YESS!!!! IGEN!!!! MŰKÖDIK!!!! Végere!!!! Ja, a Glimmerati!!! Nagyon állat!!! Kösz a segítséget!

:D Nekem is sikerült! Köszönjük Al Bundy!!!!!!!!!!!!! :D

Ezt a Glimmerati játékot honnan lehet letölteni? Nem találom sehol sem.
Esetleg ha valaki megszánna, és megdobna vele, örülnék...

Én megszánlak, de akkor nekem köszönd, ne Al Bundy-nak! :D Nem tudom, hogy futni fog-e 7610-en a Glimmerati, de azért próbálkozz! http://www.sitesled.com/members/howsthat/ngage1/ngage.htm

szomb. feb. 04, 2006 17:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 73  Következő