Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 12:33

Hozzászólás a témához  [ 1663 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 34  Következő
Optikai meghajtók (CD/DVD/...) 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
sutszi: van tapasztalatod a 760-as szériáról? Én még nem láttam, csak azért kérdem.

szer. ápr. 12, 2006 10:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na a 740-A az pont a gyenge széria.

Üdv!

kedd ápr. 11, 2006 13:40
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi arcok!

Kéne vennem egy DVD-írót, mert a Toshiba SD-5002-esem kicsit sokáig írja a lemezeket. Mondjuk problémám nem volt vele.

Ahogy olvasgattam a topicot, Pioneer felé hajlok. Pio DVR-110 és 111 között mi a különbség? Azt tudom, hogy a D-s verziók nem írnak DVD-Ram-ot. Bár mondjuk most látok egy Plextor PX-740A-t 15000 körül. Az mennyire jó, mert olvastam olyanokat, hogy a Plextornak is becsúszik 1-1 gyengébb szériája.

kedd ápr. 11, 2006 13:33
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Milyet vegyek!!!
masssza írta:
DVD író vásárlás előtt állok [...] legfontosabb, hogy a enyhén karcos lemezeket is tudja másolni mert az említett típusoknál ez előfordul, hogy nem akarja másolni!
Most olvasó kell, vagy író?
Egyébként az a véleményem, hogy nem kell a lemezeket összekarcolni (elképzelni sem tudom, hogyan tud a toktól a meghajtóig és vissza megkarcolódni... egy leejtéstől még nem fog).
Ma már annyira olcsók az írók, hogy nem érdemes velük olvastatni is. Vegyél egy jó olvasót, és hozzá az írót. A PIO-k pl. írásban kitűnőek, olvasásban "futottak még" kategória...

Üdv!

szer. ápr. 05, 2006 19:03
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Milyet vegyek!!!
masssza írta:
DVD író vásárlás előtt állok de milyet vegyek? Eddig csak cd írom volt (Philips, LG) pár ismerősömnek van már Pio,LG,NEC de akadnak velük problémák. Nekem az lenne a fontos, hogy megbízható legyen sok fajta médiumot vigyen gond nélkül, de a legfontosabb, hogy a enyhén karcos lemezeket is tudja másolni mert az említett típusoknál ez előfordul, hogy nem akarja másolni!

Jó olvasónak, Plextor(ha sok pénzed van), LiteON, Toshiba.

szer. ápr. 05, 2006 17:43
ezüst tag

Hozzászólás Milyet vegyek!!!
DVD író vásárlás előtt állok de milyet vegyek? Eddig csak cd írom volt (Philips, LG) pár ismerősömnek van már Pio,LG,NEC de akadnak velük problémák. Nekem az lenne a fontos, hogy megbízható legyen sok fajta médiumot vigyen gond nélkül, de a legfontosabb, hogy a enyhén karcos lemezeket is tudja másolni mert az említett típusoknál ez előfordul, hogy nem akarja másolni!

szer. ápr. 05, 2006 17:24
arany tag

Hozzászólás 
Dester írta:

Komolyra (f)ordítva a szót: remélem beváltja a Pio a hozzá fűzött reményeket. :)

Én is remélem - sok jót hallottam a PIO-ról. Tőletek is, mástól is.

hétf. ápr. 03, 2006 14:14
Moderátor

Hozzászólás 
Alias: én akkor is elégedett vagyok, ha Neked LG-d van. Sőt, felőlem Dzsunkatronic is lehet. !-D Egyedül az biztos, hogy akkor ELÉGEDETLEN lennék, ha NEKEM LG-m lenne. :) Ugye érződik a finom különbség? !-Đ

Komolyra (f)ordítva a szót: remélem beváltja a Pio a hozzá fűzött reményeket. :)

hétf. ápr. 03, 2006 12:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kicsit konkretizálhatnád a dolgot, mert ebben a formában elég ködös... :)

Üdv!

hétf. ápr. 03, 2006 9:25
arany tag

Hozzászólás 
Nos!

Mivel sokan megszóltak, hogy egy LG "Gésa" 6103 tulajdonosa voltam, a nyomásnak engedve beruháztam egy Pio 110D-be. Most aztán kiderül, aminek ki kell derülnie. (Dester most biztos elégedett lesz... :twisted: )

hétf. ápr. 03, 2006 9:12
Moderátor

Hozzászólás 
Én meg azért, mert az én íróm az utolsó széria a Plextorok közül, ami még épp nem ismeri. De megmondom őszintén, állatira nem is hiányzik. :roll:

kedd márc. 28, 2006 12:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na én pont emiatt nem veszek DL lemezt. Marha drága.

Üdv!

kedd márc. 28, 2006 11:39
arany tag

Hozzászólás 
Egyébként ha már a lemezeknél tartunk, akkor megkérdezném, hogy (-)DL lemezekkel volt e már valakinek gondja?? Én eddig (+) DL eket vettem, nem is volt probléma (TRAX, Ridata, Verba), csak most a havernak vettem néhány DL lemezt nem néztem meg és véletlen minuszosokat hoztam neki. Ezzel meg az a gáz, hogy a NEC3520 -asa (gondolom a PIO 109 is) ami nem olyan régi szerkezet nem ismeri fel, ráadásul nem csak írni nem tud rá de a nero infotool szerint olvasni sem fogja. Az én Pio 110-em viszont tudná kezelni megírhatnám neki, de azzal semmire sem megyek ha csak az én gépemben lesz majd olvasható :evil: Kidobni meg nem akarom ahhoz túl drága volt.

kedd márc. 28, 2006 9:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Igen, csak az floppy volt, ez meg CD, DVD.
Egyébként éppen én is a pluszos Verbatimok mellett tanyáztam le, Mitshubishi Chemicals az alapanyag, ami nem a gagyik közé tartozik.
Reménykedem, hogy legalább 2-3 évig megmaradnak rajta az adatok, de ez nem jelent semmit. Ma már a legjobb lemezek közül is legalább a fele nem éli túl az 5 évet.
Nekem egyébként jobban bejönnek a pluszos lemezek, legalábbis eddig úgy tapasztaltam, hogy az írók, amikkel eddig találkoztam, pluszos lemezzel nem problémáznak.

Üdv!

Azért a +-os lemez fizikai felépítésébeől adódóan, nem "gyárthatnak" annyira hulladékot :lol:

kedd márc. 28, 2006 7:30
Moderátor

Hozzászólás 
Az én Plextorom is jobban szereti a pluszosakat. Egyébként a Verbatim egyszer írható korongjaival tényleg semmi bajom, legyen szó CD-ről vagy DVD-ről. De az RW-ket mind a 3 Plextor íróm utálja, legyen CD-RW (mindegy milyen sebességű), illetve DVD+RW vagy DVD-RW. Még tesztet is csináltam anno, hogy az NEC sokkal jobban megírta a Verbatim DVD+RW-t, mint a Plextor, HA megírta. Úgy látszik, erre a médiára valamiért pikkelnek Belgiumban. :)

hétf. márc. 27, 2006 23:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen, csak az floppy volt, ez meg CD, DVD.
Egyébként éppen én is a pluszos Verbatimok mellett tanyáztam le, Mitshubishi Chemicals az alapanyag, ami nem a gagyik közé tartozik.
Reménykedem, hogy legalább 2-3 évig megmaradnak rajta az adatok, de ez nem jelent semmit. Ma már a legjobb lemezek közül is legalább a fele nem éli túl az 5 évet.
Nekem egyébként jobban bejönnek a pluszos lemezek, legalábbis eddig úgy tapasztaltam, hogy az írók, amikkel eddig találkoztam, pluszos lemezzel nem problémáznak.

Üdv!

hétf. márc. 27, 2006 22:00
arany tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Ezzel nem találták fel a spanyolviaszt, mert recovery record, mint olyan már a DOS-os korszak óta is létezik.

Egyébként meg a Verbatim se csúcsminőség. Főleg az RW lemezei... Érdekes egyébként, hogy amióta csak van íróm, a Verbatim RW-ket nem szerette egyik Plextor író sem. Legyen szó CD-RW-ről vagy DVD-RW-ről... A normál lemezeivel sok bajom nincsen, de kétlem, hogy sokáig bírnák.

Pedig a teszteken elég jól szokott szerepelni a Verbatim. Úgy látszik a Plextorok nem szeretik annyire a Verbatim-ot :roll:
Én még a floppy lemezes korszakban szerettem meg a Verbatimot. Míg a többi lemeznél állandóan olvasási hiba volt, és igen gyakran újraformáztam majd kidobtam, a verbatimmal ez jóval ritkábban fordult elő. Úgy látszik változnak az idők...

hétf. márc. 27, 2006 21:37
Moderátor

Hozzászólás 
Ezzel nem találták fel a spanyolviaszt, mert recovery record, mint olyan már a DOS-os korszak óta is létezik.

Egyébként meg a Verbatim se csúcsminőség. Főleg az RW lemezei... Érdekes egyébként, hogy amióta csak van íróm, a Verbatim RW-ket nem szerette egyik Plextor író sem. Legyen szó CD-RW-ről vagy DVD-RW-ről... A normál lemezeivel sok bajom nincsen, de kétlem, hogy sokáig bírnák.

hétf. márc. 27, 2006 15:09
arany tag

Hozzászólás 
Végülis akinek van sok píze, az vesz pl VERBATIM lemezt vagy valami stabilan megbízható adathordozót, és nem próbálkozik a szuperolcsó gyakran szuperkaki lemezekkel. Én is jópárszor ráfaragtam gagyi minőségű CD lemezekkel, mert általában nem boltban szoktam vásárolni.
Persze ha valami fontos cuccot írok ki, azt nem gagyira írom, és nem írom túl+ gyorsan rábeszélem a haverokat, hogy ez a progi kell neki, és másolja le :wink:
Egyébként olvastam egy ByteGuardian nevű programról:
Idézet:
A ByteGuardian a CD-n vagy más
cserélhető lemezen tárolt állományok
(képek, iratok, zenék, filmek,
szoftverek, tömörített fájlok) sérülés
elleni védelmét biztosítja. A program a
védett fájlhoz metaadatokból álló
visszaállító fájlt készít, aminek a
mérete az eredeti fájltól függ. Amikor a
rendszer arra figyelmeztet, hogy
betölthetetlen egy fájl, és a
ByteGuardian-nel készítettünk hozzá
visszaállító fájlt, az elemzés indítása
után felderíti a sérülést, és kijavítja
az állományt. A bizalmas adatok
visszaállíthatatlan, végleges
eltávolítására is képes. Kezelését
megkönnyíti, hogy a gyakran használt
elérési utakat felvehetjük a kedvencek
közé. Futtathatjuk a parancssorról.

Ennek használatával már rosszabb minőségű adathordozókkal is biztonságban érzem magam :D

hétf. márc. 27, 2006 14:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
...

Khmmm.....
OFF, de 1,5 évvel ezelőtt beszereztem SCSI-DAT meghajtót, és sok kazettát.
Talán, ez tartósabb lesz :lol:

hétf. márc. 27, 2006 14:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most elgondolkodtam...
Lehet, keresek egy jó állapotú, kiszuperált szalagos meghajtót. :D
Mert a CD-kkel és DVD-kkel nem lehet archiválni, csal tárolni.
Azt azonban nem értem, miért nincs prémium kategória, ami tényleg kibírná 10-20 évig. Jó, ott a RAM, de egyrészt alultámogatott technológia, másrészt "picit" drága lenne arra archiválni.

Üdv!

hétf. márc. 27, 2006 12:27
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Soha nem írok és nem írtam túl lemezt, a CD-korszakban sem.
Egyrészt nem biztos dolog, másrészt inkább üresen hagyok egy részt.
A DVD-knél ráadásul ez is sokkal bizonytalanabb dolog, mint a CD-knél volt.

Üdv!

Laca szívemből szólt, mint már annyiszor. :)

Bishop: Te elkéred újra a havertól. Nekem viszont vannak olyan cuccaim (mint gondolom még sokaknak), amit évek alatt kapargattam össze (pl. 4 GB Guns 'n Roses MP3, 3 GB Ofra Haza (ismer valaki tőle egynél több zenét?), és még sorolhatnám), amit NEM tudok elkérni havertól. Ugyanígy vagyok a bakelitről bedigizett ritkaságokról. Ezek számomra mind pótolhatatlanok. Épp ezért szívom a fogam, amikor már a 2-3 éves lemezek sem mindig olvashatók. Hogy bízzon így az ember? Hiába a jó író, ha a hordozók minősége a béka segge alatt van. Eladnak belőle minél többet és csak addig működnek, amíg az ember megvesz belőle egy jó készletnyit, a többi már nem érdekli a gyártókat. Később úgyis kijönnek ilyen-olyan !!!NEW!!! feliratú lemezekkel, ahol ugyanez kezdődik elölről. Röviden: határtalanul szomorú vagyok.

hétf. márc. 27, 2006 11:23
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Üdv!

Én sem szoktam túlírni általában, főleg ha fontos adatokról van szó. Persze ha mp3-at, vagy filmet írok, akkor néha használom, mert ha mégsem tudnám olvasni, akkor elkérem újra a havertól. Viszont azt, hogy a CD-t/DVD-t megírás után mennyi ideig lehet olvasni, meg az író milyen hibajavító képességekkel rendelkezik, fontosnak tartom. A samsung SH-W162C és a LG GSA-4167B között kb 100Ft árkülönbség van, és ahogy elnézem, igaz, hogy az LG képes a DVD-RAM írására is, csak sajnos ez a minőség rovására megy, mert ha nem így lenne, akkor mindenki LG-t venne Samsung helyett, mert ugyanannyi pízér kap +-ba egy ilyen bonusz képességet :)
U.I.: Miután a tesztek alapján nem igazán tudtam tönteni(mert mindenhol mást írtak), a fórumokból végül eldöntöttem, hogy maradok az LG-nél. Elkezdek vele keményen pörkölni, aztán ha hibázik vagy beadja a kulcsot, akkor kicserélem. Ebben a minőségi kategóriában ugyis a kisebbik rosszat kell választani, mint hamarosan beköszöntő népszavazáson :wink:

hétf. márc. 27, 2006 7:13
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 23:31
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Bishop írta:
Az LG-ről viszont nem olvastam túl sok pozitív dolgot http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=14444
Ez ebből a hírből Neked hogy jött le? :D
Ráadásul átvették a CDRLabs-tól, és csak egy rövid összefoglaló.
Egyébként a PH "tárgyilagos, hozzáértő és objektív" LCD tesztjei óta azt sem hiszem el nekik, amit kérdeznek.

Üdv!

Ebből a hírből nekem semmi nem jött le, ami rettenetesen gyanús. Vajon mit titkolnak el? :wink:
De általában azt olvastam, hogy a Samsung jobb minőségben ír szinte akármilyen hordozóra, és ezek a legfontosabb tényezők. Az LG mondjuk tud DVD-RAM-ot, de azt nem fogok úgyse használni, és még pár dolgot amire szintén nincs szükségem, de sajnos DVD-t túlírni nem tud pl.

vas. márc. 26, 2006 22:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bishop írta:
Az LG-ről viszont nem olvastam túl sok pozitív dolgot http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=14444
Ez ebből a hírből Neked hogy jött le? :D
Ráadásul átvették a CDRLabs-tól, és csak egy rövid összefoglaló.
Egyébként a PH "tárgyilagos, hozzáértő és objektív" LCD tesztjei óta azt sem hiszem el nekik, amit kérdeznek.

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 20:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:
A cdrlabs-al vigyazni, mert fertozott, vloszinu meghackeltek.
Inkabb csak cdrinfo.
Vloszinu a 2 iro egy kategoria, nem veletlenul adtak ezt helyette.

Konkluzionak tobb forumon azt irjak hogy hat ilyen masodik
ironak elmegy. Dehat minek 2. iro? :lol:
Szal gondolom ez egy udvarias megfogalmazas.

Meg kesobb kielemezem a cdrinfo-s teszteket , realisnak tunnek.

Udv.

Kép

DVD-olvasónak, hű de nagyon jó a Gésa 4120 :lol:
Írni, meg Toshibával szoktam.

vas. márc. 26, 2006 18:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bishop írta:
Lossfer írta:
Akkor LG(eldzsiii) VSKép Samu

LG GSA-4167B
Kiszedtem a cdrlabs oldal cimet mert fertozott. :!:
igen itt is azt irja hogy javitotta az iras minosegen de csak
8/10 a teljesitmeny pontozas
Kép

SAMSUNG SH-W162C
http://cdrinfo.com/Sections/Reviews/Spe ... 6&PageId=0
LG GSA-4167B
http://cdrinfo.com/Sections/Reviews/Spe ... &PageId=22
Igen annyi biztos hogy egyik sem elvonalbeli.
Inkabb Plex,PIO,NEC,BENQ

Köszönöm a linkeket. Bár az angol tudásom szinte nulla, az összefoglaló alapján az LG valamivel jobbnak tűnik. Érdekes módon az írásminőségre azt írja az LG-nél, hogy jó, pedig számtalan fórumon olvastam, hogy az LG-vel megírt adathordozók hamarabb halnak. Magyar oldalakon viszont a Samsung-ról több jót olvastam, pl:http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=17617Az LG-ről viszont nem olvastam túl sok pozitív dolgot http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=14444,
fórumokon viszont elég keményen fikázták. Pl. a "sz*r" és "GSA-4167B" szókapcsolat a google-ban igen terjedelmes találati listát eredményezett ! Persze lehet, hogy LG-ből többet adnak el, és azért van ez így. Most megint bizonytalan lettem kicsit, bár még mindig a SAMSUNG-ra hajlok, mert fórumozók tömkelege elégedetlen vele. Szal, ha tud valaki DVD író tesztekkel foglalkozó oldal, akkor írja már meg(lehetőleg magyar).Addig is megpróbálom lefordítani a Cdrlabs-ostat.

Hi!

Teszt=ki mennyit fizet az eredményért, és pont :evil:
Nekem, pl. Toshibám van, amit mindenhol lehúztak, és LG-hez képest ég és föld.

vas. márc. 26, 2006 18:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
A cdrlabs-al vigyazni, mert fertozott, vloszinu meghackeltek.
Inkabb csak cdrinfo.
Vloszinu a 2 iro egy kategoria, nem veletlenul adtak ezt helyette.

Konkluzionak tobb forumon azt irjak hogy hat ilyen masodik
ironak elmegy. Dehat minek 2. iro? :lol:
Szal gondolom ez egy udvarias megfogalmazas.

Meg kesobb kielemezem a cdrinfo-s teszteket , realisnak tunnek.

Udv.

vas. márc. 26, 2006 18:33
arany tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:

LG GSA-4167B
Kép

SAMSUNG SH-W162C
LG GSA-4167B
Inkabb Plex,PIO,NEC,BENQ

Köszönöm a linkeket. Bár az angol tudásom szinte nulla, az összefoglaló alapján az LG valamivel jobbnak tűnik. Érdekes módon az írásminőségre azt írja az LG-nél, hogy jó, pedig számtalan fórumon olvastam, hogy az LG-vel megírt adathordozók hamarabb halnak. Magyar oldalakon viszont a Samsung-ról több jót olvastam, pl:http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=17617Az LG-ről viszont nem olvastam túl sok pozitív dolgot http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=14444,
fórumokon viszont elég keményen fikázták. Pl. a "sz*r" és "GSA-4167B" szókapcsolat a google-ban igen terjedelmes találati listát eredményezett ! Persze lehet, hogy LG-ből többet adnak el, és azért van ez így. Most megint bizonytalan lettem kicsit, bár még mindig a SAMSUNG-ra hajlok, mert fórumozók tömkelege elégedetlen vele. Szal, ha tud valaki DVD író tesztekkel foglalkozó oldal, akkor írja már meg(lehetőleg magyar).Addig is megpróbálom lefordítani a Cdrlabs-ostat.

vas. márc. 26, 2006 17:52
gyémánt tag

Hozzászólás 

LG GSA-4167B

Húú most nézem hogy a cdrlabs oldala tele van fertozesekkel.
Csak az nézze meg akineg van virusirtoja+anti spyware progija
Oszzesen 14 fertozest talalt a Spyware doctor
browsing hijackers
tracking cookies
Kép

SAMSUNG SH-W162C
LG GSA-4167B
Inkabb Plex,PIO,NEC,BENQ

vas. márc. 26, 2006 15:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
a samsung toshiba párosítás nekem nem jön be. egy ASUS A6500U-ba is ilyen van és a TDK DVD-R 8* lemezeket nem ismeri firmware meg nincs hozzá! :roll: :hm: ]:-<

vas. márc. 26, 2006 15:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát,....

Céges gépekben, a Lite-ON, NEC, Toshiba közel sem döglik annyira, mint az LG&Samsung párosítás.
Pedig, a Samsung Toshiba lenne :?

vas. márc. 26, 2006 15:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bishop írta:
Régebben volt CDbremse-m, de a drivespeed könnyebben kezelhetőnek tűnt. De elvileg ugyanúgy a forgási sebességet korlátozza minkettő, így nem sokat számít.
Mert a Magic Speed mit csinál szerinted? :D
Ráadásul az csak CD-kkel foglalkozik és elsősorban a repedt, vagy rosszul kiegyensúlyozott CD-k miatt találták ki.

Lossfer: egy Sony-val írt CD-t Samsunggal összeereszteni... Egyiks em remekbeszabott :), bár ááácsi... Lite-On beles... Akkor semmi. :hihi:
Az LG-nek egyébként szerintem a 24×-es CD-írója volt az utolsó korrekt széria, azok még a mai napig is mennek.
Aztán mostanában, ahogy korábban már emlegettem, írásminőség terén sokat fejlődtek, viszont gyártási minőségben még mindig nem.
Szóval ma az LG-vel lehet átlagosan jó minőségű produktumot előállítani - egészen addig, amíg a meghajtó működik. :lol:

Üdv!

vas. márc. 26, 2006 14:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bishop: igen én is ezt akartam írni, hogy optikai meghajtók terén
azért a Samsung egyáltalán nincs a toppon. Évfolyamtársnal
Samu iró (nem jegyeztem meg a típusát) cd-ket nem képes
beolvasni és olyan hangokat ad ki mintha fel akarna robbanni.
(8x-16x -an, a 4éve hibátlan SONY(LiteON) cdrw-mel írt Verbatim cd)
Sulinetben osztogatták előszeretettel őket, csak vigyék már.
Srác is igy vette, hiába mondtam neki hogy csere, szerinte ha ennyibe
került és Samsung akkor csak jó lehet. Mindegy ez csak 1 példa.

LG-nél azért voltak jobb szériák pl 32x-es cdrw-k. Samu optikanal
nem hallottam ilyenről. Na még csak annyit hogy egyszerűen meg kell
nézni a két írót nevesebb tesztoldalakon és így dönteni a cseréről.
SAMSUNG SH-W162C, LG GSA-4167B
pár pill folyt köv.

vas. márc. 26, 2006 13:07
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
CDBremse-t próbáld ki.
Az elég sok meghajtót támogat.
Egyébként a Samsung sem egy csúcs az optikai meghajtók palettáján.

Üdv!
Régebben volt CDbremse-m, de a drivespeed könnyebben kezelhetőnek tűnt. De elvileg ugyanúgy a forgási sebességet korlátozza minkettő, így nem sokat számít.
Idézet:
Kérj inkább egy PIO-t, bár azzal meg csak írni szabad !-F

Attól tartok, hogy ha azzal mennék oda, hogy kérek egy PIO-t az LG helyett, elküldenének a jó...hosszú sípszóba. Viszont azt kérhetem, hogy ugyanolyan SAMSUNG-ot rakjanak bele, mint amilyen eredetileg volt, hiszen engem nem kérdeztek meg a szervizesek, hogy jó-e nekem az LG SAMSUNG helyett, így jogos a felháborodás.

vas. márc. 26, 2006 12:35
Moderátor

Hozzászólás 
sutszi írta:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16587&PageId=0

Bazzz... Ezek még mindig tudnak újat kitalálni.
A negatívumoknál:
- Does not support DVD overburning
- Cannot read 90/99min audio discs

Aki DVD-t túlír, meg 90/99 perces audio lemezekkel ****, meg is van róla a véleményem. MINEK??!

vas. márc. 26, 2006 10:06
Moderátor

Hozzászólás 
Plextornak is van kuss üzemmódja, hehe. Bár a hangos is olyan, hogy a gép zúgása majdnem elnyomja. Kedvesemnek Samsung írója van, és eléggé hektikus. Néha visz mindent, néha meg mindent ront. Aztán újra...

szomb. márc. 25, 2006 23:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
CDBremse-t próbáld ki.
Az elég sok meghajtót támogat.
Egyébként a Samsung sem egy csúcs az optikai meghajtók palettáján.
Kérj inkább egy PIO-t, bár azzal meg csak írni szabad !-F

Üdv!

szomb. márc. 25, 2006 22:16
arany tag

Hozzászólás 
Na, átjöttem erre a topic-ra. Ez volt a gondom:
Idézet:
Vettem egy sulinetes konfigot, amiben egy SAMSUNG SH-W162C író volt. Sajnos tönkrement(valszeg az IDE vezérlő miatt), és kicserélték egy LG GSA-4167B íróra. Sokat olvastam arról, hogy ez utóbbival sok a gond. Lehet, hogy azért cserélték ki, mert Samsung nem volt raktáron, de inkább attól tartok, hogy az LG olyan pocsék, hogy eladni nem tudták, így megkaptam én. Érdemes visszavinnem, hogy cseréljék vissza inkább Samsungra, vagy a kettő között nincs lényegi különbség?

Ahogy elnéztem a topic-ot, nagyon sokaknak volt problémája az LG-vel. Szóval ha jövőhéten megyek vissza a szervizben, mindenképpen megmondom, hogy kérem vissza a Samsung írót. De azért kíváncsi lennék, a Samsung írókkal kapcsolatos tapasztalatokra ! Van valakinek SAMSUNG SH-W162C írója? Engem a Magic Speed funkciója tetszett meg. Tök jól be lehet halkítani. Persze drivespeed-del az LG-t is be lehet, csak ahhoz 4*-es sebességre kell levenni :x

szomb. márc. 25, 2006 21:12
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Maxibuci írta:
McLaca írta:
Rendszervisszaállítás... :)

Ha ki van kapcsolva,akkor? :)
Akkor szívás. :)
Esetleg megpróbálhatod leszedni a multimédia kodekeket és visszatenni (vagy csak az MP3 kodeket).
wlf írta:
Valaki mondja el nekem, hol lehet notebookba lightscribe-os írót venni, mert már a hajam hullik a keresgéléstől. Én nem találok sehol. Ha notebookba építve adnak, akkor külön miért nem?
Kapható külön is, pl. a notebook.hu-nál, de a kínálatból az egyetlen LightScribe-os író horrordrága.
Most hirtelen nincs más hely, ami eszembe jutna, de ha fog, akkor beírom azt is (ha addig más be nem írja).

Üdv!

Az régebbi verziót nem engedte telepíteni,mert a regisztrációs adatbázisból nem tudtam kiszedni :? !
Nem érdekes, újratelepítettem.... :wink:

hétf. márc. 20, 2006 9:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Maxibuci írta:
McLaca írta:

Akkor szívás. :)
Esetleg megpróbálhatod leszedni a multimédia kodekeket és visszatenni (vagy csak az MP3 kodeket).
wlf írta:
Valaki mondja el nekem, hol lehet notebookba lightscribe-os írót venni, mert már a hajam hullik a keresgéléstől. Én nem találok sehol. Ha notebookba építve adnak, akkor külön miért nem?
Kapható külön is, pl. a notebook.hu-nál, de a kínálatból az egyetlen LightScribe-os író horrordrága.
Most hirtelen nincs más hely, ami eszembe jutna, de ha fog, akkor beírom azt is (ha addig más be nem írja).

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 15:00
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!

pén. márc. 17, 2006 9:38
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Na köszi.
wlf

pén. márc. 17, 2006 9:05
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

LG gsa-4167b DVD íróm van.
Én úgy tudtam, hogy a DVD-RAM-nál elég csak simán másolni rá, és ott lesz az cucc. Tévedtem? Vagy valamit elbaxok? Feltettem a driverét, de úgysem volt jó. Imation DVD-RAM-ra szeretnék írni.

szer. márc. 15, 2006 9:24
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

hétf. márc. 13, 2006 13:10
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Akkor ott valami szoftveres dekóderprobléma lesz - szerintem.

Üdv!

Szerintem is, mivel a 7-es Nero egy újabb decodert telepített fel az Mp3-as file-ok kezelésére, így a régebbi verziójú (6.6.0.16) Nero által felrakott decoder nem írja felül az újabb file-t :x (próbáltam manuális telepítést-sikertelenül :( )
Azzal az új decoderrel lehet valami gond,majd kijavítják egy patch-el... :twisted:

hétf. márc. 13, 2006 9:52
arany tag

Hozzászólás 
Egy szűz rendszerre telepített nero 6.6.0.16-os verzió nekem még tökéletesen működött és még müxik is, miután megpróbáltam a nero 7-est, azóta :x ...(a 7-es egyelőre felejtős) :wink: !

hétf. márc. 13, 2006 9:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nálam az utolsó, működőképes és stabil Nero a 6.6.0.12.

Üdv!

szomb. márc. 11, 2006 15:35
Moderátor

Hozzászólás 
sutszi írta:
Hannibal írta:
Közbe kipróbáltam windows vista alatt, nero 6.3.1.20-al. Az eredmény változatlan sajnos :(

OFF: Milyen a Vista? (Csak röviden, **** vagy nem ****?) :)

Leírom windows/vista topicba, ne legyen szétoffolva itt.

szomb. márc. 11, 2006 15:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1663 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 34  Következő