Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 9:33

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam is jelentkezett! Én valami progira, NGage játékra gyanakszok! Neked mik vannak fennt?

Hát van fent néhány NGage progi is...Glimmerati, Rayman 3, Sonic N, Aspalt1,2, Splinter Cell, XMen, SanGo, DOOM...

Meg még: SmartGuard, Space Impact, Bounce, DSS, AlonMP3, FSCaller, FExplorer

kedd feb. 28, 2006 23:28
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
Hi all!
Még régebben olvastam balahol egy olyan programról, ami azt csinálta, hogy mikor kicserélték a telefonban a SIM-kártyát, azonnal küldött egy e-mailt egy megadott címre. Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik ez a program, és honnan lehet leszedni?

Csak egy apró javítás: e-mailt természetesen nem küldhet egyetlen program sem, hiszen egy ilyen telóba kerülő kártyán magas valószínűséggel nem lesz gprs net és annak is csak 1/3 az esélye (itthon, független telónál), hogy az esetlegesen beállított email konfiguráció helyes.

A dolog (ahogy Macika jól is értelmezte) SMS-re vonatkozik.

kedd feb. 28, 2006 22:44
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás Nokia N70
Sziasztok!

Régi fórumolvasó vagyok, és szeretnék tanácsot kérni egy problémával kapcsolatban! N70-em van most 4 hónapja és az akksi nem nagyon bírja 1-2 napnál tovább! Két hónapig nem volt semmi gondom vele, kibírt 4 napot is! A problémára mostanában lettem figyelmes! Nem az első S60-as telcsim, tudom Max. 4 napig bírják az akksik ilyen telefonoknál kevés használat mellett! Átlagos felhasználó vagyok, napi 1-2 telefon, kevés wap! Tegnap jöttem haza Bp-ről, na a 3G-s hálózaton max. 1 napig bírta! Feltöltés után egy éjszaka alatt lehúzta majdnem az összes energiát! Bevittem a Westend-be a Nokia boltba, ott azt mondták, hogy vagy az akksi rossz( made in China-Nokia gyári), vagy a telcsi és már tönkre tette az akksit is! Kérdem én lehetséges ez? Hagyjam ott felküldik a központba és bemérik! Ha jól tudom az akksira fél év a gari! Pannon-nál vettem!

Köszi a segítséget előre is!

kedd feb. 28, 2006 22:09
ezüst tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
Hi all!
Még régebben olvastam balahol egy olyan programról, ami azt csinálta, hogy mikor kicserélték a telefonban a SIM-kártyát, azonnal küldött egy e-mailt egy megadott címre. Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik ez a program, és honnan lehet leszedni?

Guardian v1.01 http://www.nokiaprogramok.hu

kedd feb. 28, 2006 22:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
OPi írta:
Windows Messenger kliens/klón van N70re ?

Hú, van egy pár, több az öszvér kliens, de azok jobbak is, én pl. a Agile Messenger-t használom. De itt van még pl. a IMPlus, vagy a csak MSN kliens, a Turbo MSN.

Instant Messenger v5.32 bevált teljesen !

kedd feb. 28, 2006 22:03
ezüst tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
Sziasztok!
3.XXX szoft van a telómon. Van egy / mondjuk több is :lol: / gondom: a BT keresés mintha nem mindig működne. Engem másik készülék lát, csatlakozni is tudunk egymáshoz, de a mikor én akarok keresni másik BT készüléket, nem történik semmi, ,kiírja néhány mp után, nem talált másik ezközt akarok-e újabb keresést. Amúgy keresésnél kellene villognia két BT ikonnak felváltva ilyenkor ez sem történik meg. Másnál is volt ilyen??? Mi lehet a gond?

Nálam is jelentkezett! Én valami progira, NGage játékra gyanakszok! Neked mik vannak fennt?

kedd feb. 28, 2006 21:52
Moderátor

Hozzászólás 
balazsnba írta:
Hi all!
Sokat nem érsz vele, két okból sem.

1. Pont ugyanilyen jó a telefonvédelem kóddal funkció, ami beépített gyárilag.
2. Ha az illető (tegyük fel) rosszindulatú, és van hozzá megfelelő felszerelése, hogy kiolvassa a kódot a telóból, akkor ahhoz is jó a cucc, hogy resetelje a telót és megszüntesse ezt a rátelepített programocskát.

Egyébként meg olyan édesmindegy, hogy kapsz-e egy SMS-t arról, hogy kicserélték a kártyádat az ellopott telódban, nem?
Eddig 99%-osan sejthetted, Ezután 100%-osan tudhatod.
Számít valamit?

Egészen biztos lehetsz benne, hogy nem a saját nevére vett, titkosítatlan kártyáját fogja belerakni egy frissen bugázott telóba!

kedd feb. 28, 2006 21:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi all!

kedd feb. 28, 2006 15:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
3.XXX szoft van a telómon. Van egy / mondjuk több is :lol: / gondom: a BT keresés mintha nem mindig működne. Engem másik készülék lát, csatlakozni is tudunk egymáshoz, de a mikor én akarok keresni másik BT készüléket, nem történik semmi, ,kiírja néhány mp után, nem talált másik ezközt akarok-e újabb keresést. Amúgy keresésnél kellene villognia két BT ikonnak felváltva ilyenkor ez sem történik meg. Másnál is volt ilyen??? Mi lehet a gond?

kedd feb. 28, 2006 15:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jól van, jól van, akkor már ezt is tudom.

Akkor is utálom a beépített windóz messengert...

hétf. feb. 27, 2006 18:26
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bányászbéka írta:
Köszi szépen!
Mostmár van egy fix, stabil visszaállítási pontom. :D

Lehet, hogy volt már róla szó, de a nekem új volt: telefonkönyvet a következőképp lehet belenyuvasztani a biztonsági mentésbe:

Csatlakoztatod, PC Suite felismeri, ekkor újraindítod, rajta hagyva a kábelen. Amikor felállt a rendszer, mehet a biztonsági mentés, és ebben benne lesz a telefonkönyv is.

Sőt, a telefonkönyvet a legegyszerübb a telefonkönyvvel menteni: Kijelölni (mindet) a cerka+fel-le, Opciók-Másolás-Memóriakártyára. Visszaállítás: Opciók-Másolás-Memóriakártyáról. Igy lehet csak a telefonkönyvet is visszaállítani.

hétf. feb. 27, 2006 17:09
arany tag

Hozzászólás 
Köszi szépen!
Mostmár van egy fix, stabil visszaállítási pontom. :D

Lehet, hogy volt már róla szó, de a nekem új volt: telefonkönyvet a következőképp lehet belenyuvasztani a biztonsági mentésbe:

Csatlakoztatod, PC Suite felismeri, ekkor újraindítod, rajta hagyva a kábelen. Amikor felállt a rendszer, mehet a biztonsági mentés, és ebben benne lesz a telefonkönyv is.

hétf. feb. 27, 2006 13:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha nem adtal meg jelszot, alaphelyzetben nincs jelszoval vedve. Nyugodtan formazhatsz kartya nelkul is.

hétf. feb. 27, 2006 11:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Formázni szeretném a telefont. Eddig okés, találtam is magyarázatot, hogy hogyan kell, de azt írják, hogy vigyázzak, mert ha jelszó van a memóriakártyán, akkor dobhatom azt kifele. Kérdésem, hogy hogyan tudom meg, van e kód a kártyán? Ugye alapállapotban nincs?

Másik, hogy szabad-e úgy formázni, hogy kiveszem belőle a kártyát?
Aki tudja, válaszoljon, sürgős lenne!

hétf. feb. 27, 2006 10:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
atisracc írta:
Nem tudom ti mennyire használnátok ki a hangtárcsázást, de én nagyon. Karácsony óta van meg a telefonom. Sacc 3hete van rajta a 3-as SW, de azóta a hangszintetizátor sokkal többször tárcsáz félre. Van még ezzel valaki így vagy egyedi a gond?

Nekem még a 2-es szoftver van fenn, de mivel erősen használom a hangtárcsázást, ezért most erősen lohad a lelkesedésem a 3-as szoftver iránt . . .

hétf. feb. 27, 2006 8:40
ezüst tag

Hozzászólás 
atisracc írta:
Hello mindenkinek!

Nem tudom ti mennyire használnátok ki a hangtárcsázást, de én nagyon. Karácsony óta van meg a telefonom. Sacc 3hete van rajta a 3-as SW, de azóta a hangszintetizátor sokkal többször tárcsáz félre. Van még ezzel valaki így vagy egyedi a gond?

Sajnos nem vagy egyedül.

Nincs ötletem se. Ja, hogy én mit csinálok? Nem használom ezt a funkciót! :( Pedig a többi Nokiámon naponta többször használtam. Nem értem a fejlesztőket.
Megoldás lehetne, ha az összetéveszthető neveket megváltoztatnád, de az ugye rengeteg munka...
Utána meg a telefonkönyvben nem találsz meg semmit. :?

A.

vas. feb. 26, 2006 17:05
vas-tag

Hozzászólás 
Hello mindenkinek!

vas. feb. 26, 2006 16:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Windows Messenger szvsz <> MSN Messenger

Lényegében ugyanaz a kettő, ugyanazzal a címmel használhatod őket, az MSN Messenger a Winfos Messenger továbbfejlesztett változata (nemtom már, hogy hány.hány-tól nevezték át), de ahol nincs az MSN feltéve, ott a rendszer engedni, hogy a Windows Messenger-el lépj fel, hisz ez minden XP-ben alapból benne van.

vas. feb. 26, 2006 13:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
És ha így van, akkor semmilyen kliens nem támogatja a W. Messengert a vindóz utálatos sajátján kívül...

pillanatokon belül kiderül :-)

vas. feb. 26, 2006 13:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
OPi írta:

Hú, van egy pár, több az öszvér kliens, de azok jobbak is, én pl. a Agile Messenger-t használom. De itt van még pl. a IMPlus, vagy a csak MSN kliens, a Turbo MSN.

thx!

vas. feb. 26, 2006 13:33
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Van olyan fájlkezelő, amelyikkel system attribútumot is tudok adni a könyvtárnak?

Másik kérdésem, hogy a Callrecorder túl hangosan pittyen a túloldalt. Nem lehet erre valami megoldást, vagy alternatív programot találni? Gondoltam arra is, hogy kicserélem a hangfájlt, de úgy tűnik, nem fájlban van a bippelés. Avagy van lehetőség valamilyen programmal eseményhez (hívás) programindítást rendelni?

vas. feb. 26, 2006 12:39
gyémánt tag

Hozzászólás 

És ha így van, akkor semmilyen kliens nem támogatja a W. Messengert a vindóz utálatos sajátján kívül...

vas. feb. 26, 2006 12:32
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:

vas. feb. 26, 2006 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. feb. 26, 2006 10:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Készenléti időben nyilvánvalóan jobb a 6230, a kisebb kijelző miatt. Irodai alkalmazásról a 6230 esetében csak java progi szintjén beszélhetünk, a symbianosokra komplett iroda telepíthető. A többire itt a válasz:
http://europe.nokia.com/phones/comparep ... phone=6230

Köszi.

szomb. feb. 25, 2006 20:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Készenléti időben nyilvánvalóan jobb a 6230, a kisebb kijelző miatt. Irodai alkalmazásról a 6230 esetében csak java progi szintjén beszélhetünk, a symbianosokra komplett iroda telepíthető. A többire itt a válasz:
http://europe.nokia.com/phones/comparep ... phone=6230

szomb. feb. 25, 2006 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Éppen lenne, mert párhuzamosan használok 6230-at és N70-et, de nincs értelme összehasonlítani két teljesen más kategóriájú telót. A symbianosok azt tudják, amit akarsz, hogy tudjanak.

Szóval mennyivel tud többet, mást, e-mail kliensben, névjegyzék szinkronizálásban, irodai alaklamazásokban, készenlétben, mint a 6230-as?

szomb. feb. 25, 2006 18:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Éppen lenne, mert párhuzamosan használok 6230-at és N70-et, de nincs értelme összehasonlítani két teljesen más kategóriájú telót. A symbianosok azt tudják, amit akarsz, hogy tudjanak.

szomb. feb. 25, 2006 16:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Igazából csak gondolkodom, hogy egy 6310i, 6230 után miben hoz újat a telefon. Nem csak a kamerázásra gondoltam, hanem az Office képességeire, mennyivel jobb, vagy másabb? A Symbiános telefonokhoz is hasonlítva.

Senkinek nincs összehasonlítási alapja? :)

szomb. feb. 25, 2006 15:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Carfanatic írta:
Kösz és 128-as kártya mennyibe kerül bele kb?

www.speedshop.hu

szomb. feb. 25, 2006 12:37
vas-tag

Hozzászólás 
Kösz és 128-as kártya mennyibe kerül bele kb?

szomb. feb. 25, 2006 11:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Carfanatic írta:
CSá mindenkinek!
Szeretnék venni Nokia n70-t de most nem tudom hogy 128 mb-s vagy csak 65mb-s kártyát kapok hozzá lapból aki biztosra tudja az segítsen
Az alapcsomagban 64 Mb-os kártya van.

pén. feb. 24, 2006 20:35
vas-tag

Hozzászólás 
CSá mindenkinek!
Szeretnék venni Nokia n70-t de most nem tudom hogy 128 mb-s vagy csak 65mb-s kártyát kapok hozzá lapból aki biztosra tudja az segítsen

pén. feb. 24, 2006 20:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igazából csak gondolkodom, hogy egy 6310i, 6230 után miben hoz újat a telefon. Nem csak a kamerázásra gondoltam, hanem az Office képességeire, mennyivel jobb, vagy másabb? A Symbiános teléefonokhoz is hasonlítva.

pén. feb. 24, 2006 15:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hat... a nema uzemmod az nema, ha van fules, ha nincs...

pén. feb. 24, 2006 0:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mivel a BT egy szabvány, gondolom más headsettel is ez lenne, igaz? Esetleg, ha az N70 szoftvere változna, arra nincs remény, mi?

csüt. feb. 23, 2006 23:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Az normális, hogy Motorola HS 805-tel, ha a teló le van némítva, bejövő hívásnál a BT-on semmilyen hang nem jelez? Még pittenés sincs.

Sajnos igen...

csüt. feb. 23, 2006 23:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az normális, hogy Motorola HS 805-tel, ha a teló le van némítva, bejövő hívásnál a BT-on semmilyen hang nem jelez? Még pittenés sincs.

csüt. feb. 23, 2006 23:25
vas-tag

Hozzászólás Re: IM
Evo-X írta:
tudtátok, hogy voda kártyával működik a beépített IM kliens?
Ha nincs alapból beállítva akkor ezekkel a beállításokkal megy:

access point-ban új messenger profilt kell csinálni, access point name = imps.vodafone.net vagy vitamax-al vitamax.imps.vodafone.net, psw nem kell
az IM server settings-ben pedig létre kell hozni egy új server profile-t pld. imps néven ahol az access pointnak a már létrehozott messengert kell megadni a web address-nek meg http://live.vodafone.hu/web/wv.dll, a username és a jelszó is vodafone

(csak akkor működik, ha már regisztrálva vagy az Vodafone Messenger-ben)

bocs a web address helyesen: http://imps.vodafone.hu/web/wv.dll

csüt. feb. 23, 2006 15:12
vas-tag

Hozzászólás IM
tudtátok, hogy voda kártyával működik a beépített IM kliens?
Ha nincs alapból beállítva akkor ezekkel a beállításokkal megy:

access point-ban új messenger profilt kell csinálni, access point name = imps.vodafone.net vagy vitamax-al vitamax.imps.vodafone.net, psw nem kell
az IM server settings-ben pedig létre kell hozni egy új server profile-t pld. imps néven ahol az access pointnak a már létrehozott messengert kell megadni a web address-nek meg http://live.vodafone.hu/web/wv.dll, a username és a jelszó is vodafone

(csak akkor működik, ha már regisztrálva vagy az Vodafone Messenger-ben)

csüt. feb. 23, 2006 14:53
vas-tag

Hozzászólás n70
Üdv.!

Előre is bocs az off-ért... :oops:

Eladó n70, adok-veszek topicban megtekinthető.

Üdv.! TayRol

szer. feb. 22, 2006 9:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
mclasky írta:
Sziasztok!

Szeretném Webcam-ként használni a telómat és nem igazán akar működni. Van valakinek tapasztalata a progival kapcsolatban?

Mobiola WebCam 1.04
BlueSoleli (USB)

A BlueSolei telepitő lemezét nem használtam mert máshogy nem tudnám a kapcsolatot a PC suite-el felépíteni.
A telefon bluetooth keresője megtalálja a számitógépet de kapcsolódni nem tud.

Plaese help!

Üdv,

Zsolt

Kérdezd le, hogy a telefon melyik virtuális com -portot használja a kommunikációra. Ha megvan, akkor azt állítsd be a webcam progiba.

kedd feb. 21, 2006 14:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Rian írta:
ALON Mp3 Dictaphone v1 00.sis

megnézem, thx!

egyenlőre jónak tünik, thx!

kedd feb. 21, 2006 11:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szeretném Webcam-ként használni a telómat és nem igazán akar működni. Van valakinek tapasztalata a progival kapcsolatban?

Mobiola WebCam 1.04
BlueSoleli (USB)

A BlueSolei telepitő lemezét nem használtam mert máshogy nem tudnám a kapcsolatot a PC suite-el felépíteni.
A telefon bluetooth keresője megtalálja a számitógépet de kapcsolódni nem tud.

Plaese help!

Üdv,

Zsolt

vas. feb. 19, 2006 20:32
Profil Privát üzenet küldése YIM
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:

megnézem, thx!

vas. feb. 19, 2006 11:32
Moderátor

Hozzászólás 
pjana írta:
Sziasztok! Keresnék valamilyen magyarországi térképpel rendelkező GPS progit, ami fut N70 is. Bt-s GPS-el használnám. A Wayfinder nem jó, mert az GPRS kapcsolatot is igényel.
Márpedig nincs más, csak a Wayfinder.
És még a GPRS kapcsolat a lekisebb hiba, a nagyobb az ára. Mivelhogy nem törhető.

Merthogy fizetni senki nem akar (főleg nem annyit, amennyit a programok írója/forgalmazója gondolna érte). Ingyen meg a nap süt (esetleg).

Szóval felejtős.

Vagy a Wayfinder folyamatos GPRS használattal és letöltéssel, évi 50+ ezerért (ÉVENTE fizetős a licensz!).
Vagy veszel egy PDA-t és ... a többit úgyis tudod...

pén. feb. 17, 2006 23:18
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Keresnék valamilyen magyarországi térképpel rendelkező GPS progit, ami fut N70 is. Bt-s GPS-el használnám. A Wayfinder nem jó, mert az GPRS kapcsolatot is igényel.

pén. feb. 17, 2006 22:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Tényleg - nem tud walaky jól müködő diktafon-alkalmazást N70re, ami nemcsak 1percet tud felvenni ?

THx!

www.nokiaprogramok.hu

Mp3-ba rögzít osdaba**ós minőséggel:)

csüt. feb. 16, 2006 20:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tényleg - nem tud walaky jól müködő diktafon-alkalmazást N70re, ami nemcsak 1percet tud felvenni ?

THx!

csüt. feb. 16, 2006 19:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
OPi írta:
viszont már 1Gb MMC kártya figyel a gépben, de lassan ezt is telerakom :-)

Gyorsboltos egygigás? És milyen?

TakeMS, semmi gond nincs vele, hasít mint állat :lol:

csüt. feb. 16, 2006 19:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 73  Következő