Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 0:48

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Ha esetleg érdekel valakit, végre frissült a lefedettségi térkép a voda honlapján, már 2006. októberi a tervezett.

vas. máj. 07, 2006 13:34
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/images/sajtoszob ... usz_06.mpg

Csak azzal nem számolnak, hogy a konkurenciánál elég sok plusz költségcsökkentő szolgáltatás elérhető (SMS 80, T-Percek, 5 perc után 0 Ft, djuice nonstop, djuice univercity), az 1 év rendelkezésre állásról nem is beszélve.

pén. máj. 05, 2006 19:06
platina tag

Hozzászólás 
Új - publikus, de csak "promóciós jellegű" - tarifacsomag indult ma a Vodánál, Vodafone Tripla néven. A honlap szerint július 31-ig, vagy visszavonásig lehet rá előfizetni, illetve átváltani.

Kombinálja a Select + Esti + Hétvégi + SMS100 opciókat, vagyis benne van 1000-1000 perc esti illetve hétvégi beszélgetés, valamint 100 SMS, a percdíjai pedig a Select percdíjai. A havidíja 3246 Ft, vagyis az opciók önálló megrendeléséhez képest 1248 Ft-al kevesebb, így az SMS100 vagy a Hétvégi opció úgymond "ingyen" van hozzá.

Viszont további opciók (pl. Vezetékes, Hálón belüli) nem rendelhetők hozzá!

szer. máj. 03, 2006 11:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ejj, de szemfüles valaki 8) . Elküldtem Én is, és nekem sem aktív :), mégis működik.

szer. ápr. 26, 2006 22:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is wan 1hónap ingyen wapom,de ennek a promo ingyen wapnak semmi köze a hagyomanyos GPRS waphoz.A swap sms válaxa az h, a xolg. nem aktiv a karimon.Sztem ha lemondod a korabban megrendeltet,akkor ettöl függetlenül müködni fog a free wap.
FelelössÉget nem wallalok az ügyben ;D

szer. ápr. 26, 2006 21:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na megjött mindkét sms. De xarban vagyok, mert az SMS-ben már csak az szerepel, hogy havidíjmentes, és nem korlátlan. És ebben a hónapban már 1,89MB-ot forgalmaztam, még mielőtt ők ezt aktiválták. Nem akarom, hogy a dícséretből gyalázás legyen...

szer. ápr. 26, 2006 20:26
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Amúgy ha utánanéznének a nagy nyilvántartásukban, kiderülne, hogy 1999 decembere óta vagyok Vodás... 8)

Én meg 2000. júliusa óta és nálam se hálálták meg a hűséget. Illetve "meghálálták", de annak 2-szer is NHH lett a vége és ők jártak pórul.

szer. ápr. 26, 2006 7:29
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Milyen csomagod van?
Select, s ezt ahhoz adják. De én úgy tudtam, ez is csak a konkurencia ügyfeleinek jár, mint a Bónusz és 6 hónap GPRS wappal.
Erre tessék. Végre egy ajánlat, amit nem én kértem ki magamnak, nem én szereztem be zeg-zugos utakon keresztül :D.

kedd ápr. 25, 2006 19:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Milyen csomagod van?

Amúgy ha utánanéznének a nagy nyilvántartásukban, kiderülne, hogy 1999 decembere óta vagyok Vodás... 8)

kedd ápr. 25, 2006 19:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
A szokásos T-Comos díjcsomag értékesítői stílusban (miszerint az ügyintéző a nevemen, az alap tarifámon és a telefonszámomon kívül nem tud rólam semmit, azt se mi volt aktív, mi aktív most, hol lakom stb.), felhívtak ma a 06707001270-ről azzal az ürüggyel, hogy régóta ügyfél vagyok, és szeretnének pár kérdést feltenni.
Szoktam-e wapolni? Igen. Akkor felajánlana 3 havi korlátlan ingyenes GPRS wapot. Elfogadom-e? Igen.
Szoktam-e SMS-ezni? Mondom, ha látja (de miért látná, lásd hsz. eleje), el szokott fogyni a havi 30 db-os opció. Akkor felajánlana 3 hónapig havi 10 ingyenes SMS-t. Elfogadom-e? Igen.
Az aktiválás átfutási ideje 48 óra. Kérdésemre válaszolva: SMS-ben automatikusan értesítenek az aktiválásról.
Egyéb vélemény a szolgáltatásokról? Ez megvolt, de nem ebbe a topicba való :D.
További szép napot neki, nekem stb... 8)

kedd ápr. 25, 2006 19:35
írásjog megvonva

Hozzászólás 
VonBraun írta:
Célozz és nyerj eredménylista van, ma kaptam:

http://www.maxima.hu/nyeremenyjatek/vod ... m/form.php

Nem nyertem. Sebaj, majd a fazonírozz vagy a Vitamax Online hírlevél játékkal. 8)

pén. ápr. 21, 2006 22:03
platina tag

Hozzászólás 
http://prog.vodafone.hu/fazonirozz/defa ... zfvffmnktk

Én erra a játékra gondoltam. Úgy látszik volt egy másik is. Akkor ennek majd később lesz a sorsolása.

pén. ápr. 21, 2006 18:52
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
grafikus írta:
Nincs ötletem hol kérdezhetném meg, úgy hogy ide írom.

Hol lehet megnézni a Fazonírozz játék nyeremény listáját? Kellene az a Fiat.:):):)

Miért? Már vége a játéknak?

Célozz és nyerj eredménylista van, ma kaptam:

http://www.maxima.hu/nyeremenyjatek/vod ... m/form.php

pén. ápr. 21, 2006 17:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
grafikus írta:

Hol lehet megnézni a Fazonírozz játék nyeremény listáját? Kellene az a Fiat.:):):)

Miért? Már vége a játéknak?

csüt. ápr. 20, 2006 13:16
platina tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 20, 2006 12:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
mefisto írta:
Amikor valtottam,akkor a csajxi mondta,h lajta h a roaming,meg a passport aktiv,de ezeket nem deaktivalja,ugyanis a karit ugy sem tudom majd kulfoldon haxnalni.Ennek ellenere roamingolni siman tudok vele,mar csak azt kene vhonnan megtudni,h szamlaz-e?

1. nem néznél be a helyesírás topicba?

2. próbáld ki, nem fogsz belehalni egyperces hívásba.

3. tuti számláz, hisz nem a (roaming) számlázást, hanem a lehetőséget kapcsolata ki.

+1 van olyan fórumtagunk, aki felmondta előfizuját és csodálkozott, hogy tovább él a száma. Természetesen neki is kiszámlázták ezt, majd később kikapcsolták a kariját.

hétf. ápr. 17, 2006 22:49
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Leteszteled

hétf. ápr. 17, 2006 22:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Amikor valtottam,akkor a csajxi mondta,h lajta h a roaming,meg a passport aktiv,de ezeket nem deaktivalja,ugyanis a karit ugy sem tudom majd kulfoldon haxnalni.Ennek ellenere roamingolni siman tudok vele,mar csak azt kene vhonnan megtudni,h szamlaz-e?

hétf. ápr. 17, 2006 22:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
És ha Ő ezt pont nem szeretné :D?
Arra nem is gondolsz?

hétf. ápr. 17, 2006 21:35
arany tag

Hozzászólás 
mefisto írta:
Az egyik SIM-emet selectrol atvaltottam hazimobilra,amivel elvileg a roaming nem muxik. Kozel lakom a horvat hatarhoz,es a hazimobilos karimat,a mind2 horvat halozaton mindennemu gond nelkul tudom haxnalni.Hogy lehetseges ez,lehet h ha igy haxnalom,nem xamlazzak ki? (a kari biztos atallt hazimobilra,ugyanis a kijelolt voda korzeten kivul belfoldon nem tom haxnalni)

Aki csinálta a váltást, nem vette le a Roaming offert ezért. Hivd fel a 1270-et és kérd a Roaming szolgáltatás megszüntetését.

hétf. ápr. 17, 2006 21:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Net-Rendelő mit ír ki a roaming státuszának lekérdezésénél?
Vagy: SROA a 1270-re.

hétf. ápr. 17, 2006 20:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Az egyik SIM-emet selectrol atvaltottam hazimobilra,amivel elvileg a roaming nem muxik. Kozel lakom a horvat hatarhoz,es a hazimobilos karimat,a mind2 horvat halozaton mindennemu gond nelkul tudom haxnalni.Hogy lehetseges ez,lehet h ha igy haxnalom,nem xamlazzak ki? (a kari biztos atallt hazimobilra,ugyanis a kijelolt voda korzeten kivul belfoldon nem tom haxnalni)

hétf. ápr. 17, 2006 20:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Net-Rendelőn lehet válogatni a részletező formátumán.
A korábbi eljáráson nem változtat, de felhívja a figyelmet, hogy kell egy nyilatkozat is a teljes formátumhoz. Eddig csak a simát lehetett megrendelni, bár oda volt írva a SÚGÓ-ba, hogy teljes formátumúhoz kell a Nyilatkozat is, de gondolom a SÚGÓ-t senki sem olvassa el.

Május 8-ától az MMS aktiválása ráutaló megatartással is megtörténhet, lásd a honlapon lévő közleményt.

A BlackBerry már a 7-ei ÁSZF-ben is benne van.

kedd ápr. 11, 2006 21:55
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Változik a Vitamax Joker Plusz.

http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _04_04.pdf

kedd ápr. 04, 2006 9:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha nem, akkor majd behajtjuk rajtuk, igaz :D?

szomb. márc. 18, 2006 15:18
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Biztos ingyenes?
Par hete (szinten "fejlesztes" miatt) ingyenes volt,de a kapott SMS-ben benne is volt,hogy "ez a lekerdezes ingyenes" vagy valami ilyesmi, most viszont nincs semmi.

szomb. márc. 18, 2006 15:14
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Irtad valahova,en is emlekszem ra.

Ha ez tenyleg ingyenes (marad),akkor vegre ledolgozott egy tobb eves nagy hatranyt a voda,ha mar arra keptelenek lassan 6.5 eve,hogy elofizusoknak bevezessek az online szamlainfot.
(Persze az akar havi par Ft-ot kolto Vitamaxosoknak mar evek ota megoldott ez a dolog).

szomb. márc. 18, 2006 14:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:
Egyébként valahol ez le van írva?
Épp ezért mondom, hogy valahol olvastam, csak nem tudom hol.
Amúgy most a 1270-en rákérdeztem, s azt mondták, igaz. A fejlesztés miatt, most ingyenes. (Fejlesztés = dolgoznak azon, miért nem frissül rendesen a 1751.)

szomb. márc. 18, 2006 14:46
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mintha pár hete olvastam volna ezt a 1751-es dolgot valahol, és be is írtam volna ide a fórumba. Csak már nem tudom hol, és hova :oops: .

Egyébként valahol ez le van írva?

szomb. márc. 18, 2006 13:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mintha pár hete olvastam volna ezt a 1751-es dolgot valahol, és be is írtam volna ide a fórumba. Csak már nem tudom hol, és hova :oops: .

szomb. márc. 18, 2006 13:40
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Március 14. óta az előfizetéses ügyfeleknek a 1751 hívása és az onnan érkező, fogadott sms is ingyenes! :D Fizetni csak az erre a számra küldött sms-ért kell, a díjcsomagnak megfelelő díjazás szerint.

Feltölősöknek 43Ft a fogadott sms, a hívás ingyenes. Kár,hogy az sms nem ingyenes. (szerintem így volt régebben is, vagy a hívásért (is) kellett fizetni?)
De legalább most a előfizusok többet kaptak!

Ez most már végérvényesen így marad vagy csak bizonyos ideig nem kell fizetni az előfizetéses ügyfeleknek a 1751-ért?

szomb. márc. 18, 2006 12:24
platina tag

Hozzászólás 
Március 14. óta az előfizetéses ügyfeleknek a 1751 hívása és az onnan érkező, fogadott sms is ingyenes! :D Fizetni csak az erre a számra küldött sms-ért kell, a díjcsomagnak megfelelő díjazás szerint.

Feltölősöknek 43Ft a fogadott sms, a hívás ingyenes. Kár,hogy az sms nem ingyenes. (szerintem így volt régebben is, vagy a hívásért (is) kellett fizetni?)
De legalább most a előfizusok többet kaptak!

szomb. márc. 18, 2006 10:25
ezüst tag

Hozzászólás 
And_Or írta:
Bubo_ írta:
A térerőpróbához csak annyit, hogy inkább a VII. kerületi lakásomba jöjjenek. Itt aztán van próbálkozás csak térerő nincs. Budapest közepe, 2006. március. Hány éve is szolgáltatnak?

Szerintem van pár olyan lakás is pesten (budapest, budapest, de csudás), ahol WESTEL vagy PannonGSM térerö nincs. Csak azt az emberek ráfogják a fizikára. Ha vodatérerö nincs, az a voda hibája, minden esetben. Na ez ellen akar "védeni" ez a reklámkapmány. De szerintem "az ellen nem véd", minthogy kiderül e hozzászólásokból.

Én ilyet nem írtam, amire reagálsz. Teljesen lényegtelen, hogy melyik szolgáltatóról van szó ebben az esetben. A lényeg, hogy veri a mellét a térerejére, de még Budapesten is gondok vannak vele. Itt nagyságrendekkel több ember él azonos területen, mint vidéken és lenne mit javítaniuk. Én rájuk panaszkodom, mert náluk van előfizetésem. Ennyi.

csüt. márc. 16, 2006 18:43
arany tag

Hozzászólás 
Tuttti írta:
Tuttti írta:
Ezután félig leszedte a kijelzőről a matricát megmutatva hogy az 1. VODA, a 2. PANNON és a 3. T-MOBILE.
Elnézést a szolgáltatóktól! :oops: Rossz volt a fogalmazásom, a sorszám azt jelentené hogy az első készülék Voda, a második Pannon, a harmadik készülék T-mobile volt , nem pedig a hang minőségi besorolását!

Azt gondoltuk, mivel a PannonGSM nem az utolsó helyen volt... :)

csüt. márc. 16, 2006 8:08
arany tag

Hozzászólás 
Tuttti írta:
Ezután félig leszedte a kijelzőről a matricát megmutatva hogy az 1. VODA, a 2. PANNON és a 3. T-MOBILE.
Elnézést a szolgáltatóktól! :oops: Rossz volt a fogalmazásom, a sorszám azt jelentené hogy az első készülék Voda, a második Pannon, a harmadik készülék T-mobile volt , nem pedig a hang minőségi besorolását!

csüt. márc. 16, 2006 7:48
arany tag

Hozzászólás 
Bubo_ írta:
A térerőpróbához csak annyit, hogy inkább a VII. kerületi lakásomba jöjjenek. Itt aztán van próbálkozás csak térerő nincs. Budapest közepe, 2006. március. Hány éve is szolgáltatnak?

Szerintem van pár olyan lakás is pesten (budapest, budapest, de csudás), ahol WESTEL vagy PannonGSM térerö nincs. Csak azt az emberek ráfogják a fizikára. Ha vodatérerö nincs, az a voda hibája, minden esetben. Na ez ellen akar "védeni" ez a reklámkapmány. De szerintem "az ellen nem véd", minthogy kiderül e hozzászólásokból.

csüt. márc. 16, 2006 7:37
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. márc. 16, 2006 1:08
arany tag

Hozzászólás 
VonBraun írta:
CineDOG írta:
Hűha!
Kiálltak egy jó térerős helyre, és verték a nyálukat, hogy milyen klasszak vagyunk??
Nem semmi!

Igen, ezt nem akartam én felhozni, de kínosan ügyeltek arra, hogy sík vidéken, vagy ha nem, akkor legalább valamilyen főközlekedési út mellett legyen "térerő"próba, ahol egyébként is lenne, ha nem próbálnák. PV

Nem arról szól ez a reklám, hogy tényleg mindenhol fullos a térerö, hanem hogy az emberekböl elhessegessék a "rossz voda térerö" begyöpösödést. Mert minden hálózatnak vannak gyenge pontjai, persze, hogy nem oda megy a voda reklámozni, ahol tudja, hogy rossz a térereje. De jöhetnének hozzánk, Püskire is, ott 3 telefonból egy meg sem mukkanna, egy recsegve szólna, egy meg tökéletesen müködne. Az az egy, ami tökéletesen müködne, történetesen vodás lenne.

szer. márc. 15, 2006 22:21
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Hűha!
Kiálltak egy jó térerős helyre, és verték a nyálukat, hogy milyen klasszak vagyunk??
Nem semmi!

Igen, ezt nem akartam én felhozni, de kínosan ügyeltek arra, hogy sík vidéken, vagy ha nem, akkor legalább valamilyen főközlekedési út mellett legyen "térerő"próba, ahol egyébként is lenne, ha nem próbálnák. PV

szer. márc. 15, 2006 20:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hűha!
Nem semmi!

szer. márc. 15, 2006 19:20
arany tag

Hozzászólás 
Baján ma voltak. Vodás autó, 3 kis pult SE telefonokkal. A kijelző szigoruan letakarva valami fehér matricával.A lányok kedvesek voltak, hívást inditotak a telefonokról. A telefonban hallható szöveg egyforma volt (gépi hang, 1 kellemes női hang jobb lett volna). :( Ezután félig leszedte a kijelzőről a matricát megmutatva hogy az 1. VODA, a 2. PANNON és a 3. T-MOBILE. A kérdésre a válaszokat kérdőíven rögzítették névvel, címmel, e-mail címmel és telefonszámmal. 3 sorsjegyet kellet húzni és akár nyerhettél 1 hívásjelző kütyüt (v. többet) :D . A fődíjat majd áprilisban sorsolják!
Ja persze nem az elsődleges e-mail címet és a telefonszámot adtam meg! :twisted:

szer. márc. 15, 2006 16:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen,most wap-ról vagyok.Kösz az infókat,majd neten Én is +nÉzem.

szomb. márc. 04, 2006 15:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
mefisto írta:
Tőlünk nem messze nÉhány faluban is lesz (volt).Már a helyi napilapban is nyomta a Voda a nÉptoborzó hirdetÉsÉt.Kíváncsi vagyok hogyan törtÉnik ez az egÉsz,vmi ajándÉkot is kapnak a rÉsztvevők.Esetleg volt már vki :)?
1 hetes, két személyes madeirai utazás a nyeremény, teljes ellátással. Az akció (március 1-31.) során 256 helyszínt keresnek fel. De beadtam a linket, azon minden info fent van. Az is, milyen helyszíneken voltak, és hova mennek ma, meg holnap. De amint látom, Te wapról írtál.

szomb. márc. 04, 2006 14:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Tőlünk nem messze nÉhány faluban is lesz (volt).Már a helyi napilapban is nyomta a Voda a nÉptoborzó hirdetÉsÉt.Kíváncsi vagyok hogyan törtÉnik ez az egÉsz,vmi ajándÉkot is kapnak a rÉsztvevők.Esetleg volt már vki :)?

szomb. márc. 04, 2006 14:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Térerőpróba a Vodafone-nál: http://prog.vodafone.hu/lefedettseg/default.asp
A környékemet nagy ívben kerüljék el 8) !

szomb. márc. 04, 2006 13:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
zsloti írta:
Sziasztok
Nem tudjátok mi avan a vodával?
Küldtem emilt nekik mert érdekelné a cégemet a flottakövetésük ,de semmi válasz már vagy 1 hete
Van vagy 20 előfizunk és ugy félmillós havi számlánk
Nem tudom nem lenne jobb a másik kettő közül szerződni valamelyikkel?:)
1270-ezz, vagy kapcsolattartó.

pén. márc. 03, 2006 20:59
ezüst tag

Hozzászólás 
zsloti írta:
Sziasztok
Küldtem emilt nekik mert érdekelné a cégemet a flottakövetésük ,de semmi válasz már vagy 1 hete

Vissza fognak írni... 3 hónap múlva.

pén. márc. 03, 2006 16:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

pén. márc. 03, 2006 16:09
platina tag

Hozzászólás 
Elindult a Select Bulizóna opciója!

Meglepően korrekten leírták az összes többi opcióval az átfedéseket, és azok kezelését! :)
http://www.vodafone.hu/images/keszuleke ... eirasa.pdf

szer. márc. 01, 2006 13:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
8 havi kimutatást.

Küldtem mailt!
Az enyém is megjött, még ha nem is teljesen úgy, ahogy kértem. Igazán kihúzhatták volna még 3 hétig, addigra letelt volna a 2. 30 nap és megszületett volna az újabb elmarasztaló (de a fokozatosság elve miatt valószínűleg már pénzbüntis) elsőfokú NHH határozat.
De sebaj, úgy tűnik, lehet rajtuk találni egy újabb fogást. Majd még megálmodom éjjel, hogy szemét legyek-e és elküldjem-e az NHH-nak. :)

pén. feb. 24, 2006 23:17
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 40  Következő