Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 19:13

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
2 lehetőség van jelenleg...

Ritkán olvasod a pappfer.hu-t :twisted:

kedd feb. 21, 2006 15:46
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nagyon rendesek vagytok.
Valszinű tényleg nem vágok bele. Nem sok kedvem van foglalkozni ilyen mélységig a telefonokkal.
Azért okulásképpen elolvasgatom a linket, ha véletlenül mégis belekezdenék. :) :)

Kösz még egyszer.
energo

kedd feb. 21, 2006 15:29
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Energoman!

Itt megtalálod a 3. hsz-ben, hogy hogyan lehet egy scriptel kikapcsolni a kamerahangot, de ehhez is felszerelés kell:

http://www.pappfer.hu/forum/viewtopic.php?t=983

kedd feb. 21, 2006 14:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
2 lehetőség van jelenleg:

full flash setoollal (ez a telefon törlésével jár)
egyedi FS beavatkozás Cruiserrel vagy HWK_KZF-el

Ha ezek nem mondanak semmit, inkább bele se vágj...

kedd feb. 21, 2006 13:06
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
ha ennyire be kellene nyulni, nem kezdenék hozzá, egyébként sem kellene nagyon az a kamera de ha már rajtavan legalább azt az otromba hangot kikapcsolhatnák :)
köszi mégegyszer
üdv

kedd feb. 21, 2006 12:59
Hozzászólás 
Pontosan nem tudom hogy mi kell hozzá, de hidd el hogy bonyolultabb mint egy pc agyát feltúrni. Az tuti egy sima adatkábel nem elég. Ha nem, jól csinálod, vagy elnézel valamit, a telefon mehet a kukába. De majd hozzáértők pontosabban leírják mit lehet tenni. Talán Macika.

kedd feb. 21, 2006 12:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
OK
akkor ujabb szoftver van rajt!
Mit jelent hogy a lelki világába ekl bavatkoznom!
A PC-k melett ez sem lehet egy nagy "Was ist das?".
Mi kell hozzá, vagy merre induljak el!

köszi a gyors reagálást.
energo

kedd feb. 21, 2006 12:45
Hozzászólás 
energoman írta:
hol lehet kikapcsolni a fényképező hangefektjét, a k700i-nél.
keresem mér vgy egy fél óréája de nem találom.

megj.: a 90 oldal hozzászólás között nem sok esélyem van megtalálni a választ.

köszi
energo

Menűből nem lehet kikapcsolni. Ha szerencséd van és régebbi szoftver van rajta, akkor az elnémítással (# hosszú lenyomása) ki lehet kapcsolni. Újabb szoftvereken már ez a trükk sem megy.
A szoftver lelkivilágába történő beavatkozással szintén kikapcsolható, de az már nem egy átlag felhasználónak való dolog.

kedd feb. 21, 2006 12:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
hol lehet kikapcsolni a fényképező hangefektjét, a k700i-nél.
keresem mér vgy egy fél óréája de nem találom.

megj.: a 90 oldal hozzászólás között nem sok esélyem van megtalálni a választ.

köszi
energo

kedd feb. 21, 2006 12:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
A bátyám csinálta. Majd csinálni akar kockában kockában kockát is. Ez 19x19 mm-es.

Hát igen,ezt lehet fokozni :D

hétf. feb. 20, 2006 16:41
Hozzászólás 
A bátyám csinálta. Majd csinálni akar kockában kockában kockát is. Ez 19x19 mm-es.

vas. feb. 19, 2006 20:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs az off-ért. Landsmann! Én is csináltam tanuló koromba kockába kockát.Kár,hogy nem vigyáztam rá és már nincs meg.A tied nagyon szép.

vas. feb. 19, 2006 20:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Rendben, köszi.
Megvárom, mond-e valami ezzel ellentéteset Trabi.

Én sem tudom, hogy miről látod, hogy hogyan van kapcsolódva, ami viszont biztos, hogyha GPRS-re van állítva, de nem tud úgy kapcsolódni, akkor rákérdez, hogy kapcsolódhat-e CSD-ben, itt ha nem-et nyomsz, akkor nem fog :)

Egyébként a véletlen CSD kapcsolódást én is a telefonszám 0-ra történő cseréjével (vagy ha engedi, akkor törléssel) szoktam megakadályozni... :wink:
Ha nincs telefonszám, vagy csak 1 db 0 van, 100%, hogy nem tud hová kapcsolódni :twisted: , ezt viszont szintén minden kapcsolatban érdemes átállítani, és nem csak az elsődlegesben :!:

vas. feb. 19, 2006 17:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
392MHz írta:
A CSD-t onnan látod, hogy nem "kapcsolódás..." -t ir ki, hanem kiirja a telefonszámot, amit tárcsáz.
OK, köszönöm!

vas. feb. 19, 2006 13:49
platina tag

Hozzászólás 
A CSD-t onnan látod, hogy nem "kapcsolódás..." -t ir ki, hanem kiirja a telefonszámot, amit tárcsáz.

vas. feb. 19, 2006 13:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rendben, köszi.
Megvárom, mond-e valami ezzel ellentéteset Trabi.

vas. feb. 19, 2006 10:54
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Na ez az, a földgömb volt új.

Aztán megnéztem az adatforgalmat, kiírta bájtban és időben is.

Az honnan derül ki, ha CSD-vel megyek fel? Vagy fogjam, s egyszerűen töröljem a CSD-s accountot? Ha nem is ez van aktiválva, akkor egyébként nem is nyúlhatna a CSD-s waphoz, nem?

Vodás net 50-ről van szó, voda maillel (így lesz SMTP-m is).

Nem tudom hogy a CSD kapcsolatot mi jelöli, de nekem az a tapasztalatom, ha nem tud GPRS-el csatlakozni, akkor nem próbálkozik CSD-vel. Legfeljebb töröld ki a telefonszámot, biztos ami biztos.
Hú, Vodás beállításokat nem tudom, azt hittem Pannonos. De gondolom a postafiók adatainak megadása nem okoz problémát, azokat ugyanúgy kell megadni mint egy levelezőprogramben. A használandó adatfióknak azt add meg, amivel netre is ki lehet menni, nem csak wapra. Ezek után működnie kell.

vas. feb. 19, 2006 10:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na ez az, a földgömb volt új.

Aztán megnéztem az adatforgalmat, kiírta bájtban és időben is.

Az honnan derül ki, ha CSD-vel megyek fel? Vagy fogjam, s egyszerűen töröljem a CSD-s accountot? Ha nem is ez van aktiválva, akkor egyébként nem is nyúlhatna a CSD-s waphoz, nem?

Vodás net 50-ről van szó, voda maillel (így lesz SMTP-m is).

vas. feb. 19, 2006 10:35
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Landsmann írta:
Szerintem Trabi nem erre értette hogy állítsd át. Mikor belépsz az Adatkommunikáció menübe, ott van egy Pref. Szolg. menü. Ne csak itt legyen automatikusra állítva, hanem az adatfiókokon belül is.
Szóval: kívül átállítottam automatikusra, ahogy Te tegnap írtad. Most, ahogy Trabi kérte, a belső fiókokat átállítotam csak GPRS-ről automatikusra. Azért voltak Csak GPRS-en, hogy még véletlenül se menjen fel CSD-vel.
Most, hogy mindenütt automatiksu, így már megjönnek az SMS-ek.
De miből látom azt tutira, hogy nem CSD-vel mentem fel?
Mert most feltűnt, hogy más ikon jelent meg a fejlécben, wapolás közben.

S hogy tovább lúzerkedjek: jó volna használni a Net 50-et wapra, és esetleg telóról e-mail küldésre, fogadásra. Ki vállal ebből korrepetálást :D?

Én segítek a korrepetálásban. Nekem minig mindegyik automatikusra volt állítva mindenhol. Nekem wap közben egy kis földgömb jelű ikonm van a kijelzőn.
Egyébként ha a CSD kapcsolathoz nem írsz telefonszámot, garantált hogy nem fog úgy kapcsolódni. :) Én a Siemens telón töröltem ki a CSD számot, mert ha nem tudott GPRS-el, akkor automatikusan a vonalkapcsolttal akart csatlakozni.

vas. feb. 19, 2006 10:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Szerintem Trabi nem erre értette hogy állítsd át. Mikor belépsz az Adatkommunikáció menübe, ott van egy Pref. Szolg. menü. Ne csak itt legyen automatikusra állítva, hanem az adatfiókokon belül is.
Szóval: kívül átállítottam automatikusra, ahogy Te tegnap írtad. Most, ahogy Trabi kérte, a belső fiókokat átállítotam csak GPRS-ről automatikusra. Azért voltak Csak GPRS-en, hogy még véletlenül se menjen fel CSD-vel.
Most, hogy mindenütt automatiksu, így már megjönnek az SMS-ek.
De miből látom azt tutira, hogy nem CSD-vel mentem fel?
Mert most feltűnt, hogy más ikon jelent meg a fejlécben, wapolás közben.

S hogy tovább lúzerkedjek: jó volna használni a Net 50-et wapra, és esetleg telóról e-mail küldésre, fogadásra. Ki vállal ebből korrepetálást :D?

vas. feb. 19, 2006 10:28
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
Olvastam. Írtam is ezzel kapcsolatban.

Az összes WAP profilon belül is állítsad át a pref.-et automatikusra, ne csak azt ami kívül van, utána mennie kellene :wink:
Csak GPRS-re állítottam, hogy még véletlenül se menjen fel CSD-vel :oops: . De akkor visszaállítom automatikusra.

Szerintem Trabi nem erre értette hogy állítsd át. Mikor belépsz az Adatkommunikáció menűbe, ott van egy Pref. Szolg. menü. Ne csak itt legyen automatikusra állítva, hanem az adatfiókokon belül is.

vas. feb. 19, 2006 10:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Így már működött, megjött az SMS :D. Köszi.
Ha netán CSD-vel menne fel, azt mi jelezi wapolás közben? S a wap kapcsolat megszakítása után, az adatforgalomnál, ugyanúgy kiírja bájtokban is a forgalmat, ha CSD-vel wapoltam?

vas. feb. 19, 2006 10:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:

Az összes WAP profilon belül is állítsad át a pref.-et automatikusra, ne csak azt ami kívül van, utána mennie kellene :wink:
Csak GPRS-re állítottam, hogy még véletlenül se menjen fel CSD-vel :oops: . De akkor visszaállítom automatikusra.

vas. feb. 19, 2006 10:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:

vas. feb. 19, 2006 0:10
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. feb. 18, 2006 20:57
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Landsmann írta:
Ja, várjál. A múltkor volt szó a GPRS kapcsolat közbeni SMS érkezésről. Ha jól emlékszem az lett megállapítva, hogy szolgáltató és telefonfüggő. A Pannon hálóüzata támopgatja hogy kapcsolat közben kézbesítség az üzenetet, de ehhez az is kell, hogy a telefon is támogassa. Akkor úgy látszik nem támogatja. Vagy melyik hálónm használtad?
GX15-tel ilyen gond nem volt. S ha jól emlékszem, még a T65-tel sem. Vodán.

Úgy rémlik, a PAnnongyalázóban volt róla szó pár napja. Olvass utána, lehet hogy megtudsz belőle valamit.

szomb. feb. 18, 2006 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ja, várjál. A múltkor volt szó a GPRS kapcsolat közbeni SMS érkezésről. Ha jól emlékszem az lett megállapítva, hogy szolgáltató és telefonfüggő. A Pannon hálóüzata támopgatja hogy kapcsolat közben kézbesítség az üzenetet, de ehhez az is kell, hogy a telefon is támogassa. Akkor úgy látszik nem támogatja. Vagy melyik hálónm használtad?
GX15-tel ilyen gond nem volt. S ha jól emlékszem, még a T65-tel sem. Vodán.

szomb. feb. 18, 2006 20:45
Hozzászólás 

szomb. feb. 18, 2006 20:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Úgy van beállítva.

CIB wapbankoltam, és a belépésekről az SMS-ek akor jöttek meg, miután bezártam a wap böngészőt.

szomb. feb. 18, 2006 20:19
Hozzászólás 
Vizsla írta:
Az normális, hogy gprs wap közben (még akkor sem, ha nincs forgalom)nem jönnek meg az SMS-ek, de amint lekapcsolódom, egyből megkapom? És az is normális, hogy a telefon a beérkezés időpontját rendeli az SMS-hez, és nem azt, amikor a küldö elküldte?

Továbbá a http://wap.gmailwireless.com/ címen sikerül belépnie mindenkinek?

A porobléma első részéhez:Kapcsolódás/Adartkommunikáció/Preferált szolgáltatás legyen Automatikus. Így bejövő hívás is lehet, meg így az SMS-eknek is meg kellene jönnie elvileg.
A probléáma másik felére nem tudom a választ, nem volt még léslekedő SMS-em.

szomb. feb. 18, 2006 20:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az normális, hogy gprs wap közben (még akkor sem, ha nincs forgalom)nem jönnek meg az SMS-ek, de amint lekapcsolódom, egyből megkapom? És az is normális, hogy a telefon a beérkezés időpontját rendeli az SMS-hez, és nem azt, amikor a küldö elküldte?

Továbbá a http://wap.gmailwireless.com/ címen sikerül belépnie mindenkinek?

szomb. feb. 18, 2006 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezer köszönet!
Meg fogom nézni!
:)

hétf. jan. 23, 2006 13:49
ezüst tag

Hozzászólás 
egészen pontosan:

Beállítások-> Hívásinfo-> Idő és költség-> Adatforg. száml. ;)

vagy: menü-#-joy balra-3-4 (van olya sim, amellyel használva nincs 4 menüpont az idő és költségben, sz'al lehet, h három a vége is :) )

hétf. jan. 23, 2006 12:25
arany tag

Hozzászólás 
Van benne adatszámláló. Most nincs nálam a teló, de a beállításokon belül fent a legjobbszélső ikont kell választani, majd a szöveges menüben úgy középen.

hétf. jan. 23, 2006 11:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tisztelt K700 szakértők!
Kerestem, de nem találtam a kérdésemre a választ... :(
Az egyik haveromnak beállítottam az internetet. K700i-vel használja, de elég hamar elfogy a rendelkezésre álló adatmennyiség.
Ezzel még nem is lenne gond, de nem sikerült megtalálnom a telefonban az adatszámlálót!
Kérdés a következő:
- Van benne adatszámláló?
- Ha van, akkor melyik menüpontban?

Köszöntem... :)

hétf. jan. 23, 2006 10:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Milyen verzió?
Változó bitrátás?

szomb. jan. 21, 2006 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most milyen az MP3?

szomb. jan. 21, 2006 21:12
platina tag

Hozzászólás 
Hali!

Nem ismer fel semmilyen mp3-at a DRM Packager,amit át akarok konvertálni...azt írja, nem megfelelő a file típus...mi lehet a gondja?
Milyen progival konvertáljam át neki megfelelő mp3 formátumba?WAW-ból és wma-ból sem csinálja(bár nem tudom, hogy azt eleve kezeli-e a progi..)

szomb. jan. 21, 2006 21:01
arany tag

Hozzászólás 
[quote="Rozso"]Gyöngyi!

Valahol pappfer oldalán olvastam, hogy hogyan lehet ezt megoldani, talán valahol a pappfer fórumon, de most sajnos nincs időm megkeresni!

www.pappfer.hu[/quote]

Szia!

Megtaláltam, letöltöttem, este próbálom!
Köszi!!

Gyöngyi

hétf. jan. 16, 2006 16:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gyöngyi!

Valahol pappfer oldalán olvastam, hogy hogyan lehet ezt megoldani, talán valahol a pappfer fórumon, de most sajnos nincs időm megkeresni!

www.pappfer.hu

hétf. jan. 16, 2006 16:32
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Itt is feltenném kérdésemet:

Olvastam, hogy a K750 a txt fájlokat meg tudja nyitni.
Leírnátok, hogy hogyan kell?
K700-am van és ez a funkció igencsak jól jönne a könyvolvasáshoz!

Anno már ugyan próbáltam rátenni txt-t (BT és infra), de csak az egyéb mappába tette nekem, és nem tudtam vele mit kezdeni (csak törölni meg küldeni, de olvasni az istennek se'!).

A ReadManiac progi azért nem jó, mert bő 2 megányi
anyagot szeretnék a telóra tenni és a progi csak wapos
letöltést tesz lehetővé...

Köszi!

Gyöngyi

hétf. jan. 16, 2006 13:56
Hozzászólás 
Gyöngyi írta:
Landsmann:

Az én 1 éves K700-asom szintén ilyen tüneteket produkált, kapott egy új u.gy. akksit, és azóta tökéletes.

1 nap helyett már 3-ig bírja!
:D

Gyöngyi

Akkor megnyugodtam. Sejtettem hogy az akku lesz a ludas, mert hasonló figurákat csinált az A2618-am is annak idején rossz akkuval, csak az nem bírta egy évig. Meg is rendeltem, holnap itt lesz. Eredeti gyárit rendeltem. Leíráés szerint 670 mAh-s, de a fénykép szerint meg 700-as. Mindegy, sok jelentősége nincs annak a 30 mAh-nak. Nekem még most is elment 5 napig, ma merült le, de ma is kikapcsolt. Rátettem a töltőre, 10 perc múlva már azt mutatta., 3/4 részig van az akku.

hétf. jan. 16, 2006 12:27
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann:

Az én 1 éves K700-asom szintén ilyen tüneteket produkált, kapott egy új u.gy. akksit, és azóta tökéletes.

1 nap helyett már 3-ig bírja!
:D

Gyöngyi

hétf. jan. 16, 2006 11:57
Hozzászólás 
Van egy kis gond a telómmal. Már 2 esetben történ a következő dolog. Akkuszint olyan 50 % körül. Telefonálok, egyszer csak kikapcsol a telefon. Visszakapcsolom, majd azt látom hogy az akkuszint olyan 20 %-os, majd kis idővel kb 40 %-ig megy fel. Ezután még legalább 20 perc folyamatos telefonálás lehetséges. Akku még az eredeti, tavaly szeptemberben volt 1 éves. 4 nappal ezelőtt töltöttem. Általában 5 napot szokott bírni egy töltéssel. De ha jól megnézzük, holnap lesz az 5. nap az utolsó töltéstől, így már nem éppen azt kellene mutatnia hogy félig van az akku, hanem kevesebbet. Én inkább akku problémára gyankodok, de szeretném más véleményét is kikérni. Másik akkuval még nem volt módom kipróbálni.

vas. jan. 15, 2006 11:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Dehogy szedem, a végén még össze se tudom rakni utána:)
Mondjuk ha nem lenne csavar, csak pattintgatni kellene..

Egyébként köszi!
Lehet tépek, csak nem maradjon benne a darabja, vége:)

Upsz, ezt nem olvastam anno :roll:

Szóval a csavarokat nem kell kiszedni, az előlap lepattintásával már hozzáférsz a gumihoz rendesen, és csak ki kell szedni...
(ha jól emlékszem, mert lassan fél éve szedtem szét olyan telót :) )

szomb. jan. 14, 2006 23:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Ha jól tudom gyenge akku esetén villog.
Igen!
Lemerült akkuval akartam bekapcsolni és csak pirosan villogott a tetején a bekapcsológomb, de nem kapcsolt be.
De nekem egyszer már villogott bekapcsova is "vakuzás" közben.

szomb. jan. 14, 2006 20:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
A teló hivatalos FAQ-jában azt írják, hogy nem szabad levenni!

Lehet, hogy túlságosan elkoszolódik úgy és ugrik a gari.

hétf. jan. 02, 2006 23:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Le bizony. De ha csak ez zavar, én nem szedném szét a telót, hanem inkább letépném :wink:

http://pappfer.hu/forum/viewtopic.php?t=622

Dehogy szedem, a végén még össze se tudom rakni utána:)
Mondjuk ha nem lenne csavar, csak pattintgatni kellene..

Egyébként köszi!
Lehet tépek, csak nem maradjon benne a darabja, vége:)

hétf. jan. 02, 2006 20:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
m.joco írta:
probáltam már menteni hwk-val is ,le is mentette a full-t csak sajna kitöröltem már

Hát nekem még nem sikerült úgy lementsem HWK-val, hogy azt később visszaírva menjen is a teló, de a davincitől veszel 1 LOG-ot (10 EU), azzal meg tudod csinálni, és a LOG is megmarad :)

Egyébként szvsz felesleges, mert csak az új HW-hez van SW-es változtatás, semmi mást nem csináltak vele. Legalábbis itt: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330 azt olvastam...

hétf. jan. 02, 2006 19:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Le bizony. De ha csak ez zavar, én nem szedném szét a telót, hanem inkább letépném :wink:

http://pappfer.hu/forum/viewtopic.php?t=622

hétf. jan. 02, 2006 19:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 94  Következő