Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 4:33

Hozzászólás a témához  [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Következő
A Pannon új arculata 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
2 éve van üzleti előfizetésem, viszonylag magas számlaösszeggel. előző havi csekkes befizetéssel problémám volt, amit egy gyors áthidalással-elengedéssel oldottak meg. az edsz keret emelés ahogy említettem, kéretlen extra.

pén. márc. 03, 2006 14:44
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
pgsm írta:
a kezdeti,új arculattal kapcsolatos szkepticizmusom pozitív fordulatot vett egy nem várt ajándékkal:
minden további nélkül elengedték előző havi számlám és 10.000ft-s bónusz EDSZ kerettel rendelkezem :D

Ez lépésről-lépésre hogy zajlik?

pén. márc. 03, 2006 14:36
arany tag

Hozzászólás 
a kezdeti,új arculattal kapcsolatos szkepticizmusom pozitív fordulatot vett egy nem várt ajándékkal:
minden további nélkül elengedték előző havi számlám és 10.000ft-s bónusz EDSZ kerettel rendelkezem :D

pén. márc. 03, 2006 14:33
Hozzászólás 
zoli62 írta:
Rendeld hozzá a profilodhoz az ügyintézői profilt mégegyszer, vedd fel a szolgáltatásnál mégegyszer a befizetéseket, mentsd el. Jobbat én sem tudok. A netshopba belépés nekem így működött megint.

Eddig is így volt. Újra megcsináltam, de továbbra sem jelenik meg a befizetés dátuma. Mindegy. Annyira nem lényeges.

pén. márc. 03, 2006 12:41
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Szerintem a post --> pre migráció eddig sem minősülhetett új szerződéskötésnek. Hiszen post ügyfélként valamivel jobabn kötődsz a szolgáltatóhoz, mint pre esetén. Vagy eddig így volt? :) Én nem tudom, mindig számlás voltam, persze volt kártyám is, de nem vittem át az egyiket a másikba.
Kiábrándítalak, új szerződésnek számított eddig a post>>pre váltás. Annak viszont örülök, hogy ez megváltozik. Végre mehet a 2K-s wapos karim prepaidbe. :)

pén. márc. 03, 2006 6:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
zoli62 írta:
Landsmann írta:
zoli62 írta:
a befizetéseket beállítva a szolgáltatásoknál, tényleg látszik, mikor fizettem be. :)

Én akárhogy állítgatom, nekem nem jelennek meg a befizetési időpontok.

Ügyfélszintű hozzáférésed van több számmal? Ilyenkor nem kell számot kiválasztanod a számlainformációnál, hanem a nevedre, és címedre kattints, hogy az egész számládat lásd. Én is itt akadtam el, nem görgettem lejjebb. Ott valóban az utolsó hathavi számlák után szerepelnie kell a befizetett tételek időpontjának, és beérkezésének, ha a szolgáltatásoknál nem a vezetői pofilban állítottad be.:) Ez egy másik buktató, ott az ügyintézői profilt válaszd ki, mert alapértelmezetten a vezetői profilt ajánlja fel. :)

Az EDSZ beállítást viszont nem volt merszem kipróbálni. :)

Nekem már régóta az ügyintézői profil van beállítva. 1 szám tartozik az ügyfélszámomhoz, (2 előfizetésem van egyébként) de továbbra sem látszik sehol a befizetés időpontja. Csak az, hogy meddig van a fizetési határidő. Ugyanígy nem látszik a másik előfizetésnél sem. Valamikor, nagyon régen látszott a másiknáél is, de már legalább 2 éve nem jelenik meg a befizetés dátuma. Na, ilyenkor mi van?

Rendeld hozzá a profilodhoz az ügyintézői profilt mégegyszer, vedd fel a szolgáltatásnál mégegyszer a befizetéseket, mentsd el. Jobbat én sem tudok. A netshopba belépés nekem így működött megint.

csüt. márc. 02, 2006 23:41
Hozzászólás 
zoli62 írta:
Landsmann írta:
zoli62 írta:
a befizetéseket beállítva a szolgáltatásoknál, tényleg látszik, mikor fizettem be. :)

Ügyfélszintű hozzáférésed van több számmal? Ilyenkor nem kell számot kiválasztanod a számlainformációnál, hanem a nevedre, és címedre kattints, hogy az egész számládat lásd. Én is itt akadtam el, nem görgettem lejjebb. Ott valóban az utolsó hathavi számlák után szerepelnie kell a befizetett tételek időpontjának, és beérkezésének, ha a szolgáltatásoknál nem a vezetői pofilban állítottad be.:) Ez egy másik buktató, ott az ügyintézői profilt válaszd ki, mert alapértelmezetten a vezetői profilt ajánlja fel. :)

Nekem már régóta az ügyintézői profil van beállítva. 1 szám tartozik az ügyfélszámomhoz, (2 előfizetésem van egyébként) de továbbra sem látszik sehol a befizetés időpontja. Csak az, hogy meddig van a fizetési határidő. Ugyanígy nem látszik a másik előfizetésnél sem. Valamikor, nagyon régen látszott a másiknáél is, de már legalább 2 éve nem jelenik meg a befizetés dátuma. Na, ilyenkor mi van?

csüt. márc. 02, 2006 19:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem éppen. A fordítottja lesz a jó, mint ahogy írtam: a hűségben lévő szerződésedet átteszed kártyásra.

De mondom, ezt ne tessék elhinni, ez csak az Én agyszüleményem, a Magam javára próbálom értelmezni a közleményt :D.

csüt. márc. 02, 2006 19:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Értem, pedig logikus lett volna, hogy a post szigorúbb feltételű, mint a pre, ezért a váltás kártyásra ne legyen új szerződés. Ha ez így lesz, akkor könnyítés kártyásból számlásnak lenni.

csüt. márc. 02, 2006 18:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jelen esetben mindkettő új szerződéskötésnek minősül (lásd vodafone), mert az egyiket felmondod. Csupán a számod marad meg.

csüt. márc. 02, 2006 18:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem a post --> pre migráció eddig sem minősülhetett új szerződéskötésnek. Hiszen post ügyfélként valamivel jobabn kötődsz a szolgáltatóhoz, mint pre esetén. Vagy eddig így volt? :) Én nem tudom, mindig számlás voltam, persze volt kártyám is, de nem vittem át az egyiket a másikba.

csüt. márc. 02, 2006 18:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Adtak ki 28-án és 1-jén is közleményt, a két közlemény a másik PDF-jére mutat.

Március 28-ával kissé megkavarják a kártyás havi díjas rendszert, amit örülnék, ha valaki tisztába tenne.

Ettől a dátumtól nem fog új előfizetői szerződéskötésnek minősülni a pre<->post migráció. Ebből kifolyólag joggal hihetném azt, hogy ha Én alárítam két évet, átmehetek kártyásba, kártyás tarifát választva, a hűségemet megtartva, csak a fizetési konstrukció elsz más. Vagy még a tarifa sem fog változni :D? De valószínűleg bilibe lóg a kezem, ezt is tisztába tehetik az illetékesek.

Tarby: nocsak, nemcsak az Én csőrömet szúrja a Happy :D. De mindegy, hagyjuk. Senki sem fog Tőletek semmit sem megmagyarázni, vitához meg nincs kedvem. S ahogy kérted, reagáltam (immáron másodjára).

csüt. márc. 02, 2006 18:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
zoli62 írta:

csüt. márc. 02, 2006 17:55
Hozzászólás 
zoli62 írta:

csüt. márc. 02, 2006 17:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pannonline-on lenne mit javítani.Amikor kilépek, van amikor egy másik felhasználó neve jelenik meg. Igaz, amit múltkor reklamáltam, a befizetéseket beállítva a szolgáltatásoknál, tényleg látszik, mikor fizettem be. :)

Meg a linkek cseréjét az oldalon egy script segítségével könnyen át lehetne írni.

csüt. márc. 02, 2006 17:04
Hozzászólás 
Petyuszka írta:
Landsmann írta:
Petyuszka írta:
Április 1-től 99 Ft lesz egy MMS, minden hálózatba minden csomagról, belföldön. http://www.pannon.hu/letoltes/20060401.pdf

Erre a pdf-re hol tettél szert? Mert én nem találok hozzá linket a Pannon honlapjáról. Vagy csak nagyon el van dugva?

A szerződési feltételeknél: http://www.pannon.hu/pannon/szerzodesi_feltetelek/

Valóban ott van. De jó kacifántos. Eddig sem értettem hogy a közleményeket miért két helyre teszik, ráadásul nem mindegyik van mindegyik helyen. Hogy ebben mi a logika? Én nem értem. :?

szer. márc. 01, 2006 19:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Petyuszka írta:
Április 1-től 99 Ft lesz egy MMS, minden hálózatba minden csomagról, belföldön. http://www.pannon.hu/letoltes/20060401.pdf

Erre a pdf-re hol tettél szert? Mert én nem találok hozzá linket a Pannon honlapjáról. Vagy csak nagyon el van dugva?

Sok minden el van dugva. :) Van, ami meg már nem is létezik.

szer. márc. 01, 2006 19:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Petyuszka írta:

A szerződési feltételeknél: http://www.pannon.hu/pannon/szerzodesi_feltetelek/

szer. márc. 01, 2006 19:01
Hozzászólás 
Petyuszka írta:

szer. márc. 01, 2006 19:00
arany tag

Hozzászólás 
Petyuszka írta:

Igaz, hogy nekem ez jóhír, mert djuicom van, és így 21 ft-tal olcsóbb, de ez azt is jelenti, hogy a pannon 1000-nek a 48Ft-os MMS árát felviszik 99re??

McLaca írta:
Kártyás, vagy számlás előfizetésre kaptátok az MMS-t?

Üdv!

kártyásra kaptam.

szer. márc. 01, 2006 18:50
Hozzászólás 
Én mindkét számlás kártyámra megkaptam az MMS-eket. Az egyire ma, amásikra tegnap.
Szerintem kártyások is megkapják. Mindenki, akinek az MMS szolgáltatás aktiválva van.

szer. márc. 01, 2006 18:46
arany tag

Hozzászólás 
99-ért az MMS az elég jó,bár én nem nagyon szoktam MMS-ni.Ha még vissza hoznák a mp-es számlázást idővel,meg a bemutatótermekben gyors lenne az ügyintézés semmi bajom nem lenne a Pannonnal.

szer. márc. 01, 2006 18:14
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!

Én számlás vagyok.De a családban van több számlás is ök nem kaptak.

szer. márc. 01, 2006 17:50
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. márc. 01, 2006 17:25
arany tag

Hozzászólás 
Ha bemegyek a Pannonba holnap reggel a tegnapi Metro-ujsággal és a Happy kártyámmal [meghosszabbítva 500 forintokkal 2028-ig], hogy akkor arra szeretném megrendelni az 5 perc + 0 ft-ot, szerintetek, mi az esély, hogy muszáj nekik adni?

Minden egyéni előfizetőnek, ugye.
Bár nem láttam a mai Metro-t, lehet, hogy abban ott a megszokott helyesbítő hirdetés.

szer. márc. 01, 2006 16:39
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

szer. márc. 01, 2006 16:35
arany tag

Hozzászólás 
Én is kaptam MMS-t még tegnap este.

szer. márc. 01, 2006 15:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Kb kéthavonta ha küldök egy mms-t.... Szóval szerintem mindenki kap, egyszer majd. Egyébként még jó, ha nem kell fizetni az adatforgalomért. A 120Ft normál djuice kártyással azért egy kicsit sok. Következő meglepetés lehetne mondjuk a 30 Ft-os mms :P

szer. márc. 01, 2006 14:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
BNM írta:
skynet írta:
Ákombákom írta:
Mai meglepi:
Küldtek egy mms-t az új logoval, meg a kinyílt virággal, meg hogy üdvözölnek a pannon új világában.... 28kB-s az üzenet, szóval remélem nem vonták le az egyenlegemból azt a 3*8Ft-ot az adatforgalomért, vagy az mms-ek után nem kell fizetni???

fogadott mms üzenetekért még külföldön (romaing-olva) se kell fizetni.

Azért ezt a vodánál már kitalálták :? ....valami 50Ft-ot kérnek érte/MMS.... :roll:

Na, ne... Ez nekem új...

szer. márc. 01, 2006 14:20
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Ákombákom írta:
Mai meglepi:
Küldtek egy mms-t az új logoval, meg a kinyílt virággal, meg hogy üdvözölnek a pannon új világában.... 28kB-s az üzenet, szóval remélem nem vonták le az egyenlegemból azt a 3*8Ft-ot az adatforgalomért, vagy az mms-ek után nem kell fizetni???

fogadott mms üzenetekért még külföldön (romaing-olva) se kell fizetni.

Azért ezt a vodánál már kitalálták :? ....valami 50Ft-ot kérnek érte/MMS.... :roll:

szer. márc. 01, 2006 14:19
arany tag

Hozzászólás 
Én is megkaptam ezt az MMS-t, sztem mindenki, akinek be van kapcsolva a szolgáltatás, fog kapni, szerintem.

szer. márc. 01, 2006 14:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
...
Meghatalmazást nem fogadnak el. Az mennyire szabályos?
Jogszabálysértő lenne, ha nincs nálam személyi (vagy bármilyen azonosító irat) az utcán?

Ákombákom: mennyire vagy aktív MMS-ező? :) Vajon mindenki fog kapni?

Üdv!

szer. márc. 01, 2006 14:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ákombákom írta:
Mai meglepi:

Nem kell. Küldésnél sem kell kifizetni az adatforgalmat...

szer. márc. 01, 2006 14:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Mai meglepi:

szer. márc. 01, 2006 14:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Lala írta:
Én régen nem tapasztaltam ezt a pannonnál, 10 percnél nem nagyon várakoztam többet.
De jó Neked!

Szerintem nagyon helyfüggő a dolog. Mióta megnyílt a Fehérvári/Bocskai sarkon a bemutatóterem, oda járok (évente 2-3-szor előfordul), 10 percnél sosem vártam többet, de sokszor azonnal pulthoz mehettem. (De ne kezdjen oda járni mindenki ezentúl, mert akkor sokan lesznek, és legközelebb várhatok én is fél órát.)
McLaca írta:
Egyébként személyazonosság igazolására alkalmas bármilyen hivatalos dokument, amin szerepel a neved, születési dátumod és lakcímed. Legalábbis a rendőrségnek. Persze a mobilszolgáltatók midig törvény felett állnak... :x
Jogszabályilag háromféle dokumentum alkalmas a személyi azonosításra: személyi igazolvány (lehet füzet alakú vagy kártya alakú), útlevél, jogosítvány (csak a kártya alakú). Mivel a Pannon oldalán is pontosan ezeket látom felsorolva a "mit hozzon magával szerződéskötéshez" alatt, nem értek egyet hogy (ebben) a jogszabályok fölé emelnék magukat.
Az ehhez képest egy másik kérdés, hogy ha (szintén jogszabályt sértve) egyik sincs nálad ezek közül, és a rendőr megállít és igazoltatni akar, akkor az ő belátására van bízva, hogy milyen egyéb módokat fogad el a személyazonosságod igazolására. Valóban bevett gyakorlat, hogy lényegében bármilyen fényképest elfogadnak. Viszont ez nem kötelező, teljesen az ő mérlegelésére van bízva. Szélsőséges esetben a barátod nyilatkozatát is elfogadhatja.

szer. márc. 01, 2006 14:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lala írta:
Én régen nem tapasztaltam ezt a pannonnál, 10 percnél nem nagyon várakoztam többet.
De jó Neked!
Látom, Vikingboy is tapasztalta, amit én :), 2001 óta van közöm a Pannonhoz, de eddig a legrövidebb várakozás (a miskolci képviseleten) 30 perc volt, az is kora délután (talán fél kettő magasságában). A leghosszabb meg két óra, de általában a minimum az 1 óra.
Egyébként személyazonosság igazolására alkalmas bármilyen hivatalos dokument, amin szerepel a neved, születési dátumod és lakcímed. Legalábbis a rendőrségnek. Persze a mobilszolgáltatók midig törvény felett állnak... :x

Üdv!

szer. márc. 01, 2006 12:16
arany tag

Hozzászólás 
Kevés tényleg a tarifacsomag választék.Meg kéne valami külön fizetös opció,hogy aki akarja a tarifa csomagját nem 1 perces egységben ha nem momdjuk mp-es vagy 10 mp-es alapon számlázza.
Na most álmodtam egy szépet! :lol:

szer. márc. 01, 2006 11:41
arany tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Na úgy látszik mára nem tartogatott a Pannon semmi meglepit. :(
Igen sajna nekem is volt már,hogy sokat kellett várnom a képviseletnél legutóbb amikor szerződést mentem velük kötni kb.2 óráig tartott a Miskolci képviseletnél,de amikor csak valamit intézni kell akkor is van,hogy 20-30 percet ott vagyok.

szer. márc. 01, 2006 11:28
arany tag

Hozzászólás 
Nem azzal van a bajom, hogy nem volt személyi, az az én saram, mert tudhattam volna(a jogsi az jó, az újfajta kártyás)...hanem a várakozás, na az borított ki és nem csak engem, hanem sok más órák óta ott ülő embert. Volt vagy 14 pult amiből működött 3-4.

szer. márc. 01, 2006 11:15
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
ooz írta:
skynet írta:
akkor is vártam vagy 1 órát legalább

2004 vége felé mentem be hozzájuk az astorián.
17.15kor kerültünk sorra. 20-15.kor álltunk fel. Pedig csak egy 6220-ast vettünk részletre :pislog:
hihhhhhetetlen balfasz volt az eladó picha és a rendsz@ruk is.

miért az Astoriába? Rózsadomb center általában full üres...

szer. márc. 01, 2006 11:01
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
skynet írta:
akkor is vártam vagy 1 órát legalább

2004 vége felé mentem be hozzájuk az astorián.
17.15kor kerültünk sorra. 20-15.kor álltunk fel. Pedig csak egy 6220-ast vettünk részletre :pislog:
hihhhhhetetlen balfasz volt az eladó picha és a rendsz@ruk is.

szer. márc. 01, 2006 10:15
arany tag

Hozzászólás 
Köszönjuk néked Pannon a változást, hogy értünk változtál meg!!!

Tegnap bementünk a barátnőmmel az Astoria bemutató terembe. 2 évente 1X menni kell meghosszabítani az előfizut(r díjcsomag, nem publikus, neten nem lehet váltani másik csomagra), de most váltani szeretett volna pannon 150 csomagra, mert az r és a testületi drága. Mentem vele, mint "szakértő" , mert Ő "csak" telefonálásra használja a mobilját és kifizeti a számlát.
1óra 30perc reményteli várakozás(minden csilingelő hangra felkaptam a fejem). Utánna kedves Hölgy: Sziasztok! (nagyon nem szeretem a tegeződést ilyen helyeken, olyan szép a magyar nyelvben a magázódás). Utánna személyit kértek, na az nem volt, csak BM igazolvány, de azt meg nem fogadták el(nem tudom, hogy kell-e annál hivatalosabb, olyan mint a személyi, csak zöld). így 1óra 30 perc várakozás után 5 percet ránk fordítottak és mehettünk haza, gondolhatjátok, hogy milyen szájízzel...
Annyit még megkell említenem, hogy a Hölgy kedvesen felajánlotta, hogy egy megbeszélt időpontban, sorszám nélkül fogadja a Párom, de ez nem a Pannon érdeme, hanem az alkalmazott embersége!

Köszönjuk néked Pannon a változást, hogy értünk változtál meg!!!
Nincs gyors ügyintézés, az már ósdi volt amúgy is, elég 3 ember egy bemutató teremben, minek is alkalmazzatok +embereket, amikor így is gördülékeny minden...

Azt már nem is mondom, hogy szerettem volna új telefont vásárolni. 20-30000-Ft-ot szánok a cserére, de előfizetéssel(partner program) nincs ilyen árban normális készülék(gondolok itt sony-ericsson, nokia, siemens).

Most mitévő legyek...menjek magentához, vagy ferrarihoz? Az sem jobb, de eddig a Pannon jobb volt tőlük(ügyintézés, választék, hozzálás, tarifák) számomra legalábbi, most ennek is vége...mert a Pannon az Ügyfelekért újult meg.

szer. márc. 01, 2006 8:24
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mondjuk a készülékleírások lehetnének kicsit bővebbek is, mint régebben, amikor még zöld színű honlap volt.

szer. márc. 01, 2006 7:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
mintha bővítették volna a készülékkínálatot ...
Na csak feltűnt másnak is!

Üdv!

szer. márc. 01, 2006 2:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
mintha bővítették volna a készülékkínálatot és itt ez az új opció is. (ami elég pv nekem, de biztos sok embernek bejön)

lehet, hogy kezd ügyfélcentrikusabb lenni a pannon, azon az áron, hogy kirúgja a dolgozóit? :D

szer. márc. 01, 2006 1:17
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kiváncsian várom tart-e még a Pannon meglepetéseket holnapra meg az elkövetkező hetekre.Mert ugye holnap márc.1.
Na majd meglátjuk.

kedd feb. 28, 2006 23:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
tarby írta:
zoli62 írta:
Csak nekem az az érzésem, hogy a Pannonnak túl karcsú a díjcsomagkínálata? Ez most nayg dobásnak tűnik, kérdés a reklámok siker is, de ennek az előzményét is láttuk már máshol.

Nem találsz megfelelő díjcsomagot?

Nekem van jól bevált, csak most feltűnően kevésválasztási lehetőség van a másik két szolgáltatóéhoz képest.

kedd feb. 28, 2006 21:58
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Csak nekem az az érzésem, hogy a Pannonnak túl karcsú a díjcsomagkínálata? Ez most nayg dobásnak tűnik, kérdés a reklámok siker is, de ennek az előzményét is láttuk már máshol.

Nem találsz megfelelő díjcsomagot?

kedd feb. 28, 2006 21:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd feb. 28, 2006 21:20
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Macika írta:
60 perc alatt oda lehet érni bárhová Budapesten.

off, de nagy tévedés :roll: sajnos... :( (legalábbis tömegközlekedéssel)

a többiben viszont egyetértek!
Bevallom, ebben önzően postoltam, 12 éve nem használom a BKV járműveit.

kedd feb. 28, 2006 21:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Következő