Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 19:02

Hozzászólás a témához  [ 2563 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  Következő
Nokia 6230i 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Érdekes észrevétel: a "Beállítások/Saját hivatkozások"-ban nálatok is Hangutasasítá-sok van? :)

igen

szer. ápr. 05, 2006 11:09
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes észrevétel: a "Beállítások/Saját hivatkozások"-ban nálatok is Hangutasítá-sok van? :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hauptmann szer. ápr. 05, 2006 11:11-kor.

szer. ápr. 05, 2006 9:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Nemtudom, hogy erint -e megvalakit, de a mai naptol a MacOS 10.4.6 os system update-nek koszonhetoen mar ez a tipus(ahogyan a tobbi S40 es nokia) is bekerult az isync altal tamogatott telefonok listajaba.

Vagyis lehet sync elni mac en is a telloval, sms-t irni az AddressBook bol.

:)

kedd ápr. 04, 2006 16:18
platina tag

Hozzászólás 
Háttérképek vannak valahol összegyűjtve ehhez a telefonhoz?

vas. ápr. 02, 2006 10:50
ezüst tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Kb 2 het van fenn a telón a 3,70-es szoft, azóta rendszeresen csinálja azt, hogy a beszélgetések után nem pakolja ki nekem, hogy mennyi volt a beszélgetés ideje, sőt miután megnézem a hívásinfóban 0.00 az utolsó hívás ideje...

Találkozott már valaki hasonló problémával?

Nekem is ezt csinalja de 3.4 szoftal, de teljesen rendszertelenül. Eccer csak fogja magát, és nincs hivás utáni jelentés. Aztán kikapcs, bekapcs, és megint jó vagy 1 hónapig. Nem tudom mitől van, de idegesítő. A megoldás engem is érdekelne.

szomb. ápr. 01, 2006 6:04
platina tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Még pár kérdés.

Bekapcsolás után állandóan kiírja, hogy "Ellenőrizze a kapcsolat beállításait". Megnéztem a kapcsolat menüpontot, de nagyon nem találtam semmit, amivel a fenti hibaüzenet eltűnne. Mi lehet a gond?
...

Nekem a sima 6230 akkor írta ezt ki, mikor a presence (jelenlét?) szolgáltatást véletlenül bekapcsoltam. Lehet, hogy itt is ez van...

pén. márc. 31, 2006 10:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kb 2 het van fenn a telón a 3,70-es szoft, azóta rendszeresen csinálja azt, hogy a beszélgetések után nem pakolja ki nekem, hogy mennyi volt a beszélgetés ideje, sőt miután megnézem a hívásinfóban 0.00 az utolsó hívás ideje...

Találkozott már valaki hasonló problémával?

pén. márc. 31, 2006 10:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha ezt 7-8 éve írod le, amikor még leginkább Ni-MH akkuk voltak a piacon, akkor még OK is lenne (bár akkor is pontatlan, mert a csepptöltés nem erről szól), de a Li-ion akkuk idejében marhaság (azt ugyanis nem kell és nem is szokás csepptölteni, a mai telefonok, amik csak Li-ion akkuval mennek, nem is ismerik a csepptöltést).
Azzal a telefonnal/akkuval más lesz a gond. Bár valószínűleg nem nagy gond, csak elképzelhető, hogy a névleges maximális feszültsége valamivel a meghatározott alatt marad feltöltve is (vagy töltés után többet esik, mint kéne), és ezért érzékeli úgy a telefon, hogy már nincs 100%-on.

Üdv!

pén. márc. 31, 2006 10:03
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Ha folyamatosan be van kapcsolva, akkor gyakran rátölt... mintha k.va gyorsan szívná az akksit a készenlét. Tehát hiába töltöm egész éjjel kikapcsolat állapotban, reggel ha rádugom tölteni, kiírja hogy feltöltve, de 10 perc mulva már tölti is:)

Ezt hívják csepegtető töltésnek. Az akkumulátor gyorstöltők első lendületből csak kb. 70-75%-os töltöttséget képesek "belepréselni" az akksiba, hiszen az már azt jelzi vissza, hogy feltöltött. Aztán kis idő elteltével, amikor felszabadul egy kis hely, újra és újra tölt egy keveset. Így végül 14-16 óra alatt elérhető akár 95% körüli töltöttség is.

Próbáld ki, hogy mennyit bír a telcsid, ha kikapcsolva töltöd egy éjszakán át, illetve, ha bekapcsolva töltöd csak addig, míg ki nem írja, hogy feltöltve (2-3óra).

pén. márc. 31, 2006 6:34
arany tag

Hozzászólás 
Nincs valahol a neten "okos" Logomanager Pro Suite 2.2.2, vagy Mobius/PX 2.2.1?

pén. márc. 31, 2006 5:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Rian írta:

Hát nekem ki/be kapcs nélkül is ezt csinálja.

kikapcsolt állapotban?

Ha folyamatosan be van kapcsolva, akkor gyakran rátölt... mintha k.va gyorsan szívná az akksit a készenlét. Tehát hiába töltöm egész éjjel kikapcsolat állapotban, reggel ha rádugom tölteni, kiírja hogy feltöltve, de 10 perc mulva már tölti is:)

csüt. márc. 30, 2006 14:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Rian írta:
Ilyet én is írtam:) 6680-nal: egyser feltölt, aztán fél óra mulva megint tölt egy 10 percig, majd megint nem majd megint igen.. stb :)

Úgy látszik, a bekapcsolás reseteli a töltőáramkört, és újrakezdeni, aztán látja, hogy többet nem tud tölteni, lekapcsol. Más magyarázata nem lehet. :)

Hát nekem ki/be kapcs nélkül is ezt csinálja.

csüt. márc. 30, 2006 14:45
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Ilyet én is írtam:) 6680-nal: egyser feltölt, aztán fél óra mulva megint tölt egy 10 percig, majd megint nem majd megint igen.. stb :)

Úgy látszik, a bekapcsolás reseteli a töltőáramkört, és megpróbálja újrakezdeni, aztán látja, hogy többet nem tud tölteni, lekapcsol. Más magyarázata nem lehet. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hauptmann csüt. márc. 30, 2006 14:58-kor.

csüt. márc. 30, 2006 14:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
rtam korábban, hogy egész éjszaka töltött az ACP-8E. Mikor feltettem töltőre este, nyugtáztam, hogy töltődik, kikapcsoltam. Reggel viszont bekapcsolás után, mikor még rajta volt a töltő, ismét elkezdte tölteni az akksit 10 percig. Olvastam egy másik topicon is ugyanezt.

Mindenesetre érdekes.

csüt. márc. 30, 2006 14:31
arany tag

Hozzászólás 
rtam korábban, hogy egész éjszaka töltött az ACP-8E. Mikor feltettem töltőre este, nyugtáztam, hogy töltődik, kikapcsoltam. Reggel viszont bekapcsolás után, mikor még rajta volt a töltő, ismét elkezdte tölteni az akksit 10 percig. Olvastam egy másik topicon is ugyanezt.

Mindenesetre érdekes.

csüt. márc. 30, 2006 14:25
arany tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
T wappal nem megy a dolog, kipróbáltam a wap/Wap játékot is. Beírok egy oldalt az Opera Minibe, és csak annyit ír, hogy "Feldolgozás" az idők végezetéig. :) Az érdekes az, hogy a GPRS jelző ikonja nem is jön elő. Úgyhogy egyelőre ennyi, 1990-ért meg nem fogok Domino Net 50-re előfizetni, teljesen felesleges.

OK. Legalább ezt is tisztáztuk. :)

csüt. márc. 30, 2006 8:02
arany tag

Hozzászólás 
T wappal nem megy a dolog, kipróbáltam a wap/Wap játékot is. Beírok egy oldalt az Opera Minibe, és csak annyit ír, hogy "Feldolgozás" az idők végezetéig. :) Az érdekes az, hogy a GPRS jelző ikonja nem is jön elő. Úgyhogy egyelőre ennyi, 1990-ért meg nem fogok Domino Net 50-re előfizetni, teljesen felesleges.

szer. márc. 29, 2006 19:26
arany tag

Hozzászólás 
Oké, majd megnézem.

Más. Nincs meg valakinek kimentve az összes gyári téma? Különösen az intense.nth érdekelne.

szer. márc. 29, 2006 17:27
arany tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
[Van user/pass beírási lehetőség, de mit írjak oda? Ha üresen hagyom, akkor nem csatlakozik az Opera, netre pedig nem fizettem elő a T-nél.

A wap előfizetéseddel próbáld ki! A külön hozzáférési pont: "wap", a felhasználónév: "wap", a jelszó pedig "Wap" (nagy W-vel). Egy próbát megér, ha már rákérdeztél a témára. :)

szer. márc. 29, 2006 15:20
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Az hogy lehet, hogy Neked nincs ilyen lehetőség (user/pass).?
Ha a 8E 8 óráig töltött ( :shock: ), akkor vagy a töltőd rossz, vagy az akkud (esetleg a telefon). Ugyanis a 8E-vel kb. 2 óra alatt kellene feltöltődnie.
ACP 7E-vel ugyanez 3 - 3 és 1/4 óráig tart.

Van user/pass beírási lehetőség, de mit írjak oda? Ha üresen hagyom, akkor nem csatlakozik az Opera, netre pedig nem fizettem elő a T-nél.

Nem hinném, hogy bárminek is baja lenne. Tegnap elég sokat telefonáltam, meg nyomogattam, egy egység hiányzik csak, ha rosszul lenne feltöltve, akkor már rég lemerült volna. Akkor arra tudok még gondolni, hogy valamikor reggel, mielőtt megnéztem a telefont, áramszünet volt.

Na, majd a következő töltésnél figyelni fogom az időt.

szer. márc. 29, 2006 10:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az hogy lehet, hogy Neked nincs ilyen lehetőség (user/pass).?
Ha a 8E 8 óráig töltött ( :shock: ), akkor vagy a töltőd rossz, vagy az akkud (esetleg a telefon). Ugyanis a 8E-vel kb. 2 óra alatt kellene feltöltődnie.
ACP 7E-vel ugyanez 3 - 3 és 1/4 óráig tart.

Üdv!

szer. márc. 29, 2006 10:46
arany tag

Hozzászólás 
user01 írta:
Azért kipróbálhatnád felhasználónévvel és jelszóval. Hátha... :)

És mit írjak be, ha nincs ilyemi? Has? :)

Az ACP-7E mennyi idő alatt tölti fel a telefont? Nekem a 8E kb. 8 óra tette ezt meg (legalábbis az akkutöltés jeltő "futása" ekkor szűnt meg.

szer. márc. 29, 2006 5:43
arany tag

Hozzászólás 
Azért kipróbálhatnád felhasználónévvel és jelszóval. Hátha... :)

kedd márc. 28, 2006 21:11
arany tag

Hozzászólás 
Értem, akkor az Operához kell egy GPRS net előfizetés, wappal nem megy.

kedd márc. 28, 2006 20:49
arany tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
user01 írta:
...Így már ment az Opera...

Kipróbáltam az általad leírt módszert. Azt mondta a telefon, hogy fizessek elő a GPRS-re. Érdekes, hogy utána a beépített wap böngészőnél is ezt írta, de ha visszanyomtam a T beállításait, akkor ment a beépített, de az Opera nem.

Ami még eszembe jutott, nekem elég régi sim kártyám van, és most van ez a dinamikus. Lehet, hogy ki kellene cseréltetnem, vagy az csak a 3G-hez kell?

Én 6230i-t (3.40) használok, internettel (T-Mobile GPRS NET beállítás) és az első pillanattól fogva gyönyörűen szalad az OperaMini. Wap-on nem tudom kipróbálni. De most hogy belegondolok, talán volt, hogy nem indult, és akkor csak az újratelepítés segített. Kipróbálom egyéb módszerekkel...

kedd márc. 28, 2006 20:12
arany tag

Hozzászólás 
Figyelni kell arra, hogy T-mobilnál nem "net", hanem "internet" a netes APN! Valamint meg kell adni felhasználónevet: "wap" (kis w) és jelszót: "Wap" (nagy W)! Tehát ha a külön hozzáférési pont létrehozásánál nem adtad meg a felhasználónevet és a jelszót, akkor érthető, hogy azt kéri, fizess elő. Talán, ha pótolod, menni fog!

A sim kártya nem hiszem, hogy szerepet játszik. Az enyém hét éves...
Sok sikert! :)

kedd márc. 28, 2006 20:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
3G-hez telefon kell, nem SIM.

Üdv!

kedd márc. 28, 2006 19:56
arany tag

Hozzászólás 
user01 írta:
...Így már ment az Opera...

Kipróbáltam az általad leírt módszert. Azt mondta a telefon, hogy fizessek elő a GPRS-re. Érdekes, hogy utána a beépített wap böngészőnél is ezt írta, de ha visszanyomtam a T beállításait, akkor ment a beépített, de az Opera nem.

Ami még eszembe jutott, nekem elég régi sim kártyám van, és most van ez a dinamikus. Lehet, hogy ki kellene cseréltetnem, vagy az csak a 3G-hez kell?

kedd márc. 28, 2006 18:32
arany tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Opera Mini:

Valaki, aki esetleg látta működés közben az Operát 6230i-n? :)
A "Kapcsolat beállítása" dologra nincs ötlet?

Én Pannonos vagyok, tehát wap és net is van egyszerre. Ennek ellenére az alapbeállításokkal nálam sem ment az Opera, csak az általad említett szöveget írta ki. Létre kellett hoznom külön egy "hozzáférési pont"-ot (Beállítások / Konfiguráció / Személyes konfigurációs beállítások / Opciók / Új hozzáadása / Hozzáférési pont). Itt adtam egy nevet neki, az átvitel módja GPRS, a GPRS-elérési pont pedig "wap" vagy "net" (mindkettővel működik). Ezután a Beállítások / Konfiguráció / Használt hozzáférési pont menüben ki kell választani az imént létrehozott hozzáférési pontot. Így már ment az Opera.
Talán tudtam segíteni. :)

hétf. márc. 27, 2006 22:01
vas-tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Namost az a helyzet, hogy lehet ingyenesen regisztrálni a nokia fórumon, ami ad egy serialt, a progiban pedig a felhasználónevet és a serialt kell megadni. Szépen tovább is lép, eltűnik a HELP menüpontból a regisztrációs menüpont, de a splash screen-en ott marad a "14 days left in free trial period" szöveg...

Üdv!

Én is arra emlékeztem, hogy az oldalon volt a serial is a régi 1.2-nél. Viszont most nem találom. Tudnál dobni egy linket!

Kösz.

hétf. márc. 27, 2006 6:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
ACP 7-E: 3,7V 355mA.

A feszültség számít kevésbé, azt úgyis a telefon szabályozza le.

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 20:14
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Használható.

ACP-8E: 5,3V 500mAh
ACP-12E: 5,7V 800mAh

Mondjuk a Nokia szerint a 8E nem kompatibilis a 6230i-vel. Nem tudom, hogy az a -0,4V feszültésg számít-e valamit, normálisan feltölti-e az akksit. De a kisebb töltőáramot preferálnám, és a 8E pont jó lenne ebből a szempontból.

Az ACP-7E fenti paramétereire kíváncsi lennék.

Opera Mini:

Értem. Valaki, aki esetleg látta működés közben az Operát 6230i-n? :)

A "Kapcsolat beállítása" dologra nincs ötlet?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hauptmann vas. márc. 26, 2006 20:25-kor.

vas. márc. 26, 2006 16:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
OFF
Fentebb boncolgatott ThemeStudio 2.0-hoz van valakinek elképzelése? Már arról, hogy bár ingyenesen kérhető hozzá sorozatszám a Nokia fórumról, azt megadva el is tűnik a regisztráció lehetőség, de mégis ott van a splash screen-en, hogy 14 nap van még hátra a kipróbálási időből... Ezt két napja írja, szóval úgy tűnik, mégis regisztrált lett, csak identitászavaros, de megerősítést várok. :)
Egyébként Java-ban van megírva, és jó lomha emiatt.
ON

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 15:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Vagy csak Pannonos vagy... :) (Náluk WAP=internet)

Üdv!

Ez mondjuk igaz. :D

vas. márc. 26, 2006 15:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
folyamatosnál a t-mobile, ha jól tudom, 10 percenként számláz egy egységet akkor is, ha nem volt adatforgalom.
Dehogyis...
Az csak arra vonatkozik, hogy a telefon a "GPRS hálózatra" is feljelentkezik és folyamatosan rajta is van, de aktív GPRS kapcsolat ettől még nincs.
Ez mindössze arra jó, hogy ha adatforgalmat indítasz, gyorsabban felépül az aktív kapcsolat, nem kell még a GPRS hálózatra jelentkezést is megvárni.

Dannyboy írta:
Nekem 6600-án és SE D750i-n is gprs wappal megy az Opera mini.
Lehet, hogy ez 6230i "betegség"?
Vagy csak Pannonos vagy... :) (Náluk WAP=internet)

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 14:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Sziasztok,

Beleolvasgattam a topicna, és láttam, hogy az ACP-12E töltő nem a legjobb megoldás, sokan ACP-7E-t használtok. A 6210 ACP-8E-je használható esetleg, vagy nem ajánlott?

Használható.

vas. márc. 26, 2006 13:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Az Opera Mini csak GPRS INTERNET -tel fog menni, GPRS WAP-pal nem.

Nekem 6600-án és SE D750i-n is gprs wappal megy az Opera mini.

Lehet, hogy ez 6230i "betegség"? Amikor volt 6230i-m, az Opera nem ment rajta. Valami hibaüzenetet dobott és annyi. Ezt nagyon sajnáltam.

vas. márc. 26, 2006 13:19
platina tag

Hozzászólás 
Az Opera Mini csak GPRS INTERNET -tel fog menni, GPRS WAP-pal nem.

vas. márc. 26, 2006 9:43
arany tag

Hozzászólás 
Még pár kérdés.

Bekapcsolás után állandóan kiírja, hogy "Ellenőrizze a kapcsolat beállításait". Megnéztem a kapcsolat menüpontot, de nagyon nem találtam semmit, amivel a fenti hibaüzenet eltűnne. Mi lehet a gond?

Most egy láma dolog fog jönni, de mentségemre szólva a 6230i az elsp ilyen telepítgetős "komolyabb" telefonom. Feldobtam az Opera Minit. Ugyebár ennek GPRS kapcsolat kell, beállítottam a T-Mobile GPRS WAP Start-ot, így van élő GPRS kapcsolatom (megy is, a beépített böngészővel teszteltem). Viszont, ha az Operával akarok kapcsolódni valahova, azt írja, hogy "A communication error occured. Your browsing experience might be limited. Error 10-1.43:80". Valamit be kellene állítani még, de mit?

A GPRS kapcsolat menün belül mit érdemes beállítani? Folyamatos, vagy "Ha szükséges"? Folyamatosnál nem számláz akkor is, ha nincs kapcsolat?

A GPRS modembeállítás akkor kell, ha a telefont modemnként akarom használni? Az "Aktív elérési pont szerkesztése" pont alá mit kell beírni?

Köszi a válaszokat.

vas. márc. 26, 2006 8:52
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Beleolvasgattam a topicna, és láttam, hogy az ACP-12E töltő nem a legjobb megoldás, sokan ACP-7E-t használtok. A 6210 ACP-8E-je használható esetleg, vagy nem ajánlott?

vas. márc. 26, 2006 7:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Namost az a helyzet, hogy lehet ingyenesen regisztrálni a nokia fórumon, ami ad egy serialt, a progiban pedig a felhasználónevet és a serialt kell megadni. Szépen tovább is lép, eltűnik a HELP menüpontból a regisztrációs menüpont, de a splash screen-en ott marad a "14 days left in free trial period" szöveg...

Üdv!

szomb. márc. 25, 2006 23:22
vas-tag

Hozzászólás 
Emberek,

A ThemeStudio 2.0-hoz van valakinek egy kulcsa?

Elküldené?

Kösz:
gereke@freemail.hu

szomb. márc. 25, 2006 21:23
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
A masodik kerdesre valoszinuleg az a valasz, hogy nem bug, hanem merul az akksid...amikor elfogy egy egyseg, akkor kapcsol be a kijelzo par masodpercre.

Ez jó gondolat, elfogadom. De sajnos a másik az nagyobb probléma, ugyanis nem is "értesülök" a kapcs.megszakadásáról, mert a windows nem jelzi, hogy megszakadt a kapcsolat.
Éppen ezért először win bug-ra gondoltam, de egy kollégámnak ugyanez a szoft-verzio (3.40) a 6230i-jén ugyanezt produkálja. Megszakad a kapcsolat, és csak onnan jössz rá, hogy folyamatosan 404 jön mindenre :-)
Jó lenne, ha ez megoldódna, mert más típusokkal (pl SER 610) ezt egyszer sem csinálta a 2 év alatt...

vas. márc. 19, 2006 17:47
arany tag

Hozzászólás 
Az irodai USB szerintem jó, mivel mással tökéletesen működik, pl: Pendrive

Az én Notebookomon magyar win XP SP2 van fenn, az irodai gépen angol win XP SP2-vel, tehát ugyanaz, csak a nyelve más.

vas. márc. 19, 2006 15:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Milyen op' rendszer van az irodai gépen?

Üdv!

szomb. márc. 18, 2006 23:44
ezüst tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Hozzám került egy DKU-2es gyári adatkábel. Namost a Notebookomon kifogástalanul működik, hogy Pendriveként lárja a telefont a windows. Az irodai gépen viszont nem ismeri fel.

Esetleg az a problem, hogy a PC Suitenak fenn kell lennie mindegyik gépen?

a pendrive módhoz nem kell fent lennie a pcisuitenak sehol. lehet, hogy az usbvel van valmi gond az irodai gépen :?:

szomb. márc. 18, 2006 21:44
arany tag

Hozzászólás 
tnoise írta:
3.70?

Aki használja a 3.70-es szoftvert, azt kérdezném, hogy az alábbi hibák megoldódtak-e a 3.40 (t-mobile)-hez képest:
- időnként eldobja a gprs kapcsolatot netezés közben bluetooth-on
- világítás bekapcsol ok nélkül, majd elalszik. leginkább gprs kapcsolat közben

Illetve érdekelne, hogy vannak-e előnyök a korábbi szoft-hoz képest.
Üdv:L

A masodik kerdesre valoszinuleg az a valasz, hogy nem bug, hanem merul az akksid...amikor elfogy egy egyseg, akkor kapcsol be a kijelzo par masodpercre.

szomb. márc. 18, 2006 18:57
arany tag

Hozzászólás 
Hozzám került egy DKU-2es gyári adatkábel. Namost a Notebookomon kifogástalanul működik, hogy Pendriveként lárja a telefont a windows. Az irodai gépen viszont nem ismeri fel.

Esetleg az a problem, hogy a PC Suitenak fenn kell lennie mindegyik gépen?

szomb. márc. 18, 2006 17:21
arany tag

Hozzászólás 
tnoise írta:
3.70?

Aki használja a 3.70-es szoftvert, azt kérdezném, hogy az alábbi hibák megoldódtak-e a 3.40 (t-mobile)-hez képest:

Utóbbi biztos nem, előbbire nem tuok válaszolni.

szomb. márc. 18, 2006 17:18
arany tag

Hozzászólás 
3.70?

szomb. márc. 18, 2006 16:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2563 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 52  Következő