Szerző |
Üzenet |
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Szerintem nem. 30-ért már kapsz egy viszonylag jó nyomtatót vagy egy JÓ szkennert. A jobb multifunkciósak kicsit (vagy néha nem kicsit) drágábbak, FŐLEG ha lézereset veszel (még ha fekete-fehér, akkor is).
|
csüt. máj. 25, 2006 13:06 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Áh, azért valami használhatóra gondoltam. Mondjuk Canon, vagy Epson. Ezzel ki is merült a márkapaletta.
Üdv!
|
szer. máj. 24, 2006 21:09 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Húsz alatt vannak eme rémségek (bőven) kükünos tekiktettel a Lex-el kezdődő márkára -na,ez mág faxol is. igaz hogy a tintából(árából) vehetsz egy vadi zsir újat
|
szer. máj. 24, 2006 20:33 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Szerintetek lehetséges 20-30-ért jó multifunkciós nyomit venni? Tintasugarast, szkennerrel egyben (modem, fax nem kell), lehetőleg különpatronost és lehetőleg olcsón üzemeltethetőt.
Nem nagyon van tapasztalatom, hogy ezek a gépek mennyiért milyenek, de unokaöcsém folyton nyaggat...
Üdv!
|
szer. máj. 24, 2006 19:47 |
|
|
Laci2000
arany tag
|
|
csüt. máj. 18, 2006 22:31 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
(megfeszültem a röhögéstől)
|
hétf. máj. 15, 2006 18:38 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
Álgyilkosságba hajszolta a neje
Gyilkosnak vallotta magát egy amerikai férfi, mert nem látott más kiutat a házasságából.
A floridai férj már régóta el akart válni feleségétől, de az asszony nem állt kötélnek, ezért állt elő a bizarr sztorival. Állítása szerint még a múlt hónapban felvett egy stoppos fiút, akit megfojtott, és a tetemét egy erdőben elégette. Bizonyítékul a fiú tárcáját nyújtotta át a rendőröknek.
A nyomozók azonban hamarosan megtalálták a sértetlen és meglepett áldozatot, ezért az elkeseredett férfi kénytelen volt visszavonni a vallomását. A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint azonban lopás gyanúja és hamis tanúzás miatt eljárást indítottak a férfi ellen.
Még több ökörségért katt ide:
http://www.okorszem.hu
Sebaj jövünk
|
hétf. máj. 15, 2006 18:06 |
|
|
treasure
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. feb. 06, 2006 15:00 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Balatonpart
|
Lossfer írta: http://www.belga.hu/flash.html nem egy balga oldal, flash egy élmény
Valóban élmény volt megnézni.
|
kedd máj. 09, 2006 16:44 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
http://www.belga.hu/flash.html
nem egy balga oldal, flash egy élmény
|
kedd máj. 09, 2006 14:47 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Sy írta: Dester írta: Így azonnal tudok szólni Sy-nak, ha elírja véletlen a hír címét. Utini, a Zimmer Feri volt az? Azt hiszem.
Talált, süllyed...
|
hétf. máj. 08, 2006 9:39 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
ez már tuti!
|
pén. máj. 05, 2006 8:07 |
|
|
Laci2000
arany tag
|
Szakdolgozatos bosszankodásomhoz egy kis adalék. MSN beszélgetésem logja a honlap készítőjével. Előfordulnka benne csúnyább szavak is időnként...de muszáj volt
http://ghost.freebase.hu/msnlog.txt
Előzménye, hogy előző nap kerestem neki SourceForge-on egy ingyenes vendégkönyvet(BIG SAM Guestbook), amit el is küldtem neki.
|
vas. ápr. 30, 2006 15:07 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
SMART még nem szólt be (indulásnál értetted gondolom), bár most megint nem találom azt a topicot (nem a terminálon volt emlékeim szerint), amiben benne volt, melyik sor mit jelent (már ami nem egyértelmű)...
Üdv!
|
szomb. ápr. 29, 2006 21:35 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Persze, megértem és igazad is van... Csak nehogy ne logikai hiba legyen... SMART nem ordítozott még?
|
szomb. ápr. 29, 2006 20:30 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
9GB azért nem 12kB.
Egy hónapig viszont nem tudom nélkülözni, addig bírja ki, amíg veszek egy 3,5"-os vinyót USB rackben és rághostolom a lényeges dolgokat.
A 10 szektorból aztán lett 12, most meg már csak 2 (HDD regeneratorral akcióztam kicsit, de elég érdekesen működik).
XP persze kitart a 12kB mellett, de szerintem ezek logikai hibák lehetnek, szóval egy format nem ártana.
Egyedül azért nem csináltam még meg, mert a leírásokkal ellentétben nekem nem kínálja fel a telepítő a javítás funkciót (a FIXBOOT miatt kellene...)
Üdv!
|
szomb. ápr. 29, 2006 20:24 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Szerintem érdemes megpróbálni gariban. Nekem 9 GB bad sector volt gyárilag a 300 GB-os vinyómon, de én tökéletes vinyót akarok, úgyhogy visszavittem. Igaz, hogy kb. 1 hónap, mire kapok másikat, de akkor is...
|
szomb. ápr. 29, 2006 19:27 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ma délelőtt bekapcsolás után az XP közölte, nem tudja a profilomat betölteni, létrehoz egy átmenetit. Újraindítom, ugyanez...
Gép kikapcs, bekapcs, erre megint scandisk köszönt, ismét teljes felületteszttel! (Mint 1-2 hete, de akkor profilhiba nélkül...)
Ezután betöltődött a profilom, de megnéztem a scandiks logját, és baromi boldog lettem!
Ugyanis 10 db, összesen 12kB-nyi rossz szektorral örvendeztetett meg a vinyóm, ezzel egy húszassal lehúzva a notim eladási árát (ha egyáltalán megveszi valaki BAD sectoros vinyóval, mikor el akarom adni...)
HDUtillal végignyalattam, az első 10%-ban vannak a szektorok, 6 ebből egymás melletti, a többi sincs sokkal messzebb.
12 hónapos a gép, elméletileg van rá még 12 hó garancia (a vinyó meg Samsung, tehát arra elméletileg 3 év).
Érdemes vinyócserével kísérletezni a szervizben (notebook.hu-nál)?
Low level formaton gondolkodom még, de azt nem lehet partícióra csak teljes vinyóra, illetve van egy program, ami a rossz szektorok megdolgoztatásával állítólag helyre tudja állítani azokat, majd megnézem azt is, ha elárulja valaki a nevét.
Üdv!
|
szomb. ápr. 29, 2006 15:58 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Dester írta: Így azonnal tudok szólni Sy-nak, ha elírja véletlen a hír címét.
Utini, a Zimmer Feri volt az? Azt hiszem.
|
szomb. ápr. 29, 2006 14:58 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ezek a két éves (mérnökassziszetnsi) képzések gyakorlatilag felsőoktatási rendszer szerint folynak, még az elnevezések is azonosak (katalógus, index), és indexet használnak a jegyek beírására, a vizsgarendszer a képzést bonoyolító egyetem szerinti.
Arra jók, hogy ha legalább egy 4-es átlagot teljesít a tanuló, akkor végezve beiratkozhat az egyetem azonos egyetemi szintű képzésének 3. félévére.
Tehát gyakorlatilag az első két félévet csinálják meg két év alatt, meg némi mellékes plusz tananyagot.
Üdv!
|
szomb. ápr. 29, 2006 12:35 |
|
|
Laci2000
arany tag
|
Igazából nem is főiskola. Veszprémi (ill. most már Pannon) Egyetem balatonfűzfői kihelyezett képzése 2 éves műszaki informatikai mérnökasszisztens a hivatalos neve azt hiszem.
De egy ilyen honlapot összerak egy ált. isk 8. osztályos diák is...
|
szomb. ápr. 29, 2006 9:46 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Szerintem főiskola, nem egyetem... Csak tipp
|
pén. ápr. 28, 2006 22:30 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
Which univercity?
|
pén. ápr. 28, 2006 22:28 |
|
|
Laci2000
arany tag
|
Miért van az, hogy egy felsőfokú oktatási intézményben, 2 év ott töltött idő (a tanulás túlzás lenne) után elfogadnak szakdolgozatnak egy teljesen statikus honlapot, amit Dreamweaverben egy netről letöltött templateből hegeszt össze a kedves diák???
Iszonyatosan fel tud bosszantani néha az ilyen.
|
pén. ápr. 28, 2006 22:25 |
|
|
Dester
Moderátor
|
A zöld színnek tényleg megnyugtató hatása van, nem véletlen volt a kórházakban a csempe színe is zöld, főleg a műtőkben.
utini: nem, a barátnőm fehér De az egyik legjobb barátomnak két fekete bnője is volt már.
Egyébként tényleg világos színű a szemem. Leginkább szürke, de van benne kékes árnyalat is (néha megvilágítástól függően zöldnek látszik). A legutóbbi fényképen, ami készült rólam, majdnem olyan szemem van, mint Terence Hillnek
McLaca: sok szempontból nem tartom magam normálisnak. Hála az égnek! Még csak az kéne, hogy beleolvadjak a tömegbe.
Lámpa: itt egy 300W-os halogén (bár szabályozható fényerejű) lámpa világít a szoba hátsó sarkában, úgyhogy mindig be tudom szabályozni a szürkülettől kezdve a háttérfényt. (Csutkán kb. 300°C-ra melegszik fel (multiméterrel mértem), úgyhogy nem kell rovarcsapda sem... amelyik bogár odarepül, azonnal meg is sül Kis hülyék, hehe.)
|
pén. ápr. 28, 2006 21:40 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Hogy jó-e azt nem tudom, de az index-en van autós fórum (meglehetősen látogatott)!
|
pén. ápr. 28, 2006 20:26 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Nem tudtok véletlenül egy jó autós forumot. Hasonlót mint pl itt IT-ben a terminal.
Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire egyszerű belefabrikálni egy nexiába fordulatszámmérőt.
|
pén. ápr. 28, 2006 18:50 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Én nem nézlek annak, mert ezekkel én is tiszában vagyok.
Egyébként nekem a világos drapp-barna és a piros a színem, utóbbi bármilyen hihetetlen is (egyszerűen nagyon megy hozzám, és feldobja a hangulatomat is.)
Üdv!
|
pén. ápr. 28, 2006 10:13 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Dester: ez jó volt
Van ebben a fényérzékenységben valami, így mondjuk sokkal érthetőbb.
Én néhány éve viszonylag egytónusú háttérképeket használtam, aztán valahol olvastam, (ne nevessetek) hogy az embert körülvevő színek nagy mértékben befolyásolják a közérzetet
Természetesen a monitoron levő színek amit a nap legalább 8 óráján keresztül nézek szintén ezek közé tartoik.
Gondoltam egyet és csupa vidám életszerű színeket kezdtem használni (zöld, kék, piros, sárga) és ha hiszitek ha nem én jobban érzem magam azóta a bőrömben.
Dester-hez hasonlóan szinte kizárólag fekete cuccokat hordtam (pedig állítólag karcsúsít, amire nincs szükségem, sőt...), elhatároztam hogy nem veszek semmi fekete cuccot, úgyhogy azóta az öltözködésemben is inkább a vidámabb színeket részesítem előnyben.
Ne nézzetek se hülyének se "hittérítőnek", de egy próbát megér szerintem!
|
pén. ápr. 28, 2006 10:04 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
sutszi írta: Világos szeműek átka? Desternek világos a szeme? Ezt nem tudtam... Azonban nekem többszörös házi közvéleménykutatás eredményeként a barna/sötétbarna színt állapították meg. Az lehet, de a világos szeműek 90 (vagy 100?) %-át kísérti a fényérzékenység.
Üdv!
|
pén. ápr. 28, 2006 9:06 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Dester írta: Az autóm fekete, a bicajom nagyon sötétkékeslilából feketébe átmenetes, a telefonom fekete, és általában sötét cuccokban járok. Világos cipőben még senki sem látott. Ettől függetlenül szeretem a világos színeket, a Windowsom viszont nem azért fekete, mert dark lennék vagy ilyesmi, hanem praktikussági okokból: nagyon fényérzékeny a szemem és éjjel megvakulok a világos színektől (lámpás háttérvilágítás mellett), pedig a TFT-m fényereje is 40%-on áll. Nameg tetszik is. (Egyébként a weblapom is fekete hátterű. ) Ja és egyébként sincs semmi közöm se a Depeche Mode rajongókhoz, se a darkokhoz, se a punkokhoz, se a sátánistákhoz, teljesen normális vagyok ebből a szempontból, egyszerűen csak a sötét árnyalatokat jobban kedvelem.
Ha még a barátnőd is fekete, szétpukkadok az irigységtől !
"Nagyapám mindig azt mondta: csak egyszer egy néger nőt az életben..." (na melyik filmből idéztem?)
|
pén. ápr. 28, 2006 6:39 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Dester írta: (Egyébként a weblapom is fekete hátterű. ) Pár hete még nem így volt (konkrétan kékre emlékszem). Dester írta: ...teljesen normális vagyok ebből a szempontból És melyikből nem vagy az?
Nekem közvetlen a kijelzőm mögött világít egy 11W-os ET fénycső az íróasztali lámpában, leadott fényereje 75W-os izzónak felel meg.
Be van hajtva a kijelző mögé, az asztalon lévő terítő veri vissza a szobába a fényét. Szóval akkora fényt csinál a kijelző mögött, hogy az amúgy meglehetősen fényérzékeny (világos szeműek átka...) szememet nem zavarja.
Üdv!
|
csüt. ápr. 27, 2006 21:20 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Az autóm fekete, a bicajom nagyon sötétkékeslilából feketébe átmenetes, a telefonom fekete, és általában sötét cuccokban járok. Világos cipőben még senki sem látott. Ettől függetlenül szeretem a világos színeket, a Windowsom viszont nem azért fekete, mert dark lennék vagy ilyesmi, hanem praktikussági okokból: nagyon fényérzékeny a szemem és éjjel megvakulok a világos színektől (lámpás háttérvilágítás mellett), pedig a TFT-m fényereje is 40%-on áll. Nameg tetszik is.
(Egyébként a weblapom is fekete hátterű. )
Ja és egyébként sincs semmi közöm se a Depeche Mode rajongókhoz, se a darkokhoz, se a punkokhoz, se a sátánistákhoz, teljesen normális vagyok ebből a szempontból, egyszerűen csak a sötét árnyalatokat jobban kedvelem.
|
csüt. ápr. 27, 2006 20:31 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Dester:
Nem vagy depressziós mostanában?
Ilyen sötét színek mellett, én tuti az lennék 1 nap alatt!
(Persze ízlések és pofonok, de annyira furcsa volt első ránézésre)
A sidebar viszont tényleg praktikusnak tűnik!
|
csüt. ápr. 27, 2006 17:53 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Nem. Az a DameK's Desktop Sidebar. Órával, hírszolgáltatással, e-mailfigyelővel, erőforráskijelzővel, gyorsindítópanellal, és millió egyébbel, ezek közül nekem csak pár van bekapcsolva.
|
csüt. ápr. 27, 2006 17:43 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Opera is tudja alapból és az új IE beta is tudja a hírek szerint. Szerintem a Firefox is. Felíratkozol egy RSS hírcsatornára, és a böngésző (vagy a program, ami figyeli folyamatosan) automatikusan szólni fog, ha új hír érkezik. Szerepel benne a címe, és a link, ahol megnézheted. Nálam úgy működik, hogy jobboldalt folyamatosan scrolloznak a hírek, az újak fehér háttérrel jelennek meg, és a két napnál régebbi hírek nem jelennek meg. (A Sidebaron a hírek jelennek meg, az Opera pedig az új torrentekről küld figyelmeztetést a kedvenc torrent oldalaimról.) Most direkt felosztottam az Opera ablakát, hogy minden látszódjon rajta.
Lásd a screenshotot...
|
csüt. ápr. 27, 2006 17:29 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Én is régóta szemezek vele, de eddig még nem vágtam bele.
A Wikipédián elég részletesen ki van tárgyalva a dolog.
Üdv!
|
csüt. ápr. 27, 2006 17:09 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Nekem meg jobboldalt van a DameK's Desktop Sidebar, ahol négy nagy magyar hírcsatorna (köztük a Terminal is) hírei jönnek folyamatosan RSS-en keresztül. Így azonnal tudok szólni Sy-nak, ha elírja véletlen a hír címét.
|
csüt. ápr. 27, 2006 16:19 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Namost, úgy látszik, nem sokan olvastok Terminalt Ami nem katasztrófa, de nem árt, hogy jobban képben legyen az ember. Pár napja írtam arról, hogy elbaltázták az április IE kumulatív patch-et, ennek a javítását adták ki a hét elején:
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=25202704062612
Szóval nem kell minden update-re ferde szemmel nézni, azért, mert nem a hónap második keddjén jött
Tudtommal egyelőre a figyelmeztetős patch csak az angolszász területek Windows-ait érinti, és ott is véletlenszerűen (azaz nem mindegyik brit, USA, ausztrál stb. PC-re tolódik fel). Egyelőre...
|
csüt. ápr. 27, 2006 13:08 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Idézet: Ha csak értesítést kérsz a frissítésekről, akkor kilőheted kézzel, de ha automatikusra van állítva a frissítés, akkor kikerülhetetlen.
Én az ilyent a családban körmössel és nyakassal szoktam jutalmazni!
Idomítva vannak!
Előtte hangos kérdés:Apu az,ami villog,arra kattinthatok
|
szer. ápr. 26, 2006 19:42 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
A jelek szerint nem.
Ha csak értesítést kérsz a frissítésekről, akkor kilőheted kézzel, de ha automatikusra van állítva a frissítés, akkor kikerülhetetlen.
Ha letiltod a frissítést, akkor sem jön le.
Üdv!
|
szer. ápr. 26, 2006 18:43 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Windows Genuine Advantage Validation Tool
ingyen használható!:)
|
szer. ápr. 26, 2006 18:13 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Zsoca-M5 írta: Nálam is ENG, reggel volt 1!!! frissítés (nálam csak 1, ez vajon a jobbik vagy a rosszabik eset) Majd jön a meglepetés.
Nekem valami visszhangkioltó szolgáltatás DLL-jének javítása jött le, a PC-re is letöltöttem, de azon feltelepülése után újra jött az értesítés, hogy új frissítés elérhető, úgyhogy kilőttem, a PC-n ez a harmadik frissítés, amit feltelepítve nem települ fel...
Salvatore: mi volt a "meglepi"-nek a neve a frissítések közt?
Üdv!
|
szer. ápr. 26, 2006 17:17 |
|
|
hundavid
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 424 Tartózkodási hely: Budapest/Tatabánya
|
Salvatore Salvataggio írta: Lekell tíltani az automatikus letőltést és a csak figyelmeztetést beállítani és nem kell letőlteni ha "nem kell" neked ez a plusz szolgáltatás az MS-től!:) Ma reggel már leakarta szedni a kis genya. Legális win előtt ülök, de ki tudja miket küldene még ki a gépről.
Ok, én már tegnap este kikapcsoltam, csak gondoltam szólok...
|
szer. ápr. 26, 2006 16:20 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Nálam is ENG, reggel volt 1!!! frissítés (nálam csak 1, ez vajon a jobbik vagy a rosszabik eset)
|
szer. ápr. 26, 2006 15:17 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
McLaca írta: Bejön... Salvatore: az a reggeli frissítés az nem az volt. Magyarul még ki sem adták, de ha fel is telepíti valami hangzatos frissítésbe burkolva, hát leszedem, rendszervisszaállítok, vagy újratelepítek. Üdv!
Nekem 2 frissítés jött reggel egyik ez volt. Mi English XP-t használunk!
Magyar win alatt paranojás programozó nem fejleszt!
|
szer. ápr. 26, 2006 14:51 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Bejön...
Salvatore: az a reggeli frissítés az nem az volt.
Magyarul még ki sem adták, de ha fel is telepíti valami hangzatos frissítésbe burkolva, hát leszedem, rendszervisszaállítok, vagy újratelepítek.
Üdv!
|
szer. ápr. 26, 2006 12:53 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
|
szer. ápr. 26, 2006 11:53 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Lekell tíltani az automatikus letőltést és a csak figyelmeztetést beállítani és nem kell letőlteni ha "nem kell" neked ez a plusz szolgáltatás az MS-től!:)
Ma reggel már leakarta szedni a kis genya. Legális win előtt ülök, de ki tudja miket küldene még ki a gépről.
|
szer. ápr. 26, 2006 10:30 |
|
|
hundavid
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 424 Tartózkodási hely: Budapest/Tatabánya
|
|
kedd ápr. 25, 2006 21:47 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Amúgy öreg vagyok (25 ), csak ha megsértődök, akkor azt hiszik, hogy fiatal...
Üdv!
|
kedd ápr. 25, 2006 18:44 |
|
|