Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 11:39

Hozzászólás a témához  [ 747 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő
PannOnline 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vajon miért vannak ott? Még a DJuice-omra is felkínálja a polcost. :)

Üdv!

vas. ápr. 02, 2006 16:09
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Másnak is megjelenik a 3 polcos ideiglenes díjcsomag a POL-ban (Happyvel léptem be)?

Igen.

vas. ápr. 02, 2006 15:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Másnak is megjelenik a 3 polcos ideiglenes díjcsomag a POL-ban (Happyvel léptem be)? Ki lehet választani, 0 Ft-os tételként, de amikor a változtatásokat el szeretném menteni, sajnálkozik, és hibára fut.

vas. ápr. 02, 2006 14:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Nekem már működik és van egy "ÚJ" Menüpont: "Számlázási beállítások" néven, ha rá kattintasz nem új oldal jön, hanem 1 menüből 2 lesz... :D

Üdv

szomb. ápr. 01, 2006 17:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Belépni belép most de csak mint regisztrált felhasználó és egy csomó menüpont hiányzik.
Felhivtad őket?

Ilyenkor? :) Dehogy, várok holnapig, addig hadd dolgozzanak a webprogramozók. :)

szomb. ápr. 01, 2006 0:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem teljesen bedöglött. Be sem jön az oldal...
Teszek még egy próbát kikapcsolt proxyval.

Szerk.: így sem megy, tök mindegy...

Üdv!

szomb. ápr. 01, 2006 0:10
arany tag

Hozzászólás 
Belépni belép most de csak mint regisztrált felhasználó és egy csomó menüpont hiányzik.
Felhivtad őket?

szomb. ápr. 01, 2006 0:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Most néztem nekem se megy a POL.Azt irj ki,hogy hiba van a rendszerükben.

Hiba van a Mátrixban? :) Jó, mert képes vagyok ilyenkor is felhívni őket. :) Megnyugtattál. :)

pén. márc. 31, 2006 23:58
arany tag

Hozzászólás 
Most néztem nekem se megy a POL.Azt irj ki,hogy hiba van a rendszerükben.

pén. márc. 31, 2006 23:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az ön ügyfélszámháoz nem tartozik nem tartozik aktív előfizetés. :) Másnál is ezt írja ki? :)

pén. márc. 31, 2006 23:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Czumy írta:
PannOnline & Pannon NetShop: "A lap nem jeleníthető meg." :evil:

Megint mi van velük??
Esetleg egy előzmények, tár törlése, cookiekkal együtt?

Francos smc wireless router!! Nem enged megnyitni semmilyen HTTPS:// oldalt... Így a PannOnline-t sem... Rendszergazda meg nem tud vele mit kezdeni... :(

csüt. márc. 16, 2006 12:13
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Czumy írta:

Megint mi van velük??
Esetleg egy előzmények, tár törlése, cookiekkal együtt?

szer. márc. 15, 2006 20:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is! Nekem is! Nekem is!...

szer. márc. 15, 2006 19:04
Hozzászólás 
Nekem is megy.

szer. márc. 15, 2006 19:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én épp az előbb használtam, és minden működött.

szer. márc. 15, 2006 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

Megint mi van velük??

szer. márc. 15, 2006 18:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi. :)

szer. márc. 15, 2006 18:52
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Ha megváltoztatom a PIN2-t, az látszik a Pannonline-on? PIN-t azt nyilván nem tárolják.
Az eredeti PIN/PUK, PIN2/PUK2 kódokat tárolja a szolgáltató. Mivel a változtatás a kártyához kötött, a szolgáltató nem értesül róla.

szer. márc. 15, 2006 18:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha megváltoztatom a PIN2-t, az látszik a Pannonline-on? PIN-t azt nyilván nem tárolják.

szer. márc. 15, 2006 18:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Infected írta:
Hi!

A "PannonGSM" -es Pannonline -on volt verziószám :!: írva a jobb felső sarokba. Az új "Pannon" -os Pannonline -on nincs.

Még valami: Én Ügyfélszintű regiszrációval nem tudok belépni a NetShopba, csak kártyaszintűvel. De ez már így van jó ideje, még a "GSM" es korszakból. :?:

Üdv

Nekem csak egyfajta regsiztrációm volt. A verziószámmal kapcsolatban mit meg nem figyeltél, nekem ez fel sem tűnt. :)

vas. feb. 26, 2006 1:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

A "PannonGSM" -es Pannonline -on volt verziószám :!: írva a jobb felső sarokba. Az új "Pannon" -os Pannonline -on nincs.

Még valami: Én Ügyfélszintű regiszrációval nem tudok belépni a NetShopba, csak kártyaszintűvel. De ez már így van jó ideje, még a "GSM" es korszakból. :?:

Üdv

vas. feb. 26, 2006 0:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
ügyfélszintű regisztrációt csinált valaki mostanában?

ezt írja ki mindig:
Az ügyfélszámnak csupa számjegyekből kell állnia!

pedig nyilván nem vagyok hülye, hogy betűket írjak be... azt írják, az ügyfélszámot a számla első oldalán találom (a súgó persze nem működik, nem található a fájl). a fizetési mód (banki átutalás) alatt levő szám (12 számjegy) az? (faxon jött a számla és egy kicsit sötét...)
Na most meg tudtam nézni a valódi számlát. A "fizetés módja" alatt a számlaszám van, abban nincs benne az ügyfélszám. Viszont a fehér számlamező legelső sorában ez áll: "Az Ön azonosítója csoportos beszedési megbízás esetén: 00xxxxxxx00001" Na ebben nekünk az "x"-ek helyén áll a hétjegyű ügyfélszámunk.

pén. feb. 24, 2006 17:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegnap vettem észre, hogy a netshopot nem tudom elérni. Elkezdtem játszania profilommal, jogosultságokkal, kiderült, hogy vezetői profil volt beállítva. Felhívtam a 1220-at is, kiderült, hogy ügyintézői profilra van szükség. Többszöri újraindítás után működött is a dolog. :)

Most van egy másik kérdésem. beállítopttam a befizetéseket. Értelemszerűen kellen lűátnom a számla keltét, befizetési határidajét, és azt, hog mikor fizettem be, nem? Vagy ez visszamenőleg nem működik, csak a legközelebbi befizetés után fogom látni?

csüt. feb. 23, 2006 21:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
ügyfélszintű regisztrációt csinált valaki mostanában?

ezt írja ki mindig:
Az ügyfélszámnak csupa számjegyekből kell állnia!

pedig nyilván nem vagyok hülye, hogy betűket írjak be... azt írják, az ügyfélszámot a számla első oldalán találom (a súgó persze nem működik, nem található a fájl). a fizetési mód (banki átutalás) alatt levő szám (12 számjegy) az? (faxon jött a számla és egy kicsit sötét...)
Nekünk 7 számjegyű az ügyfélszámunk. Most nincs előttem a papíron érkezett számla, de a pannonline amit mutat ott a fizetési mód alatti szám az nem az ügyfélszám, hanem a számla sorszáma. A Pannonline által mutatott számlaképben viszont ezzel egy sorban (a jobb oldalon) fel van tüntetve az ügyfélszám. Emlékeim szerint (ismétlem, e pillanatban nem tudom ellenőrizni) ez a számlakép jól megegyezik a hivatalos számlaképpel, ebből azt sejtem, hogy a paíron is ott kell legyen.

csüt. feb. 23, 2006 12:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem már működik a kártyás előfizetés egyenleglekérdezése.

szer. feb. 22, 2006 22:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
A pont hiányának véletlenségéről vagy szükségességéről nem tudok nyilatkozni (de adatbázisokkal küszködő programozók valószínűleg tudnának), a "díjcsökkento" meg lehet a karakterkódolási mizéria miatt is.
Ezeket az adatokat a POL valószínűleg valami élő adazbázisból (vagy annak tükréből) veszi, azokban meg nem lehet akármilyen karakter - gondolom. Persze ez kifogás, ettől még meg lehet csinálni, hogy kifelé minden szép és jó legyen. :)

Üdv!

hétf. feb. 20, 2006 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
kaptam egy sm-et az egyenlegemmel. de vajon miért? nem hívtam senkit. (igaz, küldtem üzenetet. akkor is küldik?) vagy ez csak azért jött, mert sz.r a pannonline és ott nem tudom megnézni?

:shock: :?: :!:

900 Ft és 300 Ft környékén szoktak küldeni.
Neked mennyiről küldtek?

McLaca:
Kép

Jól látom, hogy a helyesírás nem erőssége a Pannonnak?? (Pannon 50 Díjcsökkentovel) :roll: És a dátumban 15-e után sincsen pont, pedig kellene (2006.03.15.)...

hétf. feb. 20, 2006 20:21
vas-tag

Hozzászólás 
YLi írta:
Bocsi, ha lámer, de rá szoktatok kattintani a "Változtatások elfogadása" nevű gombra az oldal közepén? Én már sokszór megszívtam, hogy elfelejtettem. Szerintem nagyon szerencsétlen megoldás. Legalább valahogyan kiemelnek (pl. pirossal, de tudom a kék, fehér, fekete, hármasba már ez nem fér bele) vagy kilépéskor figyelmeztetne a rendszer.
A másik, hogy kétszer kell kattintani a "Szolgáltatásinformációk"-ra, hogy betöltödjön. :?
Amúgy még ez az oldal sem változott:
https://online.pannongsm.hu/index.html

Igen, rákattinttottam, ahányszor rákérdezett!
A legeslegvégén (a módosítás teljes elfogadása után!!), a kilépésnél nem kattintottam a kilépés gombra, hanem bezártam a böngészőt.
Visszajelezte, hogy PannonDataStart lejár ekkor és ekkor, Promóciós Data50 érvényes ekkor és ekkortól...
És mégis elfelejtette...

Más szemszögből nézve: TUDOM, kétség nélkül, hogy nem hibáztam.
De mással tegyük fel, hogy előfordul, hogy nem kattint mindenhová és nem történik meg a módosítás. Ekkor is kellene tudni róla az ügyfélszolgáltatnak, hogy védhesse magát!! A logban meg kellene lennie a félbeszakított tranzakcióknak is!!
De ilyen nincs, vagy letagadták.
Kb 2000 Ft-ot ért az egész Pannon becsülete, ennyivel loptak meg.
Elnézést a kemény szavakért. Maga a tévedés, a hiba önmagában nem baj, de a stílus, amit a panaszomat kezelő hölgy megengedett magának az az. Nem szeretem, ha hülyének néznek, de - szívbajt se akarok kapni azért, hogy ezen idegesítsem magam, ezért nem vittem tovább az ügyet.

hétf. feb. 20, 2006 14:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Épp tegnap hívott egyik ismerősöm, hogy nézzem meg a részletes számlainfóját a POL-on (neki nincs internet), egyben átrakatta magát Pannon 50-ből Pannon 150-be.
Egyelőre még ott van beidőzítve, visszavonhatóan a váltás (korábban is váltottam már így neki), majd meglátjuk márciusban...

Kép

Korábban úgy emlékeztem, ha valami változtatás történt, eléggé egyértelműen felhívta rá az oldal a figyelmet (talán még popup ablakot is dobott), most csak a két gombot adja az elfogadásról és elvetésről.

Üdv!

hétf. feb. 20, 2006 14:30
arany tag

Hozzászólás 
Bocsi, ha lámer, de rá szoktatok kattintani a "Változtatások elfogadása" nevű gombra az oldal közepén? Én már sokszór megszívtam, hogy elfelejtettem. Szerintem nagyon szerencsétlen megoldás. Legalább valahogyan kiemelnek (pl. pirossal, de tudom a kék, fehér, fekete, hármasba már ez nem fér bele) vagy kilépéskor figyelmeztetne a rendszer.
A másik, hogy kétszer kell kattintani a "Szolgáltatásinformációk"-ra, hogy betöltödjön. :?
Amúgy még ez az oldal sem változott:
https://online.pannongsm.hu/index.html

hétf. feb. 20, 2006 12:50
vas-tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Crick írta:
Landsmann írta:
Ha most kíváncsiságból nem nézek rá a Pannonlinra, pontosabban erre a kártyámra, akkor nyugodtan azzal lettem volna hogy szépen átalakul Start-ra. Igencsak nagyot néztem volna ha lekapják a 2 ruppót. De sikerült megelőzni. :D
Az akcióban sosem szerepelt, hogy átalakul startra... Amennyiben nem mondod le, a szolgáltatás marad, csak a havidíj áll vissza normálra...

Üdv,
C.

Tudom, csak én egy jó héttel ezelőtt a 1741-en lemondtam a Data 50-et. A PannOnline-on viszont semmi nyoma nem volt a lemondásnak, sőt 26-tól, a fordulónapon aktiválták volna a dupla 50 megást 1990-ért. Most így hogy azt lemondtam, a sima 50-esnél megjelent hogy lejárati időpont 26-a.

Szia! Ha jót akarsz magadnak, akkor csak ügyintézővel vagy bemutatóteremben módosíttas bármit is.
Én is jártam úgy, hogy a Pannonline-on átállítottam valamit és az elfejeltődött.. nézelődni lehet a rajta, de állítgatni nem érdemes.
Ha reklamálsz, akkor csak te lehetsz a hülye....

hétf. feb. 20, 2006 11:53
Hozzászólás 
Crick írta:
Landsmann írta:
Ha most kíváncsiságból nem nézek rá a Pannonlinra, pontosabban erre a kártyámra, akkor nyugodtan azzal lettem volna hogy szépen átalakul Start-ra. Igencsak nagyot néztem volna ha lekapják a 2 ruppót. De sikerült megelőzni. :D
Az akcióban sosem szerepelt, hogy átalakul startra... Amennyiben nem mondod le, a szolgáltatás marad, csak a havidíj áll vissza normálra...

Üdv,
C.

Tudom, csak én egy jó héttel ezelőtt a 1741-en lemondtam a Data 50-et. A PannOnline-on viszont semmi nyoma nem volt a lemondásnak, sőt 26-tól, a fordulónapon aktiválták volna a dupla 50 megást 1990-ért. Most így hogy azt lemondtam, a sima 50-esnél megjelent hogy lejárati időpont 26-a.

vas. feb. 19, 2006 21:48
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Üdv,
C.

vas. feb. 19, 2006 21:03
Hozzászólás 
Merő kiváncsiságból megnéztem az egyik kártyás előfizetésemet. Többek között az egyenlegre lettem volna kíváncsi, (nagyjából tudom mennyinek kellene lennie) de az most éppen nem működik. Nosza, nézzük csak meg a szolgáltatásokat. Annak idején megrendeltem az akciós Data 50-et. Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy még él 26-áig. Pár nappal ezelőtt lemondtam, 2000-et nem fizetek érte, hiszen nem használom. A GPRS netet vésztartaléknak tartom fenn, ha a másik nem megy.
Nézem a szolgáltatásokat, látom van Mobil Adat 50 dupla. Aktiválási időpont február 26. Mindez persze 2 rugóért. Nosza, lemondjuk gyorsan, mivel nem tartok rá igényt. Lemondtam, így megjelent helyette a Start, aktiválási dátum február 26. A régi 50-es meg 26-ával levéglegel.

pén. feb. 17, 2006 15:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nálam továbbra sem működött. Végül beadtam a derekam, rákattintottam a telszám megadására, ekkor kiküldött egy ellenőrző kódot a regisztráció véglegesítéséhez, és így már rendben van a dolog.

DE:
- miért nem lehet jelezni az olyan szintű karbantartást, mely után a POL használata megváltozik, ezt nem értem... :?
- vagy állítsák be úgy a karbantartás után, hogy ne kelljen pótregisztárciókkal foglalkozni.

Amúgy még csak a 27-ei adatokat mutatja, tehát még hozzá férek az előző számlaciklus kiszámlázatlan hívásaihoz. Előző hónapban, 28-án már nem tudtam megnézni a 27-én éjfélig keletkezett forgalmamat.

szomb. jan. 28, 2006 15:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amit néztem nekem is ment (számlás és kártyás egyaránt). Igaz, nem hordozott számok.

szomb. jan. 28, 2006 14:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam minden funkció megy.(számlás előfizetésem van)

szomb. jan. 28, 2006 14:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Látom jól elbeszélgetek itt Magammal ebben a topicban :? .
Íme egy újabb szösszenet:

1-2 órával ezelőtt hibaüzenetet generálva be tudtam lépni a POL-ba, de a PannOnline kivételével (ami a lényeg lett volna) minden funkció működött.

Most ismét be tudtam lépni a POL-ba, hibaüzenet nem generálódótt, de a számhordozott számomra kiírja, hogy nem pannonos, és nem is használhatom a PannOnlinet, csak a többi netes funkciót.

Másnál mi a helyzet?

szomb. jan. 28, 2006 10:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
A lezárt számla, a teljes számlaképpel most jelent meg. Ma este 8-ig csak a számla fejléce volt meg. Azonban a 28-a óta keletkezett kiszámlázatlan hívásokról még semmi hír, és a lezárt számlához tartozó, letölthető részletezőnek sincs nyoma.

Ezen kívül, a Szolgáltatásokkal kapcsolatos információk közt az SMS sorában található Forgalmi adatokra klikklve az jelenik meg, hogy Nincsenek megjeleníthető tételek, holott ez nem igaz.

csüt. dec. 29, 2005 21:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Aki 27-ei zárású, és aktív az Elektronikus részletezés letöltés (hol találok itt ilyen embert, Magam sem tudom :D), megjelennek a kiszámlázatlan hívásai?

szer. dec. 28, 2005 19:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
Annyiban macerás, hogy az excelbe ha beilleszted, akkor mindent stringként illeszt be, úgyhogy ha számolni akarsz az idő vagy Ft értékekkel, akkor konvertáltatni kell, de erre van excel függvény.
Elég az oszlopokat a tartalomnak megfelelően formázni. Viszont a tört perceket egészekre felfelé kell kerekíteni a percalapú számlázás miatt. Egyszerű függvény van rá.

Üdv!

szomb. dec. 17, 2005 20:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
...

A sima elektronikus részletezést Én is próbáltam. Csak a letöltést nem. S erre lennék kíváncsi... :)

Amúgy a papír alapú részletező minden esetben külön veszi az SMS és beszéd forgalmat, még szolgáltató szerint is? Tehát sosem jön majd "ömlesztett" hívárészletező, ahol az egyetlen rendezési szempont az, hogy mikor történt az esemény (mint az elektronikus részletezőnél)?

szomb. dec. 17, 2005 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nem nyomtatni akartam. Ha papíron akarom látni, akkor papíron kérem az ingyenes részletezőt :). Hanem arra jó volna, hogy Excelben lehessen vele számolgatni :).

Ha megrendelem az ingyenes papír alapú részletezést, mi nem jelenik meg a PannOline-on? A lezárt számla, vagy a ki nem számlázott hívások?
Én az elektronikus hívásrészletezőt rendeltem meg. (NEM a letöltést). Az hó közben is mutatja a még ki nem számlázott hívásokat is. Nem excel formátumot ad, hanem egy felugró ablakban html táblázatot. Azonban ki lehet jelölni, ctrl-c után egy excel táblába beilleszteni. Annyiban macerás, hogy az excelbe ha beilleszted, akkor mindent stringként illeszt be, úgyhogy ha számolni akarsz az idő vagy Ft értékekkel, akkor konvertáltatni kell, de erre van excel függvény. Az "elektronikus hívásrészletezés letöltést" nem próbáltam, ha van valakinek azzal tapasztalata azt én is szívesen venném, mert lehet hogy célszerű lenne átállnom?

szomb. dec. 17, 2005 17:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem nyomtatni akartam. Ha papíron akarom látni, akkor papíron kérem az ingyenes részletezőt :). Hanem arra jó volna, hogy Excelben lehessen vele számolgatni :).

Ha megrendelem az ingyenes papír alapú részletezést, mi nem jelenik meg a PannOline-on? A lezárt számla, vagy a ki nem számlázott hívások?

szomb. dec. 17, 2005 16:59
Hozzászólás 
Szerintem nem sokan használják. Anélkül is ki lehet nyomtatni.

szomb. dec. 17, 2005 16:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még Macika sem használ ilyet? :shock:

szomb. dec. 17, 2005 16:22
Hozzászólás 
Lehet. De én úgy emlékszem, korábban pdf-et írtak. Persze én is tévedhetek.

szomb. dec. 17, 2005 16:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
A honlapon azt írják: Excel fájl

szomb. dec. 17, 2005 12:40
Hozzászólás 
Úgy tudom, az pdf fájlban van. Én a Word-be illesztem be és onnan nyomtatom ki. :P Nem kell érte fizetni.

szomb. dec. 17, 2005 12:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha valaki használja az elektronikus hívásrészletezés LETÖLTÉS szolgálatást, elküldene Nekem egy teljes példányt, hogy lássam, milyen?
Persze a személyes adatokat írja át fiktívre, de a szintaktika legyen egyező az eredetivel (gyk.: 0680630360 hívása helyett lehet 0680123456)

szomb. dec. 17, 2005 12:12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 747 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő