Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 11:30

Hozzászólás a témához  [ 2012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Következő
Motorola V3 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Bányászbéka írta:
Üdv!

Barátnőm V3asa 1 hónap után tegnap elkezdte 15 mpen belül eldobálni a hívásokat. Az elődje gyári hibás volt, kicserélték garanciában. Van ötletetek, ez mitől jött elő egy hónap után? Közrejátszhat, hogy az mms és wap beállításokat próbáltam előtte beállítgatni?

Hát.. Hogy van-e köze? Szerintem nincs, de állítsd vissza a gyári beállításokat, és ha akkor is megmarad a hiba, akkor nem volt hozzá köze.

Lehet, hogy GSM boltból vetted? Ha igen, akkor ezt olvasd el:
http://mobilarena.hu/c.php?mod=10&id=18108

Szerintem ezen készülékek egyike a barátnődé.

hétf. ápr. 24, 2006 12:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Barátnőm V3asa 1 hónap után tegnap elkezdte 15 mpen belül eldobálni a hívásokat. Az elődje gyári hibás volt, kicserélték garanciában. Van ötletetek, ez mitől jött elő egy hónap után? Közrejátszhat, hogy az mms és wap beállításokat próbáltam előtte beállítgatni?

hétf. ápr. 24, 2006 11:48
arany tag

Hozzászólás 
Egy kis technikai segítség kellene.

Adott az Mpx200-asomhoz vásárolt eredeti motorolás sztereó rádiós headset,aminek a "bedugója" természetesen nem kompatibils a V3-as USB-töltő csatlakozójával.

Van szerintetek olyan átalakító,amivel tudom használni a V3-ason a rádiós headset-et? :shock:

pén. ápr. 21, 2006 7:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
A képen a jobb oldali soft gomb felett van egy kis kék led, ez mikor villog? :roll: Én még sosem láttam! :shock:

Az a luk ott a fénymérőé. Csak hardver moddal érhető el, hogy az kéken világítson, illetve nem az, hanem egy kék led ahelyett. Szeritnem a képen egyébként egy számítógépen moddolt két van.

Próbáljátok ki, minden gombnyomás után mér fényt a telefon. Tegyétek erős lámpafény alá, nyomjatok egy gombot. Le fogja kapcsolni a billentyűzet világítását. Utána takarjátok le az ujjatokkal, és nyomjatok még egy gombot, fel fogja kapcsolni.

szer. ápr. 12, 2006 7:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Fiúk, Lányok!

Itt van egy kép a V3-ról: http://www.motox.info/showthread.php?t=10832
A képen a jobb oldali soft gomb felett van egy kis kék led, ez mikor villog? :roll: Én még sosem láttam! :shock:
Hümmm... Érdekes. Nem lehet, hogy valamilyen "szerviz" művelet során? (flex, SW frissítés, stb.) Pedig van ott valami félvezető az tuti, ránéztem jó erős nagyítóval. ;)

szer. ápr. 12, 2006 7:13
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Fiúk, Lányok!

Itt van egy kép a V3-ról: http://www.motox.info/showthread.php?t=10832

kedd ápr. 11, 2006 22:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dr.Brain írta:
...Koszos volt belülről a kijelző, megkérdeztem, hogy lehetne-e rajta segíteni. Elvitte, visszahozta, megint volt egy pötty. Szóvá tettem, aztán megjegyezte, hogy ő aztán ráér egész nap ezzel szórakázni, ha gondolom. Aztán visszaadtam neki, hogy akkor tedd légy oly kedves. Elvitte megint dúlva-fúlva, aztán mikor visszahozta újra, vélgre már nem volt szöszös belülről. (Más kérdés, hogy mikor kiértem a napfényre láttam, hogy ujjlenyomatos belül, de már nem akartam visszamenni még egyszer, itthon megtisztítottam. Oda én sose többet nem megyek vissza...
Na ezért nem vitte el bronzi a poros kijelző miatt "gariba" a V3-asát... Inkább megcsináltam otthon.

pén. ápr. 07, 2006 22:26
platina tag

Hozzászólás 
Dr.Brain írta:
Neeem, Motoker a Retek utcában a Mammut mellett..

Igaz csak egyszer voltam ott egy T260-os telón SW-t frissíttetni, de akor nagyon korrektek voltak....

pén. ápr. 07, 2006 9:12
Moderátor

Hozzászólás 
Dr.Brain írta:
Hihetetlen hozzáállása volt megint annak a szervizes csókának egyébként. Borzasztó módon bánt a telefonnal már mikor átvette akkor is úgy nyitogatta a flipet egy kézzel, míg alázott mert szoftvert frissítettem, mint én a 10 hónap alatt sosem nyitottam ki ill. csuktam be. Jól át is néztem mielőtt aláírtam volna a papírt. Koszos volt belülről a kijelző, megkérdeztem, hogy lehetne-e rajta segíteni. Elvitte, visszahozta, megint volt egy pötty. Szóvá tettem, aztán megjegyezte, hogy ő aztán ráér egész nap ezzel szórakázni, ha gondolom. Aztán visszaadtam neki, hogy akkor tedd légy oly kedves. Elvitte megint dúlva-fúlva, aztán mikor visszahozta újra, vélgre már nem volt szöszös belülről. (Más kérdés, hogy mikor kiértem a napfényre láttam, hogy ujjlenyomatos belül, de már nem akartam visszamenni még egyszer, itthon megtisztítottam. Oda én sose többet nem megyek vissza.
Na, ezaz, ami elképzelhetetlen lenne egy EU-s munkahelyen.

Nálunk csak a sírás megy. Hogy kevés a pénz, drága minden. De az, hogy tényleg odaadással dolgozni, megfelelő mértékű alázattal, tisztelettel viselkedni azokkal, akikből a fizetést kapják, na az, az nem megy.

Komolyan mondom, ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy még mindig nincs elég munkanélküli, hogy megbecsülje az a munkáját, akinek van.

csüt. ápr. 06, 2006 21:42
ezüst tag

Hozzászólás 
norek írta:
Dr.Brain

Csak nem maxgsm??? :)

elég nagy bal..szokkal van tele az a hely.... :(

Neeem, Motoker a Retek utcában a Mammut mellett..

csüt. ápr. 06, 2006 18:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Dr.Brain

Csak nem maxgsm??? :)

elég nagy bal..szokkal van tele az a hely.... :(

csüt. ápr. 06, 2006 18:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Ma voltam Motoroláéknál. Elhoztam a múlt pénteken leadott V3-amat. A nagy bevizsgálásnak az lett a vége, hogy ajánlottak egy kijelzőcserét mint egyetlen megoldást, nem kevesebb mint 23000 forintért. És mondta, hogy hát sajnálja,a de a kijelző ilyen drága. Aztán mondtam neki, hogy maradjunk a 9500-ban mint anyagköltség, szerintem, bár gondolom ti nem a gyorsboltból veszitek, de mindegy. Aztán meglepődöt, hogy ezzel így tisztában vagyok, hogy uszkve 13000-rel akartak lehúzni mint munkadíj. Persze nem kértem a javítást, ha rosszabbodik a helyzet még meggondolom, hogy kicserélem magamnak a leírás alapján. Most már úgyis csak másodtelefon a D600 mellett.. :wink:

Hihetetlen hozzáállása volt megint annak a szervizes csókának egyébként. Borzasztó módon bánt a telefonnal már mikor átvette akkor is úgy nyitogatta a flipet egy kézzel, míg alázott mert szoftvert frissítettem, mint én a 10 hónap alatt sosem nyitottam ki ill. csuktam be. Jól át is néztem mielőtt aláírtam volna a papírt. Koszos volt belülről a kijelző, megkérdeztem, hogy lehetne-e rajta segíteni. Elvitte, visszahozta, megint volt egy pötty. Szóvá tettem, aztán megjegyezte, hogy ő aztán ráér egész nap ezzel szórakázni, ha gondolom. Aztán visszaadtam neki, hogy akkor tedd légy oly kedves. Elvitte megint dúlva-fúlva, aztán mikor visszahozta újra, vélgre már nem volt szöszös belülről. (Más kérdés, hogy mikor kiértem a napfényre láttam, hogy ujjlenyomatos belül, de már nem akartam visszamenni még egyszer, itthon megtisztítottam. Oda én sose többet nem megyek vissza.

csüt. ápr. 06, 2006 18:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nincs valami 'szereld magad' nyelvi csomag a Motoroláknál???

Használd angolul, mint én. Ott egyébként personalize/home screen az elnevezés az se túl találó, bár én már az első nap mindet tudtam, hogy hol van a menüben. Egyébként ez a logó középreigazítás már a V500-ban is benne volt.

Guni

csüt. ápr. 06, 2006 13:52
platina tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Zsuzsi írta:
http://motoportal.dox.hu/ oldalon kattints a leirások-ra és ott megtalálod a WAP és MMS beállítás leírását, (nem kell hozzá regisztrálni!)

Megintcsak, kösziiii :macso:

Igazán nincs mit! Örülök, hogy tudtam segíteni! :)

csüt. ápr. 06, 2006 11:07
platina tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
http://motoportal.dox.hu/ oldalon kattints a leirások-ra és ott megtalálod a WAP és MMS beállítás leírását, (nem kell hozzá regisztrálni!)

Megintcsak, kösziiii :macso:

csüt. ápr. 06, 2006 9:43
platina tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
A "telefonkönyv" tényleg horror, máig visszasírom a Siemens tökéletes címjegyzékét.
Esetleg valaki meg tudna dobni a voda GPRS WAP beállításaival? Sem a voda, sem a hellomoto oldaláról kért beállítások nem voltak hajlandóak működni...

csüt. ápr. 06, 2006 9:22
Moderátor

Hozzászólás 
Talán jelentkezz a motorolánál műfordítónak... :lol:

Igen, fel! :shock:

csüt. ápr. 06, 2006 8:59
Moderátor

Hozzászólás 
-guru- írta:
Macika írta:
BrOnZ írta:
Igazán nincs mit. Egyébként ezt most a V3-ból mondtam. Abban is ugyanígy kell.
Aha, akkor mostmár biztos, hogy én voltam a hunyó. Na persze egy olyan menürendszernél... :(

Nana. Biztos, hogy a menürendszer a hibás? :twisted:
Na, felébredt! ;)

Végignézted, hányat (és hova) kell lépni?

Menü ---> beállítások ---> testreszabás ---> kezdőlap ---> Elrendezés --- középre

Menü, beállítások, OK. Testreszabás, OK. Na de kezdőlap? Megint a fordítás! Miért kezdőlap?
10 mobilból 11-nél a kezdőlapot a wap böngészőre írják. És nem csak a Nokiánál!!!

Nincs valami 'szereld magad' nyelvi csomag a Motoroláknál???

Mert amúgy egészen megszerettem a V3x-et, csakhát azt a kazalnyi magyartalanságot tudnám feledni benne...

csüt. ápr. 06, 2006 8:55
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
BrOnZ írta:
Aha, akkor mostmár biztos, hogy én voltam a hunyó. Na persze egy olyan menürendszernél... :(

Nana. Biztos, hogy a menürendszer a hibás? :twisted:

csüt. ápr. 06, 2006 8:48
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

csüt. ápr. 06, 2006 8:45
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 06, 2006 8:14
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Macika írta:
Uraim! V3(i) tulajok!

Van arra mód (menü, ráolvasás, varázsvesszőzés, stb.), hogy V3(i) készüléknél az operátornév és az óra/dátum ne a bal felső sarokban kezdődjön, hanem szépen középre legyen zárva?
Igen. Menü ---> beállítások ---> testreszabás ---> kezdőlap ---> Elrendezés --- középre
Köszönöm, Uram.

Tehát a V3i-ben már van.

A múltkor volt a kezemben egy sima (de fekete) V3 és azon nem találtam meg. Ezek szerint én tévedtem...

csüt. ápr. 06, 2006 8:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Uraim! V3(i) tulajok!

Van arra mód (menü, ráolvasás, varázsvesszőzés, stb.), hogy V3(i) készüléknél az operátornév és az óra/dátum ne a bal felső sarokban kezdődjön, hanem szépen középre legyen zárva?
Igen. Menü ---> beállítások ---> testreszabás ---> kezdőlap ---> Elrendezés --- középre

csüt. ápr. 06, 2006 8:07
Moderátor

Hozzászólás 
Uraim! V3(i) tulajok!

csüt. ápr. 06, 2006 8:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
muszáj Neked pirossal írnod? Az általam preferált kék téma felett valahogy egyáltalán nem olvasható...

Besz*rás :) , az elmúlt 2 év során észre sem vettem, hogy van más stílus is, nem csak a subSilver... :)

szer. ápr. 05, 2006 23:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Te jazzkifli,

muszáj Neked pirossal írnod? Az általam preferált kék téma felett valahogy egyáltalán nem olvasható...

szer. ápr. 05, 2006 23:20
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
guni. írta:
...a telefonkönyv maga a horror...

A "telefonkönyv" tényleg horror, máig visszasírom a Siemens tökéletes címjegyzékét.
Esetleg valaki meg tudna dobni a voda GPRS WAP beállításaival? Sem a voda, sem a hellomoto oldaláról kért beállítások nem voltak hajlandóak működni...

szer. ápr. 05, 2006 23:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem, ez sajnos ilyen béna. Először a 8-ason lévőt kell áttenni valahova, és ezután a kívánt számot átírni nyolcasra. De semmiképpen se a használd a csere funkciót, mert az meghagyja az eredetit is, meg csinál egy újat a 8-ason. Emlékezz vissza, amikor vetted, én mondtam, hogy a telefonkönyv maga a horror... :-)

Egyébként ha simet akarok másolni inkább elkérem kistesóm C65-jét és megcsinálom Vissie-vel, szerintem sok idegeskedést spórolok meg vele...

Guni

szer. ápr. 05, 2006 19:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jujujjj... Vannak különbségek a V3 és a V3i között... Nem is csekélyek. No de addig is ameddig összefoglalom: A V3 SIM kártyájáról lementett adatokat, csak a V3i memóriájába tudtam visszatölteni (telefonkönyv) Ez jogos?

Más: hogy a bánatban lehet egy feltöltött telefonkönyv bejegyzést gyorshíváshoz társítani? Tehát van egy telefonszám, amit pl. a 8-as gombhoz akarok rendelni, mint gyorshívást. (8-as hosszan nyomvatart és a telefon hívja a számot) Ha a telefonszám bejegyzésnél ezt módosítom, akkor az eredetileg a 8-as helyen lévő bejegyzést elveszti a telefon. Ez jogos így, vagy valamit én rontok el?

szer. ápr. 05, 2006 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
@Trane: Köszönöm szépen!

Más... Belekeveredtem, mint majom a házicérnába. :) A V3-ason sikerült a kezdő "menü" 4 ikonját kicserélni arra amit én akartam... De most az úristennek nem találom, hogy hol kell ezeket beállítani. Valaki nem nyesi egyből?

Köszönöm: megvan...

szer. ápr. 05, 2006 17:17
ezüst tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Bronzi tisztelettel kérné t-mobos V3 tulajok segítségét. Megvan az új számom, meg a steril V3i-m. A T-Mobile-os beállítások kellenének: WAP, MMS, illetve E-Mail kliens használathoz. Ha valaki segítene megköszönném... :roll:

http://t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/tele ... /v3_be.pdf

szer. ápr. 05, 2006 16:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bronzi tisztelettel kérné t-mobos V3 tulajok segítségét. Megvan az új számom, meg a steril V3i-m. A T-Mobile-os beállítások kellenének: WAP, MMS, illetve E-Mail kliens használathoz. Ha valaki segítene megköszönném... :roll:

szer. ápr. 05, 2006 14:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
pst, p2k driverek, p2k commander Ebben a sorrenden. Viszont valahol olvastam, hogy a gyári csengőhangokat ha lehet ne bántsuk, mert meghülyül tőle. Most úgyis legfeljebb 300KB-ot nyersz vele...

Guni

szer. ápr. 05, 2006 11:29
arany tag

Hozzászólás 
Ha CSAK és kizárólag a gyárilag feltett -és mobile Phone Tools-al törölhetetlen-képeket/videót/hangokat akarom kitörölni,ahhoz mit kell feltelpíteni (p2k?pst?)?

(Java-t BT USB-n át nyomom,sw-t,flex-et nem akarok frissíteni, amugy t-mobilos sw van rajta).

Köszönöm a válaszokat előre is.

szer. ápr. 05, 2006 9:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmmm... Bóóóódog vagyok. Köszi! :)

kedd ápr. 04, 2006 12:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Megint p2k, meg pst, meg minden? :roll:

Igen.
P2k tools-al lemented a JAR-t, meg a JAD-ot, és ugyanazzal a mozdulattal visszaírod a másik telóba... :)

kedd ápr. 04, 2006 12:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
T. Sorstársak!

Letöltöttem a telefonomra -szolgáltatótól- néhány igen jó játékot. Anélkül, hogy újre letölteném jó pénzért, hogyan tudom átteni őket a másik v3-asomra? (...vagy legalább a PC-re...) BT nem igazán játszik. Megint p2k, meg pst, meg minden? :roll:

kedd ápr. 04, 2006 11:59
vas-tag

Hozzászólás kijelző/kábel csere
ha már ilyen jól benne vagytok a barkács témában,láttátok ezt a kis szerviz leírást? kicsit benne van a szétszedés,kijelzőcsere is.
www.motomodders.net/Portals/ 0/UserFiles/User11/V3-repair.pdf

szomb. ápr. 01, 2006 20:54
platina tag

Hozzászólás 
Dr.Brain írta:
...megharagudtam a V3-ra. Egyszerűen nem korrekt dolog az, ha a zsebemben beázik a telefon.. Mi lenne még új kijelzővel nxáron? Megint vehetnék újat?
Ha azt fogják mondani, hogy kijelzőcsere segít csak, akkor inkább használom amíg tudom internetezésre világos kijelzővel, aztán ha meghal, hát béke poraira, én most el fogok pártolni szeritnem a Motorolától. (Már ki is néztem a Samsung D600-ast :-))

...Ez nem MOTOROLA specifikus probléma :!:
Egyik rokonom garázsrendezés közben az ingzsebében tartotta a Nokia 6230-át és kissé megizadt munka közben. Az Ő telója javíthatatlanná lett nyilvánítva, a szervizben azt mondták, hogy éppen meg lehet javítani, de nem fog többé megbízhatóan működni! :( (Ismét Nokiát vett!) :) :wink:

Ja, a Speedshop-nál kapható: Fólia, Motorola V3, LCD átvezető szalagkábel, csatlakozóval és elektronikával (garancia nélkül) (utángyártott termék) AKCIÓS TERMÉK
Nettó ár:3192 Ft|Bruttó ár:3830 Ft
Raktáron

Egy próbát megér, :roll: ezt talán házilag is ki tudod cserélni :!: :?:

szomb. ápr. 01, 2006 19:19
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:

Naaaaaaa! Ez vagy nagyon hülye, vagy le akarnak húzni. Nézd meg:
Kép
Csupa bontható csatlakozó az egész! Ezt Te is egészen nyugodtan ki tudnád cserélni, nem hogy egy szervízes...

Hát, köszi a segítséget! Ennyit nekem nem fog megérni a probléma elhárítása. Borzasztóan megharagudtam a V3-ra. Egyszerűen nem korrekt dolog az, ha a zsebemben beázik a telefon.. Mi lenne még új kijelzővel nxáron? Megint vehetnék újat?
Ha azt fogják mondani, hogy kijelzőcsere segít csak, akkor inkább használom amíg tudom internetezésre világos kijelzővel, aztán ha meghal, hát béke poraira, én most el fogok pártolni szeritnem a Motorolától. (Már ki is néztem a Samsung D600-ast :-))

szomb. ápr. 01, 2006 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dr.Brain írta:
Szerinte csak szalagkábel csere lesz, de azt nem tuti, hogy tudja kijelzőcsere nélkül csinálni.

Naaaaaaa! Ez vagy nagyon hülye, vagy le akarnak húzni. Nézd meg:
Kép
Csupa bontható csatlakozó az egész! Ezt Te is egészen nyugodtan ki tudnád cserélni, nem hogy egy szervízes...

Guni

szomb. ápr. 01, 2006 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs.

Persze tudni kéne, mit értesz TELJES elrontáson. Alapvetően szoftveresen nem lehet végleg elrontani telefont.

szomb. ápr. 01, 2006 15:58
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás Csáó!
Szeretnék kérdezni vmit! Fontos lenne! Van olyan kód ami tönkre teheti a V3-as telefont TELJESEN? (mondjuk,ha megnyit egy kapott sms-t? vagy vmi ilyesmi) Köszi a választ! (irhatok privire is) KÖSZI!!!!

szomb. ápr. 01, 2006 11:11
platina tag

Hozzászólás 
DDori írta:
Video nekem sem hiányzik, ha más előnye nincs a sw cserének, akkor marad a "múzeális" sw, ez nekem is tőkéletesen működik.
Zsuzsi, bezárt kagylóval hívást el lehet utasítani?

A videón kívül még van annyi előnye, hogy 7Mb lesz a memo, több betűre lehet keresni a telkönyvben...
Bezárt kagylóval nem lehet hívást elutasítani, csak elnémítani, :( .....majd abbahagyja... :wink:

szomb. ápr. 01, 2006 9:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Akkor az régi sw, mellesleg az enyém is 1 éves, de nekem jó így is, mert a videózás nem érdekel és tökéletesen működik! 8)
Nem tudom, hogy végülis hol vetted a telót, de garanciában felteszik az új szoftvert! Persze addig tedd vissza az eredeti akkut! :wink:

Használtan vettem egy teló szaküzletben, nem hiszem, hogy a T-Mob garanciája még érvényes lenne (elvileg júniusban lesz 1 éves, de független).
Video nekem sem hiányzik, ha más előnye nincs a sw cserének, akkor marad a "múzeális" sw, ez nekem is tőkéletesen működik.

Zsuzsi, bezárt kagylóval hívást el lehet utasítani?

szomb. ápr. 01, 2006 8:47
platina tag

Hozzászólás 
DDori írta:
Zsuzsi írta:
Az akksi tényleg nagyon vérszegényen viselkedik, de kb. 10 teljes feltöltés után éri el a max. kapacitását, tehát lesz az sokkal jobb is! :wink:
Ahogy látom a sw verziót, van annál újabb, (42-es)! Tud a telód videót rögzíteni? :roll:

Én is abban bízok, hogy ennél még sokkal jobban fogja bírni az akksi ha még párszor feltöltöm.
Kamera menüben nincs video választási lehetőség.

Akkor az régi sw, mellesleg az enyém is 1 éves, de nekem jó így is, mert a videózás nem érdekel és tökéletesen működik! 8)
Nem tudom, hogy végülis hol vetted a telót, de garanciában felteszik az új szoftvert! Persze addig tedd vissza az eredeti akkut! :wink:

pén. márc. 31, 2006 21:16
arany tag

Hozzászólás 
DDori írta:
Most csippantott, hogy merül az 1200-as aksi. 55 órát bírt, ebben az időszakban kb 40 perc beszélgetés, 5-6 SMS volt. Remélem pár töltés után tovább fogja bírni, mert ez az 55 óra egyenlőre csalódás a számomra.

Más:
R74_G_0E.40.79R a sw verzió. Ennél érdemes újabbra cseréltetni?

Muzeális szoftver....

pén. márc. 31, 2006 20:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Az akksi tényleg nagyon vérszegényen viselkedik, de kb. 10 teljes feltöltés után éri el a max. kapacitását, tehát lesz az sokkal jobb is! :wink:
Ahogy látom a sw verziót, van annál újabb, (42-es)! Tud a telód videót rögzíteni? :roll:

Én is abban bízok, hogy ennél még sokkal jobban fogja bírni az akksi ha még párszor feltöltöm.

Kamera menüben nincs video választási lehetőség.

pén. márc. 31, 2006 20:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát.. Én jól jártam.. Kivilágosodot a kijelző,és a kamera csíkozott. Elvittem a Motokerbe, ott meg kérdezi a szervizes, hogy külföldön vásároltam-e a készüléket? Merthogy külföldi szoftver van rajta. Aztán innentől nem éreztem szükségét tagadni, és elmagyaráztam neki, hog miért van rajta külföldi flex, és a kb. két hetes szoftver. Mondta, hogy megérti, de innentől buktam a gararnciát, és csak pénzért csinálják meg. Azt mondta látott egy kis ázást felül, ami klímaváltozás, vagy zsebben hordva izzadás miatt lehetett. Szerinte csak szalagkábel csere lesz, de azt nem tuti, hogy tudja kijelzőcsere nélkül csinálni. Az meg akkor már kb. 20000-nél jár költségben. Egyelőre csak árajánlatot kértem, aztán ha sok akkor nem fogom kérni a javítást.

Nem számítottam arra, hogy kekeckedni fognak. Szemétségnek tartom, de mindegy, persze, tényleg le van írva, hogy bukom a garanciát, ha belenyúlok a szoftverbe. De hát ha sokkal többet ki tudok hozni a készülékből egy jobb szoftverrel miért ne tenném? Hát ezért. No mindegy... ÍJ ;)

pén. márc. 31, 2006 18:29
platina tag

Hozzászólás 
DDori írta:
Most csippantott, hogy merül az 1200-as aksi. 55 órát bírt, ebben az időszakban kb 40 perc beszélgetés, 5-6 SMS volt. Remélem pár töltés után tovább fogja bírni, mert ez az 55 óra egyenlőre csalódás a számomra.
Más:
R74_G_0E.40.79R a sw verzió. Ennél érdemes újabbra cseréltetni?

pén. márc. 31, 2006 17:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Következő