Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 21:44

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 87 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Február 14-étől módosulnak a Pannon GSM szolgáltatásnevei 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Na...

Neked hurok, ki leszel moderálva. Holnapra meg topic se lett, mert a szádra merted venni ezt a nagy semmit, ami eddig történt az egész műanyagfelfújtban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VonBraun szer. feb. 15, 2006 23:17-kor.

szer. feb. 15, 2006 23:15
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Na, ha már nem tudunk meg semmit, akkor legalább legyünk ON a topicot illetően. Egy jó fürdő után kicsit lenyugodtam.

Szóval. Az odáig oké hogy a szolgáltatások neveit megváltoztatták. Felőlem maradhatott is volna a név a szolgáltatás nevében. Az is jó, hogy magyarosították a neveket. Például a Datából Adat. De könyörgöm, miért kellett a legtalálóbb Mobilposta névből E-mail Studiót csinálni? Meg úgyszintén az SMS és MMS albumból is Studiót. Hát elég gyatrán hangzik, meg kell hagyni. Szerintem ezeket a neveket sosem fogom megszokni, de biztos hogy más sem. Nem fejez ki semmit. Főleg az E-mail Studio. Személy szerint ezt sajnálom a legjobban. Ez volt a legjobban eltalált szolgáltatásnév. Ez tényleg azt fejezte ki, amit takart.
Ja, hogy az egységesítés miatt. Aha. Ez a bajunk. A hülyeséghez annyira tudunk ragaszkodni, hogy azt tűzön-vízen keresztülvisszük. Tudom, a többi Telenoros cégnél is Studióznak. De azért kíváncsi lettem volna, ha mondjuk magyarul a Studio szó valami obszcén kifejezés lett volna, akkor is így hívták volna? Vagy kerestek volna egy olyan szót, ami minden érintett nyelven egységes, vagy egységesen nem jelent semmit?
Megértem én hogy a kinti recept alapján kellett adni az elnevezéseket, akárcsak a honlap kinézetének. Megmondom őszintén, számomra olyan rideg, vérszegény a színösszeállítás. A régi melegebb, barátságosabb volt. Mármint színvilágilag. Tartalmilag különösebben nincs bajom vele, viszonylag könnyen meglehet találni amit keres az ember, mert nagyjából minden ott van ahol volt, csak maguk a linkek kerültek át máshová az oldalon.
Viszont amivel már a régi honlapon sem voltam kibékülve, az a közlemények. Minden egyes közlemény, aminek a linkje a főoldalon volt, mind pdf formátumú. Sokkal jobb volt régen, mikor azok ott html alapúak voltak, de a közlemények linknél már pdf-ben. Sokkal gyorsabban elérhető, olvasható volt html-ben, mint pdf-ben. Mert ugye a bongésző rákérdez hogy mit akarok vele csinálni. Megnyitni, vagy menteni. Ha megnyitom, elindítja a programot, aztán az betöltődik és csak utána jelenik meg a közlemény. Amúgy meg már félig el is lett volna olvasva. Nem beszélve arról, hogy már többször találkoztam olyan géppel, amin volt net, de egy olyan program, ami a pdf-et megmutatja, nem. Jobb lett volna ha visszatértek volna a régi módozatra és a honlapról html-ben lehetett volna elérni. A Sajtóközleményekben lehetne továbbra is pdf-ben. Letöltés szempontjából valóban jobb, de online olvasás szempontjából nem.
Na, most így hirtelen ennyi.

Ja, még valami, de az már a 1220-ra vonatkozik. Mondjuk nekem nem volt bajom vele, mert mindig megadták azt az információt amit kértem, de ez a félig tegezős, félig magázós automata menüs ugyfélszolgálat kicsit tré-re sikerült. Ráadásul a bevezető szöveg alatt olyan hangos a zene, alig lehet érteni valamit. Ezenkívül olyan magas túnusú, sistergős a hang, hogy a fülem majd szét ment.

szer. feb. 15, 2006 23:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Igen, ami a törlést illeti: GOOGLE a barátod! :D

Jó, de mi van az utolsó oldalon?

szer. feb. 15, 2006 23:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
BrOnZ írta:
Aki meg a paranoiát emlegeti, még egy cseppet tapasztalnia kell az életet amíg jogosult lesz ekkora arc használatára.
Nem gondolom, hogy nagy arcom volt!

Jogosnak éreztem a felháborodásomat és ezt mindenféle személyeskedés, káromkodás nélkül írtam meg.
Akkor ezt majd a továbbiakban azzal beszéld meg, akinek az állásába került, hogy kielégítse a kíváncsiságodat...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. feb. 15, 2006 23:26-kor.

szer. feb. 15, 2006 23:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Aki meg a paranoiát emlegeti, még egy cseppet tapasztalnia kell az életet amíg jogosult lesz ekkora arc használatára.

Nem gondolom, hogy nagy arcom volt!

Jogosnak éreztem a felháborodásomat és ezt mindenféle személyeskedés, káromkodás nélkül írtam meg.

Élettapasztalatnak nem vagyok híjján. Ha viszont tovább indokolnám a TÖRÖLT hozzászólásomat, ezt a hsz-t is törölnék...

Igen, ami a törlést illeti: GOOGLE a barátod! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Czumy szer. feb. 15, 2006 23:10-kor.

szer. feb. 15, 2006 23:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miért is.... Finoman szólva tragédia a helyzet, meg az ország.... és hiába, a megújúlt logó nem hozott jót, mint látható... ilyen törlés nem szokott csak úgy lenni... meg hogy Macika nem nyilatkozhat... tehát KOMOLY a dolog!

szer. feb. 15, 2006 23:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hááát... Mint a dedóban. Nem hiszem el, hogy ennyire nem vagytok képesek gondolkodni... Ne a más farkával verjétek már a csalánt... Brummogó Barátunk elmondta az indokot. (...amit mellesleg ki lehetett volna találni...) Jónéhány emberke csepegtetett nektek, nekünk infót, mert eddig azért járt a szánk, hogy miért nem mondanak semmit. Most hogy elmondták|csepegtették, ők kerülhettek veszélybe. Nekünk könnyű innen a partvonalról jólértesülten fikázni. Eddig az volt a baj, hogy nem mondtak semmit, most meg hogy kvázi miattunk bajba kerülhetnek, hát "így jártak"??? Szép kis hozzáállás. Higgadjatok már le, BÉKE van...

Az meg, hogy "diktatórikusan" töröltek egy topicot... Háááát én a magam részéről tényleg őszíntén kívánom nektek, hogy az életben ennél nagyobb igazságtalanság soha ne érjen senkit...

Uff!!! Bronzi szólt... :roll:

szer. feb. 15, 2006 22:52
arany tag

Hozzászólás 
valahogy én sem értem. miért nem azokat a hozzászólásokat veszik ki amiből gond lehet? miért törlik el a topicot?

szer. feb. 15, 2006 22:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézzük fel emlékeinket.... ki az aki infókat adott? És most nem írt ide? Na? Max 3 név?? Valaki közölük betojt valami miatt. És bár nekünk nem tűntek hű de életbevágó fontos infóknak, valszeg a cégnél nem így néznének rá. Esetleg a dátumozás alapján kiderülhetne, hogy ki az aki a cégnél már ott is tudta a kevés ember közül, és beírta ide... így egyszerűbb volt az ALLOUT. Nincs ki-kit követ, meg mikor...

szer. feb. 15, 2006 22:18
Hozzászólás 
Engem nem elégített ki az indoklás.
1 Miért nem lett volna elég azt az egy, vagy néhány hozzászólást kivenni?
2 Miért nem tudhatunk meg publikusan semmit az okokról. Nem kell konkrétan, csak hogy mégis tudjuk. Az ilyen titkolózásnak sosem voltam híve, hogy privátban, akit érdekel. Mindenkit érdekel. Nem kellene nevet sem említeni. Úgyis el lehetne mondani hogy milyen jellegű volt az indok.
3 Így marad továbbtra is a találgatás, meg célozgatás.
4 Azzal hogy találgattunk hogy mit tervez a Pannon és mit nem, valamint mit szeretnénk és mit nem, az azt hiszem éppen nem sérti senkinek sem az érdekét, sem az állásást nem veszélyezteti.
5 Miért van még mindig párhuzamosan két nyitott topic ugyanarról a készülékről?

Egyelőre ennyi kérdésem van.

szer. feb. 15, 2006 22:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok, találgatás részemről lezárva.

szer. feb. 15, 2006 22:04
Moderátor

Hozzászólás 
Uraim, többet nem mondhatok, mint hogy ki kellett szedni. Az okot maga az a topictárs fogja ideírni (majd), aki 'miatt' kellett.

Kérlek legyetek megértéssel, semmiféle hatalmi erőfitogtatás, semmi egyéb nincs!!!

Valamint ha kérhetném, ne találgassatok itt nyilvánosban, mert nem vagyunk egyedül.

Ha valakit érdekel bővebben, szeretettel várom privátban.

Köszönöm a komoly hozzáállást...

szer. feb. 15, 2006 22:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
A terminal.hu oldalon a fórumajánlónál még linkelve van a téma.

szer. feb. 15, 2006 21:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás 
Semmi konkrétum nem volt a jövőbeni szolgáltatásokról benne, csupa találgatás volt, egyet kivéve. Mégpedig az, hogy a másodperc alapú számlázás nem jön vissza. Akkor nem jön vissza.
Namármost, ha ez volt a bukta, mivel más konkrét infó nem volt benne amit még ne tudtunk volna hivatalosan is, akkor ez a topic megint radírozásra kerül. De akkor az sem igaz hogy nem felsőbb utasításra. Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Pont az egyik legpörgősebb topic lett radírozva.
Nem vettétek még észre, ha valami sunyiság van, a moderátorokat nem lehet látni? Szerintem kijelentkezve figyelik a fejleményeket. Ha eldurvul a helyzet, akkor lépnek közbe, egy-két embert kivágnak mint macskát ....-ni. Aztán minden rendben. (Szerintük)

szer. feb. 15, 2006 21:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kunci írta:
Nem lehet, hogy esetleg egy Pannonos dolgozó idő előtt elejtett valamilyen nem publikus infót a topicban, és ez az állásába kerülhet? Ez esetben teljesen egyetértek a törléssel, és ezért sem "felsőbb utasításra" történt. Bár ez csak elmélet.

akkor elég lett volna azt a hsz-t törölni, nem?

szer. feb. 15, 2006 21:31
Hozzászólás 
Én azt mondom, ha nem kapunk kielégítő (vagy egyáltalán semmilyen) választ, kollektíve Monnyunk le! :twisted:

szer. feb. 15, 2006 21:30
arany tag

Hozzászólás 
Azért az király ezüst tagból megint vas tag lettem.Érdekes.Akkor lenullázódtam :D
Ilyen se volt még beléptem a PannOnline-ba és kiirta nekem hogy belépve:vargabéla.Közben meg egyáltalán nem is ez a felhasználó nevem.Leis fagyott az egész.Már biztos megint technikai hiba van.Mostanában olyan gyakran.

szer. feb. 15, 2006 21:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem lehet, hogy esetleg egy Pannonos dolgozó idő előtt elejtett valamilyen nem publikus infót a topicban, és ez az állásába kerülhet? Ez esetben teljesen egyetértek a törléssel, és ezért sem "felsőbb utasításra" történt. Bár ez csak elmélet.

szer. feb. 15, 2006 21:28
arany tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Ja reggel én is nagyokat néztem hova lett a fórum.Engem is érdekelne miért lett kiszedve,mert nem hinném,hogy olyan dolgot tartalmazott volna ami miatt ezt megkellett lépni.Az igaz,hogy az utóbbi hozzá szólások nem voltak dicsérőek,de ezek csak a tények voltak.Arról mi nem tehetünk,hogy a Pannon semmi akcóval nem ált elő,hanem még a régi dolgokat is megváltoztatta.
Na de már valamivel tényleg előrukkolhatna ha nem is új tarifacsomaggal (ami azért ráférne,hamár a régieket megnyirbálta),de mondjuk egy hívásértesítő szolgáltatással,ami sztem nem nagy dolog vagy valami készülék ajánlattal.

szer. feb. 15, 2006 21:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Nem akarok senkit védeni, de lehet, hogy olyan dolgok miatt lett kiszedve, amik miatt esetleg egy per helyeződhetett volna kilátásba.

Emiatt szerintem nem kell itthagyni a fórumot, főleg Vizsla várostársamnak.
Márpedig Kedves Majdnem Lakóteleptárs :D, ebből Részemről ez lesz :wink:. Valahogy nem akar jönni az a válasz. Még PÜ-ben, e-mailben sem.
Amit írtam, azt betartom. Még nem néztem bele az Üsz.-ba. Ha pedig törölnek, akkor nem is fogom jelezni (hisz hogyan?), milyen pontban lett megszegve.
Nekik legyen igazuk, hogy nincs ilyen pont az ÁSZF-ben és az Eht.-ben!

szer. feb. 15, 2006 21:21
Hozzászólás 
Vajon miért van az a gyanúm, hogy sosem fogunk igazi választ kapni? Titkosítva 90 évre. :twisted:

szer. feb. 15, 2006 21:19
arany tag

Hozzászólás 
a válaszra én is kíváncsi leszek bár nem az első eset az önkényes cenzúrára. igaz eddig csak hozzászólásokat töröltek.

szer. feb. 15, 2006 21:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem akarok senkit védeni, de lehet, hogy olyan dolgok miatt lett kiszedve, amik miatt esetleg egy per helyeződhetett volna kilátásba.

Emiatt szerintem nem kell itthagyni a fórumot, főleg Vizsla várostársamnak.

Félreértés ne essék, engem is meglepett a dolog, de emiatt még nem fontolom terminálos pályafutásom befejezését.

Calm down people! :D

szer. feb. 15, 2006 21:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
OFF
Nyugalom emberek...
Várjuk meg a választ. Kár lenne úgy ítélni, hogy nem vagyunk tisztában a körülményekkel.
ON

:evil: Mint például :?:

szer. feb. 15, 2006 21:00
Hozzászólás 
Én is kíváncsi vagyok a törlés okára. Ezen kívül arra is, miért megy két egyforma nevű Motorolás topic, mindkettő nyitva, miközben máskor ha valaki létező topichoz hasonlót nyit, azonnal bezárásra kerül, nem törlésre mint ezen topic első kiadása.
Ezek után ne is mondjátok hogy egyenlő mércével mértek, mert ezt már régen nem hiszem el.

szer. feb. 15, 2006 20:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
Nyugalom emberek...
Várjuk meg a választ. Kár lenne úgy ítélni, hogy nem vagyunk tisztában a körülményekkel.
ON

szer. feb. 15, 2006 20:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Kiszedtük.
Nem 'felsőbb' utasításra.

Kinek az utasítására lett kiszedve?
Milyen olyan információ szerepelt benne, ami miatt törölni kellett??
Kinek szúrta a szemét a topik??? :evil:
Miért pont ma lett kiszedve??

Nem lett volna jobb átnevezni?

szer. feb. 15, 2006 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
Macika írta:
Kiszedtük.

Kíváncsian várjuk válaszod... Szerintem... :)
Ha meg nem válaszolsz: ugyanilyen nemes egyszerűsséggel szedheted ki a kb. 4300 hozzászólásomat, törölve is a regisztrációmat.
Szintén nem "felsőbb" utasításra.

szer. feb. 15, 2006 20:39
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Kiszedtük.

Kíváncsian várjuk válaszod... Szerintem... :)

szer. feb. 15, 2006 20:33
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Mert már csak Pannon :wink:

Vacsora közben olvasom a horoszkópküldést az újságban, x forint + áfa. A szolgáltatás mind Pannon mind Westel telefonokról elérhető.

Ez az újság ma jelent meg.

Terminal, intézkedjél már, hogy tiltsák be, nem is mondom a nevét, úgyis tudjátok.

szer. feb. 15, 2006 20:20
ezüst tag

Hozzászólás 
mz írta:
Macika írta:
Kiszedtük.

Indok?

Mert már csak Pannon :wink:

szer. feb. 15, 2006 18:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika!
Meg lehet tudni, hogy miért lett törölve a topic? Ameddig én olvastam (kb. tegnap este 20.00 óra), addig semmi olyan nem volt benne, amiért meg kellett volna szüntetni.

szer. feb. 15, 2006 17:05
Hozzászólás 
Érdekes. Szerintem semmi olyan nem volt benne ami a törlést indokolta volna. Bezzeg a két Motorola V3 topik szépe fut egymás mellett.
Furcsa.

szer. feb. 15, 2006 16:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Macika írta:
Kiszedtük.

Indok?

szer. feb. 15, 2006 15:52
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Kiszedtük.

szer. feb. 15, 2006 15:43
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Jó kérdés. Talán csípte a Pannonnál valakinek a szemét, hogy nem áradoznak az emberek erről a fantasztikus megújulásról...

szer. feb. 15, 2006 15:35
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás Február 14-étől módosulnak a Pannon GSM szolgáltatásnevei
Hopp... Hová lett?

szer. feb. 15, 2006 15:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 87 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2