Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 8:01

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
kremo írta:
persze nem ártana annak az mpx220 nak egy reg/app unlock, amit ezzel a progival lehet megcsinalni:
http://kremo.uw.hu/Smartphone%20Registry%20Unlock.zip

Szóval ez az említett unlockolás. Megpróbálom.

vas. márc. 26, 2006 22:19
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
corebonts írta:
Overmind:
Nem mindegy hogy Win2003SE PPC vagy smartphone. Ha PPCs progit próbálsz föltenni akkor mondja hogy nem arra a rendszerre készült. A tanúsítvány gond meg amiatt van mert unlockolni kell a telót. Ebben sajna nem tok segiteni mert 200am van.

Moto MPX-es lelőhelyekről szedtem a progikat. Ezért furcsálltam, hogy nem tetszik neki.

vas. márc. 26, 2006 22:17
arany tag

Hozzászólás 
persze nem ártana annak az mpx220 nak egy reg/app unlock, amit ezzel a progival lehet megcsinalni:
http://kremo.uw.hu/Smartphone%20Registry%20Unlock.zip

vas. márc. 26, 2006 20:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Overmind:
Nem mindegy hogy Win2003SE PPC vagy smartphone. Ha PPCs progit próbálsz föltenni akkor mondja hogy nem arra a rendszerre készült. A tanúsítvány gond meg amiatt van mert unlockolni kell a telót. Ebben sajna nem tok segiteni mert 200am van.

vas. márc. 26, 2006 20:15
arany tag

Hozzászólás 
phoenix_art írta:
Tökjó hogy senki nincs azóta...

Én olvasgatom, csak sajna nem tudok segíteni. Híváskor is halkabb a csengőhang vagy csak meghallgatáskor? Mert híváskor nekem normális, hallgatáskor előfordul, hogy "gyengébb".

vas. márc. 26, 2006 19:50
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv all!

Most vettem egy MPX220-ast, és a következő a problémám vele. Mármint nem is a telóval, hanem a WM2003SE-vel:
1. Nagyon sokszor előfordul, hogy ha próbálok telepíteni valamit rá, akkor nem sikerül, mert a "telepítő fájl nem ehhez a rendszerhez készült". Olyanokra is kiírja, amik hozzá készültek. Pl: GSPlayer, Mort, Pocketrar, ... Később ha ismét rámegyek meg már azt írja, hogy azért nem telepítette, mert "nincs megbízható digitális tanúsítvánnyal aláírva".
Találkozott valaki ilyen problémával? Ki lehet valahogy kapcsolni ezt a védelmet (már ha az a hiba)???

2. Ez inkább kérdés: a Microsoft ActiveSync-el el lehet valahogy menteni az SMS-eket, naptárbejegyzéseket, egyebeket? Nem csak szinkronizálni akarom, hanem úgy elmenteni, hogy utána elérhető legyen. Pl a Mobilephone Tools-al mikor még V550en volt el lehetett menteni őket txt formátumban.

3. Ha már úgyis ennyit írtam még egy dolog: van-e mód arra, hogy a vakut világításra használjuk?

Válaszokat előre is köszönöm!

vas. márc. 26, 2006 19:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Tökjó hogy senki nincs azóta...

vas. márc. 26, 2006 12:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Új vagyok itt az mpx200 felhasználók között. Szeretnék segítséget kapni ezekre a problémáimra: 2002-es win-ről 2003-as (supermoto2) win-re tértem át és azt tapasztalom, hogy az összes csengőhang halkabban szól mint előzőleg, 2002-ben már feleannyi hangerővel is elég hangosan és szépen szóltak, például a hellomoto.wav se olyan élesen szól mint régen, már akkor sem amikor a settings/sound-ban próbálom meghallgatni. Mit tegyek, hogy ismét úgy szóljon ahogyan a 2002-ben szólt? Másik problémám pedig: a vitamax wap van megrendelve és az exprorer csak néhány oldalt képes betölteni azokat is csak a wsp:// kezdéssel. Mi a legjobb módszer ezzel a mobillal ha ilyen wap előfizetésem van? Az opera böngésző sem jó, mert az meg nem akarja használni a wapbeállításaimat. :(

szomb. márc. 25, 2006 17:56
arany tag

Hozzászólás 
Egy kis fun!
Magam alkotta Hüjeségmérő! :)

Kép

Hüjeségmérő letöltése

pén. márc. 24, 2006 23:00
arany tag

Hozzászólás 
Rátaláltam egy érdekes képre a neten, íme az mpx 200-ok ősanyja(prototípus):
Kép

pén. márc. 24, 2006 15:32
vas-tag

Hozzászólás 
ThomasTheKoRner írta:
A legújabb Tom Tom-hoz tud valaki MŰKÖDŐ linket adni?
Mert visszaolvastam pár oldalt,de nem tudtam letölteni... :(

http://www.megaupload.com/?d=0S01RMN2
Ez az új térkép linkje, megnéztem, működik!
Evvel a nagyja (50 mega ) meg is van.
A progi 2 mega a magyarítás 0.6, azt elküldöm emailbe oks?

pén. márc. 24, 2006 14:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Hopp, nem 2005 van, hanem 2002.
Új stringet létrehoztam, de hogy lesz az az "aktív"?

pén. márc. 24, 2006 13:58
arany tag

Hozzászólás 
lowenhart írta:
Létrehoztam a stringet. Utána mi a teendő?

A névhez a szolgáltatódnak megfelelő "szám", a "String" mezőbe a tetszőleges szöveg. (Én itt a Westeles kártyámat írtam át T-Mobile-ra.)
Kép

csüt. márc. 23, 2006 21:58
arany tag

Hozzászólás 
A legújabb Tom Tom-hoz tud valaki MŰKÖDŐ linket adni?
Mert visszaolvastam pár oldalt,de nem tudtam letölteni... :(

csüt. márc. 23, 2006 20:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi zolikaDB!

Jó hogy jöttél legalább feldobtad a fórumot. Az említett játékok, mobipocket és a resco lelőhelye:
http://smartphoneheaven.dox.hu/

Mindegyik megy a telón, kivéve a Quake. Annak 200-as proci kéne.
Amúgy itt találhatsz a fórumban néhány hozzászólást WM2003 vs WM2005, mert sztem érdemes frissíteni.
A telefonkönyvre is ez a válaszom, mert nálam pl. beütöm hogy 5224 akkor kiadja hogy laci, ha azt hogy +36305 akkor kiadja azoknak a nevét, akiknek így kezdődik a telszáma.

Ha zip/rar-ban olyan exe van amire hibát ad a PC, csinálj egy könyvtárat (Pl. \Storage Card\Doom) és oda másolj be mindent és inditsd fájlkezelővel.
Próbáld csengőhangnak, hogy a Storage Card\My Documents-be teszed. Bár ez lehet hogy csak későbbi Wineknél működik.
MMS-hez kérdezd jana-t ő irta multkor hogy neki megy: http://forum.terminal.hu/privmsg.php?mode=post&u=249922
De gondolom más is tudja.

Remélem segítettem. Sok szerencsét! Amúgy garantálhatom hogy sok örömödet leled majd a telóban

csüt. márc. 23, 2006 19:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Highlighter írta:
Hello!

A szolgáltató nevét így tudod kicserélni:

1 .Felraksz a telcsire egy registry szerkesztő progit(PHM Registry Editor).

2. Megkeresed ezt: HKEY_LOCAL_MACHINEl/software/microsoft/ril/operator names/

3. Itt létrehozol egy stringet.

4. Beírod ezt:
pannon:
name: 21601
data: amire átírod

t-mobile:
name: 21630

vodafone:
name: 21670

A külső kijelzőn így lehet megjeleníteni: Settings > Phone Settings > Ext. LCD Style > Style 2

Ennyi.

Létrehoztam a stringet. Utána mi a teendő?

csüt. márc. 23, 2006 17:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Jjja, bocs, még egy kérdés:
este formáztam a telót, meg az SD-t a gépben, és nem engedi, h beállítsak háttérképet az SD-ről... Azt írja ki, h unable to change home screen, error code 27........ és itt egy számot ír ki...
Mit tegyek? pár napja, amikor megvettem, ment a dolog! újabb format?
magán a telón lehet formázni az SD-t?

csüt. márc. 23, 2006 12:15
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Big P., köszi a segítséget! De az exe-t hiába futtatom, nem megy! nem rakja fel a telóra!
Várnám a további segítségeket!!!!
1, valaki tudna mondani egy tökéletesen működő voda MMS beállítást?
2, a telefonkönyvben nekem eddig csak az első betűre sikerült rákeresnem... ez tényleg így van, vagy be lehet állítani mást is, és csak én rontok el vmit? ja, és a legfontosabb: nem lehet tárolóeszközt váltani??? én a telmemet szeretném használni, nem a SIMet, de erre sem találtam megoldást...
3, esetleg van valamilyen jó kis telefonkönyv-kezelő progi??? amivel a fenti problémát kiküszöbölhetem?
4, van vkinek működő mobipocket readerje seriallal??? én felraktam egyet, amit egy spéci magyar e-bookos oldalon találtam, de amikor rákattintottam az ikonjára, a teló lefagyott, és csak az akksi levétel segített... vagy esetleg valami más működő, regisztrált/crackelt e-book olvasó???
5, melyik az a progi, amelyikkel be lehet állítani csengőhangot az SD/MMC kártyáról?
6, tudja vki, h honnan szedhetném le a doom, wolfenstein 3d, quake, worms működő verzióit??? ugyanis egyik sem ment eddig... volt olyan, h egy zipet szedtem le, volt benne egy exe meg sok más ismeretlen fájl... az activesyence nem akarta az exét telepíteni, a többivel meg mit is kezdhettem volna?
7, van vkinek regisztrált Resco Photo Viewere? a generált serialt nem fogadta el...

csüt. márc. 23, 2006 12:10
arany tag

Hozzászólás 
zolikaDB írta:
Szeva mindenkinek!
Nnna, mostmár én is tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak, és teccik
De ezúton segítőkész emberekre lenne szükségem
Lenne ugyanis pár kérdésem:
2, a telefonkönyvben nekem eddig csak az első betűre sikerült rákeresnem... ez tényleg így van, vagy be lehet állítani mást is, és csak én rontok el vmit? ja, és a legfontosabb: nem lehet tárolóeszközt váltani??? én a telmemet szeretném használni, nem a SIMet, de erre sem találtam megoldást...
3, esetleg van valamilyen jó kis telefonkönyv-kezelő progi??? amivel a fenti problémát kiküszöbölhetem?
4, van XBar progim seriallal együtt, csak nem megy- ha rákattinttok, kiad egy párbeszédpanelt, és kéri a key-t: erre én beütöm, de nem engedi leokézni, hanem amikor beütöm az utolsó számot, töröl! és nem lehet belőle kilépni, csak kikapccsal... és sajna már 2-3 verzióját kipróbáltam... vagy hagyjam a fenébe, mert a CD-n levő gyári Moto Task Manager ugyanilyen jó?
5, van vkinek működő mobipocket readerje seriallal??? én felraktam egyet, amit egy spéci magyar e-bookos oldalon találtam, de amikor rákattintottam az ikonjára, a teló lefagyott, és csak az akksi levétel segített... vagy esetleg valami más működő, regisztrált/crackelt e-book olvasó???
6, melyik az a progi, amelyikkel be lehet állítani csengőhangot az SD/MMC kártyáról?
7, tudja vki, h honnan szedhetném le a doom, wolfenstein 3d, quake, worms működő verzióit??? ugyanis egyik sem ment eddig... volt olyan, h egy zipet szedtem le, volt benne egy exe meg sok más ismeretlen fájl... az activesyence nem akarta az exét telepíteni, a többivel meg mit is kezdhettem volna?
8, és egy uccsó kérés mára : van vkinek regisztrált Resco Photo Viewere? a generélt serialt nem fogadta el

Előre is nagyon köszönöm a segítséget, és bocs a sok kérdésért, de a több ezernyi oldal fórum után is vannak dolgok, amik nem tiszták, és csak a használat során jönnek elő...

U.i. a telefonkönyvhöz: ha másolom a memóriába az összes telefonszámot(/ill SMS-t), akkor azt a SIMen meghagyja, v törli onnan???

1. Van sim manager valahol,azt keresd meg,ott át tudod rakni-a simről nem törli a neveket
4. xbar 3at próbáltad? Valszeg azért nem volt jó az eddigi,mert nem egyezett az owner info(settingsbe találod)...
A csengőhangok a kártya gyökerébe tedd,lehetőleg wavot és menni fog,ki tudod majd választani...
Az exe-t csak futtatod a gépen-ha összekötötted a telót a géppel-és települ...

csüt. márc. 23, 2006 11:06
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok!
tudnátok nekem mondani olyan linket ahonnan egy Nyugat Európa térképet tudok a tomtom hoz letölteni?
köszi

csüt. márc. 23, 2006 9:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja, bocs WIN 2002 van rajta...

csüt. márc. 23, 2006 2:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Szeva mindenkinek!
Nnna, mostmár én is tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak, és teccik
De ezúton segítőkész emberekre lenne szükségem
Lenne ugyanis pár kérdésem:
4, van XBar progim seriallal együtt, csak nem megy- ha rákattinttok, kiad egy párbeszédpanelt, és kéri a key-t: erre én beütöm, de nem engedi leokézni, hanem amikor beütöm az utolsó számot, töröl! és nem lehet belőle kilépni, csak kikapccsal... és sajna már 2-3 verzióját kipróbáltam... vagy hagyjam a fenébe, mert a CD-n levő gyári Moto Task Manager ugyanilyen jó?
5, van vkinek működő mobipocket readerje seriallal??? én felraktam egyet, amit egy spéci magyar e-bookos oldalon találtam, de amikor rákattintottam az ikonjára, a teló lefagyott, és csak az akksi levétel segített... vagy esetleg valami más működő, regisztrált/crackelt e-book olvasó???
6, melyik az a progi, amelyikkel be lehet állítani csengőhangot az SD/MMC kártyáról?
7, tudja vki, h honnan szedhetném le a doom, wolfenstein 3d, quake, worms működő verzióit??? ugyanis egyik sem ment eddig... volt olyan, h egy zipet szedtem le, volt benne egy exe meg sok más ismeretlen fájl... az activesyence nem akarta az exét telepíteni, a többivel meg mit is kezdhettem volna?
8, és egy uccsó kérés mára : van vkinek regisztrált Resco Photo Viewere? a generélt serialt nem fogadta el

Előre is nagyon köszönöm a segítséget, és bocs a sok kérdésért, de a több ezernyi oldal fórum után is vannak dolgok, amik nem tiszták, és csak a használat során jönnek elő...

U.i. a telefonkönyvhöz: ha másolom a memóriába az összes telefonszámot(/ill SMS-t), akkor azt a SIMen meghagyja, v törli onnan???

csüt. márc. 23, 2006 2:00
ezüst tag

Hozzászólás 2 gigás SD
Sziasztok!

Szerintetek az Mpx200-ba belemegy a 2 gigás sd?
esetleg valakinek tapasztalata van?

Köszi

szer. márc. 22, 2006 7:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi, valahogy bennem is ez maradt meg, de nem emlékeztem pontosan a problémára. Akkor asszem kihagyom, köszi! :roll:

kedd márc. 21, 2006 16:38
arany tag

Hozzászólás 
Nem hallottam túl sok jót ezekről az akksikról. Ha jól emlékszem volt 1200mAh és 1700mAh de lehet hogy tévedek. A srác aki ebayen rendelte, panaszkodott, hogy kb ugyanannyit bír mint a gyári, azzal a nagy különbséggel, hogy amikor alacsonyabb akkuszinten volt és netezni vagy telefonálni próbált kikapcsolt a teló. Pdamania-n még pár hónapja gyárit 4700Ft-ért lehettet kapni. A Mediába meg kb fél éve láttam hasonló összegért eredetit.

kedd márc. 21, 2006 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom hogy volt már téma de nem boldogulok a keresővel.

Utángyártott akkut tud hozni egy srác a prohardver fórumán. 3000Ft körül van darabja. Volt valakinek tapasztalata hogy mennyivel emelkedik a készenléti idő? Ilyen utángyártott aksit még nem próbáltam...

Amúgy ha kell valakinek, szóljon nekem és továbbítom szivesen. :roll:

kedd márc. 21, 2006 13:21
arany tag

Hozzászólás 
lowenhart írta:
rezeroni: ezt próbáltam az előbb is, akkor nem jött be, most működik. Kösz szépen

ez az új cím:
http://smartphoneheaven.dox.hu/

az uw csak átírányít.

szomb. márc. 18, 2006 22:51
ezüst tag

Hozzászólás 
rezeroni: ezt próbáltam az előbb is, akkor nem jött be, most működik. Kösz szépen

szomb. márc. 18, 2006 20:31
ezüst tag

Hozzászólás a cím
www.spsector.uw.hu

szomb. márc. 18, 2006 20:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!
Az spsectornak mi a címe? Még a költözéskor néztem utoljára, és elfelejtettem.

szomb. márc. 18, 2006 19:40
ezüst tag

Hozzászólás eladás
Motorola MPx 200 szép állaptoban (headset-kártya-usb védő is megvan :D) dobozával kívánságra akármelyik op-rendszert felteszem (2002, 2003 Motoland, Supermoto 2, 5.0) most 5.0 van rajta. Minden gyári tartozékával pl: 1. Bőrtok
2. Töltő
3. USB-kábel
4. Telepítő-CD
+ Ajándék Stereo Headste (Nokia)
+ Ajándék Mono Motorola Eredeti headset
+ha csere akkor adok még hozzá 3 vinyót (10, 10, 4)
Mitac MIO 8380 aránylag szép állapotú ROM-hibás készülék (most javítják a szervizbe) Töltővel, USB-kábellel, Dobozzal, Dokkolóval, Pótakksival

Ez az egész cucc cserélhető (inkább cserélném) vagy eladó. csere Windows Smartphone vagy Windows Pocket PC érdekel

Ha érdekel akkor keress emailemen vagy vegyél fel MSnre vagy írj ide a fórumba....várom a z ajánlatokat :D

szomb. márc. 18, 2006 13:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocsi h ide is irok :oops:
kisebb esztétikai hibákkal, pl: a headsett bemenet gumidugója nincs meg, de ez sajna tipushiba:8 ha valaki hasznalja a headsettet kb 3 alkalmat bir a gumi dugó de a hiánya semmi nemű müszaki veszteséget nem okoz
Összességében én olyan 80%-osra tippelném az esztétikai állapotát

A telefon műszakilag kifogástalan, nem lötyög a flippje
A készülék majd' 1éve upgradelve lett SmartPhone 2003-ra

Ami a csomagban van:

1db Mpx200
1db 600mha akku
1db 750mha extended akku(pot akku volt kb 10-12X használva)
1db adatkábel
1db AC adapter
1db Motorolla GYÁRI SZTEREÓ headsett(mp3 rlz)
IGÉNY ESETÉN 1db 256MB-os Kingstone SD kártya

A teló megtekinthető Székesfehérváron

Az ára legyen 30.000HUF és 34.000 a memó karival

(mielőtt bárki beszólna: csak a pót akku és a headsett 11.000HUF-ot kóstál nem beszelve a memo karirol, szal a telo csak 20ropi;))

pén. márc. 17, 2006 11:50
arany tag

Hozzászólás 
nekem nagyon nem jött be az opera. maradtam a gyárinál.

kellene firefox rá csak sajna nincs :(

pén. márc. 17, 2006 11:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kb. fél éve próbálkoztam Opera Minivel elősszőr, egy ideig szerettem is, de a szövegbevitel nálam nem működött, ugyhogy letettem róla.

pén. márc. 17, 2006 0:05
arany tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Opera helytakarékosság témában 1-2 észrevétel.
Mióta használom az operát, nagyon zavart, hogy hiába a kártyára telepítettem, a cache fájlokat a main memory(storage)-ba mentette el.
Ez ellen lehet tenni, egy kis buherálással:
1. Telepítsd fel az operát a kártyára.
2. Ezután lesznek fájlok a Storage card(Mounted volume) opera könyvtárban, és ami nagyobbik baj, hogy a Storage\Applicatin Data\Opera könyvtárban is szép számmal. Ráadásul ide pakolja a fennt már említett cache-t.
3. Módosítsd az opera.ini-ben texteditorral(wordpad stb.) minden olyan sort, ami Application data\Opera\ tartalmaz elérési útként, és írd át ------>Mounted volume\opera-ra.
4. Másold át az Application data\Opera tartalmát a kártyára.
5. Az Storage\Application data\Opera tartalmát le lehet törölni KIVÉVE 4 db fájlt, english.lng, opera.ini, opera6.adr, smartphone_keyboard.ini ezeket hagyd ott.

Ezzel felszabadítottam, ha jól emlékszem, több mint 1 Mb-t, arról nem is beszélve, hogy netezés közben sem kell aggódni hogy megtelik a storage.

Opera Directory=\Storage Card\Storage\Application Data\Opera
Home URL=www.google.com
Help Directory=\Application Data\Opera\Help
--Pl. ezeket írd át--
A jobb teljesítmény érdekében az opera.ini-ben meglehet növelni a cache-t. Pl:
[Cache]
Document=8000
Figure=12000

Remélem menni fog másnak is :wink:

Én helytakarékosság miatt az opera minit ajánlanám....Kb sokszor jobb,mint a "nagy" opera....

csüt. márc. 16, 2006 23:08
arany tag

Hozzászólás 
rar-okat sehogy nem lehet telepíteni. total commanderrel nyisd meg a rar-t másold ki a fájlokat és azt rakd a telóra

csüt. márc. 16, 2006 20:54
ezüst tag

Hozzászólás segítség megint
Nem tudjátok hogyan kell .rar-okat telepíteni? segítségeteket előre is kössz...jah és az inverz kijelző engem is érdekelne...:D

csüt. márc. 16, 2006 20:44
arany tag

Hozzászólás 
Hali. Nincs valami Registry buhera ami invertálná a külsö kijelzö színeit? elöre is kösz

csüt. márc. 16, 2006 19:26
arany tag

Hozzászólás 
boti20 írta:
Sziasztok!
Leszeretném tölteni azt a progit, amivel a teló registry-ét tudnám buherálni a számgépről. Tudja valaki, hogy mi a neve ennek a proginak, és hogy honnan lehet letölteni?

Próbáld ezt:
http://www.vivaweb.hu/vagany/MobileRegistryEditor_fromPC-2.zip

csüt. márc. 16, 2006 19:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Leszeretném tölteni azt a progit, amivel a teló registry-ét tudnám buherálni a számgépről. Tudja valaki, hogy mi a neve ennek a proginak, és hogy honnan lehet letölteni?

csüt. márc. 16, 2006 18:22
arany tag

Hozzászólás 
Opera helytakarékosság témában 1-2 észrevétel.
Mióta használom az operát, nagyon zavart, hogy hiába a kártyára telepítettem, a cache fájlokat a main memory(storage)-ba mentette el.
Ez ellen lehet tenni, egy kis buherálással:
1. Telepítsd fel az operát a kártyára.
2. Ezután lesznek fájlok a Storage card(Mounted volume) opera könyvtárban, és ami nagyobbik baj, hogy a Storage\Applicatin Data\Opera könyvtárban is szép számmal. Ráadásul ide pakolja a fennt már említett cache-t.
3. Módosítsd az opera.ini-ben texteditorral(wordpad stb.) minden olyan sort, ami Application data\Opera\ tartalmaz elérési útként, és írd át ------>Mounted volume\opera-ra.
4. Másold át az Application data\Opera tartalmát a kártyára.
5. Az Storage\Application data\Opera tartalmát le lehet törölni KIVÉVE 4 db fájlt, english.lng, opera.ini, opera6.adr, smartphone_keyboard.ini ezeket hagyd ott.

Ezzel felszabadítottam, ha jól emlékszem, több mint 1 Mb-t, arról nem is beszélve, hogy netezés közben sem kell aggódni hogy megtelik a storage.

Opera Directory=\Storage Card\Storage\Application Data\Opera
Home URL=www.google.com
Help Directory=\Application Data\Opera\Help
--Pl. ezeket írd át--
A jobb teljesítmény érdekében az opera.ini-ben meglehet növelni a cache-t. Pl:
[Cache]
Document=8000
Figure=12000

Remélem menni fog másnak is :wink:

csüt. márc. 16, 2006 13:36
arany tag

Hozzászólás 
boti20 írta:
Sziasztok!

Letöltöttem a Smartphone Sector-ról azOpera 8-at, de nem igazán akar települni. Kitömörítettem, majd indítottam az exe file-t. Ezt követően a progi egy része kérdés nélkül a telóra települt, majd felajánlotta egy idő után a lehetőséget, hogy a további telepítés hova folytatódjon. Ekkor bármit is jelöltem, töltött egy ideig, majd újra vissza a kérdés oldalra, telepítés telóra, vagy kártyára? És így tovább még vagy négyszer, majd törlődik a progi a telóról teljes egészében.
Na ezek a tapasztalataim. Tud valaki segíteni?

Az opera elég dok mindent tesz a telora, aminek egy részét én nem is tudtam átrakni a kártyára, ezért nagy valószínűsége van annak, hogy telepítés közben elfogy a memóriád. Nézd meg mit ír ki szabadnak. Talán úgy fel tudod rakni, hogy a cab-ot felmásolod a kártyára és azt indítod el, mert ilyenkor nem másolja be a belső memóriába.

csüt. márc. 16, 2006 8:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Letöltöttem a Smartphone Sector-ról azOpera 8-at, de nem igazán akar települni. Kitömörítettem, majd indítottam az exe file-t. Ezt követően a progi egy része kérdés nélkül a telóra települt, majd felajánlotta egy idő után a lehetőséget, hogy a további telepítés hova folytatódjon. Ekkor bármit is jelöltem, töltött egy ideig, majd újra vissza a kérdés oldalra, telepítés telóra, vagy kártyára? És így tovább még vagy négyszer, majd törlődik a progi a telóról teljes egészében.
Na ezek a tapasztalataim. Tud valaki segíteni?

csüt. márc. 16, 2006 2:05
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

A szolgáltató nevét így tudod kicserélni:

1 .Felraksz a telcsire egy registry szerkesztő progit(PHM Registry Editor).

2. Megkeresed ezt: HKEY_LOCAL_MACHINEl/software/microsoft/ril/operator names/

3. Itt létrehozol egy stringet.

4. Beírod ezt:
pannon:
name: 21601

t-mobile:
name: 21630

vodafone:
name: 21670

A külső kijelzőn így lehet megjeleníteni: Settings > Phone Settings > Ext. LCD Style > Style 2

Ennyi.

szer. márc. 15, 2006 12:22
ezüst tag

Hozzászólás Front LCD Config
Helló mindenkinek! Nem tudjátok, hogy hogyan lehet azt megcsinálni registryben hogy külső kijelzőn a dátum helyett saját szöveg legyen, ja és hogy lehet a WESTEL feliratot T-mobilosra váltani? segítségeteket előre is köcke

szer. márc. 15, 2006 12:03
ezüst tag

Hozzászólás 
tud valaki adni egy linket ahol game boy játékok vannak ( .gbc formátumban ) csak mert van game boy emulátor a talóra ;)

kedd márc. 14, 2006 22:08
ezüst tag

Hozzászólás 
kéne valami jó game a mpxemre, nem tudtok valamit ajánlani, szerintetek melyik a legjobb játék?van a neten sok ilyen kis dos-os dealeres játék amikor cuccot kell venni s máshol eladni meg ilyesmi ezzel telóra nem találkozott senki?

kedd márc. 14, 2006 19:35
vas-tag

Hozzászólás eladom a telkómat
Sziasztok!
Lenne egy eladó mpx200-asom. Van hozzá headset, töltő, és független. Az eredeti WM2002 van rajta, nem akartam buzerálni, nem volt rá szükségem, hogy 2003 legyen rajta. 20e pénzt szeretnék kapni érte. Üdv.

hétf. márc. 13, 2006 15:47
arany tag

Hozzászólás 
gofx írta:
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki! Megrendeltem a Vodánál a NET50et két hónapja.A tellán (MPX 220 és öcsém MPX200 is) működik rendesen.De! A minap gondoltam összehozom a WIN XP-vel, úgy hogy tudjak azon is netezni. A vodától lekértem a beállításokat, sikerült is.Ám a mikor a netre tárcsáz(*99#), akkor a jobb sarokban nem a G betű jelenik meg, hanem a két kis nyíl az adatforgalomról.Most akkor perc alapon számol vagy aGPRS-en megy ki a Smartphone modemjén(Smartphone 2002 Wireless modem USB)???? Ha valakinek van valami tapasztalata kérem ossza meg velem, mert a voda azt mondja, ők nem számláznak így percdíjat,de én mégis kételkedem. Ha ilyenkor a telókra csörgetek rögtön fogadják a hívást. Ez így most GPRS vagy perc alapú? Thx nektek
nyegab

Modemkapcsolatnál az jelenik meg....Gondolom a két szembenyílra gondoltál.....

hétf. márc. 13, 2006 14:23
vas-tag

Hozzászólás MOTOROLA MPX200
Eladó egy MOTOROLA MPX 200-as
Minden tartozékával (doboz,kábelek,leirás,bőrtok...stb) gyárilag független,karcmentes
+256Mb SD kártya
Ár:30000e
Érd:06202124752
repastam@freemail.hu

vas. márc. 12, 2006 20:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 188  Következő