Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 6:36

Hozzászólás a témához  [ 84 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Hiányzó mobil (Pannon T-Mobile Vodafone) szolgáltatások 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szintén N3100 - V04.01. :D
Egyszer kérdezett rá, hogy frissíthet-e, az is akkor volt, amikor Romániában rákapcsolódott a helyi hálózatra.

Üdv!

szer. márc. 29, 2006 21:22
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy ezzel sem csak egy Pannon van? Én életemben nem használtam még GPRS-t, és nekem is felűnt valamikor az ősszel, hogy "túl pontos" az órája a telómnak (az automatikus időfrissítés be is volt kapcsolva, leginkább reflexből). Aztán gondoltam egyet, és átállítottam arra, hogy a frissítést kérje hogy hagyjam jóvá. És csodák csodája, néhány nap múlva egyszer csak rákérdezett, hogy hagyjam jóvá az időállítást.
N3100, mint mondtam sosem használtam GPRS-t, csak beszélek és SMS-ezek rajta. (MMS-t is kb. kétszer használtam másfél év alatt.) Ez a frissítés egyébként sem beszélgetéssel, sem SMS-sel nem volt egy időben. "Csak úgy, egyszer csak". tehát nem azonnal, csak néhány nap múlva. Ebből arra gondolok, hogy talán havonta egyszer küldenek időt?

szer. márc. 29, 2006 20:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Hat nemtom. Datum auto frissiteset kikapcsoltam a telefon menujeben, akksi le, var, akksi fel, bekapcs, goze sincs az idorol. Datum frissitese bekapcs, telo kikapcs, bekapcs, es maris vagta, h 19:30 van.
Nem ertem akkor a dolgot, az a lenyeg, hogy nem kell foglalkoznom a telefon orajaval, mert mindig pontos :D

szerk: na, akkor a gprs a ludas ;)

Ugyanezt csináltam azzal a különbséggel, hogy az akkut nem vettem le, csak kikapcsoltam és egy idő múlva bekapcsolat, beállított frissítés mellett, előtte az időt átállítottam. Az óra nem állt át. :)

szer. márc. 29, 2006 18:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor leírom még egyszer érthetőbben:
GPRS hálózaton természetesen frissít a telefon, mert a GPRS hordozza az időt. De sima GSM csatlakozással nem fog, mert ahhoz külön hálózati szolgáltatás szükségeltetik.
A jelek szerint pedig a telefonban ez az opció mind GSM, mint GPRS kapcsolat esetén képes frissíteni, de ugye kicsiny hazánkban GSM hálón nem megy át az idő.

Üdv!

szer. márc. 29, 2006 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hat nemtom. Datum auto frissiteset kikapcsoltam a telefon menujeben, akksi le, var, akksi fel, bekapcs, goze sincs az idorol. Datum frissitese bekapcs, telo kikapcs, bekapcs, es maris vagta, h 19:30 van.
Nem ertem akkor a dolgot, az a lenyeg, hogy nem kell foglalkoznom a telefon orajaval, mert mindig pontos :D

szerk: na, akkor a gprs a ludas ;)

szer. márc. 29, 2006 18:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Természetesen a nem GPRS képes telefonok továbbra sem állnak át maguktól.

Üdv!

szer. márc. 29, 2006 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tehát a telefonos opció nem egyezik meg a GSM opcióval. :)

szer. márc. 29, 2006 18:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mert a GPRS hordozza az időt is. Elég egy kikapcs-bekapcs, vagy valamilyen WAP oldal, vagy net ahhoz, hogy frissítsen.
De ami a telefonokban kifejezetten a dátum/idő auto. frissítése, azt konkrétan nem támogatják a hazai szolgáltatók.

Üdv!

szer. márc. 29, 2006 18:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
En ezt rogton cafolnam is. Nem telt el tul sok nap, az agyam is friss meg, de en biza at nem allitottam vasarnap reggel a telefonom orajat, hogy mostantol nyari idoszamitas van, megis a jo idot mutatja ;)

szer. márc. 29, 2006 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szó volt a napokban az automatikus dátum/idő frissítéséről. Megkérdeztem a Pannon ügyfélszolgálatot, és sajnos nem működik ez a szolgáltatás a hálózatukon.
Egyébként meg hívással ki is próbáltam.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli62 szer. márc. 29, 2006 18:19-kor.

szer. márc. 29, 2006 17:39
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Big P. írta:
Macika írta:
Big P. írta:
Inkább ne,nehogy visszafelé haladjunk.. :lol: A 6310 jó teló volt a maga idejében...
A mai napig MINDENT tud TÖKÉLETESEN, amit egy telefonnak tudnia kell. 1 dolog kéne még bele, az automata billzár.

1994 óta van mobiltelefonom, de a legjobb készülékem még mindig a 6310i volt...

Mivel volt nekem is,így nem azt mondom,h nem volt jó anno....Csak a mai világban enyhén nagy lenne,meg a lötyögő akksi-hát....Mindegy,nokia.... :lol:

ez nem bug, ez feature! - by nokia. :lol:

Ja,tényleg! :lol:

kedd márc. 28, 2006 14:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Big P. írta:
Macika írta:
Big P. írta:
Inkább ne,nehogy visszafelé haladjunk.. :lol: A 6310 jó teló volt a maga idejében...
A mai napig MINDENT tud TÖKÉLETESEN, amit egy telefonnak tudnia kell. 1 dolog kéne még bele, az automata billzár.

Mivel volt nekem is,így nem azt mondom,h nem volt jó anno....Csak a mai világban enyhén nagy lenne,meg a lötyögõ akksi-hát....Mindegy,nokia.... :lol:

ez nem bug, ez feature! - by nokia. :lol:

kedd márc. 28, 2006 11:19
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kinek,mi....Nekem a telefon nem csak telefonálni kell,mivel elég sokat vagyok úton,így hiányozna a full mailkliens meg a net....A zenehallgatás meg filmnézés már csak hab a tortán... :lol:
Szóval: nem azt mondom,h nem jó telefon,csak sztem kevés a mai világban...Az meg a nokia amatőrizmusára vall,h nem folytatta a gyártását(esetleg úgy,h a mai követelmények felé igazította volna)...

kedd márc. 28, 2006 11:00
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Big P. írta:
Mivel volt nekem is,így nem azt mondom,h nem volt jó anno....Csak a mai világban enyhén nagy lenne,meg a lötyögő akksi-hát....Mindegy,nokia.... :lol:

Nekem egyiken sem lötyög az akksi. Mint leírtam korábban engem nagyon idegesít a mostani gagyi műanyag és mini gombok, bár nem nagyok az ujjaim. Úgyhogy én nem cserélnék.

kedd márc. 28, 2006 10:23
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Big P. írta:

kedd márc. 28, 2006 10:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sokan írtátok a kódokkal történő egyenleginfót, de költségkijelzést sem láttam működni. Pedig azt már a 1611-es is tudta (volna).
Valaki látott ilyet valamilyen külföldi hálózaton működni?

kedd márc. 28, 2006 9:08
írásjog megvonva

Hozzászólás 
A legfontosabb megoldásra váró problémák szerintem a következők:
- a feltöltőkártyák egyenlegfelhasználási idejének meghosszabbítása,
- ingyenes és online számlainfo előfizusoknak,
- az internetes ügyfélszolgálat reformja, mert napjainkban felkészületlen idiótákkal van tele az egész. Soha nem arra válaszolnak, amit kérdez az ember tőlük,
- hűségprogram,
- webshop,
- forgalmi díjas wap (az átalánydíjas megoldás megtartása mellett!)
- ingyenes hálón belüli átirányítás.

hétf. márc. 27, 2006 12:57
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Big P. írta:

:rulez: Egyetértek, de az 5110 azért versenyezhet vele. :)

hétf. márc. 27, 2006 12:38
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Macika írta:
Big P. írta:

Pontosan! :P Nekem is van belőle 2. A múlt vasárnap nézegettem, próbálgattam a MM-ban az új telókat (N70,W800i,K750i, stb.) de valahogy túl kicsi, béna műanyag, nem tetszik volt az érzésem. Úgy döntöttem, hogy eszem ágában sincs megválni a 6310i-ktől. Egyszerűen nincs jobb nála amit nyugodtan tudnék használni helyette.

hétf. márc. 27, 2006 12:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Big P. írta:

Hi!

Teljesen egyetértek veled Macika. Automata bill zár + EDGE és még most is használnám.(igaz egy 6310i a lelkemen szárad, szerencsétlent kivégeztem)

Üdv

hétf. márc. 27, 2006 11:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

- cégen belüli számhordozás

Erre milyen esetben lenne szükség? Illetve mit jelent, azt hiszem nem teljesen értem. Különböző ügyfelek között lehet mozgatni (átírni) előfizetéseket, az nem megoldás?

hétf. márc. 27, 2006 10:35
Moderátor

Hozzászólás 
Big P. írta:

vas. márc. 26, 2006 22:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
Azaz hozzák vissza a 6310i-t! ;-)

Támogatom :)

vas. márc. 26, 2006 22:14
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Hogy mi is kéne? Néhány javaslat, főkent Vodafone-ra és VitaMaxra:

(bevallom a legtöbbet nem én találtam ki, hanem mivel Londonban élek jelenleg, az itteni mobilszolgáltatóktól "koppintottam")

1, 90 napos egyenlegfelhasználási idő megemelése a legalacsonyabb feltöltési összeg esetében.
(Angliában nincs is ilyen, annyi van megszabva, hogy "használd" a kártyát 180 naponta legalább egyszer és akkor SOSEM jár le! Használatnak minősül az SMS fogadása!!! (bár van olyan szolgáltató amelyik megszabja, hogy legalább egy kimenő, vagy bejövő hívásod legyen )). Ne így vegyék rá az előfizetőt, hogy feltöltse a kártyáját, hanem pl.: ha vállalom, hogy feltöltöm havonta egy bizonyos összeggel, akkor bónusz perceket / percdíjat / plusz egyenleget kapok a feltöltési összeg nagyságától függően.

2, Feltöltőkártya eltörlése
(drága a rajta lévő sok biztonsági elem miatt, csak egyszer használom és onnantól szemét). Helyette többször használható TopUP kártya bevezetése. Ez egy bankkártyához hasonló mágneskártya, amihez ingyenesen hozzá lehet jutni az áruházakban, mobilszaküzletekben. Regisztrálni kell a SIM kártyán (természetesen ingyenes szám felhívásásval, vagy USSD kóddal) és onnantól kezdve ez a kártya azt a SIM kártyát tölti. Egy SIM kártyához több TopUP kártya is regisztrálható, igy lehet egy "apunál" is aki bármikor feltöltheti "pici fia" telefonját. A töltés egyszerű: odamész bármelyik áruház, benzinkút, sarki kisbolt pénztárához, megmondod, hogy pl. 2000 HUF-al akarod feltölteni a telefonod, odaadod a TopUP kártyát és a pénzt, a pénztáros lehúzza egy POS terminálon és máris jóváírták a kért összeget az egyenlegeden. Ezután a kártyát visszakapod és a következő feltöltésnél újra használhatod. Nem kell telefonszámot ütögetni (persze kétszer mert hátha eszúrod), kódszámot pötyögni, stb. Ha elveszíted, vagy tönkremegy nincs gáz, mert regisztrálsz egy másikat és kész, aki pedig megtalálja nem fogja feltölteni a Te egyeneleged.
Ha mégis pötyögni akarsz (mert otthonhagytad a TopUP kártyát) akkor odamész az elöbb leirt helyek valamelyikére, fizetsz és ekkor a pénztáros kinyomtat neked egy feltöltő kódod (simán olyan mint a blokk) amit az itthon megszokott módon használhatsz.
Nem lenne nagy cucc bevezetni, a meglévő online feltöltő-, POS terminál hálózat alkalmas lenne a célra, csak kéne egy központi szerver. (na jó, tudom, hogy kicsit bonyolultabb), ráadásul lehetne reklámozni, hogy milyen aktívan védi a mobilszolgáltató a környezetet.

3, USSD kódok bevezetése a VitaMax kártyákon, főként külföldi hívásindítás céljából. Ukrajnában tudtommal pl. 1 olyan hálózat sincs ahonnan hívást kezdeményezhetnék.

4, Ügyfélszolgálat megreformálása (15 perc várakozás és abszolút felkészületlen ügyintézők), Online ügyfélszolgálat bevezetése.

5, Hűségprgram kártyás előfizetőknek is!!!!!!!!! (2000. február 15. óta vagyok vodás, de semmilyen hűségprgramban nem vehetek részt). Ellenben a rosszul fizető előfizetőket "jutalmazzák", mert ha nem tölteném fel a kártyám, akkor jönne az SMS, hogy ha most feltöltöm, akkor 1500 FT-ot kapok a "HŰSÉGEMÉRT".

6, Előfizetéses ügyfelek esetében 8-20-ig terjedő csúcsidő valahogy már kicsit túlhaladott nem? És itt lehetne legalább egy mp alapú számlázású csomag.

7, Telefonok 0 FT-ért adása hűségnyilatkozat aláírása esetén. Angliában már nem ingyen adják, hanem adnak mellé Bluetooth head-set-et, sőt láttam már olyat is, hogy még Bluetooth fotóprintert is. Igaz drága a havidíj (15-30 font, bár ez az itteni fizetés mellett nem is biztos hogy drága), de ez tartalmaz, pl.: 1000 perc hívást és 500 SMS-t egy hónapban.
És valahogy a készülékkínálat sem a legkielégítőbb itthon. Nem tudom hogy minek indítottak 3G-s szolgáltatást, ha nem lehet 3G-s telefonokat kapni. (tudtommal a Vodánál csak 3G-s adatkártya van, a T-Mobile-nál a V600i, de csak előfizetéssel, a Pannonnál a szintén ez a telefon, igaz Praktikummal is aranyáron).

vas. márc. 26, 2006 21:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tök mindegy.
A felbontása és bitrátája ugyanaz, mint az EFR, csak valószínűleg jobban optimalizálták, hogy a szövegátvitel még érthetőbb legyen.

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 15:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Londelmor írta:
...majd talán a 3G hálón, ha normális minőségben tudják sugározni. mert így csak nagy zajkavalkád van belőle (ugyanis a búgó hang is megy alatta).
A 3G hálózaton is a GSM-szabvány szerint tömörítik ('butítják') a hangot, semmivel nem jobb a hangminőség, amit használnak.
Az más kérdés (és Te szerintem ezzel kevered), hogy maga az adatátviteli sebesség az lehetővé teszi (tenné) a CD-minőségű hang átvitelét is, akár duplex módon is. Ám ettől még a beszélgetések/csengetések, szervizhangok NEM lesznek HiFi erősítőt igénylő minőségűek...

UMTS-en már nem AMR hangkódolás van?

vas. márc. 26, 2006 15:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Ha nincs nálad a csekk, de ki kellene fizetni a számlát valahogy... ÉS a hóközi számlánál is jól jöhet, mert nem kell kivárni, amíg beér a pénz.
Legnagyobb előnye pedig, hogy nem kell postán sorbaállni, vagy képviseleten. Már aki nem csoportossal fizet.

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 15:14
arany tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
skynet írta:
Vizsla írta:
- Számlakiegyenlítés feltöltőkártyával.

ennek mi lenne az értelme? csak kérdezem, nem kötexem.

más: mostantól mindig színesen szólsz hozzá? :D

Ha nincs nálad a csekk, de ki kellene fizetni a számlát valahogy... ÉS a hóközi számlánál is jól jöhet, mert nem kell kivárni, amíg beér a pénz.

A topichoz kapcsolódva: Vodánál ingyenes és online egyenleg- és GPRS adatforgalom lekérdezés előfizusoknak is. Voda: ingyenes átirányítás hálón belül, normális, legalább 2 mp-es sipolás a hangpostánál (V-P-T), olyan telefonok, amelyekből hiányzik a kamera és egyéb parasztvakító dolgok, van viszont bluetooth, gprs, hívásszűrés, jól kezelhető naptár. Azaz hozzák vissza a 6310i-t! ;-)

vas. márc. 26, 2006 13:36
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Vizsla írta:
- Számlakiegyenlítés feltöltőkártyával.

ennek mi lenne az értelme? csak kérdezem, nem kötexem.

más: mostantól mindig színesen szólsz hozzá? :D

A topichoz kapcsolódva: Vodánál ingyenes és online egyenleg- és GPRS adatforgalom lekérdezés előfizusoknak is. Voda: ingyenes átirányítás hálón belül, normális, legalább 2 mp-es sipolás a hangpostánál (V-P-T), olyan telefonok, amelyekből hiányzik a kamera és egyéb parasztvakító dolgok, van viszont bluetooth, gprs, hívásszűrés, jól kezelhető naptár. Azaz hozzák vissza a 6310i-t! ;-)

vas. márc. 26, 2006 9:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
igen, valószínűleg ezzel kevertem, annyian mondogatták, hogy majd a 3G hálókon mennyivel jobb lesz a hangminőség, stb. de ha a elvileg lehetséges, akkor miért nem használják ki? (jó, nyilván a telefonok kis hangszórója sem lenne képes hifi minőségben sugározni a hangot, de azért nem hiszem, hogy a jelenleg használt minőségnél jobbra ne lennének képesek)

vas. márc. 26, 2006 8:21
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
...majd talán a 3G hálón, ha normális minőségben tudják sugározni. mert így csak nagy zajkavalkád van belőle (ugyanis a búgó hang is megy alatta).
A 3G hálózaton is a GSM-szabvány szerint tömörítik ('butítják') a hangot, semmivel nem jobb a hangminőség, amit használnak.
Az más kérdés (és Te szerintem ezzel kevered), hogy maga az adatátviteli sebesség az lehetővé teszi (tenné) a CD-minőségű hang átvitelét is, akár duplex módon is. Ám ettől még a beszélgetések/csengetések, szervizhangok NEM lesznek HiFi erősítőt igénylő minőségűek...

vas. márc. 26, 2006 2:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
mitől lenne már 9600bps a minősége?!?!?!?
Valóban, az EFR kódolás 12200bps@8kHz.
És azon mitől jobb a minősége egy zenének, ami ráadásul olyan kódolással jut a fülbe, ami szövegre van optimalizálva (és bármely más struktúrájú hangképből torz, zajos, tompa szörnyet csinál)?
Valami ilyesmire kell számítani telefon oldalról és akkor ez még "ráhagyásos" darab, 16000bps-os, 11,25kHz-es. :)
Szóval ezt a szolgáltatást inkább nem kéne erőltetni ott, ahol nincs.

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 1:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Vizsla írta:
Azt ne mondd, hogy nem vagy képes két kóla árát rááldozni, 2 MB wapra!

Nem a 2 kóla áráról van szó, hanem hogy tényleg ritkán használnám. 1-2 havonta, pl. vonatot nézni.

1-2 havonta használd csd-vel!

vas. márc. 26, 2006 1:34
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Londelmor írta:
Vizsla írta:

- hívódallam

jajj, csak ezt ne! :x vagy legalább akkor normális minõségben, mert a mostani formájában elviselhetetlen :(
Mit szeretnél hallani 9600 bps-os minõségben?

mitől lenne már 9600bps a minősége?!?!?!?

vas. márc. 26, 2006 1:31
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Nem a 2 kóla áráról van szó, hanem hogy tényleg ritkán használnám. 1-2 havonta, pl. vonatot nézni.
Abba az 1-2 alkalomba meg tökéletesen belefér 5 perc türelem, amíg SMS-ben aktiválod, majd lemondod. Inkább ez legyen, mint horribilis 2,5-5-8-13 Ft-ok elkérése 10 KB-onként.

szomb. márc. 25, 2006 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Azt ne mondd, hogy nem vagy képes két kóla árát rááldozni, 2 MB wapra!

szomb. márc. 25, 2006 20:45
platina tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
Én meg vagyok elégedve a vodával,nem hiányzik semmi.....Ha lejáróban van a hûségem,küldenek ajánlatot,ami elég jó szokott lenni.....Mármint a teló árak....

Engem majd' egy éve kellett volna hívniuk, mert lejárt a hűségem, három előfizetésem van, 10k feletti számlákkal, tojnak a fejemre.
Rozso írta:
Vodásoknak wap-elõfizetéssel is lehessen használni a telefon e-mail kliensét POP3 elérésre!

Szerintem ennek vannak technikai akadályai is (mármint amit nem akarnak áthidalni), de egy emberi áron igénybe vehető pop3 hozzáférés jó volna, szégyen, hogy a legolcsóbb erre a célra alkalmas csomag 1989Ft.

szomb. márc. 25, 2006 20:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehetne többféle roaming díjcsomag, ill. opció, ezen belül esetleg megmaradhatna a hagyományos roaming is, mint választási lehetőség pl. azoknak, akik inkább SMS-t küldenének külföldről.

szomb. márc. 25, 2006 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
az teljesen biztos, hogy vacak zenét választott, de a legtöbb embernek azért különböző az ízlése... szóval miért kényszerít rá, hogy az ő kedvenceit hallgassam? akkor lenne értelme, hogyha én magamnak állítanék be egy dallamot, amit én hallgatok mindig, amikor valakit hívok. és ha az normális minőségben szól.
Szerintem ezt az ötletet védd le gyorsan, mert naggyon jó!!! :)

szomb. márc. 25, 2006 18:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
az teljesen biztos, hogy vacak zenét választott, de a legtöbb embernek azért különböző az ízlése... szóval miért kényszerít rá, hogy az ő kedvenceit hallgassam? akkor lenne értelme, hogyha én magamnak állítanék be egy dallamot, amit én hallgatok mindig, amikor valakit hívok. és ha az normális minőségben szól.

szomb. márc. 25, 2006 17:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nálam normálisan működött. Az a valaki, akit hívtál, biztos valami vacak zenét választott.

szomb. márc. 25, 2006 17:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mit szeretnél hallani 9600 bps-os minőségben?

azt hiszem a hagyományos búgó hangot ;) esetleg a szaggatott búgást, ami ugye köztudottan, és univerzálisan foglaltat jelez.

de ennek így semmi értelme van. majd talán a 3G hálón, ha normális minőségben tudják sugározni. mert így csak nagy zajkavalkád van belőle (ugyanis a búgó hang is megy alatta).

szomb. márc. 25, 2006 16:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Vizsla írta:

- hívódallam

jajj, csak ezt ne! :x vagy legalább akkor normális minőségben, mert a mostani formájában elviselhetetlen :(
Mit szeretnél hallani 9600 bps-os minőségben?

szomb. márc. 25, 2006 16:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

- hívódallam

jajj, csak ezt ne! :x vagy legalább akkor normális minőségben, mert a mostani formájában elviselhetetlen :(

szomb. márc. 25, 2006 16:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vodásoknak wap-előfizetéssel is lehessen használni a telefon e-mail kliensét POP3 elérésre!

szomb. márc. 25, 2006 15:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
A voda előfizetőknek ingyenes és működő egyenleglekérdezés kellene, úgy mint a vitamax online.

szomb. márc. 25, 2006 15:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Publikus hűségprogramja a vodának:

Idézet:
20. Hűségprogramok (Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet) Díjszabás
Hatálybalépés: 2006. április 6. UTÓLAG FIZETŐ 31/55 old.

A Szolgáltató előfizetőinek az alábbi Hűségprogramokban való részvételt ajánlhatja. A Hűségprogramok ajánlata személyhez kötött, át nem ruházható. Az igénybevételre jogosultak körét nyilvántartása alapján a Szolgáltató határozza meg.

20.1. 24 hónapra szóló 50%-os havi előfizetési díj-kedvezményt nyújtó Hűségprogram

A 24 hónapra szóló 50 %-os havi előfizetési díj-kedvezményt nyújtó Hűségprogram kedvezménye a Rock’n’Roll (Alap, SMS, Fix, Csúcs, Csúcs Plusz, Plusz, Extra, Dupla) Duett, a Vodafone Select és Vodafone Business tarifacsomag havi előfizetési díjára vonatkozik, az esetlegesen igénybe vett havi előfizetési díjon felül fizetendő opciós díjakra, a szolgáltatások havi díjaira nem érvényes. Amennyiben az ügyfél a "24 hónapra szóló 50%-os havi előfizetési díj-kedvezményt nyújtó Hűségprogram" Nyilatkozatában vállalt feltételeket nem teljesíti, úgy az igénybevett belépési díjra vonatkozó mentességét elveszíti és
annak teljes összegét az alábbiak szerint aSzolgáltató javára befizeti:

Előfizetési szerződés felmondása 0-1 év között 9 999HUF
Előfizetői szerződés felmondása 1-2 év között: 4 998HUF

20.2. 6 hónapra szóló havi előfizetési díj-mentességet nyújtó Hűségprogram

A 6 hónapra szóló havi előfizetési díj-mentességet nyújtó Hűségprogram kedvezménye a Rock’n’Roll (Alap, SMS, Fix, Csúcs, Csúcs Plusz, Plusz, Extra, Dupla) Duett, a Vodafone Select és Vodafone Business tarifacsomag havi előfizetési díjára vonatkozik, az esetlegesen igénybe vett havi előfizetési díjon felül fizetendő opciós díjakra és a szolgáltatások havi díjaira nem érvényes.
Amennyiben az ügyfél a "6 hónapra szóló havi előfizetési díj-díjmentességet nyújtó Hűségprogram" Nyilatkozatában vállalt feltételeket nem teljesíti, úgy az igénybevett belépési díjra vonatkozó mentességét elveszíti és annak teljes összegét az alábbiak szerint aSzolgáltató javára befizeti:

20.3. 12 hónapra szóló havi előfizetési díj-mentességet nyújtó Hűségprogram

A 12 hónapra szóló havi előfizetési díj-mentességet nyújtó Hűségprogram kedvezménye a Rock’n’Roll (Alap, SMS, Fix, Csúcs, Csúcs Plusz, Plusz, Extra, Dupla) Duett, a Vodafone Select és Vodafone Business tarifacsomag havi előfizetési díjára vonatkozik, az esetlegesen igénybe vett havi előfizetési díjon felül fizetendő opciós díjakra és a szolgáltatások havi díjaira nem érvényes.
Amennyiben az ügyfél a "12 hónapra szóló havi előfizetési díj-mentességet nyújtó Hűségprogram" Nyilatkozatában vállalt feltételeket nem teljesíti, úgy az igénybevett belépési díjra vonatkozó mentességét elveszíti és annak teljes összegét az alábbiak szerint a Szolgáltató javára befizeti:

Előfizetési szerződés felmondása 0-2 év között 19 998HUF

20.4. 24 hónapra szóló 30%-os havi előfizetési díj-kedvezményt nyújtó Hűségprogram

A 24 hónapra szóló 30 %-os havi előfizetési díj-kedvezményt nyújtó Hűségprogram kedvezménye a Vodafone 90, 200, 300, 500, 800 tarifacsomag havi előfizetési díjára vonatkozik, az esetlegesen igénybe vett havi előfizetési díjon felül fizetendő opciós díjakra, a szolgáltatások havi díjaira nem érvényes.
Amennyiben az ügyfél a "24 hónapra szóló 30%-os havi előfizetési díj-kedvezményt nyújtó Hűségprogram" Nyilatkozatában vállalt feltételeket nem teljesíti, úgy az igénybevett belépési díjra vonatkozó mentességét elveszíti és annak teljes összegét az alábbiak szerint a Szolgáltató javára befizeti:

szomb. márc. 25, 2006 14:57
arany tag

Hozzászólás 
Én meg vagyok elégedve a vodával,nem hiányzik semmi.....Ha lejáróban van a hűségem,küldenek ajánlatot,ami elég jó szokott lenni.....Mármint a teló árak....

szomb. márc. 25, 2006 14:54
arany tag

Hozzászólás 
Nem erőltették meg magukat. :D Akkor valószinü lépni fogunk majd mi is.**** nézik amugy az előfizetőiket.Na ezen kéne nagyon sürgősen a Pannonak változtatnia!!!!Mert így nem garantált a 2. helyük.

szomb. márc. 25, 2006 14:18
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Big P. írta:
Miért,nem ingyenes az átirányítás?
Ébresztő :D!

"A hívások elszámolása alapdíjon történik. Az átirányított hívások forgalmi díját a hívásátirányítást kezdeményező Előfizető fizeti." :twisted:

Aha....Ismeretlen számomra az átirányítás....Ott a hangposta,ha minden kötél szakad :lol:

szomb. márc. 25, 2006 14:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 84 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő