Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 4:49

Hozzászólás a témához  [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Következő
A Pannon új arculata 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Erre gondoltam én is, de ennek semmi köze az üzleti standard plus-hoz, mint tarifacsomaghoz. Ez annak egy kiegészítője és ezért rá vonatkozik a hűség, és nem a tarifacsomagra. Gyanítom egyébként, hogy a váltásod után ugyanúgy megmaradt a mobitrend szolgáltatás, mert az az új üzletihez is rendelhető. Tehát a hűséged "kötelez" de nem a tarifacsomag miatt, hanem a kiegészítő mobitrend miatt. Szerintem... :roll:

Na látod ezt nem tisztáztam velük, mert én úgy értelmeztem, hogy tarifahűségem van, de szerintem is így lehet ahogy leírtad, mert a mobitrend bázist kaptam az elitbe automatikusan, de viszont amikor váltani akartam azt nem mondták, hogy expertbe nem válthatok csak ha mobitrendet is rendelek. A másik az hogy érdekes módon akár egy előfizetést is válthattam volna elitre és a többi maradhatott volna a standardba.

hétf. márc. 20, 2006 23:43
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
(...)
Egyébként az "áprilisban" lehet valami, mert azt mondták, hogy minden tekintetben (pl. tartozékok is) április közepétől fullosak és naprakészek lesznek. Szóval akkortól várható az "igazi" bumm ;)

Ez az, tolódik a dátum...
Egy másik topikban még április elejéről volt szó...
Aztán lesz majd májustól, meg május közepétől, aztán olyan is, hogy majd júliustól, vagy húúú, nagyon ütősek leszünk az ősszel - szept. 1-től lesznek nagyon ütős dolgok... aztán a végén meg a felhasználót üti meg a guta! :twisted:

Ennyi duma helyett jó lenne a tettek mezejére lépni VÉGRE!!

(Bronz, nem neked megy a cikizés, hanem a Pannonnak!)

hétf. márc. 20, 2006 23:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ütős dolog: 2 perces számlázási egység :)

hétf. márc. 20, 2006 22:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Max. mellbeütősre... Azaz annyira pofátlanra, vagy bárgyúra.

Üdv!

hétf. márc. 20, 2006 21:01
arany tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Reméljük tényleg lesz valami ütös jó dolog.

Dob?
Az ötödik ütés után stb.

Gyerekek, ez Pannon, itt ne számítsatok más ütős dologra. Bár tévednék.

Bronz, nem veled akarok vitázni, de olyan régóta vágyok már egy f..za kis tartozékra, már áprilisig csak kivárok. És akkor talán lesz x-nél kifutó szériás telefon, vagy muff alakú szatén övtáska. Hmmm.

hétf. márc. 20, 2006 20:59
arany tag

Hozzászólás 
VonBraun írta:
BrOnZ írta:
Egyébként az "áprilisban" lehet valami, mert azt mondták, hogy minden tekintetben (pl. tartozékok is) április közepétől fullosak és naprakészek lesznek. Szóval akkortól várható az "igazi" bumm ;)

Melyik év?

:D :D :D

Reméljük tényleg lesz valami ütös jó dolog.

hétf. márc. 20, 2006 20:55
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Melyik év?

hétf. márc. 20, 2006 20:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
Üzleti Standard Plusz + minden cégen belüli mobilhívás 0 Ft - MobiTrend Bázis szolgáltatás.
"MobiTrend Bázis szolgáltatás megrendelése esetén. A szolgáltatást minden előfizetéshez meg kell rendelni. A megrendeléshez 2 éves nyilatkozat aláírása szükséges."
Erre gondoltam.
Erre gondoltam én is, de ennek semmi köze az üzleti standard plus-hoz, mint tarifacsomaghoz. Ez annak egy kiegészítője és ezért rá vonatkozik a hűség, és nem a tarifacsomagra. Gyanítom egyébként, hogy a váltásod után ugyanúgy megmaradt a mobitrend szolgáltatás, mert az az új üzletihez is rendelhető. Tehát a hűséged "kötelez" de nem a tarifacsomag miatt, hanem a kiegészítő mobitrend miatt. Szerintem... :roll:

hétf. márc. 20, 2006 15:46
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nem keversz véletlenül valamit? Nekem az üzleti Standard Plusz-nál nem volt semmi "ingyenes" beszélgetés... Az egymás közötti ingyenes beszélgetést külön havidíjért vásárolhattam volna meg... :roll: Ilyenformán semmiféle hűségnyilatkozatot nem kellett tenni tarifaváltás során. (...sem most, sem korábban...)

Üzleti Standard Plusz + minden cégen belüli mobilhívás 0 Ft - MobiTrend Bázis szolgáltatás.
"MobiTrend Bázis szolgáltatás megrendelése esetén. A szolgáltatást minden előfizetéshez meg kell rendelni. A megrendeléshez 2 éves nyilatkozat aláírása szükséges."
Erre gondoltam.

hétf. márc. 20, 2006 14:55
arany tag

Hozzászólás 
Ma kaptuk meg az egyik telónknak a számláját,de még a régi (zöld) Pannon GSM-es dizájnnal.

hétf. márc. 20, 2006 13:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
BrOnZ írta:
skynet írta:
ha valaki 50 ezret beszél havonta, akkor miért nem pannon 1000-rel teszi?
Talán mert a pannon 1000 nem másodperc alapú. Nem lehetséges?
tovább is folytatódik a hsz, olvasd tovább.

vagy elvből nem kell a percalapú?
Olvastam... De úgy gondolom, hogy nem az 5-6 másodperces hívások a számottevőek, hanem a 12 perc 5 másodpercesek, meg a 16 perc 2 másodpercesek. ;) Tehát a tört percek a végén mindenképpen drágábbá teszik a kommunikációt, hiszen addig a mp alapú "kedvező" tarifát agyonvágja egy 1 mp-ért fizetendő 60 szoros ár. A kérdésedre: nem tudom, nem hiszem hogy elvi kérdés, talán inkább az lehet a döntő, hogy valóban annyit fizessek amennyit beszélek.

Ezért aztán nálam pl. az 5 perc utáni ingyen duma nem vonzó tényező, mert én valóban csak infó cserére és szükséges beszélgetésre használom a mobilt. A szószátyárkodás nálam fizetős kommunikáció esetén büntetendő kategória. Ezt inkább élőszóban szeretem, a percdíjakat sörre váltva... ;)

hétf. márc. 20, 2006 13:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
ha valaki 50 ezret beszél havonta, akkor miért nem pannon 1000-rel teszi?
Talán mert a pannon 1000 nem másodperc alapú. Nem lehetséges?

hétf. márc. 20, 2006 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
BrOnZ írta:
Simán váltható hűség nélül. A hűségnek ott lenne szerepe, ha azokat a bizonyos további, -számla összegétől függő,- "sávos" kedvezményeket igénybe akarnád venni.
Igen, de amikor standard pluszra váltottunk akkor aláírattak 2 év tarifahűséget az ingyenes beszélgetés miatt. Most felhívtam őket és simán átváltották díjmentesen expertre :)
Nem keversz véletlenül valamit? Nekem az üzleti Standard Plusz-nál nem volt semmi "ingyenes" beszélgetés... Az egymás közötti ingyenes beszélgetést külön havidíjért vásárolhattam volna meg... :roll: Ilyenformán semmiféle hűségnyilatkozatot nem kellett tenni tarifaváltás során. (...sem most, sem korábban...)

hétf. márc. 20, 2006 13:17
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Simán váltható hűség nélül. A hűségnek ott lenne szerepe, ha azokat a bizonyos további, -számla összegétől függő,- "sávos" kedvezményeket igénybe akarnád venni.

Igen, de amikor standard pluszra váltottunk akkor aláírattak 2 év tarifahűséget az ingyenes beszélgetés miatt. Most felhívtam őket és simán átváltották díjmentesen elitre :)

-expert
+elit

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozo kedd márc. 21, 2006 21:03-kor.

hétf. márc. 20, 2006 12:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
BrOnZ írta:
Most voltam benn, mert átrakattam az üzleti standard pluszt erre az új üzleti expert-re és megkérdeztem.
Az üzleti standardra nincs tarifahűség 2 év, váltható az új csomagra hűség nélkül vagy ott ketyeg tovább a hűség?

hétf. márc. 20, 2006 11:32
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Most voltam benn, mert átrakattam az üzleti standard pluszt erre az új üzleti expert-re és megkérdeztem.

Az üzleti standardra nincs tarifahűség 2 év, váltható az új csomagra hűség nélkül vagy ott ketyeg tovább a hűség?

hétf. márc. 20, 2006 10:48
írásjog megvonva

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Szóval akkortól várható az "igazi" bumm ;)

...és visszatér Rasmussen. :)

hétf. márc. 20, 2006 10:48
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na valaki kérdezte, -már nem emlékszem ki volt,- hogy mit jelent az új üzleti csomagban a: "hűségszerződéssel akár 40%-os kedvezmény..." Most voltam benn, mert átrakattam az üzleti standard pluszt erre az új üzleti expert-re és megkérdeztem. Szóval, ha az egy emberkéhez tartozó összes előfizetés forgalma (telefonszámla) havi szinten meghaladja az 50 rugót, és aláírt 2 évet, akkor 10%-ot a mindenkori aktuális hónapban jóváírnak. A számla összegének növekedésével a kedvezmény százaléka nő.

hétf. márc. 20, 2006 10:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
a nyitott lakat - tudtommal - a nem biztonságos hálózatot jelzi. Azaz, ha valakinek véletlenül sikerülne lehallgatnia a digitális jelfolyamot (ami már eleve nem amatőr szint), akkor nem kéne foglalkoznia a dekódolással.

hétf. márc. 20, 2006 10:30
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Macika írta:
Londelmor írta:
a publikus üzleti csomagok eddig is mp alapúak voltak. illetve lehetett választani, hogy valamivel magasabb percdíjért az legyen.
Tudtommal magyar szolgáltató még nem ajánlott magasabb díjért kisebb számlázási egységet.
Légy erős, nem csak a T-nél az M tarifák ilyenek, de ilyen volt a Panninál az Üzleti Standard is. (Volt p alapú és mp alapú is, kb. 20%-kal eltérő díjakkal.) Londelmornak van igaza.

kösz a megerősítést :)
egyébként itt van a hivatkozás is hozzá, mert már megkerestem, miközben olvastam a topicot.
tehát nem arról van szó, hogy egy havi fix összegért másodperc alapon számláznak, ahogy azt sokan szeretnék lakossági csomagokban (is) látni, hanem lehet választani a két számlázási egység közül (perc, illetve másodperc alapú), és a percesnél valamivel olcsóbbak a hívásdíjak.

McLaca: igen, elképzelhető, hogy lefedetlen területen vagyok (bár esetemben nem túl valószínű, így Bp. szívében járkálva), nyilván vannak olyan helyek, ahol nincs térerő. de még ilyenkor is ott lenne (akár) a hangposta is, amit persze mindenki utál, és nem használ. de a legtöbben persze túljutnak a sípszón, csak éppen nem hagynak üzenetet. gondolkoztam már, hogy csak annyit kéne rámondani, hogy "hello, ki vagy?" így legalább a lényeges információt talán megtudnám :) csak azt nem értem, hogy ha én bekapcsolva hagyom a hangpostámat, és vállalom a költségét, hogy lehallgassam, akkor az, aki hív (és amúgy is rászánt volna legalább 1 egységnyi díjat, hogy beszéljünk) miért nem képes igénybevenni.

hétf. márc. 20, 2006 8:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Londelmor írta:
a publikus üzleti csomagok eddig is mp alapúak voltak. illetve lehetett választani, hogy valamivel magasabb percdíjért az legyen.
Tudtommal magyar szolgáltató még nem ajánlott magasabb díjért kisebb számlázási egységet.
Légy erős, nem csak a T-nél az M tarifák ilyenek, de ilyen volt a Panninál az Üzleti Standard is. (Volt p alapú és mp alapú is, kb. 20%-kal eltérő díjakkal.) Londelmornak van igaza.

hétf. márc. 20, 2006 8:25
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Úgy értettem, nem tudom, mi a funkciója, a kézikönyvben sem szerepel az ikon, de ha nálam felvillan, akkor biztos, hogy előtte nem voltam elérhető.

Üdv!

Ez úgy látszik miskolci sajátosság. :D
Olyan már párszor volt,hogy hivtak és mondták nem tudtak elérni,pedig be voltam kapcsolva.

Üdv!

hétf. márc. 20, 2006 0:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Úgy értettem, nem tudom, mi a funkciója, a kézikönyvben sem szerepel az ikon, de ha nálam felvillan, akkor biztos, hogy előtte nem voltam elérhető.

Üdv!

vas. márc. 19, 2006 23:55
arany tag

Hozzászólás 
Mert nekem ez a lakat akkor szokott amugy megjelenni amikor megyek fel a WAPra,meg amit mondtam néha felvillan amikor hívok valakit.

vas. márc. 19, 2006 23:53
arany tag

Hozzászólás 
Igen?Jó tudni.Akkor ezek szerint én nekem is volt,hogy így elérhetetlen voltam a tudtom nélkül.Pedig a telo az jelzett téreröt meg logo is volt.Ja nekem is Nokiám van.

vas. márc. 19, 2006 23:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nálam annyit, hogy előtte - ki tudja, meddig - elérhetetlen voltam.
Nokián tapasztalom.

Üdv!

vas. márc. 19, 2006 23:48
arany tag

Hozzászólás 
Ilyen nyitott lakat nekem is néha felszokott villani amikor hivok valakit.Ez mit jelent?

vas. márc. 19, 2006 23:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
mondjuk a hé nekem annyira nem hiányzik, tényleg profilok (és egy _telefon_) segíségével meg lehet oldani...
Kerülhetsz árnyékolt területre is... Vagy járhatsz úgy, ahogy én most, hogy a telefonom térerőt és operátort jelez, de mégsem vagyok elérhető, ám ha hívást indítok, bevillan egy nyitott lakat fél mp-re, és minden OK a továbbiakban... Ez most vagy a hálózat, vagy a telefon, mindenesetre az ilyen hoppáréi alatt jól jönne a hívásértesítő SMS.

Üdv!

vas. márc. 19, 2006 23:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
De alacsonyab díjért nagyobb számlázaso egységet igen.
(M csomagok)

vas. márc. 19, 2006 23:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:

vas. márc. 19, 2006 23:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az a röhely a szolgáltatóknál (fontos: itt többesszámról van szó), hogy egy üzleti tarifában előnyként van feltüntetve a mp. alap! Miért, kérte valaki, hogy ettől eltérjenek? Nem, senki Mégis megtették. S lakossági szinten csak percalap van. Akkor nehogymár előnyként tüntessék fel a mp. alapot, amelyet ők csesztek el azzal, hogy megszűntették. Inkább égjen a pofájuk, hogy mit tesznek az Efikkel.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla vas. márc. 19, 2006 23:39-kor.

vas. márc. 19, 2006 23:20
arany tag

Hozzászólás 
Ja majd áprilisban meg az lesz,hogy májusban várhatók az új dolgok. :D

vas. márc. 19, 2006 23:14
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
zoli62 írta:
Szerintem nem várható, vagy legalábbis még semmi nem szivárgott ki. Mondom, inkább áprilisban várhatók új dolgok.

:D
Ez már kezd vicces lenni!
Mindig csak híresztelések vannak, hogy majd ekkor meg majd akkor milyen újdonságokkal jön ki a pannon, aztán meg semmi lényegi újdonság. Még azt a *** hívásértesítőt se képesek megcsinálni mióta.

Ja még azt sem valóban.Pedig nekem néha jól jönne ez a híváséretesítő szolgáltatás.Akinek meg nem kell az nem rendeli meg és kész.Valakitől halottam,hogy a meglévő csomagok mellé lehetlesz mp-es opciót rendelni majd.De,hogy ebböl mi lesz az igaz.
Szerintem semmi.
De majd elválik.Azért jó lenne.

vas. márc. 19, 2006 23:13
gyémánt tag

Hozzászólás 

mondjuk a hé nekem annyira nem hiányzik, tényleg profilok (és egy _telefon_) segíségével meg lehet oldani azért, hogy mindig be vagy kapcsolva, és nem zavarnak bármikor hívásokkal.
viszont ha esetleg tervezték az újítások közt azt a dallamcsengő marhaságot, hát nem is tudom. (egyik osztálytársamnak be van kapcsolva, iszonyatos minőségű és gagyi dallam, és még azt sem hallom, hogy most akkor mit csöng a telefon.)

de mindenképpen jó lenne, ha valami hasznos szolgáltatást is behoznának. akár elsőként, akár sokadikként.

vas. márc. 19, 2006 22:58
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért kijött két új publikus üzleti tarifacsomag, ami mp alapú, és nem is rossz, sajnos a lakosságiban még nem követte hasonló.

vas. márc. 19, 2006 22:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Szerintem nem várható, vagy legalábbis még semmi nem szivárgott ki. Mondom, inkább áprilisban várhatók új dolgok.

:D
Ez már kezd vicces lenni!
Mindig csak híresztelések vannak, hogy majd ekkor meg majd akkor milyen újdonságokkal jön ki a pannon, aztán meg semmi lényegi újdonság. Még azt a *** hívásértesítőt se képesek megcsinálni mióta.

vas. márc. 19, 2006 22:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. márc. 19, 2006 22:30
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Szerintetek a jövő hét folyamán előáll valami újjal a mi drága szolgáltatónk?

vas. márc. 19, 2006 18:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lefedettségi térkép 2G-3G továbbra is hiányzik február óta.

pén. márc. 17, 2006 23:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem ártott volna egy közlemény, bár azt általában ÁSZF változásnál kötelező kiadni.

pén. márc. 17, 2006 20:00
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
bluestar írta:
Nem tudom láttátok-e...
nem, nem láttuk. Még most se. Csak valahogy mindig, minden mobilos sitera eljut egy sajtóközlemény, ide a fórumba meg semmi.
Viszont láttam olyat, hogy djuice hybrid, csak hamar meghekkelték a honlapot, és lekerült onnan :twisted: .

Ja, mindkét dolog ugyanoda vezethető vissza: a pannonos kommunikáció amatőrségére.
:(

pén. márc. 17, 2006 19:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Láthatók azok az "üzleti tarifák", ha az ember pl. a pgsm.hu-n az "Üzleti ügyfelek" alól gördíti le a tarifákat.
http://www.pannon.hu/uzleti/tarifak/expert/
http://www.pannon.hu/uzleti/tarifak/elit/
Viszont a "szuperkedvezményes üzleti" percdíjak egyáltalán nem olyan jók, a az Expertnél pl. 33,60 hálózaton belül is (változatlan a korábbi Üzleti Standard-hoz képest), 1188 Ft-os havidíjjal, amiből semmi nem lebeszélhető.
Akkor elkeserítő mindez igazán, ha összevetjük pl. az egyéni ügyfeleknek ajánlgatott Pannon300 21 Ft-os percdíjával, vagy a Pannon 1000 17 Ft-os percdíjával (szerintem az üzleti ügyfelek nem 5000 Ft-ot szoktak eltelefonálni havonta). (Még akkor is, ha a Pannon* tarifák percalapú számlázást tartalmaznak és nem rendelhetőek hozzájuk kedvezmények.)

Ennyit az üzleti partnerek szuperkiemelt megbecsüléséről.

pén. márc. 17, 2006 16:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most is az üzleti ügyfeleire alapoz az új tarifacsomagjaival.

pén. márc. 17, 2006 16:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem, arra gondoltam, hogy ezerszer jobb ajanlatokat dolgoz ki a pannon. A Westel vezet arbevetelben az uzleti szegmensben, egyreszt az ugyfelszambol adodoan, masreszt a mezesmadzag marketing miatt, harmadreszt a draga tarifak miatt.

pén. márc. 17, 2006 8:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az üzleti előfizetők általűában is értékesek a szolgáltatóknak. Nagyobb bevételek, kisebb mozgás, ragaszkodás jobban egy adott szolgáltatóhoz.

pén. márc. 17, 2006 0:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mivel a lakossági ügyfeleket egy ideje elég mostohán kezeli a Pannon, és úgy tűnik, elsősorban az üzleti előfizetők értékesek neki, ezt akár ki is lehet jelenteni.

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 0:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy gondolod, üzleti szegmensben nagyobb a Pannon árbevétele most már, mint T-é?

csüt. márc. 16, 2006 23:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szeritnem meg nem. Kábé 1,5-2 éve a pannon ver minden céges tarifát, amit a konkurencia adna.

csüt. márc. 16, 2006 23:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
De nem ártana szerintem lakosságiba is erősiteni.Azért azokból az ügyfelekböl több van.

Valamikori W-el szemben az különbség, hogy az üzleti vonalon mindig Sugárék voltak erősebbek, most ez már nagyon kiegyensúlyozódott.

csüt. márc. 16, 2006 23:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
bluestar írta:
Nem tudom láttátok-e...
nem, nem láttuk. Még most se. Csak valahogy mindig, minden mobilos sitera eljut egy sajtóközlemény, ide a fórumba meg semmi.
Viszont láttam olyat, hogy djuice hybrid, csak hamar meghekkelték a honlapot, és lekerült onnan :twisted: .

csüt. márc. 16, 2006 23:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Következő