Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 13:58

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Köszi a hasznos hozzászólásokat. Most még egy kérdés a szinkronizálásról, pontosabban mentés/visszatöltésről. Amennyiben 6230i Pc Suite-jével lementettem a telefonkönyvét, akkor vissza tudom másolni az új N70-re? A mentett fájlok kiterjesztése ugye ncc, és ismeretes, hogy az a szoftver arróla telefonról még külön.külön le tudta menteni a telefonkönyvet, SMS-eket, stb. Valamint ehhez kapcsolodó kérdés, hogy mindezt a visszatöltést megtehetem az N70-es offline módjában, amikor még nincs benne SIM? Mert a bluetooth-al át lehet küldeni telefonkönyvbejegyzést ilyenkor is, ezt már megérdeklődtem, csak persze ez a lassú, "egészestés" :) megoldás.

A minap egy 6230-ról tettem le a komplett telefonkönyvet és naptárbejegyzéseket egy 6680-ra - a PC Suite 6.7 keresztül a Microsoft Outlook segítségével szinkronizáltam bluetooth-on keresztül. Neked is ezt javaslom. Szerintem egyszerű + gyors.

Még egy mondat a PC Suite-hoz: egy 6230-ról nem tudta átmásolni a 6230i-re az adatokat fagyás nélkül :( De végül én győztem :)

szomb. márc. 11, 2006 7:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok annyi lenne a kérdésem, hogy valakinek van-e a telefonjában (Nokia N70) Samsung DV-RS-MMC 512 MB-os kártya?M
Illetve ez a típust, kezeli-e és megy vagyis elfogadja-e a készülék?
Mert nagyon jó áron be tudom szerezni de nem lehet kipróbálni sajnos?
Ez zavar egy kicsit de ha valaki tesztelte akkor semmi baj nem lehet.

Na erről mi a véleményetek,

válaszokat előre is köszike

:)

szomb. márc. 11, 2006 0:52
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi a hasznos hozzászólásokat. Most még egy kérdés a szinkronizálásról, pontosabban mentés/visszatöltésről. Amennyiben 6230i Pc Suite-jével lementettem a telefonkönyvét, akkor vissza tudom másolni az új N70-re? A mentett fájlok kiterjesztése ugye ncc, és ismeretes, hogy az a szoftver arróla telefonról még külön.külön le tudta menteni a telefonkönyvet, SMS-eket, stb. Valamint ehhez kapcsolodó kérdés, hogy mindezt a visszatöltést megtehetem az N70-es offline módjában, amikor még nincs benne SIM? Mert a bluetooth-al át lehet küldeni telefonkönyvbejegyzést ilyenkor is, ezt már megérdeklődtem, csak persze ez a lassú, "egészestés" :) megoldás.

pén. márc. 10, 2006 23:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
elfelejt írta:
Mitől erősebb az aksija? Nekem 1.5 napot bír a 2 hetes aksi (pedig vigyáztam, hogy az 1. két töltés jó hosszu legyen). Kb fele annyi ideig,mint a korábbi 6600-ásom.
Nekem ez az 5. nokiam, de eddig egyiken sem volt automatikus bill zár. Legalábbis én nem tudtam róla. Mindig a bal felső bal alsó gomb kombinációra zárt/nyitott.

Szerinted egy több, mint kétszer akkora órajelű (és teljesítményű) proci nem fogyaszt többet? És szerintem egy kicsivel a 250k-s display is többet fogyaszt, mint a 65k-s. A nagyobb memó sem vizzel megy...

csüt. márc. 09, 2006 16:39
platina tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Nincs automatikus billentyűzár, infraport, és mobiltárca. Ez utóbbi kinek mennyire hiányzik?

Mint más sokan leírták Neked, erre az op.rendszerre szinte bármit fel lehet rakni (épp csak kávét nem főz még...)

Szóval a mobiltárca dologra van két jó ötletem:
http://www.madsoft.hu/s60/cikkolv.php?id=1106864931&szerz=Seri
http://www.madsoft.hu/s60/cikkolv.php?id=1115355638&szerz=Levike7

Két teljesen különböző programról van szó, mindkettő nagyon jól működik, s folyamatosan van friss verzió is belőlük...

Bill.zár:
http://www.madsoft.hu/s60/cikkolv.php?id=1106864947&szerz=Seri

Ezen kívül még van egy rakat program, ami tudja ezt. Sok nagyobb alkalmazásban pluszként ez is megtalálható... :)

Infra: Hát sajnos az nincs, s telepíteni sem fog menni a dolog :wink: , de azért sztem egy BT-vel, mega z USB-vel már elleszel... :)

csüt. márc. 09, 2006 13:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
E-mail kliense elég jó, hitelesített SMTP-T nem ismer.

Könyörgöm! Ez egy Symbian-os telefon! Ha nem tetszik a beépített e-mail kliens (ami egyébként szerintem egy vacak), akkor fogod és feltelepíted a ProfiMail nevű fantasztikus progit. Minden hitelesített SMTP-vel kapcsolatos problémád megoldódik...

csüt. márc. 09, 2006 13:30
vas-tag

Hozzászólás 
Hát mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget! Meglátjuk mi lesz! Az akku most még mindig maximumon van(kb. 2 nap telt el), de emlékszem egyszer ugyanígy volt és bejött egy hívás és beszéd közben már sípolt és kiírta, hogy merül az akku! elképzelhető, hogy a töltéskijelzéssel van(volt) gond?

csüt. márc. 09, 2006 12:00
Moderátor

Hozzászólás 
N70 írta:
Csak egyet nem értek: már csináltattam egyszer soft frissítést kb. 1 hónapja és most visszagondolva azóta volt probléma az akksitöltéssel!? Lehet ez a szoftver miatt? Valamiért nem volt megfelelő az akkutöltés? Érdekes!
Sokmindent átparamétereznek egy-egy újab FirmWare-val. Nincs kizárva, hogy a töltésritmusba is belepiszkálnak és még az is lehet, hogy nem jó iránybe ment a változás.
Szóval lehet, hogy megoldódik az akksigondod, bár megjegyzem, hogy 95%-ban nem szoftverhiba szokott lenni a gyorsan merülő akksi.

De pl. lehet olyan változás is, ami gyorsabb merülést okozza, hogy folyamatosra kapcsoltad a BT-kapcsolatot, változott a háttérvilágításod erőssége, és még sok-sok olyan lehetőség, amire első körben talán nem is gondolsz.

csüt. márc. 09, 2006 0:34
vas-tag

Hozzászólás 
Ciao Mindenkinek!
A múlkor írtam,hogy a 4 hónapos N70-em akksija körül valami gáz van! Első 2 hónapban minden OK volt kb. 4 napot bírt ki,azután szinte 1 nap után lemerült!(na jó max. másfél nap)! Szóval úgy döntöttem szerviz. Először vittem a Pannon-hoz lévén ott vettem. Szervizes: "min. másfél hét" köszi ebből nem kértem! Gondoltam itt az ideje kipróbálni a Nokia 48 órás szervizét! Ez működött is! Hétfőn délelőtt adtam le,ma fél 2-kor jött az sms,hogy mától át lehet venni! Szóval az akksinak állítólag semmi baja-adtak 1 papírt a diagnosztikáról-meg csináltak 1 soft frissítést! Most kíváncsian várom a végeredményt.
Most úgy néz ki, talán jobban bírja, de majd beszámolok róla!
Csak egyet nem értek: már csináltattam egyszer soft frissítést kb. 1 hónapja és most visszagondolva azóta volt probléma az akksitöltéssel!? Lehet ez a szoftver miatt? Valamiért nem volt megfelelő az akkutöltés? Érdekes!

csüt. márc. 09, 2006 0:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak két cím hirtelen:
http://6600sector.field.hu/
http://www.nokiaprogramok.hu/

szer. márc. 08, 2006 23:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Néhány alkalmazást a Nokia oldalán láttam. Általában innen tölthetők le hozzá, vagy vannak más helyek is?

szer. márc. 08, 2006 20:36
ezüst tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Tépelődöm N70 vételén 6310i és 6230 után. Nincs automatikus billentyűzár, infraport, és mobiltárca. Ez utóbbi kinek mennyire hiányzik? Úgy kilencven környékén jutnék hozzá, nem tudom,megéri-e ennyiért. E-mail kliense elég jó, hitelesített SMTP-T nem ismer. Az akkumulátora erősebb.Fotózás annyira nem számít bene, bár nyilván fogom használni, mint ahogya rádiót is.

Csak a többieket tudom ismételni.
Billentyűzár van. Több fajta. Ingyenes is. Használtam olyat is, amelyiknek alkalmazásonként lehetett megadni, hogy zárjon-e vagy sem.
Nekem az Autolock van fent. Egyszerű, de jó.

Mobiltárca: nekem is hiányzott, amíg rá nem tettem az X-Safe alkalmazást. Többet tud, jobban átlátható. Elég jó titkosítást használ.
Ebből is van több féle.

Infra nekem is hiányzott, de volt már otthon Bluetooth adapter. Sztem elég gyors adatátvitelt biztosít a telefonhoz adott USB csatlakozó is...

A lényeg tényleg az, hogy azt raksz fel a telefonodra, amit akarsz. És ez a legnagyobb előnye a Symbian-nak.

Üdv,
A.

szer. márc. 08, 2006 20:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jelenleg mennyit ért meg ez a telefon újonnan? :)

szer. márc. 08, 2006 20:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Tépelődöm N70 vételén 6310i és 6230 után. Nincs automatikus billentyűzár...
A symbianos telok lenyege eppen ez: ha kell aut. bill. zar, felteszel ra egy progit, ami tudja. A mobiltarca is nyilvan helyettesitheto valamivel, az infraportra meg nem irtak progit tudomasom szerint. :c)

szer. márc. 08, 2006 19:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Van rajta aut bill zár, méghozzá perces időintervallumokban megadható a zárás ideje, másrészt biztonsági kóddal is le lehet zárni a billentyűzetet és ez gyárilag is benne van. Mobiltárcának is jó ez a feature, bár van kimondottan adattitkosító symbianos progi, mellyel bármit le lehet titkosítani e telón, pl contact, üzenet, fotó, video....

szer. márc. 08, 2006 19:19
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
S e t h írta:
Nem tudtok egy olyan konvertert ami az mp4-et úgy konvrtálja más formátumba, hogy az nem fog szaggatni vagy elcsúszni a hangja?

Pl.: River Past Video Cleaner Pro.

Köszi, rákeresek :)

szer. márc. 08, 2006 19:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Mitől erősebb az aksija? Nekem 1.5 napot bír a 2 hetes aksi (pedig vigyáztam, hogy az 1. két töltés jó hosszu legyen). Kb fele annyi ideig,mint a korábbi 6600-ásom.
Nekem ez az 5. nokiam, de eddig egyiken sem volt automatikus bill zár. Legalábbis én nem tudtam róla. Mindig a bal felső bal alsó gomb kombinációra zárt/nyitott.

szer. márc. 08, 2006 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tépelődöm N70 vételén 6310i és 6230 után. Nincs automatikus billentyűzár, infraport, és mobiltárca. Ez utóbbi kinek mennyire hiányzik? Úgy kilencven környékén jutnék hozzá, nem tudom,megéri-e ennyiért. E-mail kliense elég jó, hitelesített SMTP-T nem ismer. Az akkumulátora erősebb.Fotózás annyira nem számít bene, bár nyilván fogom használni, mint ahogya rádiót is.

szer. márc. 08, 2006 17:40
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
OPi írta:
somebody írta:
Hehe :) És ha én azt mondom, hogy a 6680 nem teszi ilyenkor backroundba se a naplót se a telefonkönyvet? Pedig egy oprendszer.

6630 pedig azt teszi.

Ne mondd má:) Neked nem marad főalkalmazásként, hanem háttérbe teszi?
Azt megértem, hogy N70-be valamiért háttérbe rakja, de a 6630/6680-as nagyon hasonló... mind1:)

Pontosan...ezt akartam írni, lehet, hogy nagyon rosszul fogalmaztam... :?

szer. márc. 08, 2006 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:
somebody írta:
Hehe :) És ha én azt mondom, hogy a 6680 nem teszi ilyenkor backroundba se a naplót se a telefonkönyvet? Pedig egy oprendszer.

6630 pedig azt teszi.

Ne mondd má:) Neked nem marad főalkalmazásként, hanem háttérbe teszi?
Azt megértem, hogy N70-be valamiért háttérbe rakja, de a 6630/6680-as nagyon hasonló... mind1:)

szer. márc. 08, 2006 15:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Tényleg csak max. 100 kb méretű csatolt leveleket tud megnyitni?

Nem. MMS 300 kb, e-mail KORLÁTLAN!

szer. márc. 08, 2006 14:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
S e t h írta:
Nem tudtok egy olyan konvertert ami az mp4-et úgy konvrtálja más formátumba, hogy az nem fog szaggatni vagy elcsúszni a hangja?

Pl.: River Past Video Cleaner Pro.

kedd márc. 07, 2006 23:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
somebody írta:

6630 pedig azt teszi.

kedd márc. 07, 2006 22:31
Moderátor

Hozzászólás 
somebody írta:
Hehe :) És ha én azt mondom, hogy a 6680 nem teszi ilyenkor backroundba se a naplót se a telefonkönyvet? Pedig egy oprendszer. Elvileg. Egyébként tisztába vagyok a multitasking fogalmával...de azért kössz :!: :wink:
Háthanemhogy?
Főalkalmazásként futtatja tovább?
Kilép belőle?

Ehh, ma is tanultam valamit...

kedd márc. 07, 2006 21:07
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd márc. 07, 2006 19:21
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
SW bug.. hehe :)

Welcome to the Symbian world!

A Symbian oprendszer egyik legnagyobb előnye az igazi multitasking, azaz több program egyidejű futtatása. Ebből a szempontból program pl. a telefonkönyv vagy a híváslista is.

Vagyis: "it's not a bug, it's a feature"!

Hehe :) És ha én azt mondom, hogy a 6680 nem teszi ilyenkor backroundba se a naplót se a telefonkönyvet? Pedig egy oprendszer. Elvileg. Egyébként tisztába vagyok a multitasking fogalmával...de azért kössz :!: :wink:

kedd márc. 07, 2006 17:36
platina tag

Hozzászólás 
somebody írta:
....

Bizony bizony!!! Ahogy kedves tanult foruzmtársunk, Akoska írta, ez bizony nem bug... Ez minden Symbianos telcsinél így van... :)

Üdv a Symbianosok táborában! :wink:

kedd márc. 07, 2006 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tényleg csak max. 100 kb méretű csatolt leveleket tud megnyitni?

kedd márc. 07, 2006 17:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jól látom, hogy Vodafone-nál nem kapható akciósan?

kedd márc. 07, 2006 17:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
SW bug.. hehe :)

Welcome to the Symbian world!

A Symbian oprendszer egyik legnagyobb előnye az igazi multitasking, azaz több program egyidejű futtatása. Ebből a szempontból program pl. a telefonkönyv vagy a híváslista is.

Vagyis: "it's not a bug, it's a feature"!

kedd márc. 07, 2006 17:20
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én is megvettem a telót! :D Nekem idáig nagyon bejön.
De lehet találtam egy SW bugot.
Amikor hívást indítok telefonkönyvből vagy naplóból, és befejezem a hívást, akkor a telefonkönyv vagy a napló ugyan úgy fut, mint hívás előtt. Csak az a különbség, hogy backgroundba.
Nálatok is ezt csinálja?
Az SW-m: 3.0546.2.3

kedd márc. 07, 2006 16:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Igen, úgy látszik, az offline módban semmilyen kommunikáció nem engedélyezett, FM sávon sem.
Na jó, azért a kékfog müxik! :c)

kedd márc. 07, 2006 0:31
ezüst tag

Hozzászólás 
elfelejt írta:
Hello!

Elnézést a pontatlan fogalmazásárt, máskor jobban résen leszek és próbálom kiszűrni a balgaságokat a fogalmazványomból. Helyenként hiányos mobil/IT tudásom kérem nézzétek el(avagy, tuti fogok én még vadat kérdezni)

Igen, mp3 lejátszóként is szeretném használni a telot. Én kicsi szőke marketinges agyammal azt gondoltam, hogy a telefonom a bluetooth-án keresztül, (mint a kihangosítóval) a laptopomat (emiben szintén van bluetooth és egy erősítőre van kötve) simán össze tudom kötni drót nélkül, és így a telefonon lévő mp3 számokat is meg tudom hallgatni. A másik balga gondolatom pedig az volt, hogy az autóban lévő bluetooth segítségével az autó erősítőjét is tudnám használni zene hallgatásra. Most viszont totál összekeveredtem, sajnos gőzöm sincs, hogy amit felraktál (skynet) linket azon mi a csuda lehet, és hogyan tudnám használni céljaim elérésében.
Lehetne, hogy segítesz kifejteni a korábbi mailed?

Előre is köszi!

Hi!

Én már használtam az asztali PC Bluetooth -ján keresztül zenehallgatásra egy 6230-at; A PC egy HiFi -vel össze kötve, csak semmi értelme,mert minőségileg nem jó.:
1. Nem sztereo
2. Szaggatott a jel.
Amit Sky mutatott linket, egy eszköz melyet a telefon Pop Portjára csatlakoztatva "nyersz" egy jack aljzatot(egy szabványos aljzat mint pl: Discman,MP3 lejátszók,Walkman stb.),amibe a fülhallgatót bele tudod dugni, vagy akár egy jack-RCA audio kábellel az erősítőre tudod kötni; vagy egy jack-jack kábellel az auto radio line in bemenetére(feltéve hogy ilyen az autó rádiód)vagy a laptop bemenetére és így már mp3 lejátszó.

Remélem nem írtam sok hülyeséget....

Üdv

kedd márc. 07, 2006 0:01
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

Elnézést a pontatlan fogalmazásárt, máskor jobban résen leszek és próbálom kiszűrni a balgaságokat a fogalmazványomból. Helyenként hiányos mobil/IT tudásom kérem nézzétek el(avagy, tuti fogok én még vadat kérdezni)

Igen, mp3 lejátszóként is szeretném használni a telot. Én kicsi szőke marketinges agyammal azt gondoltam, hogy a telefonom a bluetooth-án keresztül, (mint a kihangosítóval) a laptopomat (emiben szintén van bluetooth és egy erősítőre van kötve) simán össze tudom kötni drót nélkül, és így a telefonon lévő mp3 számokat is meg tudom hallgatni. A másik balga gondolatom pedig az volt, hogy az autóban lévő bluetooth segítségével az autó erősítőjét is tudnám használni zene hallgatásra. Most viszont totál összekeveredtem, sajnos gőzöm sincs, hogy amit felraktál (skynet) linket azon mi a csuda lehet, és hogyan tudnám használni céljaim elérésében.
Lehetne, hogy segítesz kifejteni a korábbi mailed?

Előre is köszi!

hétf. márc. 06, 2006 17:55
ezüst tag

Hozzászólás 
A jack átalakító stereo?????

hétf. márc. 06, 2006 17:13
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Alexfux írta:
...ha Offlineba kapcsolom a telefont, akkor nem tudok rádiót hallgatni, mert azt mondja, hogy nincs hálózat. Amit nem értek. miért kell neki a GSM-3G hálózat, amikor van antennával vehető rádióadás? Nem a Visual részét akarom használni a rádiónak! Vajon a 3.xx szoftban szintén így van ez?
Igen, úgy látszik, az offline módban semmilyen kommunikáció nem engedélyezett, FM sávon sem.

Akkor az elég baj, lehet sw hibának is mondani, bár nem tudom, hogy miért így csinálták meg. Nincs valami kapcsolat a fejlesztőkkel? :)

hétf. márc. 06, 2006 11:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

Vettem egy gigás kártyát a teloba, hogy tudjam mp3-ként is használni. Tudna valaki segíteni?: össze lehet kötni laptop-pal vagy bluetooth kihangosító szettel (pl. bluethooth-on keresztül) a telot, hogy erősítőn keresztül hallgassam a zenéket?

Előre is köszi a választ!

hétf. márc. 06, 2006 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bányászbéka írta:
... ha videófelvételt készítek úgy, hogy nincs hang, avagy csak nagyon minimális háttérzörej, akkor igen erős háttérzúgás hallható visszajátszáskor.
Nem hinném, hogy probléma, 1xűen így müxik az automatikus felvételszint-szabályozó.

hétf. márc. 06, 2006 7:53
arany tag

Hozzászólás 
Uff!

Van egy kis problémám: ha videófelvételt készítek úgy, hogy nincs hang, avagy csak nagyon minimális háttérzörej, akkor igen erős háttérzúgás hallható visszajátszáskor. Ez egyedi, vagy másnál is jelentkezik?

vas. márc. 05, 2006 22:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
...ha Offlineba kapcsolom a telefont, akkor nem tudok rádiót hallgatni, mert azt mondja, hogy nincs hálózat. Amit nem értek. miért kell neki a GSM-3G hálózat, amikor van antennával vehető rádióadás? Nem a Visual részét akarom használni a rádiónak! Vajon a 3.xx szoftban szintén így van ez?

vas. márc. 05, 2006 19:52
platina tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
Sziasztok!

Elég gyakran előfordul, hogy valakit felhívok, aztán csak beszélek, beszélek, de a vonal már 2 perce megszakadt.
Kényelmes lenne azt mondani, hogy a tulodali beszélőnek nincs térereje, de sajnos nem így van.
A furcsaság az volt, hogy ma észrevettem szinte azonnal, hogy megszakadt a kapcsolat az Árpád-hídnál, és újratárcsáztam, ekkor azt írta ki a telefon, hogy a hálózat foglalt. Mivel autóban ültem, elképzelhető, hogy úgy váltott cellát a telefon, hogy az új cellában nem volt szabad kapacitás?
Lehet ennek oka, hogy 3G-s hálózaton volt a telefon?
Ja, Pannon hálózaton voltam.

Vagy ez már megint a 2.xxx szoft miatt van?

Más nem találkozott hasonló problémával?

Üdv,
A.

Velem is már történt hasonló T-Mobile hálózaton a 2.xx szofttal.

Közel negyedéves használat során ki kell jelentenem, hogy megint egy nagyon klassz telefont sikerült választanom. Nagyon meg vagyok vele elégedve és a legújabb PCSuite-vel sincs semmi bajom, sikerült biztonsági mentést csinálni, szinkronizáltam az Outlook-val. Tetszenek a fotói (persze nem keverem össze egy digit. fényképezőgéppel), de talán a videókkal vagyok a legjobban megelégedve.

Persze azért egy-két gond van. Az egyik, hogy ha a telefonmemóriába rögzítem a videófelvételt, akkor már a felvételkor jól láthatóan akadozik, szaggat. Ha az MMC-re mentem, akkor semmi baj. Ez vajon a szoft hibája, vagy esetleg más probléma lehet?

A másik probléma az FM rádióval van. Tökéletesen működik, se nem recseg, se nem kihagy, semmiféle olyan gond sincs vele, mint amelyekre a fórumon néhány kolléga panaszkodott. Ami baj vele, hogy ha Offlineba kapcsolom a telefont, akkor nem tudok rádiót hallgatni, mert azt mondja, hogy nincs hálózat. Amit nem értek. miért kell neki a GSM-3G hálózat, amikor van antennával vehető rádióadás? Nem a Visual részét akarom használni a rádiónak! Vajon a 3.xx szoftban szintén így van ez?

vas. márc. 05, 2006 16:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hozzászólásodból valószínűsíthető, hogy még semmit nem irányítottál a kártyára.

Ugyanis az üzeneteket is tárolhatod rajta, az email forgalmat is, fotókat/videokat csinálhatsz rá (lehet, hogy ez utóbbi default módon a kártyára történik).

Mindenesetre eddig valószínűleg nem vesztettél életfontosságú dolgokat. Azért csak csínján a formázással (különösen, ha jelszavas az MMC).

szomb. márc. 04, 2006 12:03
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyamusic írta:
Kukucs!
Tegnap vettem egy N70-es csodamobilt. Az előző múzeális Siemens-emhez képest...
De már el is rontottam valamit. :)
Azt hittem, hogy a memóriakártya csak adattárnak van. Pl. fényképeknek (mint pl. asszony 6230-asán). Le is formáztam...
Anélkül, hogy jól lehülyéznétek (ami egyébként igaz), mondjatok már el, hogy mit sikerült letörölnöm és honnan tudom visszatenni (ha egyáltalán van valami érdemleges).
Aztán. Excel állományokat szeretnék megnyitni. Erre van-e valami mód?

Bocs, hogy nagyon naív kérdéseket tettem fel. Valszeg visszaolvasva mindenre meglelném a választ, de csak rövid ideig tudok neten lenni.

Köszönöm.
Sanyi

Ezért ne hülyézd magad, én is sok marhaságot megcsináltam anno a 6600-ámmal, a 3410 után...
Szóval, nem is nagy gond, hogy leformáztad a memkártyát (én mindig ezzel kezdem), legalább csak azokat a progikat fogod feltenni, ami Neked mindenképpen szükséges, és azokból is a legújabb verziót, amiket itt találsz meg:
http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,77615,00.html

szomb. márc. 04, 2006 10:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Kukucs!
Tegnap vettem egy N70-es csodamobilt. Az előző múzeális Siemens-emhez képest...
De már el is rontottam valamit. :)
Azt hittem, hogy a memóriakártya csak adattárnak van. Pl. fényképeknek (mint pl. asszony 6230-asán). Le is formáztam...
Anélkül, hogy jól lehülyéznétek (ami egyébként igaz), mondjatok már el, hogy mit sikerült letörölnöm és honnan tudom visszatenni (ha egyáltalán van valami érdemleges).
Aztán. Excel állományokat szeretnék megnyitni. Erre van-e valami mód?

Bocs, hogy nagyon naív kérdéseket tettem fel. Valszeg visszaolvasva mindenre meglelném a választ, de csak rövid ideig tudok neten lenni.

Köszönöm.
Sanyi

szomb. márc. 04, 2006 10:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
...
Egyszer jártam úgy, hogy a Westend előtt full 3G térerőt mutatott, de nem tudtam felhívni senkit, mert "a hálózat foglalt" volt, át kellett váltanom sima GSM-re. Ez még a 2.xx-es szofttal történt, a pannonos 3G is korai szakaszban volt még.

csüt. márc. 02, 2006 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
ilyennel még nem t6alálkoztam, az már előfordult, hogy videken (no 3G) hálózat foglaltat irt ki, Pannon hálózaton (Westelen soha).

csüt. márc. 02, 2006 11:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Elég gyakran előfordul, hogy valakit felhívok, aztán csak beszélek, beszélek, de a vonal már 2 perce megszakadt.
Kényelmes lenne azt mondani, hogy a tulodali beszélőnek nincs térereje, de sajnos nem így van.
A furcsaság az volt, hogy ma észrevettem szinte azonnal, hogy megszakadt a kapcsolat az Árpád-hídnál, és újratárcsáztam, ekkor azt írta ki a telefon, hogy a hálózat foglalt. Mivel autóban ültem, elképzelhető, hogy úgy váltott cellát a telefon, hogy az új cellában nem volt szabad kapacitás?
Lehet ennek oka, hogy 3G-s hálózaton volt a telefon?
Ja, Pannon hálózaton voltam.

Vagy ez már megint a 2.xxx szoft miatt van?

Más nem találkozott hasonló problémával?

Üdv,
A.

csüt. márc. 02, 2006 10:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
Sziasztok!
3.XXX szoft van a telómon. Van egy / mondjuk több is :lol: / gondom: a BT keresés mintha nem mindig működne. Engem másik készülék lát, csatlakozni is tudunk egymáshoz, de a mikor én akarok keresni másik BT készüléket, nem történik semmi, ,kiírja néhány mp után, nem talált másik ezközt akarok-e újabb keresést. Amúgy keresésnél kellene villognia két BT ikonnak felváltva ilyenkor ez sem történik meg. Másnál is volt ilyen??? Mi lehet a gond?

Gimmerati... Azzal lesz a geb*sz...

szer. márc. 01, 2006 11:03
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a tippet! A töltőre nem is gondoltam! Bár most, hogy így mondod én a 3650-es telómhoz kapott töltőt használom az N70-hez adott átalakítóval! Remélem ez nem gond, mert szerintem a két töltő típusa azonos! (ACP 12?)

szer. márc. 01, 2006 0:20
Moderátor

Hozzászólás Re: Nokia N70
N70 írta:
Sziasztok!

Régi fórumolvasó vagyok, és szeretnék tanácsot kérni egy problémával kapcsolatban! N70-em van most 4 hónapja és az akksi nem nagyon bírja 1-2 napnál tovább! Két hónapig nem volt semmi gondom vele, kibírt 4 napot is! A problémára mostanában lettem figyelmes! Nem az első S60-as telcsim, tudom Max. 4 napig bírják az akksik ilyen telefonoknál kevés használat mellett! Átlagos felhasználó vagyok, napi 1-2 telefon, kevés wap! Tegnap jöttem haza Bp-ről, na a 3G-s hálózaton max. 1 napig bírta! Feltöltés után egy éjszaka alatt lehúzta majdnem az összes energiát! Bevittem a Westend-be a Nokia boltba, ott azt mondták, hogy vagy az akksi rossz( made in China-Nokia gyári), vagy a telcsi és már tönkre tette az akksit is! Kérdem én lehetséges ez? Hagyjam ott felküldik a központba és bemérik! Ha jól tudom az akksira fél év a gari! Pannon-nál vettem!

Köszi a segítséget előre is!
A gyári eredeti csomagban, a telefonnal együtt kapott akkura ugyanúgy 1 év gari van, mint az összes többi alkatrészre.
A később, külön vásárolt akksikra lehet, hogy még mindig csak 6 hónap a gari, nem tudom.
Sajna lehetséges, hogy valami **** van az akksitöltés körül. Lehet a töltő hibája, lehet a telóé is de lehet szimplán az akksi is rossz.
Emiatt fontos, hogy együtt add be szervizbe az említett 3 cuccot (magyarán vidd a töltőt is, amivel tölteni szoktad!).

kedd feb. 28, 2006 23:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 73  Következő