Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 21:08

Hozzászólás a témához  [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Következő
A Pannon új arculata 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
most nem azért, de nincs senki a családban, akinek lenne egy jogsija, vagy útlevele? :? nekem 3 is van...

(off: a diákigazolvány gondolom nem minősül ilyen okmánynak, ugye?)

egyébként meg veszel két prepaidet, és aztán átváltod szerződésesbe. ez már nem minősül új szerződéskötésnek, tehát elvileg nem kell hozzá mindaz, ami egy új számlás előfizetés vásárlása során.

de amúgy azt nem értem, hogy a nepperek pl hogy oldják/oldanák meg, hogy a hajléktalan fel tudjon mutatni egy harmadik okmánynak megfelelő valamit (pl közüzemi számla, vagy bankkártya, vagy stb.). szóval ennek a felmutatása miért nem elég?

pén. márc. 24, 2006 12:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
petne írta:
Én szerettem volna Pannon előfizetést ezzel a családi csomaggal. Van egy praktikum kártyám és azt szerettem volna átvinni előfizetésesre, meg egy teljesen új előfizetést vásárolni készülékkel. Namost az az érdekes helyzet állt elő, hogy nincs útlevelem (mivel már Európába nem szükséges), meg nincs vezetői engedélyem se. Nem értem, hogy a pannon miért kötelezi az embereket arra, hogy ez a két dokumentum meglegyen. Nem akarok megtanulni egyenlőre autót vezetni, meg Amerikába se akarok menni... nehogy már váltsak ki útlevelet azért, mert kössek szerződést velük, ne röhögtessenek már.
Mondtak egy alternatívát, hogy kezességet vállal értem valaki... Mi ez hitelfelvétel? Nem hiszem, hogy pénzt kérek a pannontól. Eleve van már elég régi praktikum kártyás múltam, nem igaz, hogy az nem elég.

Sajnos a másik kettő szolgáltatónál nincs ilyen csomag (csak üzleti), ezért mentem volna a pannonhoz. De ezek után semmi kedvem hozzájuk menni.

Tömegesen terelik be a hajléktalanokat, nyomortelepek lakóit a nepperek az üzletekbe, veszik az olcsó számlás készülékeket, és viszik keletre. Utána persze a számlát nem fizetik be, a telefonos hűségpénzt pláne. Mivel ezeknek a népeknek általában nincs két fényképes igazolványuk, ezért ezzel lehet kicsit csökkenteni a csalások miatti veszteséget.

Persze ezzel a "tisztességes szándékú" ügyfelek szívnak, de valaki így döntött. Én speciel megértem, és egyetértek ezzel a rendszerrel. Sajnos kinézet alapján nem lehet senkinek megtiltani a vásárlást, ezért maradnak az ilyen rendőrállam-szerű megoldások.

pén. márc. 24, 2006 12:58
Moderátor

Hozzászólás 
De ez a megoldás nem is érdekel. Egyébként kiváncsi lennék mivel magyarázzák ezt az egészet, mert semmi értelme.

pén. márc. 24, 2006 12:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
Odo írta:
10 milliós banki kölcsönnél sem kérnek két fényképes igazolványt. Hihetetlen. A Pannon azt válaszolta, hogy ha van KEZES akkor nem kell két igazolvány. :shock:

Ilyen esetben a kezestől kell két fényképes igazolás.

pén. márc. 24, 2006 12:46
Moderátor

Hozzászólás 
10 milliós banki kölcsönnél sem kérnek két fényképes igazolványt. Hihetetlen. A Pannon azt válaszolta, hogy ha van KEZES akkor nem kell két igazolvány. :shock:

pén. márc. 24, 2006 12:45
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
:).

Ugy emlekszem, vilagosan leirtam, mi kell.

A Nyugati City-ben levo markaboltban decemberben jartam, ott azt mondtak, SIMON barmennyi kotheto, nincs minimalis varakozasi ido. Ha viszont keszulek is kell: 3 honap vagy 37500 letet.

Nekem akár nem is kellett volna készülék se, csak két sim kártya... de az se lehet, mivel nincs útlevelem vagy vezetői engedélyem.

pén. márc. 24, 2006 11:54
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Igen, leírtad de nem is fogtam fel a dolgot annyira abszurd. :( Az egyik előfizetéshez vettem volna készüléket.

pén. márc. 24, 2006 11:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
:).

Ugy emlekszem, vilagosan leirtam, mi kell.

A Nyugati City-ben levo markaboltban decemberben jartam, ott azt mondtak, SIMON barmennyi kotheto, nincs minimalis varakozasi ido. Ha viszont keszulek is kell: 3 honap vagy 37500 letet.

pén. márc. 24, 2006 11:33
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Odo írta:
De ami inkább felháborított, hogy tényleg KÉT DB FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY szükséges hozzá! :evil: :evil:
Hogy mi a lópöcs van :?: :x
Akkor tehát jól értettem, hogy aki parlagi módon csak egy személyivel rendelkezik, azt a Pannon kizárja a lehetséges számlás ügyfelei közül :?: :?: :shock:
Hát bazz... ez nem semmi! Ugyan van két fényképes igazolványom (személyi+útlevél), de most komolyan, ezt hogy gondolják???
...
Üdv!
Igen, jól értetted! Fogalmam sincs hogy gondolják, de ez szánalmas már szerintem. A fő poén az, hogy voltam olyan marha hogy már elindítottam az eddigi T-Mobile előfizetéseim lemondását.

pén. márc. 24, 2006 11:32
arany tag

Hozzászólás 
Én szerettem volna Pannon előfizetést ezzel a családi csomaggal. Van egy praktikum kártyám és azt szerettem volna átvinni előfizetésesre, meg egy teljesen új előfizetést vásárolni készülékkel. Namost az az érdekes helyzet állt elő, hogy nincs útlevelem (mivel már Európába nem szükséges), meg nincs vezetői engedélyem se. Nem értem, hogy a pannon miért kötelezi az embereket arra, hogy ez a két dokumentum meglegyen. Nem akarok megtanulni egyenlőre autót vezetni, meg Amerikába se akarok menni... nehogy már váltsak ki útlevelet azért, mert kössek szerződést velük, ne röhögtessenek már.
Mondtak egy alternatívát, hogy kezességet vállal értem valaki... Mi ez hitelfelvétel? Nem hiszem, hogy pénzt kérek a pannontól. Eleve van már elég régi praktikum kártyás múltam, nem igaz, hogy az nem elég.

Sajnos a másik kettő szolgáltatónál nincs ilyen csomag (csak üzleti), ezért mentem volna a pannonhoz. De ezek után semmi kedvem hozzájuk menni.

pén. márc. 24, 2006 10:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
De ami inkább felháborított, hogy tényleg KÉT DB FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY szükséges hozzá! :evil: :evil:
Hogy mi a lópöcs van :?: :x
Akkor tehát jól értettem, hogy aki parlagi módon csak egy személyivel rendelkezik, azt a Pannon kizárja a lehetséges számlás ügyfelei közül :?: :?: :shock:
Hát bazz... ez nem semmi! Ugyan van két fényképes igazolványom (személyi+útlevél), de most komolyan, ezt hogy gondolják???

Egyébként az a fenti szöveg teljesen értelmetlen. Hatszázhuszonnyolc helyen mond ellent saját magának. Egy bekezdésben leír valamit, amit a következőben teljesen cáfol, illetve tényként közli azt, amit az előző bekezdésben tagadott.
Semmit nem változott ez a cég, az új arca kimerül egy erőteljes Janus arcban :!:

Üdv!

pén. márc. 24, 2006 10:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Új arculatos számlát kapott már valaki? Mert én még a régi logóval kaptam.

pén. márc. 24, 2006 10:36
Moderátor

Hozzászólás 
Két előfizetésre lett volna szükségem, de azt mondták erre így nincs lehetőség, mivel legalább 3 hónapnak kell eltelnie a kettő között.

pén. márc. 24, 2006 10:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Kész ez a cég... egyszerre nem lehet két előfizetést vásárolni. :(
Mi van??? Ezt cizelláld egy cseppet...

pén. márc. 24, 2006 10:17
Moderátor

Hozzászólás 
Kész ez a cég... egyszerre nem lehet két előfizetést vásárolni. :(

pén. márc. 24, 2006 10:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A ciklus kezdônapja az Elôfizetô által megrendelt szolgáltatások megrendelési idôpontja, de nem szükségszerűen azonos azzal. (http://www.pannon.hu/letoltes/20062802.pdf)
Ezt most hogy tetszik érteni :roll: ?

Á, inkább itt az egész. Szóljon, ha valaki érti, miről beszélnek. Az biztos, hogy jövő kedd ismét a Pannon napja lesz.

Idézet:
....

Én úgy értelmezem, hogy az eddigi 30 napos ciklusokról havi ciklusra térnek át. Ez mondjuk neked is jobb, mert minden hónap azonos napja a fordulópont, és nem tolódik el ahogy jönnek a hónapok.
A "nem szükségszerűen azonos" pedig vszínűleg egyrészt a múltban megrendelt dolgokra vonatkozik, másrészt ha január 30-án rendelsz valamit, annak a következő fordulónapja nem lehet február 30, mert ilyen nap nincs.
Ráadásul ha többféle megrendelt havidíjas szolgáltatásod van, akkor is egyféle ciklusod lesz. Ha új szolgáltatást rendelsz meg aminek a megrendelési időpontja nem a már meglevő ciklusodhoz igazodik, akkor az első díj törthavi lesz, és az is besorolódik a ciklusodba a továbbiakban.
Röviden szerintem ennyi. Ha valaki máshogy értelmezi, szóljon.

pén. márc. 24, 2006 8:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
A ciklus kezdônapja az Elôfizetô által megrendelt szolgáltatások megrendelési idôpontja, de nem szükségszerűen azonos azzal. (http://www.pannon.hu/letoltes/20062802.pdf)
Ezt most hogy tetszik érteni :roll: ?

Á, inkább itt az egész. Szóljon, ha valaki érti, miről beszélnek. Az biztos, hogy jövő kedd ismét a Pannon napja lesz.

Idézet:
A Pannon GSM Távközlési Rt. tájékoztatja továbbá Tisztelt Elôfizetôit, hogy az Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerzôdési Feltételek 2006. március 28-tól az alábbiak szerint módosulnak:
A Szolgáltató a Kártyás elôfizetéssel rendelkezô Elôfizetôk egyenlegébôl a kiegészítô szolgáltatások havidíját 2006. március 28-a után nem a megrendeléstôl számított 30. napon, hanem havonta, minden hónapnak ugyanazon a naptári napján vonja le. A havidíj levonása különbözô Elôfizetônként különbözô napra eshet. Az elsô havi díjas szolgáltatás megrendelésekor az Elôfizetô úgynevezett kártyás ciklusba kerül, ami meghatározza, hogy a havidíj a hónap melyik naptári napján kerül levonásra.
A kártyás ciklus azt az idôszakot jelenti, amelyre a kártyás Elôfizetô az Általános Szerzôdési Feltételekben meghatározott havidíjas kiegészítô szolgáltatást megrendelte és, amely idô alatt a havidíj fejében a szolgáltatás igénybe vehetô. A ciklus kezdônapja az Elôfizetô által megrendelt szolgáltatások megrendelési idôpontja, de nem szükségszerûen azonos azzal. A ciklus azon a napon jár le, amely számánál fogva a kezdônapnak megfelel.
A havi elôfizetési díj az Elôfizetô által havonta elôre fizetendô díj az egyes kiegészítô szolgáltatásokért, amely az Elôfizetô egyenlegébôl a kártyás ciklus elsô napján kerül levonásra. Amennyiben az Elôfizetô másképp nem rendelkezik, a Szolgáltató jogosult a szolgáltatás következô kártyás ciklusra történô automatikus meghosszabbítására és a vonatkozó havi elôfizetési díj automatikus levonására az Elôfizetô egyenlegébôl.
Amennyiben egy szolgáltatás megrendelése az átsorolási idôszakban (március 28-tól április 28-ig) történik, úgy az új kártyás ciklus elsô napjáig a teljes havi díjtétel figyelembevételével arányos tört havidíj kerül kiterhelésre megrendeléstôl a cikluszárásig, illetve a szolgáltatás által nyújtott kedvezmények is idôarányosan kerülnek meghatározásra.
Amennyiben az Elôfizetô egy aktív havidíjas szolgáltatással rendelkezik, és a kártyás ciklus elsô napján nem áll rendelkezésére egyenlegén a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges havi elôfizetési díj összege, úgy a szolgáltatás nyújtását a Szolgáltató automatikusan megszünteti.
Amennyiben az Elôfizetô egy idôben több aktív havidíjas szolgáltatással rendelkezik, és a kártyás ciklus elsô napján egyenlegén nem áll rendelkezésére ezen szolgáltatások igénybevételéhez szükséges havi elôfizetési díj összege, úgy a havidíjak levonási sorrendje a szolgáltatások eredeti megrendelési sorrendjében történik, amennyiben az Elôfizetô ismét rendelkezik a szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges egyenleggel.
Amennyiben egy szolgáltatás megrendelése nem az Elôfizetô kártyás ciklusának elsô napján történik, úgy a teljes havi díjtétel figyelembevételével arányos tört havidíj kerül kiterhelésre megrendeléstôl a cikluszárásig, illetve a szolgáltatás által nyújtott kedvezmények is idôarányosan kerülnek meghatározásra.
A változás az alábbi szolgáltatásokat érinti: e-Phone, SMS 80, djuice Nonstop, djuice Nightlife, Happy SMS 20, Happy Hétvége, PáratlanSzám, Praktikum Hétvége, MobilAdat 3, MobilAdat 50, MobilAdat 250, MobilAdat 500, MobilAdat 1000. A változásokat részletesen a Szolgáltató Általános Szerzôdési feltétele tartalmazza.

pén. márc. 24, 2006 8:29
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A Pannonnál nem vehető készülék...
Köszönöm! :wink:

csüt. márc. 23, 2006 23:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
McLaca írta:
Vizsla írta:
Hitelbírálat abból áll, hogy legyen két fényképes igazolványod...
Tehát akinek nincs jogsija, vagy útlevele, azzal szóba sem állnak? :shock:
Rendben, legyen: fényképes okmány :D.
Nem a fogalmazással volt gondom, hanem a fényképes igazolványok számával. Ha kinyitom a - meglehetősen vaskos - igazolvány és egyéb azonosító kártyákat tartalmazó tárcámat, egyetlen fényképes igazolványt találok benne.

Üdv!

csüt. márc. 23, 2006 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
10 szám közül tudsz majd válogatni. Az első havi havidíjat ki kell csengetni.

Nem csak 10 közül. Nekem az első 10 közt nem adott olyat, amilyen tetszett volna, ezért kértem még tízet, majd még tízet. Végül asszem a 26-ot, vagy a 27-et választottam.

csüt. márc. 23, 2006 20:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Vizsla írta:

Üdv!
Rendben, legyen: fényképes okmány :D.

De szóba állnak, de akkor jön az általam nem ismert folyamat :D.

http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolg ... uj_ugyfel/

Itt azt írják, kezesre van szükség, vicces, mi?

csüt. márc. 23, 2006 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Üdv!

csüt. márc. 23, 2006 20:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Pannonnál nem vehető készülék SIMON esetében a későbbiekben akármikor, csak Partnerprogram keretében: 1 éven át, havi 10001 Ft költés után aktuális akciós listáron. Ha ilyet szeretnél, tudod, hogy a Vodafone-t kéne megkeresned. Ott az első 1 évben amúgy is kapnál 1000 Ft jóváírást, amíg meg nem veszed a telefont.

Hitelbírálat abból áll, hogy legyen két fényképes igazolványod, és esetleg bankkártyád. Fent van a honlapon, mi minden kell. Nincs infomációs adatlap, mint a konkurencánál.

10 szám közül tudsz majd válogatni. Az első havi havidíjat ki kell csengetni.

csüt. márc. 23, 2006 20:42
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Jelenleg a Pannon tud olyan feltételeket biztosítani, ami leginkább megfelel az elképzeléseimnek. Az hogy milyenek nem érdekel, a többi sem különb.

De jó neked nekem már 8 év után nem nagyon.

csüt. márc. 23, 2006 20:42
Moderátor

Hozzászólás 
Jelenleg a Pannon tud olyan feltételeket biztosítani, ami leginkább megfelel az elképzeléseimnek. Az hogy milyenek nem érdekel, a többi sem különb.

csüt. márc. 23, 2006 20:32
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Szeretnék két előfizetetést kötni a Pannonnál.

Az orvos mit mond erre?

csüt. márc. 23, 2006 20:28
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Köszi! A hitelbírálat milyen szigorú akciós előfizetés vásárlása esetén?

Én úgy tudom, a Pannonnál nincs hitelbírálat!

(by Darth Smoke)

csüt. márc. 23, 2006 20:11
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Nem!

legfeljebb ha elég sokat költesz (havi tízezreket), akkor jogsult leszel (legalább egy év múlva), valami nevetséges partnerprogram kedvezményre.
Köszi! A hitelbírálat milyen szigorú akciós előfizetés vásárlása esetén?

csüt. márc. 23, 2006 20:09
arany tag

Hozzászólás 
más:

úgy látszk nem tudják mire szórni az extraprofit mobiltársaságaink, így hát időnként megújulnak - pénztárcánk rovására.[/quote]

Ahelyett,hogy nekünk adnák vagyis az ügyfelekért,beleépíthenék valahogy a szolgáltatásaikba.Mert lehetnek szép bemutató termek,ha nincsennek elégedett ügyfelek.
A megoldás az lenne,ha az a cél lebegne elöttük,hogy sok elégedett ügyfelünk legyen.(De ez szól a másik két szolgáltatónak is)

csüt. márc. 23, 2006 19:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Szeretnék két elõfizetetést kötni a Pannonnál. A kérdésem az lenne, hogy ha nem vásárolok készüléket, azt a késõbbiekben megtehetem-e akciósan 2 év aláírásával.

Nem!

legfeljebb ha elég sokat költesz (havi tízezreket), akkor jogsult leszel (legalább egy év múlva), valami nevetséges partnerprogram kedvezményre.

más:

úgy látszk nem tudják mire szórni az extraprofit mobiltársaságaink, így hát időnként megújulnak - pénztárcánk rovására.

csüt. márc. 23, 2006 19:15
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Szeretnék két előfizetetést kötni a Pannonnál. A kérdésem az lenne, hogy ha nem vásárolok készüléket, azt a későbbiekben megtehetem-e akciósan 2 év aláírásával.
Szerintem simán, mert az én kedvezményeim is "készülékhez kötöttek" tehát a partnerprogram kezdeti dátuma az a nap amikor a telefont vettem, és a neve meg a telefon típusa...

csüt. márc. 23, 2006 19:07
arany tag

Hozzászólás 
Szépnek tünik így kép alapján az új bemuató terem,sajnos ez az átalakított miskolciról nem mondható el.
Na meg most már elkezdödhet a megujúlás belülről is a szolgáltatások területén,jöhetnek az újdonságok.Van tipp bőven a fórumban. :D

csüt. márc. 23, 2006 19:05
Moderátor

Hozzászólás 
Szeretnék két előfizetetést kötni a Pannonnál. A kérdésem az lenne, hogy ha nem vásárolok készüléket, azt a későbbiekben megtehetem-e akciósan 2 év aláírásával.

csüt. márc. 23, 2006 16:14
arany tag

Hozzászólás 
Megnyílt a Pannon új bemutatóterme

Az új korszerű arcultra váltott Pannon megújítja bolthálózatát: öt nagy üzletben – Budapesten két, Debrecenben, Győrött, Pécsett egy-egy boltban – újszerű kommunikációs megoldások várják az ügyfeleket. A szolgáltató zászlóshajójaként szolgáló üzletek közül elsőként a Pannon Mammutban lévő bemutatóterme nyílt meg, majd a nyár folyamán a többi „flagship” kategóriájú üzlet is átalakul.

Kép

Új helyen vásárolhatunk

Az elsőként megújult Pannon bolt a Mammut 1-ben március 21-től minden eddiginél hatékonyabb és ügyfélbarátabb megoldásokkal várja az érdeklődőket. Nyitott terek, felhasználóbarát megoldások, praktikus innovációk jellemzik a most megújult üzletet. A bevásárlóközpont második emeletén található boltban a nyitás napján és másnapján ajándékkal kedveskednek minden látogatónak, aki három kérdésre helyesen válaszol.[/img]

csüt. márc. 23, 2006 16:04
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Most néztem a POL-ban a hívásrészletezésemet,de még csak tegnap délig vannak feldolgozzva azóta meg már volt jó pár hívásom.Szóval nem napra kész.Valóban akkor lehet valami,mert ennyire elmaradva a hívásrészletezés még nem volt.

csüt. márc. 23, 2006 14:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tegnap éjjel (inkább ma hajnalban :), 2 óra körül) nem ment a 1741 sem. Valamit megint babráltak.

Üdv!

csüt. márc. 23, 2006 11:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Petyuszka írta:
Pannonline-on fura dolgokat látok. PL. a számlainfó nem elérhető, de a mobil vásárlások elég részletesen variálhatóak amik eddig még nem voltak. Nálatok mi a helyzet?
A számlainfó nekem működik (tegnap késő este is, ma reggel is többször néztem).

csüt. márc. 23, 2006 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Kép

Ilyen volt eddig is, csak nekem kerülte el a figyelmem?

csüt. márc. 23, 2006 9:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Pannonline-on fura dolgokat látok. PL. a számlainfó nem elérhető, de a mobil vásárlások elég részletesen variálhatóak amik eddig még nem voltak. Nálatok mi a helyzet?

csüt. márc. 23, 2006 9:32
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Vikingboy írta:
Na de hajrá én szurkolok nekik és gondolom más is! :lol:

Üvöltözhetsz te a pálya széléről ahogy a torkodon kifér, ám ez teljessen felesleges, ha a játékosokban nincs semmi motiváció, küzdőszellem, győzni akarás! :evil:

Ja nem úgy tünik !-B

szer. márc. 22, 2006 23:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:

Üvöltözhetsz te a pálya széléről ahogy a torkodon kifér, ám ez teljessen felesleges, ha a játékosokban nincs semmi motiváció, küzdőszellem, győzni akarás! :evil:

szer. márc. 22, 2006 23:31
arany tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Kiváncsi leszek arra mi lesz itt a jövő hónaptól.Lesz-e "nagy durranás".Itt a fórumon tényleg sok ötletet,tanácsot írunk.A Pannonak tényleg csak annyi lenne a dolga,hogy néha benéz ide a fórumba és szemezget egy kicsit az ötletekből és megpróbálja megvalósítani. :D
Szerintem most a Pannon kicsit olyan parkoló pályán van nem igazán akarnak semmit csinálni, csak várnak...Nekem ebből az új arculatból nem igazán jött át semmi.
Ha így maradnak a dolgok a Pannonál szép lassan az egész cég olyan felejthető lesz.

szer. márc. 22, 2006 11:05
arany tag

Hozzászólás 
YLi írta:
Jó napot kívánok, érdekődni szeretnék, hogy az NDK turmixgép, a leszedhető ajtajú, megérkezett-e már? :lol:

A jövő hónaptól várható...

szer. márc. 22, 2006 6:25
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
A régi időkből megmaradt egy "Útmutató a Pannon GSM kártyás és számlás szolgáltatásaihoz" c. füzetkém, ez 2005. októberi kiadású.

Így kezdődik: "Állandóság és megújulás. Hagyományok és újítások. Ez a két ellentétes, egymást kiegészítőfolyamat mindannyiunk sajátja ...bla ...bla ...bla!"

Mindenki értse úgy, ahogyan akarja. :twisted:

A hagyomány az sztem valamikor az anno mp-es számlázás volt,amit eltöröltek.Igaz be újítani belehet megint a mp-es számlázást. :D
Kissé ellentétes mondatok.

kedd márc. 21, 2006 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
A régi időkből megmaradt egy "Útmutató a Pannon GSM kártyás és számlás szolgáltatásaihoz" c. füzetkém, ez 2005. októberi kiadású.

Így kezdődik: "Állandóság és megújulás. Hagyományok és újítások. Ez a két ellentétes, egymást kiegészítőfolyamat mindannyiunk sajátja ...bla ...bla ...bla!"

Mindenki értse úgy, ahogyan akarja. :twisted:

kedd márc. 21, 2006 21:39
arany tag

Hozzászólás 
Jó napot kívánok, érdekődni szeretnék, hogy az NDK turmixgép, a leszedhető ajtajú, megérkezett-e már? :lol:

kedd márc. 21, 2006 9:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Új SIM kártyája van már valakinek?

kedd márc. 21, 2006 8:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
...ejnye de szkeptikusok vagytok... ;)

kedd márc. 21, 2006 7:06
arany tag

Hozzászólás 
Az a baj, hogy én személyesen már 10 éve várom a nagy durranást, de eddig tartott a türelem. Csak a nagy duma van, nem durranás.

kedd márc. 21, 2006 6:49
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
BrOnZ írta:
(...)
Egyébként az "áprilisban" lehet valami, mert azt mondták, hogy minden tekintetben (pl. tartozékok is) április közepétől fullosak és naprakészek lesznek. Szóval akkortól várható az "igazi" bumm ;)

Ez az, tolódik a dátum...
Egy másik topikban még április elejéről volt szó...
Aztán lesz majd májustól, meg május közepétől, aztán olyan is, hogy majd júliustól, vagy húúú, nagyon ütősek leszünk az ősszel - szept. 1-től lesznek nagyon ütős dolgok... aztán a végén meg a felhasználót üti meg a guta! :twisted:

Ennyi duma helyett jó lenne a tettek mezejére lépni VÉGRE!!

(Bronz, nem neked megy a cikizés, hanem a Pannonnak!)

Csatlakozom!

hétf. márc. 20, 2006 23:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Következő