Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 16:52

Hozzászólás a témához  [ 264 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Lehet ismét másodperc alapú a számlázás? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy tűnik, csak az üzleti szegmens a célpiac.

pén. márc. 17, 2006 16:40
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Még nem látunk semmit. :)

Én sem sajnos.Semmi újat.

kedd márc. 14, 2006 21:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még nem látunk semmit. :)

kedd márc. 14, 2006 21:36
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Most az átalakulás maga is egy kis kényszerítőerő, mert nem minden a designváltás, mással is elő kell rukkolni.

Reméljük,meglátjuk majd.

hétf. márc. 13, 2006 0:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na jó. Jó példa. Tényleg ilyen a nép...

vas. márc. 12, 2006 22:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Majdnem jó példa! Csak vedd figylembe, hogy a Vitamax City percdíja 15Ft percalapon (CSK) és erre jön még a feltötlő-kedvezmény!

vas. márc. 12, 2006 22:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Merem állítani, hogy a valamelyik cég kijön 15 Ft-os félperces díjjal, és a konkurencia legjobb ajánlata 24 Ft-os percdíj, akkor lesznek sokan olyanok, akik váltanak, mert az olcsóbb!

Mondjuk lehet, hogy én is váltanék... Inkább 30Ft félperc alapon, mint 24 perc alapon! 8) :-)

Guni

vas. márc. 12, 2006 22:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miért? Te melyik vagy? A "köz", vagy a "vélemény"? :gigalol:

vas. márc. 12, 2006 20:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Közvéleménykutatás hatására? Engem nem "kutattak". :)

vas. márc. 12, 2006 19:54
Moderátor

Hozzászólás 
tatu- írta:
Kár ezen szót csépelni, addig nem lesz mperc alapú, mig valami ki nem kényszeríti.
De a magyar nem egy összetartó,okos hanem... :evil:
A birka magyarok már kikényszerítették ... a percalapú számlázást. Mert a mobilcégek közvéleménykutatésai szerint csak a forintösszeg számít.

Merem állítani, hogy a valamelyik cég kijön 15 Ft-os félperces díjjal, és a konkurencia legjobb ajánlata 24 Ft-os percdíj, akkor lesznek sokan olyanok, akik váltanak, mert az olcsóbb!

vas. márc. 12, 2006 18:58
Moderátor

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Nem kéne a percdijakat megnövelni hanem lenne egy opciós díj és akik szeretnék azoknak a perces elszámolás mp-essé válik.És ebbe ugymond benne lenne a hasznuk is.Ez külföldön néhány helyen szokás.Akik meg csak az orrukig látnak nem rendelik meg és marad ugyanúgy perces.
Nocsak.

És szerinted bele kell számolni a lebeszélt percek díjába a plusz opció költségét?

Mert szerintem igen!!!!

Ha pl. 2500 Ft lenne az opciós díj, és 200 percet beszélsz havonta, akkor a percdíjak 12,50 Ft-tal lettek drágábbak!

Számolni!!!

vas. márc. 12, 2006 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most az átalakulás maga is egy kis kényszerítőerő, mert nem minden a designváltás, mással is elő kell rukkolni.

vas. márc. 12, 2006 17:29
arany tag

Hozzászólás 
tatu- írta:
Kár ezen szót csépelni, addig nem lesz mperc alapú, mig valami ki nem kényszeríti.

Az biztos amig nincs kényszerítő hatás addig nem jelennek meg semmivel.Igazán már maguktól is előrukkolhatnának valamivel.

pén. márc. 10, 2006 12:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mit vagytok úgy oda? Az olaszoknál hétvégén is van csúcsidő... :D

Üdv!

pén. márc. 10, 2006 12:48
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. márc. 10, 2006 12:01
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Vikingboy írta:
Czumy írta:
bluestar írta:
Szerintem fog. :)
Legyen igazad!

...de ugye nem marad meg a Pannon állandó jövő időben (újdonságok? lesznek, persze, de majd csak áprilistól, majd májustól, majd júniustól... stb)?
Mert akkor elöbb, vagy utóbb sokan elunják ám a várakozást!
Jaja!Ne az legyen,hogy majd félévenként lök valamit a nagy Pannon.Most itt van az 5 perc után 0 Ft,aztán majd félévig semmi nem lesz.
Most jöhet a mp-es számlázás... (de nem fél év múlva :) )
Nem lesz mp-es számlázás. Ugyanis az előfizetők nem látnak az orruknál tovább, csak a percösszeget nézik (direkt írtam így).
Azt már nem képesek felfogni, hogy a szolgáltatónak a hasznon az egy konstans összeg.
Tehát minden egyes szolgáltató minden egyes tarifája abból indul ki, hogy kell (hasraütök) 16,65 Ft haszon percenként. És akkor innentől lehet cifrázni.
A másodperc-alapú számlázásból csak akkor jönne ki ez a haszon, ha a percköltséget a mostani percalapú számlázás árának minimálisan a 2x-eséért adnák. És mivel az előfizetőket nem az eszükért szeretik a szolgáltatók, ezért -várhatóan - nem érdeklődne annyi humanoid a csomag iránt, hogy egyáltalán megérje csatasorba állítani.

Nem tudom (mert nem tudhatom), a Vodának a mp-alapú City mennyire jön be, annak ismeretében lehetne variálni.
De hogy a Voda sem nagyon töri magát a mp-es elszámolás felé, abból arra következtetek, hogy náluk is csak palettaszínesítés miatt van lehetőség ilyen elszámolási egységű pre-paid csomagot választani.
Nem kéne a percdijakat megnövelni hanem lenne egy opciós díj és akik szeretnék azoknak a perces elszámolás mp-essé válik.És ebbe ugymond benne lenne a hasznuk is.Ez külföldön néhány helyen szokás.Akik meg csak az orrukig látnak nem rendelik meg és marad ugyanúgy perces.

pén. márc. 10, 2006 11:32
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Macika írta:
Nem tudom (mert nem tudhatom), a Vodának a mp-alapú City mennyire jön be, annak ismeretében lehetne variálni.

Nem City, hanem Regular. :wink:

pén. márc. 10, 2006 8:31
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Czumy írta:
bluestar írta:

Legyen igazad!

...de ugye nem marad meg a Pannon állandó jövő időben (újdonságok? lesznek, persze, de majd csak áprilistól, majd májustól, majd júniustól... stb)?

Jaja!Ne az legyen,hogy majd félévenként lök valamit a nagy Pannon.Most itt van az 5 perc után 0 Ft,aztán majd félévig semmi nem lesz.
Nem lesz mp-es számlázás. Ugyanis az előfizetők nem látnak az orruknál tovább, csak a percösszeget nézik (direkt írtam így).
Azt már nem képesek felfogni, hogy a szolgáltatónak a hasznon az egy konstans összeg.
Tehát minden egyes szolgáltató minden egyes tarifája abból indul ki, hogy kell (hasraütök) 16,65 Ft haszon percenként. És akkor innentől lehet cifrázni.
A másodperc-alapú számlázásból csak akkor jönne ki ez a haszon, ha a percköltséget a mostani percalapú számlázás árának minimálisan a 2x-eséért adnák. És mivel az előfizetőket nem az eszükért szeretik a szolgáltatók, ezért -várhatóan - nem érdeklődne annyi humanoid a csomag iránt, hogy egyáltalán megérje csatasorba állítani.

De hogy a Voda sem nagyon töri magát a mp-es elszámolás felé, abból arra következtetek, hogy náluk is csak palettaszínesítés miatt van lehetőség ilyen elszámolási egységű pre-paid csomagot választani.

pén. márc. 10, 2006 3:33
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
bluestar írta:

Legyen igazad!

csüt. márc. 09, 2006 22:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
bluestar írta:

Legyen igazad!

csüt. márc. 09, 2006 21:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
A Pannon is felajánlhatna egy bónusz csomagot,mint a Vodafone a régi vodás meg az új,más szolgáltatótól átcsábitott előfizetőinek.Ami un nem publikus csomag és mp-es csomag.
Na majd idövel.....Jó pár év múlva,ahogy a Pannont ismerem :)

csüt. márc. 09, 2006 21:50
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Mert szerintem se fog semmi történni.
Szerintem fog. :)[/quote]

Ja, ha arra gondolsz, hogy a Pannon bevezeti, mint újdonságot azokat a szolgáltatásokat, amelyek a többinél már évek óta megvannak? Hát ez lehet, hogy tényleg megtörténik. És akkor már történt valami.

csüt. márc. 09, 2006 20:10
arany tag

Hozzászólás 
bluestar írta:
Landsmann írta:
Az oké hogy több ezres felmérés esetén van mit leszűrni a szolgáltatóknak. csakhát ide sem idióták írnak és tisztában vagyunk a lehetőségekkel. Senki nem írt irreális vágyat, hogy mit szeretne...
Nem mondtam, hogy mindez hülyeség, csak azt, hogy ha egy cégnek van 2-3-4 millió ügyfele, akkor nem feltétlenül az 1500 leginkább tudatos felhasználó számára készít ajánlatokat, hanem a tömegnek. Persze ha megéri létrehozni egy új ajánlatot, akkor 1500 ember kedvéért is vállalják a több milliós nagyságrendű költséget.
VonBraun írta:
Az utóbbi évben az összes pannonos számmal rendelkező ismerősöm közül kb 80%-ban váltottak Vodafone-ra. Kivétel nélkül. Egy volt, aki Vfonról váltott Pannonra, aztán fél év után T-re. Fordítva egyáltalán nem volt.
Nem reprezentatív, hát persze, hogy nem.
Tényleg nem. :) Hidd el, ha tömegesen mennének el az ügyfelek a Pannontól (vagy a T-től), akkor lennének radikális változások. De ez nem így van. Mindenesetre most éppen komoly változások zajlanak a Pannonnál, és ebből egyre többet fogsz látni te is, meg mindenki. Ez az 5 perc után 0 forint az első halvány fecske.
VonBraun írta:
Nekem még huszonegy napom van a hűségből, viszont az nálam is kb 6 pannonos kártya ollóval való megszüntetését jelenti.
Én se mennék el a Pannontól amúgy csak nekem is rengeteg Vodás ismerösöm lett az évek során.És így célszerűbb lenne nekem is annak lenni.Meg főleg,hogy megkerestek pár jó ajánlattal már.Sajna ezt a Pannon nem tette meg.
De legyen igazad és bár csak ugy lenne,hogy törénni fog valami és jó irányba.
Első tipp jöhet a mp-es opció. :D
Remélem a nagykutyák is majd bele olvasnak a fórumba! :shock:

csüt. márc. 09, 2006 10:39
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Az oké hogy több ezres felmérés esetén van mit leszűrni a szolgáltatóknak. csakhát ide sem idióták írnak és tisztában vagyunk a lehetőségekkel. Senki nem írt irreális vágyat, hogy mit szeretne...
Nem mondtam, hogy mindez hülyeség, csak azt, hogy ha egy cégnek van 2-3-4 millió ügyfele, akkor nem feltétlenül az 1500 leginkább tudatos felhasználó számára készít ajánlatokat, hanem a tömegnek. Persze ha megéri létrehozni egy új ajánlatot, akkor 1500 ember kedvéért is vállalják a több milliós nagyságrendű költséget.
VonBraun írta:
Az utóbbi évben az összes pannonos számmal rendelkező ismerősöm közül kb 80%-ban váltottak Vodafone-ra. Kivétel nélkül. Egy volt, aki Vfonról váltott Pannonra, aztán fél év után T-re. Fordítva egyáltalán nem volt.
Tényleg nem. :) Hidd el, ha tömegesen mennének el az ügyfelek a Pannontól (vagy a T-től), akkor lennének radikális változások. De ez nem így van. Mindenesetre most éppen komoly változások zajlanak a Pannonnál, és ebből egyre többet fogsz látni te is, meg mindenki. Ez az 5 perc után 0 forint az első halvány fecske.
VonBraun írta:
Nekem még huszonegy napom van a hűségből, viszont az nálam is kb 6 pannonos kártya ollóval való megszüntetését jelenti.

csüt. márc. 09, 2006 9:18
arany tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Lehet én is váltani fogok a Pannonról Vodára,mert már pár jó ajánlattal megkerestek.És így jön az egész család és ez a Pannonak 6 előfizetés minusz lesz.
...Hátha addig történik valami. (de sztem nem fog)

Én "kényszerből" vettem egy Vitamax kártyát, hogy a vodafonos ismerőseim, akikkel elég gyakran beszélek, az adott időszakban tudjanak ingyen hívni. Aztán mivel a kártyát fenn kell tartani emiatt és ezt nyilván feltöltésekkel lehet, elkezdtem lebeszélni a rajta lévő összegeket, ez ennek a rendje. Még aztán: egy nap kiderült, hogy hiába a pannonos előfizetés, ha a fent írtak miatt úgyis a vodafonos kártyát használom, akkor meg már kényelmesebben kijönnék egy Select tarifacsomaggal. Nekem még huszonegy napom van a hűségből, viszont az nálam is kb 6 pannonos kártya ollóval való megszüntetését jelenti.

csüt. márc. 09, 2006 6:27
arany tag

Hozzászólás 
VonBraun írta:
bluestar írta:
Vikingboy írta:
Jó lenne ha a Pannontól meg a másik két szolgáltatótól is valami fejes olvasgatná ezeket a forumokat és meritenének kis ötletet vagy csinálnának valamit. :D
Olvasgatják, de azért a több ezer főn végzett reprezentatív piackutatások eredményeire inkább hallgatnak. :wink:
A pórnépnek pedig fogalma sincs róla, hogy milyen számlázási egysége van, milyen percdíja, és hogy a másik szolgáltatónál mi mennyivel olcsóbb...

Ha lenne is másodperces csomag, az magasabb percdíjakkal menne, mert az egyenlet egyik oldala (az elvárt profit) az konstans. :)
Egy .xls fájlba rendezgetem a kapcsolataimat. Az utóbbi évben az összes pannonos számmal rendelkező ismerősöm közül kb 80%-ban váltottak Vodafone-ra. Kivétel nélkül. Egy volt, aki Vfonról váltott Pannonra, aztán fél év után T-re. Fordítva egyáltalán nem volt.
Lehet én is váltani fogok a Pannonról Vodára,mert már pár jó ajánlattal megkerestek.És így jön az egész család és ez a Pannonak 6 előfizetés minusz lesz.
Sajna van egy olyan érzésem,hogy a régi előfizetőit nem nagyon becsüli meg a Pannon.Legalább nekik tennének valami jó ajánlatot.
Na de még félév hátra van a szerződésemből.Hátha addig történik valami. (de sztem nem fog)

szer. márc. 08, 2006 23:57
Hozzászólás 
Az én ismerőseim közül egy váltott, T-ről Pannonra.
Vodás ismerősöm 1 van. A többi Pannonos. Van vagy 2-3 T-s, a többi vezetékes. (statisztika a telefonom bejegyzései alapján)

szer. márc. 08, 2006 20:40
arany tag

Hozzászólás 
bluestar írta:
Vikingboy írta:
Jó lenne ha a Pannontól meg a másik két szolgáltatótól is valami fejes olvasgatná ezeket a forumokat és meritenének kis ötletet vagy csinálnának valamit. :D
Olvasgatják, de azért a több ezer főn végzett reprezentatív piackutatások eredményeire inkább hallgatnak. :wink:
A pórnépnek pedig fogalma sincs róla, hogy milyen számlázási egysége van, milyen percdíja, és hogy a másik szolgáltatónál mi mennyivel olcsóbb...

Ha lenne is másodperces csomag, az magasabb percdíjakkal menne, mert az egyenlet egyik oldala (az elvárt profit) az konstans. :)
Egy .xls fájlba rendezgetem a kapcsolataimat. Az utóbbi évben az összes pannonos számmal rendelkező ismerősöm közül kb 80%-ban váltottak Vodafone-ra. Kivétel nélkül. Egy volt, aki Vfonról váltott Pannonra, aztán fél év után T-re. Fordítva egyáltalán nem volt.

szer. márc. 08, 2006 20:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Emlékszem, amikor a Pannon azzal kommunikálta perc alapú csomagokra való áttérést, hogy így összehasonlíthatóbbak lesznek a tarifák. :) Előtte meg azzal, hogy "nem vesztegetjük az ön idejét". :)

szer. márc. 08, 2006 20:08
arany tag

Hozzászólás 
Nem kellenek magasabb percdijak,hanem a meglévő tarifacsomagok mellé kéne mp vagy 10 mp-es opció valamennyi havi dijért és akkor a perces csomag,mp vagy 10 mp-es egységben lenne elszámolva.Aki akarja az megrendeli magának ezt az opciót.Ez már néhány országban szokás.Reméljük majd elöbb-utóbb itt is az lesz.

szer. márc. 08, 2006 19:16
Hozzászólás 
Az oké hogy több ezres felmérés esetén van mit leszűrni a szolgáltatóknak. csakhát ide sem idióták írnak és tisztában vagyunk a lehetőségekkel. Senki nem írt irreális vágyat, hogy mit szeretne. Szerintem lenne mit megfontolni a szolgáltatóknak az itt leírtakból. Csak van egy olyan sejtésem, hogy éppen ezért nem lesz a mi kívánságainkból semmi, mert mi nagyon tisztáéban vagyunk azzal, hogy nekünk mi a jó, egy-egy általunk használt tarifával hogy tudnánk minél jobban kijönni. Na, ez nem érdeke egyik szolgáltatónak sem. Nekik az a jó, ha az előfizetők tévedésben élnek és jóval többet fizetnek, mint amennyit fizethetnének. De mivel az itt fórumozókat nem nagyon tudják átverni, marad a pórnép, aki nem jár ide, esetleg azt sem tudja milyen tarifában van, azt meg végképp nem, hogy egy-egy szolgáltatás mennyibe is kerül neki.

szer. márc. 08, 2006 17:59
arany tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:

szer. márc. 08, 2006 17:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmannal egy nemrég történt sajnálatos estre gondolunk, amiből kiderül, hogy igenis figyelnek a szolgáltatók, de nem azért, hogy felmérjék az igényeinket és meghallgasák a véleményünket, hanem hogy ha valami pici sérelem éri őket, akkor tudjanak róla és megtorolhassák. :cry: :cry: :cry: :roll: :evil:

Guni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. szer. márc. 08, 2006 18:02-kor.

szer. márc. 08, 2006 17:39
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Landsmann írta:
Olvasgatják. :?

Hát ja, csak jó lenne ha építő jellegű célzattal olvasgatnák... ]:-< ]:-< ]:-< :?

Guni

Reméljük!

kedd márc. 07, 2006 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Hát ja, csak jó lenne ha építő jellegű célzattal olvasgatnák... ]:-< ]:-< ]:-< :?

Guni

kedd márc. 07, 2006 20:20
arany tag

Hozzászólás 
Jó lenne ez az opciós megoldás vagy mp-ben vagy 10 mp-ben mert miért fizessek ki 1 percet ha csak mondjuk 15 mp-et beszéltem.Ahogy régen anno a Pannon reklámokban volt ha jól emlékszem,hogy 8 mp az 8 mp.
Kiváncsi leszek arra mikor jutunk el oda,hogy itt is bevezessék.

kedd márc. 07, 2006 20:09
Hozzászólás 
Vikingboy írta:

kedd márc. 07, 2006 20:01
arany tag

Hozzászólás 

kedd márc. 07, 2006 19:45
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Mint a Telekomnál a Favorit. Ez is egy olyan opciós kiegészítés, a meglevő előfizetéshez, igaz nem mp alapon, inkább az ingyenes hálózati beszélgetésekre van kitalálva.

Egyébként a nagy számok törvénye alapján statisztikailag mennyivel többet fizetünk perc alapon? Az 50 % már túlzás?
Megnéztem a német Voda oldalát.

Az alap-előfizetésnél 5 € a havidíj (mindenütt 60/1-es az alap-számlázás (első perc egyben azonnal, a 61 mp-től másodpercenkénti számlázás)).

Más tarifáknál 3 € a 10 mp-es alapú számlázás extra díja havonta.

kedd márc. 07, 2006 19:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem kb. 30-40%-kal több, mintha azonos percdíjat mp-alapon számonánk.
Eleinte voltam olyan elvetemült, hogy írkáltam pár napig a hívásidőket, és sacc/kb ennyi jött ki, viszont az alacsonyabb percdíj miatt még így is jobban jártam (ez akkor volt, amikor a kártyás Praktikum Pro-t átraktam Perfektbe).

Üdv!

kedd márc. 07, 2006 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mint a Telekomnál a Favorit. Ez is egy olyan opciós kiegészítés, a meglevő előfizetéshez, igaz nem mp alapon, inkább az ingyenes hálózati beszélgetésekre van kitalálva.

Egyébként a nagy számok törvénye alapján statisztikailag mennyivel többet fizetünk perc alapon? Az 50 % már túlzás?

kedd márc. 07, 2006 11:49
arany tag

Hozzászólás 
A Pannon bevezethetné ezt a mp-es opcót,ezzel biztos sok előfizetést fogna,ha már az ügyfelekért újúl(t) meg.

kedd márc. 07, 2006 11:47
arany tag

Hozzászólás 
Igen itt is úgy kéne,hogy aki akarja választhat majd mp-es vagy 10 mp-es opciót.Bízzunk benne,hogy előbb utóbb majd itt is lesz ilyen szolgáltatás.

kedd márc. 07, 2006 11:34
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Más országokban is a fél/egy perces számlázási egység a szokásos, DE!
Külön pénzért (nem sokért) lehet kérni 10 mp-es, kicsivel többért pedig 1 mp-es elszámolást.
Szerintem előbb-utóbb erre vezet a magyar szolgáltatótk útja is.

Hát szerintem erre várhatunk... :roll:

kedd márc. 07, 2006 11:32
Moderátor

Hozzászólás 
Más országokban is a fél/egy perces számlázási egység a szokásos, DE!
Külön pénzért (nem sokért) lehet kérni 10 mp-es, kicsivel többért pedig 1 mp-es elszámolást.
Szerintem előbb-utóbb erre vezet a magyar szolgáltatótk útja is.

kedd márc. 07, 2006 11:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mas orszagokban a 60 mp. mellett a 60/1 mp. terjedt el. De ez utobbi sem az igazi, mert pont akkor nem mp. alapu, amikor szükseg lenne ra.

kedd márc. 07, 2006 8:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én sem kapcsolom ki soha, mégsem cseszegetnek éjszaka. Nem tudnak...
Nem csörög, nem rezeg, csak van. Reggel látom, ha valami bagoly akart valamit.
Viszont amikor a Pannon háló szórakozik nálunk, és a telefonok az egész családban elérhetetlenek, holott hálózatot és teljes térerőt mutatnak, olyan esetben azért jól jönne a hívásértesítő SMS.
A topic témáhához pedig: lesz másodperc alapú számlázás, majd egyszer...
Amikor már az árakat nem tudják lejjebb szorítani, akkor majd szépen lassan ezzel fognak ismét kampányolni, hogy már nem kell egy hívásért 1 perc árát fizetni, hanem mondjuk csak 20mp-ét.

Üdv!

kedd márc. 07, 2006 1:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na jo, de van aki meg kikapcsolja. Engem pl. ejszaka ne cseszegessen senki :) De amugy en is tok jol megvagyok a hivasertesito nelkul :)

hétf. márc. 06, 2006 21:52
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Maradjunk. De akkor a topic címe is helytelen, mert van jelenleg is publikus másodperc alapú tarifa új előfizetőknek a pannonnál. :)

De az üzleti előfizetés nem?

hétf. márc. 06, 2006 21:52
Hozzászólás 
Sosem értettem mit esztek annyira a hívásértesítőn. A lefedetlen területen tartózkodást gyakorlatilag kihúzhatjuk. Persze léteznek ilyen helyek, de elhanyagolható. Én sosem kapcsolom ki a telefont, ha mégis olyan helyen vagyok ahol nem illik használni, például moziban, akkor a hangot kikapcsolom és aktiválom a hívásszűrést. Az SMS sem zavar a hangjával, de ha mégis keresnek, akkor annak nyoma van a telefonban és vissza tudom hívni az illetőt.
Igaz, a nyáron volt pár alkalom, ahol nem volt elég a némítás és hívásszűrés. Kórházban speciális műszeres vizsgálatok alatt én is kikapcsoltam. De ez ritka eset. (remélem legalább is nem lesz mostanában rá szükség) Nekem sosem hiányzott a hívásértesítő.

hétf. márc. 06, 2006 20:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 264 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő