Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 23:41

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Következő
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak éppen nem akatom magam lekötni előfizetéssel. A Dominomat meg akkor töltöm, amikor eszembe jut.

csüt. ápr. 13, 2006 21:30
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Azt mondjátok meg, hogy mikor lesz egy megapixeles kamerás, bt-s, netán 3G-s telefon Dominóban kapható?
Majd ha a p.na dalol. Miért lenne Dominoban 3G-s készülék?
Vedd meg Kaméleonnal, és dumáld le a havidíjat. És még jól is jársz. Sőt, tedd át a Dominodat és még kapsz 500 lebeszélhetőséget is 1 éven át.

csüt. ápr. 13, 2006 19:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt mondjátok meg, hogy mikor lesz egy megapixeles kamerás, bt-s, netán 3G-s telefon Dominóban kapható?

csüt. ápr. 13, 2006 19:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meglepő módon közleményben meg lett hirdetve: http://t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgal ... 6_0413.pdf

csüt. ápr. 13, 2006 18:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na mi az, nem ér meg ez egy külön topicot :D? Pedig de!

Mióta elment Sugár, csak jó intézkedéseik vannak :D.

Megy a MobilOtthon ebbe, amint tisztázva lesz, hol a nyavalyába tüntetik fel a 30 ajándék percet a számlában.

csüt. ápr. 13, 2006 17:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
nord írta:
Kaméleon:
ha jól értem az opciós részt, akkor ez azt jelenti, hogy aki ZöldZóna területen lakik, annak 25Ft-ra jön ki a percdíj? ...

Miért 25 Ft? Szerintem inkább 20... (40 Ft - 50%)

Nem figyeltem eléggé...
:oops:
A 2ezres havidíjnak csak az 50%-a beszélhető le, tehát ha jól gondolom 50 percet beszélhetek 2500Ft-ért, még a ZZ-s opcióval is... így már nem annyira nyerő, mint ahogy korábban gondoltam.
Remélem, még nem vagyok túl fáradt ilyen számolásokhoz. :)

Most nézem a másik linken, hogy augusztusig a 100% lebeszélhető. A francért nem lehet az első tájékoztatóban mindent rendesen leírni? :evil:

csüt. ápr. 13, 2006 16:31
arany tag

Hozzászólás 
Hehe, ez ügyes, végül is így átláthatóbb.
Kaméleon-kalkulátor:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/havidijas/kameleon_szamlalo.shtml

csüt. ápr. 13, 2006 16:28
platina tag

Hozzászólás 
nord írta:
Kaméleon:
ha jól értem az opciós részt, akkor ez azt jelenti, hogy aki ZöldZóna területen lakik, annak 25Ft-ra jön ki a percdíj? ...

Miért 25 Ft? Szerintem inkább 20... (40 Ft - 50%)

csüt. ápr. 13, 2006 15:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kaméleon:
ha jól értem az opciós részt, akkor ez azt jelenti, hogy aki ZöldZóna területen lakik, annak 25Ft-ra jön ki a percdíj? Mert akkor ez egy kvázi jelentős díjcsökkentés annak, aki eddig Relax 100 díjcsomagban volt, nem?

csüt. ápr. 13, 2006 14:23
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Új előfizetéses díjcsomag a T-Mobile kínálatában

Az április 15-től választható új T-Mobile Kaméleon díjcsomag egyszerűen átlátható alapdíjakat, igény szerint csökkenthető perc- SMS és MMS díjakat kínál. A csomag a hazai piacon azért különleges, mert az egyik opcióval már csökkentett tarifa egy másikkal tovább csökkenthető, így a legalacsonyabb percdíj akár 5 forint is lehet. A számlázási egység még nem ismert, az ügyfélszolgálat nem tudott felvilágosítást adni.

A T-Mobile Kaméleon előfizetéses díjcsomag 2000 forintos - 2006. augusztus 31-ig tartó akció keretében 100 százalékig lebeszélhető - havi díj ellenében egységesen 40 forintos perc-, SMS és MMS díjakat kínál. A csomag lényege, hogy a tarifákat 5 különböző választható kedvezménnyel az előfizető igényei szerint jelentősen csökkentheti.

A csúcsidőn kívüli kedvezmény és a hálózaton belüli kedvezmény együttes igénybevételével pl. 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon hálózaton belül egységesen 10 forintos percdíjjal lehet telefonálni. A csúcsidőn kívüli és a vezetékes kedvezmény párhuzamos használatával pedig a percdíj 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon a belföldi vezetékes hálózatok felhívása esetén csökken 10 forintra. A példákban szereplő kombinációk természetesen egyszerre is igénybe vehetők, és az egyik opciónak köszönhetően kedvezőbb díj egy másikkal tovább csökkenthető. A kedvezmények természetesen további kombinációs lehetőségeket is biztosítanak. Az egyes opciók díja 500 forint. A havi 200 forint ellenében igényelhető SMS és MMS kedvezménnyel minden nap minden belföldi hálózatba egységesen 20 forintért küldhető szöveges üzenet és MMS.

Forrás: Mobilaréna

Továbbá: http://t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgal ... 6_0413.pdf

csüt. ápr. 13, 2006 13:49
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
nem kért kauciót a tré dominó->mobiotthon átváltásakor, pedig a b.zi pannon feltett (alaptalanul) a mobilfeketelistára.

kedd ápr. 11, 2006 23:50
Profil Honlap
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
ntham írta:
csak most élvezet a Vodát fikázni neked.

Nem szoktam ilyet tenni, a tapasztalatomat írtam le... :roll:

pén. ápr. 07, 2006 22:49
ezüst tag

Hozzászólás 
New-man írta:
telefonos ügyfélszolgálati tapasztalat:

szerettem volna megtudni, hogyan ellenőrizhetem, hogy egy mobilszám melyik szolgáltatóhoz tartozik

felhívtam a 1270-et, megkérdeztem, a válasz: keresgélt a neten (még a NHH oldalán is), de nem találta meg...

felhívtam a 1230-at, megkérdeztem, a válasz: *126*telefonszám#
telefonszám formátuma (pl.: ) 301212121

:)
NO COMMENT

ui: hozzászólás a Vodagyalázóba is ment

Minden ügyfélszolgálaton vannak kevésbé felkészült ügyintézők, a T-NÉLIS!!! ez bármikor fordítva is megtörténhetne, csak most élvezet a Vodát fikázni neked.

pén. ápr. 07, 2006 22:06
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
telefonos ügyfélszolgálati tapasztalat:

szerettem volna megtudni, hogyan ellenőrizhetem, hogy egy mobilszám melyik szolgáltatóhoz tartozik

felhívtam a 1270-et, megkérdeztem, a válasz: keresgélt a neten (még a NHH oldalán is), de nem találta meg...

felhívtam a 1230-at, megkérdeztem, a válasz: *126*telefonszám#
telefonszám formátuma (pl.: ) 301212121

:)
NO COMMENT

ui: hozzászólás a Vodagyalázóba is ment

pén. ápr. 07, 2006 21:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
...

akkor ezt + beszéltük.

hétf. ápr. 03, 2006 11:52
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Mobilio írta:
azt nem értem milyen adslről meg egyebekről van szó. ha jól értettem olyan helyeken lesz ez ahol nincs más net. max a modemes. akkor ott miért ne lenne tök jó egy havi fix díjas adsl sebességű internet a modemes helyett?

Most a jóságát hagyjuk... :D

Szal, azért írtam én is "értetlenkedő" hsz., mert ez nem valami új dolog, hiába próbálja a tré beállítani annak! Innen, a fórumról is többen szolgáltatnak wlan-on net-et. Tehát a Tré-vel szemben ezt máshol megkap(hat)od 4-5ezer forintért, hűség nélkül, korlátlan letöltéssel. UGYANEZT!
(ennek semmi köze nincs a csd, hscsd, gprs, edge, 3g akármihez, ez wlan)

Akkor?

bocs de semmilyen jóságról nem írtam. csak azt nem értem hogy ha valahol nincs egyéb szélessávú net akkor milyen alternatívákról elmélkedünk? szerintem senki sem mondta hogy tök új dologról van szó csak azt hogy a tnél újdonság. ha tudsz a felsorolt városokban olcsóbb wlant szerintem írd meg kik és hogy adják. semmi akadálya. ha viszont nincs ezeken a helyeken akkor nincs alternatíva. én csak erre próbáltam felhívni a figyelmet. a modemesnél pedig ez is jobb. ha pedig jön versenytárs majd akkor lehet választani. az lenne a legjobb ha mindenhol lenne valós verseny. mert a fővárosban sincs. van az adsl meg max kábelnet. sok helyen még ennyi sem. emiatt csökken lassan a net ára. a szolgáltatók pedig joggal annyit kérnek érte amennyiért el tudják adni.

hétf. ápr. 03, 2006 10:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
...
Leköteleznél, ha az utóbbi 2 esetet technikai oldalról is elmagyaráznád nekem, mert érdekel, hogy hogyan lehetséges ez. Köszi!

Mivel a rendszer mélyebben nem ismerem, ezért csak elképzeléseim vannak. Legnagyobb problémájának azt látom, hogy transzparens átvitelnek tervezték az ethernet fölé. Azonban míg a tiszta ethernet hálózat (hw szinten) kezeli az ütközéseket és az ebből fakadó hibás átvitelt, a wlan nem.

vas. ápr. 02, 2006 11:13
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
1. örülj neki!

2. igen, ez a wlan sajátossága. Pl. nálam, éjszaka a laptoppal (beépített wlan-al) elfogadható minőségben jön egy szolgáltató netje, ami napközben egy 80cm parabolával, bridge-el, stb. 20-30%-os csomagvesztést produkál.

de említhetném Gúnár esetét is, akinek az általa üzemeltetett rendszere CSAK akkor működik, ha az access point és a munkaállomások ugyanabban a helységben vannak.

Örülök is, mint majom a farkának. :D
Leköteleznél, ha az utóbbi 2 esetet technikai oldalról is elmagyaráznád nekem, mert érdekel, hogy hogyan lehetséges ez. Köszi!

vas. ápr. 02, 2006 9:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
azt nem értem milyen adslrõl meg egyebekrõl van szó. ha jól értettem olyan helyeken lesz ez ahol nincs más net. max a modemes. akkor ott miért ne lenne tök jó egy havi fix díjas adsl sebességû internet a modemes helyett?

Most a jóságát hagyjuk... :D

Szal, azért írtam én is "értetlenkedő" hsz., mert ez nem valami új dolog, hiába próbálja a tré beállítani annak! Innen, a fórumról is többen szolgáltatnak wlan-on net-et. Tehát a Tré-vel szemben ezt máshol megkap(hat)od 4-5ezer forintért, hűség nélkül, korlátlan letöltéssel. UGYANEZT!
(ennek semmi köze nincs a csd, hscsd, gprs, edge, 3g akármihez, ez wlan)

Akkor?

vas. ápr. 02, 2006 0:03
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
T68m írta:
Mellesleg a wlan olyan is...

Mégis mi a baj a WLAN-al? Én egy 4*6 centis dobozzal lopom ugyanazt a minõségû (és sávszélességû) netet az albérletemben Nyíregyházán, amiért itthon majdnem 10 rongyot fizetek havonta. Valamelyik balfék nem titkosította a wifi rúterét, én meg ezt teljesen véletlenül észrevettem. 2 kattintás után jön a net, 3000-el, mindezt NAGYON ROSSZ jel mellett. (Gondolom nem lehet közel az a rúter, ráadásul tuti, hogy még rálátás sincs, mert ha a dongle-t 10 centivel arrébb teszem, akkor már semmi sem jön, szerintem valami visszaverõdést foghat. De az a lényeg, hogy mûködik, mindez teljesen ingyen, és nagyon gyorsan. :D)

1. örülj neki!

2. igen, ez a wlan sajátossága. Pl. nálam, éjszaka a laptoppal (beépített wlan-al) elfogadható minőségben jön egy szolgáltató netje, ami napközben egy 80cm parabolával, bridge-el, stb. 20-30%-os csomagvesztést produkál.

de említhetném Gúnár esetét is, akinek az általa üzemeltetett rendszere CSAK akkor működik, ha az access point és a munkaállomások ugyanabban a helységben vannak.

szomb. ápr. 01, 2006 23:53
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Egyébként Djsms szerint pusztán hozzáértés kérdése a szolgáltatás minõsége.

DJSMS wlan szolgáltatónál dolgozik (vagy tulajdonos is?).

Kérdezzük Cricket vagy Tarby-t hogy melyik a legjobb GSM szolgáltató? :lol:

szomb. ápr. 01, 2006 23:46
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
azt nem értem milyen adslről meg egyebekről van szó. ha jól értettem olyan helyeken lesz ez ahol nincs más net. max a modemes. akkor ott miért ne lenne tök jó egy havi fix díjas adsl sebességű internet a modemes helyett? ha ezeken a helyeken nincs 3g, nincs adsl és kábelnet akkor teljesen értelmetlen alternatívákról beszélgetni. ha meg van majd választ az ügyfél melyik jobb neki. amúgy a legolcsóbb kábelnetes és adsl csomagok is 5000 körül vannak és adslnél még kell a telefon is legalább havi kb 2000 forintért vagy jóval többért. ez együtt legalább 7000 ezer körül van akkor is ha nem telefonálsz soha a vezetékesről.

szomb. ápr. 01, 2006 13:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csakhogy ez nem mobil felhasználásra van kitalálva, hanem helyhez kötött internethasználatra (mint minden WLAN-os netszolgáltatónál).
Mobil felhasználásra az ingyenes, vagy fizetős HotSpotok vannak.

Üdv!

szomb. ápr. 01, 2006 13:01
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nagyjából ennyiért van ADSL is. Nem is mindig 24 hónap hűséggel.
Persze ahhoz kell telefonvonal is.
Tehát nagyjából ugyanannyiért van a dolog, csak éppen a WLAN esetében nem szükséges a minőségileg ADSL-képes telefonvonal megléte.

Azt ne feledd, hogy milyen jó annak ez a lehetőség aki sokat utazik és sokat van mondjuk nagy városokban, ahol van ez a szolgáltatás. Azért nagyon jó kiváltani a GPRS-t, vagy EDGE-t. A 3G pedig még elég korlátozott (hogy hol van). Nekem nagyon sok ismerősöm akiknek mondtam azt mondta, hogy használni fogja. Ezeknek mind otthon több Mbps-es netje van, de ha nincs otthon akkor jobb, mint a GPRS/EDGE.

Soockit

szomb. ápr. 01, 2006 12:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Mégis mi a baj a WLAN-al? Én egy 4*6 centis dobozzal lopom ugyanazt a minőségű (és sávszélességű) netet az albérletemben Nyíregyházán, amiért itthon majdnem 10 rongyot fizetek havonta. Valamelyik balfék nem titkosította a wifi rúterét, én meg ezt teljesen véletlenül észrevettem. 2 kattintás után jön a net, 3000-el, mindezt NAGYON ROSSZ jel mellett. (Gondolom nem lehet közel az a rúter, ráadásul tuti, hogy még rálátás sincs, mert ha a dongle-t 10 centivel arrébb teszem, akkor már semmi sem jön, szerintem valami visszaverődést foghat. De az a lényeg, hogy működik, mindez teljesen ingyen, és nagyon gyorsan. :D)

szomb. ápr. 01, 2006 11:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ami - mint tudjuk - kistelepüléseken nem gyakori. Még mindig egyszerűbb egy WLAN-t kiépíteni, mint az aláírásgyűjtős DSLAM központra várás.
Egyébként Djsms szerint pusztán hozzáértés kérdése a szolgáltatás minősége.

Üdv!

szomb. ápr. 01, 2006 10:32
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
T68m írta:
hát, hogyismondjam. Átvágás a köbön?!?!?!?!

Bármelyik wlan szolgáltató ad kétéves hűség mellett 6000Ft/hó-ért netet.

Mégis alternatíva a drága ADSL, vagy kábel mellett/helyett, bár ez már OFF itt. :)
Nagyjából ennyiért van ADSL is. Nem is mindig 24 hónap hűséggel.
Persze ahhoz kell telefonvonal is.
Tehát nagyjából ugyanannyiért van a dolog, csak éppen a WLAN esetében nem szükséges a minőségileg ADSL-képes telefonvonal megléte.

szomb. ápr. 01, 2006 4:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Mégis alternatíva a drága ADSL, vagy kábel mellett/helyett, bár ez már OFF itt. :)

szomb. ápr. 01, 2006 3:49
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. ápr. 01, 2006 1:11
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Persze, hogy kell.
Ha közel vagy az adóhoz, akkor elég lehet egy sima WLAN kártya, esetleg olyan, aminek eleve egy vezetéken csatlakoztatható külső antennája is van, és azt kirakod az ablakba (de ez tényleg csak 50-150 méteren belül lévő adó esetén érvényes). Ha messzebb vagy, akkor kell botantenna, lapsugárzó, vagy extrém esetben parabolatükör is. Ezeket havi 750 forintért igény esetén biztosítja a T is.

Üdv!

szomb. ápr. 01, 2006 0:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na meg milyen berendezések kellenek, kell-e optikai rálátás, stb...

szomb. ápr. 01, 2006 0:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
And_Or írta:
integral írta:
az előfizető által megadott címen vehető igénybe
Hm... Mégsem lesz hatással a 3g árakra... ?!
Ezt nem igazán értem, hogyan kell értelmezni, mert ezt nem a GSM hálózaton fogja szolgáltatni, hanem helyi WLAN sugárzókkal. Gondolom, arra a sugárzóra vonatkozik a "megadott cím".

Üdv!

pén. márc. 31, 2006 15:19
arany tag

Hozzászólás 
integral írta:
az előfizető által megadott címen vehető igénybe

Hm... Mégsem lesz hatással a 3g árakra... ?!

pén. márc. 31, 2006 14:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
T-Mobile Internet Fix! :lol:

pén. márc. 31, 2006 13:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jön a T-Mobile Internet Fix!

A T-Mobile 2006. április 1-től 20, a későbbiekben pedig 200 olyan településen kínál átalánydíjas WLAN internetezési lehetőséget, ahol eddig hiányzott a szélessávú hozzáférés.

A mindenki számára elérhető T-Mobile Internet Fix nevű szolgáltatással az érintett településeken 2 éves hűségnyilatkozattal havi 5.990 forintért havi 3 GB adatmennyiség forgalmazható.

A hazai mobilpiacon a WLAN terén is vezető szerepet játszó T-Mobile új, egyedülálló inernetezési lehetőséget kínál a nagy sebességű hozzáférési lehetőséggel eddig nem rendelkező településeken. A WLAN hálózat jelentős kiterjesztésével több mint 500 ezer ember érheti majd el a világhálót kedvező feltételekkel.

A T-Mobile Internet Fix a T-Mobile HotSpot szolgáltatás egy különleges változata. Előnye, hogy az átlagosan 512 Kbps letöltési és 128 Kbps feltöltési sebességű internet-hozzáférés fix havi díjért, az előfizető által megadott címen vehető igénybe, igény esetén pedig a szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket a szolgáltató telepíti és felügyeli.

Az Internet Fix bevezetésekor 20, a későbbiekben pedig összesen 200 településen érhető majd el az átalánydíjas WLAN szolgáltatás, amelyet írásos szerződéssel bárki igénybe vehet (tehát nem csak a T-Mobile előfizetői!). A 3 GB-os csomag havidíja 2 éves hűségnyilatkozattal 5.990 forint. A csomagban foglalt adatmennyiség felhasználását követően minden további megkezdett GB díja 990 forint. Hűségnyilatkozat vállalása esetén nincs belépési díj és a bevezető akció keretében minden új előfizető az első hónapban díjmentesen internetezhet. Kérésre az előfizető által megadott címen a T-Mobile a használatot biztosító kültéri WLAN eszközt telepít, amelynek havi bérleti díja 750 forint.

A T-Mobile Internet Fix megrendelhető a T-Mobile üzletekben és a T-Pontokban, a 1230-as (a T-Mobile hazai hálózatából ingyenesen hívható) lakossági ügyfélszolgálati, valamint a 1400-es üzleti ügyfélszolgálati telefonszámokon és a T-Mobile internetes áruházában, a Webshopban.

A T-Mobile Internet Fix szolgáltatás jelenleg az alábbi településeken érhető el: Acsa, Akasztó, Csanádpalota, Földeák, Jobbágyi, Kóka, Litér, Medgyesegyháza, Mogyoród, Ócsa, Ópusztaszer, Szabadegyháza, Szigetcsép, Szigetújfalu, Sződliget, Tura, Újhartyán, Úri, Vácrátót, Vámosmikola.

Ejha, ez jó húzásnak tűnik! :wink:
Valamint bíztatóan hangzik a 3 - 3,5G árakra! :idea:

pén. márc. 31, 2006 11:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
A nevéből itélve szerintem vmi olyan dominó csomag lesz, amit meg lehet vásárolni akárhol. Mondjuk a benzíkúton. A Pannonnak is van ilyen. Vagy ilyen volt (lehet, hogy még van is) a matávnak a NetQuick.

pén. márc. 31, 2006 8:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Hallott már valaki a Domino Quick-ről.( ha jól emlékszem így hívják) A mai népszabadságban lévő sajtóközleményben volt megemlítve. Máj 1-től lesz.

http://t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgal ... lemeny.pdf

Bővebb info nincs róla, de valóban május 1-től lesz.

pén. márc. 31, 2006 7:34
platina tag

Hozzászólás 
Hallott már valaki a Domino Quick-ről.( ha jól emlékszem így hívják) A mai népszabadságban lévő sajtóközleményben volt megemlítve. Máj 1-től lesz.

csüt. márc. 30, 2006 19:44
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A dominos Önkiszolgáló Ügyfélszolgálaton fél áron lehet aktiválni a Net 300-at és a Net 1000-et. Ez meddig lesz így, illetve mióta van?

http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/k ... t_v2.shtml

"A T‑Mobile korszerű hálózata a helyhez kötöttség nélküli internet korlátlan szabadságát kínálja. Szinte bárhol és bármikor – akár útközben is – használhatja az internetet munkához, szórakozásához vagy akár kapcsolattartáshoz. Akciónk keretében ráadásul a Net 300 és Net 1000 internet-csomagokat 2006. április 30-ig féláron kínáljuk, így előfizetéses ügyfeleinknek a NET 300 havidíja 2895Ft, míg a NET 1000 havidíja 4795 Ft.*"

hétf. márc. 13, 2006 9:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
A dominos Önkiszolgáló Ügyfélszolgálaton fél áron lehet aktiválni a Net 300-at és a Net 1000-et. Ez meddig lesz így, illetve mióta van?

Ha a T-Perceket havi díjasként megrendelem neten, mennyi idő, amíg aktiválják? 48 óra, vagy következő ciklus kezdete? Ha a következő számlázási ciklusban lemondom, akkor az mennyi idő után lép életbe? 48 óra, vagy az ügyfélcentrikusságot mellőzve, az egyszerűség és áttekinthetőség jegyében csak a következő ciklustól, mint a pannonnál?

vas. márc. 12, 2006 17:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Talán mert nem hemzsegnek a terminálosok Amerikában. :)
Nemcsak Amerikára gondoltam, hanem az 1-3. díJzónára. S persze, hogy ezek közé került az USA.

pén. márc. 03, 2006 21:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Hogy-hogy nem újságolta senki...
Talán mert nem hemzsegnek a terminálosok Amerikában. :)

Üvd!

pén. márc. 03, 2006 12:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
De ezért ez hatalmas túlzás:

T-Mobile HR
Videotelefon indított hívások
864 Ft/p

Na, menjenek már... Oda... Már szinte műholdas hívás díjával egyezik meg... Fizessen a paraszt, ha haza akar vigyorogni... Grrr...

pén. márc. 03, 2006 12:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Hogy-hogy nem újságolta senki, hogy január 1-jétől lejjebb mentek a Domino roaming árak, és változott a zónabesorolás (USÁ-ból 85 Ft-os SMS!)?

Jé, és tényleg! :oops: :D

pén. márc. 03, 2006 12:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mi van emberek, senki nem kötött havi díjas szerződést a westellel az utóbbi fél évben?

Hogy-hogy nem újságolta senki, hogy január 1-jétől lejjebb mentek a Domino roaming árak, és változott a zónabesorolás (USÁ-ból 85 Ft-os SMS!)?

http://t-mobile.hu/egyeni/tarifak/roami ... ming.shtml

csüt. márc. 02, 2006 21:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez előbb a voda honlapjára került fel. Igaz ők, nem adtak ilyen részletes indoklást, csak kérték, hogy ne adják ki senkinek se az adatokat a visszaélések elkerülése végett.
http://www.vodafone.hu/felhivas.html

kedd feb. 28, 2006 8:15
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Az utóbbi hónapokban jelentősen nőtt azon visszaélések száma, amikor Ügyfeleinket ismeretlenek telefonon különböző okokkal – pl. nyeremény ígéretével – megkeresik és érvényes feltöltőkártya-kód bediktálását kérik. Ezúton felhívjuk minden Előfizetőnk figyelmét, hogy érvényes feltöltőkártya-kódot soha, semmilyen okból másnak – főként ismeretleneknek - ne adjanak ki! Emellett idegenek által megadott hívószám kártyás egyenlegét nyeremény ígérete miatt vagy bármely más okból elektronikusan ne töltsék fel! Az elkövetők ugyanis a kódot kicsalva vagy a feltöltés révén az érintetteknek kárt okoznak, az önként átadott információkkal visszaélnek. Ilyen esetekben az okozott kárért a T‑Mobile felelősséget nem tud vállalni. Amennyiben hasonló megkereséssel találkozik vagy az átadott feltöltőkártya kódjával az Ön kárára mégis visszaéltek, javasoljuk, tegyen feljelentést a lakóhelye szerinti rendőrségen.

http://mobilarena.hu/c.php?mod=10&id=17954

kedd feb. 28, 2006 8:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megírnád, hogy mi alapján bírálnak, milyen adatokat kérnek? Szőrszálhasogatóak-e, minta voda, vagy semmivel sem folglalkoznak, mint a Pannon?

kedd feb. 28, 2006 7:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Ebben, vagy a gyalázós topicban volt olvasható a Mobilotthon bevezetése után pár héttel, hogy valaki migrálni szeretett volna, nem is olyan friss dominoról, és egy 40 ezres depot kapott.
" Én voltam az a szerencsés a 40 ezres lehetöséggel. Most biztos jobb nekik mert átirattuk anyám nevére és azzal a lendülettel váltottuk át MO-ra.

kedd feb. 28, 2006 2:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem felejtettem Én azt el :D.
De kell valami változatosság. S a Domino Aktív csodálatoan megfelelne, posptaid változatban :).

Összeszámoltad már menyit lehetne kifizetni összesen a Domino Aktív havi díjára, az SMS kedvezményre, a hívásértesítőre, az SMS Te+Énre, az MMS Te+Énre, a 30 napos részletezőre, és a Dallamcsengőre, s esetlegesen a hívószámkijelzésre? Ilyen szintű össz havi díj mellett vétek nem bevezetni postpaid konstrukcióban!

hétf. feb. 27, 2006 23:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Következő