Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 19:45

Hozzászólás a témához  [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Következő
A Pannon új arculata 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én azt szeretem, amikor írok valami ötletet, fejlesztési javaslatot valamelyik cégnek, s azt a választ kapom, hogy az illetékes csoportnak továbbították. S valahogy érdekes mód, sosem keres meg 30 napon belül az az illetékes csoport, hogy átrágta-e, amit írtam, s ha igen, miért volna a Szolgáltató számára jó, vagy rossz, s bevezeti-e vagy sem, ha nem, miért nem?

szomb. márc. 25, 2006 13:24
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az új arculatba még mindig nem került vissza a lefedettségi (GSM /EDGE/3G) térkép. Ma 1220-al beszélve nem tudtak róla tájékoztatást adni, pedig a honlapon ez van megjelölve információforrásnak. Azt hiszem itt az ideje egy ujabb levelet írnom az ügyféllevelezési osztálynak. :) Eddig mindig válaszoltak, más kérdés, hogy mit valósítottak meg később belőle. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli62 szomb. márc. 25, 2006 13:30-kor.

szomb. márc. 25, 2006 13:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kérdés, hogy a bónuszt is átviszik?

szomb. márc. 25, 2006 13:20
arany tag

Hozzászólás 
petne írta:
Még egy kérdésem lenne, mivel azon az új vacak pannon oldalon egyszerűen semmit se lehet megtalálni, ha egyáltalán fenn van. Hogy ha a praktikumon még van egyenleg és azt átviszem előfizetésre az egyenleg elveszik?

Jóváírják úgy tudom.Nekem legalábbis anno jóváírták a számlámon.

szomb. márc. 25, 2006 12:53
arany tag

Hozzászólás 
Még egy kérdésem lenne, mivel azon az új vacak pannon oldalon egyszerűen semmit se lehet megtalálni, ha egyáltalán fenn van. Hogy ha a praktikumon még van egyenleg és azt átviszem előfizetésre az egyenleg elveszik?

szomb. márc. 25, 2006 12:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
petne írta:
Mivel a testvérem, ezért csak 3600 forint. :D
Igaz!

szomb. márc. 25, 2006 11:46
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
petne írta:
akkor átíratja az én nevemre az előfizetését és kész. :D
És kész?

Akkor kezdj el spórolni a 19.200 Ft-os átirási díjhoz!

http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/ugyintezes/elofizetes/atiras/

Mivel a testvérem, ezért csak 3600 forint. :D

szomb. márc. 25, 2006 11:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
petne írta:
akkor átíratja az én nevemre az előfizetését és kész. :D
És kész?

Akkor kezdj el spórolni a 19.200 Ft-os átirási díjhoz!

http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/ugyintezes/elofizetes/atiras/

szomb. márc. 25, 2006 11:38
arany tag

Hozzászólás 
Úgy látszik találtam megoldást a problémára, mégpedig az, hogy van egy praktikum kártyám azt átíratom a nővérem nevére (akinek van jogsija) és ő módosítja előfizetésesre a díjcsomagját és tud venni egy újabb sim kártyát, tehát meg lesz a két sim. Készüléket nem akarok, tehát akkor hűség sincs és ha meg lesz az útlevelem, akkor átíratja az én nevemre az előfizetését és kész. :D És lesz családi csomagom, mivel az csak 31-ig lehet kötni.

szomb. márc. 25, 2006 11:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én szeptemberben vettem a Pannon előfizetésemet, mert elfogyott a türelmem a Voda számlák miatt. Februárban akartam venni még kettőt, amire közölte a versmondó lány, hogy csak fél év letelte után vehetem meg a harmadikat, vagy fizetnem kell 37500 kauciót. Végül csak a másodikat vettem meg, mert nem vagyok hajlandó ezért fizetni.
Az eddigiekből és az én esetemből az derül ki, hogy a Pannonnál három havonta bővítheti az ember az előfizetései számát :roll:
Amúgy én nem bántam meg, hogy egy hónap vacilálás után végül a fiókba száműztem a Voda kártyámat Selecttel. Nekem nem volt még kellemetlen élményem a Pannonnál (a másik kettőnél már nem is egy...). Amióta pedig megvan a Családi csomag, azóta kevesebb, mint a felére csökkent a számlám :twisted:
Jut eszembe tudjátok, hogy mi a Családi csomag "szankcionálása"? Az egy ügyfélszámhoz tartozó előfizetések számláit átlagolják a Partner programban, ezért, bár meglenne a kellő forgalom az én előfizetésemen ahhoz, hogy egy év után vehessek telót, de barátnőm alacsony számlája lehúzza az átlagot... Bár, ha azt nézzük, hogy mennyit spórolok meg így, akkor abból bőven kijön egy új teló ára egy év alatt !-F

pén. márc. 24, 2006 22:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
a "migra" mit jelent? pre->post vagy fordítva?
Előbbi. (De Én az utóbbit is annak nevezném, de az előbbi jelenti azt.)

pén. márc. 24, 2006 21:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
nem úgy van, hogy új szerződésnél (voda->pannon hordozás) jó a kezes is, pre->post váltásnál meg csak az jó, ha 2 fényképes ID-t mutatsz? én ezt szűrtem le legalábbis az eddigiekbű...
Az MNP (voda/westel->pannon) ugyanaz az eset, mintha pusztán egy új postot kötne.

Április 1-jéig szerintem mind új posthoz, mind migrához kell a 2 db fényképes igazolvány, utána pedig csak az új postnál, migránál nem.

pén. márc. 24, 2006 21:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
viszont azvicces, hogy ennyi erővel viszont én tudnék előfizetést venni, holott nincs állandó keresetem.
Én is diák vagyok, és nem érdeklődtek a munakhely után :D.

pén. márc. 24, 2006 21:22
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Odo írta:
Jelenleg a Pannon tud olyan feltételeket biztosítani, ami leginkább megfelel az elképzeléseimnek.
Gondolom ezt már felülbíráltad.

Látod Odo én meg mondtam.Engem 8 év után nem néz a Pannon semmibe.Már alig várom,hogy leteljen a mostani szerződésünk és vonulunk át máshoz.De azért az,hogy ennyire az új előfizetők se kellenek nekik.Ezek szerint nagyon jól megy a Pannonak csak mi nem tudunk róla. :D

pén. márc. 24, 2006 21:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amúgy 2004 decemberben vettem a 6230-asomat a Pannonnál Partnerprogram, illetve Premium akcióabn, SIm nélkül.Online hitelelbirálat volt Credigennél, mert részletre kértem, bár nem tudom miért. :). Az ügyfélszolgálati ismerős srác azt mondta, hogy nem tudja megmondani előre, hogy elfogadják, mert voltak jó kondicióban levő emberek is, akiknek elutasították. Nem emlékszem, milyen papirok kellettek, személyi biztios, hogy igen. Azóta már lejárt, de a poén az, hogy azóta is kapok ajánlatot a Credigentől, a legújabba hitelszámlaszerződés, amihez vagy kéthavi bankszámlakivonat, vagy munkáltatói igazolás kell. Egyébként névre szólóan jött, mintha ügyfelük lennék. :) Ennyit az adatkezelésrő, adatvédelemről.

pén. márc. 24, 2006 21:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Odo írta:
Szeretnék két előfizetetést kötni a Pannonnál. A kérdésem az lenne, hogy ha nem vásárolok készüléket, azt a későbbiekben megtehetem-e akciósan 2 év aláírásával.

Minimum 13 hónap múlva leszel jogosult a forgalmadtól is függően partnerprogramban való részvételre, és akkor vásárolhatsz SIM nélkül is készüléket. :) SZVSZ
Ébresztő :)!
Ezt írta T68m és Én is.
És nem csak "SZVSZ", hanem a valóságban is így van.

pén. márc. 24, 2006 20:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Szeretnék két előfizetetést kötni a Pannonnál. A kérdésem az lenne, hogy ha nem vásárolok készüléket, azt a későbbiekben megtehetem-e akciósan 2 év aláírásával.

Minimum 13 hónap múlva leszel jogosult a forgalmadtól is függően partnerprogramban való részvételre, és akkor vásárolhatsz SIM nélkül is készüléket. :) SZVSZ

pén. márc. 24, 2006 20:13
Hozzászólás 
petne írta:
Landsmann írta:
De igen. A megrendelt tétel átvételekor. Ott a helyszínen fotózzák le a dokumenteket.

Dehát akkor sincs két fényképes igazolvány... :D

Az gáz. Szerintem ha az előfizető hibájából nem jön össze a szerződés, a kiszállítási díjat kifizettetik. Ez persze csak tipp, mert nekem mindegyik esetnél megvolt minden dokument. A honlapon egyértelműen fent van hogy mik szükségesek.

pén. márc. 24, 2006 20:09
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
De igen. A megrendelt tétel átvételekor. Ott a helyszínen fotózzák le a dokumenteket.

Dehát akkor sincs két fényképes igazolvány... :D

pén. márc. 24, 2006 19:55
Hozzászólás 
petne írta:
Zozo írta:
Odo írta:
A zongorát meg rádobom a fejükre! :twisted:

Miért nem próbálsz rendelni a netshopon keresztül?
Nekem pár hónapos prepaidel, enged akár akciós telefont venni előfizuval...

És ahhoz nem kell igazolnom semmit?

pén. márc. 24, 2006 19:54
arany tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
Odo írta:

És ahhoz nem kell igazolnom semmit?

pén. márc. 24, 2006 19:44
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:

pén. márc. 24, 2006 19:42
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Amúgy kíváncsi lennék, hogy a személyin kívül elfogadnak-e egy névre szóló, fényképes bankkártyát, de nem hiszem, hisz nem írták a honlapon?

Csak útlevél vagy jogsi, a személyin kívül. Fényképes bankkártya a 3. dokumentum, de az lehet még adókártya, közüzemi számla stb.

pén. márc. 24, 2006 19:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
hordozd el a számod voda kártyásra, majd vissza pannon előfizetősre :D szerintem úgy elfogadják a kezest is :D
Ezt nem igazán értem. Ha átmegy 1 hónapra vodához, attól Ő mitől fog megfelelni 1 hónap múlva a pannonnál, ha továbbra sem lesz még egy fényképes igazolványa, és a pannonnál nem kell bemutatni más szolgáltatól hozott befizetett mobilszámlát, de még közüzemit se? Úgy tudom közüzemit akkor kellett, ha nem járultál hozzá a fénymásoláshoz. De amikor beszólt az ombudsmann (2005 október), hogy nem kéne fénymásolni az iratokat, onnantól jött be az a rendszer, hogy két fényképes igazolványt kérnek.

Amúgy kíváncsi lennék, hogy a személyin kívül elfogadnak-e egy névre szóló, fényképes bankkártyát, de nem hiszem, hisz nem írták a honlapon?

pén. márc. 24, 2006 19:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
A pre to post migráció elvileg április 1-jétől nem fog új szerződésnek minősülni, és fordítva.

pén. márc. 24, 2006 18:56
Moderátor

Hozzászólás 

pén. márc. 24, 2006 16:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A Pannon azt válaszolta, hogy ha van KEZES akkor nem kell két igazolvány. :shock:
Vidd el a Kocsis Zoltánt és a Ránki Dezsőt az már legalább négykezes...

...én kérek elnézést... ;)

pén. márc. 24, 2006 16:27
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Elég rövid ideig néztem a Pannon új arcát! De ennyi elég is volt.

@Wagner ur: Igen! :)
Mint őspannonos megsúgom, hónapok óta nem voltam egy panniboltban sem, és ezek után nem is szeretnék menni. Kevesebb a türelmem mint az eszem és az erőm. Legutóbbi nézeteltérésünknél (kinemfizetett számla szerintük, kezemben banki igazolás amit nem fogadtak el pecsét nélkül) is nagy lett a csend a képviseleten.

Pár oldallal odébb kérdeztem, hogy ki mit tud a post>pre váltás új feltételeiről, de nem láttam reagálást. Valaki viszont írta, hogy még most is új szerződésnek számít a pre>post. Akkor ez fordítva is igaz? (ne nézzetek hülyének, de az ASZF szerintem flancos körmondatokba rejtett semmitmondás és ezért átláthatatlan számomra)

pén. márc. 24, 2006 16:06
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
petne írta:
A legnagyobb poén az, hogy akkor is szükség van mindezekre, ha csak sim kártyát veszel. Arra még hűség sincs.

viszont nem fizeted ki előre a számlát, nem úgy, mint a prepaid esetében. az, hogy két fényképes igazolványt mutatsz fel, valószínűleg nagyobb biztonságot ad nekik, kevesebb a valószínűsége, hogy 2 hamis igazolványod is van.
Sőt! Holnaptól jelzálogot nyomnak a házakra/lakásokra! Micsoda idill! :D :D :D :D

pén. márc. 24, 2006 15:59
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:

viszont nem fizeted ki előre a számlát, nem úgy, mint a prepaid esetében. az, hogy két fényképes igazolványt mutatsz fel, valószínűleg nagyobb biztonságot ad nekik, kevesebb a valószínűsége, hogy 2 hamis igazolványod is van.

Ennek semmi értelme... banknak is tudok vinni hamis igazolványt. :lol:

pén. márc. 24, 2006 15:57
Moderátor

Hozzászólás 
Elég rövid ideig néztem a Pannon új arcát! De ennyi elég is volt.

@Wagner ur: Igen! :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo pén. márc. 24, 2006 15:58-kor.

pén. márc. 24, 2006 15:57
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Jelenleg a Pannon tud olyan feltételeket biztosítani, ami leginkább megfelel az elképzeléseimnek.
Gondolom ezt már felülbíráltad.

pén. márc. 24, 2006 15:56
arany tag

Hozzászólás 
Van még a fórumon valakinek kedve a pannonhoz menni, esetleg egy (ne essünk túlzásba)-két előfizetést vásárolnia? Ha csak SIM kell, adóstárs is kell? Ha nem akarok pannonos lenni, a Btk melyik paragrafusa fog rámmutatni a boltból kijőve? :roll: Vagy csak simán lefénymásolnak, mint egy potenciális ügyfelet: riasszuk el! 3 villanás, anyja neve, + 2 példány, aláír, papírmunka, (elhúzódás? Fénykép, piros csomag, én szóltam) befizet, aláír, stb. Mire végzünk, lejárt a parkolójegyem, a jogsim, a személyim, de már a hűségem is amit valahol belül félúton amúgy is elhagytam. Szép új világ, új arcul-ütéssel.attal.

pén. márc. 24, 2006 15:52
arany tag

Hozzászólás 
A legnagyobb poén az, hogy akkor is szükség van mindezekre, ha csak sim kártyát veszel. Arra még hűség sincs.

pén. márc. 24, 2006 15:47
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Odo írta:
Hajléktalan lett felhozva. Rajtuk nem látszik, hogy azok?

teljesen mindegy ki minek látszik, ez nem lehet sehol kizáró érv.
viszont azvicces, hogy ennyi erővel viszont én tudnék előfizetést venni, holott nincs állandó keresetem.
És a jogosítvány megléte meg lehet? Egy hajláktalannak van állandó lakcíme egyébként?

Kölcsön esetén meg az rendben hogy szükség van munkáltatói igazolásra, igazolványra stb... de útlevélre és jogosítányra nincs.

pén. márc. 24, 2006 15:44
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Elhiszem, végülis egész iparággá nőtte ki magát 2006-ra a kölcsönök rákényszerítése a gyanútlan emberekre...

Hát nagyon... nem rég vettem fel jelzáloghitelre kölcsönt és kaptam ajándékba 250e forintos hitelkártyát is. Ajándékba, kész röhej... :D úgy otsztogatják, mint a cukrot.

pén. márc. 24, 2006 15:33
Moderátor

Hozzászólás 
petne írta:
Hidd el nem kell két fényképes igazolvány... az egy dolog, hogy munkáltatói kell, de nem is erről van szó. Amúgy ma már nagyon könnyen adják a kölcsönöket...
Elhiszem, végülis egész iparággá nőtte ki magát 2006-ra a kölcsönök rákényszerítése a gyanútlan emberekre...

pén. márc. 24, 2006 15:31
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
ha még ezek után is akarsz pannonos maradni, akkor hordozd el a számod voda kártyásra, majd vissza pannon előfizetősre :D szerintem úgy elfogadják a kezest is :D (ja persze ez min 1 hónapot vesz igénybe mert csak 30 nap után lehet elhordozni a vodától majd)

:shock:

Köszönöm szépen, már nem akarok pannonos lenni. Amúgy az az érdekes, hogy számhordozás nem számít új előfizetésnek, mivel az megoldható lenne, akár kezessel is...

pén. márc. 24, 2006 15:19
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:

egyébként meg veszel két prepaidet, és aztán átváltod szerződésesbe. ez már nem minősül új szerződéskötésnek, tehát elvileg nem kell hozzá mindaz, ami egy új számlás előfizetés vásárlása során.

Sajnos tévedsz, mert új előfizetőnek számít... nekem nem engedték átváltani, hiába van elég régi praktikumos múltam.

pén. márc. 24, 2006 15:18
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hümm.

1997-ben vásároltuk meg a mostani belvárosi lakásunkat 4,7 millió Ft-ért (akkor az jó pénz volt még, a lakásárrobbanás előtt szűk évvel).
Viszont nem volt csak 4,2 MFt készpénzünk.
500e Ft kölcsönt csak úgy adott az XTP Bank, ha anyámék (mindketten) és a nejem szülei (mindketten) egyenes adósi szerződést írtak alá.
Nem csak hogy arcképes igazolvány kellett mind a hatunktól, hanem még munkáltatói igazolás is - a részükről...

Mondjuk mára változhatott, de ismerve, hogy 9 év alatt lazult a kölcsönvisszafizetési fegyelem, nagyon sokat biztosan nem lazulhatott.

Hidd el nem kell két fényképes igazolvány... az egy dolog, hogy munkáltatói kell, de nem is erről van szó. Amúgy ma már nagyon könnyen adják a kölcsönöket...

pén. márc. 24, 2006 15:16
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Ez azért is vicces, mert régen az ellen is nagyon ágáltak, hogy a személyit fénymásolják. Most meg már 2 papírt is kérnek. Ez erősen adatgyűjtés/kezelésnek minősül, nem tudom mit szólna hozzá az adatvédelmi biztos. Hisz nem olyan alapvető okmány a jogsi és az útlevél :?

Nekem ez diszkriminációnak tűnik... kizárják azokat az előfizetőket, akiknek nincs jogsijuk vagy útlevelük...

pén. márc. 24, 2006 15:13
arany tag

Hozzászólás 
Na szereztem egy kezest, a nővéremet, ezért visszamentem az üzletbe. Viszont kezessel nem lehet praktikumot átváltani előfizetésesre, hiába van múltad a panonnál, nem számít. :lol: :lol: :lol: Ez már kész kabaré...

pén. márc. 24, 2006 15:12
arany tag

Hozzászólás 
Ismerek olyan hajléktalant, akiről nem mondod meg, hogy az. Azt sem, hogy embert ölt. Amúgy érdekes dolog ez. Nem fér a fejembe, miért nem kaptál 2db előfizut.

pén. márc. 24, 2006 14:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez azért is vicces, mert régen az ellen is nagyon ágáltak, hogy a személyit fénymásolják. Most meg már 2 papírt is kérnek. Ez erősen adatgyűjtés/kezelésnek minősül, nem tudom mit szólna hozzá az adatvédelmi biztos. Hisz nem olyan alapvető okmány a jogsi és az útlevél :?

Régebben azt írták a boltos érdekeltségű fórumozók, hogy ha valaki cinkesnek látszik, akkor vele nem kötnek szerződést és lerázzák vmi hivatali dumával, amit ugye fraud elkerülés végett okítanak. Ez a módszer most miért nem jó a hajléktalanos vásárlás elkerülésére, miért szív a nép?

pén. márc. 24, 2006 13:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
De látszik. Csakhogy a "látszik" az nem jogi kategória. Valami kritériumot felállítottak, aminek ők nagy eséllyel nem tudnak megfelelni. Van ahol több igazolvány, van ahol kaució.
Mondjuk azt a megjegyzésedet nem értem, hogy "ekkora felelősséget nem akarsz senkire tenni". Gondolom, nem te fogod használni a többi előfizetést. Én javasolnám hogy valami felelősséget mégiscsak tegyél azokra is akik használják. Hivatkozásnak vedd a közelmúltban az egyik topikban (hagy ne kelljen most visszakeresni, gyakran olvasol szerintem te is ahhoz hogy biztos olvatad is) leírt történeteket, amikor valakinek a rokona, egy másiknak a barátja nem akaródzott csak sokadik szólás után fizetni a számla megfelelő részét. Ne sírni gyere aztán ide, most szólunk neked időben.
A másik ami eszembe jut, az egy rokonom. Akinek a felesége örökölt egy lakást, és úgy nézett ki, hogy oda költöznek. Viszont a feleség nevén volt ugye a lakás, viszonylag természetes volt hogy akkor a feleség nevén lesznek a megfelelő közüzemi számlák is. Ezen majdnem összekaptak. Ne legyél ilyen te is!

pén. márc. 24, 2006 13:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

teljesen mindegy ki minek látszik, ez nem lehet sehol kizáró érv.

pén. márc. 24, 2006 13:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
10 milliós banki kölcsönnél sem kérnek két fényképes igazolványt. Hihetetlen. A Pannon azt válaszolta, hogy ha van KEZES akkor nem kell két igazolvány. :shock:
Hümm.

1997-ben vásároltuk meg a mostani belvárosi lakásunkat 4,7 millió Ft-ért (akkor az jó pénz volt még, a lakásárrobbanás előtt szűk évvel).
Viszont nem volt csak 4,2 MFt készpénzünk.
500e Ft kölcsönt csak úgy adott az XTP Bank, ha anyámék (mindketten) és a nejem szülei (mindketten) egyenes adósi szerződést írtak alá.
Nem csak hogy arcképes igazolvány kellett mind a hatunktól, hanem még munkáltatói igazolás is - a részükről...

Mondjuk mára változhatott, de ismerve, hogy 9 év alatt lazult a kölcsönvisszafizetési fegyelem, nagyon sokat biztosan nem lazulhatott.

pén. márc. 24, 2006 13:26
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem nincs jogsim meg útlvelem sem, mert nincs szükségsem rá. Kezest pedig nem fogok vinni, mivel senkire nem akarok ilyen felelőséget hárítani.

Hajléktalan lett felhozva. Rajtuk nem látszik, hogy azok? Az elég érdekes. A másik pedig, hogy útlevél meg jogosítvány egyáltalán nem alapvető okmányok.

pén. márc. 24, 2006 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
igen, tud szűrni (véletlenszerű) 40ezres kaucióval :) itt máshogy oldották meg.

egyébként attól, hogy van kezes még a te neveden lesz azelőfizetés. ha nem így lenne, akkor nem kezesnek hívnák azilletőt, hanem előfizetőnek. ő csak azért kell, hogy legyen valakin behajtani az esetleges tartozást, de optimális esetben soha nem veszik elő.

diákot egyébként nem számoltam bele abba a 3-ba, amim van.

pén. márc. 24, 2006 13:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
A másik két szolgáltató tud szűrni ilyen hülyeség nélkül is!

Az előfizetéseknek az én nevemen kell lennie, nem akarok senkire támaszkodni.

Diákigazolvány nem jó - egyébként nekem az sincs.

pén. márc. 24, 2006 13:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 961 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Következő