Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 6:50

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Még mindig meditálok a vételen...
Azért sem győzködünk, hogy "naaa, vegyél N70-est, lécci, lécci!"

szer. márc. 22, 2006 5:59
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Anno egy dán királyfi is ezen hezitált: "Venni, vagy nem venni. Ez itt a kérdés..." :lol:

szer. márc. 22, 2006 1:32
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még mindig meditálok a vételen, még milyen jó érveitek vannak a telo mellett? (használhatóság, megbízhatóság, kezelhetőség, tartósság...)

szer. márc. 22, 2006 0:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Abzu írta:
Bizti, hogy ezek amit adtál nem vírusos??

Mi biztos? Csak a halál. :D

A ScriDict biztos, hogy nem!!
A másik pedig fizetős, szerintem nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy vírusos lenne. Ha az megnyugtat, tegyél fel egy vírusírtót is a szótár programok installálása elött! :wink:

kedd márc. 21, 2006 21:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Bizti, hogy ezek amit adtál nem vírusos??

kedd márc. 21, 2006 21:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
elfelejt írta:
Hello!

Találkoztatok már jó angol magyar szótárral, vagy bármilyen olyan angol oktató anyaggal, ami n70-en futtatható?
Honnan lehet ilyet letölteni, vagy szélsőséges esetben vásárolni?

SlovoEd 2.0 - http://www.mobilport.hu/?r=6310 (fizetős)
ScriDict - http://zaza.uw.hu/mrp/mrp.html#dict (ez ingyenes és jó! (tapasztalatból mondom)) :)

kedd márc. 21, 2006 21:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

Találkoztatok már jó angol magyar szótárral, vagy bármilyen olyan angol oktató anyaggal, ami n70-en futtatható?
Honnan lehet ilyet letölteni, vagy szélsőséges esetben vásárolni?

kedd márc. 21, 2006 20:47
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.polifonikus.hu/index.php?catid=4&alcatid=6
EZ az örömóda, de itt milli1 polidalt találsz

hétf. márc. 20, 2006 20:45
ezüst tag

Hozzászólás 
nem feltétlenül,de jó lenne.Bár ha nincs más...

hétf. márc. 20, 2006 19:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Igyen kéne a letöltés?

hétf. márc. 20, 2006 19:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Off.

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem.
Kéne nekem két csengőhang ehhez a telóhoz.

az Ibiza party.mid és az örömóda.

Ha valaki tudja,hogy honnan lehet letölteni,kérem segítsen.

előre is köszönöm.

hétf. márc. 20, 2006 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
aha
Köszi azért.

hétf. márc. 20, 2006 18:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
az gáz - a kis ikonnal kapcsolatban nem tudok segíteni sajnos.

hétf. márc. 20, 2006 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
úgy sikerült, hogy kiürítettem a mappát és véletlenül kitöröltem

vas. márc. 19, 2006 21:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Abzu írta:
Na az a nyűgöm, hogy az n70-nél vannak mappák a menüben és ebből egyet kitörtem a képkezelést és az a mappának volt egy kis figurája és nem tom vissza állítani.

kitörtem = kitöröltem

Egyébként azt meg hogy sikerült ? Nekem csak azokat a mappákat engedi törölni, amelyeket én hoztam létre, a gyáriakat nem (2es szoft.).

vas. márc. 19, 2006 18:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Na az a nyűgöm, hogy az n70-nél vannak mappák a menüben és ebből egyet kitörtem a képkezelést és az a mappának volt egy kis figurája és nem tom vissza állítani.

vas. márc. 19, 2006 13:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
"létrehozni, mert, kitöröltem, visszaállítani" - hidd el, sokkal olvashatóbb lesz a hsz-ed, ha kicsit is figyelsz.

Meg most nem is értem teljesen, hogy mi is a problémád, leírnád kissé összefüggőbben ?

thx!

vas. márc. 19, 2006 10:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Császtok

Lenne egy problémám a telefonnan, hogy a mappát létrehozom, akkor hogy lehet másmilyen mappa kinézetet létreozni??
Mer kitörtem egy formás mappát és nem tudom vissza állítani :'(

szomb. márc. 18, 2006 22:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
drkuhl írta:
Bocsi 3 hózzászólásért de ez a terminál kiakaszt néha olyan lassú :(

Lehet törölni is, lásd a kicsi X-t a hsz felső sarkában!

drkuhl írta:
Szerintem nem csak egyetlen cég forgalmaz hívatalosan Nokia készüléket Magyarországon.

Macika azt mondta, hogy: "Magyarországra hivatalosan csak egyetlen cégen keresztül érkezhet Nokia készülék" :arrow: szó nem volt itt kizárólagos forgalmazásról, exportról annál inkább!

szomb. márc. 18, 2006 20:35
arany tag

Hozzászólás 
Bocsi 3 hózzászólásért de ez a terminál kiakaszt néha olyan lassú :(

szomb. márc. 18, 2006 17:18
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
zoli62 írta:
Naná, hogy nem éri meg garancia nélkül. Pont nemrég kaptam vissza a notebookomat, kellett hozzá az eredeti garanciafüzet.Igaz két hétbe telt, de jobb a benne kicserélt akku, mint az eredeti gyári, ami benne volt.

Tudsz mondani olyan helyeket weben (is), ahol reális áron, garanciával is megvehetők?
NEM!
A Nokia nem forgalmaz netshopban.

Magyarországra hivatalosan csak egyetlen cégen keresztül érkezhet Nokia készülék, így mindenkinek rajtuk keresztül kell vásárolnia. Ezek pedig nem nagyon tudnak egyás alá menni árban.
Az itthoni hivatalos, gyári független beszerzések a már említett Nokia boltokon kívül a már melített műszaki nagyáruiházakban lehetségesek, SLUSSZ!

A pixmania.com nem variál, ők pl. francia, angol, német (azaz a 'C') nyelvi csomaggal árulja 124e körüli összegért, tehát ők is hivatalos (de kinti) forrásból szerzik be.

Szerintem nem csak egyetlen cég forgalmaz hívatalosan Nokia készüléket Magyarországon.

szomb. márc. 18, 2006 17:14
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
zoli62 írta:
Naná, hogy nem éri meg garancia nélkül. Pont nemrég kaptam vissza a notebookomat, kellett hozzá az eredeti garanciafüzet.Igaz két hétbe telt, de jobb a benne kicserélt akku, mint az eredeti gyári, ami benne volt.

Tudsz mondani olyan helyeket weben (is), ahol reális áron, garanciával is megvehetők?
NEM!

Magyarországra hivatalosan csak egyetlen cégen keresztül érkezhet Nokia készülék, így mindenkinek rajtuk keresztül kell vásárolnia. Ezek pedig nem nagyon tudnak egyás alá menni árban.
Az itthoni hivatalos, gyári független beszerzések a már említett Nokia boltokon kívül a már melített műszaki nagyáruiházakban lehetségesek, SLUSSZ!

A pixmania.com nem variál, ők pl. francia, angol, német (azaz a 'C') nyelvi csomaggal árulja 124e körüli összegért, tehát ők is hivatalos (de kinti) forrásból szerzik be.

szomb. márc. 18, 2006 17:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Érdekes, én az N70 készülékemet okt végén vásároltam a Pannonos megjelenés napján, természetesen kártyafüggetlenül, 2 év Nokia hologrammos garilevéllel, ÁFÁ-s számlával, magyar menüvel dobozában minden eredeti lefóliázott tartozékával kereken 120.000 Ft-ért. Sőt, kaptam hozzá gratis fekete mágnespatentos bőrtokot, amit azóta is nyúzok ( a telóval együtt ) és nem kopott/szakadt el. Azóta 1 alkalommal WestEnd Nokia márkaboltban INGYEN softfrissítést csináltak, LEPECSÉTELTÉK a garilevelet!!! Még aznap a T-Mobilban kicserélték INGYEN a SIM kártyámat 3G Dinamikusra. És nem MM-ben vagy egyéb Multinál vettem / ahol egyébként még a mai napon is drágább a készülék, mint én vettem /. Ja és a vásárlás napján a Nokia Márkaboltban 145000.-Ft-ért kínálták a készüléket!

szomb. márc. 18, 2006 14:37
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Ráadásul, Mobil ASk javításra szakosodott gondolom, és nem forgalmazásra.
Nem, a MobilASK a Nokia első számú, hivatalos márkaüzlete is.

szer. márc. 15, 2006 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ráadásul, Mobil ASk javításra szakosodott gondolom, és nem forgalmazásra.

szer. márc. 15, 2006 19:54
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Köszi. :) Egyébként a Nokia Magyarország magyar nyelvűt forgalmaz gondolom. Most csak az a helyzet, hogy itt nálunk nincsen mintabolt, Pesten meg ritkábban vagyok. Persze szolgáltató is árul listaáron. :)
Na igen, csak hát a szolgáltatói listaár az mindig jóval magasabb, mint a MobilASK-s ár.

szer. márc. 15, 2006 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi. :) Egyébként a Nokia Magyarország magyar nyelvűt forgalmaz gondolom. Most csak az a helyzet, hogy itt nálunk nincsen mintabolt, Pesten meg ritkábban vagyok. Persze szolgáltató is árul listaáron. :)

szer. márc. 15, 2006 17:20
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:

NEM!

szer. márc. 15, 2006 17:15
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. márc. 15, 2006 16:57
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Pontosan ezt mondták Nokia mintaboltban, és én is nagyon jól tudom, hogy ezek ilyen olyan nyelvű készülékek, hackelt gyári szoftverrel esetleg.Sőt. Szolgáltatók kedvezményes áraihoz még hozzáteszem a "készülékhátralék" díjat, és ezt hozzászámolva kijön a reális ár. a Weben egy laikusnak még az sem derül ki minden esetben, hogy jár-e hozzá eredeti gyári garancia. Nokia Magyarországnak meg úgy látom, nincsen webshopja.
Mivel általában Európán kívüli beszerézésűek a telók (ugyebár Törökörszág még nem), emiatt HW-s garancia sincs rájuk IMEI alapján, csak akkor, ha az EREDETI számlát csatolják mellé (azt meg ugye érthető okokból még fénymásolatban sem adja oda a névtelen sufniGSM).
A szoftfrissítés az természetesen ingyenes (a készülék Product Code-ja szerinti nyelvi csomagra). Mivel ez ebben az esetben nem a 'D' csomag, ezért külön kell flasheltetni (jó pénzért, bruttoban közelebb a 10 rugóhoz, mint az 5-höz).

Tehát összességében vásárolsz egy garancia nélküli készüléket 7-15%-kal alacsonyabb áron, mint a hivatalos 24 hónapos garanciás helyen.

A bolondnak is megéri.

SŐT, csak annak!

szer. márc. 15, 2006 16:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pontosan ezt mondták Nokia mintaboltban, és én is nagyon jól tudom, hogy ezek ilyen olyan nyelvű készülékek, hackelt gyári szoftverrel esetleg.Sőt. Szolgáltatók kedvezményes áraihoz még hozzáteszem a "készülékhátralék" díjat, és ezt hozzászámolva kijön a reális ár. a Weben egy laikusnak még az sem derül ki minden esetben, hogy jár-e hozzá eredeti gyári garancia. Nokia Magyarországnak meg úgy látom, nincsen webshopja.

szer. márc. 15, 2006 16:43
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Nokia mintabolt: 137000, Pannon listaár szintén. Itt meg ennyi:http://www.nonstopshop.hu/product.php?store=Mobiltelefon&bid=NOKIA_N70
Itt meg ennyi : [url]http://drmobil.hu/index.php?cPath=11_16&sort=2a&page=3[url][/url]

Van különbség. Persze az is számít, nekem mennyit ér meg.
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy az emberek miért nem tudnak gondolkozni...

Úgy gondolod, hogy a Nokia 20-30-40e Ft haszonnal árusítja saját üzleteiben a készülékeket?
Te valóban úgy gondolod, hogy ezek a névtelen GSM-boltok a Nokiától nagykeráron veszik a készülékeket és azért tudnak 20-30 ezer Ft-tal olcsóbbak lenni, mert a beszerzési ár alatt adják el?

Te tényleg nem olvastál még semmit a fórumban az átverésekről? A külföldről behozott (pl. török) forgalombahozatalú készülékekről, amivel úgy hajt el a Nokia, ha bármi garis bajod van, ahogy megérdemled?

Ezek a készülékek mind külföldi szürkeimportból származnak, garanciát csak a forgalmazó ad rá, amivel sokra nem mész.

Csak nézd meg a 6280-as árakat!!!

Nem lehet még flashelni/MAGYARÍTANI a készüléket (a MobilASK sem tudta még tegnap, csak a központi szervizben), ebből következik, hogy a kapható telók ári a Nokia saját üzletében látható áraknál ~5-12e Ft-tal magasabbak!

Hidd el, ha leírok valamit, akkor amögött tapasztalt van, nem a netről megnézegetek 2-3 oldalt és leírom az okosságot.

szer. márc. 15, 2006 16:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nokia mintabolt: 137000, Pannon listaár szintén. Itt meg ennyi:http://www.nonstopshop.hu/product.php?store=Mobiltelefon&bid=NOKIA_N70
Itt meg ennyi : [url]http://drmobil.hu/index.php?cPath=11_16&sort=2a&page=3[url][/url]

Van különbség. Persze az is számít, nekem mennyit ér meg.

szer. márc. 15, 2006 16:13
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Most általában melyik akkumulátorral forgalmazák? A 970-essel, vagy a 760-assal? Mennyi most a reális ár érte kártyafüggetlenül, illetve szolgáltatónál? Többfajta árat is láttam. Természetesen garanciával, és újonna, lehetőleg magyar nyelven.
A reális mindig az, amit Neked megér, amennyire nagyon akarod.

Újonnan, hivatalos Nokia garival, Magyarországra szánt forgalmazással nem fogsz ár-eltérést találni, max 1-2 %-ot, ill. lehet, hogy valamely elektronikai nagyáruház (MM, EW, Saturn) megakciózza a saját zsebére.

szer. márc. 15, 2006 16:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most általában melyik akkumulátorral forgalmazák? A 970-essel, vagy a 760-assal? Mennyi most a reális ár érte kártyafüggetlenül, illetve szolgáltatónál? Többfajta árat is láttam. Természetesen garanciával, és újonna, lehetőleg magyar nyelven.

szer. márc. 15, 2006 15:54
vas-tag

Hozzászólás 
Mint tudjuk a pénz a legkevesebb! :lol:
( ha valaki szeret vigyázni a dolgaira ,akkor kétezer forintot szerintem megér ez a fólia )

szer. márc. 15, 2006 8:09
Moderátor

Hozzászólás 
motro írta:
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem az N70nel kapcsolatban!
1.Az üdvözlő nokia hangot hogy lehet lehalkítani(lekapcsolni?)
2:Használat után röviddel bekapcsolódó (T-mobilos)képernyővédőt ki lehet e kapcsolni?
3.Hol lehet jó minőségű képernyő védő fóliát venni?
Előre is kösz a válaszokat!

3. Mondjuk itt. Nem olcsó, de ha N70-re van pénz, akkor erre is lesz.

szer. márc. 15, 2006 3:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyamusic írta:
A másik. Nekem nem igazán tetszik a "hangja" a telefonnak.

:shock: Érdekes, szerintem nem egy telefonról beszélünk. Az enyém gyönyörűen szól...

szer. márc. 15, 2006 0:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyamusic írta:
Kukk!

A telefonhoz kapott rs-mmc (64Mb) belemegy a 6230-ba? Pontosabban jó lesz-e bele? (A kapott átalakítóval normálméretű mmc-t lehet csinálni, az rs-mmc-ből. De ez 100%-osan kompatibilis?)

A másik. Nekem nem igazán tetszik a "hangja" a telefonnak. Csajszim 6230-asa ugyanilyen "gyatrán" szólt. De miután kiválasztotta a "rock" hangzásbeállítást, egészen jó lett. Ilyet az N70-ben nem leltem. Van valami tippetek, hogy lehetne a Sokol hangzást megváltoztatni? (Nem Hi-Fi-t várok, csak, hogy jobban szóljanak a csengőhangok, stb.)

Üdv!
Sanyi

Csak egyféleképp. Telefont kell cserélni. pl. Samsungra... :wink:

szer. márc. 15, 2006 0:13
vas-tag

Hozzászólás 
Palko!
Kösz az infót!

hétf. márc. 13, 2006 20:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
@sanyamusic: Nekem is rs mmc+adapter van a 6230-ban, az N70 gyári kártyán a dv miatt lévő plusz érintkezősor sem zavar semmiben.

hétf. márc. 13, 2006 17:40
ezüst tag

Hozzászólás 
motro!

1. Nem lehet kikapcsolni! De ha néma üzemmódban van, akkor nincs hang!
2. A Téma beállításainál tudod kikapcsolni!
3. Passz!

sanyamusic!

Az átalakítóval szerintem 100%-osan kompatibilis! A hang az marad olyan...

hétf. márc. 13, 2006 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Kukk!

A telefonhoz kapott rs-mmc (64Mb) belemegy a 6230-ba? Pontosabban jó lesz-e bele? (A kapott átalakítóval normálméretű mmc-t lehet csinálni, az rs-mmc-ből. De ez 100%-osan kompatibilis?)

A másik. Nekem nem igazán tetszik a "hangja" a telefonnak. Csajszim 6230-asa ugyanilyen "gyatrán" szólt. De miután kiválasztotta a "rock" hangzásbeállítást, egészen jó lett. Ilyet az N70-ben nem leltem. Van valami tippetek, hogy lehetne a Sokol hangzást megváltoztatni? (Nem Hi-Fi-t várok, csak, hogy jobban szóljanak a csengőhangok, stb.)

Üdv!
Sanyi

hétf. márc. 13, 2006 10:39
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem az N70nel kapcsolatban!
1.Az üdvözlő nokia hangot hogy lehet lehalkítani(lekapcsolni?)
2:Használat után röviddel bekapcsolódó (T-mobilos)képernyővédőt ki lehet e kapcsolni?
3.Hol lehet jó minőségű képernyő védő fóliát venni?
Előre is kösz a válaszokat!

hétf. márc. 13, 2006 10:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
nfb és nfc kiterjesztésű fájlokat hoz létre. Melyiket kell visszatölteni? Amúgy gyanúsan kis méretű lett az egyik, az nfc (8 kb).

vas. márc. 12, 2006 17:37
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Macika írta:
zoli62 írta:
A mentett fájlok kiterjesztése ugye ncc,...
Ez biztos? Én másra emlékszem...

Bocs, nem írtam, van egy 6310i-m is, és a hozzá tartozó 4.88 PcSuite menti le ilyen formában a telefon tartalmát.

Azóta a 6.7-essel lementettem nagy nehezen Nokia 6310-im tartalmát, (mert ez e fő telefonom). Gyakorlatként megpróbáltam visszatölteni 6230-ra, de az írta ki, hogy eltérő nyelvű telefonról készült. Nem folytattam tovább, érdemes megpróbálkozni vele? Mert ugyanezt kellen majd a N70-es esetében is elkövetni.
Na, úgy már mindjárt más!

Az, hogy más nyelvű, az rohadtul nem érdekel senkit, nyomjad neki, hadd rakja vissza mentett recordokat!

vas. márc. 12, 2006 17:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
zoli62 írta:

Bocs, nem írtam, van egy 6310i-m is, és a hozzá tartozó 4.88 PcSuite menti le ilyen formában a telefon tartalmát.

Azóta a 6.7-essel lementettem nagy nehezen Nokia 6310-im tartalmát, (mert ez e fő telefonom). Gyakorlatként megpróbáltam visszatölteni 6230-ra, de az írta ki, hogy eltérő nyelvű telefonról készült. Nem folytattam tovább, érdemes megpróbálkozni vele? Mert ugyanezt kellen majd a N70-es esetében is elkövetni.

vas. márc. 12, 2006 17:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudjátok, hogy ebből a programból van működő verzió n70re? Ezt így szedtem le a nokiaprogramok.hu-ról van benne symbian 8 as-ra is de sajnos nem mutatja a képet használat esetén hanem olyan mátrixos , zöld csíkos az egész képernyő.
3650en a kedvenc progim volt, 6630on nem találtam jó verzát és állítólag ennek jónak kellene lennie de nálam nem megy és nem tudom , hogy a hiba nálam van vagy a progiban.
Kipróbálnátok vagy tudtok működő verziót?
Köszi előre is!

http://sethfriday.dox.hu/programok/Phot ... 0v2.60.rar

szomb. márc. 11, 2006 21:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
gringo77 írta:
Sziasztok annyi lenne a kérdésem, hogy valakinek van-e a telefonjában (Nokia N70) Samsung DV-RS-MMC 512 MB-os kártya?M
Illetve ez a típust, kezeli-e és megy vagyis elfogadja-e a készülék?
Nem hinnem, hogy pont ezt ne kezelne rendesen a telo.

szomb. márc. 11, 2006 14:29
Moderátor

Hozzászólás 
zoli62 írta:

szomb. márc. 11, 2006 13:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 73  Következő