Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 14:28

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki! Megrendeltem a Vodánál a NET50et két hónapja.A tellán (MPX 220 és öcsém MPX200 is) működik rendesen.De! A minap gondoltam összehozom a WIN XP-vel, úgy hogy tudjak azon is netezni. A vodától lekértem a beállításokat, sikerült is.Ám a mikor a netre tárcsáz(*99#), akkor a jobb sarokban nem a G betű jelenik meg, hanem a két kis nyíl az adatforgalomról.Most akkor perc alapon számol vagy aGPRS-en megy ki a Smartphone modemjén(Smartphone 2002 Wireless modem USB)???? Ha valakinek van valami tapasztalata kérem ossza meg velem, mert a voda azt mondja, ők nem számláznak így percdíjat,de én mégis kételkedem. Ha ilyenkor a telókra csörgetek rögtön fogadják a hívást. Ez így most GPRS vagy perc alapú? Thx nektek
nyegab

szomb. márc. 11, 2006 22:21
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás MIO Frissítés
SRÁCOK TUDOM HOGY EZ MOST NEM TELJESEN MPX200AS TÉMA DE MAJDNEM....NEM TUDJÁTOK HOGYAN KELL MIO SMARTPHONEOKAT HARD RESETLENI....??? NAGYON FONTOS LENNE!!!!! LÉCCI SEGÍTSETEK :oops:

szomb. márc. 11, 2006 20:33
arany tag

Hozzászólás TomTom ződ képernyő
Nálam elindult a Tomtom az újabb térképpel. Ha nem megy, biztosan az elérési úttal van a gond, legalábbis ezt variáltam. Beírtam az elejére a hiányzó 3 db szóközt, meg a végére az 1 db-ot, és láss csudát működik. Talán ezzel próbálkozzatok!
Nálam WM5 van és a gyökérben storage könyvtárban van minden. A dat file-ban is storage az elérési útja a térképnek, nem storage card.

csüt. márc. 09, 2006 21:07
vas-tag

Hozzászólás 
kremo írta:
akinek zöld képernyön elakad:

létre kell hozni egy szöveges filet CurrentMap.dat néven.
a tartalma a következő legyen ez az egy sor a sor elejét és végét jelző idézőjel nélkül.
"" \Storage Card\Great-Britain-Map\ "
vagyis látszik (remélem) hogy az elején van egy idézőjel és 3 db szóköz, es a vegen egy plusz szóköz! ezek fontosak. persze ha más az alapértelmezett térkép akkor az irandó bele.
es ide kell bemasolni:
\Storage\My Documents\TomTom

értelemszerűen a storage/storage card atirando az adott randszernek megfelelőkre!

Köszi ezt próbáltam már, az spsector fórumon található gondolom szintén általad elkövetett leírás alapján és az eredmény ugyanaz.
Próbáltam már térkép nélkül olyankor a program írja hogy nem található térkép és letölthetek ha akarok ilyankor minden funkció rendben működik.
Próbáltam már úgy hogy 2 térkép volt felmásolva, ilyenkor választhatok a kettő közül és mikor kiválasztom az egyiket elakad.
Próbáltam már töltéssel, töltés nélkül nettel, net nélkül, fejenállva, mindehogy de az istennek nem indul el. Általában min. 20 percet várok tehát az sem lehet a baj hogy nem várom ki mire összeszedi magát.
Nekem a .mid -file a gyanús mert ha azt kiszedem a térkép könyvtárából akkor azt kapom hogy "nincs találat a térképre".
Egyébként ez miféle file? Mert mint midi hangot semmi nem játsza le.
Továbbra is szívesen fogadok minden ötletet. Olyan is érdekel hogy melyik kezemmel kapcsoljam be a telót. Mindent kipróbálok.
Maga a program talán már nem is érdekel ennyire csak széjjelqr az ideg hogy mért nem működik.

csüt. márc. 09, 2006 12:51
arany tag

Hozzászólás 
akinek zöld képernyön elakad:

létre kell hozni egy szöveges filet CurrentMap.dat néven.
a tartalma a következő legyen ez az egy sor a sor elejét és végét jelző idézőjel nélkül.
"" \Storage Card\Great-Britain-Map\ "
vagyis látszik (remélem) hogy az elején van egy idézőjel és 3 db szóköz, es a vegen egy plusz szóköz! ezek fontosak. persze ha más az alapértelmezett térkép akkor az irandó bele.
es ide kell bemasolni:
\Storage\My Documents\TomTom

értelemszerűen a storage/storage card atirando az adott randszernek megfelelőkre!

csüt. márc. 09, 2006 9:28
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!
Én is a tomtom-al szívok. Tünetek ugyanazok mint amiket már többen leírtak.Vagy végtelen zöld képernyő vagy ha kitörlöm a configot, akkor marika és az orosz luvnya teszt még ok de aztán semmi. Mindent próbáltam már gyökérben, storage-ban, mounted volume-ban, természetesen a current map-ot mindig eszerint módosítottam és semmi.
A reg és app unlockot kétféleképpen is megcsináltam már. Nincs ötletem.
Esetleg azok akiknek WM2005 alatt fut (merthogy én is ezalatt próbálom gyűrni) írják le milyen egyéb programokat telepítettek, és milyen regtrükköket eszközöltek hátha itten van a kutyesz elfődelve.
Mindenkinek előre is kösz.

csüt. márc. 09, 2006 0:55
arany tag

Hozzászólás 
kremo írta:
Resco Explorer 5.30-beta:

http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=4293

/mai release senki ne kerjen törést, 60 napig jó triál módban, addigra lesz hozzá okosság ileltve uj release!/

A kukát nézzétek meg, dobtam hátast! :D

Köszi az infót.

szer. márc. 08, 2006 23:45
arany tag

Hozzászólás Re: MPX200 SX1-re
AndrySoft írta:
Big P. írta:
Eljoult írta:
Sziasztok!

Szerintetek érdemes kb. 1-1-ben elcserélni az MPX 200-at egy Siemens SX1-re? Papírom ismerem a különbségeket, de pl. melyik teló a megbízhatóbb, stb.?

Én nem cserélném a helyedben....Sok panasz van rá,hiába symbian,nem nagyon fut rajta semmi....

Ezt gondolom saját tapasztalatodból meritetted... Mert én meg azt tapasztaltam, hogy szinte minden megy rajta, még az nGagyis játékok is. Köszönhetően a nagyobb memóriájának és a gyorsabb procijának. (a többi Nokiához képest)

Nem saját tapasztalat....

szer. márc. 08, 2006 8:19
arany tag

Hozzászólás 
boti20 írta:
Sziasztok !
El tudná valaki küldeni nekem is ezt az új térkép csomagot "PL-CZ-SK-HU-Map" ?

cím: boti20@freemail.hu

Előre is köszi !

Te olvasol is, vagy csak írsz? Az előző oldalon Pedro linkelte és nem küldjük el, neked kell letölteni!

Pedro írta:
Tom Tom Pl-Cz-Sk-Hu-Map v645: jobb, szebb, részletesebb stb.stb.

http://www.megaupload.com/?d=0S01RMN2

A letöltött fálj egy jelszóval védett "video.rar" lesz.
Kicsomagoláskor ezt kell megadni jelszónak.
"http://pandora.idnes.cz/conference/p800/"

Viggyétek, vegyétek... Laughing

szer. márc. 08, 2006 8:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok !
El tudná valaki küldeni nekem is ezt az új térkép csomagot "PL-CZ-SK-HU-Map" ?

cím: boti20@freemail.hu

Előre is köszi !

szer. márc. 08, 2006 0:55
gyémánt tag

Big P. írta:
Eljoult írta:
Sziasztok!

Szerintetek érdemes kb. 1-1-ben elcserélni az MPX 200-at egy Siemens SX1-re? Papírom ismerem a különbségeket, de pl. melyik teló a megbízhatóbb, stb.?

Én nem cserélném a helyedben....Sok panasz van rá,hiába symbian,nem nagyon fut rajta semmi....

Ezt gondolom saját tapasztalatodból meritetted... Mert én meg azt tapasztaltam, hogy szinte minden megy rajta, még az nGagyis játékok is. Köszönhetően a nagyobb memóriájának és a gyorsabb procijának. (a többi Nokiához képest)

kedd márc. 07, 2006 23:58
arany tag

Hozzászólás 
Resco Explorer 5.30-beta:

http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=4293

/mai release senki ne kerjen törést, 60 napig jó triál módban, addigra lesz hozzá okosság ileltve uj release!/

A kukát nézzétek meg, dobtam hátast! :D

kedd márc. 07, 2006 22:34
vas-tag

Hozzászólás operátor név
Hello!

Tud valaki segíteni abban, hogy az operátor névhez ne azt írja ki vodás kártyánál, hogy: vodafone HU vodafone? Ha registry buherával átírom, a vodafone HU-t el tudom tüntetni, de amit a kártyáról olvas be, nem. Tehát egy vodafone még mindig marad. Előre is köszi.

kedd márc. 07, 2006 20:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Hallotatok arról valamit hogy lesz a telóhoz szuperaksi ami bírja rendesen? minthe olvastam róla valamit valahol lehet itt volt régebben, neh ezzel kapcsolatban van fejlemény?

kedd márc. 07, 2006 16:42
arany tag

Eljoult írta:
Sziasztok!

kedd márc. 07, 2006 15:52
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Arcsi! De sajnos nem ez a gondja. Nem értem, mert korábban is ugyanígy csináltam. WM5 alatt:
Létrehoztam Storage könyvtárat. Bemásoltam 2577-t, TomTom-ot, és a ...map-ot. A TomTom-ba bemásoltam a két Marika hangfile-t. Létrehoztam Storage\My Documents\TomTom-ot, ide beletettem Currentmap.dat-ot, abban lemódosítottam értelem szerint az elérési utat.
Erre végig megyek az indítási parameterizáláson, majd miután kiválasztom az alapesetben felkinált Marika-t, semmi nem történik vár végtelenségig, pedig a teszetlés is működik, csak a telefon fullra terhelt, minden kinnt marad a képernyőn, (Pl akku lemerült üzenet), csak home gombbal lép ki, minden nagyon lassan működik. Nem értem.
A korábbi kelet európai térképpel ment korábban, de most csak 128 megás kártyám van arra meg a térkép sem fér fel, hogy kipróbáljam.
Ha a navigator.cfg file-t visszaírom, akkor végtelen zöld képernyőm van.

kedd márc. 07, 2006 15:13
vas-tag

Hozzászólás MPX200 SX1-re
Sziasztok!

hétf. márc. 06, 2006 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
lgeza írta:
Újratelepítés után nem indul a TomTom. Nekem a térkép könyvtárba nincs PL-CZ-SK-HU-Map.cfg és traffic.inc. Lehet ez a gondja? Ha igen ezt a két file-t email elküldhetné valaki. Köszönöm.

Elküldtem emailben, remélem segít.

A pin kód hang megváltoztatására nincs valami tippetek? Vagy a startup hangra?

hétf. márc. 06, 2006 16:11
arany tag

Hozzászólás 
boti20:Mint előttem szóló, bármilyen 4 V egyenáram környéki adapter megteszi. Ha már van benne egy kis feszkó, utána el fog indulni a töltő. Én nem használt siemens telóm L-ion akkuját így újra tudtam használni, azóta is jó.
Újratelepítés után nem indul a TomTom. Nekem a térkép könyvtárba nincs PL-CZ-SK-HU-Map.cfg és traffic.inc. Lehet ez a gondja? Ha igen ezt a két file-t email elküldhetné valaki. Köszönöm.

hétf. márc. 06, 2006 10:02
arany tag

Tartózkodási hely: Bp. Nokia E52 RM-469 033.002 Kingmax 4GB microSD Class 6. 2009.09.15
Hozzászólás 
Igen! Annyira le van merulve h nem latja meg a telo sem. En mar jartam igy igaz nem mpx-nel. Egy nokia toltovel es 2 szal drotal egy kis elotoltes utan vissza a teloba es mukodott.

vas. márc. 05, 2006 23:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Kb. 1 éve vettem a boltból a telómat 2 db. aksival. Ezidáig csak az egyiket használtam de most, hogy a másik aksit szeretem volna üzembe helyezni és beletettem a telóba tölteni, tapasztaltam, hogy azt nem tölti, nem reagál semire. Szerintetek mi lehet a baja? Túl sokáig állt töltetlenül, az aksi?

vas. márc. 05, 2006 20:53
ezüst tag

Hozzászólás AJJAj
Srácok nem tudnátok segíteni? (lécci...)
Frissíteni akartam a telót de közben lemerült. Most mit csináljak? Szervizbe megcsinálják? Mennyiért (pénzt nem sajnálok) Segítsetek könyörgööm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fontos!

vas. márc. 05, 2006 10:58
ezüst tag

Hozzászólás 
jama12 írta:
srácok segitsetek
most délután vettem észre hogy a telo nem tölt ,sem hálózatról, sem usb-ről, ki bekapcs megvolt, akksit kivettem betettem, ilyenkor mit lehet csinálni?
nem tuom mi lehet vele? járt már vki igy?

Igen, én jártam így, pontosabban a barátnőm. Valahol pár oldallal hátrébb leírtam hogy melyik biztosítékot kell ilyenkor kicserélni, vagy "megpatkolni". Kis kézügyességgel és egy jó pákával megoldható.

Más: nem tudja valaki, hogy lehet megváltoztatni azt a kis prüttyögő hangot, amit akkor ad ki a teló mikor a pin kódot kéri? Szeretném valami hangosabbra módosítani. Gondolom valahol a regisryben van eldugva, de nem találom. :roll:

szomb. márc. 04, 2006 19:01
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
Tehát akkor csak így simán nem sok haszna van, de utánanéztem s ha lenne blutooth akkor lehetne használni simán csak vanni kell 20 ért egy GPSes cuccot hozzá, a 200 ashoz nincs külsőleg csatlakoztatható blutooth?
Mert akkor nagyon jól lehetne használni...

Igen, ugy tudnad hasznalni. Csak ahhoz uj telo kell (amin van bluetooth) es kell egy telefonra/pda -ra csatlakoztathat bluetooth-os GPS keszulek. Ennel mar joval egyszerubb, ha veszel egy GPS-es PDA-t, egyreszt nagyobb a kijelzoje, masreszt az erintokepernyoje miatt sokkal kenyelmesebben tudod hasznalni pl. kocsiban.
A telefonos terkep szoftverek nem GPS-es navigalasra jok elsosorban, hanem hogy legyen egy zsebterkeped, sot, meg utvonalat is tudsz tervezni vele. Ha tudsz terkep alapjan tajekozodni, akkor nem is kell a gps igazabol, csak meriti az akksit... :)

pén. márc. 03, 2006 23:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Tehát akkor csak így simán nem sok haszna van, de utánanéztem s ha lenne blutooth akkor lehetne használni simán csak vanni kell 20 ért egy GPSes cuccot hozzá, a 200 ashoz nincs külsőleg csatlakoztatható blutooth?
Mert akkor nagyon jól lehetne használni...

pén. márc. 03, 2006 10:31
ezüst tag

Hozzászólás 
GPS
(Global Positioning System)
'GPS' rendszer
(földkörüli helymeghatárzó rendszer)
műholdkapcsolatra alapozott elektronikus helymeghatározó rendszer;
eredetileg csak az igényes turisztikában és tehergépkocsiknál alkalmazott, tájékozódást segítő, önműködő szolgáltatás;
integrált változata a jövőben várhatóan mobiltelefonokba és számítógépekbe is beépítésre kerül;
forrás: http://home.iae.nl/users/nickl/mikrosz.html

na jó az utolsó mondat már megvalósult, viszont nem MPX200nál...

pén. márc. 03, 2006 6:46
ezüst tag

Hozzászólás 
szevasztok a tomtom 5 ben amikor érvényes GPS jelet keres ahoz kell wap vagy internet?Ha ezek nincsenek akkor használhatatlan a progi néhány szemszögből?

csüt. márc. 02, 2006 21:11
vas-tag

Hozzászólás 
srácok segitsetek
most délután vettem észre hogy a telo nem tölt ,sem hálózatról, sem usb-ről, ki bekapcs megvolt, akksit kivettem betettem, ilyenkor mit lehet csinálni?
nem tuom mi lehet vele? járt már vki igy?

csüt. márc. 02, 2006 20:20
ezüst tag

Hozzászólás 
bocs megvan csak nem indúlt be automatikusan , de már sikerült

csüt. márc. 02, 2006 20:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem vágom hogy hol kell letöltést indítani, sehol nem találok az oldalon semmit

csüt. márc. 02, 2006 20:02
ezüst tag

Hozzászólás 
bocsi, de ezen a linken regizni kell hogy le tudjam tölteni?

csüt. márc. 02, 2006 19:49
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
PL-CZ-SK-HU-Map tudna adni valaki egy linket ahonnan ezt le tudom tölteni( mármint ezeket)

vazze ezen az utsó oldalon Pedro linkelte...

csüt. márc. 02, 2006 19:37
ezüst tag

Hozzászólás 
PL-CZ-SK-HU-Map tudna adni valaki egy linket ahonnan ezt le tudom tölteni( mármint ezeket)

csüt. márc. 02, 2006 19:31
ezüst tag

Hozzászólás 
ok kösz megpróbálom

csüt. márc. 02, 2006 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
Nekem tomtom mappában van benne olyan hogy PIMAddinNO.dll ( vagy HU vagy FR....) ezeket már másoltam a kártya gyökér részére, a storage részre a storge/tomtom részre, de sehogy nem akarja látni,

hát ezt nagyon nem vágom sztem vmi nagyon benéztél! annaka dll-nek semmi köze sincs hozzá!
a térkép könyvtárastul legyen a gyökérben, vagy is pl igy:

Storage Card/PL-CZ-SK-HU-Map/ (idáig a mappa, és pl ezek egy térkép filejai:
CLINE.DAT
CNAME.DAT
CNODE.DAT
FACES.DAT
MAPINFO.DAT
PL-CZ-SK-HU.mid
PL-CZ-SK-HU.mms
PL-CZ-SK-HU.pna
PL-CZ-SK-HU-Map.cfg
POI.DAT
TMCCODES.DAT
TRAFFIC.DAT
traffic.inc

nekem iyg vana kártyán,a dll amit irtal maardjon szépen a tomtommappában.

csüt. márc. 02, 2006 18:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem tomtom mappában van benne olyan hogy PIMAddinNO.dll ( vagy HU vagy FR....) ezeket már másoltam a kártya gyökér részére, a storage részre a storge/tomtom részre, de sehogy nem akarja látni,

csüt. márc. 02, 2006 18:05
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Valaki mondja már meg hogy hova teszi a telefon a saját email klienssel letöltött csatolt állományokat. Pl doc file v jpeg. Az istennek se találom, pedig többször rákerestettem már a file managerrel az adott file-ra.

ha jól emlékszem, csak akkr válik filemenedzser által láthatóvá a file, ha emilkliensben ráklikkelsz és megynitod.
és ha minden igaz akkor ezesetbena storage/application data/volatile
mappában megtalálod a filet!

csüt. márc. 02, 2006 17:57
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
A Tom Tom 5 -nél a térképeket hova kell másolni hogy lássa a progi mert így a alehető összes helyre beraktam de nem látja?

hát ha pl a térképed filejai a "PL-CZ-SK-HU-Map" mappában vannak akkor ez amappa legyen a kártya gyökerében!

csüt. márc. 02, 2006 17:54
arany tag

Hozzászólás 
144. oldalon van a WM5 felrakásának folyamata. A supermoto és az mpxland között lényegi kül nincs én supermoto-s vagyok a többség mpxland-os. Nekem az mpxland-on nem jön be az hogy app unlock-olni kell, valamint a hangerő fel le gomb csengőhangerőt is módosít?!
Nekem a supermoto nagyon bejött.

Kis segítséget kérnék.

Valaki mondja már meg hogy hova teszi a telefon a saját email klienssel letöltött csatolt állományokat. Pl doc file v jpeg. Az istennek se találom, pedig többször rákerestettem már a file managerrel az adott file-ra.

dr.zsoo

csüt. márc. 02, 2006 17:34
ezüst tag

Hozzászólás 
A Tom Tom 5 -nél a térképeket hova kell másolni hogy lássa a progi mert így a alehető összes helyre beraktam de nem látja?

csüt. márc. 02, 2006 17:23
ezüst tag

Hozzászólás Windows Mobile Rendszerváltás / Frissítés
Nem tudjátok miben különbözik a WM2003 Motoland és a Supermoto2???
Miben térnek el?
Mennyiben nyújt újat a WM 2005 a fentiekhez képest? Milyen gyors? Hogy kell felinstalálni a 2005öt? Az addig ok hogy megvan az a 3 fájl de telepítést hogyan kell? Válaszotokat előre is köszönöm: Máté (MPx200 tulaj.)

csüt. márc. 02, 2006 14:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Vagany ! nekem ilyet sikerült leszednem ezekből áll:TomTom Mobile 5.20 S60/TTMOBILE.APP,TomTom Mobile 5.20 S80/TTMOBILE80.APP, TomTom Mobile 5.20 S90/TTMOBILE90.APP, TomTom Mobile 5.20 UIQ/TTMOBILE.APP, TomTom Mobile 5.20 Windows Mobile/ Tom Tom Mobile.exe, TomTom Navigator 5.10 PPC/Tom Tom navigator.exe, TomTom Navigator 5.12 Palm/munich.bin, TomTom Navigator 5.201 Palm/munich.bin, TomTom Navigator 5.21 PPC (Maps 562,566,571)/Tom Tom navigator.exe, TomTom Navigator 5.21 PPC (Maps 6xx)/tom tom navigator,Tom Tom navigator5-programm.nrg, te hogy raktad föl mert amikor simán fölmásolom akkor azt írja nem tudja futtatni. hiányzik nekem valami?

szer. márc. 01, 2006 15:47
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is sikerült a WM5-öt feltenni. (Elsőre) :)

A gondom a következő: Feltettem a 4.1-es ActiveSync-et, ami minden hiba nélkül működött. Tegnap megmakacsolta magát és nem csatlakozik, csak "connecting"-el. A Windows a telefont hálókártyaként ismeri fel. Infrával normálisan megy, de az nem az igazi. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.

szer. márc. 01, 2006 14:26
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
A tom tom 5 csak wm5 alatt működik, wm 2003 alatt nem?

Nekem 2003 alatt megy :wink: !

szer. márc. 01, 2006 11:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah bocs hogy télleg itt kérdezek hülyeségeket de onnan tovább léptem de megvan a kód meg minden az amit kremo is megadott azt írta ki nekem is de nem engedi a konverter hogy regizzam semmit nem csinál!Nah akkor mi tévő legyek?

kedd feb. 28, 2006 23:02
ezüst tag

Hozzászólás 
hoppá mégsestimmel a smart, : ( , felraktam a mobilra de amit a program adi ki a help/ regustráció részben a Request code, azt ha beírom a mobilba a vásárlási kódnak akkor kiírja hogy hibás kód, akkor mi tévő legyek?

kedd feb. 28, 2006 22:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Jah a smartot belőttem kösszi szépen!

kedd feb. 28, 2006 22:51
ezüst tag

Hozzászólás 
A tom tom 5 csak wm5 alatt működik, wm 2003 alatt nem?

kedd feb. 28, 2006 22:42
ezüst tag

Hozzászólás 
hát nem elvileg nem jó, akkor majd feltelepítem csak eddig még a gépre sikerült csak a mobilra nem tom melyik fájlt kell vagy honnan tudom leszedni, azért kösszi

kedd feb. 28, 2006 22:09
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
Kremó itt a kód:37617, kösszi szépen!!!

hát nekem erre ezt válaszolja a telóm: 46482

remélemjó, ha nem akkor sztem függ a egész a telo owner nevétől, es a telos rész beregisztáló kódjától.

kedd feb. 28, 2006 19:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 188  Következő