Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 2:25

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hümmm... Most kaptam: http://it.news.hu/c.php?mod=10&id=18645

Hátha nem a kukának gyártjuk majd a lemezeket...

hétf. ápr. 24, 2006 6:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:
holnap délután háromkor szurkoljon, akinek kedves az élete, és egy újabb, szokatlan módon barátságos, szép, hálás autóvezetőt szeretne az utakon látni az én személyemben : )
forgalmi vizsgám lesz
Ok! Nyugi... Semmi gond, gumifák kiültetve! ;)

hétf. ápr. 24, 2006 6:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hmm... nincs a jobb oldalon görgetősáv, és nincs admin cp
IPB WARNING [2] acp_load_template(/forum/skin_acp/IPB2_Standard/acp_skin_html/cp_skin_global.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 1218 of /sources/ipsclass.php)

Mondjuk ebben a global.php-ban van egy ilyen félhalott link: http://www.w3.org/1999/xhtml lehet ez a baj.

vas. ápr. 23, 2006 23:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Wow!
Működik!
Köszi Skynet :!: :wink:
Még majd saját különbejáratú fóumon lesz. :)

vas. ápr. 23, 2006 23:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na klassz!
Lefuttatom a fórum telepítőt, átmásoolom amit át kell, erre valami lemarad?
Na próbálgassuk még....
jaja, azt nem írta a használatija, már át is másoltam...

vas. ápr. 23, 2006 23:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Invision Power Boardot telepítenék az oldalamra, minden oké lenne, de a végén ezt dobja ki:
Warning: main(./init.php): failed to open stream: No such file or directory in /forum/index.php on line 49

Fatal error: main(): Failed opening required './init.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /forum/index.php on line 49

???

vas. ápr. 23, 2006 22:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Számomra az jelent ebben örömet, hogy remélhetőleg eltűnik a sok idegesítő plakát az utcákról, csökken a 'qva okos vagyok és mindenhez értek és megváltom a világot akkoris' típusú nyilatkozatok száma.
Szavazni voltam, de amúgy nem követem a napi eseményeket, mert már nincs hozzá gyomrom :S

vas. ápr. 23, 2006 22:03
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Más : vééégre vége a választásoknak :D
És ez most örömet vagy bánatot jelent részedről az eredményt illetően? Vagy tartózkodtál a szavazástól?

vas. ápr. 23, 2006 21:52
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
@Zsuzsi: írta Sy, hogy fel kell rakni a terminal szerverre az avatarokat. Asszem az ino topicban van róla részletesen, meg pár oldallal ezelőtt itt, oz offban is ;)

...köszi, sikerült! :D :wink:

vas. ápr. 23, 2006 21:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Két nyugdíjas beszélget:

- Te Béla, emlékszel arra a szerre amit a katonaságnál beletettek a kajába, hogy ne álljon fel a farkunk ?
- Igen, hogyne. Bróm. De miért kérdezed ?
- Kezd hatni! :oops: :D :lol:
Én voltam katona, méghozzá 9 hónapig. Mi már ki/lemaradtunk a brómos teáról :)

vas. ápr. 23, 2006 21:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
@Zsuzsi: írta Sy, hogy fel kell rakni a terminal szerverre az avatarokat. Asszem az ino topicban van róla részletesen, meg pár oldallal ezelőtt itt, oz offban is ;)

Más : vééégre vége a választásoknak :D

vas. ápr. 23, 2006 21:14
platina tag

Hozzászólás 
Az avatarom vajon miért tünt el :?: :!: :roll: :evil:

vas. ápr. 23, 2006 21:05
platina tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:
holnap délután háromkor szurkoljon, akinek kedves az élete, és egy újabb, szokatlan módon barátságos, szép, hálás autóvezetőt szeretne az utakon látni az én személyemben : )
forgalmi vizsgám lesz

... szorítok Neked! :) :wink:

vas. ápr. 23, 2006 21:02
platina tag

Hozzászólás 
Két nyugdíjas beszélget:

- Te Béla, emlékszel arra a szerre amit a katonaságnál beletettek a kajába, hogy ne álljon fel a farkunk ?
- Igen, hogyne. Bróm. De miért kérdezed ?
- Kezd hatni! :oops: :D :lol:

vas. ápr. 23, 2006 20:57
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Bungee írta:
Hehe...ez az iWiW már tényleg kezd szánalmas lenni...szombat este 11 óta ezt írja ki: "Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza hétfőn (2006.04.24.)" Úgy látszik azt a párezer kiosztott meghívót nem köszönte meg a rendszer... :)
Micsoda pesszimizmus!
Arra nem is gondosz, hogy a ez a meghívó osztás csak egy főpróba volt és most csinálják, hogy holnaptól ismét legyen korlátlan meghívóküldés?

Az igazat megvallva nem... de a próféta szóljon belőled! :)

vas. ápr. 23, 2006 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
joanadavis írta:
holnap délután háromkor szurkoljon, akinek kedves az élete...

Meglesz! :wink:

Jah, valakinek van miért! :wink:

vas. ápr. 23, 2006 20:14
platina tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:
holnap délután háromkor szurkoljon, akinek kedves az élete...

Meglesz! :wink:

vas. ápr. 23, 2006 20:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
Hehe...ez az iWiW már tényleg kezd szánalmas lenni...szombat este 11 óta ezt írja ki: "Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza hétfőn (2006.04.24.)" Úgy látszik azt a párezer kiosztott meghívót nem köszönte meg a rendszer... :)
Micsoda pesszimizmus!
Arra nem is gondosz, hogy a ez a meghívó osztás csak egy főpróba volt és most csinálják, hogy holnaptól ismét legyen korlátlan meghívóküldés?

vas. ápr. 23, 2006 19:57
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
atwap írta:
visa electron és maestro kártya nem használható. ott valami tévedés lehet...

A PayPalnel a maestro kartyammal fizettem mindig is (mas oldalakon persze a visa electront is elfogadtak, de ez lehet, hogy nem ide tartozik), mult heten viszont felhivott a bankom, es miutan azonositottak magukat azt mondtak, hogy a kartyam adatai (sok mas ugyfel adataival egyutt) illetektelen kezekbe jutottak, ezert azt letiltjak, es kuldenek nekem egy uj kartyat. Mondtam, hogy ok, bar nem aggodok, mert ezen a kartyamon tranzakciok elott kb. 5-10 mp-ig van egyaltalan elerheto osszeg (bankon beluli atvezetes).
Szoval maestro kartyaval lehet fizetni a Paypalnel. :)

vas. ápr. 23, 2006 19:28
arany tag

Hozzászólás 
forgalmi vizsgám lesz

vas. ápr. 23, 2006 19:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem nincs. Akkor a ZoneAlarm kiszedte.

vas. ápr. 23, 2006 16:36
platina tag

Hozzászólás 
visa electron és maestro kártya nem használható. ott valami tévedés lehet...

Amúgy igen, EW honlapon még a WIE7 béta alatt is minden rendben ott van, pedig... :)

vas. ápr. 23, 2006 16:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
A PayPal-on fel van tüntetve regisztrációnál a kifizetési rendszernél egy legördülő menüben az Electron kártya is (Visa/Delta/Electron), ha egy oldal az ország kiválasztása után meghívja a fizetőrendszert.
De tudtommal az Electron nem használható netes fizetésre.
Vagy mégis?

Üdv!

vas. ápr. 23, 2006 16:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
kerelyfe írta:
Pontosan mire gondolsz?
Mondjuk arra, hogy a www.electroworld.hu-n nem csak azt kéne mutatni, hogy nyílik majd egy üzlet, hanem a további szokásos infokat: akciók, ügyfélszolgálat, címek, dvd-kölcsönző stb. Engem konkrétan az akciók érdrkeltrk volna. Mert valahogy hozzánk sosem jut katalógus.

Nekem van egy gombsor a felső banner alatt.
Egymás mellett ezek vannak:
Kezdőoldal, Áruházak, Akciók, Játék, Rólunk, Szolgáltatás, Fotókidolgozás, Áruhitel

vas. ápr. 23, 2006 15:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Pontosan mire gondolsz?
Mondjuk arra, hogy a www.electroworld.hu-n nem csak azt kéne mutatni, hogy nyílik majd egy üzlet, hanem a további szokásos infokat: akciók, ügyfélszolgálat, címek, dvd-kölcsönző stb. Engem konkrétan az akciók érdrkeltrk volna. Mert valahogy hozzánk sosem jut katalógus.

vas. ápr. 23, 2006 15:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Az Electro World miért olyan h.lye, hogy a honlapjáról semmilyen info nem szerezhető be, csak az, hogy nyílni fog a Camponában egy új üzletük?

Pontosan mire gondolsz?

vas. ápr. 23, 2006 15:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az Electro World miért olyan h.lye, hogy a honlapjáról semmilyen info nem szerezhető be, csak az, hogy nyílni fog a Camponában egy új üzletük?

vas. ápr. 23, 2006 13:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Apropó: más is kap bizonyos Horváth Alpártól mindenféle "érdekes" versikéket a fórumos mailcímére?

lehet, de a gmail-es spam könyvtárba nem szoktam benézni, a letöltésig meg nem jutnak el az ilyenek...

vas. ápr. 23, 2006 12:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az analóg tévékkel akkor lesz gond, amikor bejön a DVB-T, és kiszorítja az analóg sugárzást. Mert ott aztán mindent szabad majd...
Analóg tévékhez meg a jó öreg konverteres megoldás lesz elérhető, szóval kikerülni nemigen lehet majd a Philipset, ha nagyon komolyan gondolja magát.
Szerintem jobban tenné, ha a hajógyártásnál maradna.

Apropó: más is kap bizonyos Horváth Alpártól mindenféle "érdekes" versikéket a fórumos mailcímére?
Valaki nagyon begyűjtötte a címemet. A múltkor valami kínai levél jött 3 példányban, 3 fórumos (nyilván meghamisított) címével.

Üdv!

vas. ápr. 23, 2006 12:31
platina tag

Hozzászólás 
azért ezt egyelőre még csak a Philips próbálja bevezetni, de ehhez szolgáltató és kiszolgáló oldalról is kell eszköz. Meglátjuk mi lesz amúgy az én személyes véleményem már lassan az, hogy csak hiradót és meccset nézek a TV-n, mert tököm tele van az ezredszer lejátszott gagyi filmekkel..

vas. ápr. 23, 2006 11:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tavaly nyáron voltam Tokyo-ban. Ott egy nagy elektronikai áruházban f*stam le a bokámat, amikor HDTV adást láttam.
Érdekes volt, a bennszülöttek is megálltak kicsit csodálkozni, bár mi nehezebben tudtuk palástolni meglepettségünket.

Milyen jó lesz nektek, hogy kíváló minőségben nézhetitek a reklámokat :twisted: én meg majd simán elkapcsoluk róluk a húszforintos kis analóg tévémen :lol:

Rádió téma:
én nem hallgatok rádiót. Unom, hogy félóránként ugyanazokat a számokat nyomják mindenhol, unom a műjópofizást (valójában holt szánalmas és rohadtul nem vicces) és az állandó pofázást. Maximum a kocsiban hallgatok rádiót ha már nagyon nincs mit hallgatni, illetve a feleségem szokta néha itthon bekapcsolni. Számomra talán a Rádió 1, Roxy, Deejay (?) a legelviselhetőbb (amikor nem pofáznak és nem ugyanazokat nyomják éppen egyszerre, nyolcvanadszorra).

vas. ápr. 23, 2006 11:05
Moderátor

Hozzászólás 
Remélem nem minősül kampánycsend-sértésnek:

Az átkosban János bácsit rá akarják beszélni, lépjen be a TSZ-be.
Az öreg már hajlik rá, mire a beszervező hozzáteszi:
- Néhány dolgot be kell ám adni a közösbe.
- Mondjad csak, fiam - így János bácsi.
- Be kell adni a lovakat.
- Ha be kell, hát beadjuk.
- A baromfiakat is be kell adni.
- Azt is beadjuk.
- A tehenet is be kell adni.
- A tehenet? Azt nem adom!
- Aztán miért?
- Mer' az van!

vas. ápr. 23, 2006 9:43
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Pár hónapig edd azt, aztán vegyél eredetit.
Meg fogsz lepődni, mennyivel rosszabbnak fog tűnni a "hamis". :)

Üdv!

Szerintem is! Ugyanakkor van egy csoki (~35ft) nápolyi szelet. Azt tudni kell, hogy nekem a Győri étcsokis csokiparány a mindenem, na ez a Lidölös csoki agyonüti: Wafflo Bill: Wafer. Nagybetűkkel Classic van ráírva és ilyen kékes a zacsija. :P :P

vas. ápr. 23, 2006 9:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Nekem már a HDTV trailerek 50%-on is elég meggyőzőek voltak, de ez az előtte/utána verzió is igen látványos.
Bár meg kell mondjam, a DVD változatot mutató képek eleve valami gyengébb kiadás képei, mert egynémely DivX (vagy XviD) film élesebb nála.

Üdv!
Mozgéképnél más!
Próbálj meg kiszedni állóképet szuper minőségű DVD/DivX-ről. Sokkal rosszabb lesz, mint ahogy azt érezted/vártad a mozgókép alapján.

vas. ápr. 23, 2006 8:49
arany tag

Hozzászólás 

vas. ápr. 23, 2006 2:01
Moderátor

Hozzászólás 
atwap írta:
egy összehasonlító oldal DVD és HDTV minőségről. inkább nem mondok semmit, csak a linket :)

http://www.cornbread.org/FOTRCompare/index.html
Tavaly nyáron voltam Tokyo-ban. Ott egy nagy elektronikai áruházban f*stam le a bokámat, amikor HDTV adást láttam.
Érdekes volt, a bennszülöttek is megálltak kicsit csodálkozni, bár mi nehezebben tudtuk palástolni meglepettségünket.

szomb. ápr. 22, 2006 23:04
platina tag

Hozzászólás 
én a jpg tömörítésre gyanakszom, hogy azért néz ki úgy ahogy... kár hogy bmp-ben nem tudta feltenni...

szomb. ápr. 22, 2006 22:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem már a HDTV trailerek 50%-on is elég meggyőzőek voltak, de ez az előtte/utána verzió is igen látványos.
Bár meg kell mondjam, a DVD változatot mutató képek eleve valami gyengébb kiadás képei, mert egynémely DivX (vagy XviD) film élesebb nála.

Üdv!

szomb. ápr. 22, 2006 22:44
platina tag

Hozzászólás 
egy összehasonlító oldal DVD és HDTV minőségről. inkább nem mondok semmit, csak a linket :)

http://www.cornbread.org/FOTRCompare/index.html

szomb. ápr. 22, 2006 22:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
[Sg.hu] Felelősségre vonhatók a német fórum moderátorok

Egy német online hírlap fóruma miatt indult ügyben a bíróság olyan ítéletet hozott, amely alapján jogi felelősségre vonhatók azon moderátorok, akik nem tudják kellő mértékben korlátozni a károsnak vélt hozzászólásokat.

Az ügy a Heise.de fórumára érkezett hozzászólás miatt indult, amely többek között a szintén német Universal Boards üzleti praktikái ellen készült szkriptet tartalmazott. Ez utóbbi céget azzal vádolják, hogy jogtalanul árul internetes tárcsázó programokat, és elárvult doménneveket (így például a német önkéntes tűzoltókat tömörítő szervezetét) vásárol fel, hogy azután erotikus tartalmakkal töltse meg azokat. Az Universal viszont beperelte a hírlapot, így született meg a bírósági döntés.

A cég a szóban forgó hozzászólás eltávolítását kívánta, amit a Heise nem sokkal később teljesített, ám formális kötelezettség aláírására már nem volt hajlandó. A panaszos ezután fordult a bírósághoz, ideiglenes korlátozást kérve a testülettől. A Hamburgban meghozott döntés értelmében felelősségre vonhatók azon moderátorok, illetve üzemeltetők, akik nem tudják kellő mértékben korlátozni (módosítani, törölni, stb.) saját fórumaikon a nem kívánt hozzászólásokat. Az ilyen esetekben elrendelhetik, hogy az üzemeltető szabja szűkebbre tevékenységi körét, annak érdekében, hogy folyamatosan ellenőrizni tudja oldalait.

Korábban a fórumok moderátorai és üzemeltetői kizárólag azon tartalmakért, véleményekért voltak felelősek, amelyeket tudtukkal helyeztek el, illetve hagytak fenn az oldalon. Ebben a esetben a már eltávolított beírás miatt nem indíthatott volna eljárást a cég, ám a jelek szerint a bíróság úgy gondolta, hogy további szigorításra volt szükség. Jogi szakértők attól tartanak, hogy ezután tömegével indulnak majd olyan perek az internetes moderátorok ellen, akiktől nagy valószínűséggel kártérítést követelnek majd a felperesek. A Heise azonban nem nyugszik bele a döntésbe, ezért fellebbez az ügyben.
-----------

:shock: :roll:

szomb. ápr. 22, 2006 21:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Vizsla írta:
... nem megyek le ...
Fel... 8) ;)
Le..
Merthogy le kell mennem Bp.-re, aztán onnan fel Miskolcra.

szomb. ápr. 22, 2006 20:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Az Lidl :)
Ott sem szabad húst venni, de a csokik...fenségesek. Vannak pl. Mars, Twix, Bounty, Milky Way "hamisítványok" fele annyiért és ráadásul 2x olyan finomak!
Azt akartam írni, s el is olvastam, mielőtt elküldtem. Aztán mégse vettem észre.

Öreglányok Lidlinek mondják.

Én most végignéztem az üdítőiket, és találtam egy olyan szénsavasat, amiben hála Istennek nincs édesítőszer. Van benne 3% narancs, és szentjánoskenyér-liszt - na ebből már tudtam, hogy Fantára számíthatok. És tényleg, olyan mint a Fanta! És a neve: Freeway Orange :D. De az íze, mint a Fantáé. 149 Ft/2L :D.
Épp elég mesterséges cuccot eszem, nem akarom, hogy még a dolgok édes részét is mesterségesen kapjam meg - ergo utálom az édesítőszereket. Majd ha meg tudják oldani, hogy olyan íze legyen, mint a cukornak, vagy ne vegyem észre, hogy ebben édesítőszer van, majd akkor iszom lánykólát.
A 20%-os almalé nem rossz, picit fakó, és picit hígnak érzem az ízét, vagy a Sióé van tele túl sok ízfokozóval :D.
A Sandkuchen náluk isteni finom, főként, ami mogyoróval meg van szórva, illetve amelyikbe van kakaó is téve. Egy olyan rúd kábé 40 deka lehet, és 299 Ft. És csomó ideig puha marad.

szomb. ápr. 22, 2006 20:05
platina tag

Hozzászólás 
ha már jégkrém, ma felfedeztem, hogy újra van duplacsokis csokis magnum. a legkirályosabb magnum a világon :)

szomb. ápr. 22, 2006 19:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Eredetiből is rengeteget ettem. Volt pl. akciójuk, hogy csokipapírokért adtak rövidgatyát. Sikerült egy (jó)párat összegyűjtenem.

Egyébként a jégkrémekkel is ez a helyzet. Magnum, Cornetto jégkrém 80-100 forintért vásárolható.

szomb. ápr. 22, 2006 19:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
... nem megyek le ...
Fel... 8) ;)
Az itteniben a főnök sajnos nem igazán korrekt... Egy nagy koszfészek az egész. :(

Árpy írta:
Vannak pl. Mars, Twix, Bounty, Milky Way "hamisítványok" fele annyiért és ráadásul 2x olyan finomak!
Eleinte.
Pár hónapig edd azt, aztán vegyél eredetit.
Meg fogsz lepődni, mennyivel rosszabbnak fog tűnni a "hamis". :)

Üdv!

szomb. ápr. 22, 2006 19:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az Lidl :)
Ott sem szabad húst venni, de a csokik...fenségesek. Vannak pl. Mars, Twix, Bounty, Milky Way "hamisítványok" fele annyiért és ráadásul 2x olyan finomak!

szomb. ápr. 22, 2006 18:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Köszi, nem megyek le Miskolcra :). Én a budaörsi, meg a Váci úti TESCO-ban jártam többször, ott nem véltem felfedezni semmi rendellenességet. Sőt, mikor áramszünet volt, az volt az első, amit letakartak.

Mi, ha húst veszünk, azt CBA-ban tesszük, ritkán járunk METRO-ba, és az InterSPARban szombat délelőtt mindig azt vágják a fejünkhöz, hogy még nem jött meg a friss hús, korán van (9 óra). És tényleg üres a hentesáru rész.
Van Lidl is, és nagyon szép gusztusus húsok vannak becsomagolva, mégse vennék belőle sosem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla szomb. ápr. 22, 2006 19:37-kor.

szomb. ápr. 22, 2006 18:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Elmagyaráznád Tescoból miért nem veszel húst?
Remélem a fagyasztottról, és nem a hentestől kért áruról beszélsz.
De, a frissáruról beszélek a Tesco-ban.
Menj be a miskolci tecsóba, és ha már rögtön a bejáratnál nem tudod (akár csukott szemmel is), akkor még menj el a húspultig is.
"Egy kép többet mond ezer szónál" :lol:

atwap írta:
meleg a hús? és ez most jó?
Bizony.
Ugyanis gyakran ki lehet fogni a (miskolci) Metro-ban olyan husit, ami pár órával előtte még szaladgált.
Jó, nem meleg :), de langyos (télen is, tehát nem a hűtés hiánya), de látszik is rajta, hogy aznap lett elvágva a torka. Meg egyáltalán, nálunk a Metro-ban nagyon friss mindig a hús, gusztusosan is néz ki, és az ára is a legtöbbször jó. Még ha drágább is kicsit, van annyival jobb minőségű is.

Üdv!

szomb. ápr. 22, 2006 18:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
T68m írta:
tudom, hogy csak az a bajod, hogy nem az enyém BT kapta a néhány(száz)milliós megrendelést ezután!
Ja! Ezért aztán be is rágtam, úgyhogy megyek le Pátkára cimbihez megkóstolni a frissen "fejt" pálinkáját... ;)

hééééééééééééé! megvárni! :D

szomb. ápr. 22, 2006 17:07
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Baby Gaby, és hasonlóktól egyszerűen kiakadok
Én is amikor megpillatottam a nyuszis újságban. Ott még Quasimodoból is bombázót faragnának.

szomb. ápr. 22, 2006 16:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 785  Következő