Szerző |
Üzenet |
Overmind
vas-tag
|
Szóval ez az említett unlockolás. Megpróbálom.
|
vas. márc. 26, 2006 22:19 |
|
|
Overmind
vas-tag
|
corebonts írta: Overmind: Nem mindegy hogy Win2003SE PPC vagy smartphone. Ha PPCs progit próbálsz föltenni akkor mondja hogy nem arra a rendszerre készült. A tanúsítvány gond meg amiatt van mert unlockolni kell a telót. Ebben sajna nem tok segiteni mert 200am van.
Moto MPX-es lelőhelyekről szedtem a progikat. Ezért furcsálltam, hogy nem tetszik neki.
|
vas. márc. 26, 2006 22:17 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
persze nem ártana annak az mpx220 nak egy reg/app unlock, amit ezzel a progival lehet megcsinalni:
http://kremo.uw.hu/Smartphone%20Registry%20Unlock.zip
|
vas. márc. 26, 2006 20:30 |
|
|
corebonts
ezüst tag
|
Overmind:
Nem mindegy hogy Win2003SE PPC vagy smartphone. Ha PPCs progit próbálsz föltenni akkor mondja hogy nem arra a rendszerre készült. A tanúsítvány gond meg amiatt van mert unlockolni kell a telót. Ebben sajna nem tok segiteni mert 200am van.
|
vas. márc. 26, 2006 20:15 |
|
|
email
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 239 Tartózkodási hely: Budapest
|
phoenix_art írta: Tökjó hogy senki nincs azóta...
Én olvasgatom, csak sajna nem tudok segíteni. Híváskor is halkabb a csengőhang vagy csak meghallgatáskor? Mert híváskor nekem normális, hallgatáskor előfordul, hogy "gyengébb".
|
vas. márc. 26, 2006 19:50 |
|
|
Overmind
vas-tag
|
Üdv all!
Most vettem egy MPX220-ast, és a következő a problémám vele. Mármint nem is a telóval, hanem a WM2003SE-vel:
1. Nagyon sokszor előfordul, hogy ha próbálok telepíteni valamit rá, akkor nem sikerül, mert a "telepítő fájl nem ehhez a rendszerhez készült". Olyanokra is kiírja, amik hozzá készültek. Pl: GSPlayer, Mort, Pocketrar, ... Később ha ismét rámegyek meg már azt írja, hogy azért nem telepítette, mert "nincs megbízható digitális tanúsítvánnyal aláírva".
Találkozott valaki ilyen problémával? Ki lehet valahogy kapcsolni ezt a védelmet (már ha az a hiba)???
2. Ez inkább kérdés: a Microsoft ActiveSync-el el lehet valahogy menteni az SMS-eket, naptárbejegyzéseket, egyebeket? Nem csak szinkronizálni akarom, hanem úgy elmenteni, hogy utána elérhető legyen. Pl a Mobilephone Tools-al mikor még V550en volt el lehetett menteni őket txt formátumban.
3. Ha már úgyis ennyit írtam még egy dolog: van-e mód arra, hogy a vakut világításra használjuk?
Válaszokat előre is köszönöm!
|
vas. márc. 26, 2006 19:23 |
|
|
phoenix_art
ezüst tag
|
Tökjó hogy senki nincs azóta...
|
vas. márc. 26, 2006 12:17 |
|
|
phoenix_art
ezüst tag
|
Sziasztok! Új vagyok itt az mpx200 felhasználók között. Szeretnék segítséget kapni ezekre a problémáimra: 2002-es win-ről 2003-as (supermoto2) win-re tértem át és azt tapasztalom, hogy az összes csengőhang halkabban szól mint előzőleg, 2002-ben már feleannyi hangerővel is elég hangosan és szépen szóltak, például a hellomoto.wav se olyan élesen szól mint régen, már akkor sem amikor a settings/sound-ban próbálom meghallgatni. Mit tegyek, hogy ismét úgy szóljon ahogyan a 2002-ben szólt? Másik problémám pedig: a vitamax wap van megrendelve és az exprorer csak néhány oldalt képes betölteni azokat is csak a wsp:// kezdéssel. Mi a legjobb módszer ezzel a mobillal ha ilyen wap előfizetésem van? Az opera böngésző sem jó, mert az meg nem akarja használni a wapbeállításaimat.
|
szomb. márc. 25, 2006 17:56 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
Egy kis fun!
Magam alkotta Hüjeségmérő!
Hüjeségmérő letöltése
|
pén. márc. 24, 2006 23:00 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Rátaláltam egy érdekes képre a neten, íme az mpx 200-ok ősanyja(prototípus):
|
pén. márc. 24, 2006 15:32 |
|
|
T R E F F
vas-tag
|
ThomasTheKoRner írta: A legújabb Tom Tom-hoz tud valaki MŰKÖDŐ linket adni? Mert visszaolvastam pár oldalt,de nem tudtam letölteni...
http://www.megaupload.com/?d=0S01RMN2
Ez az új térkép linkje, megnéztem, működik!
Evvel a nagyja (50 mega ) meg is van.
A progi 2 mega a magyarítás 0.6, azt elküldöm emailbe oks?
|
pén. márc. 24, 2006 14:37 |
|
|
lowenhart
ezüst tag
|
Hopp, nem 2005 van, hanem 2002.
Új stringet létrehoztam, de hogy lesz az az "aktív"?
|
pén. márc. 24, 2006 13:58 |
|
|
email
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 239 Tartózkodási hely: Budapest
|
lowenhart írta: Létrehoztam a stringet. Utána mi a teendő?
A névhez a szolgáltatódnak megfelelő "szám", a "String" mezőbe a tetszőleges szöveg. (Én itt a Westeles kártyámat írtam át T-Mobile-ra.)
|
csüt. márc. 23, 2006 21:58 |
|
|
ThomasTheKoRner
arany tag
|
A legújabb Tom Tom-hoz tud valaki MŰKÖDŐ linket adni?
Mert visszaolvastam pár oldalt,de nem tudtam letölteni...
|
csüt. márc. 23, 2006 20:52 |
|
|
corebonts
ezüst tag
|
Hi zolikaDB!
Jó hogy jöttél legalább feldobtad a fórumot. Az említett játékok, mobipocket és a resco lelőhelye:
http://smartphoneheaven.dox.hu/
Mindegyik megy a telón, kivéve a Quake. Annak 200-as proci kéne.
Amúgy itt találhatsz a fórumban néhány hozzászólást WM2003 vs WM2005, mert sztem érdemes frissíteni.
A telefonkönyvre is ez a válaszom, mert nálam pl. beütöm hogy 5224 akkor kiadja hogy laci, ha azt hogy +36305 akkor kiadja azoknak a nevét, akiknek így kezdődik a telszáma.
Ha zip/rar-ban olyan exe van amire hibát ad a PC, csinálj egy könyvtárat (Pl. \Storage Card\Doom) és oda másolj be mindent és inditsd fájlkezelővel.
Próbáld csengőhangnak, hogy a Storage Card\My Documents-be teszed. Bár ez lehet hogy csak későbbi Wineknél működik.
MMS-hez kérdezd jana-t ő irta multkor hogy neki megy: http://forum.terminal.hu/privmsg.php?mode=post&u=249922
De gondolom más is tudja.
Remélem segítettem. Sok szerencsét! Amúgy garantálhatom hogy sok örömödet leled majd a telóban
|
csüt. márc. 23, 2006 19:02 |
|
|
lowenhart
ezüst tag
|
Highlighter írta: Hello!
A szolgáltató nevét így tudod kicserélni:
1 .Felraksz a telcsire egy registry szerkesztő progit(PHM Registry Editor).
2. Megkeresed ezt: HKEY_LOCAL_MACHINEl/software/microsoft/ril/operator names/
3. Itt létrehozol egy stringet.
4. Beírod ezt: pannon: name: 21601 data: amire átírod
t-mobile: name: 21630 data: amire átírod
vodafone: name: 21670 data: amire átírod
A külső kijelzőn így lehet megjeleníteni: Settings > Phone Settings > Ext. LCD Style > Style 2
Ennyi.
Létrehoztam a stringet. Utána mi a teendő?
|
csüt. márc. 23, 2006 17:10 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 11, 2006 2:19 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jjja, bocs, még egy kérdés:
este formáztam a telót, meg az SD-t a gépben, és nem engedi, h beállítsak háttérképet az SD-ről... Azt írja ki, h unable to change home screen, error code 27........ és itt egy számot ír ki...
Mit tegyek? pár napja, amikor megvettem, ment a dolog! újabb format?
magán a telón lehet formázni az SD-t?
|
csüt. márc. 23, 2006 12:15 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 11, 2006 2:19 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kedves Big P., köszi a segítséget! De az exe-t hiába futtatom, nem megy! nem rakja fel a telóra!
Várnám a további segítségeket!!!!
1, valaki tudna mondani egy tökéletesen működő voda MMS beállítást?
2, a telefonkönyvben nekem eddig csak az első betűre sikerült rákeresnem... ez tényleg így van, vagy be lehet állítani mást is, és csak én rontok el vmit? ja, és a legfontosabb: nem lehet tárolóeszközt váltani??? én a telmemet szeretném használni, nem a SIMet, de erre sem találtam megoldást...
3, esetleg van valamilyen jó kis telefonkönyv-kezelő progi??? amivel a fenti problémát kiküszöbölhetem?
4, van vkinek működő mobipocket readerje seriallal??? én felraktam egyet, amit egy spéci magyar e-bookos oldalon találtam, de amikor rákattintottam az ikonjára, a teló lefagyott, és csak az akksi levétel segített... vagy esetleg valami más működő, regisztrált/crackelt e-book olvasó???
5, melyik az a progi, amelyikkel be lehet állítani csengőhangot az SD/MMC kártyáról?
6, tudja vki, h honnan szedhetném le a doom, wolfenstein 3d, quake, worms működő verzióit??? ugyanis egyik sem ment eddig... volt olyan, h egy zipet szedtem le, volt benne egy exe meg sok más ismeretlen fájl... az activesyence nem akarta az exét telepíteni, a többivel meg mit is kezdhettem volna?
7, van vkinek regisztrált Resco Photo Viewere? a generált serialt nem fogadta el...
|
csüt. márc. 23, 2006 12:10 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
zolikaDB írta: Szeva mindenkinek! Nnna, mostmár én is tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak, és teccik De ezúton segítőkész emberekre lenne szükségem Lenne ugyanis pár kérdésem: 1, valaki tudna mondani egy tökéletesen működő voda MMS beállítást? 2, a telefonkönyvben nekem eddig csak az első betűre sikerült rákeresnem... ez tényleg így van, vagy be lehet állítani mást is, és csak én rontok el vmit? ja, és a legfontosabb: nem lehet tárolóeszközt váltani??? én a telmemet szeretném használni, nem a SIMet, de erre sem találtam megoldást... 3, esetleg van valamilyen jó kis telefonkönyv-kezelő progi??? amivel a fenti problémát kiküszöbölhetem? 4, van XBar progim seriallal együtt, csak nem megy- ha rákattinttok, kiad egy párbeszédpanelt, és kéri a key-t: erre én beütöm, de nem engedi leokézni, hanem amikor beütöm az utolsó számot, töröl! és nem lehet belőle kilépni, csak kikapccsal... és sajna már 2-3 verzióját kipróbáltam... vagy hagyjam a fenébe, mert a CD-n levő gyári Moto Task Manager ugyanilyen jó? 5, van vkinek működő mobipocket readerje seriallal??? én felraktam egyet, amit egy spéci magyar e-bookos oldalon találtam, de amikor rákattintottam az ikonjára, a teló lefagyott, és csak az akksi levétel segített... vagy esetleg valami más működő, regisztrált/crackelt e-book olvasó??? 6, melyik az a progi, amelyikkel be lehet állítani csengőhangot az SD/MMC kártyáról? 7, tudja vki, h honnan szedhetném le a doom, wolfenstein 3d, quake, worms működő verzióit??? ugyanis egyik sem ment eddig... volt olyan, h egy zipet szedtem le, volt benne egy exe meg sok más ismeretlen fájl... az activesyence nem akarta az exét telepíteni, a többivel meg mit is kezdhettem volna? 8, és egy uccsó kérés mára : van vkinek regisztrált Resco Photo Viewere? a generélt serialt nem fogadta el
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, és bocs a sok kérdésért, de a több ezernyi oldal fórum után is vannak dolgok, amik nem tiszták, és csak a használat során jönnek elő...
U.i. a telefonkönyvhöz: ha másolom a memóriába az összes telefonszámot(/ill SMS-t), akkor azt a SIMen meghagyja, v törli onnan???
1. Van sim manager valahol,azt keresd meg,ott át tudod rakni-a simről nem törli a neveket
4. xbar 3at próbáltad? Valszeg azért nem volt jó az eddigi,mert nem egyezett az owner info(settingsbe találod)...
A csengőhangok a kártya gyökerébe tedd,lehetőleg wavot és menni fog,ki tudod majd választani...
Az exe-t csak futtatod a gépen-ha összekötötted a telót a géppel-és települ...
|
csüt. márc. 23, 2006 11:06 |
|
|
pityorka
ezüst tag
|
sziasztok!
tudnátok nekem mondani olyan linket ahonnan egy Nyugat Európa térképet tudok a tomtom hoz letölteni?
köszi
|
csüt. márc. 23, 2006 9:00 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
|
Ja, bocs WIN 2002 van rajta...
|
csüt. márc. 23, 2006 2:02 |
|
|
zolikaDB
ezüst tag
|
Szeva mindenkinek!
Nnna, mostmár én is tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak, és teccik
De ezúton segítőkész emberekre lenne szükségem
Lenne ugyanis pár kérdésem:
1, valaki tudna mondani egy tökéletesen működő voda MMS beállítást?
2, a telefonkönyvben nekem eddig csak az első betűre sikerült rákeresnem... ez tényleg így van, vagy be lehet állítani mást is, és csak én rontok el vmit? ja, és a legfontosabb: nem lehet tárolóeszközt váltani??? én a telmemet szeretném használni, nem a SIMet, de erre sem találtam megoldást...
3, esetleg van valamilyen jó kis telefonkönyv-kezelő progi??? amivel a fenti problémát kiküszöbölhetem?
4, van XBar progim seriallal együtt, csak nem megy- ha rákattinttok, kiad egy párbeszédpanelt, és kéri a key-t: erre én beütöm, de nem engedi leokézni, hanem amikor beütöm az utolsó számot, töröl! és nem lehet belőle kilépni, csak kikapccsal... és sajna már 2-3 verzióját kipróbáltam... vagy hagyjam a fenébe, mert a CD-n levő gyári Moto Task Manager ugyanilyen jó?
5, van vkinek működő mobipocket readerje seriallal??? én felraktam egyet, amit egy spéci magyar e-bookos oldalon találtam, de amikor rákattintottam az ikonjára, a teló lefagyott, és csak az akksi levétel segített... vagy esetleg valami más működő, regisztrált/crackelt e-book olvasó???
6, melyik az a progi, amelyikkel be lehet állítani csengőhangot az SD/MMC kártyáról?
7, tudja vki, h honnan szedhetném le a doom, wolfenstein 3d, quake, worms működő verzióit??? ugyanis egyik sem ment eddig... volt olyan, h egy zipet szedtem le, volt benne egy exe meg sok más ismeretlen fájl... az activesyence nem akarta az exét telepíteni, a többivel meg mit is kezdhettem volna?
8, és egy uccsó kérés mára : van vkinek regisztrált Resco Photo Viewere? a generélt serialt nem fogadta el
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, és bocs a sok kérdésért, de a több ezernyi oldal fórum után is vannak dolgok, amik nem tiszták, és csak a használat során jönnek elő...
U.i. a telefonkönyvhöz: ha másolom a memóriába az összes telefonszámot(/ill SMS-t), akkor azt a SIMen meghagyja, v törli onnan???
|
csüt. márc. 23, 2006 2:00 |
|
|
tobci
ezüst tag
|
2 gigás SD
Sziasztok!
Szerintetek az Mpx200-ba belemegy a 2 gigás sd?
esetleg valakinek tapasztalata van?
Köszi
|
szer. márc. 22, 2006 7:48 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Köszi, valahogy bennem is ez maradt meg, de nem emlékeztem pontosan a problémára. Akkor asszem kihagyom, köszi!
|
kedd márc. 21, 2006 16:38 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem hallottam túl sok jót ezekről az akksikról. Ha jól emlékszem volt 1200mAh és 1700mAh de lehet hogy tévedek. A srác aki ebayen rendelte, panaszkodott, hogy kb ugyanannyit bír mint a gyári, azzal a nagy különbséggel, hogy amikor alacsonyabb akkuszinten volt és netezni vagy telefonálni próbált kikapcsolt a teló. Pdamania-n még pár hónapja gyárit 4700Ft-ért lehettet kapni. A Mediába meg kb fél éve láttam hasonló összegért eredetit.
|
kedd márc. 21, 2006 16:05 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Tudom hogy volt már téma de nem boldogulok a keresővel.
Utángyártott akkut tud hozni egy srác a prohardver fórumán. 3000Ft körül van darabja. Volt valakinek tapasztalata hogy mennyivel emelkedik a készenléti idő? Ilyen utángyártott aksit még nem próbáltam...
Amúgy ha kell valakinek, szóljon nekem és továbbítom szivesen.
|
kedd márc. 21, 2006 13:21 |
|
|
kremo
arany tag
|
lowenhart írta: rezeroni: ezt próbáltam az előbb is, akkor nem jött be, most működik. Kösz szépen
ez az új cím:
http://smartphoneheaven.dox.hu/
az uw csak átírányít.
|
szomb. márc. 18, 2006 22:51 |
|
|
lowenhart
ezüst tag
|
rezeroni: ezt próbáltam az előbb is, akkor nem jött be, most működik. Kösz szépen
|
szomb. márc. 18, 2006 20:31 |
|
|
rezeroni
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. feb. 13, 2006 14:56 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
a cím
|
szomb. márc. 18, 2006 20:10 |
|
|
lowenhart
ezüst tag
|
Üdv!
Az spsectornak mi a címe? Még a költözéskor néztem utoljára, és elfelejtettem.
|
szomb. márc. 18, 2006 19:40 |
|
|
rezeroni
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. feb. 13, 2006 14:56 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
eladás
Motorola MPx 200 szép állaptoban (headset-kártya-usb védő is megvan ) dobozával kívánságra akármelyik op-rendszert felteszem (2002, 2003 Motoland, Supermoto 2, 5.0) most 5.0 van rajta. Minden gyári tartozékával pl: 1. Bőrtok
2. Töltő
3. USB-kábel
4. Telepítő-CD
+ Ajándék Stereo Headste (Nokia)
+ Ajándék Mono Motorola Eredeti headset
+ha csere akkor adok még hozzá 3 vinyót (10, 10, 4)
Mitac MIO 8380 aránylag szép állapotú ROM-hibás készülék (most javítják a szervizbe) Töltővel, USB-kábellel, Dobozzal, Dokkolóval, Pótakksival
Ez az egész cucc cserélhető (inkább cserélném) vagy eladó. csere Windows Smartphone vagy Windows Pocket PC érdekel
Ha érdekel akkor keress emailemen vagy vegyél fel MSnre vagy írj ide a fórumba....várom a z ajánlatokat
|
szomb. márc. 18, 2006 13:57 |
|
|
mz_
ezüst tag
|
Bocsi h ide is irok
kisebb esztétikai hibákkal, pl: a headsett bemenet gumidugója nincs meg, de ez sajna tipushiba:8 ha valaki hasznalja a headsettet kb 3 alkalmat bir a gumi dugó de a hiánya semmi nemű müszaki veszteséget nem okoz
Összességében én olyan 80%-osra tippelném az esztétikai állapotát
A telefon műszakilag kifogástalan, nem lötyög a flippje
A készülék majd' 1éve upgradelve lett SmartPhone 2003-ra
Ami a csomagban van:
1db Mpx200
1db 600mha akku
1db 750mha extended akku(pot akku volt kb 10-12X használva)
1db adatkábel
1db AC adapter
1db Motorolla GYÁRI SZTEREÓ headsett(mp3 rlz)
IGÉNY ESETÉN 1db 256MB-os Kingstone SD kártya
A teló megtekinthető Székesfehérváron
Az ára legyen 30.000HUF és 34.000 a memó karival
(mielőtt bárki beszólna: csak a pót akku és a headsett 11.000HUF-ot kóstál nem beszelve a memo karirol, szal a telo csak 20ropi;))
|
pén. márc. 17, 2006 11:50 |
|
|
Snakeman
arany tag
|
nekem nagyon nem jött be az opera. maradtam a gyárinál.
kellene firefox rá csak sajna nincs
|
pén. márc. 17, 2006 11:17 |
|
|
pedro
arany tag
|
Kb. fél éve próbálkoztam Opera Minivel elősszőr, egy ideig szerettem is, de a szövegbevitel nálam nem működött, ugyhogy letettem róla.
|
pén. márc. 17, 2006 0:05 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
pedro írta: Opera helytakarékosság témában 1-2 észrevétel. Mióta használom az operát, nagyon zavart, hogy hiába a kártyára telepítettem, a cache fájlokat a main memory(storage)-ba mentette el. Ez ellen lehet tenni, egy kis buherálással: 1. Telepítsd fel az operát a kártyára. 2. Ezután lesznek fájlok a Storage card(Mounted volume) opera könyvtárban, és ami nagyobbik baj, hogy a Storage\Applicatin Data\Opera könyvtárban is szép számmal. Ráadásul ide pakolja a fennt már említett cache-t. 3. Módosítsd az opera.ini-ben texteditorral(wordpad stb.) minden olyan sort, ami Application data\Opera\ tartalmaz elérési útként, és írd át ------> Mounted volume\opera-ra. 4. Másold át az Application data\Opera tartalmát a kártyára. 5. Az Storage\Application data\Opera tartalmát le lehet törölni KIVÉVE 4 db fájlt, english.lng, opera.ini, opera6.adr, smartphone_keyboard.ini ezeket hagyd ott. Ezzel felszabadítottam, ha jól emlékszem, több mint 1 Mb-t, arról nem is beszélve, hogy netezés közben sem kell aggódni hogy megtelik a storage. Opera Directory=\Storage Card\Storage\Application Data\Opera Home URL=www.google.com Help Directory=\Application Data\Opera\Help --Pl. ezeket írd át-- A jobb teljesítmény érdekében az opera.ini-ben meglehet növelni a cache-t. Pl: [Cache] Document=8000 Figure=12000 Remélem menni fog másnak is
Én helytakarékosság miatt az opera minit ajánlanám....Kb sokszor jobb,mint a "nagy" opera....
|
csüt. márc. 16, 2006 23:08 |
|
|
Snakeman
arany tag
|
rar-okat sehogy nem lehet telepíteni. total commanderrel nyisd meg a rar-t másold ki a fájlokat és azt rakd a telóra
|
csüt. márc. 16, 2006 20:54 |
|
|
rezeroni
ezüst tag
|
segítség megint
Nem tudjátok hogyan kell .rar-okat telepíteni? segítségeteket előre is kössz...jah és az inverz kijelző engem is érdekelne...
|
csüt. márc. 16, 2006 20:44 |
|
|
Snakeman
arany tag
|
Hali. Nincs valami Registry buhera ami invertálná a külsö kijelzö színeit? elöre is kösz
|
csüt. márc. 16, 2006 19:26 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boti20 írta: Sziasztok! Leszeretném tölteni azt a progit, amivel a teló registry-ét tudnám buherálni a számgépről. Tudja valaki, hogy mi a neve ennek a proginak, és hogy honnan lehet letölteni?
Próbáld ezt:
http://www.vivaweb.hu/vagany/MobileRegistryEditor_fromPC-2.zip
|
csüt. márc. 16, 2006 19:21 |
|
|
boti20
ezüst tag
|
Sziasztok!
Leszeretném tölteni azt a progit, amivel a teló registry-ét tudnám buherálni a számgépről. Tudja valaki, hogy mi a neve ennek a proginak, és hogy honnan lehet letölteni?
|
csüt. márc. 16, 2006 18:22 |
|
|
pedro
arany tag
|
Opera helytakarékosság témában 1-2 észrevétel.
Mióta használom az operát, nagyon zavart, hogy hiába a kártyára telepítettem, a cache fájlokat a main memory(storage)-ba mentette el.
Ez ellen lehet tenni, egy kis buherálással:
1. Telepítsd fel az operát a kártyára.
2. Ezután lesznek fájlok a Storage card(Mounted volume) opera könyvtárban, és ami nagyobbik baj, hogy a Storage\Applicatin Data\Opera könyvtárban is szép számmal. Ráadásul ide pakolja a fennt már említett cache-t.
3. Módosítsd az opera.ini-ben texteditorral(wordpad stb.) minden olyan sort, ami Application data\Opera\ tartalmaz elérési útként, és írd át ------> Mounted volume\opera-ra.
4. Másold át az Application data\Opera tartalmát a kártyára.
5. Az Storage\Application data\Opera tartalmát le lehet törölni KIVÉVE 4 db fájlt, english.lng, opera.ini, opera6.adr, smartphone_keyboard.ini ezeket hagyd ott.
Ezzel felszabadítottam, ha jól emlékszem, több mint 1 Mb-t, arról nem is beszélve, hogy netezés közben sem kell aggódni hogy megtelik a storage.
Opera Directory=\Storage Card\Storage\Application Data\Opera
Home URL=www.google.com
Help Directory=\Application Data\Opera\Help
--Pl. ezeket írd át--
A jobb teljesítmény érdekében az opera.ini-ben meglehet növelni a cache-t. Pl:
[Cache]
Document=8000
Figure=12000
Remélem menni fog másnak is
|
csüt. márc. 16, 2006 13:36 |
|
|
lgeza
arany tag
|
boti20 írta: Sziasztok!
Letöltöttem a Smartphone Sector-ról azOpera 8-at, de nem igazán akar települni. Kitömörítettem, majd indítottam az exe file-t. Ezt követően a progi egy része kérdés nélkül a telóra települt, majd felajánlotta egy idő után a lehetőséget, hogy a további telepítés hova folytatódjon. Ekkor bármit is jelöltem, töltött egy ideig, majd újra vissza a kérdés oldalra, telepítés telóra, vagy kártyára? És így tovább még vagy négyszer, majd törlődik a progi a telóról teljes egészében. Na ezek a tapasztalataim. Tud valaki segíteni?
Az opera elég dok mindent tesz a telora, aminek egy részét én nem is tudtam átrakni a kártyára, ezért nagy valószínűsége van annak, hogy telepítés közben elfogy a memóriád. Nézd meg mit ír ki szabadnak. Talán úgy fel tudod rakni, hogy a cab-ot felmásolod a kártyára és azt indítod el, mert ilyenkor nem másolja be a belső memóriába.
|
csüt. márc. 16, 2006 8:21 |
|
|
boti20
ezüst tag
|
Sziasztok!
Letöltöttem a Smartphone Sector-ról azOpera 8-at, de nem igazán akar települni. Kitömörítettem, majd indítottam az exe file-t. Ezt követően a progi egy része kérdés nélkül a telóra települt, majd felajánlotta egy idő után a lehetőséget, hogy a további telepítés hova folytatódjon. Ekkor bármit is jelöltem, töltött egy ideig, majd újra vissza a kérdés oldalra, telepítés telóra, vagy kártyára? És így tovább még vagy négyszer, majd törlődik a progi a telóról teljes egészében.
Na ezek a tapasztalataim. Tud valaki segíteni?
|
csüt. márc. 16, 2006 2:05 |
|
|
Highlighter
vas-tag
|
Hello!
A szolgáltató nevét így tudod kicserélni:
1 .Felraksz a telcsire egy registry szerkesztő progit(PHM Registry Editor).
2. Megkeresed ezt: HKEY_LOCAL_MACHINEl/software/microsoft/ril/operator names/
3. Itt létrehozol egy stringet.
4. Beírod ezt:
pannon:
name: 21601
data: amire átírod
t-mobile:
name: 21630
vodafone:
name: 21670
A külső kijelzőn így lehet megjeleníteni: Settings > Phone Settings > Ext. LCD Style > Style 2
Ennyi.
|
szer. márc. 15, 2006 12:22 |
|
|
rezeroni
ezüst tag
|
Front LCD Config
Helló mindenkinek! Nem tudjátok, hogy hogyan lehet azt megcsinálni registryben hogy külső kijelzőn a dátum helyett saját szöveg legyen, ja és hogy lehet a WESTEL feliratot T-mobilosra váltani? segítségeteket előre is köcke
|
szer. márc. 15, 2006 12:03 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
tud valaki adni egy linket ahol game boy játékok vannak ( .gbc formátumban ) csak mert van game boy emulátor a talóra
|
kedd márc. 14, 2006 22:08 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
kéne valami jó game a mpxemre, nem tudtok valamit ajánlani, szerintetek melyik a legjobb játék?van a neten sok ilyen kis dos-os dealeres játék amikor cuccot kell venni s máshol eladni meg ilyesmi ezzel telóra nem találkozott senki?
|
kedd márc. 14, 2006 19:35 |
|
|
rokarudolf
vas-tag
|
eladom a telkómat
Sziasztok!
Lenne egy eladó mpx200-asom. Van hozzá headset, töltő, és független. Az eredeti WM2002 van rajta, nem akartam buzerálni, nem volt rá szükségem, hogy 2003 legyen rajta. 20e pénzt szeretnék kapni érte. Üdv.
|
hétf. márc. 13, 2006 15:47 |
|
|
Big P.
arany tag
|
gofx írta: Sziasztok! Légyszi segítsen valaki! Megrendeltem a Vodánál a NET50et két hónapja.A tellán (MPX 220 és öcsém MPX200 is) működik rendesen.De! A minap gondoltam összehozom a WIN XP-vel, úgy hogy tudjak azon is netezni. A vodától lekértem a beállításokat, sikerült is.Ám a mikor a netre tárcsáz(*99#), akkor a jobb sarokban nem a G betű jelenik meg, hanem a két kis nyíl az adatforgalomról.Most akkor perc alapon számol vagy aGPRS-en megy ki a Smartphone modemjén(Smartphone 2002 Wireless modem USB)???? Ha valakinek van valami tapasztalata kérem ossza meg velem, mert a voda azt mondja, ők nem számláznak így percdíjat,de én mégis kételkedem. Ha ilyenkor a telókra csörgetek rögtön fogadják a hívást. Ez így most GPRS vagy perc alapú? Thx nektek nyegab
Modemkapcsolatnál az jelenik meg....Gondolom a két szembenyílra gondoltál.....
|
hétf. márc. 13, 2006 14:23 |
|
|
repastam
vas-tag
Csatlakozott: vas. dec. 18, 2005 19:55 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Albertirsa
|
MOTOROLA MPX200
Eladó egy MOTOROLA MPX 200-as
Minden tartozékával (doboz,kábelek,leirás,bőrtok...stb) gyárilag független,karcmentes
+256Mb SD kártya
Ár:30000e
Érd:06202124752
repastam@freemail.hu
|
vas. márc. 12, 2006 20:27 |
|
|