Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 9:48

Hozzászólás a témához  [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 91  Következő
OFF topic 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem nem. 30-ért már kapsz egy viszonylag jó nyomtatót vagy egy JÓ szkennert. A jobb multifunkciósak kicsit (vagy néha nem kicsit) drágábbak, FŐLEG ha lézereset veszel (még ha fekete-fehér, akkor is).

csüt. máj. 25, 2006 13:06
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Áh, azért valami használhatóra gondoltam. Mondjuk Canon, vagy Epson. Ezzel ki is merült a márkapaletta.

Üdv!

szer. máj. 24, 2006 21:09
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Húsz alatt vannak eme rémségek (bőven) kükünos tekiktettel a Lex-el kezdődő márkára :cry: -na,ez mág faxol is. igaz hogy a tintából(árából) vehetsz egy vadi zsir újat :wink:

szer. máj. 24, 2006 20:33
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintetek lehetséges 20-30-ért jó multifunkciós nyomit venni? Tintasugarast, szkennerrel egyben (modem, fax nem kell), lehetőleg különpatronost és lehetőleg olcsón üzemeltethetőt.
Nem nagyon van tapasztalatom, hogy ezek a gépek mennyiért milyenek, de unokaöcsém folyton nyaggat...

Üdv!

szer. máj. 24, 2006 19:47
arany tag

Hozzászólás 
Érdemes kipróbálni:
http://jet.ro/files/PogoSticker103.exe

csüt. máj. 18, 2006 22:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kép(megfeszültem a röhögéstől) :D

hétf. máj. 15, 2006 18:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Álgyilkosságba hajszolta a neje

Gyilkosnak vallotta magát egy amerikai férfi, mert nem látott más kiutat a házasságából.
Kép

A floridai férj már régóta el akart válni feleségétől, de az asszony nem állt kötélnek, ezért állt elő a bizarr sztorival. Állítása szerint még a múlt hónapban felvett egy stoppos fiút, akit megfojtott, és a tetemét egy erdőben elégette. Bizonyítékul a fiú tárcáját nyújtotta át a rendőröknek.

A nyomozók azonban hamarosan megtalálták a sértetlen és meglepett áldozatot, ezért az elkeseredett férfi kénytelen volt visszavonni a vallomását. A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint azonban lopás gyanúja és hamis tanúzás miatt eljárást indítottak a férfi ellen.

Még több ökörségért katt ide:
http://www.okorszem.hu

Sebaj jövünk
:lol: Kép Kép

hétf. máj. 15, 2006 18:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:
http://www.belga.hu/flash.html :lol:
nem egy balga oldal, flash egy élmény

Valóban élmény volt megnézni.

kedd máj. 09, 2006 16:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.belga.hu/flash.html :lol:
nem egy balga oldal, flash egy élmény

kedd máj. 09, 2006 14:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Dester írta:
Így azonnal tudok szólni Sy-nak, ha elírja véletlen a hír címét. !-D

:lol:

Utini, a Zimmer Feri volt az? Azt hiszem.

Talált, süllyed... :lol:

hétf. máj. 08, 2006 9:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
ez már tuti! :shock:

pén. máj. 05, 2006 8:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Szakdolgozatos bosszankodásomhoz egy kis adalék. MSN beszélgetésem logja a honlap készítőjével. Előfordulnka benne csúnyább szavak is időnként...de muszáj volt :evil:
http://ghost.freebase.hu/msnlog.txt

Előzménye, hogy előző nap kerestem neki SourceForge-on egy ingyenes vendégkönyvet(BIG SAM Guestbook), amit el is küldtem neki.

vas. ápr. 30, 2006 15:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
SMART még nem szólt be (indulásnál értetted gondolom), bár most megint nem találom azt a topicot (nem a terminálon volt emlékeim szerint), amiben benne volt, melyik sor mit jelent (már ami nem egyértelmű)...

Üdv!

szomb. ápr. 29, 2006 21:35
Moderátor

Hozzászólás 
Persze, megértem és igazad is van... Csak nehogy ne logikai hiba legyen... SMART nem ordítozott még?

szomb. ápr. 29, 2006 20:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
9GB azért nem 12kB. :D
Egy hónapig viszont nem tudom nélkülözni, addig bírja ki, amíg veszek egy 3,5"-os vinyót USB rackben és rághostolom a lényeges dolgokat.
A 10 szektorból aztán lett 12, most meg már csak 2 (HDD regeneratorral akcióztam kicsit, de elég érdekesen működik).
XP persze kitart a 12kB mellett, de szerintem ezek logikai hibák lehetnek, szóval egy format nem ártana.
Egyedül azért nem csináltam még meg, mert a leírásokkal ellentétben nekem nem kínálja fel a telepítő a javítás funkciót (a FIXBOOT miatt kellene...)

Üdv!

szomb. ápr. 29, 2006 20:24
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem érdemes megpróbálni gariban. Nekem 9 GB bad sector volt gyárilag a 300 GB-os vinyómon, de én tökéletes vinyót akarok, úgyhogy visszavittem. Igaz, hogy kb. 1 hónap, mire kapok másikat, de akkor is...

szomb. ápr. 29, 2006 19:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ma délelőtt bekapcsolás után az XP közölte, nem tudja a profilomat betölteni, létrehoz egy átmenetit. Újraindítom, ugyanez...
Gép kikapcs, bekapcs, erre megint scandisk köszönt, ismét teljes felületteszttel! (Mint 1-2 hete, de akkor profilhiba nélkül...)
Ezután betöltődött a profilom, de megnéztem a scandiks logját, és baromi boldog lettem!
Ugyanis 10 db, összesen 12kB-nyi rossz szektorral örvendeztetett meg a vinyóm, ezzel egy húszassal lehúzva a notim eladási árát (ha egyáltalán megveszi valaki BAD sectoros vinyóval, mikor el akarom adni...)
HDUtillal végignyalattam, az első 10%-ban vannak a szektorok, 6 ebből egymás melletti, a többi sincs sokkal messzebb.
12 hónapos a gép, elméletileg van rá még 12 hó garancia (a vinyó meg Samsung, tehát arra elméletileg 3 év).
Érdemes vinyócserével kísérletezni a szervizben (notebook.hu-nál)?
Low level formaton gondolkodom még, de azt nem lehet partícióra csak teljes vinyóra, illetve van egy program, ami a rossz szektorok megdolgoztatásával állítólag helyre tudja állítani azokat, majd megnézem azt is, ha elárulja valaki a nevét. :D

Üdv!

szomb. ápr. 29, 2006 15:58
Site Admin

Hozzászólás 
Dester írta:
Így azonnal tudok szólni Sy-nak, ha elírja véletlen a hír címét. !-D

:lol:

Utini, a Zimmer Feri volt az? Azt hiszem.

szomb. ápr. 29, 2006 14:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezek a két éves (mérnökassziszetnsi) képzések gyakorlatilag felsőoktatási rendszer szerint folynak, még az elnevezések is azonosak (katalógus, index), és indexet használnak a jegyek beírására, a vizsgarendszer a képzést bonoyolító egyetem szerinti.
Arra jók, hogy ha legalább egy 4-es átlagot teljesít a tanuló, akkor végezve beiratkozhat az egyetem azonos egyetemi szintű képzésének 3. félévére.
Tehát gyakorlatilag az első két félévet csinálják meg két év alatt, meg némi mellékes plusz tananyagot.

Üdv!

szomb. ápr. 29, 2006 12:35
arany tag

Hozzászólás 
Igazából nem is főiskola. Veszprémi (ill. most már Pannon) Egyetem balatonfűzfői kihelyezett képzése 2 éves műszaki informatikai mérnökasszisztens a hivatalos neve azt hiszem.
De egy ilyen honlapot összerak egy ált. isk 8. osztályos diák is...

szomb. ápr. 29, 2006 9:46
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem főiskola, nem egyetem... Csak tipp

pén. ápr. 28, 2006 22:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Which univercity?

pén. ápr. 28, 2006 22:28
arany tag

Hozzászólás 
Miért van az, hogy egy felsőfokú oktatási intézményben, 2 év ott töltött idő (a tanulás túlzás lenne) után elfogadnak szakdolgozatnak egy teljesen statikus honlapot, amit Dreamweaverben egy netről letöltött templateből hegeszt össze a kedves diák???
Iszonyatosan fel tud bosszantani néha az ilyen. :(

pén. ápr. 28, 2006 22:25
Moderátor

Hozzászólás 
A zöld színnek tényleg megnyugtató hatása van, nem véletlen volt a kórházakban a csempe színe is zöld, főleg a műtőkben.

utini: nem, a barátnőm fehér :) De az egyik legjobb barátomnak két fekete bnője is volt már. :)

Egyébként tényleg világos színű a szemem. Leginkább szürke, de van benne kékes árnyalat is (néha megvilágítástól függően zöldnek látszik). A legutóbbi fényképen, ami készült rólam, majdnem olyan szemem van, mint Terence Hillnek !-D

McLaca: sok szempontból nem tartom magam normálisnak. Hála az égnek! Még csak az kéne, hogy beleolvadjak a tömegbe. !-Đ

Lámpa: itt egy 300W-os halogén (bár szabályozható fényerejű) lámpa világít a szoba hátsó sarkában, úgyhogy mindig be tudom szabályozni a szürkülettől kezdve a háttérfényt. (Csutkán kb. 300°C-ra melegszik fel (multiméterrel mértem), úgyhogy nem kell rovarcsapda sem... amelyik bogár odarepül, azonnal meg is sül !-D Kis hülyék, hehe.)

pén. ápr. 28, 2006 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogy jó-e azt nem tudom, de az index-en van autós fórum (meglehetősen látogatott)!

pén. ápr. 28, 2006 20:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudtok véletlenül egy jó autós forumot. Hasonlót mint pl itt IT-ben a terminal.
Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire egyszerű belefabrikálni egy nexiába fordulatszámmérőt.

pén. ápr. 28, 2006 18:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én nem nézlek annak, mert ezekkel én is tiszában vagyok. :)
Egyébként nekem a világos drapp-barna és a piros a színem, utóbbi bármilyen hihetetlen is :D (egyszerűen nagyon megy hozzám, és feldobja a hangulatomat is.)

Üdv!

pén. ápr. 28, 2006 10:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester: ez jó volt :D

Van ebben a fényérzékenységben valami, így mondjuk sokkal érthetőbb.

Én néhány éve viszonylag egytónusú háttérképeket használtam, aztán valahol olvastam, (ne nevessetek) hogy az embert körülvevő színek nagy mértékben befolyásolják a közérzetet :!:
Természetesen a monitoron levő színek amit a nap legalább 8 óráján keresztül nézek szintén ezek közé tartoik.

Gondoltam egyet és csupa vidám életszerű színeket kezdtem használni (zöld, kék, piros, sárga) és ha hiszitek ha nem én jobban érzem magam azóta a bőrömben.

Dester-hez hasonlóan szinte kizárólag fekete cuccokat hordtam (pedig állítólag karcsúsít, amire nincs szükségem, sőt...), elhatároztam hogy nem veszek semmi fekete cuccot, úgyhogy azóta az öltözködésemben is inkább a vidámabb színeket részesítem előnyben.

Ne nézzetek se hülyének se "hittérítőnek", de egy próbát megér szerintem!

pén. ápr. 28, 2006 10:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
sutszi írta:
Világos szeműek átka?
Desternek világos a szeme? Ezt nem tudtam...

Azonban nekem többszörös házi közvéleménykutatás eredményeként a barna/sötétbarna színt állapították meg. :?
Az lehet, :) de a világos szeműek 90 (vagy 100?) %-át kísérti a fényérzékenység.

Üdv!

pén. ápr. 28, 2006 9:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Az autóm fekete, a bicajom nagyon sötétkékeslilából feketébe átmenetes, a telefonom fekete, és általában sötét cuccokban járok. Világos cipőben még senki sem látott. Ettől függetlenül szeretem a világos színeket, a Windowsom viszont nem azért fekete, mert dark lennék vagy ilyesmi, hanem praktikussági okokból: nagyon fényérzékeny a szemem és éjjel megvakulok a világos színektől (lámpás háttérvilágítás mellett), pedig a TFT-m fényereje is 40%-on áll. Nameg tetszik is. !-P
(Egyébként a weblapom is fekete hátterű. !-Đ)

Ja és egyébként sincs semmi közöm se a Depeche Mode rajongókhoz, se a darkokhoz, se a punkokhoz, se a sátánistákhoz, teljesen normális vagyok ebből a szempontból, egyszerűen csak a sötét árnyalatokat jobban kedvelem. :)

Ha még a barátnőd is fekete, szétpukkadok az irigységtől ! :lol:
"Nagyapám mindig azt mondta: csak egyszer egy néger nőt az életben..." :lol: (na melyik filmből idéztem?)

pén. ápr. 28, 2006 6:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dester írta:
Pár hete még nem így volt :D (konkrétan kékre emlékszem).
Dester írta:
...teljesen normális vagyok ebből a szempontból :)
És melyikből nem vagy az? :lol: :wink:

Nekem közvetlen a kijelzőm mögött világít egy 11W-os ET fénycső az íróasztali lámpában, leadott fényereje 75W-os izzónak felel meg.
Be van hajtva a kijelző mögé, az asztalon lévő terítő veri vissza a szobába a fényét. Szóval akkora fényt csinál a kijelző mögött, hogy az amúgy meglehetősen fényérzékeny (világos szeműek átka...) szememet nem zavarja.

Üdv!

csüt. ápr. 27, 2006 21:20
Moderátor

Hozzászólás 
Az autóm fekete, a bicajom nagyon sötétkékeslilából feketébe átmenetes, a telefonom fekete, és általában sötét cuccokban járok. Világos cipőben még senki sem látott. Ettől függetlenül szeretem a világos színeket, a Windowsom viszont nem azért fekete, mert dark lennék vagy ilyesmi, hanem praktikussági okokból: nagyon fényérzékeny a szemem és éjjel megvakulok a világos színektől (lámpás háttérvilágítás mellett), pedig a TFT-m fényereje is 40%-on áll. Nameg tetszik is. !-P

Ja és egyébként sincs semmi közöm se a Depeche Mode rajongókhoz, se a darkokhoz, se a punkokhoz, se a sátánistákhoz, teljesen normális vagyok ebből a szempontból, egyszerűen csak a sötét árnyalatokat jobban kedvelem. :)

csüt. ápr. 27, 2006 20:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester:
Nem vagy depressziós mostanában?

Ilyen sötét színek mellett, én tuti az lennék 1 nap alatt! :(

(Persze ízlések és pofonok, de annyira furcsa volt első ránézésre)
A sidebar viszont tényleg praktikusnak tűnik!

csüt. ápr. 27, 2006 17:53
Moderátor

Hozzászólás 
Nem. Az a DameK's Desktop Sidebar. Órával, hírszolgáltatással, e-mailfigyelővel, erőforráskijelzővel, gyorsindítópanellal, és millió egyébbel, ezek közül nekem csak pár van bekapcsolva.

csüt. ápr. 27, 2006 17:43
Moderátor

Hozzászólás 
Opera is tudja alapból és az új IE beta is tudja a hírek szerint. Szerintem a Firefox is. Felíratkozol egy RSS hírcsatornára, és a böngésző (vagy a program, ami figyeli folyamatosan) automatikusan szólni fog, ha új hír érkezik. Szerepel benne a címe, és a link, ahol megnézheted. Nálam úgy működik, hogy jobboldalt folyamatosan scrolloznak a hírek, az újak fehér háttérrel jelennek meg, és a két napnál régebbi hírek nem jelennek meg. (A Sidebaron a hírek jelennek meg, az Opera pedig az új torrentekről küld figyelmeztetést a kedvenc torrent oldalaimról.) Most direkt felosztottam az Opera ablakát, hogy minden látszódjon rajta.
Lásd a screenshotot...

Kép

csüt. ápr. 27, 2006 17:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én is régóta szemezek vele, de eddig még nem vágtam bele.
A Wikipédián elég részletesen ki van tárgyalva a dolog.

Üdv!

csüt. ápr. 27, 2006 17:09
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem meg jobboldalt van a DameK's Desktop Sidebar, ahol négy nagy magyar hírcsatorna (köztük a Terminal is) hírei jönnek folyamatosan RSS-en keresztül. ;) Így azonnal tudok szólni Sy-nak, ha elírja véletlen a hír címét. !-D

csüt. ápr. 27, 2006 16:19
Site Admin

Hozzászólás 
Namost, úgy látszik, nem sokan olvastok Terminalt :) Ami nem katasztrófa, de nem árt, hogy jobban képben legyen az ember. Pár napja írtam arról, hogy elbaltázták az április IE kumulatív patch-et, ennek a javítását adták ki a hét elején:
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=25202704062612

Szóval nem kell minden update-re ferde szemmel nézni, azért, mert nem a hónap második keddjén jött :)

Tudtommal egyelőre a figyelmeztetős patch csak az angolszász területek Windows-ait érinti, és ott is véletlenszerűen (azaz nem mindegyik brit, USA, ausztrál stb. PC-re tolódik fel). Egyelőre...

csüt. ápr. 27, 2006 13:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
Ha csak értesítést kérsz a frissítésekről, akkor kilőheted kézzel, de ha automatikusra van állítva a frissítés, akkor kikerülhetetlen.

Én az ilyent a családban körmössel és nyakassal szoktam jutalmazni! :twisted:
Idomítva vannak!
Előtte hangos kérdés:Apu az,ami villog,arra kattinthatok :?: :!:

szer. ápr. 26, 2006 19:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
A jelek szerint nem.
Ha csak értesítést kérsz a frissítésekről, akkor kilőheted kézzel, de ha automatikusra van állítva a frissítés, akkor kikerülhetetlen.
Ha letiltod a frissítést, akkor sem jön le.

Üdv!

szer. ápr. 26, 2006 18:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Windows Genuine Advantage Validation Tool

ingyen használható!:)

szer. ápr. 26, 2006 18:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsoca-M5 írta:
Nálam is ENG, reggel volt 1!!! frissítés (nálam csak 1, ez vajon a jobbik vagy a rosszabik eset) :)
Majd jön a meglepetés. :D
Nekem valami visszhangkioltó szolgáltatás DLL-jének javítása jött le, a PC-re is letöltöttem, de azon feltelepülése után újra jött az értesítés, hogy új frissítés elérhető, úgyhogy kilőttem, a PC-n ez a harmadik frissítés, amit feltelepítve nem települ fel...

Salvatore: mi volt a "meglepi"-nek a neve a frissítések közt?

Üdv!

szer. ápr. 26, 2006 17:17
arany tag

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
Lekell tíltani az automatikus letőltést és a csak figyelmeztetést beállítani és nem kell letőlteni ha "nem kell" neked ez a plusz szolgáltatás az MS-től!:)
Ma reggel már leakarta szedni a kis genya. Legális win előtt ülök, de ki tudja miket küldene még ki a gépről.

Ok, én már tegnap este kikapcsoltam, csak gondoltam szólok...

szer. ápr. 26, 2006 16:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam is ENG, reggel volt 1!!! frissítés (nálam csak 1, ez vajon a jobbik vagy a rosszabik eset) :)

szer. ápr. 26, 2006 15:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Bejön... :D

Salvatore: az a reggeli frissítés az nem az volt. :D
Magyarul még ki sem adták, de ha fel is telepíti valami hangzatos frissítésbe burkolva, hát leszedem, rendszervisszaállítok, vagy újratelepítek.

Üdv!

Nekem 2 frissítés jött reggel egyik ez volt. Mi English XP-t használunk! :wink:
Magyar win alatt paranojás programozó nem fejleszt! :twisted:

szer. ápr. 26, 2006 14:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bejön... :D

Salvatore: az a reggeli frissítés az nem az volt. :D
Magyarul még ki sem adták, de ha fel is telepíti valami hangzatos frissítésbe burkolva, hát leszedem, rendszervisszaállítok, vagy újratelepítek.

Üdv!

szer. ápr. 26, 2006 12:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://img.tar.hu/zsoca-m5/img/21460945.jpg#3
:D:D:D
(Remélem bejön a kép!)

szer. ápr. 26, 2006 11:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lekell tíltani az automatikus letőltést és a csak figyelmeztetést beállítani és nem kell letőlteni ha "nem kell" neked ez a plusz szolgáltatás az MS-től!:)
Ma reggel már leakarta szedni a kis genya. Legális win előtt ülök, de ki tudja miket küldene még ki a gépről.

szer. ápr. 26, 2006 10:30
arany tag

Hozzászólás 
:)

http://index.hu/tech/szoftver/ms0425/

üdv:

kedd ápr. 25, 2006 21:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Amúgy öreg vagyok (25 8) ), csak ha megsértődök, akkor azt hiszik, hogy fiatal... :lol:

Üdv!

kedd ápr. 25, 2006 18:44
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 91  Következő