Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 15:29

Hozzászólás a témához  [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Következő
Nokia 6280: Felőled kamera felőlem 3G mobil.. 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Kapható a Rightphone Mobiláruházban: 94 990 Ft
http://www.fotexnet.hu/sid000018/page/item/122280

(by Darth Smoke)

szer. márc. 15, 2006 9:55
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Csináltam vele egy videót. A kijelzőn nagyon folyamatosnak és jónak néz ki. Gondoltam feldobom pc-re,és megnézem ott is. Felmásoltam,de a nokia player azt a hibaüzenetet dobja,hogy nem támogatott file tipus.

MMS-t még nem sikerült belőni rajta,mert a nokia oldalán sincsenek meg a hozzávalók. Mail,wap fut.

A sebességgel nincs gond. Egyszer lassult be,de ekkor bt kapcsolatban volt épp a pc-vel. Egyébként normális.

Ma napközben majd fotózok is vele,és felteszem.

szer. márc. 15, 2006 9:23
Moderátor

Hozzászólás 
Czumy írta:
(megjelenés után aztán majd jönnek a "nagyszájuak" és hőbölögnek, mert momentán ugye nem lehet nyitni a 6280-t...)

Ő is BB5-ös, így a nyitás felejtős!

Ezt jó, ha megjegyzik a 6280-ra vágyók!

Tehát nem érdemes várni a szolgáltatói megjelenésre, ha valaki nem csak azzal az egy kártyával akarja használni.

szer. márc. 15, 2006 4:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bigfis írta:
A memória mérete vicces.
A 6230i-ről 492 névjegyet tettem át. Ott 50% körül volt a foglalt memória, ezen 98%. :evil:
Szerintem máshogy méri, mint a 6230i. A 6230i gondolom, a valós elfoglalt helyet mutatja, tehát figyelembe veszi, hogy egy névhez mennyi adat lett megadva a számon kívül, a 6280 meg a nevek számából "ítél". Tehát akkor is 0,2%-ot számol egy névre, ha ahhoz csak egy szám tartozik, semmi más, és valójában nem foglal, csak 0,05%-ot.
Sebességre milyennek tűnik az új S40 felület?

Üdv!

kedd márc. 14, 2006 23:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
A kamerát véletlenül még nem próbáltad ki?

kedd márc. 14, 2006 22:47
ezüst tag

Hozzászólás 
A memória mérete vicces.
A 6230i-ről 492 névjegyet tettem át. Ott 50% körül volt a foglalt memória, ezen 98%. :evil:

kedd márc. 14, 2006 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kim írta:
Természetesen ki lehet így nyitni, és ha tudatosan odafigyelek én is ki tudom nyitni úgy, hogy ne nyomjak meg másik gombot.

nem egészen erre gondoltam, én eleve másképpen fogom meg ezek szerint.
tenyér fölfelé néz, a teló az ujjakon fekszik, úgy, hogy a kisujj támasztja az alját, ne essen le a kezedről. a hátlap felső élét megtámasztod a mutatóujjaddal, az előlap alsó élét pedig megnyomod (a töltőcsati felől, nem azt a felét, ahol a gombok vannak), és szétcsúsztatod a készüléket. így sem a kijelzőhöz, sem a gombokhoz nem érsz hozzá, még figyelni sem nagyon kell.

kedd márc. 14, 2006 19:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Szolgáltatóknál mennyi az ára? Pannonnál nem láttam.

Szolgáltatóknál majd akkor lesz, ha a Nokia Magyarország hivatalosan bejelenti a kiskereskedelmi forgalmazás megindítását!

A Pannon bemutatóteremben (Pólus Center) volt/van kint Nokia 6280 prospektus, szerintem lesz majd nálunk (is).

(megjelenés után aztán majd jönnek a "nagyszájuak" és hőbölögnek, mert momentán ugye nem lehet nyitni a 6280-t...)

kedd márc. 14, 2006 17:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
A Nokiánál minden töltő Kínai. Átalakítót kaptál hozzá?

Nem kaptam átalakítót.

Más: szinkronizálás után a telefonban beállítható,hogy a kereszt vagy vezetéknév legyen elöl. Annó a 6230asomban ezt egyesével kellett megtennem.
Így egy perc alatt fent volt rajta az összes névjegy.

kedd márc. 14, 2006 17:48
platina tag

Hozzászólás 
A Nokiánál minden töltő Kínai. Átalakítót kaptál hozzá?

kedd márc. 14, 2006 17:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem még nem volt csúszka telefonom, így nincs összehasonlítási alapom , de összecsukott állapotban picit lötyög.

A töltőn a következő adatok vannak: input: 100-240V
50-60Hz/125mA
Output: DC 5V/890mA
Jah és Made in CHINA :)

kedd márc. 14, 2006 17:33
platina tag

Hozzászólás 
Szia Bigfis,
Légyszíves írjál egy kicsit többet a telóról. Tudom, hogy még idő kell hozzá, hogy mindent megnézzél rajta, de ne felejtsd el, hogy várunk.
Köszike.
Üdv.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakuk100 kedd márc. 14, 2006 17:34-kor.

kedd márc. 14, 2006 17:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csak a csatlakozója.
A telefon viszont visszafelé kompatibilis, tehát akár ACP7-E töltővel is használható, és tanácsos is azzal. Egy adapter segítségével köthető hozzá.
Viszont így feltételezhetően ez az újfajta töltő is jó a régi telefonokhoz, csak átalakító hiányában nem lehet...
Mik a töltő kimeneti adatai? (Feszültség és áram tekintetében.)

Üdv!

kedd márc. 14, 2006 17:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Na megvan végre!

Első pozitív és negatív tapasztalataim a doboz kibontása után:

+ Adnak hozzá adat kábelt

- Nem adnak adaptert a mini sd-hez
- Nem kompatibilis a töltője az összes többi nokiával

kedd márc. 14, 2006 16:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szolgáltatóknál mennyi az ára? Pannonnál nem láttam.

kedd márc. 14, 2006 16:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kim írta:
DE: a telefon szerintem egy olyan használati eszköz, amit teljesen rutinszerűen kezel az ember.
A konyhakés is :D, azzal mégis vigyázol... Sőt, az autó is. De ha már mechanika, akkor pl. egy notebook is. Annak sem nyithatod fel a kijelzőjét állat módjára, mert elpattanhat a zsanér, illetve csak egyik sarkánál fogva sem, mert esetleg maga a panel reped meg (csavaró igénybevétel).
Egyébként erőteljesen kétlem, hogy naponta 200× vennéd elő a telefonod, vagy akkor ez már kényszeres ;) 5-10 percenkénti telefonelőrángatás...
Node: a Nokiákban az a szép, hogy a legtöbb funkció eléréséhez elég a négyirányú, és a többi menügomb, a számbillentyűkre csak akkor van szükség, ha SMS-t, jegyzetet írsz, vagy nevet a telefonkönyvben, tehát a slide-osokat sem kell állandóan szétcsúsztatni.
Node a szócséplés végére: engem ezek az apróságok nem tántorítanának el, ha szolgáltatásában és funkcionalitásában, tudásában megfelel egy készülék.
Opera mini: ha 6270-re van, akkor az szinte 100%, hogy jó 6280-ra is.

Üdv!

kedd márc. 14, 2006 15:05
vas-tag

Hozzászólás 
Természetesen ki lehet így nyitni, és ha tudatosan odafigyelek én is ki tudom nyitni úgy, hogy ne nyomjak meg másik gombot.
DE: a telefon szerintem egy olyan használati eszköz, amit teljesen rutinszerűen kezel az ember. Amikor naponta 100-200 alaklommal előveszem és kinyitom, nem tudok és akarok minden esetben arra figyelni, hogy jaj csak meg ne nyomjak véletlenül egy gombot.
Ennél a telefonnál ez ezért még problémásabb, mert a domborítás és a navi-gomb gyakorlatilag egy szintben van.
Félreértés ne essék, ez nem olyan probléma amivel ne lehetne együtt élni. (Levettem a gombról a funkciót és meg van oldva.) Csak szerintem ergonomiai szempontból nem a legjobb megoldás.

kedd márc. 14, 2006 14:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
sosem értettem a slide-os telóknál az emberek problémáját, hogy ha szét akarják nyitni, akkor vagy a kijelzőt fogdossák össze, vagy a gombokat nyomják meg véletlenül, és ennek kiküszöbölésére bizonyos telókban gumicsíkot építenek a kijelző alá.
már bocsánat az érintettektől, de ez egyszerűen ügyetlenség kérdése. direkt kipróbáltam egy ilyen építésű telót, amikor már sokadszorra hallottam ezt a problémát emlegetve, és simán ki lehet egy kézzel úgy nyitni, hogy sem a gombokhoz, sem a kijelzőhöz nem érsz hozzá közben... :?

kedd márc. 14, 2006 14:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes, hogy nincs rá Opera Mini. Kb. egy hónapja frissítettem a 6230-on lévőt és akkor kicsit böngészgettem az oldalon. Ott fel voltak sorolva a telefon típusok és a hozzájuk tartozó program. ezek közt pedig ott volt a 6270-is ami ha jól tudom majdnem teljesen megegyezik a 6280-al. A különbségek pedig nem a java-motorban vannak.

kedd márc. 14, 2006 13:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem a 6280 böngészője alapból képes megjeleníteni internetes oldalakat, bár lehet hogy az opera mini jobban csinálná..

kedd márc. 14, 2006 13:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na jó, dehát a 8800 egy 220 ezres telefeon, gördülőcsapágyas mechanikával, fém házzal. Szerintem nem képez összehasonlítási alapot :D, nem is egy felhasználói csoportnak készült. A 8800 egyértelműen prémium, a 6280 meg felső-középkategóriás.
(Egyébként értem a problémádat, nyugi, csak fejtegettem kicsit. :))
A billentyűzár a jól bejáratott menü+* helyett valami új? Megyek, megnézem az online manualt. :)
Szerintem a feltoláskori navy megnyomás gyakorlat, ill. ügyesség kérdése, lehet azt a peremet a navy és valamelyik menügomb közt is nyomni, de természetesen mindenkinek máshogy kényelmes és elfogadható, meg amíg nem volt a kezemben, addig csak okoskodás. ;)

Helyette esetleg N70, vagy N80?

Üdv!

kedd márc. 14, 2006 12:15
vas-tag

Hozzászólás 
Na jó, akkor kicsit bővebben:
A csúszó mechanika közelébe nem ér a 8800-ának de a D600-nak sem. Ha be van kapcsolva a vibra, akkor is csúnyán berezonál.

A további észrevételeim egyelőre csak az ergonómiára vonatkoznak, mert csak erre volt időm eddig.

A négyállású kurzorgomb felső állása óhatatlanul benyomódik, amikor feltolod a fedelet. Mivel alapbeállításként ezen a fényképezőgép bekapcs van, ezért minden nyitáskor bekapcsol a fényképezőgép, vagy valamelyik másik erre a gombra beállított funkció. (A gombot átállítottam funkciómentesre.)
A billentyűzár kombinációja olyan, hogy már a zsebből való kivételkor is véletlenül kikapcsol.

A fotókat nem ígérem, mert nem nagyon lesz most időm ezzel foglalkozni.

Ja, és egyenlőre nincs rá Opera Mini.

A gombok viszont nekem nagyon tetszenek, kénylemesek és jól használhatók.
A bekapcsoló gomb nekem nem extém kamény, sőt.

Higgyétek el nem tartozom a telefonfikázók népes táborába. Hónapok óta kinéztem ezt a telefont, és nagyon vártam már, hogy a kezemben legyen.
De sajnos nekem csalódás.

Mit szeretnék helyette? Nem tudom. Talán majd az E60? Vagy megint egy 6230i. Vagy marad a k750.

kedd márc. 14, 2006 12:08
vas-tag

Hozzászólás 
Na jó, akkor kicsit bővebben:
A csúszó mechanika közelébe nem ér a 8800-ának de a D600-nak sem. Ha be van kapcsolva a vibra, akkor is csúnyán berezonál.

A további észrevételeim egyelőre csak az ergonómiára vonatkoznak, mert csak erre volt időm eddig.

A négyállású kurzorgomb felső állása óhatatlanul benyomódik, amikor feltolod a fedelet. Mivel alapbeállításként ezen a fényképezőgép bekapcs van, ezért minden nyitáskor bekapcsol a fényképezőgép, vagy valamelyik másik erre a gombra beállított funkció. (A gombot átállítottam funkciómentesre.)
A billentyűzár kombinációja olyan, hogy már a zsebből való kivételkor is véletlenül kikapcsol.

A fotókat nem ígérem, mert nem nagyon lesz most időm ezzel foglalkozni.

Ja, és egyenlőre nincs rá Opera Mini.

A gombok viszont nekem nagyon tetszenek, kénylemesek és jól használhatók.
A bekapcsoló gomb nekem nem extém kamény, sőt.

Higgyétek el nem tartozom a telefonfikázók népes táborába. Hónapok óta kinéztem ezt a telefont, és nagyon vártam már, hogy a kezemben legyen.
De sajnos nekem csalódás.

Mit szeretnék helyette? Nem tudom. Talán majd az E60? Vagy megint egy 6230i. Vagy marad a k750.

kedd márc. 14, 2006 12:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
A csúszó mechanikával van baja... (mindössze, legalábbis többet nem írt.)
A kamerájával készült külső-belső (világosban, sötétben) fotókat tényleg megköszönnénk, esetleg egy VGA videót és egy CIF-et is.

Üdv!

kedd márc. 14, 2006 11:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
És mit szeretnél helyette?

kedd márc. 14, 2006 11:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Kim írta:
Sziasztok!

Nekem megvették tegnap, de nem igazán győzött meg. Főleg a csúszó mechanizmus lötyögése, zörgése kiábrándító számomra. A beltartalom egyébként nem tűnik rossznak, de azt még nem nagyon volt időm próbálgatni.
Ha esetleg valakit érdekel én megválnék a telefontól. Van hozzá hivatalos nokia garancia, meg doboz, meg minden tartozék, meg 64 mega mini SD kártya. Az ár piaci. (esetleg alatta egy kicsivel...)
Tel: 70/311 5057

Kim

Igazán kiábrándítónak kellett lennie ahhoz,hogy egy nap alatt így leírd...
Remélem én nem járok így.

kedd márc. 14, 2006 11:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még mielőtt eladnád nem kattintanál pár fotót (szabadban, szobában) és nem dobnád fel mondjuk ide:
http://www.kepfeltoltes.hu

kedd márc. 14, 2006 10:28
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem megvették tegnap, de nem igazán győzött meg. Főleg a csúszó mechanizmus lötyögése, zörgése kiábrándító számomra. A beltartalom egyébként nem tűnik rossznak, de azt még nem nagyon volt időm próbálgatni.
Ha esetleg valakit érdekel én megválnék a telefontól. Van hozzá hivatalos nokia garancia, meg doboz, meg minden tartozék, meg 64 mega mini SD kártya. Az ár piaci. (esetleg alatta egy kicsivel...)
Tel: 70/311 5057

Kim

kedd márc. 14, 2006 9:53
ezüst tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Szia Bigfis,

Még nem vetted meg a telefont? Már nagyon várom a véleményed.
Üdv.

Mára kellett volna megérkeznie,de sajna nem jött össze.
Remélem már csak egyet kell aludnom! :roll:

hétf. márc. 13, 2006 20:52
platina tag

Hozzászólás 
Szia Bigfis,

Még nem vetted meg a telefont? Már nagyon várom a véleményed.
Üdv.

hétf. márc. 13, 2006 20:45
Moderátor

Hozzászólás 
Bigfis írta:
Azthiszem,ha aszerint választasz telefont,hogy kinél látod, akkor nem velem van a baj...
Sajnos ezt én is így látom...

hétf. márc. 13, 2006 4:53
ezüst tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Bigfis írta:
hohand írta:
Zoltanfi írta:
Épp azért kampányolok, hogy ne legyen néptelefon :lol:
Utálom, ha minden második ember kezében viszontlátom a telómat..

Ebben teljesen igazat adok!Én is azt utálom amikor minden második ember kezében látom viszont a telefonomat!
"Nagyon régen" vettem még drágán 7110-est,nagyon tetszett,de egyszer egy ****** kezében is láttam,ekkor azonnal eladtam!
Most ezért vettem Nokia 8800-át!Ebből még nincs sok!

Ez azért nagyon erős volt. Ez téged minősít...

Ez tényleg nem ide való téma, de most szégyeljem magam????
Inkább ne reagáltál volna!

Azthiszem,ha aszerint választasz telefont,hogy kinél látod, akkor nem velem van a baj...
Részemről lezártam. Bocs mindenkitől!

vas. márc. 12, 2006 20:58
arany tag

Hozzászólás 
Bigfis írta:
hohand írta:
Zoltanfi írta:

Ebben teljesen igazat adok!Én is azt utálom amikor minden második ember kezében látom viszont a telefonomat!
"Nagyon régen" vettem még drágán 7110-est,nagyon tetszett,de egyszer egy ****** kezében is láttam,ekkor azonnal eladtam!

Ez tényleg nem ide való téma, de most szégyeljem magam????
Inkább ne reagáltál volna!

vas. márc. 12, 2006 19:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
hohand írta:
...
Khm... Ezen a fórumon komoly szankciók járnak a szélsőséges megjegyzésekért... A "túlérett" jelző mellőzendő a cipészek megnevezése előtt. :)
8800? Na, abból nem is lesz soha sok. :)
De az nem 3G-s :), viszont kiba... drága. Ja, és gödülőcsapágyas a csúszómechanikája, emiatt nem is kotyog (legalábbis eddig azt mondták), mert így jó szorosra lehet készíteni.

Apropó kamera: mostanában feltűntek igen ratyi képek a telefonnal, ami azért furcsa, mert korábban nem ilyeneket csinált. Két verzió lehetséges: vagy valami hülye képjavító volt bekapcsolva a telefonban, amikor azokat a ratyi képeket csinálták, vagy valami ősrégi (vagy pont új) szoftver az oka, mert a topicban visszakeresve vannak viszonylag normális képek is, ráadásul a kamerája ugyanaz, mint a 6270-é, ami emészthető képeket csinál.

Üdv!

vas. márc. 12, 2006 11:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet hogy volt már, de azért megkérdezem:
Milyen programmal lehet 320×240-es videókat készíteni, ami normális minőségű (esetleg sztereó hanggal) és lejátsza a 6280-as? A nokia multimédia player valami fertelem..
Próbálkoztam még a Xilisoft 3GP Video Converter-rel is, de az csak az alapbeállításokkal hajlandó bármit is csinálni, ha valamit átállítok csak egy 0 b-os fájl lesz az eredmény :?

vas. márc. 12, 2006 10:04
ezüst tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Zoltanfi írta:

"Nagyon régen" vettem még drágán 7110-est,nagyon tetszett,de egyszer egy rohadt cigány kezében is láttam,ekkor azonnal eladtam!

vas. márc. 12, 2006 9:52
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:

"Nagyon régen" vettem még drágán 7110-est,nagyon tetszett,de egyszer egy ******* kezében is láttam,ekkor azonnal eladtam!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hohand vas. márc. 12, 2006 19:57-kor.

vas. márc. 12, 2006 9:40
arany tag

Hozzászólás Re: Sziasztok
McLaca írta:
ZaZa30 írta:
Én a Samsung B600 elnevezésű mobiltelefonról beszéltem, ahol igenis jelen van egy valódi vaku ÉS egy AF segédfény is!
Mi (vagyis én) meg a 6280-ról, mivel ez a topic ennek a telefonnak nyílt, meg a nem valódi vakukról.
Senki sem állította, hogy a villanócsöves vaku az segédfény lenne, pont azt mondtuk, hogy 3-4 LED az nem egy villanócsöves vaku, a többségében fixfókuszos telefonok miatt pedig eleve nem jut eszébe senkinek az AF.

Üdv!

Jogos, és bocs az OFF-ért.

vas. márc. 12, 2006 8:32
a fórum lelke

ZaZa30 írta:
Én a Samsung B600 elnevezésű mobiltelefonról beszéltem, ahol igenis jelen van egy valódi vaku ÉS egy AF segédfény is!
Mi (vagyis én) meg a 6280-ról, mivel ez a topic ennek a telefonnak nyílt, meg a nem valódi vakukról.
Senki sem állította, hogy a villanócsöves vaku az segédfény lenne, pont azt mondtuk, hogy 3-4 LED az nem egy villanócsöves vaku, a többségében fixfókuszos telefonok miatt pedig eleve nem jut eszébe senkinek az AF.

Üdv!

szomb. márc. 11, 2006 20:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Meglatt a megoldás szinkronizálás ügyben.
Outlook express-re is szinkronizáltam,ahol már nem forgatta be mint az ms outlook. Remélem felfelé is ilyen formában teszi majd...

szomb. márc. 11, 2006 16:26
arany tag

McLaca írta:
Bigfis írta:
Én outlook-kal szinkronizáltam a 6230i-met, és szépen fel is ment minden a pc-re. Csak annyi a bibi,hogy a neveket megforgatja. Attól félek,ha majd rá akarom tölteni a 6280-ra,akkor a már rossz formátum kerül rá.
Valaki találkozott e már ezzel a problémával, és ha igen, sikerült e megoldania?
Alapból az Outlook a fordított írásmódot részesíti előnyben, és minden egyes partnernél kézzel kell kiválasztani azt, hogy a vezetéknév legyen elöl. Valószínűleg nálad is ezért fordultak meg a nevek. Ha csak a kijelzés beállítása miatt fordultak meg, akkor valószínűleg a telefonra jól fog átmenni, de ha a vezetéknév helyén keresztnév szerepel, akkor esélyes, hogy fordítva fog rákerülni az új telefonra is.

ZaZa30 írta:
A segédfény, meg a vaku nem egy és ugyanaz a dolog.
A segédfény az AF segédfényt takarja.
Autofókuszos fényképezőgépnél minden bizonnyal.
Egyébként felhívom szíves figyelmedet, hogy ez itt a MOBIL kategória, nem a DIGITCAM, ahol igaz is lenne a fenti írásod, csakhogy mobiloknál vannak ám egyedi elnevezések. (Ezzel a hozzáállással beleköthetnénk a számítógép egerébe is...)
Az, hogy a magyar(ított) honlapokon vakut írnak, egyrészt a fordítás hibája (lásd akku, legtöbbször újratölthető elemként szerepel az angolban, ami a magyarban értelmetlen), másrészt marketing, egy vakuról mindenki elhiszi, hogy elég nagyot villan, egy LED-ről, ami ráadásul nem is villan, csak világít, már kevésbé, de ettől a LED-es megvilágítás csak segédfény marad. Egyszerűen azért, mert nem vaku.
Ahogy egy monitor sem lesz attól tévé, hogy kép van rajta.

Üdv!

Igazad van, de úgy látom nem olvastad el figyelmesen amit írtam.
Én a Samsung B600 elnevezésű mobiltelefonról beszéltem, ahol igenis jelen van egy valódi vaku ÉS egy AF segédfény is! Persze a csak "vakuval" rendelkező telefonok pl. a 6280 "vakuja" továbbra is csak segédfénynek nevezhető a tökéletlensége miatt, és elég baj, hogy a marketing miatt "vaku" elnevezéssel bír.
Szóval csak azért írtam amit írtam, mert nem összekeverendő a két dolog most már a mobilok világában sem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZaZa30 szomb. márc. 11, 2006 16:31-kor.

szomb. márc. 11, 2006 16:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért a 90-100 ezres ár annyira nem fogja néptelefonná tenni egyelőre. :)
Legfeljebb a gyűröttartkójúak körében, de az még a kultuszát is növelheti a telefonnak, igaz, elég kétesen. :D

Üdv!

szomb. márc. 11, 2006 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:

Hál' az égnek, N70-est még nem sok mindenkinél lehet látni... :D

szomb. márc. 11, 2006 15:01
a fórum lelke

Bigfis írta:
Én outlook-kal szinkronizáltam a 6230i-met, és szépen fel is ment minden a pc-re. Csak annyi a bibi,hogy a neveket megforgatja. Attól félek,ha majd rá akarom tölteni a 6280-ra,akkor a már rossz formátum kerül rá.
Valaki találkozott e már ezzel a problémával, és ha igen, sikerült e megoldania?
Alapból az Outlook a fordított írásmódot részesíti előnyben, és minden egyes partnernél kézzel kell kiválasztani azt, hogy a vezetéknév legyen elöl. Valószínűleg nálad is ezért fordultak meg a nevek. Ha csak a kijelzés beállítása miatt fordultak meg, akkor valószínűleg a telefonra jól fog átmenni, de ha a vezetéknév helyén keresztnév szerepel, akkor esélyes, hogy fordítva fog rákerülni az új telefonra is.

ZaZa30 írta:
A segédfény, meg a vaku nem egy és ugyanaz a dolog.
A segédfény az AF segédfényt takarja.
Autofókuszos fényképezőgépnél minden bizonnyal.
Egyébként felhívom szíves figyelmedet, hogy ez itt a MOBIL kategória, nem a DIGITCAM, ahol igaz is lenne a fenti írásod, csakhogy mobiloknál vannak ám egyedi elnevezések. (Ezzel a hozzáállással beleköthetnénk a számítógép egerébe is...)
Az, hogy a magyar(ított) honlapokon vakut írnak, egyrészt a fordítás hibája (lásd akku, legtöbbször újratölthető elemként szerepel az angolban, ami a magyarban értelmetlen), másrészt marketing, egy vakuról mindenki elhiszi, hogy elég nagyot villan, egy LED-ről, ami ráadásul nem is villan, csak világít, már kevésbé, de ettől a LED-es megvilágítás csak segédfény marad. Egyszerűen azért, mert nem vaku.
Ahogy egy monitor sem lesz attól tévé, hogy kép van rajta.

Üdv!

szomb. márc. 11, 2006 14:37
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. márc. 11, 2006 14:35
ezüst tag

Hozzászólás 
És ezért miért lenne ****?

szomb. márc. 11, 2006 14:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Annyira sza r ez a teló..
Már most kapható hozzá 2Gb-os memóriakártya 40000-ért!
Az N91 mehet a fasorba..

szomb. márc. 11, 2006 14:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet,hogy maradi vagyok,de nekem a vaku villan!

szomb. márc. 11, 2006 12:07
arany tag

Hozzászólás 
Bigfis írta:
A nokia honlapján ettől függetlenül vakut ír...

Pont ez a lényeg. Hogy vakut ír, nem segédfényt.

szomb. márc. 11, 2006 12:01
ezüst tag

Hozzászólás 
A nokia honlapján ettől függetlenül vakut ír...

szomb. márc. 11, 2006 10:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Következő