Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 19:10

Hozzászólás a témához  [ 2144 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Következő
Asztali DVD írók 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Kezembe akadt a legújabb JVC katalógus, s kiakadtam hogy az alap DVD írójuk 30 másodperc memóriavédelemmel rendelkezik...

csüt. feb. 23, 2006 11:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Pepi!

KOSZI

kedd feb. 21, 2006 13:53
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
Sziasztok!

Panasonic DVD felvevom van. RAM-ra rogzitettem egy sorozat epizodjait, es most szeretnem DVD-R lemezre kiirni az egeszet.
Ha PC-n siman atirom NERO-val akkor UNSUPPORTED lesz a hibauzenete a lejatszon. Mi a megoldas?

Koszi

RAM-ra VR formátumban rögzítetted? Ha igen, akkor rippeld be egy olyan programmal mely képes a VR formátum olvasására. Ilyen pld. a TMPEG DVD Author. Majd a berippelt anyagból készítsd el a szabványos DVD-VIDEO formátumot (a TMPEG DVD Author közvetlenül a VR formátumú lemezről képes elkészíteni a DVD-VIDEO struktúrát meg az image file-t ill. képes ki is írni lemezre)
A VR-->DVD-VIDEO átrakás nem igényel semmilyen konverziót, tömörítést pusztán a lemezen lévő anyag struktúrájában lesz változás.

kedd feb. 21, 2006 13:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Panasonic DVD felvevom van. RAM-ra rogzitettem egy sorozat epizodjait, es most szeretnem DVD-R lemezre kiirni az egeszet.
Ha PC-n siman atirom NERO-val akkor UNSUPPORTED lesz a hibauzenete a lejatszon. Mi a megoldas?

Koszi

kedd feb. 21, 2006 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
brandy írta:
Engem is az érdekelne,hogy mondjuk egy Premiere Pro-bol hogyan tudok a PC-ről Fire Wiren-n keresztül asztali dvd íróra kijátszani.Ugyanis mi már rég használunk egy pio 5100-as asztalit amire a mac-ből kijön a képl de a pc-ből ugyanerre nem. Van valami megoldás? a premier pro-ra?

PC-n is mennie kell mivel itt csak mezei OHCI vezérlésről van szó. Az egy más kérdés, hogy a Premiere Pro tud e eszköz vezérlés nélkül mezei OHCI felületre kiküldeni (én úgy tudom, hogy a Premiere nem kezel natív OHCI felületet). Én erre a Canopus Edius3 real time szerkesztőt használom mivel ott van közvetlen time line-ról elérhető OHCI vezérlés (eszközfüggetlen azaz tök mindegy, hogy kamerát, DVD felvevőt, DV felvevőt, stb. kötsz a kimenetre)
Idézet:
Illetve mondjuk a pio 433 is tud többféle menüt készíteni a lemez lezárásakor, és ennél is be lehet e állítani manuálban többféle tömörítési formát?Pl ha én csak 1óra 35 percet akarok a lemezre?
Ezek a lehetőségek pl. nem tudja valaki,hogy megvannak mondjuk egy pana EH52-ben? Bár ott nincs FW bemenet, de az tud többfajta menüt készíteni,ill van-e manuális beáll. rajta?

Javaslom a szabadon letölthető felhasználói kézikönyvek tanulmányozását.

hétf. feb. 20, 2006 15:17
vas-tag

Hozzászólás 
Engem is az érdekelne,hogy mondjuk egy Premiere Pro-bol hogyan tudok a PC-ről Fire Wiren-n keresztül asztali dvd íróra kijátszani.Ugyanis mi már rég használunk egy pio 5100-as asztalit amire a mac-ből kijön a képl de a pc-ből ugyanerre nem. Van valami megoldás? a premier pro-ra?
Illetve mondjuk a pio 433 is tud többféle menüt készíteni a lemez lezárásakor, és ennél is be lehet e állítani manuálban többféle tömörítési formát?Pl ha én csak 1óra 35 percet akarok a lemezre?
Ezek a lehetőségek pl. nem tudja valaki,hogy megvannak mondjuk egy pana EH52-ben? Bár ott nincs FW bemenet, de az tud többfajta menüt készíteni,ill van-e manuális beáll. rajta?
Amúgy árakban ajánlom: laser.wire.hu

vas. feb. 19, 2006 16:23
ezüst tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Persze mindig lehet újat, drágábbat csinálni, de nagyobb HDD már nem kell, blueray még nem lesz elérhető áron, akkor mivel tartják 100eFt körül?

Ha en azt tudnam, nekik dolgoznek.. ;) Ne aggodj kitalaljak, bar ugy gondolom, hogy BlueRay-ig mar reg megvan a csucs DVD-felvevo, amit lebontottak evenkenti generaciokra.

Nehany egyszeru, de letezo pelda: Slideshow keszites JPG-bol es MP3-bol (uj Pio fogja tudni), USB-s bemenet amelyikben nincs, mem.kartya bemenet (ld. Hitachi), stb.

vas. feb. 19, 2006 13:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Persze mindig lehet újat, drágábbat csinálni, de nagyobb HDD már nem kell, blueray még nem lesz elérhető áron, akkor mivel tartják 100eFt körül?

vas. feb. 19, 2006 12:52
ezüst tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ahogy nézem, idén karácsonykor már a márkás HDD-s asztalik is maximum 50-ért lesznek, DV csatival. NAGYON KIRÁLY!

Ketlem.. Mire nagyon lemenne az aruk kiporgetik oket es jon az ujabb verzio. Legalabbis en ezt tapasztaltam.

szomb. feb. 18, 2006 20:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ahogy nézem, idén karácsonykor már a márkás HDD-s asztalik is maximum 50-ért lesznek, DV csatival. NAGYON KIRÁLY!

szomb. feb. 18, 2006 14:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Athlon 64 3000+ 1800@2520 Mhz 2x512 MB RAM Dual Ch. PATA133/UDMA6 vinyo a gépem,ha a DVD felvevőt csatlakoztatom, akkor akad csak a kijátszásnál, más eszköz esetén megy mint a villám :D

A munkahelyi 3 GHz-es P4+HT 1x512 MB RAM simán veri video kodólásban, ennél csak a szintén munkehelyi P4 3,2 GHz+HT 2x512 MB dual RAM-os gép jobb SCSI vinyóval...

csüt. feb. 16, 2006 19:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
StPepe írta:
A JVC magyar honlapján van egy segédlet a pc-felvevő összekötéséről. Ezt kipróbáltam a DR-M100 felvevővel és működik: megjelenik a szerkesztett anyag a firewire csatin és fel is veszi, bár nem teljesen valós időben: akadozott a pc-s lejátszás és sajna a felvett anyagon is voltak döccenések. A pc-s szerkesztő a Canopus Let's Edit 2 progi volt a teszt idejére. Ugyan én nem ezt használom szerkesztésre, de hamarjában ezzel sikerült megoldani. A Let's Edit ugyanis valós időben megjeleníti a szerkesztőléc tartalmát a firewire csatin, hogy ettől föggetlenül miért akadozott mégis a kijátszás, azt már nem tudom.
Ettől függetlenül maradok a pc-s szerkesztésnél, mert másik helyiségben van a felvevő és a pc. Emiatt nekem macera az állandó kábelezés, cipelés ide-oda.

Intel P4 minimum 2.4GHz aktív HT-el, 1GB RAM és gyors HDD lehetőleg PATA 100/133 (természetesen a DV ne a rendszer HDD-n legyen hanem egy másik csatornán lévő HDD-n). Egy ilyen összeállításnál nem fog akadni a valósidejű DV kijátszás (még 3-4 layer esetében sem)

csüt. feb. 16, 2006 12:17
Moderátor

Hozzászólás 
Nagy harcok után hétfőn visszakaptam a Pana írómat végre. Egyébként a drive-ot cserélték ki.

csüt. feb. 16, 2006 11:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:

LamerX írta:
Hi!

Nem tudja valaki véletlenül hogyan lehet pc-ről Firewire-en keresztül rögzíteni egy Pioneer DVR-433 fevevővel?

Odo írta:
Tudtommal sehogy!

A JVC magyar honlapján van egy segédlet a pc-felvevő összekötéséről. Ezt kipróbáltam a DR-M100 felvevővel és működik: megjelenik a szerkesztett anyag a firewire csatin és fel is veszi, bár nem teljesen valós időben: akadozott a pc-s lejátszás és sajna a felvett anyagon is voltak döccenések. A pc-s szerkesztő a Canopus Let's Edit 2 progi volt a teszt idejére. Ugyan én nem ezt használom szerkesztésre, de hamarjában ezzel sikerült megoldani. A Let's Edit ugyanis valós időben megjeleníti a szerkesztőléc tartalmát a firewire csatin, hogy ettől föggetlenül miért akadozott mégis a kijátszás, azt már nem tudom.
Ettől függetlenül maradok a pc-s szerkesztésnél, mert másik helyiségben van a felvevő és a pc. Emiatt nekem macera az állandó kábelezés, cipelés ide-oda.

csüt. feb. 16, 2006 10:47
Moderátor

Hozzászólás 
LamerX írta:
Hi!

Nem tudja valaki véletlenül hogyan lehet pc-ről Firewire-en keresztül rögzíteni egy Pioneer DVR-433 fevevővel?
Tudtommal sehogy!

vas. feb. 12, 2006 13:06
platina tag

Hozzászólás 
mondtam én, hogy lenne hatása.

vas. feb. 12, 2006 10:24
ezüst tag

Hozzászólás 
gris írta:
pana szerviz....

fogj egy baltát. menj be vele és mintha csak esernyő lenne tedd a pultra és érdeklődj.
ne tulajdoníts neki jelenetőséget, mintha nem is lenne...rá se nézz.

lesz hatása.

Ezen hangosan felkacagtam.. :D Nalam ez volt a hatasa.. ;)

szomb. feb. 11, 2006 21:48
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

szomb. feb. 11, 2006 17:33
platina tag

Hozzászólás 
az említett linken egy samsungot rakott bele a legény.

szomb. feb. 11, 2006 7:46
ezüst tag

Hozzászólás 
gris írta:

ha érdekel valakit az LG 7500.

pl: kicserélhető a vinyó 250G-re és kész.

Engem az érdekelne,hogy valaki kipróbálta e már nálunk,és műkődik e rendesen?

pén. feb. 10, 2006 23:01
Moderátor

Hozzászólás 
gris írta:
pana szerviz....

fogj egy baltát. menj be vele és mintha csak esernyő lenne tedd a pultra és érdeklődj.

lesz hatása.
Rám biztos lesz, egy hűvös cellában töltöm majd a napjaimat. :D

pén. feb. 10, 2006 16:08
platina tag

Hozzászólás 
http://forum.mpeg4-players.info/index.p ... 525&st=120

ha érdekel valakit az LG 7500.

pl: kicserélhető a vinyó 250G-re és kész.

pén. feb. 10, 2006 16:02
platina tag

Hozzászólás 
pana szerviz....

lesz hatása.

pén. feb. 10, 2006 15:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Szala írta:
6. Auchan : Lazer PWR 5000 ( 69.990 HUF ) egyik barátom vásárolt
ilyen készüléket a tapasztalatok : +R,RW , mono tuner , 160 GB HDD,
Divx , magyar menü ,SVHS in, Composit in, DV in,USB in.
Távirányító=katasztrófa, elemi erővel nyomott gombokra is
alig reagál. Kb. egy méterrel a készülék fölé lőtt az inra,
ha a földre irányítottad akkor találta el a készüléket.Átlagos
használatban kb. naponta négyszer lefagy a készülék, ilyenkor
hálózati csatlakozó kihúzása segít.

Összesítve :ilyen kevés pénzből nem lehet csodát várni. Ezek a
készülékek minősége pontosan tükröződik az árukban.[/i]

Hali!

A napokban az Auchan áruházban vettem egy LAZER asztali HDD+DVD RW írót.

A készüléknek sikere lenne a Fábry féle "dizájn centerben", de az ára csak 65990Ft-t volt, melyhez képest rendkívül korrekten működik. Vagyis a csúf külső elfogadható minőséget takar, tipikus rút kiskacsa mese!
Ha az ember kivárja a 30-35 mp-s éledési időt :twisted: akkor könnyen kezelhető, MAGYAR menüs, 160Gb-os vinyós rendszer fogadja, mely még SLP üzemmódban is igen korrekt képet rögzít!
Játszik DivX-et, USB és DV bemenete is van.
A hang dekóder beépített, így aztán csatlakozási lehetőség van bőven a hátlapon.

Az ár/értékben jó választásnak vannak árny oldalai is.

A leírás nagyon részletes, áttekinthető, kevés buta fordítás van benne.
Viszont előfordul, hogy olyan gombra hivatkozik (Disc Oper.), mely sem a távirányítón, sem a készüléken nincs, így az RW funkciók előbányászhatatlanok, még ha teljes részletességgel is ismertetik több oldalon keresztül!

Az RW kezelése, ezért csak minden féle trükk bevetésével oldható meg, a menük közötti ügyeskedéssel.

A számítógépen törölt RW-től kiakad, csak az áramtalanítás segít! Viszont az időn kívül minden megmarad, és azt is pillanatok alatt összeszedi, az időszinkronra kijelölt adóra kapcsolunk.

Egyébb lefagyás egyszer volt, non stop, majd 16 órás üzem után.

A távirányító katasztrófális, de igazából nekem jól működik, és kb. 4 méterről is gond nélkül irányítom a gépet, de a gombok elhelyezése nem logikus és megnyomni, inkább apró méretük miatt nehézkes.

A monó tuner gondot nemlelent, -nekem- mert a bemenetéről sztereóban vesz fel!

Ha számítrógépen is akarja szerkeszteni az ember a felvett anyagot, akkor a forrástól és a felvenni kívánt műsor idejétől függően HQ - tól - LP - ig érdemes kiválasztani a minőséget, mert akkor még 720*576 a felvételi felbontás.

A tapasztalataim a készülékkel jók, igaz csak 2 hete van itt nálam, de már 160 felvételt készítettem, többnyire régi VHS kazikat arhíváltam.

Viszont a DIGITEK típus nekem nem jött be, habár szebb, funkciói jobbak, de a tuner véletlenszerűen elhangolódott, a hang zajos lett.

Természetesen mindenkinek el kell dönrtenie, hogy mire kívánja használni a gépet, de szerintem ár/szolgáltatásban jó alternatíva videómagnó kiváltására.

pén. feb. 10, 2006 15:18
arany tag

Hozzászólás 
gris írta:
alex!

megvettem az LG 7500-at. köszönöm az útbaigazítást.

sok szép felvételt, és hosszú együttélést.

csüt. feb. 09, 2006 21:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Pana szerviz 23 nap után még mindig azt mondta nincs kész, érdeklődjek egy hét múlva. Fenyegetés meg semmi nem érdekelte Őket, ezért az eddig szintén passzív központhoz fordultam, ahol néhány lerázási kísérlet után elértem a főnököt. Azzal a jó hírrel fogadott, hogy éppen akkor érkezett meg az alkatrész, és soron kívül kijavítják holnapra az írót. Azt elkezdi, hogy Fehérvárra hétfőre fog eljutni, akkor érdeklődjek.

Ha nem lesz hétfőn, akkor befejeztem velük, csereutalványt fogok kérni - addigra megírok minden levelet, aztán meglátjuk miként fogadnak.

csüt. feb. 09, 2006 16:43
platina tag

Hozzászólás 
alex!

megvettem az LG 7500-at. köszönöm az útbaigazítást.

csüt. feb. 09, 2006 16:05
Moderátor

Hozzászólás 
Rstever írta:
Na úgy látszik most az egyszer szerencsém volt a Daewoo-val, mert legalább negyedóráig morfondíroztam a Pana ES10-en...
Mondjuk Pana szerviz ide vagy oda, azért Daewoo-t nem vennék helyette. Egy no name márka esetén még rosszabb a helyzet.

csüt. feb. 09, 2006 8:36
Moderátor

Hozzászólás 
És azt hol írják? A Sony nem volt képes válaszolni az e-mail-re. Mondjuk ezen nem lepődök meg.

csüt. feb. 09, 2006 8:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
LG, Philips, Samsung és Sony írók nem tartalmaznak TBC-t. Valamilyen szűrő szerintem mindegyikben vannak.

Figyelj már ne kezdd már megint légyszíves. A Sony-ban van TBC.

csüt. feb. 09, 2006 7:18
vas-tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Akkor megyek aktívan a Fókuszba, majd kikötök Jusztnál az M1-en! :D

Na úgy látszik most az egyszer szerencsém volt a Daewoo-val, mert legalább negyedóráig morfondíroztam a Pana ES10-en, de mivel egy utolsó kiállított darab volt csak a Metróban inkább a Daewoo DRX2105E mellett döntöttem. Ennek csak egy "pici" hibája van, most már bármilyen +RW-re úgy vesz fel, hogy különböző időnként látszik egy pár pillanatra a korábban felvett anyag azon a médián amit előtte PC-vel majd a Daewoo-val is letöröltem. Szerencsére -RW-re még tökéletesen vesz fel de ki tudja meddig. Ez azért roppant bosszantó, mert a PIO 520-nál eddig semmilyen problémám nem volt, ennyit jelent a Pioneer meg a három év garancia :?:

csüt. feb. 09, 2006 2:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a tanácsokat, meggondolom!

szer. feb. 08, 2006 21:44
ezüst tag

Hozzászólás 
StPepe írta:
Idézet:
keccsa
Mi az, amiben jobbak ezek?

Az említett két típusban talán a legjobb elő/utó feldolgozó szűrők találhatóak, a Pion ráadásul ......

....ráadásul a Piora 3év gari van.

szer. feb. 08, 2006 17:19
Moderátor

Hozzászólás 
Akkor megyek aktívan a Fókuszba, majd kikötök Jusztnál az M1-en! :D

szer. feb. 08, 2006 17:00
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Ezek után leshetik hogy vegyek valaha mégegy Panát, na meg mindenkit akit cask tudok le fogok beszélni róla. Ha Õk így állnak hozzá, akkor hát legyen. Jön a második mistral...

mondd meg nekik, hogy ha nem csinálnak valamit szólsz a tv2 ben a fókusznak, azok képesek bármilyen kis hírből országos felháborodást keltő hírt kreálni ;-)

szer. feb. 08, 2006 16:35
Moderátor

Hozzászólás 
Ezek után leshetik hogy vegyek valaha mégegy Panát, na meg mindenkit akit cask tudok le fogok beszélni róla. Ha Ők így állnak hozzá, akkor hát legyen. Jön a második mistral...

szer. feb. 08, 2006 16:29
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Na, 22 nap után még mindig semmi a Panasonicnál. A központ szintén nem csinál semmit, ma tettem harmadszor panaszt. Holnap kiváncsi leszek mi lesz. De már elment a kedvem az egésztõl, ha mégegyszer bedöglik csináljam végig újra az egész 'asztalverést'.

innentől kezdve elgondokodtató, hogy ha pl a francia központú nomatica vagy pixmani oldaláról rendelek, ahol némi sokkal olcsóbb, a garos ügyintézés lehet ott se hosszabb, s talán korrektebbek, hiszen egy internetes cég hírnevét sokkal könnyebb tönkretenni, ha valamit nem jól csinál
mindenesetre ez sehogy se jó helyzet :(

u.i.: azért lassan én írnék a szervíznek egy levelet, amennyiben a 30 napra nem adnak cserekészüléket, úgy a cég nevével, elérhetőségével nyílt levelet írsz, amelyet elküldesz a fogyasztóvédelemnek, az index, a hwsw, a stb internetes portáloknak, valamint publikálsz az mpeg4palyers.info, a terminal.hu az index.hu fórumain. köszönettel, aláírás.
ha másképp nem megy...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alex_ szer. feb. 08, 2006 16:33-kor.

szer. feb. 08, 2006 16:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Addig vagy csak kedves ügyfél, amíg vásárolsz. Utána meg ...

szer. feb. 08, 2006 15:40
Moderátor

Hozzászólás 
Na, 22 nap után még mindig semmi a Panasonicnál. A központ szintén nem csinál semmit, ma tettem harmadszor panaszt. Holnap kiváncsi leszek mi lesz. De már elment a kedvem az egésztől, ha mégegyszer bedöglik csináljam végig újra az egész 'asztalverést'.

szer. feb. 08, 2006 14:38
Moderátor

Hozzászólás 
LG, Philips, Samsung és Sony írók nem tartalmaznak TBC-t. Valamilyen szűrő szerintem mindegyikben vannak.

szer. feb. 08, 2006 10:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
keccsa
Mi az, amiben jobbak ezek?

Az említett két típusban talán a legjobb elő/utó feldolgozó szűrők találhatóak, a Pion ráadásul állíthatóak is a felvétel előtti szűrők.
Véleményem szerint az LG, de a többi gyártó is kihangsúlyozná, ha lenne a készülékeikben TBC, ill elő/utó szűrők, ugyanis ez reklám lenne a készülékeknek.
Ezekről infót eddig én még csak a nagyobb márkák készülék leirásainál találtam, bolondok lennének elhallgatni.
De talán egyszerű próba a hatásos TBC-re, szűrőkre: biztos láttatok már VHS felvételen olyat, hogy a függőleges egyenes kontúrok (pl. függöny széle) hullámosak voltak. Na, igazi TBC esetén és nem túl nagy hullámosodás esetén ezek a DVD felvevő felvételén "kiegyenesednek", vagy csökken a hullámosodás mértéke. Tv-s felvételnél ez nem szükséges, de főleg régebbi/másolt VHS felvételeknél jól láthatóan javíthatja a képminőséget.
Persze, ha jó minőségű a VHS és nem látható rajta az említett hiba, akkor a TBC nélküli felvevő is szép eredményt adhat.

szer. feb. 08, 2006 9:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Mi az, amiben jobbak ezek? :roll:

kedd feb. 07, 2006 22:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Lex írta:
keccsa írta:
Köszi, Odo!

Van valakinek jobb tippje 85kHUF-ért, mint az LG RH7500?

Sokkal jobb: Pioneer 433H 89,9 eFt.

Elkéstem,ugyanezt akartam én is ajánlani,illv van még a JVC-nek a
DR-MH200-asa ami 160gigás 20rugóval drágábban.

kedd feb. 07, 2006 21:23
ezüst tag

Hozzászólás 
keccsa írta:
Köszi, Odo!

Sokkal jobb: Pioneer 433H 89,9 eFt.

kedd feb. 07, 2006 21:10
ezüst tag

Hozzászólás 
szedlák péter írta:
Mondjuk azért hogy boldog boldogtalan ne másolja a felvételeimet!!!

A gyári lemezeket nem tudják olyan szinten levédeni, hogy ne tudja "boldog-boldogtalan" másolgatni. Hidd el, NEKED sem fog. Sehogy.

Ja! De! Csak 1 másolat, ablakok nélküli szobában, családtagok még mobilt is kinnhagyják, nemhogy videókamerával ülnek be. Vetítés után az egy szem másolat be a széfbe. Mellé kutyás őr - aki remélhetőleg nem lopja ki - . Így talán van (némi) esélyed.

(Ez persze csak vicc volt, nem kívántalak sértegetni.)

kedd feb. 07, 2006 20:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi, Odo!

kedd feb. 07, 2006 19:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
gyakorlatilag csak a vinyó kisebb, meg nem tud duplarétegű lemezt írni.

Bocsánat, duplarétegű helyett kártyaolvasót akartam írni! Habár a kettő nem ugyanaz? :roll: :lol: :lol: :lol:

kedd feb. 07, 2006 19:46
Moderátor

Hozzászólás 
Azzal valami nem stimmel akkor...

A 7500-as ír +RDL-t, és egyikben sincs TBC.

kedd feb. 07, 2006 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah, megnéztem a "földalatti" áruházban az LG 7900-át... Ez tényleg Made For METRO! A típusjele RH7900, így simán! A normál 7900-ához képest a különbség első látásra csak kettő: csak 160GB HDD, és nincs rajta HDMI! Ez azért elég húzós, így már nem is olyan jó vétel, sőt! A Médiában a 7500-ás most kevesebb, mint 85kHUF, abban gyakorlatilag csak a vinyó kisebb, meg nem tud duplarétegű lemezt írni. Ez a két dolog nem biztos, hogy megér 30 000 Ft-ot, így valszeg maradok a 7500-nál, plusz egy nagyobb vinyó.

Azt nem tudja valaki, hogy a 7500-ban, illetve a 7900-ban van-e TBC (ugyanis szeretném a VHS felvételeimet a lehető legjobb minőségben archiválni), illetve mi még esetleg a lényeges különbség a 7900 és a 7500 között? Előre is köszi!

kedd feb. 07, 2006 19:33
Moderátor

Hozzászólás 
A Pioneer közel 300 ezer Ft-os készülékével így lehet vágni? Ez elég szomorú.

kedd feb. 07, 2006 17:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2144 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Következő