Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 14:52

Hozzászólás a témához  [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 36  Következő
Nokia 6280: Felőled kamera felőlem 3G mobil.. 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem hinném, hogy a 3410 után a Nokia mégegyszer bevállalná a Unicode mizériát. Valószínűleg ugyanaz van a 6280 esetében is, mint a többi telefonnál, hogy beíráskor ír ékezetet, de küldés előtt GSM ABC-be fordítja át és az 'ö', 'ü' és 'é' ékezeteseken kívül a többi ugrik.

Üdv!

kedd márc. 21, 2006 19:26
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én is voltam ma a Budaörsi EWben, és végre megnézegethettem... :)
A véleményem az, hogy :
-tény hogy mozog egy kicsit a csúszka, de szerintem baromira nem zavaróan :)
- tény hogy vibráláskor rezeg a telefon, de a Samsung E700asom nyomába sem ér... :)
- szerintem nem gagyi a hátlap anyaga!
- én kinyitogattam vagy 20szor, de egyszer sem sikerült benyomnom a "navi gombot" csak ha direkt úgy idétlenkedtem nyitáskor...
persze, ha minden 21. nyitás rossz, akkor máris rossz a tesztem... :)
-ma 5kor volt még 2 készülék, de mondták, hogy még érkezik, és remélik folyamatosan lesz...
-az első benyomás alatt hála istennek nem csalódtam, pedig nagyon féltem a két (már említett) internetes teszt elolvasása után

Lenne viszont egy nagy kérdésem:
- csak UNICODE-ban írhatsz SMSt a telefonnal?
- azaz az érdekell, hogy ha használod a prediktívet, akkor nem tudod kikerülni az ékezetes betük írását, és így felére csökken az elküldhető karakterek száma (meg nem utolsó szempontként kétszer annyiba kerül)

A válaszotok előre is nagyon köszönöm!

kedd márc. 21, 2006 18:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Made in...?

Üdv!

hétf. márc. 20, 2006 21:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
na hello,
tehát úgy gondoltam mégsem lehet h ne adjak még1 esélyt ennek a telónak :twisted: .
Bekocogtam az EW-be és kibontattam egy vacsi új 6280-ast ( egyébként úgy láttam Strong&Unique-os és Made in Finland !)
:!: megkövetek mindenkit: ez egyáltalán nem kotyogott, lötyögött, minimális játéka (1mm) volt csak mint egy csúszómechanikás ketyének....ennyire a 6270-em is játszik :!:
szerintetek elképzelhető hogy a "szürkeimport" valami elsőszériás, vagy gyengébb készülékeket hozzon be mint egy "hivatalos" nagyker ???
egyébként akit érdekel, Budaörsön ma már nem volt, Dunakeszin is csak 1 db figyelt :lol:
üdv Babar

Az enyém hivatalos nokiás vásárlás, és kotyog...
Kicsit lötyög,kicsit kotyog, de az enyém :)

hétf. márc. 20, 2006 21:16
arany tag

Hozzászólás 
na hello,
tehát úgy gondoltam mégsem lehet h ne adjak még1 esélyt ennek a telónak :twisted: .
Bekocogtam az EW-be és kibontattam egy vacsi új 6280-ast ( egyébként úgy láttam Strong&Unique-os és Made in Finland !)
:!: megkövetek mindenkit: ez egyáltalán nem kotyogott, lötyögött, minimális játéka (1mm) volt csak mint egy csúszómechanikás ketyének....ennyire a 6270-em is játszik :!:
szerintetek elképzelhető hogy a "szürkeimport" valami elsőszériás, vagy gyengébb készülékeket hozzon be mint egy "hivatalos" nagyker ???
egyébként akit érdekel, Budaörsön ma már nem volt, Dunakeszin is csak 1 db figyelt :lol:
üdv Babar

hétf. márc. 20, 2006 20:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Épp azért szofthiba. :)
Elfelejtették beleírni. :D

Üdv!

hétf. márc. 20, 2006 20:55
ezüst tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Szerinted lenne haszna? :)
A legkisebb fókusztávolság valami 40-50cm ennél a telefonnál, annyira meg már éppenhogycsak hat a LED. De szerintem szoft"hiba", majd kijavítják.

Üdv!

Én el tudok képzelni olyan szitut,amikor jól jönne:D
Nem szoft hibának tűnik,mert fel sem kínálja a lehetőséget.

hétf. márc. 20, 2006 20:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerinted lenne haszna? :)
A legkisebb fókusztávolság valami 40-50cm ennél a telefonnál, annyira meg már éppenhogycsak hat a LED. De szerintem szoft"hiba", majd kijavítják.

Üdv!

hétf. márc. 20, 2006 20:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

1 hét használat után lassan kezdem belakni a telefont. Nagyon kényelmes és jó kis készülék a mindennapokban.

Néhyány hibát mégis megjegyenék ami engem bosszant.
Az egyik ilyen,ha kiveszem belőle a kártyát,akkor a csengőhangokat visszahelyezés után újra be kell állítani...:(
A másik, hogy videózás közben nem lehet bekapcsolni a ledet. Ez főleg azért fura, mert a testvérében (6270) bekapcsolható.

Üdv.: "Bigfis"

hétf. márc. 20, 2006 19:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Afelett a részlet felett én elsiklottam :), de 3G címén adatátviteli tesztre gondoltam.
A feszetegést pedig úgy értettem, hogy nem igazán ebből az irányból mutatja meg, valójában mennyire laza, mert így egy szoros mechanikát is lehet mozgatni. Inkább oldalirányban, vagy csavaró mozdulatokkal lehetne látni, mennyit enged a mechanika oldalra, illetve hasára fordítva a levegőben, hogy saját súlyától "lógjon" (elálljon) a kijelzője az alaptól, és ebben a helyzetben alulról visszanyomogatva a helyére, az is jól mutatná, magától mennyi a holtjátéka.
Valaki írta korábban, hogy neki nem kotyog (eddig egyetlen delikvens :)), ezek szerint lehet kifogni normálisabb darabokat is. Viszont útközben úgyis zsebben lenne, ahol nem tud kotyogni, otthon meg majd élére, vagy hasra fordítva tárolnám, úgy nem rezonálna. :D
Ha addig nem jön ki a Nokia jobbal és szebbel, amíg erre pénzem nem lesz, addig ez marad a lista élén nálam.

Üdv!

hétf. márc. 20, 2006 15:41
platina tag

Hozzászólás 
Sajnos el kell keserítselek titeket, mert a Mobil Portálon lévő videóban látott lötyögéshez nem kell feszegetni a telót! A videón az én kezemben van a készülék, noha a tesztet nem én írtam róla. Szoftveresen és kijelzőben nagyon jó a 6280, a kamera kettős dolog, videóban nagyon menő, de fotókban kellene reszelni rajta. Szóval semmi feszegetés nincs benne (nem is azért kapjuk őket, hogy tönkretegyük), és a rezgés simán berezonáltatja. Ettől még nem egy sz*r teló, csak a minőség szintje lehetne magasabban, elvégre egy 90 ezeres készülékről van szó.

A 3G teszttel kapcsolatban: a videótesztben jól láthatóan felhívjuk a 1738 mobilTV-t, amin keresztül a HírTV adása jön 3G-n. A Bluetooth pedig ezzel a sebességgel messze az eddigi leggyorsabb, eddig a 6111 és a D600 volt a csúcstartó 70-75 kb/s-el.

hétf. márc. 20, 2006 15:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Már csak egy kérdés foglalkoztat, hogy megéri-e várni a stolgáltatóknál való megjelenésére?!

Mert a vodánál most járt le a hűségem és hosszabítani szeretnék, főleg egy ilyen telefonnal :D
Kíváncs vagyok az új S40 rendszert, hogy variálják át a Live kedvéért. Mert ha csak annyi lesz mint annak idején a 6230-on akkor az semmi. Egy pár könyvjelző meg téma az maradhat. De ha butítani fogják akkor irány máshova vásárolni :(
Illetve mennyit kell rá várni. Hiszen a 6111 még csak a pannonnál van pedig már karácsonykor lehetett kapni mindenhol.

hétf. márc. 20, 2006 15:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem is. :)
Az a feszegetés gonosz dolog, mert még a szoros, nem kotyogó mechanikát is lehet így feszegetni, hiszen a műanyag az egy rugalmas dolog. Ettől függetlenül elhiszem, hogy kotyog, de annyira rémes nem lehet, hogy kinyitva "fityegjen".
A videói igen jó minőségűek, jobbak, mint a képei, amiket sajnos ugy látom, szoftveresen "megzajszűr", ezt talán kikapcsolhatóvá kéne tenni, mert elég amatőr módon teszi... Inkább legyen zajos, mint ilyen részletvesztett zajszűrt, mert emiatt is át kell méretezni 1024×768-ra (úgy már jó), viszont ha ezt az eredeti szűretlen képpel tennénk meg, leméretezve azon élesebb lenne a háttér, a zaj viszont már nem látszana...
Remélem, egy következő szoftverben javítják.
A BT adatátvitel - ha igaz - figyelemre méltó. Kár, hogy 3G-s tesztet nem csinált vele egyik oldal sem.

Üdv!

hétf. márc. 20, 2006 13:41
arany tag

Hozzászólás 
Végigolvasva, végignézve!

Érdekes, hogy mindkét cikkben a csúszka minőségét kritizálták, tehát lehet benne valami. Habár a videó elején látottakat én nem hiszem, hogy meg fogom ismételni (feszegetni a felső részt).

Ami a cikkek alapján kikristályosodott bennem: KELL EZ A TELEFON! Majd nem feszegetem és kész :D

hétf. márc. 20, 2006 12:11
arany tag

Hozzászólás 
Az első magyar teszt, hanem tévedek:

http://mobilarena.hu/c.php?mod=20&id=1064

és egy másik teszt:

http://www.mobilport.hu/?r=6317

Minden egy időben :D :D :D

hétf. márc. 20, 2006 10:47
platina tag

Hozzászólás 
orcee írta:
"Happy Credit áruhitel!
Csak 10-ig kell számolnod. Megéri!
Válaszd most a kamatmentes hitelakciónkat, és fizesd 10 hónapon át a kölcsön összegének tizedét. A kamat és a hitelbírálati díj 0%, és a kezelési költség is csupán 10%. Ráadásul 200.000 Ft alatti vásárlás esetén készpénz befizetése nélkül már viheted is haza a kiszemelt terméket.
THM: 25,68% "

Lehet, hogy igazad van, de abban az újságban amit én olvatam ez nem volt benne. Akit érdekel majd megkérdezi pontosan.

szomb. márc. 18, 2006 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Március elején kaptam egy árlistát (érv.: 2006.02.17.) a Pólus Centerben található Nokia mintaboltban: bruttó 124.800 Ft-os ár volt rajta. Örülök, hogy végül jóval olcsóbban került forgalomba, talán májusig még esik is az ára picikét.

pén. márc. 17, 2006 23:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csak ez lenne az EW-ben? 0%-os 6 hónapos nincs? (BB, vagy Cetelem)

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 23:29
vas-tag

Hozzászólás 
"Happy Credit áruhitel!
Csak 10-ig kell számolnod. Megéri!
Válaszd most a kamatmentes hitelakciónkat, és fizesd 10 hónapon át a kölcsön összegének tizedét. A kamat és a hitelbírálati díj 0%, és a kezelési költség is csupán 10%. Ráadásul 200.000 Ft alatti vásárlás esetén készpénz befizetése nélkül már viheted is haza a kiszemelt terméket.
THM: 25,68% "

pén. márc. 17, 2006 22:46
platina tag

Hozzászólás 
Ha lenne kezelési költség akkor csak nem írnák azt hogy 10x 9290 mert az pont 92900. Szerintem nem jön rá semmi + költség.

pén. márc. 17, 2006 22:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor az nem 0% THM-es. A Cetelemnél szokott lenni teljes kamatmentes (azaz 0% THM-es) is, 6 hónapra, igaz, ott meg hitelbiztosítás kötelező, de az valami 2 rongy.

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 22:15
vas-tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Igen láttam, de a részlet nincs benne. Azért az is jó, hogy kamatmentes.

Az igaz, hogy kamatmentes, de 1 havi részletet felszámolnak kezelési költségnek, ugyhogy 102e-be kerül ha részletre veszed.

pén. márc. 17, 2006 22:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó biz'. Kár, hogy felénk nincs EW.

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 21:59
platina tag

Hozzászólás 
Igen láttam, de a részlet nincs benne. Azért az is jó, hogy kamatmentes.

pén. márc. 17, 2006 21:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Khm... láttad, mi van a Téged megelőző HSZ-ben? :)

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 20:48
platina tag

Hozzászólás 
Az Electro W. ben 92.990 Lehet rá kapni 10 havi kamatmentes részletet.
10x9299.- ha valakit érdekel.

pén. márc. 17, 2006 19:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
EW 20-26IG

se W900 ugye 100e
n6280 93e
n6101 48e
se j300i 17e
sie cf75 33e
c75 pgsm 3900
sam x200 pgsm 4900

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 16:40
ezüst tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Melyik Nokia boltban láttátok 92 e.ért? Én ma bementem a Mammut II.-ben lévő Nokia boltba. Ott 105 ezer. Viszont egyáltalán nem lötyög se kinyitva se bezárva. Valamelyik tulajtól kérdezném, hogy milyen erős a csengetési hangja? Ha táskában van lehet e hallani a csengetést?
Köszi.
Üdv.

A kecskeméti nokiában 99e!
A csengő hangerővel nincs gond. (bár ez csangőhang függő is)

pén. márc. 17, 2006 15:11
platina tag

Hozzászólás 
Melyik Nokia boltban láttátok 92 e.ért? Én ma bementem a Mammut II.-ben lévő Nokia boltba. Ott 105 ezer. Viszont egyáltalán nem lötyög se kinyitva se bezárva. Valamelyik tulajtól kérdezném, hogy milyen erős a csengetési hangja? Ha táskában van lehet e hallani a csengetést?
Köszi.
Üdv.

pén. márc. 17, 2006 13:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szabolcs írta:
Ne keserítsetek már el. Erre a telefonra várok már lassan fél éve. Erre most kiderül, hogy s..r???? Komolyan mondom, hogy a kardomba dőlök :(
Nem tudom, jártál-e a 3230 topicjában, de annál pontosan ugyanez a sztori futott le.
Ahogy megjelent a telefon és egyre többen fogdosták meg, érkeztek is a HSZ-ek, hogy gagyi, vacak, buta, lassú, stb... Aztán azóta is használják boldogan (vagy nem :)) jópáran.

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 13:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Vannak a telefonnak hibái, de már oly sokan leírták oly sok helyen, hogy tökéletes telefon NINCS. Mindenképpen azt javasolnám azoknak akik kacérkodnak vele,hogy fogdossák meg rendesen, és ne hagyatkozzan a sokszor tapasztalat nélküli hozzászólásokra.
Három napja használom,és eddig nem bántam meg,hogy váltottam rá. Ha olyan dologba ütköznék a napi használat mellett ami megváltoztatná ezt, akkor azt azonnal megosztom.

pén. márc. 17, 2006 13:16
arany tag

Hozzászólás 
Ne keserítsetek már el. Erre a telefonra várok már lassan fél éve. Erre most kiderül, hogy s..r???? Komolyan mondom, hogy a kardomba dőlök :(

Még a végén tényleg 6270-t kell venni de az meg csak a sufni boltokban van :( :(

Biztos, hogy ennyire **** :?: A 6230-ra is azt mondták, hogy nyikorog, lötyög az előlap meg szét akar esni, de nálam semmi ilyen nem jelentkezett. Pedig használom rendesen. Persze azt elismerem, hogy nem a legszorosabb de ha cserélni lehet az előlapot akkor mit várunk. Ellenkező esetben az lenne a kifogás, hogy külön készlet kell a cseréhez.

Hivatalosan forgalmazza már a Nokia a mintaboltokban? Akik eddig vették nem lehet, hogy valamiért a gyengébb szériát fogták ki? Gondolom Ők is gsm boltban vették.

Komolyan elgondolkoztam a dolgon. Pedig már nagyon bizsereg a tenyerem :D :D

pén. márc. 17, 2006 10:47
vas-tag

Hozzászólás 
Bigfis! Szerinted is olyan gyenge a külseje, mechanikája a telonak mint azt többen állitják?
Nekem még a kezemben nem volt csak kirakatban láttam, de ott egyáltalán nem tünt annyira gagyinak mint azt többen írták.

pén. márc. 17, 2006 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Kicsit elgondolkodtam azon amit írtatok a 6270 kontra 6280 összehasonlításokban, és valóban így van. Tényleg nem tud sokkal többet a készülék. Egyedül annyiban sántít a dolog,hogy nem mindenki a 6270esét akarja lecserélni erre a típusra,mint ahogyan én sem erről váltottam. Ebben az esetben pedig,ha már piacon van mindkettő, akkor én mégis a fejlettebbet választottam...

6270-es tulajokat kérdezném,hogy mennyi garival sikerült venni a tecsijüket?

Üdv. : Bigfis

pén. márc. 17, 2006 9:08
Moderátor

Hozzászólás 
Babarnew írta:
Sziasztok!
Na mindenkinek , aki legalább annyira ácsíngózott már a várva várt N6280-ra !
Ma megnézetem közelebbről is a telcsit, hát óriásit csalódtam :? !
A megjelenés, a felhasznált műanyagok mint a Zastava műszerfala, nagyon GAGYI! A mechanika nyeklik-nyaklik, lötyög, a fogása mint egy játéktelefon de az a KÍNAI FAJTA.....
az eladó röhögött h már legalább ketten hozták vissza egy napon belül hogy kilazult a mechanika de mutatja a bontatlané is ilyen :o
nagyon pipa lettem erre a nókijára......sebaj, marad a jó "öreg" 6270, az ehhez képest svájci óra :P

sajnálom...
üdv Babar
Mondjuk - eddig nem volt 1 percnél több időt a kezemben 6280, az meg az én értékítéletem szerint kevés ahhoz, hogy véleményt mondjak - ha a Nokia egy újonnan megjelenő készüléket ilyen árfekvésre pozicionál, akkor annak oka van!
92e Ft-ért adni hivatalos Nokia üzletben, én nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen áron TELEFON egyáltalán a Nokiánál.
És ez most ráadásul egy olyan kijelzős készülék, ami a mai mobilok között sem mondható kicsit sem általánosnak.

Szóval valószínűleg a Nokia is tisztában van a készülék értékével.

pén. márc. 17, 2006 2:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak lötyögne már itt a kezemben ez a hulladék!!!!

pén. márc. 17, 2006 1:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem nem volt off, de elvileg ezt tudja a 6280 is, csak annál a "parasztvakítás" a második kamera a videotelefonáláshoz. :)
A Nokia-féle gyári specifikációkat ismerve a telefon tudásának nagyjából a kétharmada szerepel az adatlapon, annak is a kétharmada helyes. :D
(Lásd anno a 3230, se BT, se infra nem volt feltüntetve, mindkettő van a telefonban.)

Egyébként aki még nem látta élőben, az itt megforgathatja. :)
Ezen a képen viszont nem tűnik annyira kínainak.
Kép
Kezdem azt hinni, hogy a Nokia direkt gyárt silányabb kasztnijú telefonokat a közép-kelet-európai piacra...

Egymás mellett a két jómadár: :)
Kép

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 0:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Nos, az igaz, hogy a 6280-as VGA felbontású videója jelenleg talán a legjobb a kategóriában, de ha csak ez az egyetlen előnye, máskülönben szét akar esni az egész, akkor meggondolandó, mert a 6270-hez - bár szubjektív véleményem szerint az rondább - nagyobb memóriakártya és töltőcsatlakozó-átalakító is jár.

Üdv!

... és annyit tennék hozzá, hogy a 6270 térhatású csengőhangja nem parasztvakítás, valami eszméletlen élmény volt hallgatni. Igaz nem vagyok S40 párti, de ha rámszakadna a bank, akkor már csak ezért is megvenném a telefont. Tényleg hihetetlen, hogy két egymástól pár centire lévő hangszóró úgy meg tud szólalni, mintha egy koncertterem közepén állnék. Bocs az offért, de nagyon megmaradt bennem az "élmény"... :D

csüt. márc. 16, 2006 23:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nos, az igaz, hogy a 6280-as VGA felbontású videója jelenleg talán a legjobb a kategóriában, de ha csak ez az egyetlen előnye, máskülönben szét akar esni az egész, akkor meggondolandó, mert a 6270-hez - bár szubjektív véleményem szerint az rondább - nagyobb memóriakártya és töltőcsatlakozó-átalakító is jár.

Üdv!

csüt. márc. 16, 2006 22:43
ezüst tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Állítólag a 6280 jobb videót vesz fel, de ez sem biztos. Más különbség nem nagyon van ami lényeges lenne a méreten kivül. Csak pár mm a difi.
menü, kijelző egyforma.

Had védjem meg kicsit a mundér becsületét. A videója klasszisokkal jobb. Volt alkalmam összehasonlítani...
(persze nem mondom,hogy ezért bárki megvegye,vagy lecserélje a már meglévő telefonját)

csüt. márc. 16, 2006 22:38
platina tag

Hozzászólás 
Állítólag a 6280 jobb videót vesz fel, de ez sem biztos. Más különbség nem nagyon van ami lényeges lenne a méreten kivül. Csak pár mm a difi.
menü, kijelző egyforma.

csüt. márc. 16, 2006 22:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na, akkor gyors összefoglaló: mit tud a 6280, amit a 6270 nem (a 3G-n és két kamerán kívül)?

Üdv!

csüt. márc. 16, 2006 22:17
platina tag

Hozzászólás 
Sajnos én is több hasonló véleményt hallottam. Azt hiszem én sem cserélem le a 6270 et. Talán majd a 6233-ra.

csüt. márc. 16, 2006 22:09
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Na mindenkinek , aki legalább annyira ácsíngózott már a várva várt N6280-ra !
Ma megnézetem közelebbről is a telcsit, hát óriásit csalódtam :? !
A megjelenés, a felhasznált műanyagok mint a Zastava műszerfala, nagyon GAGYI! A mechanika nyeklik-nyaklik, lötyög, a fogása mint egy játéktelefon de az a KÍNAI FAJTA.....
az eladó röhögött h már legalább ketten hozták vissza egy napon belül hogy kilazult a mechanika de mutatja a bontatlané is ilyen :o
nagyon pipa lettem erre a nókijára......sebaj, marad a jó "öreg" 6270, az ehhez képest svájci óra :P

sajnálom...
üdv Babar

csüt. márc. 16, 2006 20:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 6280-hoz nem jár gyárilag az átalakító (érdekes, hogy a 6270-hez viszont igen...).
Megnyugodtam... :)
A fényviszonyokhoz képest emészthető képet csinál, akkor bizonyos, hogy a mostanában látott képeket utólag módosították zajcsökkentéssel (vagy rossz beállítással készítették), mert ez köszönőviszonyban sincs azokkal (klasszisokkal jobb).

Üdv!

szer. márc. 15, 2006 23:40
ezüst tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Bigfis írta:
Na megvan végre!

Első pozitív és negatív tapasztalataim a doboz kibontása után:

+ Adnak hozzá adat kábelt

- Nem adnak adaptert a mini sd-hez
- Nem kompatibilis a töltője az összes többi nokiával

Hello!
Nem kaptál hozzá töltőátalakító vezetéket?Ami a "régi",nagyobb átmérőjű töltőcsatlakozót alakítja át kicsire?
Mert ha nem, és kell olyan,akkor szivesen adok neked!
Nekem még a 6270-esből maradt ki,amikor eladtam,azt nem adtam hozzá véletlenül!Gyári cucc,nem házi készítés!
Ha kell,szivesen elküldöm akár postán is!

Nem kaptam hozzá. A felajánlást elfogadom. PÜ-ben beszéljük meg a részleteket.

egy kép: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060315/ ... es.hu_.jpg

szer. márc. 15, 2006 21:44
arany tag

Hozzászólás 
Bigfis írta:
Na megvan végre!

Első pozitív és negatív tapasztalataim a doboz kibontása után:

+ Adnak hozzá adat kábelt

- Nem adnak adaptert a mini sd-hez
- Nem kompatibilis a töltője az összes többi nokiával

Hello!
Nem kaptál hozzá töltőátalakító vezetéket?Ami a "régi",nagyobb átmérőjű töltőcsatlakozót alakítja át kicsire?
Mert ha nem, és kell olyan,akkor szivesen adok neked!
Nekem még a 6270-esből maradt ki,amikor eladtam,azt nem adtam hozzá véletlenül!Gyári cucc,nem házi készítés!
Ha kell,szivesen elküldöm akár postán is!

szer. márc. 15, 2006 21:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Bigfis írta:
Ma napközben majd fotózok is vele,és felteszem.

Várjuk, várjuk..

Na itt is vagyok! Hová tudom feltölteni?

szer. márc. 15, 2006 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bigfis írta:
Ma napközben majd fotózok is vele,és felteszem.

Várjuk, várjuk..

szer. márc. 15, 2006 20:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bigfis írta:
Csináltam vele egy videót. [...] Gondoltam feldobom pc-re,és megnézem ott is. Felmásoltam,de a nokia player azt a hibaüzenetet dobja,hogy nem támogatott file tipus.
QuickTime-mal próbáld.

Üdv!

szer. márc. 15, 2006 12:58
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 36  Következő